Találatok a következő kifejezésre: Van értelme egy kapcsolatot (58 db)

elmebeteggel nincs értelme kapcsolatnak

Van értelme egy kapcsolatot újrakezdeni, aminek 5 hónapja lett vége?

Legjobb válasz: általában okkal van vége egy kapcsolatnak

általában okkal van vége egy kapcsolatnak
Ezekbõl az adatokból, nem lehet megállapítani.
Ha vannak még kölcsönös érzelmek, akkor szerintem igenis van. Másrészrõl meg az is igaz, hogy ez sok mindentõl függ.
A kérdező hozzászólása: közös megegyezés alapján lett vége, én kezdeményeztem õ meg folytatta. nekem nagyon hiányzik, viszont õ folyamatosan bunkó, hangoztatja, hogy jaja de jó szinglinek lenni stb, de ugyanakkor féltékenykedik, keres és mikor lefeküdtünk egymással nemrég, nem úgy viselkedett mint, aki tejesen érzelemmentes. én vagyok a lány (22) õ a fiú
5hónap alatt mindkét félnél történnek dolgok... szerintem volt oka a szakításnak, egy újabb újrakezdés, újabb szakítás...
bocsi, de csak élvezett egyet, és kész... :) arra kellettél neki. hát gratulálok. de azért bunkózik. kapj már észbe!!!
azért bunkozik mert nem akarja kimutatni mit érez vagy nem meri... ja féltékeny akkor még nem közömbös így van esélyetek. probaljatok meg újra sok sikert ennyi idõ alatt lehetséges szerintem annyit változni hogy jobban menjenek a dolgok ha tanultatok a hibáitokbol

Szerintetek ilyenkor van értelme egy kapcsolatnak a két fél között?

Nézeget engem, komoly tekintete van, kedvesen mosolyog rám, úgy érzem néz, én viszonzom. Nem egy casanova tipus, nagyon rndes. Azt hittem kés?bb lehet valami, nagyon kedvelem, de megtudtam, hogy állítólag van párja. Most mit csináljak? Elkeseredtem, de annyira kedvelem. Úgy érzem ? is engem. Én 24, ? 33.

Legjobb válasz: Ha van párja szerintem ahgyd a csudába... Majd találsz másikat, nem jó ilyenbe belefolyni. Szerintem...Na meg ha jól esne hogy egyszer téged egyszer öt....

Ha van párja szerintem ahgyd a csudába... Majd találsz másikat, nem jó ilyenbe belefolyni. Szerintem...Na meg ha jól esne hogy egyszer téged egyszer öt....
17.11 Minap énis ezt közöltem, hogy itt kitudja írástudó kortól kezdve 99 éves korig, akár az alkoholista józsinéni is irkálhat, és jobban bízik bennünk, mint az ismerõseiben és saját magában.
"állítólag van párja[...]Igazából nem tõle, vagy közvetlen ismerõsétõl hallottam, hanem olyan mebertõl, aki látásból ismeri. Õ mega zt mondta hallotta valakitõl, hogy van barátnõje. " állítólag. látásból ismeri az emberke. nagyszerû.
Úgy bírom ezt a hatalmas önállóságot felnõtt korban...Ismeretlenek mondják meg, hogy ki mit csináljon??
A kérdező hozzászólása: Félre nem kacsintgat, ne értsétek félre. Igazából nem tõle, vagy közvetlen ismerõsétõl hallottam, hanem olyan mebertõl, aki látásból ismeri. Õ mega zt mondta hallotta valakitõl, hogy van barátnõje. Tehát nem is tuti. Nem tudom most mit tegyek. Viszonozzam a mosolyokoat, a gesztusokat, vagy adjam fel? Ez a kérdés.
Hát nem tudom, nem szeretem az olyan embereket, akik nem akarnak már a jelenlegi párjukkal lenni, félrekacsintanak, de azért nem szakítanának ám... Majd vicces lesz, amikor te leszel így mellette...
A kérdező hozzászólása: Nem próbálkozik még õ, nagyon korrekt, de érezteti, hogy több vagyok, mint mások. Nem mond semmit, de a tettei, ahogy néz, ha meglát bárhol stb..
Az is lehet, hogy a mostani párjával már nem olyan jó a kapcsolata és azért próbálkozik...
A kérdező hozzászólása: Van egy közös ismerõsünk, õ azt modnja, hogy szerinte érez iránam valamit és vacilál. Én nagyon kedvelem, eltudnám magam mellett képzelni, de félek az átveréstõl. De küldi nekem a jelekt, úgy néz rám, hogy azt nem lehet félreérteni. Nem kihívóan, hanem érzelem van benne. Valami van, mert nem úgy tekint rám, mint másokra, ezt én is érzem , mert érezteti a tekintetével is.
Mirõl beszélünk? Ha van párja, nincs értelme a kapcsolatnak köztetek. Nyilván.
A kérdező hozzászólása: Én csak azt kérdeztem, hogy szerintetek van-e értelme egy ilyen dolgot továbbvinni? Ennyi.


Van értelme egy kapcsolatnak, ahol az egyik fél jobban szereti a másikat? 17L, 18F

Szeretem a barátomat, több hónapja vagyunk együtt, a szex is több, mint jó. De néhány barátnőm és ő se érti, hogy mért vagyok vele, amikor külsőleg sokkal jobb srácot is kaphatnék (ez egyébként egyáltalán nem biztos, mert ő az első barátom). De tény, hogy én is úgy érzem, hogy számára mindent a kapcsolatunk jelent, de nekem vannak más fontos dolgok is (pl. barátnők, tanulás) és, hogy ő jobban odavan értem, mint én érte. Néha megőrjít a féltékenykedése. Van ennek így jövője? Én nagyon szeretem.

Legjobb válasz: A legtöbb kapcsolatnál ez a helyzet.

A legtöbb kapcsolatnál ez a helyzet.
Ha szereted van értelme.. Ha nem szereted nincs.. Ezt kell tisztázni.. Ha nem szereted, akkor csak kihasználod, lehet találna olyan lányt helyetted, aki viszont szereti..Ha te is szereted, akkor ne foglalkozz mások véleményével és beszéljétek meg ezt a féltékenykedés dolgot..
az hogy õ féltékeny stb még nem azt jelenti hogy kevésbé szereted te õt mint õ téged.. bár ha már a kérdést is feltetted akkor lehetséges! de szerintem minden féle képpen beszéld meg vele! de nekem az sem tiszta hogy azzal van bajod hogy féltékeny , stb, vagy biztos vagy benne hogy te nem szereted õt annyira mint õ téged!és ennek is meglehetnek az okai mert pl.:neki több a szabad ideje , nem tanul (nagy hiba lenne), nem tölt annyi idõt a barátaival stb.!
A kérdező hozzászólása: Szeretem. De néha, pont azért mert mindet megtenne (és meg is tesz) értem, úgy érzem kihasználom. És, azt is érzem néha, hogy tartozom neki, ezért talán akkor is vele maradnék, ha nem szeretném.
akkor semmi probléma! már az elsõ szóban benne volt a lényeg ! a többivel meg ne foglalkozz , max többet beszélgessetek négyszemközt , ilyen témáról is !

Úgy van értelme egy kapcsolatnak ha én magyar vagyok, a lány meg szlovák?

Beleszerettem egy szlovák lányba. 14/f

Legjobb válasz: ha nem egy helyen laktok, akkor csak fájdalmat okozol majd magadnak a távkapcsolattal

ha nem egy helyen laktok, akkor csak fájdalmat okozol majd magadnak a távkapcsolattal
14 évesen semmilyen kapcsolatnak nincs értelme :D de csókolózni lehet más nyelvûekkel is :D csak viccelek na :D aranyos
Fikó nem fog örülni! :D
LOL :) gyerekek ne már!
Nincs értelme! Nem volt, és soha nem is lesz! Ezt verd ki a fejedbõl! Ellenségeddel ne barátkozz, fõképpen olyannal ne, aki a véredet szívja, ebbõl csak rossz sülhet ki!
11. vagyok Nézd, én nem nézek sok filmet, sõt mi több, egyáltalán. Én ilyen koromban, már tudtam azt, amit te nem tudsz. Az eset, pedig nem olyan, mint a Rómeó és Júlia, mivel õk mindketten olaszok voltak. HA nem érdekel, akkor kelj fel a gép elõl és menj apád elé, majd köpd szem között. Én képtelen volnék olyanokkal barátkozni, akiknek az õsei az én õseimet gyilkolták. Amennyiben tetszene is egy közülük, akkor az lenne az elsõ, hogy elfojtom magamban a fellángolás legkisebb csóváját is, mert tudom, hogy õk nyomorítják meg mindennapjaimat. Miattuk vernek azért, mert magyarul beszélsz, az életedet akarják. Hagyd a fenébe.
A kérdező hozzászólása: De Rómeó és Júlia szülei rosszban voltak egymással. -.-
A kérdező hozzászólása: Egyébként nem tudom befolyásolni az érzéseimet.
Összeházasodtak, majd mindketten meghaltak. Ezt akarod te is?
"Hogy itt egyesek mekkora tahók!B*sszátok meg nem lenézni kéne a Felvidékieket, hanem testvérként kezelni!" Ki beszélt itt lenézésrõl, Felvidék Magyarország északi rész, melyet a trianoni békediktátummal elszakítottak tõlünk, nem pedig "kivált".
Az egy dolog, hogy nem tudod befolyásolni az érzéseidet, de ami szent, az szent és a nemzet a legszentebb földi dolog, ami valaha is létezett. Itt nem emócióról, hanem akaratról kell beszélni.
A kérdező hozzászólása: Nem! De ez már nem a középkor.
Nem kell bemutatni a történelmet mert ismerem!Szlovákia lényegében 1991-tõl létezik..Akkor mirõl is beszélünk?Nem a felvidéki magyarok hibája volt az, hogy elcsatoltak minket Cseh országhoz! A másik aki Felvidéken él a határ mellet, jobban át érzi ennek a súlyát, mivel a drága "politikusaink" ott taposnak belénk ahol tudnak!Kezdjük a nyelvhasználattól kezdve addig, hogy ha netán felvennénk a kettõs állampolgárságot elveszik a szlovákot, és megosztanak mindentõl!Akkor kérem mirõl is beszélünk?Aki MO-én mást nem lát, csak h jaj de utálják a szlovákok a magyarokat.Hát csesszétek meg a felvidéki magyarokat is épp úgy gyûlölik!Még is el kell viselnünk...
A nemzettudat a 19. század vívmánya, éppen a középkor felé haladunk ott nem számított, hogy ki fia borja vagy. Az a lényeg, hogyha belépsz egy olyan nép intim szférájába, amely évezredeken át gyilkolta és gyilkolja ma is a tiéd ezreit, akkor veled sem fognak kesztyûs kézzel bánni.
Miért ne lenne?! Szerintem érdemes lenne megpróbálni. Látva társaim írásait (általánosítottak, amelyet nem szabad csinálni), politikai és nemzeti akadályokat sejtenek, amelyek idõvel úgyis eltûnnek, ha egyáltalán léteznek, vagy ahogy a szláv származású Petõfi mondaná: "Az idõ igaz, S eldönti, ami nem az." . /Petõfi: Voltak fejedelmek...
Gyerekek mielõtt itt valaki félreértené, nem dúl háború a magyarok és a szlovákok között a Felvidéken. Itt csak a beljebb élõ 'nagy szlovákoknak' van gondjuk a magyarokkal. Mifelénk jól megfér a kettõ egymás mellett. Haver te meg ne aggódj ez miatt már írtam az elõbb.
Hogy itt egyesek mekkora tahók!B*sszátok meg nem lenézni kéne a Felvidékieket, hanem testvérként kezelni!Ugyan is mi nem tehetünk arról, hogy elszakítottak Trianon által! Üdv Felvidékrõl!
Ha Szlovikabol irsz akkor van:P Mas esetben semmi.
A kérdező hozzászólása: Ugyan abban a városban lakom mint õ. Szlovákiában.
hol laksz haver? én is szlovákiai vagyok
már miért ne lehetne?
Én is szlovákiai vagyok. Semmi baj ha szlovák a csaj. Te megtanulsz rendesen szlovákul, õ meg magyarul. Egyik haverommal is ez volt a helyzet, 3 évig voltak együtt. Nem unatkoztak. :D Fel a fejjel. 22F
Túl sok konfrontáció lenne belõle, képzeld õ ünnepel június negyedikén, amikor te gyászolsz. Ez így nagyon nincs rendjén. Honnan tudod, hogy õsi között nincsenek olyanok, akik a te õseidet gyilkolták. Felvidék nem Szlovákia.
A kérdező hozzászólása: Nagymegyeren (Velky meder). Utolsó: Miért ne barátkozzak egy szlovákkal? o.O
"utolsó" vagyok ment a válsz elõtte
A kérdező hozzászólása: 11.-nek üzenem neked hogy szerintem túl sok filmet nézel. Engemet ez egyáltalán nem érdekel. Ez hasonló eset mint a Rómeó és Júlia. :S
A kérdező hozzászólása: Nekem van olyan érzésem hogy én is tetszem a csajnak, de lehet hogy rosszul veszem észre.
25.-nek:Szlovákia valójában 1993-tól létezik :) Szerintem van értelme, egy városban laktok, akkor meg nem tök mindegy, hogy mi az anyanyelve a csajnak?
A kérdező hozzászólása: Én 18 barátom novemberbe lesz 18
Miért döntöttél úgy, hogy újra összejöttök? Nem írod, hogy mennyire szereted, vagy milyen jó dolgok történnek/történtek veletek. Ha tényleg csak vitából áll a kapcsolat, akkor mennyire vagytok összeillõek vajon? Vajon õ lenne életed párja? :) Ha meg nem, akkor érdemes mihamarabb különválni, kicsi idõt hagyni magadnak, hogy összeszedettebb legyél, tudd mit szeretnél, és aztán majd jön valaki, akivel jobban összeilletek:)
Valószínûleg semmi értelme.
Szerintem szakítani akar, csak nem meri beismerni így úgy csinálja, h a végén te szakíts vele. Okot ad rá, ennyi. Ha rákérdezel akkor se érsz vele semmit, mert akkor meg azt mondja, h mekkora szemét vagy, h ezt nézed ki belõle stb.
A kérdező hozzászólása: konkrétan annyira féltékeny hogy ma voltunk osztállyal fõzõcskézni.. és mondtam hogy ott voltak a focisták akik az uj osztálytársaink egy szót se beszélek velük és nem is érdekelnek, barátnõimmel elvagyok de mivel tudta hogy õk is ott voltak egybõl szól hogy jó akkor legyél velük.. tuti beszélgettél velük.. és ha írom h beteges amit csinál akkor veszekszik hogy nem értem meg
Magad is tudod a kérdésedre a választ, csaak nem mered elhinni, ugye? :)
A kérdező hozzászólása: már egyszer szakítottam vele. újra összejöttünk. lassan másféléve vagyunk együtt. persze a szhakitás miatt csak 3hónap
Hány évesek vagytok?
Nincs, de ha meg nem lenne veszekedés akkor meg az lenne a baj

Van értelme egy kapcsolatnak, ha már nincs bizalom?

ugyanis mi párommal évek óta együtt élünk, viszont sok probléma van, amit f?leg én okozok azzal, hogy sokszor megbántom, csúnya dolgokat teszek (nem megcsalás, csak a kapcsolatunk legelején majdnem az volt). csak szavakkal megbántom, eljárok ide-oda, nem bízik bennem, stb. így van értelme? már volt, hogy szakítottunk, de mindig megbocsátott. és szeretem, csak ilyen vagyok, mehetnékem van ide-oda, neki nem, stb. bár változok folyamatosan. így van értelme hosszú távon, vagy mindig benne marad a tüske?

Legjobb válasz: Keress mást minél hamarabb az lesz a legjobb és akkor megszabadulsz a gyötrelmektõl a bizonytalanságtól és az álmatlan éjszakáktól és megvéded magad a jövõbeli csalódásoktól...

Keress mást minél hamarabb az lesz a legjobb és akkor megszabadulsz a gyötrelmektõl a bizonytalanságtól és az álmatlan éjszakáktól és megvéded magad a jövõbeli csalódásoktól...
hát bizalom nélkül nem sok esély van egy hosszútávú kapcsolatra. gondolom te nem akarsz megváltozni(mondjuk nem is kell. az embert azért szeressék, amilyen.), a barátnõd meg azt akarja, hogy változz meg. ennek így nincs sok értelme szerintem.
Ahelyett, hogy rendszeresen megbántod, akit elvileg szeretsz és kerülöd a társaságát valamilyen szinten, tisztességesebb lenne ha kilépnél! Nem csoda, hogy nincsen már bizalom.
keress mast! ez egyertelmu.

27 évesen van értelme komoly kapcsolatot kezdenem egy 33 éves nővel?

Jól néz ki és szeretem is, csak azt mondják hogy a n?k hamarabb öregednek stb., félek hogy kés?bb már nem m?ködne a dolog. Van akinél hosszútávon is m?ködik a kapcsolat, annak ellenére hogy a n? az id?sebb?

Legjobb válasz: Az egyik ismerõs házaspárnál a nõ idõsebb 8 évvel és még mindig együtt vannak. A legnagyobb gyerekük már diplomás. A kérdésedre visszatérve, szerintem neked nem kellene kezdened ezzel a hölggyel, ugyanis nagyon gyerekes a felfogásod, ha a külsõ változás miatt aggódsz. Egy hosszú távú, jól mûködõ kapcsolatot nem a külsõnek kell meghatároznia sokkal fontosabbak a belsõ tulajdonságok. Egy érzéketlen, üres fejû, lelketlen csinibabával vagy egy meleg szívû, figyelmes, gondoskodó, de már nem annyira feszes nõvel élnél inkább együtt? Egyébként meg a saját korosztályodban is vannak olyan hölgyek, akik az idõ múlásával elhanyagolják magukat, pl. elhíznak, és vannak idõsebb nõk, akik ápoltak, tornáznak és kenterbe vernek sok náluk 10-15 évvel fiatalabb nõt.

Vágj bele. Legfeljebb, úgy öt év múlva, lecserél téged egy húsz évesre. 31/N
Az egyik ismerõs házaspárnál a nõ idõsebb 8 évvel és még mindig együtt vannak. A legnagyobb gyerekük már diplomás. A kérdésedre visszatérve, szerintem neked nem kellene kezdened ezzel a hölggyel, ugyanis nagyon gyerekes a felfogásod, ha a külsõ változás miatt aggódsz. Egy hosszú távú, jól mûködõ kapcsolatot nem a külsõnek kell meghatároznia sokkal fontosabbak a belsõ tulajdonságok. Egy érzéketlen, üres fejû, lelketlen csinibabával vagy egy meleg szívû, figyelmes, gondoskodó, de már nem annyira feszes nõvel élnél inkább együtt? Egyébként meg a saját korosztályodban is vannak olyan hölgyek, akik az idõ múlásával elhanyagolják magukat, pl. elhíznak, és vannak idõsebb nõk, akik ápoltak, tornáznak és kenterbe vernek sok náluk 10-15 évvel fiatalabb nõt.
"A kérdező hozzászólása: A hamarabb való öregedés azt jelenti, hogy általában max. 40-42 éves korig képesek gyereket a világra hozni és aztán jön a változókor. Ezzel szemben a férfiak 60-70 évesen is képesek gyereket nemzeni." Ja, ok. Ezzel nem is akarok vitatkozni. De: ebbõl miért következik, hogy "késõbb már nem mûködne a dolog"? Pontosan mi nem mûködne szerinted?
Biztos gyerekgyárat akar alapítani. :O
A kérdező hozzászólása: Nem látok elõre, de a korkülönbség lehet konfliktusok forrása. Pl. féltékenység, mivel én még fiatalabb vagyok és attól tartana hogy megcsalom. Vagy én mennék esetleg szórakozni, õ pedig nem. Emellett pedig külsõleg is valamivel hamarabb öregednek a nõk. Nem akarom megsérteni õket, de ez tény. Nem véletlenül alakult az ki, hogy legtöbbször feleség 1-2 évvel fiatalabb a férjnél. Ezzel egyenlítõdik ki a különbség. Pont azért kérdezek és várok mástól tapasztalatokat, mert nem tudom hogy ezek mennyire következnek be törvényszerûen az általam felvetett problémák.
Persze hogy van, csak ugyanazt kell akarjátok. Ha szereted, nehogy már amiatt aggódj, hogy mindjárt megöregszik...
Én pont nem így látom a környezetemben, de mindegy. A negyven-ötvenes házaspároknál épp annyival, vagy még többel fiatalabbnak néz ki a nõ, mint a férfi. Nem öregedtek meg hamarabb, pedig nem a semmidolgasincs elitrõl beszélek. De te tudod. Mindenesetre ha ez téged ennyire foglalkoztat, bele se vágj. :/
" A kérdező hozzászólása: Nem látok elõre, de a korkülönbség lehet konfliktusok forrása. Pl. féltékenység, mivel én még fiatalabb vagyok és attól tartana hogy megcsalom. Vagy én mennék esetleg szórakozni, õ pedig nem. Emellett pedig külsõleg is valamivel hamarabb öregednek a nõk. Nem akarom megsérteni õket, de ez tény. Nem véletlenül alakult az ki, hogy legtöbbször feleség 1-2 évvel fiatalabb a férjnél. Ezzel egyenlítõdik ki a különbség. Pont azért kérdezek és várok mástól tapasztalatokat, mert nem tudom hogy ezek mennyire következnek be törvényszerûen az általam felvetett problémák." 6 év annyira sok lenne ilyen arányok mellett? Nem hinném. Azt meg, hogy mennyire különböztök, neked kell érezned. Semmi sem következik be törvényszerûen, mert az emberi viselkedés nem egy matematikailag leírható program által van vezérelve.
a nõ járhat veled, de pont ezekért soha nem fog téged komolyan venni, és fel van készülve arra, hogy bármikor lelépsz
És akkor mi van, ha a férfiak 60-70 éves korukig képesek gyereket nemzeni? Egyrészt azt a gyereket fel is kell nevelni, másrészt pedig, ha csak nem vagy kõgazdag, 60-70 éves korodban nem fogsz kapni 20-30 éves nõt magadnak.
A kérdező hozzászólása: A hamarabb való öregedés azt jelenti, hogy általában max. 40-42 éves korig képesek gyereket a világra hozni és aztán jön a változókor. Ezzel szemben a férfiak 60-70 évesen is képesek gyereket nemzeni.
Van értelme, hogyha tényleg szereted. De rizikós. Én is úgy álltam hozzá egy nõhöz, aki 9 évvel idõsebb tõlem, hogy most akkor õ az egyetlen, és vele akarok maradni. Aztán megtettem mindent érte, és mégsem akar velem lenni. Szóval ez az egész nem függ a kortól, ugyanúgy lehet egy szar kapcsolatod egy korban hozzád illõ lánnyal, és lehet egy nagyon jó kapcsolatod egy idõsebb nõvel.
"A kérdező hozzászólása: 16:03 Ezt nem én találtam ki, biológiailag így van." Mi van így biológiailag??? Ezt fejtsd már ki, kérlek. Mit jelent számodra a hamarabb való öregedés?
16:09. :-)
A kérdező hozzászólása: 16:03 Ezt nem én találtam ki, biológiailag így van.
"a nõk hamarabb öregednek" Remélem, hamar rájön a barátnõd, hogy kivel is van együtt. :D
igen van olyan hogy ez hosszutavon mukodik . pl: szuleim 5 ev van koztuk es mar nagyon regota jol megvannak.Tobb mint 20 eve. Ne felj mert jo kapcsolat lesz a tied is.
öcsém ezektõl a válaszoktól agyfszt kapok komolyan a nõkön hamarabb jelennek meg az öregedés jelei ráncok meg hasonlók ezt nemtudni és a kérdezõ ezt korrekten leírja és ezt a választ kapja jézusisten amit ti mondtok az kb olyan mintha aztmondanátok h az alkohol hímsoviniszta mert a nõkben több kárt okoz mint a férfiakbanehet 33nem vészesen sok h a kedveled mehet a kapcsolat mivesztenivalód van? semmi

Van értelme egy komoly kapcsolatnak ha az egyik fél úgy gondolja hogy ő még úgyis lesz később szingli?

Tehát hogy el?re tudja, hogy akar majd még egyedül lenni, vagy legalábbis úgy képzeli a jöv?t hogy lesznek még benne szingli évek. Pár év távlatra gondolok. Mit tehetnék? nemrég beszéltünk arról hogy fél hogy én nem merem elengedni magam és nem merek teljesen bízni ebben a kapcsolatban, ami bántja ?t. De ezt meg is beszéltük, nem volt gond. De rá egy hétre meg történt ez az elszólása. Hogy szeret barátn?vel lenni de biztos hogy lesz még egyedül meg minden. Így már sajnos annyira sem merek bízni. Nagyon szerelmes vagyok, de pont ezért nem, mert félek hogy ha annak ellenére ami elhangzott én továbbra is azon fogok dolgozni és igyekezni hogy a lehet? leghosszabb ideig együtt maradjunk, akkor ha mégis vége lesz egyszer az örökké olyan nyomot hagy hogy már soha nem fogok rendbejönni. Õ az els? barátom és 1-2 hónapja kezdtem el azt érezni hogy soha nem is leszek már kíváncsi másokra, mert ? az akire szükségem van. Akár el tudnám képzelni azt is hogy soha ne legyen vége. Õ sem az a fajta aki a rövidtávú bohóckodásoknak a híve, mindig hangsúlyozta hogy komolyan gondolja velem és érzem hogy szeret, mondja is, de akkor nem tudom mégsem, hgy mit gondoljak most. A gond az hogy mindig kicsit zárkózott fajta voltam, nem is volt barátom egészen 20 éves koromig és most itt van ?, és soha nem került még hozzám senki ilyen közel, és minden els? tapasztalatomat és élményemet párkapcsolati téren neki adtam, és megijeszt a gondolat hogy folyamatosan és egyre er?sebben azt érzem hogy másnak nem is akarom adni soha ezeket a dolgokat. Ha jönne is más utána úgy gondolom soha nem tudnék senkit így szeretni. Van egy-két ilyen alapelvnek is mondható gondolatom hogy én csak egy embert akarok ennyire közel engedni magamhoz az életem során, mert túl mélynek tartom ahhoz az ilyen dolgokat hogy több valakivel is megosszam. Lehet hogy hülyeségnek hangzik de ilyen vagyok, és hiszek az igazi szerelemben is. Õ az a fajta aki nem aggódik annyit a jöv?n mint pl én, ebben eléggé mások vagyunk. Mindig mondja hoy nem tudja mi lesz 1-2 év múlva de szeretne sokáig velem lenni... De félek t?le nagyon, hogy egészen mást keresünk. Pedig eddig semmi nem volt ami arra utalt volna hogy ? is majd "ki akarja élni magát"; a szex miatt sem lehet, mert pont az a ritka típus ilyen téren akinek nincs állandóan szüksége rá, és én is olyan vgayok aki néha többre értékel egy összebújva alvást, mint hogy durr bele... Igazából csak nem tudom, hogyan folytassam innen. Próbáljam értékelni azt, ami van? Hogy van két ember akik nagyon jól elvannak együtt, és használjam ki amíg lehet aztán majd jön más? Aahelyett hogy azon bánkódnék hogy mégsem ? lesz az "igazi" holott teljesen úgy éreztem mintha tényleg a sors küldte volna mellém? :/ Ha valaki volt hasonló szituációban, szívesen vennék pár tanácsot vagy bármit, igazából minden eddigi problémát ?szintén és rejtegetés nélkül megbeszéltünk egymásnak de úgy érzem sok lenne ha azzal rontanék rá hogy én már nem akarok mással járni az életemben =/ ezt magamban kell megoldanom úgy érzem, és ezért jutottam el oda hogy névtelenül kérjek véleményt/tanácsot mert tapasztalat híján egyedül nem jutottam sokra a gondolatokkal. 20/L 19/F

Legjobb válasz: Jajj istenem... 19 éves racionalista fiú. Kész. Szerintem teljesen természetes hogy 19 évesen nem gondolja az ember, hogy élete végéig párkapcsolatban lesz. Ez elég valószínû. Ne kattodj ezen annyit. Õ nem úgy gondolkodik mint te. Ha érdemes leszel arra, hogy veled maradjon, akkor veled marad majd. Tanács? Szerintem az emberek nagy többsége, nem úgy áll hozzá egy kapcsolathoz, hogy ez most tuti életem végéig szól. Sõt, általában azt se tudják, mi lesz pár hónap múlva. Mert ez a logikus. Az élet változik. Nem mindenki álmodozó.

Jajj istenem... 19 éves racionalista fiú. Kész. Szerintem teljesen természetes hogy 19 évesen nem gondolja az ember, hogy élete végéig párkapcsolatban lesz. Ez elég valószínû. Ne kattodj ezen annyit. Õ nem úgy gondolkodik mint te. Ha érdemes leszel arra, hogy veled maradjon, akkor veled marad majd. Tanács? Szerintem az emberek nagy többsége, nem úgy áll hozzá egy kapcsolathoz, hogy ez most tuti életem végéig szól. Sõt, általában azt se tudják, mi lesz pár hónap múlva. Mert ez a logikus. Az élet változik. Nem mindenki álmodozó.
ha így állsz hozzá, ez a kapcsolat nem lesz hosszútávú és te honnan tudod, hogy nem jön majd valaki, aki megdobbantja a szíved? sehonnan semmi nem tart örökké és fõleg elsõ kapcsolatnál kár ezt gondolni élni kell a mában és élvezni és tenni azért, hogy ha jó, akkor minél tovább tartson de te is bármikor kiszerethetsz belõle, megszokhatod stb. akkor nyilatkozz, ha már évek óta együtt vagytok mióta jártok? én néhány hónapot tippelnék
Végigolvastam, nem tudok rá mondani mint azt, hogy totálisan ugyanebben a helyzetben voltam egyszer pár éve, ugyanígy én voltam az idõsebb nõként, én 22 voltam, exem meg 20. Mi együtt voltunk kb. 2 évet így, és nem lett "happy end" az eltérõ párkapcsolati igények miatt röviden szólva. Mondom, ugyanez a szitu volt teljesen. Ha szereted ezt a srácot és te igazán komolyan terveznél vele, akkor jobb lenne, ha továbbállnál. Nekem is mindenki ezt tanácsolta, csak én homokba dugtam a fejem és végül õ küldött el azzal, hogy számára eljött az a pont, hogy kimerült a kapcsolatunk és tovább akar állni. Én meg ott álltam szerelmesen, az álmaim és a vele kapcsolatos jövõképem romjai közt. Mondjuk ma már nem bánom, hogy így alakult, sõt örülök, mert megismertem a mostani páromat, akivel tökéletesen egyezik a jövõképünk és tudja, mit akar: hogy a felesége legyek és nem a távoli ködös "talán egyszer" jövõben, hanem a jövõ nyáron. Nagyon együttérzek veled amúgy.
Persze elhiszem rossz volt hallani ezt a szájából, de akkor tegyél ellene, hogy tartsd meg :) Biztos nem csak egy idõre kellesz neki, hisz hosszútávra tervez. Akkor meg idõd van, hogy bebizonyítsd neki, hogy sokkal tovább kellesz te neki 1-2 évnél...:)
A kérdező hozzászólása: Kicsit tartok tõle én is, hogy ez lesz. Hogy majd tovább áll még akkor is ha én most úgy dntök hogy nem adom fel és inkább figyelmen kívül hagyom ezt a negatívságot mert az csak mérgezi a dolgokat... De õ sem rövidtávra tervez, pont ez az, hogy õ nem "tervez" annyira, azt tudja hogy komolyat szeretne és jó sokáig, 1-2 évig azt mondta teljesen el tudja képzelni, õ maximum eddig szokta a jövõt vájkálni más esetekben is, nem gondolkodik anyira elõre és ezt el kell fogadnom ezzel tisztába vagyok. De megijesztett ez az egész dolog, és úgy érzem egyre biztosabb hogy nálam tényleg rövidebb dolgot képzel el, és nem akarom megvárni amíg odébb áll mert azt úgy érzem nem bírnám ki...
A kérdező hozzászólása: már kezdtem elengedni magam é s kizárni a kétségeket, de pont jött egy ilyen, arra kér hogy bízzak jobban de közben már elõre "lerendezte" a kapcsolatunkat, én így éreztem magam amikor ez történt. ennek ellenére próbálok bízni csak nem szeretném hogy csúnya vége legyen. Utolsó: Köszönöm a pozitív hangvételû kommentet, még ha nem minden rózsaszín, komolyan jól esett elolvasni! : ") Az élet tényleg mûvel furcsa dolgokat, és abban én is hibás vagyok hogy pl túl könnyen lehet kizökkenteni a bizalmamat, csak azóta sem megy ki a fejembõl ez a megjegyzés. De próbálom élvezni azt ami most van, hátha az élet is úgy akarja majd hogy jó sokáig tartson. :)
Ha már ez kérdésnek felmerült benned akkor ez a kapcsolat amúgy sem mûködne sokáig. A srác megmondta, hogy nem tervez hosszú távra te pedig igen. Ez különbözik, ahogy te is látod, vagyis nem illetek össze. Egy darabig ellehettek ha neked jó így de a srác tovább fog állni.
Élvezd a kapcsolatot, ne mindig ezen agyalj :) Élvezd a boldog pillanatokat! Bízz benne, tedd amit a szíved diktál. Gimnazisták voltunk, mikor volt az osztályomban egy pár. 8 hónapig csak keféltek, majd összejöttek. a Fiú elõre megmondta (mindenkinek), hogy õ amint elballagtunk nyáron szingli lesz, és kiéli magát. Azóta 2 év telt el, és együtt vannak..férfiak!!! Én 20/L vagyok, 2 éve kapcsolatos. Néha én is vágyom a szingliségre, de ezen nincs hangsúly! Ha megy minden tovább ilyen jól, akkor ásó-kapa-nagyharang! :) Tehát élvezd, hogy a párja vagy! És legyetek nagyon boldogok! A sor majd alakul vagy így vagy úgy, az ellen meg nem lehet tenni!
Ha ennyi kétséged van, akkor tényleg nagyon a végét járja ez a kapcsolat.
A kérdező hozzászólása: Tisztában vagyok vele hogy nem mindenki gondolkodik úgy mint én, sõt. Ezért is ijedtem meg, hogy talán nem-e kéne hagynunk az egészet és mindkettõnk elindulhatna a maga útján megkeresni azt akivel igazán boldog lehetne, mert félek hogy õ is mást vár, és én is. Nem tehetek róla hogy ez alakult ki bennem, kizárólag hosszú kapcsolatban tudok gondolkodni és borzasztóan tudok kötõdni a másikhoz. Nem gondolom hogy emiatt...kevesebbet érnék vagy hülyébb lennék bárkinél, csak szimplán más. Az emberek nem egyformák. És persze megértem azt is hogy valszeg nem akar egybõl arra gondolni hogy lekösse az életét. Csak pont emiatt, mivel ezt ennyire máshogy látjuk, fogalmam sincs van-e értelme folytatnunk, vagy most hogy erre fény derült már csak sérüléseket fogunk okozni egymásnak mert egyszerûen mást akarunk ebbõl a dologból.
Nem olvastam végig a leírást, de szerintem van értelme. egyszer úgyis minden kapcsolat véget ér (ha másképp nem, halállal) Szóval csak próbáld jól érezni magad mellette. Tapasztalatot mindenképp nyersz. De ha nagyon nem tudsz bízni benne hagyd.. szóval fene se tudja :D
Iszonyat sokat agyalsz!!!!! Persze ilyen az elsõ szerelem...De egyet higgy el nekem: mindig jön más, mindig van jobb. Most azt gondolod õ az igazi, mert szerelmes vagy és tapasztalatlan. De hidd el nekem, mert így van. Mindig találsz olyat akit szerethetsz és aki viszont szeret. És amikor évek múlva visszaolvasod ezt a kérdést, akkor jókat nevetsz magadon. Persze ezzel most nem segítettem sokat az állapotodon, de azt tanácsolom lazulj el egy kicsit.
mert 1-2 ember többnek érzi magát mint valójában micsoda... amellett hogy egy senkik ezt csinálják
Egyszerûen rájössz, hogy mást képzeltél el, mint aki a párod...Ennyi.
Én egyik volt páromra sem mondanám azt, hogy életem tévedései. Ha õk nem lettek volna, akkor valószínûleg most nem az lennék, aki...
Mert a nõ abban bízik, hogy a pasi meg fog változni, a pasi pedig abban, hogy a nõ nem! Másfelõl azok a kapcsolatok tartanak hosszú ideig, ahol a hibáival együtt is elfogadja mindkét fél a másikat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!