Találatok a következő kifejezésre: Van értelme futásnak, ha (4 db)

Van értelme a futásnak, ha fogyni szeretnék( csak 3-5kgt), de a csoki, édesség nem maradt ki a napi kajámból?

Az a baj, hagyha kicsit többet eszek, mint szerettem volna 1 nap, vagy ettem egy kis édességet, akkor van értelme a futásnak? Vagy ett?l nem indul el a fogyás?

Legjobb válasz: A futasnak mindig van ertelme. Tonust ad, formasit. De a csokieves minden naposrol minden masnaposra kellene cserelni es lehet, latnad a vegeredmenyt hamarabb.

A futasnak mindig van ertelme. Tonust ad, formasit. De a csokieves minden naposrol minden masnaposra kellene cserelni es lehet, latnad a vegeredmenyt hamarabb.
A futástól elindulhat a fogyás (hónapok alatt). Egy gond van csak: éhesebb is leszel tõle.

Ha úgy edzek itthon, hogy fekvőtámaszt nyomok 3félét, aztán 2 egy kezes súlyzóval vállazok 3 félét, után bicepsz 2 félét, aztán tolonc tricepszre és felülés. Ezt csinálom minden másnap és a közte lévő napokon csak futás. Van értelme így?

Legjobb válasz: végülis van,de ezen kívül van még rengeteg fontos izom,sõt mindegyik ugyanolyan fontos. pl nem látom a gerincfeszítõt a hátat,lábat stb. a fegyencet kezd el,és mellette mehet a súlyzós edzés is.

végülis van, de ezen kívül van még rengeteg fontos izom, sõt mindegyik ugyanolyan fontos. pl nem látom a gerincfeszítõt a hátat, lábat stb. a fegyencet kezd el, és mellette mehet a súlyzós edzés is.
Legalább te tartasz pihenõ napot is, de nem elég jó a terved, mivel láb- és hátedzés is kellene. És persze a kaja a legfontosabb. Még egy kis segítség: Kezdõknek heti 3 napos teljes testes edzés kell 2 hónapig: http://body.builder.hu/edzestervek_reszletes.htm4?id=61 Majd végezhetsz utána 1-2 hónap un. A-B-A, B-A-B edzést: http://body.builder.hu/edzestervek_reszletes.htm4?id=62 Utána válthatsz heti 3-4 napos osztott edzésre, ahol már heti egyszer dolgoztatunk meg egy izomcsoportot, de akkor keményen és több gyakorlattal. http://body.builder.hu/edzestervek_reszletes.htm4?id=75 http://body.builder.hu/edzestervek_reszletes.htm4?id=98 De ezek csak minta edzéstervek, tehetsz be más gyakorlatokat is, sõt, hetente érdemes mindig valamit változtatni.

Régebben láttam, hogy páran futáshoz betekerik a derekukat folpackba- van ennek értelme, ha van, akkor mi?

Legjobb válasz: nincs értelme csak azt hiszik hogy van azon a részen sokat izzadnak ezért miután leszedték picivel karcsúbbak tûnik az a rész de aztán isznak egy kis vizet és máris vissza megy. attól hogy be van tekerve még nem tûnik el onnan jobban a zsír.

nincs értelme csak azt hiszik hogy van azon a részen sokat izzadnak ezért miután leszedték picivel karcsúbbak tûnik az a rész de aztán isznak egy kis vizet és máris vissza megy. attól hogy be van tekerve még nem tûnik el onnan jobban a zsír.
Betekertem magam én is egyszer, max. a bõröm lett selymesebb:)
én így kaptam gombát a hátamra... nem ajánlom


Ha nem akarok már fogyni attól még futhatok tovább, milyen hatása-értelme van heti 4x35 perc futásnak?

Nem megterhel? már egyáltalán ezid? alatt kb. 5 km.et futok, simán tudnék tovább futni, emelni az id?t, aztán a sebességet, de nem igazán van rá több id?m. A szervezetem megszokja ezt a terhelést és hozzászokik és olyan lesz mintha semmit se mozognék? 176 cm 64 kg vagyok (30/N)

Legjobb válasz: Tehát valamit azért számít? Csak mert ezt nem tartom követhetõ életmódnak hogy mostantól folyamatosan emelem a terhelést (egy idõ után minden fokozatot meg fogok szokni nem?? jó nem arra gondolok hogy mindennap félmaratont nyomok :D) "csak" sportolni szeretnék majd mindennap valamit. De nem akarom folyamatosan fejleszteni a dolgot, tovább és tovább, nekem ez így pont elég lenne. Nem ennék továbbra sem többet mint eddig (1600-1700 kcal kb.) de nem is emelném a terhelést.

A kérdező hozzászólása: Tehát valamit azért számít? Csak mert ezt nem tartom követhetõ életmódnak hogy mostantól folyamatosan emelem a terhelést (egy idõ után minden fokozatot meg fogok szokni nem?? jó nem arra gondolok hogy mindennap félmaratont nyomok :D) "csak" sportolni szeretnék majd mindennap valamit. De nem akarom folyamatosan fejleszteni a dolgot, tovább és tovább, nekem ez így pont elég lenne. Nem ennék továbbra sem többet mint eddig (1600-1700 kcal kb.) de nem is emelném a terhelést.
Szerintem ha mar nincs rajtad felesleg, akkor izmosodni fogsz.
hozzászokik a terheléshez tehát nagyon izmosodni nem fogsz. de az egészséged megõrzöd vele és kevésbé lesz valószínû hogy visszahízol.
azt kihagytam hogy szinten tartod vele az állóképességedet
Igen mindenképpen érdemes csinálni hogy karban tartsd magad. Bár én nem látom mi olyan visszataszító a fejlõdésben, de nem kötelezõ. :D nekem anélkül nem menne hiszen az ad motivációt
A kérdező hozzászólása: Nem visszataszító csak nem látom a végét:) és nincs idõm úgy sportolni hogy már majd órákat másfél órákat stb. vesz igénybe mivel kicsi gyerekeim vannak. Úgyhogy nem az egyre nagyobb és nagyobb teljesítmény meg határaim feszegetése lenne a cél. (mint tizen huszon évesen).
Tornazz otthon Rubint Reka DVD-ekre, hatasosak es szepen formalod veluk az alakodat! ;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!