Találatok a következő kifejezésre: Van értelme tudom (101 db)

Ikerterhes vagyok gumi mellett lett amit nem tudom hogy. NEm tudom mit tegyek mert a páromnak havi 60ezres tartozása van meg most vált munkahelyet nekem meg a 90 ezres fizum.1 szobás dohos albiban lakunk. Van értelme megtartani a babákat?

Legjobb válasz: Beszélj a védõnõvel, rokonokkal, bárkivel, aki segíthetne, aki tudna segítséget nyújtani. Járj utána, milyen támogatást kaphattok, hogy lehetne a törlesztést alakítani, hogy tudnátok lakást váltani. Ne dönts hirtelen. Drukkolok, hogy a babák megmaradjanak, s hogy minden rendben legyen. Mi is (váratlan) ikresek vagyunk, így nem tudok mást írni, mint hogy igen, van értelme.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat...Hát megfontolandó. Onnan tudom hogy ikrek hogy az ultrahang már háromszor kimutatta most vagyok a 11.héten az egyik 37 mm másik 38mm.Védõnõ azt mondta így tökéletes. Jó lenne megtartani...Párom uniozni fog tehát 4 hét távol 1 hét itthon hogy az adósságait rendezni tudja mert másképp neki nem megy.
Beszélj a védõnõvel, rokonokkal, bárkivel, aki segíthetne, aki tudna segítséget nyújtani. Járj utána, milyen támogatást kaphattok, hogy lehetne a törlesztést alakítani, hogy tudnátok lakást váltani. Ne dönts hirtelen. Drukkolok, hogy a babák megmaradjanak, s hogy minden rendben legyen. Mi is (váratlan) ikresek vagyunk, így nem tudok mást írni, mint hogy igen, van értelme.
A gyermekek megtartása nem csak anyagi, hanem érzelmi kérdés is. Van, amikor nem lehet megoldani, de ha valaki akarja, meg tudja, én mindig így gondolom. Ha nem akarja, akkor meg talál annyi kifogást, ami meggyõzi, hogy helyesen dönt. Kapsz anyasági támogatást, ami igaz, egyszeri 65 ezer kb. de az alapvetõ nagyobb tárgyakat aukciós oldalon, vagy barátoktól be tudod szerezni (ágy, kocsi). Mindent be lehet szerezni olcsóbban, csak keresni kell a forrást. Ha van munkahelyed, kapsz más támogatásokat is, és biztosan nem egyedül éltek ebben a világban, vannak nagyszülõk , barátok, esetleg testvérek. Ha mindenki csak egy picivel segít, már megvagytok. Az más kérdés, hogy AKARJÁTOK-e õket, tudnátok-e szeretni õket? Mert ha nem, akkor minden igyekezetért kár, nekik ez lesz a legfontosabb! Nem a márkás bébinadrág és nem a színes, hatalmas saját lakás... az lesz a fontos, hogy nem üvöltöznek a feje felett a szülõk, hanem szeretik õket és nevelgetik õket szépen. Minden mást meg lehet oldani! Értelme van megtartani!
Nekünk se fényes a helyzetünk jelenleg! Lakás hitel, autóhitel, párom is épp új melóhelyen van, ami még nem 100%. Segítségünk semmi és van egy 10 hós lányom már, de el nem vetetném a babát aki itt növöget bennem!
Addigra minden helyre jöhet! Találhat melót és másik albiba is tudtok menni! mi is 1 szobás lakásba lakunk, és most jön a kis tesó, de csak 3 évek kell szûkösen kihúznunk!
Az 5. válaszoló, ikres vagyok. Arra is készülj fel, hogy ikerterhesként nem fogsz tudni sokáig dolgozni. A párod milyen munkahelyre megy? Gondolom csak jobbra vált. Az albit tényleg le lehet csrélni, egész jó kis 1-1.5 szobásak vannak. Ha rövidebb idõn belül meg tudjátok ezeket oldani, akkor az jó. Ja, amúgy az anyasági ikrek esetén 171 ezer, igaz egyszeri. De ez nagy segítség. (legalábbis tavaly annyi volt) A családi és a gyes, (a gyed nyilván más) 77800.- forint.
Én egyszer megszakítattam nem megfelelõ körülmények miatt.Évek múlva, mire minden rendezõdött, új párkapcsolat stb., csak lombikkal jött össze.Ha ez nem sikerült volna, örökre bánnám az akkori döntésemet.
...Ja, és elsõre hármasikrek! Elõzõ voltam. :-)
Akkor van "értelme", ha a szülei szeretik és gondoskodnak róla. Anyagilag ami szükséges kiforog egy babára, ha szereted úgyis beosztod a rávalót. Szóval ez az "értelem" rajtatok múlik. Ha most vált munkahelyet a párod, még az is lehet hogy jobb lesz, nem igaz?? :) )
megtartanám az biztos!!!!!! hány hetes vagy? honnan tudo hogy ikreket hordasz a szived alatt!!! szüld meg és legfeljebb örökbefogadják de el ne vetesd!!!!!
hát elég kevés az idõtök eldönteni! :S 12. hét után már csak EÜ okok miatt lehetett elvetetni! :S
Már 11 hetes vagy? Persze, egy 6 hetes is egy kis élet, de azért egy, -vagyis kettõ- 11 hetes az más. Kész kis babák:) Akkor azt mondom, tartsd meg, sztem nem kilátástalan a helyzetetek, a párod dolgozk, te szülés után kapsz gyedet vagy gyest... Nincs is mástól segítséged? Abban a 4 hétben, amíg a párod kint lesz? Én voltam az az ikres, aki 2x is írt már.
A kérdező hozzászólása: Hát nem lesz könnyû az biztos.Anyum fog segíteni ahogy tud. Nagyon nem jókor jött ez az egész.
A kérdező hozzászólása: Még picit reménykedek hátha lesz valami ok amiért elmennek mert nekem nincs szívem elvetetni õket fõleg h a szívük hangját is már hallottam.
A kérdező hozzászólása: És hogy oldjátok meg?
ügye nálunk annyiból szerencse, hogy egy nagy szerkény van tele ruhákkal, de ha nem akarod mindig egyformába öltöztetni õket, akkor sok helyen lehet venni olcsón babaruhákat, akár kéz alatt is, és lehet hogy ikres anyukákat is találsz akik eladják a szép egyforma ruhákat! Próbálunk, minden egyéb kiadáson spórolni!

Van értelme facebookon olyan osztálytársaimra ráírnom, akikkel semmi közös téma nincs és nem tudom mit írjak neki?

Legjobb válasz: "...akikkel semmi közös téma nincs és nem tudom mit írjak neki?" SZERINTED??!! Istenem -.-" Hogy egyértelmû legyen: Nincs értelme ráírni.

"...akikkel semmi közös téma nincs és nem tudom mit írjak neki?" SZERINTED??!! Istenem -.-" Hogy egyértelmû legyen: Nincs értelme ráírni.
Ha nagyon barátkozni akarsz és szerinted õk is nyitottak rád, akkor igen is van értelme:) 16/L
Ha nem tudod mit írj nekik, akkor hogy akarsz rájuk írni? Ha viszont tényleg szeretnél velük írni, akkor találsz közös témát, ne félj.Kezdésnek például kérdezz valamit, suliról, vagy bármirõl.Aztán pedig már könnyen jön a téma.Mit csinált aznap, vagy hogy telik a szünet, stb. Nem tudom milyen célból szeretnél ráírni(barátkozni, vagy mert tetszik neked), de hidd el mindenkivel lehet találni közös témát, fõleg ha a másik fél is szeretné. :) És a legrosszabb esetben nem ír vissza, nincs mit veszítened.
van értelme végre abbahagyni a fészbukot és kinézni az ajtón túlra?

Van értelme festőnek tanulni, ha nem tudok szépen rajzolni?

Egyre jobban érdekel a festészet.

Legjobb válasz: szerintem nincs értelme, még akkor sem ha tudsz rajzolni, mert megélni abból nem fogsz. De te tudod.

szerintem nincs értelme, még akkor sem ha tudsz rajzolni, mert megélni abból nem fogsz. De te tudod.
Hiába szeretsz festeni és lehet szuper jó színérzéked akkor is a rajz az alapja mindennek.Ha nem tudsz rajzolni, akkor egy portét sem tudsz karakteresen megfesteni sem egy csendéletet(amik azért fontosak egy mûvészeti suliba).Persze attól még festhetsz szuper jó képeket. Valamennyi rajztudás kell, de még fejlesztheted magad, ha sokat gyakorolsz. Rajzolj sokat, fejleszd a megfigyelõkészségedet és lehet, hogy menni fog. Ha sikerül abba a suliba menned, ott még nagyon sokat tanulsz, ha meg nem jön össze, mert tényleg ennyire rosszul megy a rajzolás attól még nyugodtan fess. Festhetsz nagyon jó képeket rajztudás nélkül is.
rajztudás nagyobbik része csak a gyakorláson múlik, nem kell túlmisztifikálni a dolgoz, ugyan úgy tanulható, mint mondjuk egy nyelv
Csak a mûvészettörténet érdekel? Akkor menj sima gimibe, és járj különórára vagy faktra, ami mûvtöri.
ha nem tudsz rajzolni, nem fogsz sokáig jutni a hivatalos oktatásban, de szerintem amennyire ehhez muszáj, annyira talán meg tudsz tanulni rajzolni. viszont akkor feltûnõen jól kell festened, hogy ne kerülj hátrányba a rajz miatt.
megmutatnád egy festményedet? Kíváncsi vagyok, hogy akkor hogyan vázlatolod fel. Vagy absztrakt képeket csinálsz?
A rajzolás ugyanúgy tanulható, mint az írás. Persze attól, hogy tud valaki írni, még nem lesz író vagy költõ.


Mit csináljak, ha nincs semmi önbizalmam, nem tudom elhinni, hogy van értelme lányoknál próbálkozonom, mer ronda és alacsony meg sovány vagyok? Valaki, aki hasonló gátlásokkal küzd esetleg, fiúk?

Legjobb válasz: Szia, nos én is ugyan ilyen voltam több évig (5) nem volt semmi barátnõm. Úgy éreztem ronda vagyok és nem kellek senkinek. Én úgy oldottam meg magamba hogy eljártam pszihológushoz ami nem ciki, csak nem elterjedt. Õ kicsit segített feloldani a gátlásaimat és már másképp állok magamhoz, azóta megtaláltam életem párját. És nem is gondoltam volna hogy tetszek neki! Én is ugyan így voltam mint te. Értelme pedig van próbálkozni csak sajnos a lányok 99%a hülye :S Nem veled van a gond ne aggódj ebben biztos vagyok!

Szia, nos én is ugyan ilyen voltam több évig (5) nem volt semmi barátnõm. Úgy éreztem ronda vagyok és nem kellek senkinek. Én úgy oldottam meg magamba hogy eljártam pszihológushoz ami nem ciki, csak nem elterjedt. Õ kicsit segített feloldani a gátlásaimat és már másképp állok magamhoz, azóta megtaláltam életem párját. És nem is gondoltam volna hogy tetszek neki! Én is ugyan így voltam mint te. Értelme pedig van próbálkozni csak sajnos a lányok 99%a hülye :S Nem veled van a gond ne aggódj ebben biztos vagyok!
Nagyon sok férfi és nõ küzd önértékelési problémával. Ezzel egyáltalán nem vagy egyedül. Sokan kinövik, de ha nem akkor ezzel elehet orvoshoz is fordulni.
Én nem küzdök önértékelési problémákkal, sõt egy ideig azt hittem magamról, hogy átlagos vagyok. Aztán a sok próbálkozás után kiderült, hogy valójában ronda vagyok, mint a bûn. Szóval nem mindegy, hogy mi alapján állítod magadról, hogy ronda vagy.
A kérdező hozzászólása: Engem több szép láyn is lerodnázott már, fõleg az orrom miatt csesztettek, még tesómék szerint is bûnronda vagyok és sosem lehet barátnõm. Én is rondának érzem magam, ha tükörbe nézek, utálom magam nézni is és videófelvételektõl meg egyensen rettegek, akárcsak a fotózástól.
Mennyi az a több lány? Én jóval 100 feletti elutasításnál járok. Egy-kettõ lerondázás ne törjön le. Sajnos a legtöbb lányban az él, azt tanították nekik, hogy a férfiak amúgy is szívtelenek, ezért nyugodtan rájuk lehet taposni (tisztelet a kivételnek). Szóval ez benne van a játékban.
Sajnos a legtöbb lányban az él, azt tanították nekik, hogy a férfiak amúgy is szívtelenek, ezért nyugodtan rájuk lehet taposni (tisztelet a kivételnek). Miféle elmebeteg az, aki ilyet mond nekik?
6: Azt nem tudom honnan szedik, lehet, hogy nõi magazinokból vagy mit tudom én. Csak azt veszem észre, hogy kevés az a lány, aki a közeledési szándékomat nem durva bántással hárítják. Most vagy csak én futok bele mindig ilyen lányokba, vagy ez lett a trend.
Elég baj ez! De akkor meg nem értem, miért panaszkodnak, hogy "nincs egy normális pasi!"
A kérdező hozzászólása: Ezt sajnos én is tapasztaltam. VAlamiért a lányok elfelejtik, hogy nekünk is van érzõ szívünk, még, ha rondák is vagyunk meg alacsonyak. De lehet ez a divat most, hogy alázzuk meg a fiúkat, mert megy a nagy feminista mozgalom vagy mi a szösz. Én amúgy épp ezért nem szoktam már lányokat leszólítani, úgyis az lesz legjobb esetben, hogy lekoptat egy van barátom szöveggel és ennek még örülni is kell, mert aki õszinte az durván rám ordít meg lerondáz, sajnos tapasztaltam a halálos nézésrõl nem is beszélve, pedig udvarisan szoktam a lányokhoz szólni. Persze voltak rendesek is, csak nem ez volt a többnyire jellemzõ.
Egyiket sem, egyik gagyibb, mint a másik. Normális sportot van értelme elkezdened
Én úgy tudom, hogy egy nagyon fontos ponton különbözik a dolog, az pedig az, hogy a Power Plate esetén kapsz egy személyi edzõt, aki a tapasztalatai alapján egy személyre szabott edzésprogramot fog összerakni neked, a másiknál sokkal inkább magadra vagy hagyva. Ez persze sokszor nem jó, mert hamarabb lesérülhetsz, rosszul csinálhatod és senki nem szól rád. Legalábbis én így tudom.
Én is hasonlót hallottam. Ha egy jó helyet keresel, akkor szerintem a Sano in Vita Oázisba nézz körül, elég jók a szolgáltatásaik, egyik ismerõsöm más témában volt, de azzal meg volt teljesen elégedve. Az emberek kedvesek, segítõkészek, és még olyan tippet is adtak, hogy otthon hogyan tudnád csinálni ezeket, hogy ne kelljen mindig pénzt kiadnod.
Hali! A Flabelos dolog nem igazán jött még be senkinek, csak nyugatról a nagy Amerikából megpróbálták átvenni páran, de a vége az lett, hogy nem sokan használták/használják manapság sem. A Power Plate már egészen más téma, de azt az elõzõ hozzászóló egész jól kiemelték az én véleményemet is
Sziasztok! Alapvetõen igazatok van, én csak megerõsíteni tudnám de egy teljesen másik irányból, az árából. Ha keresgélsz kicsit az interneten, észrevehetõ, hogy nem csak jobbakat mondanak a Power Platerõl, hanem olcsóbb is! Nekem ez igen fontos szempont, gondoltam megosztom veletek, mert spórolni mindenki szeret! :)
Mi a célod?

Fegyencedzésnek van értelme úgy hogy nem tudok sokat enni?

célom nem a hatalmas izmok hanem az er?m növelése lenne, de sajnos nem tudok sok fehérjét meg húsokat enni. Szerintetek megéri elkezdeni így is?

Legjobb válasz: így is van értelme, mert erõsödsz.

így is van értelme, mert erõsödsz.
A kérdező hozzászólása: kennyérre van pénzem abból tudok sokat enni az segítene valamit v csak a hasam nõne tõle? köszi elõre is
Teljes kiõrlésû legyen. A rizs, zabpehely szintén olcsó, mint jó ch források. De kellene fehérje is. A csirkecomb az nem annyira drága.
Segítene: nem halnál éhen. Amíg nem halsz éhen: erõsödhetsz. Más kérdés, hogy ha kenyérre van pénzed, akkor lehet hogy lenne zöldségekre (100 forint a kiló káposzta) és olcsó állati belsõségekre (300-400 forintért már kapsz olyan belsõséget, ami igazából nem rosszabb táplálék mint a húsok. Más, de hasonlóan tápláló) A konepció pedig egyszerû: az emberi test szívós. A szép, izmos testhez persze jól kell enni. De az erõ, azaz a maximális izomfeszülés képessége egyrészt örökölt, másrészt tanult. Az erõedzésekkel ezt fejleszted.

Van értelme egyedül elmenni egy koncertre? Pláne ha csak reggel tudok hazajönni, és másik városban lesz.

Legjobb válasz: Van értelme. Néha nagyon jól sülnek el az ilyen bulik. Én sokszor voltam egyedül koncerten és néhány alkalomtól eltekintve mindig jól éreztem magam. Csajozz/pasizz/barátkozz/igyál!

Van értelme. Néha nagyon jól sülnek el az ilyen bulik. Én sokszor voltam egyedül koncerten és néhány alkalomtól eltekintve mindig jól éreztem magam. Csajozz/pasizz/barátkozz/igyál!
Ha nem jön meg akkor van értelme!
A kérdező hozzászólása: Áhá! Köszi! Tûkön ülök, de talán jobb lenne, ha beleásnám magam a házimunkába, úgy repül az idõ... :)
Tudom hogy nehéz kibírni de tényleg csak akkor van értelme ha nem jön meg.. Olyan rossz negatív teszteket látni nem? Mi is babát szeretnénk az elsõ hónapban vagy 5000ft-ot eltesztelgettem és persze megjött.. Megfogadtam hogy csak akkor tesztelek ha nem jön meg...
elmebeteggel nincs értelme kapcsolatnak

Egy 165cm magas, 53kg súlyú, 21 éves fiúnak, aki akármennyit eszik mégsem tud hízni mennyire van értelme elkezdenie a súlyzós edzést, ha komolyan gondolja, mert szeretne változtatni az életén, de nem tudja, hogy lesz-e eredménye, tud-e izmosodni?

Legjobb válasz: sztem sokan irigyelnek hogy nem tudsz hízni. mert ez azt jelenti hogy te csak izommal tudod növelni a súlyod ... nemkell odafigyelj hogy el ne hizz, hogy milyen felesleg van rajtad stb :D én nem ajánlom a súlyzós edzéseket, inkább saját testsúllyal eddz --> olvasd el "Fegyencedzés"-t és rájössz mért mondom. kérdésedre a válasz, igen tudsz izmosodni.

sztem sokan irigyelnek hogy nem tudsz hízni. mert ez azt jelenti hogy te csak izommal tudod növelni a súlyod ... nemkell odafigyelj hogy el ne hizz, hogy milyen felesleg van rajtad stb :D én nem ajánlom a súlyzós edzéseket, inkább saját testsúllyal eddz --> olvasd el "Fegyencedzés"-t és rájössz mért mondom. kérdésedre a válasz, igen tudsz izmosodni.
Ne akármennyit egyen, hanem mérje ki és annyit egyen amennyit kell. Ló[email protected] nem tudsz hízni, csak nem akarsz megtenni érte mindent. Így edzésnél sem akarsz majd megtenni mindent, úgyhogy pont jó lesz neked a fegyencbohó[email protected]ás.
én se bírok hízni :D
186cm 70kg nem tudok hízni :) 22F
Azt hiszem GreenTea leírt mindent... Én is ezt gondoltam, hogy akármennyit eszek, nem hízok. Csak nem mind1 hogy mennyi az az akármennyi és mibõl áll... Ehetsz akármennyi vajaskenyeret meg péksütit, nõni nem nagyon fogsz.
GreenTea leírta elõttem a lényeget. olyan nincs, hogy ne tudj hízni megfelelõ minõségû és mennyiségû kaja mellett.
amúgy tényleg jó, mert tömeget felszedni csak izomba tudsz gyakorlatilag, bár lehet hülyeséget írok. nem hülyeség a fegyencedzés, de neked most egy tömegnövelõ étrend kell, és egy olyan durva elszántság, hogy annyit eddz, hogy utána mindíg rohadt éhes legyél.
Hasonló cipõben járunk, csak én 178 cm, 62-63 kg, és 23 vagyok. Szerintem nyugodtan edzhetsz, legfeljebb nem látszik meg külsõleg, viszont annál nagyobb meglepetést tudsz okozni másoknak, ha cingáron több kilós súlyokat lazán emelgetsz. GreenTea-nek pedig jó kis étrend kiegészítõ. Amikor egész nap otthon vagyok, én is legalább napi 10-15 alkalommal eszem, kicsit nagyobb mértékben. Bár nálam a genetika miatt nem hízok még el. A szüleimnél is így volt. Túl mentek a 30-35-ön, akkor kezdtek felszedni egy kis fölösleget, valószínû nálam se lesz másképp.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!