Találatok a következő kifejezésre: Van értelme szedni, ha heti (2 db)

Van értelme fogamzásgátlót szedni, ha heti max 1szer vagyunk együtt és akkor se megyek el, mert a pasi magával foglalkozik?

Legjobb válasz: Hát, elég tapló pasi lehet, mitagadás. Szerintem nem sok értelme van tabit szedned ezen mennyiségû szex tudatában, untig elég az óvszer. Bár én akkor is szedtem, mikor nem volt barátom, mert legalább napra pontosan tudtam, mikor fog megjönni, nem voltak pattanásaim és még a mellméretem is nagyobb lett...:) De szerintem neked nem fogamzásgátló módszerre lenne szükséged, hanem pasi váltásra...Mert ez azért így gondolom neked sem jó

Hát, elég tapló pasi lehet, mitagadás. Szerintem nem sok értelme van tabit szedned ezen mennyiségû szex tudatában, untig elég az óvszer. Bár én akkor is szedtem, mikor nem volt barátom, mert legalább napra pontosan tudtam, mikor fog megjönni, nem voltak pattanásaim és még a mellméretem is nagyobb lett...:) De szerintem neked nem fogamzásgátló módszerre lenne szükséged, hanem pasi váltásra...Mert ez azért így gondolom neked sem jó
sztem ne hagyd abba a fog.gátlót mert azzal 1. megint felborítod a szervezeted mûködését, 2. én sokkal jobban bízok a tabiban mint pl a gumiban. a barátoddal meg erõsen el kéne beszélgetni hogy mit képzel magáról(már bocsi).kérdezd meg h miért van ez így ahogy van az a legbiztosabb!
Mär bocsi de akkor mi a fasze vagy vele együt???? Itt nem arra gondolok hogy szar vele az ägyban, hanem arra h nem foglalkozik veled!!!! nekem ez a velemenyem. A fogitabit meg sztem megeri szedni, csak h a kerdesre is välaszoljak.
hogy hogy magával foglalkozik??szerintem a fagamzás gátló ne maradjon el, akkor is jobb mintha teherbe esnél..
A kérdező hozzászólása: hát, hogy miután õ elmegy én szinte el vagyok felejtve és ez megy már 3 hónapja nem elégít ki
Azért még teherbe eshetsz, mert nem elégít ki. Védekezési mód helyett pasit válts inkább.
Nõi orgazmusnak nincs szerepe a megtermékenyítésben de ilyen emberrel ne szexelj...

Úgy van értelme táplálék kiegészítőt szedni ha csak edzés napokon fogyasztom el (heti 2-szer)?

mivel nem túl olcsó így próbálom beosztani.de lehet,hogy jobban megérné ha szedném mindennap ,amíg el nem fogy és később vennék. Hogy hatna jobban vagy mindegy ?

Legjobb válasz: Nem hat, ez csak kaja. Akkor kell használni, ha az étrend nem tartalmaz elég fehérjét!

Nem hat, ez csak kaja. Akkor kell használni, ha az étrend nem tartalmaz elég fehérjét!
Melyik tápkiegre gondoltál? Egyébként ezek is csak kaják, ne várj tõlük hatást. A szervezetnek mindegy hogy a tápanyag egy része tápkiegbõl megy e vagy csak szilárd kajából, az a lényeg, hogy meglegyen a mennyiség. Nem vagy elõnyben tápkieggel sem, ha nincs meg a napi 2g x ttkg fehérje és az 5-6g x ttkg ch. akinek meg megvan sima kajából az fejlõdik. Ehhez tápkieg sem kell.
Szerintem semmi értelme, úgy inni a proteint, ahogy Te gondolod a kérdésedben. Az izomfejlõdés nem úgy mûködik, hogy olcsóbban megúsznád, ha napi szinten ilyen arányban iszod.
A kérdező hozzászólása: ezekre: http://shop.builder.hu/tejsavo-feherje-koncentratumok/scitec.. http://shop.builder.hu/specialis-vitaminkeszitmenyek/biotech.. értem, hogy ez mellet kell még enni(munka miatt nem hiszem, hogy megszokott lenni az elegendõ fehérje bevitel), de probléma ha nem fogyasztom mindennap ?
Ha nincs meg a napi 2g x ttkg fehérjéd, akkor baj. Ez a lényeg, tök mindegy hogy egy része tápkiegbõl megy, de legyen meg a napi fehérjebeviteled.
A kérdező hozzászólása: 80kg vagyok. akkor 160 gramm fehérjét kellene bevinnem minden nap ?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!