Találatok a következő kifejezésre: Van értelme tudom hogy nem (31 db)

Fegyencedzésnek van értelme úgy hogy nem tudok sokat enni?

célom nem a hatalmas izmok hanem az er?m növelése lenne, de sajnos nem tudok sok fehérjét meg húsokat enni. Szerintetek megéri elkezdeni így is?

Legjobb válasz: így is van értelme, mert erõsödsz.

így is van értelme, mert erõsödsz.
A kérdező hozzászólása: kennyérre van pénzem abból tudok sokat enni az segítene valamit v csak a hasam nõne tõle? köszi elõre is
Teljes kiõrlésû legyen. A rizs, zabpehely szintén olcsó, mint jó ch források. De kellene fehérje is. A csirkecomb az nem annyira drága.
Segítene: nem halnál éhen. Amíg nem halsz éhen: erõsödhetsz. Más kérdés, hogy ha kenyérre van pénzed, akkor lehet hogy lenne zöldségekre (100 forint a kiló káposzta) és olcsó állati belsõségekre (300-400 forintért már kapsz olyan belsõséget, ami igazából nem rosszabb táplálék mint a húsok. Más, de hasonlóan tápláló) A konepció pedig egyszerû: az emberi test szívós. A szép, izmos testhez persze jól kell enni. De az erõ, azaz a maximális izomfeszülés képessége egyrészt örökölt, másrészt tanult. Az erõedzésekkel ezt fejleszted.

Ikerterhes vagyok gumi mellett lett amit nem tudom hogy. NEm tudom mit tegyek mert a páromnak havi 60ezres tartozása van meg most vált munkahelyet nekem meg a 90 ezres fizum.1 szobás dohos albiban lakunk. Van értelme megtartani a babákat?

Legjobb válasz: Beszélj a védõnõvel, rokonokkal, bárkivel, aki segíthetne, aki tudna segítséget nyújtani. Járj utána, milyen támogatást kaphattok, hogy lehetne a törlesztést alakítani, hogy tudnátok lakást váltani. Ne dönts hirtelen. Drukkolok, hogy a babák megmaradjanak, s hogy minden rendben legyen. Mi is (váratlan) ikresek vagyunk, így nem tudok mást írni, mint hogy igen, van értelme.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat...Hát megfontolandó. Onnan tudom hogy ikrek hogy az ultrahang már háromszor kimutatta most vagyok a 11.héten az egyik 37 mm másik 38mm.Védõnõ azt mondta így tökéletes. Jó lenne megtartani...Párom uniozni fog tehát 4 hét távol 1 hét itthon hogy az adósságait rendezni tudja mert másképp neki nem megy.
Beszélj a védõnõvel, rokonokkal, bárkivel, aki segíthetne, aki tudna segítséget nyújtani. Járj utána, milyen támogatást kaphattok, hogy lehetne a törlesztést alakítani, hogy tudnátok lakást váltani. Ne dönts hirtelen. Drukkolok, hogy a babák megmaradjanak, s hogy minden rendben legyen. Mi is (váratlan) ikresek vagyunk, így nem tudok mást írni, mint hogy igen, van értelme.
A gyermekek megtartása nem csak anyagi, hanem érzelmi kérdés is. Van, amikor nem lehet megoldani, de ha valaki akarja, meg tudja, én mindig így gondolom. Ha nem akarja, akkor meg talál annyi kifogást, ami meggyõzi, hogy helyesen dönt. Kapsz anyasági támogatást, ami igaz, egyszeri 65 ezer kb. de az alapvetõ nagyobb tárgyakat aukciós oldalon, vagy barátoktól be tudod szerezni (ágy, kocsi). Mindent be lehet szerezni olcsóbban, csak keresni kell a forrást. Ha van munkahelyed, kapsz más támogatásokat is, és biztosan nem egyedül éltek ebben a világban, vannak nagyszülõk , barátok, esetleg testvérek. Ha mindenki csak egy picivel segít, már megvagytok. Az más kérdés, hogy AKARJÁTOK-e õket, tudnátok-e szeretni õket? Mert ha nem, akkor minden igyekezetért kár, nekik ez lesz a legfontosabb! Nem a márkás bébinadrág és nem a színes, hatalmas saját lakás... az lesz a fontos, hogy nem üvöltöznek a feje felett a szülõk, hanem szeretik õket és nevelgetik õket szépen. Minden mást meg lehet oldani! Értelme van megtartani!
Nekünk se fényes a helyzetünk jelenleg! Lakás hitel, autóhitel, párom is épp új melóhelyen van, ami még nem 100%. Segítségünk semmi és van egy 10 hós lányom már, de el nem vetetném a babát aki itt növöget bennem!
Addigra minden helyre jöhet! Találhat melót és másik albiba is tudtok menni! mi is 1 szobás lakásba lakunk, és most jön a kis tesó, de csak 3 évek kell szûkösen kihúznunk!
Az 5. válaszoló, ikres vagyok. Arra is készülj fel, hogy ikerterhesként nem fogsz tudni sokáig dolgozni. A párod milyen munkahelyre megy? Gondolom csak jobbra vált. Az albit tényleg le lehet csrélni, egész jó kis 1-1.5 szobásak vannak. Ha rövidebb idõn belül meg tudjátok ezeket oldani, akkor az jó. Ja, amúgy az anyasági ikrek esetén 171 ezer, igaz egyszeri. De ez nagy segítség. (legalábbis tavaly annyi volt) A családi és a gyes, (a gyed nyilván más) 77800.- forint.
Én egyszer megszakítattam nem megfelelõ körülmények miatt.Évek múlva, mire minden rendezõdött, új párkapcsolat stb., csak lombikkal jött össze.Ha ez nem sikerült volna, örökre bánnám az akkori döntésemet.
...Ja, és elsõre hármasikrek! Elõzõ voltam. :-)
Akkor van "értelme", ha a szülei szeretik és gondoskodnak róla. Anyagilag ami szükséges kiforog egy babára, ha szereted úgyis beosztod a rávalót. Szóval ez az "értelem" rajtatok múlik. Ha most vált munkahelyet a párod, még az is lehet hogy jobb lesz, nem igaz?? :) )
megtartanám az biztos!!!!!! hány hetes vagy? honnan tudo hogy ikreket hordasz a szived alatt!!! szüld meg és legfeljebb örökbefogadják de el ne vetesd!!!!!
hát elég kevés az idõtök eldönteni! :S 12. hét után már csak EÜ okok miatt lehetett elvetetni! :S
Már 11 hetes vagy? Persze, egy 6 hetes is egy kis élet, de azért egy, -vagyis kettõ- 11 hetes az más. Kész kis babák:) Akkor azt mondom, tartsd meg, sztem nem kilátástalan a helyzetetek, a párod dolgozk, te szülés után kapsz gyedet vagy gyest... Nincs is mástól segítséged? Abban a 4 hétben, amíg a párod kint lesz? Én voltam az az ikres, aki 2x is írt már.
A kérdező hozzászólása: Hát nem lesz könnyû az biztos.Anyum fog segíteni ahogy tud. Nagyon nem jókor jött ez az egész.
A kérdező hozzászólása: Még picit reménykedek hátha lesz valami ok amiért elmennek mert nekem nincs szívem elvetetni õket fõleg h a szívük hangját is már hallottam.
A kérdező hozzászólása: És hogy oldjátok meg?
ügye nálunk annyiból szerencse, hogy egy nagy szerkény van tele ruhákkal, de ha nem akarod mindig egyformába öltöztetni õket, akkor sok helyen lehet venni olcsón babaruhákat, akár kéz alatt is, és lehet hogy ikres anyukákat is találsz akik eladják a szép egyforma ruhákat! Próbálunk, minden egyéb kiadáson spórolni!

Betartottátok, hogy nem tankolunk 3 napig? Tudom, hogy nem sok értelme van és alapból halott ügy a dolog, de azért érdekelne, hogy van-e itt valaki aki betartja? Én igen

Legjobb válasz: Amúgy is csak egy héten egyszer tankolok és az meg nem mostanra esik. Másrészt, nem fog senki kevesebbet menni a kocsijával. Aki betartja az esetleg elhalasztja a tankolást, de a pénz így is úgy is a benzinkúton köt ki, csak máskor.

Amúgy is csak egy héten egyszer tankolok és az meg nem mostanra esik. Másrészt, nem fog senki kevesebbet menni a kocsijával. Aki betartja az esetleg elhalasztja a tankolást, de a pénz így is úgy is a benzinkúton köt ki, csak máskor.
Épp most jelentették be, hogy a gázolajat 6, a benzint 3 forinttal emelik és megemlítették, hogy erre jelenleg nem ad okot semmi. Csak nem így akarnak üzenni az illetékes elvtársak? Tudják, hogy emelés elõtt sokan rohannak majd tankolni. Mindegy én tõtöm bele a jó etanolt. Ha az is drága lesz, akkor otthon fõzök:) Ha már lehet.
Ja, de csak azért, mert így jött ki...
Ismét új történelmi csúcs! Hurrá! A jövõ héten lesz újabb...és újabb... és a mostanit már el is felejtettük.
Nanáhogy! Hiszen van elég benzin a kocsimba, havonta max 2x tankolom, és egyik sem esik erre a dátumra.


Ha a gyereketek mérgében megüt, megcsíp, vagy olyat csinál, amiről tudja, hogy nem szabad, de mégis megteszi, akkor rácsaptok a kezére? Van ennek értelme?

Én abba a táborba tartozom, aki azt vallja, hogy a gyerek még nem áll meg a fejl?désben attól, hogy néha kap egyet a fenekére. De semmi pénzért nem ütném meg a fejét, arcát. Mi a helyzet a kézzel?

Legjobb válasz: NEM!Nekem egy 17 évesem,és egy 14 hós gyerkõcöm van,de nem ütök rájuk.Az én véleményem is az,h agresszióra agresszióval válaszol.Ha olyat csinál én elkapom a kezét,megfogom,és határozottan a szemébe nézve azt mondom,h NEM,EZT NEM SZABAD.Ha kell 100x is elmondom.A kicsi már kezdi érteni,h én vagyok az erõsebb...

NEM!Nekem egy 17 évesem, és egy 14 hós gyerkõcöm van, de nem ütök rájuk.Az én véleményem is az, h agresszióra agresszióval válaszol.Ha olyat csinál én elkapom a kezét, megfogom, és határozottan a szemébe nézve azt mondom, h NEM, EZT NEM SZABAD.Ha kell 100x is elmondom.A kicsi már kezdi érteni, h én vagyok az erõsebb...
Miért reagál a gyerek a mérgére úgy, hogy megüti a bánat forrását? Ha te is megütöd ilyenkor, akkor ezt a reakciót tanulja meg, mindegy, hol ütöd meg. Ha megtanul a gyerek másképpen levezetni a haragját, akkor neked sem kell majd törni a fejed, vajon a kézen ütés jó-e vagy rossz? Egyébként én is rácsaptam már a gyerekem kezére, popsira is kapott már. Dolgozom magamon és most egyre ritkább, hogy így reagáljak a helytelen viselkedésére. Cserébe a kislányom sem "verekedik" már.
én rácsaptok néha a kis kezére, igyekszem nem túl erosen, ennek ellenére mindig lelkifurdalásom van. igyekszem uralkodni magamon, de van, hogy elszakad a cérna.
Nálam már elszakadt 1X 2Xa cérna. Mikor századszor mondom, hogy nem szedjük le a szandált és tesszük tönkre a tépõzárat és õ csakazért is, na akkor kapott a lábára is meg a kezére is, nem olyan hatalmasat de megérezte. A másik meg a számítógép be és kikapcsolása, abból se értett, azért meg az apja mérges és õ fegyelmezi. De ez csak a legvégsõ eset mikor már annyira elborul tõle az agyam, hogy nem bírom.

Van értelme találkozgatni vele ha tudom hogy nem lehet komolyan venni?

egy srác aki amúgy bejön nekem jófej és szeretek vele lenni, de nem hiszem hogy komolyan vehetem, mert szerintem minimum négy csajjal randizgat most is, és nekem nincs kedvem versenyezni.. mit kéne csinálnom? hagyjam, ne talizzak vele többet, vagy mit tanácsoltok?

Legjobb válasz: Csak magadnak okoznál ezzel fájdalmat! Ha nem találkoztok, lehet könnyebben menne a felejtés! Pláne úgy, hogy nem túl hûséges típus ...!

Csak magadnak okoznál ezzel fájdalmat! Ha nem találkoztok, lehet könnyebben menne a felejtés! Pláne úgy, hogy nem túl hûséges típus ...!
Nincs kedved versenyezni? Hát ne is akarj, ne te versenyezz, inkább õ versenyezzen teérted. De most elszomorítalak: nem csak te nem veszed õt komolyan, hanem õ sem téged. Hagyd a csudába, van tõle jobb is!
Szerinted 4 csajjal randizik, vagy bizonyítottan? Azért jó lenne utána járnod 100%-ra, mielõtt dobod. Ha tényleg bejön, akkor ennyit megér. :)
Ha elhív talizni, és szeretnél, akkor talizz vele, de ne történjen olyan, amit megbánnál. Utána meg úgyis látni fogod, hogy nem teper utánad...
A kérdező hozzászólása: azért nem "bizonyítottan", de elég biztos..nem fogom megkérdezni
Most nem fogsz belehalni egy találkozásba. Egyébként attól hogy ismerkedek egy lánnyal vagy randizok az még nem az a fázis, mikor még csak õ van mert semmi sem biztos.
A kérdező hozzászólása: utolsó köszi, jó tudni hogy ez így megy nálatok

Van értelme ha tudom hogy nem én vagyok az igazi neki?

Nagyon szeretem a párom amióta megláttam odavagyok meg vissza

Legjobb válasz: Minden kapcsolatba csak annyit szabad beletenni, amennyit ki is tudsz venni belõle.

Minden kapcsolatba csak annyit szabad beletenni, amennyit ki is tudsz venni belõle.
Állj már a sarkadra! Beszélj vele arról, hogy te mit érzel. Ha nem tudja megérteni, hogy a múltadon már nem tudsz változtatni, akkor inkább hagyd ott. Ez így nem jó neked! Biztos találnál olyan pasit, aki úgy szeret, ahogy van, jelennel és múlttal egyaránt. Én is elnézõ vagyok sok dologban amikor szerelmes vagyok, de ha úgy érzem, hogy nem szeretnek viszont, akkor elõször megbeszélem az illetõvel és ha nem változnak a dolgok, akkor inkább dobom.
Sajnos az ilyen egyoldalú kapcsolat egy idõ után felõröl téged. Mert az oké hogy te nagyon szereted, de ha õ nem viszonozza, sose leszel igazán boldog mellette. Ha nem hajlandó elfogadni téged, vagy nem mondja meg mi a baja, miért kritizál téged, akkor érdemesebb egy melegszívû, figyelmes fiút keresned helyette.
szia! Szerintem is áll a sarkadra!Szerintem mindenkinek van múltja, és amennyiben a másikat szeretem mindezzel együtt fogadom el.Nem folyton a hibáira emlékeztetem, sõt! segítenék neki abban, hogy a hibáit észre vegye, de csak így. Nah, igen gondolom a faluban mindenki tud mindent. Minden gyorsan terjed akár jó hír, akár rossz. Azt tanácsolom, hogy a pletykákkal ne foglalkozz, akinek van ideje ilyeneken rágódni hagyd rá. A másik szerintem veled nincs itt semmi probléma, mert írod, hogy neked a múltbeli dolgok után sikerült megváltozni. Az keresi a másikban a szálkákat, aki önmagával nem elégedett, akinek az önértékelésével, önmagával valami bibi van. Ami nem baj, de jó lenn, ha erre maga jönne rá. Szerintem mondd el neki, h mit érzel és zavar ez a hibák hangoztatása.Lehet észre veszi magát, és elgondolkozik, változik. Minden lehetséges, de ha továbbra is így marad ez az állapot, akkor válts! Nem érdemes, hidd el, egy pasinál ( fõleg így) leragadni! Sok sikert!

Mit csináljak, ha nincs semmi önbizalmam, nem tudom elhinni, hogy van értelme lányoknál próbálkozonom, mer ronda és alacsony meg sovány vagyok? Valaki, aki hasonló gátlásokkal küzd esetleg, fiúk?

Legjobb válasz: Szia, nos én is ugyan ilyen voltam több évig (5) nem volt semmi barátnõm. Úgy éreztem ronda vagyok és nem kellek senkinek. Én úgy oldottam meg magamba hogy eljártam pszihológushoz ami nem ciki, csak nem elterjedt. Õ kicsit segített feloldani a gátlásaimat és már másképp állok magamhoz, azóta megtaláltam életem párját. És nem is gondoltam volna hogy tetszek neki! Én is ugyan így voltam mint te. Értelme pedig van próbálkozni csak sajnos a lányok 99%a hülye :S Nem veled van a gond ne aggódj ebben biztos vagyok!

Szia, nos én is ugyan ilyen voltam több évig (5) nem volt semmi barátnõm. Úgy éreztem ronda vagyok és nem kellek senkinek. Én úgy oldottam meg magamba hogy eljártam pszihológushoz ami nem ciki, csak nem elterjedt. Õ kicsit segített feloldani a gátlásaimat és már másképp állok magamhoz, azóta megtaláltam életem párját. És nem is gondoltam volna hogy tetszek neki! Én is ugyan így voltam mint te. Értelme pedig van próbálkozni csak sajnos a lányok 99%a hülye :S Nem veled van a gond ne aggódj ebben biztos vagyok!
Nagyon sok férfi és nõ küzd önértékelési problémával. Ezzel egyáltalán nem vagy egyedül. Sokan kinövik, de ha nem akkor ezzel elehet orvoshoz is fordulni.
Én nem küzdök önértékelési problémákkal, sõt egy ideig azt hittem magamról, hogy átlagos vagyok. Aztán a sok próbálkozás után kiderült, hogy valójában ronda vagyok, mint a bûn. Szóval nem mindegy, hogy mi alapján állítod magadról, hogy ronda vagy.
A kérdező hozzászólása: Engem több szép láyn is lerodnázott már, fõleg az orrom miatt csesztettek, még tesómék szerint is bûnronda vagyok és sosem lehet barátnõm. Én is rondának érzem magam, ha tükörbe nézek, utálom magam nézni is és videófelvételektõl meg egyensen rettegek, akárcsak a fotózástól.
Mennyi az a több lány? Én jóval 100 feletti elutasításnál járok. Egy-kettõ lerondázás ne törjön le. Sajnos a legtöbb lányban az él, azt tanították nekik, hogy a férfiak amúgy is szívtelenek, ezért nyugodtan rájuk lehet taposni (tisztelet a kivételnek). Szóval ez benne van a játékban.
Sajnos a legtöbb lányban az él, azt tanították nekik, hogy a férfiak amúgy is szívtelenek, ezért nyugodtan rájuk lehet taposni (tisztelet a kivételnek). Miféle elmebeteg az, aki ilyet mond nekik?
6: Azt nem tudom honnan szedik, lehet, hogy nõi magazinokból vagy mit tudom én. Csak azt veszem észre, hogy kevés az a lány, aki a közeledési szándékomat nem durva bántással hárítják. Most vagy csak én futok bele mindig ilyen lányokba, vagy ez lett a trend.
Elég baj ez! De akkor meg nem értem, miért panaszkodnak, hogy "nincs egy normális pasi!"
A kérdező hozzászólása: Ezt sajnos én is tapasztaltam. VAlamiért a lányok elfelejtik, hogy nekünk is van érzõ szívünk, még, ha rondák is vagyunk meg alacsonyak. De lehet ez a divat most, hogy alázzuk meg a fiúkat, mert megy a nagy feminista mozgalom vagy mi a szösz. Én amúgy épp ezért nem szoktam már lányokat leszólítani, úgyis az lesz legjobb esetben, hogy lekoptat egy van barátom szöveggel és ennek még örülni is kell, mert aki õszinte az durván rám ordít meg lerondáz, sajnos tapasztaltam a halálos nézésrõl nem is beszélve, pedig udvarisan szoktam a lányokhoz szólni. Persze voltak rendesek is, csak nem ez volt a többnyire jellemzõ.

3 hónapja járok pszichológushoz, de pár hete úgy érzem nem jutunk semmire, nem tudom van-e értelme tovább járni hozzá. Közben tudom, hogy szükségem van rá, de nem tudom hogy jussak túl ezen az elbizonytalanodáson. Milyen ötletetek lenne?

Azt kérlek ne írjátok, hogy hülyeség a pszichológus, mert évekig én sem szántam rá magam, de aztán volt egy pont amikor úgy éreztem, hogy muszáj elmenni valakihez, mert egyedül nem tudom megoldani a gondjaimat. Persze a barátaimmal sok dolgot meg tudok beszélni, de egyrészt ?k nem szakemberek, másrészt pedig az egyik problémám pont az, hogy a munkámon kívül nagyon nehezen létesítek bármilyen kapcsolatot is.

Legjobb válasz: Nagyon jo, hogy felismerted, hogy segitsegre van szukseged ez mar fel siker. Vannak idoszakok amikor egy helyben topogsz, de igazabol ez nem a pszihologus hibaja, hanem meg Te nem jutottal tovabb. Ne idegeskedj,meg lesz az eredmenye csak tarts ki!!!!!!

Nagyon jo, hogy felismerted, hogy segitsegre van szukseged ez mar fel siker. Vannak idoszakok amikor egy helyben topogsz, de igazabol ez nem a pszihologus hibaja, hanem meg Te nem jutottal tovabb. Ne idegeskedj, meg lesz az eredmenye csak tarts ki!!!!!!
A pszichológus nem adhat tanácsot, és nem is ad. Neki az a dolga, hogy Téged rávezessen, és magadtól jöjjél rá, mi a gond. Ebben segít neked?
A 2. vagyok ismét. Akkor végül is jó úton jársz, csak a döntéshez még nem érkezett el az idõ. Nem tudom, mirõl van szó, de gondolom, nagyobb horderejû a dolog. Légy türelmes, de tûzz ki magadnak egy határidõt, hogy addig döntésre jutsz, hogyan tovább!!! U.i: Én is egy vakegér vagyok k.lencse nélkül :) )))
Ne siesd el. Én is türelmetlen fajta vagyok, úgyhogy tudom, mit érzel. De ha most ripsz-ropsz valamit döntesz, az nem biztos, hogy jó döntés is lesz. Hagyj idõt magadnak, ne legyél türelmetlen magaddal szemben. Nincs azzal semmi baj, ha végigsírtad az egész találkozót. A sírás nem mindig a gyengeség jele. Az eszeddel tudod, hogy mi a teendõ, de amíg ezek a dolgok beléd ivódnak, és eljutnak a "mélyebb rétegekig", addig több idõ kell. Kitartás. (Nekem hónapok óta elhúzódó depresszióm van, át tudom érezni a helyzetedet.)
A kérdező hozzászólása: Abban biztos vagyok, hogy a számomra legjobb helyen vagyok ennél a pszichológusnál. Nem vele van a baj, én akadtam el és amennyire õ tud, maximálisan segít, de helyettem nem tud dönteni. Az eszemmel már döntöttem egy fontos dologban, de a szívemmel még nem tudtam és addig nem is igen fogok tudni akkorát lépni, amekkora nekem haladás lenne. Tegnap õ is mondta, hogy ne aggódjak, haladtam, megy ez, de lassúnak érzem ezt a tempót, közben meg tudom, hogy a gyorsabb most nem megy.
Lehet szakmailag impotens a szakembered, sok rossz pszichológus van. Nem tudom, ezt hogyan lehet felismerni, hogy errõl van-e most szó. :( én otthagytam a szakembereimet, de nem vagyok jól
A kérdező hozzászólása: Nem mondtam le, elmentem és végigbõgtem, de talán elõbbre is jutottunk, mégha most nem is érzem.
Elso vagyok! Lemondtad? Remelem elmentel!? :)
A kérdező hozzászólása: Reggel óta azon gondolkodom lemondjam-e a mai találkozónkat... Nagyon nem tudom mit csináljak, még átgondolom, van idõm.
Szia! Egyrészt nagyon jó hogy felismerted hogy szükséged van rá. Arra hogy nem juttok tovább annyit mondok, hogy én is járok pszihológushoz fél éve. Mondjuk õ nekem a fogyásban is segít eredetileg ezért mentem mert õ ilyen szakember. A lényeg, hogy én egy jó ideig úgy voltam vele, h õ a dietetikusom. De egy hónapja feltûnt, h anélkül h észrevettem volna átment pszihologusba és úgy kezel engem. Úgyhogy közel sem biztos h nem juttok 1rõl a 2re, csak lehet h nem veszed észre, de közben nagyon is haladtok. Úgyhogy mindenképp járj hozzá tovább és akár ezt el is mondhatod neki. Egészen nyugodtan. Azért van h megoszd vele a gondjaid és õ segítsen. Remélem tudtam segíteni.
Ismét én. Egy hobbi is nagyon be tudna segíteni, ami leköt. A gyászról... Nekem tíz évembe telt, mire apukámat el tudtam engedni. De a mai napig érzem, hogy itt van velem, tehát a gyász érzése átment valami egész másba.. Ezt fel kell dolgozni, ki így, ki úgy tudja csak. Kívánom a legjobbakat Neked!
A kérdező hozzászólása: Depresszió, szociális fóbia és egy nagyon elhúzódó gyász - ennyi az alap, egy csomó "aprósággal" körítve még. Köszi az eddigi válaszokat, minden normális véleménynek örülök, nem tudom még hogy mi vihet elõre és hátha másnak is segítenek a válaszok.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat a sok elgépelésért, most vettem ki a kontaktlencsémet, anélkül meg elég vakegér vagyok:)
A kérdező hozzászólása: Igen, segít felsimerni, hol hol vannak az összefüggések és amellett, hogy sokat bezsélgetünk a miértekrõl, ötleteket is ad, hogy hogyan tudnék változtatni. Nem is az õ hibájának tartom, hogy úgy érzem egy helyben toporgok, inkább csak magamban bizonytalodtam el, hogy lesz-e elég erõm a változtatáshoz. Abban biztos vagyok, hogyha pszichológus, akkor a számomra legjobbat találtam meg és abban egy percig sem gondolkodom, hogy máshoz menni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Igyekszem türelmes lenni... Csak nehéz, mert hol nagyon fenn vagyok, hol nagyon lenn és most megint egy szárnyaló periódus van és ilyenkor úgy érzem nincs szükségem segítségre, mindent megoldok egyedül, közben meg az eszemmel tudom, hogy pont most nem szabadna otthagynom, mert pont most kezdhetnénk dolgozni a mélyebb dolgokon és talán azt is jobban kezelném, hogy majd ne zuhanjak akkorát. Próbálkozzunk:)

Mit tegyek? Nem tudom, hogyan tovább, van-e értelme szeretősdit játszani.

Nekem mindegy, hogy elítéltek-e, ezen már régen túlléptem, lány vagyok és lányokat szeretem. Nagyon szeretek egy n?t, akinek van egy férje és 2 gyereke. Egyébként annyi id?s, mint én. Õ is szeret vagy szeretett, már nem tudom, 4 hónapja tart ez az egész és most vagyunk mélyponton. Nagyon szemétnek érzem magam azért, amit csinálok, de nekem ?szinték az érzéseim és nem tudok ellenük tenni, ? meg mindenhogy védekezik az ellen, hogy feltétel nélkül szeressen. Nem akarom, hogy elhagyja a gyerekeit vagy bármi, mert elég kicsik még, de nekem ez így nagyon rossz. 2 éve ismerem, mert egy helyen dolgoztunk, de amíg a kisebbik gyereke meg nem született, nem tettem semmit, meg sokáig utána sem, közben volt egy barátn?m is. De már nem bírtam, mindig csak rá gondoltam, nagyon nagyon szeretem. Mostanában csak hetente egyszer találkozunk és én azt akarom, hogy mindig velem legyen, tudom hogy ez nem lehet, mert ? nem olyan, mint én, vannak kötelességei, de nem sokáig bírom ezt. Azt mondja, hogy ha nem lenne férje, velem lenne, így pedig csak szórakozik velem vagy nem tudom. Meddig csinálhatjuk még ezt? Már tönkremegyek idegileg, nem tudok semmire koncentrálni, mindent elcseszek, nincs munkám, mert az állásinterjúkon is szar vagyok, közben már szinte a számláimat is alig tudom fizetni, teljesen felemészt, mindig azon agyalok, hogy mi lesz, mikor fogja azt mondani, hogy nem jön többet. Még sosem mentem bele ilyesmibe és a legszánalmasabb, hogy az els? 3 hónapban egy cseppnyi lelkiismeretfurdalásom sem volt. Élvezzem azt az id?t, amit együtt töltünk és ne gondoljak arra, hogy mi lesz majd vagy mi mást tegyek? Köszi annak, aki elolvassa.

Legjobb válasz: Mind a ketten iszonyû nehéz helyzetben vagytok.Te mindazért,amit leírtál.Érthetõek a reakcióid,és,h mostmár kétségek gyötörnek a másik érzéseit illetõen. Én nem feltételezem,h csak játszott veled,és azt biztosan tudom,h õ ezerszer nehezebb helyzetben van mint te.A család,a gyerekei, a válás,az anyagiak,az elõitéletek,a félelem,h elveszítheti a gyerekeit,az egész életét.Te már évek õta elfogattad,és elfogattattad magad,de õ ,talán most fedez fel magában egy új ént.Ehhze az emúlt 4 hónap nagyon kevés.Elköveted azt a hibát,amit a "szeretõk" nagy része.Türelmetlen vagy.Ebból minden "családosnak" kijut otthon,nem kell,h még attól is ezt kapja,akinél a boldogságot keresi.(És most csak azokról beszélek,aki valóban a boldogságot keresik,és vele gyütt a kiutat egy r,rossz kapcsolatból,és nem azokról,akik a kalandokra hajtanak!!!!...mert van ilyen,ezt tapasztalat.) Neked erõsítened kellene õt,nem elbizonytalanítani.4 hónap után-,és meg be haragudj,azért amit írok,mert nincs bennem rosszindulat-,de nincsenek jogaid bármit is kérni tõle.A soraidból azt vettem ki,h neki ez az elsõ kapcsolata azonos nemûvel.Ez hatalmas váltás lehet neki.Mi van,ha elbizonytalanodott?Ha megijedt?Ki ítélheti el ezért?Neked könnyen ment elfogadni önmagad?Ráadásul nem független.És ha olyan tipus,akinek a családja boldogsága elõbbre való a sajátjánál?Ezért el lehet ítélni? Arról nem írtál,h a házassága mennyire rossz? Ahogy én látom,ha meg akarod tartani,akkor sokkal türelmesebbnek kellene lenned,és nagyon védeni ezt a kapcsolatot.Még nagyon sok idõt kell adnod neki,és beírni azzal,amit nyújtani tud.Ebbe a felemás helyzetben kell megtalálnod neked is önmagad.Mit tudsz majd nyújtani neki,ha tönkreméssz...idegileg,anyagilag...2 gyerekrõl kell majd gondoskodnotok...erre gondoltál?Lehet,h neked sem ártana kicsit átgondolni a dolgokat,kis idõt kérni. Próbálj kicsit lenyugodni.A dolgok ritkán fekete-fehérek.Nagyon szurkolok neked,,h a legjobb döntéseket tudd meghozni.Azt ne felejtsd el,h mindenkinek a saját boldogságát kell megtalálni,és csak azután tud azt nyújtani másoknak. Mostmár abbahagyom,kicsit elöntötték az agyam az emlékek. :( :( :( 30/N

Mind a ketten iszonyû nehéz helyzetben vagytok.Te mindazért, amit leírtál.Érthetõek a reakcióid, és, h mostmár kétségek gyötörnek a másik érzéseit illetõen. Én nem feltételezem, h csak játszott veled, és azt biztosan tudom, h õ ezerszer nehezebb helyzetben van mint te.A család, a gyerekei, a válás, az anyagiak, az elõitéletek, a félelem, h elveszítheti a gyerekeit, az egész életét.Te már évek õta elfogattad, és elfogattattad magad, de õ , talán most fedez fel magában egy új ént.Ehhze az emúlt 4 hónap nagyon kevés.Elköveted azt a hibát, amit a "szeretõk" nagy része.Türelmetlen vagy.Ebból minden "családosnak" kijut otthon, nem kell, h még attól is ezt kapja, akinél a boldogságot keresi.(És most csak azokról beszélek, aki valóban a boldogságot keresik, és vele gyütt a kiutat egy r, rossz kapcsolatból, és nem azokról, akik a kalandokra hajtanak!!!!...mert van ilyen, ezt tapasztalat.) Neked erõsítened kellene õt, nem elbizonytalanítani.4 hónap után-, és meg be haragudj, azért amit írok, mert nincs bennem rosszindulat-, de nincsenek jogaid bármit is kérni tõle.A soraidból azt vettem ki, h neki ez az elsõ kapcsolata azonos nemûvel.Ez hatalmas váltás lehet neki.Mi van, ha elbizonytalanodott?Ha megijedt?Ki ítélheti el ezért?Neked könnyen ment elfogadni önmagad?Ráadásul nem független.És ha olyan tipus, akinek a családja boldogsága elõbbre való a sajátjánál?Ezért el lehet ítélni? Arról nem írtál, h a házassága mennyire rossz? Ahogy én látom, ha meg akarod tartani, akkor sokkal türelmesebbnek kellene lenned, és nagyon védeni ezt a kapcsolatot.Még nagyon sok idõt kell adnod neki, és beírni azzal, amit nyújtani tud.Ebbe a felemás helyzetben kell megtalálnod neked is önmagad.Mit tudsz majd nyújtani neki, ha tönkreméssz...idegileg, anyagilag...2 gyerekrõl kell majd gondoskodnotok...erre gondoltál?Lehet, h neked sem ártana kicsit átgondolni a dolgokat, kis idõt kérni. Próbálj kicsit lenyugodni.A dolgok ritkán fekete-fehérek.Nagyon szurkolok neked, , h a legjobb döntéseket tudd meghozni.Azt ne felejtsd el, h mindenkinek a saját boldogságát kell megtalálni, és csak azután tud azt nyújtani másoknak. Mostmár abbahagyom, kicsit elöntötték az agyam az emlékek. :( :( :( 30/N
Igen, szerintem is jobb lenne mást találni, nem könnyû ez a szerelemben senkinek. Egyébként lehet õ még rosszabbul érzi nálad magát, mert neki már a családja ott van az nagy súly ám. Két életet élni micsoda stressz lehet. Szerintem nyugodj le, biztos van más akire rátalálhatsz, ha kinyitod a szemed, vagy rádtalál valaki, ha engeded magad. Én lebeszélnélek errõl a kapcsolatról mindkettõtök idegrendszere érdekében.
Azért ez nagyon nem "szép", hogy húzza az agyadat. "ha nem lenne férje, veled lenne" Pff.. legalább ne hitegetne ilyen baromságokkal, ha úgyse adja oda magát teljesen, legalább lenne benne annyi, hogy elenged, és terel afelé, hogy ez úgysem fog menni, mert ott a férje meg a gyerekek. Gondolj arra, hogy mit tesz veled ez a nõ! Ha igazán szeretne nem bánna így veled. Szerintem is próbálj túl lépni rajta!
Nem is a szeretõsdi a baj, hanem hogy tönkremész, mert sosem lesz teljesen a tied. Szerintem próbáld meg elfelejteni õt.
Szeretosdit jatszani sosem eri meg. Most mit varsz tole, komolyan? Kinek lesz ez hosszutavon jo? Te ures leszel, ott allsz majd egyedul, a csalados no meg tonkremegy meg a csaladja is. Jobb lenne, ha most hagynatok abba, mert kesobb meg nehezebb lesz es meg tobb fajdalommal fog jarni. Szerintem o nem tudja, hogy mit akar illetve elvezi ezt a helyzetet...marmint, hogy ketgyerekes nokent tetszik neked meg valtozatossag miatt. Ot igazan elitelem, hisz o csalja a ferjet, nem te fogadtal orok huseget a ferjenek es az sem erdekli, hogy mi van a gyerekeivel. Vannak dolgok, amik egyszeruen nem jonnek ossze az eletben...ez egy ilyen es ne szomorkodj, mert amikor ilyen helyzetben van az ember, nem lat belole kiutat, de valojaban ez egy jelzes, hogy ez nem a te utad, lesz ennel sokkal megfelelobb is szamodra, aki feltetel nelkul tud szeretni. Volt nekem is 2 ismerosom, akik feladtak a csaladjukat leszbi kapcsolatert...mentek vissza a ferjukhoz, gyerekeikhez par honap mulva. Ez reszerol egy szeszely.
Szerintem ne akard befejezni a kapcsolatot, mert nagyon jó úton vagy ahhoz az állapothoz, amikor a szenvedés, a kínlódás elér egy olyan pontot, ahonnan törvény-szerûen megújhodva fogsz "visszatérni". Szenvedd ki magad, éld meg a kín legmélyebb bugyrait, hogy megszabadulj tõle.
Nem tudom, de hogy a nõtõl elvetetném a két gyerekét az biztos.
bocs..."elfogadtad, elfogadtattad"...és az ezer apróért... :S
"próbáltam megóvni magamat a felesleges szenvedéstõl" Es az eszedbe sem jut, hogy min megy keresztul a tobbi ember ebben a tortenetben? Csak a te szenvedesed lenyeges, a ferjee meg a gyerekeke nem?
Annak, aki elvenné a nõ gyerekeit: ugye a heteroszexuális, félrelépõ családapák gyerekeit is elvennéd?
Ha egy szerelmes férfi írt volna ilyet, õt is ugyanígy megsajnáltam volna, a kihasznált szerelmeseket nemtõl függetlenül sajnálom. (nem lenézés, hanem együttérzés értelmében) Kedvesemet félig-meddig egy ilyen kapcsolatból mentettem ki, bár már kifelé jött belõle, az exe, akit õ még sokáig szeretett (megismerkedésünkkor már nem), sokáig szemét módon kihasználta "összejárásra" Férfiban is van ilyen, és én mindig az érzelmes emberek pártján állok, nemtõl függetlenül. Az igazi bûnös a család stabilitásának fenyegetésében, meg egyébként is, a félrelépõ, és nem a harmadik fél (õ csak másodlagosan) Ha az anyuka félre akart menni, talált volna mást, ha a kérdezõ nincs. Igenis a családos nõ a fõ bûnös, amiért egyrészt megcsalja a férjét, másrészt hiteget és tönkretesz egy másik embert, aki nem olyan lazán fogja fel, mint õ, és ezt szerintem nagyon jól tudja. Na ez az igazi gonoszság, lesz.arni, hogy a másik, aki nekem csak egy kaland, szerelmes belém. 01.21
Látom, hogy az összes leszbi, neked ad igazat. Persze, ha ugyan ezt egy férfi írná, már lekapták volna róla a keresztvizet!! De ha egy nõ csalja a gyanútlan férjét, az teljesen normális. Te meg besúnnyogtad magad közéjük? Kivetetted a hálódat és még itt keresel lelki támaszokat? GONDOLKODJ! Tönkre akarsz tenni egy kétgyermekes családot? Micsoda egy önzõ r*banc vagy te!!!
Nincs tovább ennek értelme, egyáltalán nem is volt, talán csak játszik veled, de gondolj bele: -Megérdemelnél egy olyan nõt, aki szeret és csak veled van, -Tudnál találni nála ezerszer jobbat, aki megõrül érted és csak érted él.. -Eltaszítassz magadtól minden nõt érte, aki nem érdemel téged meg.. -Lehet, hogy sosem kapod meg teljesen, és akkor miért éltél?Szerintem így értelmetlen, fõleg, ha közben minden tönkremegy! Keress mást, de elõtte még hívd át magadhoz, szeretkezzetek egy utolsót, de elõtte mondd meg neki, hogy többet ne jöjjön..a barátságot még tartsátok, mert a felejtés nem egyszerû-sokszor lehetetlen, aztán egyszercsak majd minden kapcsolatot szakítsatok meg, és az utolsó együttlét után már ne mondd neki, hogy szereted.. Tedd meg azt, amit tanácsoltam, csak NEKED AKAROK JÓT!:)
Nem hagyja el a férjét és a gyerekeit miattad! Ebben majdnem biztos vagyok! Innentõl kezdve szerintem te is tudod mit kell(ene) tenned!
Nõ létemre voltam ilyen helyzetben, csak annyi volt más, hogy a férjem tudtával, azt mondta ha nõvel csalom meg az más. A lány leszbikus volt és nagyon szerelmes lett, láttam, hogy többet akar mint szex és csúnya dolog de én is azt mondtam neki, hogy ha nem lenne férjem vele lennék, hogy miért?? Nem tudom, talán nem akartam megbántani, pedig egy bi nõ sosem fog tudni szerelemmel szeretni egy leszbikus nõt, csak hetero férfit, ezzel azért te is tisztában vagy gondolom.A lényeg, egy idõ után már fenyegetõzött, hogy öngyilkos lesz mert nem bírja így tovább, és ekkor szakítottam vele végleg, azóta nem foglalkozom egy nõvel sem, mert nem akarok még egy ilyet átélni, mert hihetetlen lehet de engem is megviselt , jó volt vele a szex, kielégítette a vágyaimat de többre nem kellett, tisztában volt vele mert az elején elmondtam neki, hogy csak szex és más semmi, de még sem így alakult részérõl Tanácsolom neked, hogy felejtsd el amilyen gyorsan csak lehet és keress leszbikus társat akivel együtt is élhetsz.
Nyilvanvalo, hogy a no nem leszbikus. Otthon jatssza a heterot, veled meg egy kis kaland, erdekes neki hogy nem egy pasival csalja meg a ferjet, fantaziait jatssza el veled. Hagyd beken, legyen a csaladjaval, es szeresse a gyerekeit. Ok erdemlik meg a 100% szeretetet.
Annak, aki azt kérdezte attól aki elvenné a nõ gyerekeit, hogy ugye a heteroszexuális félrelépõ családapák gyerekeit is elvenné, ugye csak figyelmetlenségbõl felejtette el a heteroszexuális félrelépõ családanyákat, nem feminizmusból?

Egy 165cm magas, 53kg súlyú, 21 éves fiúnak, aki akármennyit eszik mégsem tud hízni mennyire van értelme elkezdenie a súlyzós edzést, ha komolyan gondolja, mert szeretne változtatni az életén, de nem tudja, hogy lesz-e eredménye, tud-e izmosodni?

Legjobb válasz: sztem sokan irigyelnek hogy nem tudsz hízni. mert ez azt jelenti hogy te csak izommal tudod növelni a súlyod ... nemkell odafigyelj hogy el ne hizz, hogy milyen felesleg van rajtad stb :D én nem ajánlom a súlyzós edzéseket, inkább saját testsúllyal eddz --> olvasd el "Fegyencedzés"-t és rájössz mért mondom. kérdésedre a válasz, igen tudsz izmosodni.

sztem sokan irigyelnek hogy nem tudsz hízni. mert ez azt jelenti hogy te csak izommal tudod növelni a súlyod ... nemkell odafigyelj hogy el ne hizz, hogy milyen felesleg van rajtad stb :D én nem ajánlom a súlyzós edzéseket, inkább saját testsúllyal eddz --> olvasd el "Fegyencedzés"-t és rájössz mért mondom. kérdésedre a válasz, igen tudsz izmosodni.
Ne akármennyit egyen, hanem mérje ki és annyit egyen amennyit kell. Ló[email protected] nem tudsz hízni, csak nem akarsz megtenni érte mindent. Így edzésnél sem akarsz majd megtenni mindent, úgyhogy pont jó lesz neked a fegyencbohó[email protected]ás.
én se bírok hízni :D
186cm 70kg nem tudok hízni :) 22F
Azt hiszem GreenTea leírt mindent... Én is ezt gondoltam, hogy akármennyit eszek, nem hízok. Csak nem mind1 hogy mennyi az az akármennyi és mibõl áll... Ehetsz akármennyi vajaskenyeret meg péksütit, nõni nem nagyon fogsz.
GreenTea leírta elõttem a lényeget. olyan nincs, hogy ne tudj hízni megfelelõ minõségû és mennyiségû kaja mellett.
amúgy tényleg jó, mert tömeget felszedni csak izomba tudsz gyakorlatilag, bár lehet hülyeséget írok. nem hülyeség a fegyencedzés, de neked most egy tömegnövelõ étrend kell, és egy olyan durva elszántság, hogy annyit eddz, hogy utána mindíg rohadt éhes legyél.
Hasonló cipõben járunk, csak én 178 cm, 62-63 kg, és 23 vagyok. Szerintem nyugodtan edzhetsz, legfeljebb nem látszik meg külsõleg, viszont annál nagyobb meglepetést tudsz okozni másoknak, ha cingáron több kilós súlyokat lazán emelgetsz. GreenTea-nek pedig jó kis étrend kiegészítõ. Amikor egész nap otthon vagyok, én is legalább napi 10-15 alkalommal eszem, kicsit nagyobb mértékben. Bár nálam a genetika miatt nem hízok még el. A szüleimnél is így volt. Túl mentek a 30-35-ön, akkor kezdtek felszedni egy kis fölösleget, valószínû nálam se lesz másképp.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!