Találatok a következő kifejezésre: Van értelme az első (13 db)

Mit gondoltok ebben az esetben van értelme az Optacid granulátum szedésének? A Tetralysal kapszula használt nektek az első adag után?

A b?rgyógyászom felírta a Tetralysal nev? készítményt, mert a Rulid és egyéb antibiotikumos arclemosók nem használtak. Háromszor 28 szemet kapok, elvileg már az els?nek is elégnek kellett volna lennie. Nem lett az. A második adag után sem látható változás...

Miised abortusz után és az első menstrució előtt van értelme valamilyen gyógyteát inni, vagy vitamint szedni, hogy mihamarabb rendbe jöjjenek a dolgok és meglegyen az első mensi?

Legjobb válasz: Szia! Nekem majusban volt missed ab. 37 napra jott meg utana eloszor. A terhesseg elott is mar ittam a cickafarkot par honapja, de ugy voltam vele, hogy amig nem jon meg az elso mensi, addig nem akarok semmivel bekavarni. Meg igazabol sztem nem ajanlatos rasegiteni a teherbeesesre az elso mensi elott, mert nem eleg eros meg a szervezet. Az elso mensi utan viszont elkezdtem szedni a baratcserje kapszulat , cicka es palastfu teakat. 3 havi b.cserjet mar beszedtem. Sajnos csak annyi eredmenye volt, hogy a PMS teljesen megszunt. Mondjuk a ciklusom is szepen visszallat es peteeresem is idoben van, ugyhogy azert valami latszata volt, de mondjuk ezek elotte is megvoltak. A teakat viszont meg most is iszom.

Szia! Nekem majusban volt missed ab. 37 napra jott meg utana eloszor. A terhesseg elott is mar ittam a cickafarkot par honapja, de ugy voltam vele, hogy amig nem jon meg az elso mensi, addig nem akarok semmivel bekavarni. Meg igazabol sztem nem ajanlatos rasegiteni a teherbeesesre az elso mensi elott, mert nem eleg eros meg a szervezet. Az elso mensi utan viszont elkezdtem szedni a baratcserje kapszulat , cicka es palastfu teakat. 3 havi b.cserjet mar beszedtem. Sajnos csak annyi eredmenye volt, hogy a PMS teljesen megszunt. Mondjuk a ciklusom is szepen visszallat es peteeresem is idoben van, ugyhogy azert valami latszata volt, de mondjuk ezek elotte is megvoltak. A teakat viszont meg most is iszom.
off. én is kiváncsi vagyok hogy mit lehet és majd megbeszélem a dokimmal mert bár bejelentkeztem hozzá 3 hét várólista van... és az a sejtésem hogy addig se fog megjönni. Neked mikor volt missed ab-od? Nekem júli közepén.. és azóta semmi - terhes nem vagyok mérem a hõmet-
Nekem igaz nem missedem volt, hanem eg küretem, de rá két hétre megjött a mensim, és azóta is rendszeres.
nekem is muszeres beavatkozas tortent(elhalt baba)nyaron, azt mondta a doki, hogy kb. 4-6 het mulva kell megjonnie a menstruaciomnak, ha nem, keressem fel ujra, mert valami nem stimmel... 6 hetre ra meg is jott, azota meg 2x. szerintem jarjatok utana
Nekem 53. napra jött meg, az közel nyolc hét volt. Szerintem keressetek fel orvost, mert valami nincs rendben.
Köszi mindenkinek remélem Õ többet tud mondani és a kérdezõ is utánna jár hogy mihez kihez fordulhat bizalommal.
A kérdező hozzászólása: Nekem augusztus 17-én volt 12 hetesen, elhalt terhesség miatt. 3 éve volt egy vetélésem, az is mûtéttel végzõdött, de az 8 hetesen legalább beindult magától. 5 hétre rá jött meg, utána még kétszer napra pontosan, aztán terhes lettem és született egy gyönyörû lányom. Akkoriban én ittam cickafark és palástfû teát, csak abszolút nem emlékszem, hogy már az elsõ mensi elõtt is ittam-e, meg hogy pontosan hogy is. Én a teáknak és a méhpempõnek tulajdonítottam, hogy olyan szépen pontosan megjött. Köszi a válaszokat! Carmen, tõled még azt kérdezném, hogy peteérésed volt a mûtét óta?
Hú az a teljes igazság hogy a 6 hét alatt amig nem lehetett összebújni nem is mértem a hõmet csak mostantól szept. 1 tõl kezdtem el. Ebben a hónapban ha minden igaz volt egyszer. Már van idõpontom a dokihoz remélem mond valami okosságot.

Kettõ napja késik a mensesem tegnap délután csináltam 1-tesztet ami halványan de ott volt a második csík reggel elsõ vizeletbõl ismét csináltam 1-tesztet az meg sajna negativ lett, van értelme még csinálni még tesztet?

Legjobb válasz: ugyanolyan tesztekkel teszteltél? Ha nem akkor mindneképp van értelme újra tesztelni. Ha pedig nem jön meg néhány napon belül, tesztelj újra. Ha van annyi akaraterõd várj péntekig.

ugyanolyan tesztekkel teszteltél? Ha nem akkor mindneképp van értelme újra tesztelni. Ha pedig nem jön meg néhány napon belül, tesztelj újra. Ha van annyi akaraterõd várj péntekig.
Igen, holnap reggel csinálj egy új tesztet.
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ válaszoló! Nem mind a kettõ másfajta volt a délutáni facelle, a reggeli meg x-epil volt. Ezek a tesztek megbizhatók? Köszönöm a válaszodat!
A kérdező hozzászólása: Kedves második válaszoló! Köszönöm a válaszod! Van még 1 Clearblue digitális teszt ithon azt holnap reggel csináljam meg??? Vagy várjak méd velle péntekig ?
Szerintem várj még minimum 2 napot és tesztelj újra, tudom nehéz de biztosat csak igy fogsz kapni!:-) drukkolok
A kérdező hozzászólása: Kedves 5-ös válaszoló!! Köszönöm szépen a válaszod várok még velle de nagyon nehéz ezt kivárni.
Mi lett az eredmény?

Az első lány, akit szerettem, összejött valaki mással, kilépett az életemből. Ha ez máshogy történik, annak lett volna értelme? Van értelme egyáltalán az emberi kapcsolatoknak?

Mármint túléltem, a világnak nem lett vége, igazából nem is érdekel ez senkit (rajtam kívül).

Legjobb válasz: nincs

nincs
[link]
Ha nem vagy homokos akkor van értelme. Inkább azt kérdezném, hogy az életnek van e értelme, emberi kapcsolatok nélkül? Család, szerelem, barátság.... Ezek mind emberi kapcsolatok. Melyek jó, és rossz érzésekkel párosulnak. Ilyen az élet.... Most biztos kicsit magadba vagy zuhanva, ezért tûnik kicsit értelmetlennek a kérdés, de hidd el, jön majd második, harmadik, aztán jót röhögsz majd az elsõn, és hogy mennyi mindent elszalasztottál, mert vele foglalkoztál... Így megy ez...
Az meg például, hogy lett volna értelme, azt csak Te tudhatod. Ez sok mindentõl függ... Ha egy ribi volt akkor nem lett volna értelme, ha nem volt ribi, talán lett volna. Ilyenkor már mindegy mi lett volna HA??? Inkább azt kérdezd, mi lenne ha most mennék és felszednék más csajokat. És mivel ez a jövõre vonatkozik ezt még meg is valósíthatod. Szóval ne nézz hátra csak elõre. Tudom kívülrõl könnyû, de ha rám hallgatsz könnyebb lesz idõvel.
A kérdező hozzászólása: oké, nem biztos, hogy túléltem
Megvolt az elsõ kopp az életedben. Tudod hány csaj van még aki ilyen gané? vagy: Tudod hány sokkal normálisabb csaj van? Csak nézõpont kérdése. És ez hogy hogyan állsz hozzá, csak rajtad múlik.
Egyik barátom tizen-x éve van együtt az elsõ barátnõjével, aki alighanem az utolsó is lesz. A srác így nem tudja, mi is az a csajozás (soha nem volt rá szüksége), mi az a csalódás és hogy lehet rutint szerezni ellene, és egyáltalán nem volt (és nem is lesz) már más nõ az életében, ergo hiába van egy másfél évtizedes kapcsolata, gyakorlatilag teljesen tapasztalatlan. Persze õ boldog így is, de attól még rengeteg minden kimaradt neki, ami az élet rendjéhez egyébként hozzátartozik. Ezzzel szemben neked ez a mostani tudás már mindörökre megmarad, és a többi is majd jön, szép sorban. Így leszel egyre erõsebb, életképesebb és bölcsebb. Sok sikert hozzá! :) (Egy másik ismerõsöm szerint nagyon sok lányt kell kipróbálnod, amíg megtalálod az igazit. És utána is, hogy mindig biztos legyél benne, hogy õ az. :P )
Az emberi kapcsolatoknak van értelme, annak nincs, hogy te az idõdet pazarolva azon merengsz, hogy mi lett volna, ha. mi lett volna hákkal még nem váltottak világot, nem is fognak sose. Tedd túl magad rajta.

A closti szedése esetén, milyen hamar lehet teherbe esni? Lehetséges, hogy már az első hónapban sikerül? Ill. Closti szedése mellett van-e értelme valamilyen terhes vitamint szedni? (Femibion, Gravida)?

Ma reggel kezdtem el a clostilbegitet szedni és az érdekelne, hogy ha szedek mellette valami terhes vitamint akkor az jó-e, lehet-e egyáltalán? Ill. tapasztalatokat szeretnék kérni, hogy kinek mennyi id? után sikerült a baba, amkor clostit szedett?

Legjobb válasz: Szia! Én 3 kúrából két alkalommal teherbe estem. Nem csak clostit kaptam, hanem Fostimon injekciókat is (peteérést segíteni). Sajnos az elsõ terhesség elhalt a 7. hétben, de a mostanit a napokra várom (szerdára voltam kiírva) és minden rendben zajlott/zajlik a terhesség alatt. Végig szedtem mellette Elevitet (a doki már akkortól ajánlotta, mikor megbeszéltük, szeretnénk babát). Ártani semmiképp nem árt, ha vitamint szedsz; csak erõsödik a szervezeted. Sok sikert!

Szia! Én 3 kúrából két alkalommal teherbe estem. Nem csak clostit kaptam, hanem Fostimon injekciókat is (peteérést segíteni). Sajnos az elsõ terhesség elhalt a 7. hétben, de a mostanit a napokra várom (szerdára voltam kiírva) és minden rendben zajlott/zajlik a terhesség alatt. Végig szedtem mellette Elevitet (a doki már akkortól ajánlotta, mikor megbeszéltük, szeretnénk babát). Ártani semmiképp nem árt, ha vitamint szedsz; csak erõsödik a szervezeted. Sok sikert!
Én 1 honap closti után teszteltem 2fajta tesztel ma pozitívat:) Napi 2x1 szedtem 5 napig.Nekünk így boldog karácsonyunk lesz:) Neked is sok sikert és Boldog Ünnepeket kívánok:)
A kérdező hozzászólása: Úristen de örülök, hogy egy ilyen pozitív véleményt kaptam! Most vissza kaptam a hitet! Bár az nagyon rossz hír, hogy az elsõ baba meghalt. Remélem ez nem törvényszerû! Nagyon sok boldogságot, könnyû szülést és jó egészséget kívánok nektek!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Gratulálok nektek! Sok boldogságot és Boldog Karácsonyt kívánok!!!

Van értelme elmenni az első trimeszterben 2hetente UH-ra, hogy tuti minden rendben legyen?

Félek attól, h egyszercsak nem lesz szívhang és észre sem veszem, h meghalt a baba.

Legjobb válasz: Ha van rá lehetõséged és neked ez akkora pluszt ad, akkor menj, de arra is gondolj, hogy valószínûleg a második és a harmadik trimeszterben épp ennyire aggódni fogsz. Akkor mi lesz? A terhességed felét orvosnál töltöd? Engem az még jobban idegesítene, bár én tipikus kórház és dokikerülõ vagyok. Csak most terhesen nem sok választásom van... Egyébként remélem el fog múlni a bizonytalanságod. Emlékszem, én is eleinte voltam a legtürelmetlenebb az ultrahang miatt, amikor még szinte nem hittem el, hogy babám lesz, nekem nem is nagyon volt tünete, most viszont már nõ a pocim, alakulunk és valahogy érzem, hogy minden rendben van, pedig én messzirõl sem vagyok ellátva úgy ultrahanggal, mint ti ott Magyarországon. Én külföldön élek és itt két ultrahang van, egy a 12. és egy a 20. hétben, aztán már csak akkor látom a babát, ha megszületik, vagy ha kiadok egy vagyont privát ultrahangért. Mindezt úgy mondom, hogy nekem részleges placentaleválásom is volt, szóval egyáltalán nem vagyunk problémamentesek, de ez van! Ugyanakkor tudom, hogy a baba jól van, én is jól érzem magam, babaszívhang hallgatóval minden este lecsekkolom. Gondolj arra, hogy más is úgy érez, ahogy te, mindenki megerõsítésre vár, de az ultrahang nem elõz meg semmit, ha baj van, akkor azt észre veszed! Egyébként meg nem is lesz semmi baj veletek! :-) Egyébként meg az én babám például nem is szereti, ha figyelgetik. Ultrahangon is jobbra-balra ugrált és észrevettem, hogy a szívhanghallgatást sem díjazza, néha szó szerint menekül, emiatt volt, hogy hetekig nem figyeltem, mert nem akartam felzaklatni feleslegesen. Az rendben van, hogy egészségügyileg káros hatása nincs, de szerintem megérzik a babák, ha kívülrõl piszkálják a mama hasát és én jó ideig épp emiatt fogtam magam vissza ezen a téren.

Ha van rá lehetõséged és neked ez akkora pluszt ad, akkor menj, de arra is gondolj, hogy valószínûleg a második és a harmadik trimeszterben épp ennyire aggódni fogsz. Akkor mi lesz? A terhességed felét orvosnál töltöd? Engem az még jobban idegesítene, bár én tipikus kórház és dokikerülõ vagyok. Csak most terhesen nem sok választásom van... Egyébként remélem el fog múlni a bizonytalanságod. Emlékszem, én is eleinte voltam a legtürelmetlenebb az ultrahang miatt, amikor még szinte nem hittem el, hogy babám lesz, nekem nem is nagyon volt tünete, most viszont már nõ a pocim, alakulunk és valahogy érzem, hogy minden rendben van, pedig én messzirõl sem vagyok ellátva úgy ultrahanggal, mint ti ott Magyarországon. Én külföldön élek és itt két ultrahang van, egy a 12. és egy a 20. hétben, aztán már csak akkor látom a babát, ha megszületik, vagy ha kiadok egy vagyont privát ultrahangért. Mindezt úgy mondom, hogy nekem részleges placentaleválásom is volt, szóval egyáltalán nem vagyunk problémamentesek, de ez van! Ugyanakkor tudom, hogy a baba jól van, én is jól érzem magam, babaszívhang hallgatóval minden este lecsekkolom. Gondolj arra, hogy más is úgy érez, ahogy te, mindenki megerõsítésre vár, de az ultrahang nem elõz meg semmit, ha baj van, akkor azt észre veszed! Egyébként meg nem is lesz semmi baj veletek! :-) Egyébként meg az én babám például nem is szereti, ha figyelgetik. Ultrahangon is jobbra-balra ugrált és észrevettem, hogy a szívhanghallgatást sem díjazza, néha szó szerint menekül, emiatt volt, hogy hetekig nem figyeltem, mert nem akartam felzaklatni feleslegesen. Az rendben van, hogy egészségügyileg káros hatása nincs, de szerintem megérzik a babák, ha kívülrõl piszkálják a mama hasát és én jó ideig épp emiatt fogtam magam vissza ezen a téren.
Én is félek ettõl. 5. héten állapították meg a terhességet uh-val, és csak 10. héten kell megint mennem. Ha néha szurdogál a hasam, egybõl elõjönnek a rossz érzések... De szerintem maximum magad megnyugtatására menj el. Szerintem ezek a félelmek természetesek, én is így érzek. 8 hetes kismama
Ne idegeskedj.Biztos minden rendben lesz, nem véletlenül találták ki, hogy milyen idõközönként kell menni uh-ra. Nem jó a babónak, hogy mindig kukkolják.Nekem 5hetesen állapították meg a babát, akkor még nem látta a szívhangot, 7hetesen kellett visszamennem, és akkor már szépen látszódott a szívhang.Utána majd csak 12 hetesen kellett mennem az elsõ genetikai uh-ra.Tehát ha azt nézzük, az az 5hét is sok volt.Utána 18hetesen kellett menni a következõ genetikaira, 22 hetesen elmentünk 4d-re, fantasztikus élmény volt. Kitartás, minden oké lesz, és boldog babavárást kívánok. 24hetes kismama
Szia! Nem hiszem, hogy ártasz vele, ha két hetente mész UH-ra. Ha te ettõl jobban érzed magad, akkor szerintem semmi akadálya. A doki biztos nem fog elküldeni! Sajnos attól még elõfordulhat szívleállás, és ez ellen a gyakori UH se nyújt védelmet! Egyébként az én dokim magától két hetente hív, pedig nem is kértem. Mindenki izgul, nem csak az elején, késõbb is, sajnos! Kitartás! Jó babavárást!
Valóban rossz érzés, hogy ritkán van Uh, nehéz kivárni. Én is féltem, hogy valami baj lesz, de sajnos mégha naponta is járnánk akkor sem garantált semmi. Az uh nem tud rajta segíteni. Nekem is voltak rossz gondolataim, emaitt annyira bestresszeltem, hogy állandóan görcsölt a hasam, a végén már sírógörcseim voltak. Aztán az Uh-on minden rendben volt, és szó szerint a hasfájás egyik pillanatról a másikra elmúlt. Próbáld elfoglalni magad, és szuggeráld be magadnak, hogy semmi baj nem lehet. Ja! és én addig ezen az oldalon semmi olyat nem olvastam el, hogy valakinek a babájának megállt a szíve meg elvetélt és ilyesmi...
Nekem is pont ilyeneken jár az eszem, mivel az elsõ terhességem elhalt, ezért most igencsak stresszes ez a második terhesség. Mondtam a dokinak, hogy nagyon sûrûn szeretnék jönni UH-ra, de azt mondta, semmi értelme, higgyem el, és csak 3 héttel késõbbi idõpontra rendelt vissza. Azt hiszem, természetesek a félelmeink, remélem nálad sem lesz semmi gond. Ha meg tudod beszélni a dokiddal, akkor menj 2 hetente, hiszem az is fontos, hogy az anyuka ne idegesítse magát.
A kérdező hozzászólása: sajna a doki elment szabira, elég sokára jön vissza, úgyh elmennék máshoz uh-ra. Csak az a baj, h én csak benne bízom, nem szívesen megyek máshoz, de megnyugszom ha látom, h ver a szive és jól van.
attol nyugodtan elmehetsz máshoz ultrahangra, én is elmentem, nincs gond belöle.

Ha idén érettségiztem de csak fizetõsre kerülök be jogra, van olyan lehetõség, hogy az elsõ évet kifizetjük, õsszel teszek egy szintemelõt irodalomból és következõ évben újrajelentkezek? Van ennek értelme?

Legjobb válasz: Nincs. Ha bekerülsz fizetõsre, akkor az ott felmutatott eredményeiddel átkerülhetsz államisra. Elég könnyû kivitelezni, eleinte minden szakon rengeteg lehulló ember van, azokat kell beelõznöd, ami nem nehéz ha nem vagy köztük.

Nincs. Ha bekerülsz fizetõsre, akkor az ott felmutatott eredményeiddel átkerülhetsz államisra. Elég könnyû kivitelezni, eleinte minden szakon rengeteg lehulló ember van, azokat kell beelõznöd, ami nem nehéz ha nem vagy köztük.
Nem értek egyet az elõzõvel! Én elsõ éves vagyok ELTE jogon államin és iszonyat nehéz a többieknek olyan eredményt produkálni, hogy átvegyék õket(szinte lehetetlen, mert nem a kihulló többiekhez mérik, hanem megszabnak egy átlagot, ami valószínûleg teljesíthetetlen). Ellenben a barátnõm aki csak pár ponttal csúszott le, pályázott és egyes nagyobb ügyvédi irodák fizetik pár ember tandíját. A másik variáció (ugyan ez a barátnõm) közben szerzett egy OKJ-s papírt és újra beadta ugyanide a jelentkezését és úgy felvehetik államira, és mivel meg vannak nyilván a tárgyai, így 2. évtõl fogja folytatni.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ, mit értesz az alatt, hogy pályázott? Arra ott az egyetemen van lehetõség? 458 pontom lett, érdekelne ez a lehetõség!
Igen aki közel járt ahhoz, hogy bejusson nálunk ilyen Lippai ösztöndíjat kapott azt hiszem amire még szeptemberben tudott pályázni szerintem.

Ha valakivel rosszul sikerül az első szex, mert nem beszélgettetek alapvető dolgokról, amikben meg kellett volna egyezni, így az rosszul sikerült még lehet folytatás? Van értelme?

Legjobb válasz: Közben is lehet egyeztetni. Kérdés, hogy mirõl van szó, amirõl egyeztetni kellett volna, mert ha ez felmerül, akkor az már eltérõ szexuális kultúrát feltételez, és akkor nem érdemes folytatni.

Közben is lehet egyeztetni. Kérdés, hogy mirõl van szó, amirõl egyeztetni kellett volna, mert ha ez felmerül, akkor az már eltérõ szexuális kultúrát feltételez, és akkor nem érdemes folytatni.
A kérdező hozzászólása: Szexkultúra alatt mit értünk ? Mmint nyilván tudom mit jelent, de te épp mire gondolsz?
Pl. vannak pasik, akik kimondottan csak a pornón látottakra izgulnak és csak azt szeretnék megvalósítani (arcraélvezés, öklözés, anál), egy "normál" szeretkezésre már fel se áll nekik. Vagy a másik véglet, ha csak fekszik, mint egy darab fa, és mindent a nõtõl vár el. Vagy van BÁRMI, ami az egyiknek fontos, a másiknak pedig kellemetlen (orális szex, anális szex, mocskos beszéd, lábfétis... bármi!)
Sok az átverés.Jobb ha óvatosan keresgélsz
Nem tudom nekem ez egy folyamat volt.
regeltem, 3 nap, rátaláltam , két napig írogattunk, egy tali, két nap után tali és az ágyba köttünk ki , jó volt , nem mindenkivel ilyen egyszerü, azóta tart , ne ismerõssel kezdj ! mert ha megbánnád akkor ?
A párkeresõkkel vigyázni kell, de talán a legbiztosabb módja a szexpartner keresésnek. Én chat.hun regisztráltam és sokakkal beszéltem és sokáig tartott (3/4-1 év) amíg egyáltalán rá mertem magam szánni a szexre. Végül sikerült :) Ismerõssel amúgy nem kezdenék

24 évesen van értelme, , megvárni" türelemmel az első barátnőt, vagy menjek prostihoz?

Legjobb válasz: Akkor meg nõzzé be, miaz h prostihoz mész?:-D

és akkor mi van? csináld. mmint a csajozást. de ha nem mered, úgy is prosti lesz...
Akkor ne az ismerõsöknél próbálkozz, hanem ismerkedj.
csajozz
Akkor meg nõzzé be, miaz h prostihoz mész?:-D
A barátnõt nem "megvárni". Ha valamit akarsz, tegyél érte. Nem ismered a mondást?
szoktál csajozni?
az a probléma, hogy még prostizni is gyik lennél :D határozottság: 0
Türelemmel körülbelül tizenkét éves korodtól húsz éves korodig van értelme, utána kicsit besegíthetsz az anyatermészetnek.
42 Negyvenketteske... És akkor mi van, ha pl. már jóval a tervezett idõpont elõtt, pl. fuvolázásnál ellövi a patront? Vagy fel se áll a cerka? A nagyon rágörcsölõ pasiknál bõven van rá esély, hogy elõfordul. ....én nem hiszem, hogy a csávó ugrani akarna még egyet, ha elszakad a kötél. A prosti csak egy dologra garancia: hagyja magát megba.szni. Ennyi. Az nem garantált, hogy egyáltalán jó élmény lesz. Nem tudom, van pénzvisszaadási garancia? XD Ez így szánalmas. Semmi kifogásom egy szûz fiú ellen. De hogy egy olyan fa.szhuszár nem kéne, aki csak azért elmegy prostihoz, végre ba.szhasson, mert ettõl mozog a Föld....Pfff....bottal se piszkálnám meg. Fene tudja...egyszer, régen, nyáron: bekerült a társaságba egy fiú. Kiderült róla, hogy még szûz. Szinte versenyeztek a csajok, hogy kinek sikerül elõször lefektetnie. Minden csak tálalás kérdése. A nemi identitás, a férfias szexuális kisugárzás az vagy van, vagy nincs. Nem fogja meghozni egy prosti. Csak annyi lesz a különbség, hogy akkor már tudja fogja a kérdezõ, hogy milyen is az a szexnek nevezett dolog, amiben neki soha nem lesz része még egyszer, mert nem ismeri az oda vezetõ utat. Olcsó ri.bit keressen, akinél tud váltani havi bérletet. XD
A kérdező hozzászólása: , , A nemi identitás, a férfias szexuális kisugárzás az vagy van, vagy nincs." És ha valakinek ez teljes egészében hiányzik, akkor maradjon örökre egyedül?
Az escort és a prosti se olcsó. Kivéve a mindenféle szakadt cigányqrvákat, de azokhoz még vegyvédelmi ruhában se érnék hozzá +o( blöe A barátnõre is legalább annyit kell költeni mint egy escortra, és folyton húzza a száját + megcsal. Az escort viszont zokszó nélkül teszi amit mondol, különben nincs mani.
És vajon 30 évesen van még értelme várnom? Nekem is viszket odalent elég rendesen, de inkább kihagynám ezt a fajta "megoldást". 30/F
Mivel a nõk leginkább úgyis a pénzt és a menõ sportkocsit nézik egy pasinál, kb. mindegy hogy prosti-e vagy barátnõ-e legyen. A prosti is fizetõs, de az legalább szolgáltat is.
Arra nem gondoltok, hogy lehet, hogy egy prosti fogja megadni neki a kezdõlökést az egészhez? Nézzétek meg ezt a képet: http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQGYe0UyfroqmxMQcbyv.. A csávó mondjuk totál be volt szarva elõtte, hogy "áhhh hülyék vagytok, ezt nem csinálom, nem fog menni, stb." Aztán leugrik, megtapasztalja milyen, majd azt mondja: "ÁÁÁÁÁ, hát ez [email protected] jó volt, még ilyet, ezt még át akarom élni többször is, mert annyira jó volt." És ha a kérdezõ így éli meg a prostizást, akkor utána ki tudja mutatni a szexualitását a többi lány felé, megnõ az önbizalma, stb. és könnyebben próbálkozik, talál pár dugókomát, aztán az egyikkel kicsit jobban megismerkedik és összejönnek. De akkor már nem fog görcsölni az egészen.
Még annyit, az utolsó hozzászólásodhoz: szemfüles nõ vagyok. Mondhatni: rutinos is. Kiszúrtam már zöldfülû, "tejszagú", ártatlan kis novíciust. És kifejezetten élveztem, hogy hagytam magam felszedni, és mutattam neki pár új fogást. Pár hónap alatt rendesen betörtem. XD (Kb. egyidõsek voltunk akkor, húszas évek eleje, nem egy 45 éves vén szatyor tett erõszakot egy ártatlan kis 15 évesen. :P ) Úgyhogy nem érdekelnek a kifogások. Ez sem lehet az oka annak, ha nincs barátnõd. Tessék lenyugodni! Apáink-nagyapáink idejében teljesen normális dolognak számított, ha a lányok 18 éves koruk elõtt szüzek maradtak, a fiúk meg még késõbb vesztették el. De ha körbe nézel, a negyvenes-ötvenes korosztályban egy szüzet se fogsz találni. :) Te se fogsz dugatlanul meghalni, csak ne görcsölj már rá ennyire!
"A kérdező hozzászólása: A prostizást el lehet titkolni véleményem szerint, hacsak nem kiderül az is valami véletlen folytán, mert túl kicsi a világ." ... mondtam, hogy nem fogja érteni. No, én itt léptem ki, falhoz nem beszélek. Pás, további jó kesergést, megérdemled.
A kérdező hozzászólása: A prostizást el lehet titkolni véleményem szerint, hacsak nem kiderül az is valami véletlen folytán, mert túl kicsi a világ.
#36! ha lehetne 100 zöldet adnék a válaszodra. Teljesen érthetõ, és helytálló az írásod! Így van, ahogy te mondod. De nem fogja érteni......
Mindenképp hasznosnak és célravezetõnek találom a prostit. Inkább minthogy szüzen haljon meg. Mellesleg úgytudom egyenjogúság van. Ha a nõk ennyire akarták, tessék szépen pasizni, lehet örülni, itt az egyenjogúság ideje! Kötelességet miért nem követelnek olyan lelkesen, mint jogokat? :$
Takarodó prostizni! 24 évesen már ne indíts tapasztalatlan magánakciót, mert szarráröhögnek a köcsög nõk.Utána meg aztán annyira begubózzól, hogy betonfúróval nem lehet kitörni belõle.várni ne várj, mert ha nem szólítassz le senkit, akkor feléd se szarnak, ez alap tézis, ha meg kiderül hogy kifélemiféle vagy, akkor jön a BennyHill show. Nem rosszindulatból írom , csak vigyázz. Ezekkel a gonosz nem prosti nõkkel vigyzáni kell, mert megmarnak!
44 es! Azért rányomtam a zöld kezest a hozzászólásodra, mert egy nagyon jól megfogalmazott nõi érvelés, hogy miért dugjunk rendes puncit, de azért nem mindennel értek egyet. Szerintem ha eleve az miatt van gátlása, hogy besüll, hogy a nõnek nem tud jól bemutatkozni, mert nem ismeri magát szexuálisan, hogy mire képes, akkor igenis eléggé visszafogja a férfi nõ viszonyban ez a godnolat. Ezt egy prostinál lazán lehet orvosolni, és utána nagyonis megjöhet az önbizalma. Bár abban igazad van, hogy attól még nem biztos, hogy továbbra is tudni fogja a mikéntjét annak , hogyan kéne egy vadidegen picsuszt egy közterületen leszólítani, hogy az pár nap mulva már a farkán landoljon zuhanó repülésben. Ez egy tanulható készség, a nõkkel való bánásmód, ami vagy kialakul benned az évek során tinikorban, vagy valami oknál fogva elmulasztottad, és nem. Késõbb huszonéves fejjel már marha nehéz korrigálni, és nem csak annyi, hogy elolvasod a felvilágosító szakirodalmat, aztán bemagolod, hogy na akkor most ezt meg azt modnom, mert erõltetett szemétláda fos lesz így az egész próbálkozás. Erre tipikusan rá kell érezni, férfi nõ kontaktusban kell hogy menjen, és akkor az agyadba védõdik , kialakul az a rögtönzési érzék is benned satöbbi, ami egy határozott jellemhez kell! Egy prostit meg sokan beskatujáznak, hogy annyi, hogy köszönsz, odatolja a pi-csáját, döngeted egy tízpercig némán, aztán meg megyúr és mosdás után takarodó haza. Nem egészen. VAnnak olyan lányok is akikkel lehet jól beszélgetni, ismerkedni, akár komoly baráti viszonyok is kialakulhatnak /nem kizárt/ A lényeg, nem csak a fizikai kontaktusra lesz rálátás ezután, hanem szokja az ember a nõi társaságot, a velük való beszélgetést, látja a jelzéseikbõl, hogy mire hogy reagálnak, és nincs tétje, mert egyszerû pénzalapú az egész. Annyi mint egy angol különóra, csak itt a szerelem tudományát veszed át egy kicsi protilánnyal. nincs ebben semmi gond, és szégyelni való! Náluk nincs tét, csak nyerhet vele az ember, én így gondolom. Hiába ajánlgatod a szedj fel rendes lányt utat, semmi értelme, kamikaze akció, olyan mintha félig tudnál valamicskét úszni , de belelöknének az óceán közepébe, hogy úszd meg úgy, hogy jól gyere ki belõle. Nem biztos , hogy menni fog. Egy életre víziszonya lesz. Jobb elõszõr vállig érõ vízben gyakorolni! Egy nem fozetõs lány ha önzõ gyökér, ha viccesnek talál egy ilyen dolgot, mégha nem is rosszindulatból röhög a szexuális tapasztalatlanságból, akkor is szarrárombolja a férfi egóját! NEm éri meg!
Írhatnak ide bármit, de rajtad már úgyis csak a prosti fog segíteni. Kb. az összes válaszod annyi, hogy "á úgysem fog menni" "nem kellek a csajoknak" "hülye szerencsétlen balf.sz" vagyok. Ha valami csoda folytán össze is szednél egy csajt, aki a barátnõd lesz, ilyen határozottsággal vagy pár hét alatt rád un és ott hagy, vagy hónapokig fog minden téren - kivéve szexuálisan - kihasználni. A tipikus "ne menj prostihoz, várd meg az igazit" csajos válaszokra pedig ne hallgass. Ha sehogy sem jön össze, akkor menjél. De lehet, hogy k.rvázás és GYK rinya helyett valahogy ki kéne jönni ebbõl az önértékelési válságból, mert így nem csak a csajozás téren leszel szerencsétlen, de ki fognak használni a haverjaid, a munkatársaid, a szomszédaid, mindenki, mert ha folyamatosan azt ismétled, hogy "én egy szerencsétlen vagyok" akkor az is leszel és csak nagyon nehezen fogsz ebbõl kimászni.
Szerintem is nyerõ választás az igényes prosti, vagy egy igényes escort. A költség ugyanannyi mint a barátnõnél, meg is kapod amit akarsz, és nem kell családalapítástól rettegned.
Menj prostihoz, rosszlanyok.hu-n biztos találsz megfelelõt :D
22:37 Mert túl nagy jelentõséget tulajdonítasz neki. Pedig egyáltalán nem az.
"Azért ez a , , semmi kis ügy" a fél életemet tönkrevágta. Késõn ébredtem rá, hogy másképp kellett volna alakulnia." Jó és akkor? Tudsz valami tenni, hogy megváltoztasd a múltat? Nem. Ami elmúlt, elmúlt. A jövõdet viszont még ki tudod alakítani úgy, ahogy neked tetszik. De bármit is írtak ide, csak hülye kifogásokat gyártottál. Még a prostizás gondolatától is be vagy szarva. Mi lenne, ha néha kizárnád a külvilágot és megpróbálnád elhitetni magaddal, hogy nem vagy egy selejt? Minden fejben dõl el. Ha ez a sok rinyálást ismételgeted, akkor az is leszel. Rád van írva, hogy sose volt nõd? Nem. A fejedbe látnak és tudják rólad, hogy mit gondolsz magadról? Nem. Csak azt látják, amit mutatsz a világnak. Igaza van az utolsónak. Nem kell csajozni, attól még lehetnek sikereid az életben. Bár ilyen hozzáállással kétlem.
Ugyan kis szarrágó normálisagyú emberkék /csak poén ne vedd komolyan/ kissé forron eszitek a kását! Meg ne égesse a nyelved! Nem olyan vészes ez a probléma. Én is egy holt lúzer vagyok hozzáállásba a nõkhöz, de mégis az élet egyéb területén, külsõmben is satöbbi meg elismertek, elég rendesen. Bizonyítottam már épp eleget, hogy képes vagyok megállni a helyemet, attól, hogy nem vagyok nõk felé túl beszédes. Ez a kérdezõ is lehet hogy egy értékes része a társadalomnak attól még hogy a farka nincs bejáratva. Nem gondolom, hogy pont a ba-szatlanokból lesznek ezek a csöves patkányok. Sok egyéb körülmény is közre játszik abban hogy olyanná váljanak. Nem érdemes összevonni a kettõt. Ami biztos, a zárkozottabb emberek nem annyira talpraesettek, a jég hátán nem õk élnek meg, de attol még lehet elégedett életük. Bár igaz, legalább akkora fellépés kell egy komolyabb munkahely megszerzéséhez is , mint egy nõt felszedni, elég fos ügy mindkettõ ma magyarországon.
A kérdező hozzászólása: Azért ez a , , semmi kis ügy" a fél életemet tönkrevágta. Késõn ébredtem rá, hogy másképp kellett volna alakulnia.
Vagy egy depressziós alkoholista szerencsétlen lesz. Rosszabb esetben egy aberrált, pedofil állat. Teljesen mindegy, mi úgysem tehetünk érte semmit. Nem dughatjuk meg helyette a csajokat, max. írhatunk pár tanácsot, hogyan értékelje többre magát, de úgy látszik teljesen feleslegesen koptatjuk a billentyûzetet, mert ha valaki még prostihoz sem mer elmenni, akkor már csak a csoda segíthet. Ha fele annyira lenne jó abban, hogy tegyen magáért valamit, mint a kifogások gyártásában, akkor semmi baj sem lenne.
15:04 Semmit. Az ilyeneknek mindenki tudja mi lesz a sorsuk. Autók közt fognak kéregetni pár éven belül, meg az aluljárókban csövezni.
én úgy tervezem hogy az elsõ fizetésemmel elmegyek ami úgy 4 év múlva lesz ha minden igaz most 19 vagyok. Bár lehet bevállalok egyet csak orálra hamarabb nem tom, addig is próbálkozom ahogy azt kell. bnõm már volt de nem sokáig, meg lehetne is csak nem szép :/
A válaszolóktól várja a megváltást a problémákra, de tök mindegy, mit írunk ide, a reakciója szánalmas, nevetséges kifogás lesz. Most akkor mit lehet tenni ilyen esetben?
Kész vicc ennyit rinyálni, és ennyi kifogást keresni egy semmi kis ügy miatt. Ugyanúgy ahogy egy csajt nem tud felszedni, mert ugye NULLA az önbizalma, ugyanúgy prostihoz se fog elmenni, mert NULLA az önbizalma! Ezek után nincs mirõl beszélnünk! Jön egy jó érv amit a csajok írtak, erre jön egy kifogás, jön egy másik ér, arra is jön egy kifogás. Egy dologban már profi a kérdezõ, kifogás gyártásban!
Minden pasi újra és újra belekezd, van, aki szakítás után, van, aki minden este, és van, aki elsõre. Nem kell feltétlen a baráti társaságon belül nézelõdni. Egy-egy fiú havert hívj el, menjetek el bulizni, csajozzatok. Ha te nem mered a lányokat megszólítani, majd õ megteszi, te meg mosolyogj értelmesen. Amelyik csajnak tetszel, úgyis beszélgetést fog kezdeményezni. Azt meg jegyezd meg életre, hogy TE vagy a FÉRFI, te nem vársz semmire. Se csajokra, se barátnõre, se prostira, semmire. Te mész csajozni, te kezdeményezel, te teszed meg az elsõ lépést. Ennyi határozottság már magához az élethez is kell, különben pl. állásod se lesz, de ha nem mersz megmukkanni, arra se leszel képes, hogy egyedül vegyél 20 deka párizsit szeletelve. Addig meg ne is csodálkozz, ha nem kellesz a csajoknak! Ne menj prostihoz! Egyrészt, ha én megtudnám, mint barátnõd, hogy lehettem volna az Elsõd, de elhagytad egy fizetõssel....hát, kb. ennyire hülye dolog, amikor egy kiscsaj átszakítja a szûzhártyáját vibrátorral, hogy ne legyen szûz. Technikai értelemben nem leszel az. De errõl is csak te fogsz tudni. :D És semmivel sem segít hozzá ez a tapasztalat, hogy barátnõd legyen, úgyhogy legközelebb is mehetsz prostihoz. Meg azután, meg azután... Másrészt: az elsõ alkalom nálad is lehet meghatározó. Egy kiégett, de rutinos profi nem olyan lesz, mint amikor az elsõ barátnõd szégyellõsen kibújik a ruhájából, zavarban van, mikor átöleled, stb. Amikor elõször fekszik le valaki a szerelmével, az mindig különleges. Egy korszak lezárása, egy új kezdete, a bizalom és a szerelem kifejezésének legszebb módja. Egy prosti meg levetkõzik (félig-meddig), te levetkõzöl, kicsit leccuppant, beleül, ugrál rajtad, te elmész, aztán hazamész. Több számjegyû árkategória esetén késõbb lehetnek olyan elvárásaid egy barátnõvel szemben, ami egy hétpróbás ku.rvának nem gond, de pl. egy 20 éves lánynak, akinek te vagy a második komoly kapcsolata, annak igen. Technikailag azért leszel szûz, mert még mindig nem tudod, milyen érzés, mikor izgatottan várod, hogy a barátnõd levegye a nadrágod, és vajon mit szól hozzá. Nem tudod, milyen egy lányt vetkõztetni, és meggyõzni, hogy neked úgy tetszik, ahogy van. Nem ismered az érzést, amikor valaki tényleg örömet akar neked szerezni, te pedig akkor élvezed, ha látod, hogy örömöt szereztél neki. Semmivel se leszel okosabb a nõi test mûködésével kapcsolatban, hogy mit tegyél ha fel akarod izgatni, vagy hogyan tudsz pettingelni, ha lefeküdni még nem akartok/nem mertek egymással. Kapsz egy steril, hideg, célirányos magömlést jópénzért. Kis szerencsével akár 5 percig is tarthat. És semmi, de semmi a világon nem fog számodra megváltozni. Másnap ugyanúgy neked kéne megszólítani a csajokat, ha akarsz valaha barátnõt. Persze ha neked életed végéig elég, hogy bármikor rendelhetsz egy prostit....akkor természetesen ideje elkezdeni. A híredre meg vess keresztet! Akkor hogy fognak rád nézni, ha kiderül, hogy kur.vázol. Vagy kiderül, hogy kur.va vette el a szüzességed. Ha nem derül ki, akkor mindenki elõtt pont úgy szûz leszel, mint tegnap. Akkor meg minek?!?!? Kb. annyi értelme van a dolognak, mint amikor valaki irigyli azokat, akik le tudják futni a maratont. De ahelyett, hogy elkezdene futni és edzeni, vesz magának egy hamis aranyérmet. De másnap ugyanúgy kiköpi a tüdejét, amikor futni kell a busz után két métert. ....érted egyáltalán, mirõl beszélek?!
A kérdező hozzászólása: Bármelyik szemfüles nõ leolvassa rólam, hogy zöldfülû vagyok...
Álljunk csak meg! XD Most az, hogy prostihoz odamész, perkálsz, d*gsz ami nem is biztos, hogy összejön) attól még nem javulnak a csajozási képességeid :'D
hjaj nem kell a rizsát írni, értjük értjük, hogy nehéz. de keresni kell, gondolj már bele nem te vagy az egyetlen húsz év feletti szûz...
Basszus, nem kell egybõl leoltani szegény csávót
Ó! 11-es! Tisztellek! Prostizni gáz. Megvenni, amit más elér saját magától, ingyen, szeretettel? Te tudod.
Hát nem fog oda menni senki és a nyakadba borulni, azt ne is várd. Na és ha összejössz egy prostival? Nagy büszkeség lesz. Majd akkor lesz híred ne félj, de nem ám jó! Utána majd aztán csajozhatsz...
Pedig még a fõiskolás lányok lennének talán a legmegfelelõbbek
Még várj egy kicsit, próbálkozz párszor, aztán ha nem sikerül, akkor gondold át magadban még párszor, mennyire van szükséged a prostira.
A kérdező hozzászólása: Hát majdnem 0, mert hozzám illõ , , társasági kört" is nagyon nehéz találnom. Fiatal, 18 év alatti lányoknak tapasztalatot kellene mutatnom, másrészt a többségük gondolkodásilag éretlenebb, bár ez utóbbi logikus. Idõsebbekhez meg én nem vagyok kellõen érett, másrészt ha pont kifogok egy olyan fõiskolás lányt, aki bárhonnan értesülhet rólam, akkor végem.
Könnyebb itt a válaszolóknak GYK-n osztani az észt. Kíváncsi lennék, mit tennétek a kérdezõ helyében, az õ személyiségével a való életben
10. na, mert aki döntögeti a csajokat, azok meg emiatt csalódnak a fiúkban mert mindenki csak kihasználja õket, az különb? ezerszer különb egy "határozatlanság 0" mint egy "határozottság 1000", mert az utóbbi sok kárt is okoz a bohóckodásával, mert az nem más, mint bohóckodás. szóval kérdezõ, fel a fejjel! ha lehet, költözz máshova, hátha ott nem lesznek ott olyan gyökerek, akik elítélnek azért, mert nem ábrándul ki a fiúkból miattad sok lány
nem elítélésbõl, hanem csak egyszerûen nem értem azokat, akik így gondolkoznak mint a Kérdezõ, pedig az emberek 90%-a így gondolkozik. én idõsebb vagyok nálad Kérdezõ és hasonló helyzetben, de nem érzem azt h ha csak ágynak döntenék egy lányt, attól hú de jó lenne utána nekem. nem mintha nem esne jól megtenni vkivel, de utána elmondhatnám h juhé, megtettem, túl vagyok rajta, ezzel nem hiszem h nagyon elõbbre lennék. meg ha nálad kevésbé különbeknek kijár a barátnõ, csak azért mert jobb képességeik vannak a csajozásra, nehogy már te meg beérd egy prostival.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy nekem is kezdeményeznem kellene, csak nem kicsit fura ennyi idõs fejjel belekezdeni, ráadásul már van egyfajta , , hírem" is az ismerõsi körömben, hogy nem vagyok egy csajhajkurász.
A kérdező hozzászólása: , , meg ha nálad kevésbé különbeknek kijár a barátnõ, csak azért mert jobb képességeik vannak a csajozásra" Hát pont ez a gond. Az én csajozási képességem egy kalap trágya, így meg ki tudna elfogadni.
Én a prostit támogatnám. A barátnõ is ugyanannyiba kerül, de 3 hónapot várnod kéne a dugással nála, plusz még meg is csal. A prosti meg az escort azt teszi amit mondasz, amíg perkálsz neki.
És mi az, amit tudnak?
A kérdező hozzászólása: És valószínûleg ki is röhögnének, ha én közelítenék.
A kérdező hozzászólása: Tudják rólam azt amit, ezért nem is próbálnak közeledni se.
Egyáltalán ha még nem is nagyon próbáltad, honnan tudod, hogy nem jössz be senkinek?
Basszus, ha azt mondogatod magadnak állandóan, hogy te senkinek sem kellesz, akkor persze, hogy nem fogsz kelleni senkinek, mert ha valaki még kezdeményezni is akarna, nem fog, mert elijeszti a totál pesszimista hozzáállásod
:DD tudod mi a bajod? fogd be, ne a kifogásokat keresd! de ha csak azt tudod mondani, h miért nem tudsz csajozni, akk le is állhatsz, nem is érdemes szóba állni veled. menj prostizni, kész.
Ha béna vagy és ezért hagy faképnél, akkor elég p**csásan viselkedik
A kérdező hozzászólása: Nekem nincs ún. , , p*nciszagom", ezért aligha tudok bárkiben is vonzalmat kelteni.
Nem minden csaj csalja meg a pasiját -.-
A kérdező hozzászólása: , , Hát nem fog oda menni senki és a nyakadba borulni, azt ne is várd. Na és ha összejössz egy prostival? Nagy büszkeség lesz. Majd akkor lesz híred ne félj, de nem ám jó! Utána majd aztán csajozhatsz..." Az szerinted jobb, ha azért nem tudok becsajozni, mert béna vagyok, és ezért hagynak faképnél?
Azért ne sajnáltasd magad. Más is van így, mint te.
A kérdező hozzászólása: Mondhatjuk úgy, hogy nem szoktam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!