Találatok a következő kifejezésre: Van értelme futásnak, ha fogyni (2 db)

Van értelme a futásnak, ha fogyni szeretnék( csak 3-5kgt), de a csoki, édesség nem maradt ki a napi kajámból?

Az a baj, hagyha kicsit többet eszek, mint szerettem volna 1 nap, vagy ettem egy kis édességet, akkor van értelme a futásnak? Vagy ett?l nem indul el a fogyás?

Legjobb válasz: A futasnak mindig van ertelme. Tonust ad, formasit. De a csokieves minden naposrol minden masnaposra kellene cserelni es lehet, latnad a vegeredmenyt hamarabb.

A futasnak mindig van ertelme. Tonust ad, formasit. De a csokieves minden naposrol minden masnaposra kellene cserelni es lehet, latnad a vegeredmenyt hamarabb.
A futástól elindulhat a fogyás (hónapok alatt). Egy gond van csak: éhesebb is leszel tõle.

Ha nem akarok már fogyni attól még futhatok tovább, milyen hatása-értelme van heti 4x35 perc futásnak?

Nem megterhel? már egyáltalán ezid? alatt kb. 5 km.et futok, simán tudnék tovább futni, emelni az id?t, aztán a sebességet, de nem igazán van rá több id?m. A szervezetem megszokja ezt a terhelést és hozzászokik és olyan lesz mintha semmit se mozognék? 176 cm 64 kg vagyok (30/N)

Legjobb válasz: Tehát valamit azért számít? Csak mert ezt nem tartom követhetõ életmódnak hogy mostantól folyamatosan emelem a terhelést (egy idõ után minden fokozatot meg fogok szokni nem?? jó nem arra gondolok hogy mindennap félmaratont nyomok :D) "csak" sportolni szeretnék majd mindennap valamit. De nem akarom folyamatosan fejleszteni a dolgot, tovább és tovább, nekem ez így pont elég lenne. Nem ennék továbbra sem többet mint eddig (1600-1700 kcal kb.) de nem is emelném a terhelést.

A kérdező hozzászólása: Tehát valamit azért számít? Csak mert ezt nem tartom követhetõ életmódnak hogy mostantól folyamatosan emelem a terhelést (egy idõ után minden fokozatot meg fogok szokni nem?? jó nem arra gondolok hogy mindennap félmaratont nyomok :D) "csak" sportolni szeretnék majd mindennap valamit. De nem akarom folyamatosan fejleszteni a dolgot, tovább és tovább, nekem ez így pont elég lenne. Nem ennék továbbra sem többet mint eddig (1600-1700 kcal kb.) de nem is emelném a terhelést.
Szerintem ha mar nincs rajtad felesleg, akkor izmosodni fogsz.
hozzászokik a terheléshez tehát nagyon izmosodni nem fogsz. de az egészséged megõrzöd vele és kevésbé lesz valószínû hogy visszahízol.
azt kihagytam hogy szinten tartod vele az állóképességedet
Igen mindenképpen érdemes csinálni hogy karban tartsd magad. Bár én nem látom mi olyan visszataszító a fejlõdésben, de nem kötelezõ. :D nekem anélkül nem menne hiszen az ad motivációt
A kérdező hozzászólása: Nem visszataszító csak nem látom a végét:) és nincs idõm úgy sportolni hogy már majd órákat másfél órákat stb. vesz igénybe mivel kicsi gyerekeim vannak. Úgyhogy nem az egyre nagyobb és nagyobb teljesítmény meg határaim feszegetése lenne a cél. (mint tizen huszon évesen).
Tornazz otthon Rubint Reka DVD-ekre, hatasosak es szepen formalod veluk az alakodat! ;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!