Találatok a következő kifejezésre: Van értelme az (787 db)

Szerintetek van értelme az utcai versenyzésnek?

szóval van értelme százezrek ért tuningot venni mert most van egy nissan skyline r34 em és megszeretném olyanra csinálni mint a 2fast 2fourius ban van a brian nak

Legjobb válasz: Attól függ mit tuningolsz. Optikai tuningnak nincs sok értelme, talán a futómût éri meg, de ezen a kocsin nincs értelme, mert alapból jó. Ha annyira 2fast2fourius feelinget akarsz, akkor fesd le ezüstre kék csíkokkal és van egy jó kocsid, amit késõbb el is tudsz adni, hisz senki nem vesz szívesen tuningolt kocsit, mert azt álltalában összegányolják.

Attól függ mit tuningolsz. Optikai tuningnak nincs sok értelme, talán a futómût éri meg, de ezen a kocsin nincs értelme, mert alapból jó. Ha annyira 2fast2fourius feelinget akarsz, akkor fesd le ezüstre kék csíkokkal és van egy jó kocsid, amit késõbb el is tudsz adni, hisz senki nem vesz szívesen tuningolt kocsit, mert azt álltalában összegányolják.
elõször is FÉKEK valami jó fék aztán lehet Turbó vagy lefúvószelep, szép nagy felni, de mutass képet linkelj be hogy néz ki és akkor lehet még adni ötletet
hA sokáig megakkarod tatai feltuningolhatod de eladni nemfogod tudni max felnivel mert az emberek a gyári állapotot keresek mert Magyarországon a fiatalok tuningolnak kevés pénzbõl és az egyenlõ = Kocsi gyilkolása haverokkal buliba járás és szétkergetés versenyzés vagánykodás .Aki tartós napi használatú autót akar az gyári állapotút vesz.
Mégegy 16 éves kisgyerek =)
Egy bombát, ami ha elfordítod a kulcsot felrobban, így csak magadat ölöd meg a kocsiddal, másokat nem.
Hihetõ a topic nyitó.. Magyarországon 1 darabot nem fogsz találni.. és hogyha neki ilyen lenne, akkor pláne nem járna holmi "gyakorikérdések" fórumba a hülyeségeivel, hanem tudná mit kell csinálni..
A kérdező hozzászólása: itt a link nem tudtam lekapni de pont igy néz ki http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/73/Nissan_Sk..
Ám, nagyobb turbó, lefúvószelep, sportkipu, motorfelújítás, sportgyertya, direktszûrõ stb stb.
Ezt a kérdést egy p*cs írhatta akinek max egy mûzlis dobozban talált matchboxa van... Ha egy r34-et tudna szerezni, akkor nem kérdezne ilyen hülyeségeket...
Százezrekböl semmit nem tuningolsz.. max a 4 kerékböl egyre veszel egy jó felfüggesztést, Már magába egy TEIN vagy NISMO vagy egyéb verseny felfüggesztés 1-2millió forintnál KEZDÕDIK. Aztán a turbó, ecu, Szóval tegyük fel hogy 4 milláért szerezel egy elsõ generációs VSpecI r34 GTR-t, arra kb még 4-6 millát költhetsz ha te versenyautót akarsz belõle, és még ÉVENTE 4-5 millát hogy versenybe is maradj, egy iylen koicsba rendesen kopik minden, kuplug, válltó, motor, lengéscsillapítók.. ezek elég drága dolgok...

Semmi nem jön össze nekem, elegem van az életkörülményeimbõl, van értelme az életemnek így?

17 éves vagyok, és egy átlagosnak tûnõ családban élek, középiskolába járok. A fiatalok szemében mindig is én voltam a nyomorék senki akit ki kell közösíteni, vagy piszkálni kell, de barátkozni senki se képes velem, hiába próbálkozok. Viszont gyakran hallom a többi fiatal beszélgetését, és õk már tudják, hogy mit akarnak csinálni középiskola után, hova akarnak továbbtanulni, nekem is kéne, de nekem fogalmam sincs még. Annyit tudok, hogy valami természettel kapcsolatos dolog lenne jó nekem, de nincs semmi életcélom, õk már ezzel elõrébb vannak. Ezenkívül az itthoni körülményekbõl is elegem van, már irritál, hogy a testvéremmel, egy depressziós és skizofrén egyénnel kell egy házban élnem, ha ránézek már elromlik a kedvem. Az anyámékkal meg nem tudok megbeszélni semmit úgy igazán, az anyám nem hajlandó elvinni pszichológushoz, pedig már mondtam neki. Elegem van már, hogy nekem semmi nem tud összejönni, semmihez se értek, és senkivel sincs szinte normális kapcsolatom. Van így még értelme élnem? Mert egyre gyakrabban gondolok az öngyilkosságra, ez nekem már így nem megy.

Legjobb válasz: "Van így még értelme élnem?" Van.

"Van így még értelme élnem?" Van.
Az írásod alapján elég értelmesnek tûnsz. Ebbõl el lehetne indulni.. mondjuk tanulni vmit, ott már olyanokkal találkozol akikkel van vmi közös.
Tudod elõtted áll még az egész élet, és nem lesz mindig ilyen rossz. Keress egy olyan felnõttet az ismerõseid között kiben megbízol, felnézel rá, próbálj neki mesélni a gondjaidról, sokszor az is segít. Próbálj rá jönni, mi az ami miatt a többi fiatal kiközösít, változtass rajta. Esetleg keress más hasonlóan kiközösített fiatalt, próbálj vele barátkozni. Pár év és a magad lábára állhatsz, akkor családi gondjaid is elmúlnak. Addig is olyan iskolába menj továbbtanulni, ahol van kollégium.

Szerintetek van értelme az életemnek?

Már hónapok óta tartó erős depresszióm van és nem sokat beszélek emberekkel, valamint folyton az jár a fejemben, hogy a vonat elé vetem magam, de erről nem merek beszélni senkinek. Folyton ez mellet a gondolat mellett ott van az is, hogy egy semmirekellő vagyok, pedig elvégeztem egy technikusi iskolát ötösre (előtte az érettségit) és még a B kategóriás jogosítványom is megvan mind-e mellett elég jól teljesítek az egyetemen és mégis úgy érzem, hogy nem vagyok senkinek hasznára. Nem is volt párkapcsolatom se, pedig azt mondják, hogy bulival szerezhetek, de nem történt meg egyszer sem csak a monoton magány maradt. Attól félek, ha megteszem ezzel a családot is tönkre teszem és a környezetemben élőket is megviseli az eset. Mindennek kiinduló oka az, hogy nem találtam a szakmámban munkalehetőséget és az egyetem után sem valószínű az elhelyezkedésem és család sehol, kereset sehol, kenyér az asztalra nem kerül... és még lehetne sorolni.

Legjobb válasz: Miért nem fordulsz pszichiáterhez??? A depressziót kezelni kell.Az életnek mindég van értelme.Ha nem látod,keresni kell!!! Hidd el,hányszor volt már elegem.A férjemnek is. Neki az édesapját 8 éves korában megölték a szeme elött.Rosszakat álmodik,gyenge az idege,de erös!!! az tény nem bírja a nagyobb stresszt,de megoldja. Hidd el,elöbb utóbb tal´lasz kiutat,csak keresni kell!!! Hány éves vagy??? Milyen diplomád van??? Vannak online csoporto is depressziósoknak. próbálj valamerre lépni.Nincsen senki aki segítsen?? Barátok???

Miért nem fordulsz pszichiáterhez??? A depressziót kezelni kell.Az életnek mindég van értelme.Ha nem látod, keresni kell!!! Hidd el, hányszor volt már elegem.A férjemnek is. Neki az édesapját 8 éves korában megölték a szeme elött.Rosszakat álmodik, gyenge az idege, de erös!!! az tény nem bírja a nagyobb stresszt, de megoldja. Hidd el, elöbb utóbb tal´lasz kiutat, csak keresni kell!!! Hány éves vagy??? Milyen diplomád van??? Vannak online csoporto is depressziósoknak. próbálj valamerre lépni.Nincsen senki aki segítsen?? Barátok???
Kondizz, vagy ûzz hasonló sportot mint a foci vagy hasonló. A kondi a nõk miatt, meg persze az ÖNGIZALMAD ami jelenleg 0 feljavításán. A sport meg szintén az önbizalom miatt :) Hidd el jót fog tenni. A munkahellyel kapcsolatban, meg biztos, hogy lesz állásod ne aggódj :D
Nem akarsz változtatni talán..nem nyitsz az emberek felé.Persze lehet nem találod a veled egy hullámhosszon lévõket de ez nem jelenti azt hogy zárkózz be. Én nem a pszichiátert javaslom hanem azt hogy próbálj meg kicsit nyitni optimistábban szemlélni az életet.Van akinek diplomája sincs mégis talál munkát elõbb utóbb.Nem kéne ennyire borúsan látni a dolgokat és elõre tényszerûen kijelenti nekem nem lesz munkám...sokkal rosszabb helyzetben lévõk is vannak diploma jogosítvány nélkül stb...egyébként egyszerûen a rátermettség a lényeg és persze az élni akarás...a társkeresés meg hát kemény dió na.De annak is a fejére koppintanék aki azt mondja neked hogy bulival szerezz...elég gyermeteg hozzáállás és szerintem az a kapcsolat olyan is többségében.nem lehet tudni mikor hol találod meg lehet egy totális véletlen mûve lesz az egész.A lényeg ne görcsölj rá mert azzal biztos hogy semmi nem fog javulni.
Én is sokszor gondolok arra, hogy nincs értelme az életnek. Az öngyilkosság nem megoldás, ha van egy kis bátorságod, tovább küzdesz, mert ha meghalsz, senkinek sem teszel jót. Elõzõ válaszolónak igaza van. Tedd fel reggel a mûmosolyt, és indulj a dolgodra. Csak így lehet elviselni ezt a poklot amiben élünk.
MINDEN ÉLETNEK VAN ÉRTELME!! az élet kincs:)
A kérdező hozzászólása: Tudjátok. Sokszor van mostanában mélypontom. Az a furcsa, hogy nyitok az emberek felé, de van amikor azt érzem, hogy nem kellene jártatnom a szám. 21 vagyok. Szoktam zenélni is, de mostanába már az sem vígasztal.
Akkor sem szabad feladni.Ki mondta hogy egybõl minden frankó lesz...de nem mindegy hogy próbálkozol e vagy sem...persze tudni kell azt is kihez érdemes beszélni és mennyit...az pedig fontos hogy az általad kedvelt tevékenységekben örömödet leld.De ehhez kell az hogy eltudd felejteni a hétköznapi dolgokat.Ismered a flow állapotát? :-)
te még fiatal vagy. Van még esélyed. A debresszió nem tart örökké. Én közel vagyok a 30hoz. 29F. és nekem még komoly kapcsolatom nem volt, szexuális kapcsolatom évek óta nincs, faluban lakom, nekem sincs munkám, bulik sincsennek erre, se lányok. Ismerkedési lehetõség nincs, csak 1000 ft-os net a telomon. Ez az egy szórakozásom van... félek, hogy egyedül élem le az életem. És ahogy öregszem, nem kellek senkinek :( anyám maradt nekem, muvan ha ne adnj isten õ se lessz már! Nem fogom kibírni. Csak reménykedek a sorsban, hogy legyen munkám, és valaki, aki szeretni fog, és én is õt, és legyen gyerekem, ami erõt ad, hogy éljek. De úgylátom fogy a homokóra, minden nap fekettébb feketébb, minden év kínzóbb. Én is gondolkodom öngyilkosságon, de anyám miatt nem teszem. Ha õ nem lessz, megyek utánna én is.

Van értelme az utazási ügyintézői okj-s tanfolyamnak, ha utazási irodában szeretnék elhelyezkedni?

Esetleg kiegészítve a ráépülő utazásszervező menedzser tanfolyammal? Vagy teljesen felesleges, mert a nyelvtudás számít és majd a gyakorlat hozza többit?

Legjobb válasz: A papírnak annyi értelme van, hogy talán-talán, ha szerencséd is van, akkor amiatt behívnak interjúra.

A papírnak annyi értelme van, hogy talán-talán, ha szerencséd is van, akkor amiatt behívnak interjúra.
A kérdező hozzászólása: Akkor inkább csak elõny, de nem feltétel?
Így van. Döntsd el, hogy ennyit megér-e. (Ha van ismerõsöd ilyen helyen, akkor szerintem felesleges)
A kérdező hozzászólása: Sajnos nincs ismerõs, úgyhogy ezt még mérlegelnem kell. Köszönöm! Ment a zöld pracli! :)

Biológiailag hány éves korig van értelme az élsportnak?

Ez alatt azt a szint? sportot értem, amikor valaki napi kétszer edz, versenyszer?en sportol, egyáltalán az egész életvitele ilyen. 1, Na de mi a határ? Van olyan, hogy pl. 35 évesen már egyszer?en nem képes erre, és el?bb kifullad vagy inkább bealszik, minthogy este még edzésre menjen? 2, A test hány éves korig fejl?d?képes? Pl hány éves korig lehet karbantartani egy szép, sportos alkatot? Vagy mikor indul visszafordíthatatlanul hanyatlásnak (pl hogy az izmok már nem fejl?dnek vagy nem bírják) vagy egyszer?en az állóképesség elkezd keményen romlani?

Legjobb válasz: Az izomtömeg húszéves kortól kezd el csökkenni. Innentõl tehát ajánlott a fenntartó edzés. S hogy hány éves korig van értelme? Egyéntõl is, sportágtól is függ. A talajtorna, vagy a tánc rendkívül korán tönkrevágja az ízületeket. Az úszásban a tüdõ csökkenõ oxigénnfelvevõ képessége az, ami megálljt parancsol. De a legnagyobb ellenség az állandó stressz. Nem magadtól, hiszen magadat karban tarthatod, nem az ellenféltõl hiszen azt kiismerheted. De az állandóan a nyomodban lihegõ, helyedre pályázó fiatalabb sportolókkal nehéz megküzdeni. Szíved szerint segítenéd õket, a harci szellemm ugyanakkor azt diktálja, hogy kirázd a lelküket.

Az izomtömeg húszéves kortól kezd el csökkenni. Innentõl tehát ajánlott a fenntartó edzés. S hogy hány éves korig van értelme? Egyéntõl is, sportágtól is függ. A talajtorna, vagy a tánc rendkívül korán tönkrevágja az ízületeket. Az úszásban a tüdõ csökkenõ oxigénnfelvevõ képessége az, ami megálljt parancsol. De a legnagyobb ellenség az állandó stressz. Nem magadtól, hiszen magadat karban tarthatod, nem az ellenféltõl hiszen azt kiismerheted. De az állandóan a nyomodban lihegõ, helyedre pályázó fiatalabb sportolókkal nehéz megküzdeni. Szíved szerint segítenéd õket, a harci szellemm ugyanakkor azt diktálja, hogy kirázd a lelküket.
A kérdező hozzászólása: na igen, ez is szempont, és komoly dolog. de inkább biológiailag vagyok rá kíváncsi, mert én a versenysportot már abba hagytam, ettõl függetlenül nem szeretnék az edzések intenzitásából lejjebb adni. Persze néha muszáj, mert észre veszem, hogy már nem a régi pár dolog sajnos. Hát ha te 20 évre mondod, hogy már elkezdenek visszafele menni a lejtõn, akkor az igen gáz :( példának akkor: ha valaki mondjuk sose sportolt, és 35 évesen kezd neki nagyon intenzíven, akkor kb esélye sincs már egy sportos alkat elérésére? most itt persze nem a koxos gyúrást értem sport alatt, hanem pl úszás, triatlon.

Van értelme az életnek társ nélkül?

Legjobb válasz: 24 év aatt nem találtál társat... én a helyedben a tükörbe néznék és elgondolkodnék rajta hogy mi lehet a hiba és probálnám megoldani... apukám begubozodott magányos farkas tipus nem nagyon jár társaságba, munkatársaival jól kijön de nem nagyon beszélget velük.... én is örököltem tõle ezt a tulajdonsgot... nem zavar ha egyedül vagyok, (sõt anyám részérõl a nem kell a kalitka ha aranyból van se részt örököltem) így kifejezetten örülök hogy nem kell senkihez alkalmazkodnom, nincs nyafogás hogy mit cisnálok mért nem vagyok vele (elõzõ párom ilyen volt) ritkán beszélgettek barátokkal, családtagokkal... néha persze rám tõr az érzés hogy egyedül lenni rossz, vagy hogy elkéne menni bulizni, de ezek hamar elmulnak, olyankor csak meglátogatom a rokonokat vagy lebeszélek egy talit barátnõkkel szóval van értelme csak meg kell találni mi az

24 év aatt nem találtál társat... én a helyedben a tükörbe néznék és elgondolkodnék rajta hogy mi lehet a hiba és probálnám megoldani... apukám begubozodott magányos farkas tipus nem nagyon jár társaságba, munkatársaival jól kijön de nem nagyon beszélget velük.... én is örököltem tõle ezt a tulajdonsgot... nem zavar ha egyedül vagyok, (sõt anyám részérõl a nem kell a kalitka ha aranyból van se részt örököltem) így kifejezetten örülök hogy nem kell senkihez alkalmazkodnom, nincs nyafogás hogy mit cisnálok mért nem vagyok vele (elõzõ párom ilyen volt) ritkán beszélgettek barátokkal, családtagokkal... néha persze rám tõr az érzés hogy egyedül lenni rossz, vagy hogy elkéne menni bulizni, de ezek hamar elmulnak, olyankor csak meglátogatom a rokonokat vagy lebeszélek egy talit barátnõkkel szóval van értelme csak meg kell találni mi az
szerintem csak az hiszi, hogy egy párkapcsolat ad értelmet az életének, akinek még sosem volt. akinek volt már hosszabb, esetleg több is, az tudja, hogy ez nem így van. persze jobb, jobb, de igazából ha nem vagy kibékülve magaddal meg az életeddel, akkor csak egy nyûg, amiben más emberhez is alkalmazkodnod kell, és nem csak a saját boldogulásoddal kell foglalkozni. több mint 4 éves kapcsolat után maradtam egyedül, azt sem tudtam, ki vagyok. beletelt egy kis idõbe, meg jó sok elhatározásba, mire megtaláltam önmagam, és most már olyan jól érzem magam egyedül, hogy nagyon szerelmessé kéne válnom azért, hogy ezt feladjam... te nem keresed egyedül a boldogságot, mert eddig nem volt jó, feltételezed, hogy majd egy társ jobbá teszi. csakhogy szerintem azok a kapcsolatok, amik erre alapulnak, hogy "életem értelme" vagy, iszonyúan leszívják az embert. fõleg ha csak az egyik fél gondolja így, meg csak az egyik félnek ilyen a hozzáállása. egyszerûen meg kell találni azokat a dolgokat, amik egyedül is boldoggá tesznek valakit. és ha egyedül boldog vagy, sokkal könnyebb a társtalálás is, mint egy bedepizett, magába fordult, összetört, kapcsolatot görcsösen keresõ embernek.
Az élet értelme, hogy megtaláld a boldogságot, a békét, a harmóniát, mind testi, mind lelki, mind szellemi szinten. Talán van akinek ez társ nélkül is sikerül, bár én még egy ilyen sem ismertem. Sajnos a legtöbb ember akkor sem találja meg a boldogságot ha társat talál, de könnyebb ezt elviselni egy társsal mint egyedül.
Van. Azt hiszem mindjàrt 35 èvesen màr mondhatom ezt. 34 F
Az életnek szerintem elsõsorban nem az az értelme, hogy társat találj. Persze, ez is a fõbb dolgok közé tartozik, de ne keseredj el, ha még nem jött össze. Biztos, hogy fogsz.
Hát az alapján, amit írtál és ahogy hozzáállsz a nõkhöz, nem csodálom, hogy nincs társad. Szerintem változtass ezen a hozzáálláson, ne általánosítgass, mert így a normálisakat is el fogod üldözni.
nekem 4 éves szerelemre épülõ párkapcsolatom volt, de lehet én vagyok a hülye... ha szerinted nincs ilyen, akkor eléggé elcseszett ember vagy. tényleg menj prostihoz. azoknak legalább nem okozol lelki fájdalmat, ha átvered õket. társ... az persze. neked csak szexpartner kell.
A kérdező hozzászólása: Õszintén szólva örülnék szexpartnernek is, csak legyen már némi közöm a nõkhöz.
A kérdező hozzászólása: Annyira jó lenne olyasvalamit felmutatnom, amivel nem csak magamnak, hanem másoknak is tudnék örömet szerezni. Perpillanat nincs is ilyen, így nem értem, mire fel mutassak magabiztosságot.
Az ékezetekbõl ítélve Magyarországon, vagy vitt magával magyar billentyûzetet.
tessék mondtam én hogy magadban keresd a hibát: sose volt még párkapcsolatod de már elítélet a nõket a hallott sztereotipiáktól... ez a minden nõnek gazdag autos lakásos magasrangú csávó kell ugyanolyan elõítélet mint a férfiankál a nagymellû mégis vékony cicababa aki a sport autó mellett pozol... ha elfelejted ezt a sztereotipiát és változtatsz a kisugárzásodon akkor már is lesz esélyed csajozni... 23 évesen eddig két hsszú kapcsolatom volt, mindkettõben a fiú "minuszról" indult mert hitele volt ( a másodiknak 4 is) mégis összejöttem velük, és nem azért szakitottam velük mert csorók voltak.. a nõknek (legalábbis nekem) céltudatos pasi kell, aki tud bánni a pénzel, aki tud akkor is sporolni ha csak a minimálbért keresi meg. felméri hogy mi fontos az életben és mi nem, vállalja a tettei következményeit (és nem az van hogy van hitele de a törlesztõ fizetése helyett inkább elmegy szórakozni minden hétvégén, vagy olyan dologra költi ami nem is kell neki, nincs is értelme aztán meg sopánkodik hogy nõ a törlesztõ) nekem nem kell hoyg legyen kocsi vagy saját lakás, még az se kell hogy munkjáa legyen (mármitn ha tanul még) ha látom hogy lehet vele alapozni, fel tud készülni a jövöre és a nem várt kiadásokra nem a plasztikok közt kell keresni, mert azok között csak ilyeneket találsz...
A kérdező hozzászólása: Már azzal elüldöztem azt a néhányat, akikkel lehetett volna valami, hogy nem szaggattam le a bugyijukat, mert így elkönyveltek töketlenként.
Majd szólj ha befejezted nyavajgást.
A kérdező hozzászólása: Plasztikcicákra nem fáj a fogam szerencsére. Az is gond, hogy én már eleve minden nõnél mínusszal indulok szimplán azért is, mert nem járatom megállás nélkül a számat. Ha tudnám járatni, fel tudnám küzdeni magam, de pont ez nem megy...
A kérdező hozzászólása: Na mindegy, bizotsan én vagyok hibás, már hozzászoktam ahhoz, hogy elrontok mindent...
ha csak egy nõnek nem jönnél be lehetne mondani hogy õ a hibás, de mivel senkinek nem így nyilván benned van a hiba
A kérdező hozzászólása: Azt se tudom igazándiból, hogy kinek jövök be akár egy kicsikét is.
nincs! cselekedj! just do it!
A kérdező hozzászólása: Vágjak bele a lehetetlenbe? pffff
Most õszintén van bármi amivel jobb belátásra, bírunk? Elõttem két ember nagy igazságot írt, igazi boldog párkapcsolatod csak akkor lesz ha boldogan mész bele, tökéletesen kell tudnod élni nélküle is. Például, milyen hobbijaid vannak amit szívesen csinálsz, , csináld azokat, dolgozz a pénzed meg ne nõre költsed hanem saját magadra, hidd el ha pl dolgozol valamiért amik fontosak számodra (itt nem nõrõl van szó) és megszerzed legyen tv laptop utazás vagy akármi akkor az már kis elégedettséget sugároz beléd, hogy "igen meg tudtam csinálni nem vagyok selejt" elõször magadat kell meggyõzni arról, hogy nem vagy selejt, ha a nõk felé egy álcá mutatsz az fel fogják ismerni, vedd példának az aldákat, nagy részük egyszerû 0ás iq-val rendelkezõ gyökér, de saját maguk szemébe ezt nagy királyságnak tekintik így azt sugározzák a nõk felé, hogy õk királyak (most ez ne úgy képzeld el, hogy mindenkit levesznek a lábukról, de egy olyan lány aki rühelli ezeket még az is elõbb jön vele össze mint egy olyannal aki gyûlöli az életet magát, hidd el az ilyenek az utcán úgy néznek ki mint akik mindjárt meghalnak.) Egy konkrét példa: itt vagyok én, 21 évesen 0 barátnõ, kevés szociális kapcsolat a lányokkal barátok nuku, hobbim nem igazán van (ennek is egy külön története van), vézna vagyok és még sorolhatnám, DE kigondoltam magamnak egy életcél félét. 1. Elkezdtem lejárni konditerembe, hogy ne legyek vékony 2. Elkezdtem egy sajét projectet amibõl reményeim szerint jön be pénz 3. Ha van pénzem akkor szeretnék airsoftozni utazni, kicsit k*rvázni, egykét pénzéhes partyk*rvát megtömködni stb. Ide egy kis megjegyzés: jómagam barátnõpárti vagyok, de a jelenlegi lelki ill testi állapotom ezt nem teszi lehetõvé így elõször csak egy éjszakásra hajtok aztán talán méltónak érzem magam egy normális lányhoz. Persze ennek is története van, de ez se lényeg. Én kezdetnek felállítottam egy listát, nyilván nem 2 hét múlva fog bekövetkezni a várt eredményem, de legalább küzdök valamiért, ha normál testalkatom lesz, lesz egy kis pénzem, összeszedtem pár lotyót, van hobbim amit szeretek akkor ez igen nagy önbizalmat ad az embernek, hogy igen ezért megdolgozott megvan az eredmény nem egy nagy nulla. Lehetséges, hogy egy darab pontot nem bírok megcsinálni, de legalább próbálkozom, nem írok ki 50 kérdést a gykra, hogy jajj mi lesz velem (Jó egy elkeseredett idõszakba egyet volt pofám), mert így mi fog történni, lehet ha magadba nézel nem találsz válaszokat, hogy mit kéne csinálni, hogy jobb legyen, jelenleg én se találtam, de felállítottam valamit ami függetlenül attól, hogy jó vagy rossz nekem, de meg(próbálom)csinálom. Sokkal jobb, ha otthon ülök és csak telik az idõ a semmivel. Ja igen és 21 évesen szûz vagyok ha ez megnyugtat
A kérdező hozzászólása: A testi állapotod miért nem teszi lehetõvé? Ne fogd a véznaságra, mert az én képem is leszakad, hogy mennyi véznát látok szép nõvel nap mint nap. Amúgy jó neked, hogy sikerült életcélokat felállítanod, már csak megvalósítani kell ezeket.
van. szép is lenne, ha csak a másiktól függnék...nekem se volt sok, 36 vagy, nõ, kettõ "komoly", és kettõ "nem komoly" volt (az egyik nem komoly majdnem húsz éves barátság, csak közben történt egy s más, de hivatalosan sosem voltunk együtt). három éve egyedül vagyok, de attól még élvezem az életem. nem mondom, hogy nem lenne jó egy társ, de nem kell mindenáron, és fõleg nem akárki. nem hagyom, hogy emiatt rosszul érezzem magam.
A kérdező hozzászólása: Szerelemre épülõ párkapcsolat ebben a világban? Hol élsz te?
sajnálatból senki nem lesz együtt veled, ha meg te erre vágysz, akkor szánalmas vagy. amúgy meg miért sajnáljon bárki is, hiszen te így is egy önsajnálat halmaz vagy, sajnálod te magadat eleget. te mondtad, hogy elhanyagoltad a csajozást, akkor nyilván nem teperhetsz annyira. de te meg most prostit írtál... már ne is haragudj, de az, hogy TÁRS-at akarsz (szerelemre épülõ párkapcsolat, amiben a szerelem kiteljesedése a szex), más és bonyolultabb dolog, mint az, hogy csak végre szexelni akarsz egy jót... de elárulom neked, egy ilyen önsajnálat és búkupac tényleg nem kell senkinek. vagy változtass, vagy tényleg tegyél le a barátnõkeresésrõl.
A kérdező hozzászólása: Már komolyan rühellem ezt a folt szót, mégegyszer valaki kimondja, menekülök a világból... 24 év nem volt elég arra nekem, hogy találjak.
szerintem az a célja az életnek, hogy megtaláld a párod szóval lehet élni társ nélkül-el lehet szórakozni, de vele az igazi
Van.
a karrier és a pénz gátlástalan hajszolása és a vele járó folyamatos stressz és a prostik vagy könnyû nõcskék szerintem ugyanúgy ki tudják tölteni egy férfi életét mint a "családosdi".
Szerelem nélkül is lehet értelme az életnek, viszont barátok nélkül nem..
A 10/11 nagyon okos dolgot írt. Én kiegészíteném azzal a régi bölcs mondással, hogy boldog kapcsolat két boldog ember találkozásakor alakul ki. Boldog kapcsolathoz két boldog ember kell. Ha ezek találkoznak még boldogabbak lesznek. De ha két boldogtalan ember találkozik akkor nem valószínû hogy kigyógyítják egymást a boldogtalanságból, hiszen mindenki csak azt tudja adni amije van.
Nagyonis van, de párral könnyebb. Na nem azért mert ágyba lehet menni vele, hanem amúgy is, bár a maiak ezt nem tudják aztán jól tönkre is megy a kapcsolatuk. Azta, 24 évesen? én 34 évesen se. utólag belegondolva nem is illettem össze senkivel eddig igazán akibe szerelmes voltam.
Ha olyan az illetõ beállítottsága, akkor van értelme, de amúgy meg csak szenvedés lesz, mert hiányozni fog valaki mindig.
A kérdező hozzászólása: Sose voltam az a , , minden nap legalább 5 csajjal ismerkedek meg" típus, és lehet ez okozta eddig a vesztemet. Gondoltam, hogy jönnek maguktól a nõi ismerõsök, de tévedtem.
24 éves vagy, nem 24 éve keresel párt... Gondolom én... Max. 9 éve, ha 15-tõl vesszük. Elég már ebbõl a rinyálásból, nekem beteg a bõröm, mégis találtam párt magamnak, mert nem adtam fel, mentem, mentem, mentem, nem csattantam a padlón a köcs*g férfiak miatt, ha épp bunkón utasítottak el.
A kérdező hozzászólása: Jó, hát te nõ vagy, neked mennyivel könnyewbb dogod van. Nekem 24 éves , , férfiként" már annyi az egész párkeresõsdi játéknak...
nehogy azt hidd, hogy egy nõnek könnyebb... lehet, hogy egy pasinak semmi nem jön össze jó ideig, de egy nõt meg sokan kihasználnak, és hitegetnek, mielõtt normális kapcsolatra talán. és hidd el, hogy az sem kellemesebb.
A kérdező hozzászólása: Miért is ne lenne egy nõnek könnyebb? Ha szexelni akar, akkor egybõl felkínálja magát, és ha megbízható partnert keres, lehet, hogy kifog egy legalját, de utána válogathat a többi jelentkezõbõl, ráadásul egy tucat szempont alapján, melyek nagy részének a legtöbben nem tudnak eleget tenni, mint pl. több százezres fizetés, kocsi, és óriási társadalmi státusz. Biztosan fárasztó egy idõ után, de bõven megvan az esélye arra, hogy találjon olyasvalakit, aki számára megfelelõ. Én meg tapasztalatlan szûz férfiként teperhetek mint az õrült, ígyis-úgyis elküld az összes nõ a fenébe, így prostituáltnál kezdhetem a pályafutásomat.
A kérdező hozzászólása: Egyikõtök se sajnálna meg egy kicsit se, az hótziher, hanem úgy lennétek vele, hogy dögöljek meg egyedül, én a nagy lúzer senki.
Senkitõl nem várhatod el hogy szeressen.
A kérdező hozzászólása: Nem is várom el, hogy mindenki szeressen, de mit kezdek úgy az élettel, ha egy nõ se fog soha szeretni? Teljesen egyedül, például karrieristaként mi értelme élni, hogy nincs szinte semmilyen lelki támasz? Mindenki rászorul erre, még a legnagyobb alfahím is, mert õ is emberbõl van, vannak érzelmei ugyanúgy, még ha véka alá rejti is.
van, de az élet hosszú, te is megtalálod a foltod ;)

Van értelme az életnek ha minden rossz benne úgy ahogy van? Lehet neki értelmet adni?

Legjobb válasz: minden? biztos ez? láttál te már szivárványt? naugyehogyugye =) van értelme, ha minden rossznak tûbnik is meg kell látnod aszépet.

minden? biztos ez? láttál te már szivárványt? naugyehogyugye =) van értelme, ha minden rossznak tûbnik is meg kell látnod aszépet.
Az én 'hatalmas' élettapasztalatom azt mondatja, hogy sok olyan dolog lehet az életedben most, amit csak késõbb fogsz megérteni. Akkor jössz majd rá, hogy mindig minden úgy történik, ahogy kell (még akkor is, ha az nem jó).Bocsánat, hogy ezt írtam! Próbáld észrevenni a jót, a szépet. Láss és ne csak nézz úgy mint egy gyerek. Egy gyerek is mindenre rácsodálkozik. Pl. egy idõ elõtt kinyílott hóvirágra, vagy pitypangra (januárba???) :) Minden okkal történik. Szerintem...
Ameddig van tetõ a fejed felett, és van annyi kajád, hogy ne éhezz, addig szerintem semmi jogod azt mondani, hogy "húúú de rossz életem van". Már megbocsáss, de te láttál már hajléktalant? Én igen, sõt, láttam nevetõ hajléktalant is. Ha õ tud még nevetni abban a helyzetben, akkor te hogyhogy nem tudsz örülni neki? Kicsit eltértem a tárgytól; lehet értelmet adni neki. Keress magadnak egy társat. Szerezz egy olyan állást, amit szeretsz. Utazz sokat, ismerkedj meg rengeteg emberrel.
A kérdező hozzászólása: a kérdéssel nem magamra utaltam, csak úgy általánosságban kérdezem.
Úgy általánosságban is elég jó az élet. :)
Az élet értelmét mindenkinek magának kell megtalálnia , és igen van, csak míg egyesek értelmes életbe kerülnek és mindenük megvan , addig mások szenvednek és küzdenek , de értelem mindig van, csak meg kell találni vagy adni kell neki, mindkettõ lehetséges.

14+5naposan van értelme az utrogestannak? Ujra kell hasznalnom. Ti is kaptatok igy?

Mult het kedden fejeztem be az utrot fokozatos leépítés utan. Pénteken kezdõdött enyhe barnázás, pici szurkalas feszülõ has mellett. Van hogy fel napig nincs panaszom, utana minden egyszerre, majd megint jo par ora szünet. Ma a doki az utro folytatását javasolta.

Legjobb válasz: Van értelme, bátran szedd tovább az orvos utasításai szerint.

Van értelme, bátran szedd tovább az orvos utasításai szerint.
A kérdező hozzászólása: Csak mindenhol azt olvasom a tapasztalatok között, hogy a 12.dik hétig kell hasznalni es utana mar nem használják, mé mar nincs szerepe. Ezert lépett meg. Persze elfogadom a dokim tanácsát, csak nagyon erdekel masok tapasztalata.
Általában nincs szerepe, de ha a leépítése során vérzés lép fel, akkor indokolt tovább adni.
Nekem a 35.!!!! hétig kell szednem, pedig se barbázás, se vérzés, se görcs. Tavaly volt vetélésem, így most már az 5. héttõl kaptam megelõzésképpen. Az elõzõ orvosom a 20. hétig szedette volna velem, de idõközben orevost kellett váltanom és az új orvosom meg a 35. hétig szedeti. Én sem értem, hogy minek. Mindketten a tavalyi vetélésre hivatkoztaqk meg arra, hogy már korosabb vagyok (megjegyzem csak 31 éves)
A kérdező hozzászólása: Én 28 vagyok.
A kérdező hozzászólása: 20.dik hétig kell hasznalnom
Az utrogestant nem lehet túladagolni. SZóval szedd, ameddig mondja az orvos. Ha az orvos úgy látja, hogy van értelme, akkor a magad megnyugtatására is hidd el, hogy van értelme. (egyébként nem korfüggõ, hogy ki szedje vagy ki ne szedje)

Mert keszitenek csak olyan weboldalakat amiket minden marhasaggal osszeirkalnak, hogy ezert meg azert van ertelme az eletnek? Nem lenne nagyobb ertelme ha inkabb azt irnak, hogy aki ongyilkos akar lenne az legyen az?

Engem egy csoppet se nyugtatnak meg azok a site-ok amelyeken mindent kiraknak, hogy Jezus szeret teged meg, hogy azert teremtett meg, hogy elj es van ertelme az eletnek, meg nezd a dolgok pozitiv oldalat stb. Ezt nem is lehet elhinni. Ha valakit naponta kikozositenek, nem hivnak el sehova, semmibe veszik es kijatszanak, akkor csak hiaba szivja a levegot. Nincs igy?

Legjobb válasz: Vannak, akik tényleg hisznek ezekbe, meg így megnyugtatják a pipi lelkük, hogy õk igenis segítettek rajtunk. De ha zavar, ne nézd, én se az ilyen oldalakat nézegetem, hanem felfogásomnak illõt.

Vannak, akik tényleg hisznek ezekbe, meg így megnyugtatják a pipi lelkük, hogy õk igenis segítettek rajtunk. De ha zavar, ne nézd, én se az ilyen oldalakat nézegetem, hanem felfogásomnak illõt.
Öngyilkosságra nem buzdíthatnak az oldalak, meg tanácsot sem adhatnak, hogy hogyan legyenek fájdalommentesen öngyilkosak. Így ezeknek a szerencsétlen, élettõl megcsömörlött embereknek maradnak az ilyen-olyan módszerek, amiktõl meg sem lehet halni rendesen, kiv. vonat, leugrás magas házról stb. Szerintem meg hagyni kellene az ilyen embereket hadd tegyék amit akarnak, nem az õ hibájuk, hogy ilyen világban élünk.
nemtudom mi az értelme de nagyon kezd aza gynúm lenni hogy az hogy ne próbáljak rájönni mert akkor megõrülök, és arra se gondoljak hogy ez jó e vagy rossz hogy nemtudok ilyen dolgokat. ja amúgy van olyan oldal ahol leírják hogy legyél öngyilkos, bár biztosat az mondhatna csak akinek sikerült

A pénzen kívül van értelme az életnek? Azért élünk, hogy ne haljunk éhen?

Legjobb válasz: a pénz egy eszköz, de nem az élet értelme. Hány gazdag ember van lelkiválságban?

a pénz egy eszköz, de nem az élet értelme. Hány gazdag ember van lelkiválságban?
Oké persze nem minden a pénz, de alapdolgokat nem tudod másképp megszerezni. Aki éhezett, stb. az tudja mirõl beszélek, ja és mégvalami láttam szegényembert súlyos betegen, neki nehezebb volt méltósággal eltávozni, mint a gazdag betegnek.
Második vagyok. Még annyit, hogy elég fontos az, hogy ne heljunk éhen...legalábbis ahoz, hogy bármit is tegyünk itt a Földön. :)
Az életnek van értelme. A pénznek nincs, mert illúzió. Persze a mai társadalomban sajnos annyira eluralkodott a pénz, hogy komoly hiánya akár éhhalálhoz is vezethet. De az alapkérdésre válaszolva, nem azért élünk, hogy ne haljunk éhen. Azért nem halunk éhen, hogy éljünk. :) A pénz pedig - sajnos - jelenleg a legfontosabb eszköz a túléléshez.
Pénzre szükség van, hiszen enni, fûteni stb. kell, de nem szabad túlmisztifikálni. Sokan épp attól kerülnek "lelki válságba", hogy a pénzt teszik az elsõ helyre az életükben. Veszik az újabb és újabb cuccokat, közben meg a házastársuk hûtlen lesz, a gyerekeik elhidegülnek tõlük, és az illetõ hirtelen ott találja magát egy szép nagy házban 2-3 autó és egy csomó drága mûszaki cikk között, és rádöbben, hogy mennyire rohadtul nem boldog. Közhely, de akkor is igaz, hogy a pénz nem boldogít. Valamennyi pénz szükséges az élet alapvetõ feltételeinek megteremtéséhez, de ha ezek megvannak, akkor valós célokért kell küzdeni, amelyek idõtállóak.
Nem a pénz az élet értelme, az egyszerûen egy mindenki által elfogadott csereeszköz. És szerintem azért élünk, hogy jól érezzük magunkat. Az már egyénileg változó, hogy ezt ki hogy érheti el.
A kérdező hozzászólása: Igazából minden a pénzért van, mindent a pénz befolyásol. A kisgyereket 3 éves korában belép az intézményrendszer körébe. Azért vesz részt a közoktatásban, majd a felsõ vagy szakoktatásban, hogy késõbbiekben állást tudjon szerezni és napi 8 órában olyan pénzért dolgozzon amit majd sosem tud élvezni. Az iskolából után teljesen agy mosott emberek kerülnek ki. Mindenkinek az a célja, hogy legyen munkája. A pénz szabja meg, hogy egy embernek hány gyereke legyen stb..
Jól látod kérdezõ, de mint utaltam rá, ez csak az utóbbi idõkben lett így. Ma már nagyon nehéz önfenntartóvá válni, pénz nélkül pedig nem létezhetsz, mert biztosan kijön valami hivatalnok, és átad egy listát arról, hogy mit nem fizetsz be az államnak, mégha nincs is rá szükséged. A rendszer alapfenntartója és mozgatórúgója a pénz. Nem tudom, mi fogja kiváltani, de amíg ezt fogadjuk el, mint a földi létezés legszükségesebb eszközét, így is marad. Pedig nem más, csak rozsdamentes fémdarab vagy éppen papírcafat. Mi töltjük meg csak tartalommal, mi adunk neki értéket.
Amióta munkamegosztás van, azóta pénz is van. A pénz nem értelme, hanem - ma már - feltétele az életnek. A kenyér sem értelme, hanem eszköze az éhség megszüntetésének. Élünk, mert megszületünk, és mivel tudatunk van, szeretjük hasznosnak érezni magunkat. Ennek érdekében számtalan dolgot teszünk, tehetünk, csakhogy mindhez valami más dolog is kell, ez a lényege a munkamegosztásnak. Sokféle módja van annak, hogy hozzájussunk olyasmihez, amit más elõállított és nekünk szükségünk van rá. A sok lehetõség közül a legegyszerûbbnek a pénz tûnt, mert azon a megegyezésen alapult, hogy egy darab értéktelen papírt elfogadok tõled a holmimért, mert tudom, hogy a szomszéd is elfogadja ugyanezt tõlem az holmijáért. HA egy dolog sokféle szempontból hasznos, hajlamos önálló életet élni, olyan, mintha mindent a pénzért cselekednénk, de nem. A kenyeret, az almát, a ruhát, vagy autót akarjuk megszerezni valami oknál fogva, és mindért pénzt adunk.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!