Találatok a következő kifejezésre: Van értelme szülés után (3 db)

Van értelme a szülés után hasleszorító bugyinak vagy pántnak? Melyiket érdemesebb beszerezni?

Legjobb válasz: Császár után javasolják, egyébként egy normál szülés után idõvel teljesen visszamegy a has. Nem kell türelmetlenkedni, ha szoptatsz, hamarabb. Én egyik gyereknél sem hordtam, visszament. Nézd meg az árakat és döntsd el, neked szükséged van-e rá.

Császár után javasolják, egyébként egy normál szülés után idõvel teljesen visszamegy a has. Nem kell türelmetlenkedni, ha szoptatsz, hamarabb. Én egyik gyereknél sem hordtam, visszament. Nézd meg az árakat és döntsd el, neked szükséged van-e rá.
szia, Én 4 hónapja szültem, simán. Úgyahogy visszahúzódott a hasam, még nem teljesen, nem kockás mint terhesség elõtt, de szerintem már csak edzéssel lesz a régi. Nem használtam leszortót. Teljesen egyénfüggõ, hogy mennyi idõ alatt megy le. Én naponta mértem és 1-2 centinként szépen ment le. A lényeg, hogy szülés után a kicsibehn gyönyörködj, ne magadban, az majd alakul magától. :) )) Gratula a babához. Egy 16 hetes kicsilány anyukája.
Ha hasleszorító bugyit, fûzõt, egyéb ilyen cuccot hordasz, akkor pont az ellenkezõjét éred el, mint amit akarsz. A hasfal annál gyorsabban jön rendbe, minél többet dolgozik az izom. Ha hasszorítót viselsz, akkor az izom munkáját átveszi a bugyi, így a természetes izomfeszülés sem érvényesülhet.
Hát én az orvosomra hallgattam és nem vettem, meg is bántam.Tök lógós maradt a hasam-császáros voltam!Máig bánom, mert inkább annyit áldozok rá, de tudom az esélyt megadtam-tornázni hetekig nem tudtam, utána meg a fáradtságtól-elõtte meg a fájdalomtól és mikor már tudtam volna késõ volt...szval én ajánlanám...most második babával sztem inkább beruházok rá.Hátha segít és nem lesz rosszabb..

Van értelme ovu tesztet használnom, ha még nem jött meg egyáltalán szülés után (szoptatok még)?

Még soha nem csináltam ilyen tesztet, az els? baba olyan gyorsan jött, hogy ilyesmi eszembe sem jutott. A másodikat már kicsit tudatosabban tervezzük, de nem ismerem ezt a tesztet. Csak úgy van értelme, ha nagyjából tudom(menstruáció által), hogy kb mikor lehet peteérésem? Mert én egyáltalán nem tudom..nem jött még meg egyszer sem szülés óta. (9 hós fiam van.) Köszi a segítséget!

Legjobb válasz: Bár én nem sok reményt látok addig míg az elsõ ciklus nem jelentkezik. Nem kizárt persze, de ritka, hogy ilyenkor van peteérés.

Bár én nem sok reményt látok addig míg az elsõ ciklus nem jelentkezik. Nem kizárt persze, de ritka, hogy ilyenkor van peteérés.

Tényleg használ szülés után a hasleszorítós bugyi? Van értelme egy ilyenért több ezer ft-ot kiadni?

Legjobb válasz: Pár hét alatt magától visszahúzódik a hasad. De ez rád van bízva.

Pár hét alatt magától visszahúzódik a hasad. De ez rád van bízva.
Szerintem nem érdemes! Tényleg visszamegy magától!
Császár után például szinte kötelezõ!
Ez egyéntõl/alkattól függ. Nekem másnapra visszahúzódott teljesen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!