Találatok a következő kifejezésre: Van, hogy végig (1437 db)

Sajnos anyosomékkal lakunk és nincs pénzünk sajnát lakásra. Az átlagnál jobb körülményeink vannak de lakásra most nincs mód. Fiatalok vagyunk a párom dolgozik én gyedet kapok. Milyen modjaink vannak hogy végre a saját életünket élhessük?

Kb.200ezer forintbol élünk. Abbol lehet albérletbe menni? Budapesten lakunk

Legjobb válasz: Igazából szerintem tudod,hogy milyen módok vannak arra,hogy elköltözzetek. Ezt nektek kell megbeszélni ,mit tudtok bevállalni. Nem ismerem Bp-n az albérlet árakat, de szerintem fel érnek egy törlesztõvel, és akkor még inkább azt fizeted nem? Nem könnyû ennyibõl megélni. Nem tudom a rezsihez beszálltok-e vagy ezt hogyan oldjátok most meg. Mind a lakásvásárlás mind az albérletbe költözés lehetõségeit elõször nektek kell végig zongorázni megbeszélni, aztán meg ha anyósék segítõkészek velük is érdemes beszélni. Tudom nem lehet könnyû ott lakni. de lehet még egy kicsit megérné? Szóval nektek kell tudni ,mit és hogyan akarjátok. Nem nekünk megmondani.

Igazából szerintem tudod, hogy milyen módok vannak arra, hogy elköltözzetek. Ezt nektek kell megbeszélni , mit tudtok bevállalni. Nem ismerem Bp-n az albérlet árakat, de szerintem fel érnek egy törlesztõvel, és akkor még inkább azt fizeted nem? Nem könnyû ennyibõl megélni. Nem tudom a rezsihez beszálltok-e vagy ezt hogyan oldjátok most meg. Mind a lakásvásárlás mind az albérletbe költözés lehetõségeit elõször nektek kell végig zongorázni megbeszélni, aztán meg ha anyósék segítõkészek velük is érdemes beszélni. Tudom nem lehet könnyû ott lakni. de lehet még egy kicsit megérné? Szóval nektek kell tudni , mit és hogyan akarjátok. Nem nekünk megmondani.
Gondolom min. másfél szobás lakásba mennétek. Viszont legyen berendezve is, hogy arra se kelljen költenetek. Ez sajnon pesti viszonylatban min. 50 ezer forint. Ill. attól is függ melyik kerületben veszitek ki, ill. tégla vagy panel. de kb. ennyire lehet számítani. + a rezsi...és ugye az albérlet tényleg ablakon kidobott pénz. lehet érdemes lenne keresnetek egy befektetési tanácsadót aki el tudja nektek mondani a bankok kiskapúit egy kedvezményes hitel miatt, amint fel tudnátok venni lakásvásárlásra. sok sikert

Van itt olyan csaj aki úgy szexelt először hogy a pasija nem tudta hogy neki ez az első? Ha van, hogy végül észrevette a srác?

Legjobb válasz: Nekem sem tudta, és nem is jött rá. Én nem azért nem mondtam meg neki elõtte, mert szégyelltem, hogy szûz vagyok, hanem azért, mert tudtam, hogy törõdik velem annyira, hogy akkor nem ment volna bele a dologba, mivel ez az egész kapcsolat csak egy futó kalandnak indult, de aztán több lett belõle. :) 22/L

Nekem sem tudta, és nem is jött rá. Én nem azért nem mondtam meg neki elõtte, mert szégyelltem, hogy szûz vagyok, hanem azért, mert tudtam, hogy törõdik velem annyira, hogy akkor nem ment volna bele a dologba, mivel ez az egész kapcsolat csak egy futó kalandnak indult, de aztán több lett belõle. :) 22/L
Nekem sem tudta a barátom, hogy még szûz vagyok, így utólag nem is bánom, mert csak arra kellettem neki, amúgy csak egy kicsit fájt, mert elõtte vibrátort használtam szintén, nem bántam meg, hogy megtörtént anno, én szerelmes voltam..., szerintem a szüzesség nem egy kincs, amit õrizgetni kell. 22L
nálam megkérdõjelezték hogy tényleg szûz voltam e.. pedig az voltam :)
Nekem például tudta anno a barátom, hogy szûz vagyok és mégis mikor elõször lefeküdtünk többször is kérdezte közben, hogy biztosan az vagyok e.Nem mindig könnyû megállapítani az ilyesféle dolgokat:)
igen én :D nekem nem vette észre.sõt még csak nem is sejtette. de mi nem voltunk kapcsolatban, szal ha te 1ütt vagy ezzel a sráccal, akkor nyugodtan elmondhatod, még örülni is fog a neki h õ lehet neked az elsõ :D
Rólam sem tudta és nem vette észre egyszerüen ösztönösen jól mozogtam és mivel elötte használtam vibrátort is igy a szûzhártyával sem volt gond sem a fájdalommal.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Csak azért mert én sem szeretném elmondani, de eddig azt mondták hogy hülye vagyok ha nem mondom el...:S nem értettem miért....na de ti megnyugtattatok:D

Azt vettem észre, hogy a köldököm alatti terület párnásabb, domborodik, kerekedik. Ami kellemetlen, mert nem férek bele a csípőszoknyámba (régebben teljesen lapos voltam). Ez attól van, hogy végre kezd felnőttes formám lenni? Vagy kövér lettem?

15 éves vagyok.

Legjobb válasz: Nem attól lesz valaki nõies, hogy nagy a hasa. Kezdesz kerekedni, igen, valószínûleg mostantól oda kell figyelned arra, hogy mit és mennyit eszel, mert meg fog látszani és elhízhatsz.

Nem attól lesz valaki nõies, hogy nagy a hasa. Kezdesz kerekedni, igen, valószínûleg mostantól oda kell figyelned arra, hogy mit és mennyit eszel, mert meg fog látszani és elhízhatsz.
Ez egyáltalán nem baj! Ha lány vagy, ettõl vagy szép és nõies! :)
nem
nem
Kicsit fura, de hamar megszokja az ember.
Még nincs vége az évnek :Ð

Miért van hogy végre megtetszik egy név és azt veszem észre az ismerősök között hogy mindenki úgy nevezi a babáját?

még nem vagyok terhes, de fiút szeretnénk. Jövőre tervezzük. Valamiért a fiú nevek közül egyszerűen egy sem tetszik annyira hogy azt mondjam "ez igen! jő lesz!" Valamelyik nap megtetszett a Benett név. Erre nézem facebookon, kb. egy hónapja szült egy ismerős és látom hogy ez a neve. A napokban szült egy másik ismerősöm az ő babája is Benett. Eleinte nem akartam mert még azzal jönnének hogy Sebestyén Balázstól szedtük a nevet....de már úgy látom mindenki így nevezi el a babáját....Egyszerűen nem tudok dűlőre jutni a fiú nevekkel! Egyet sem érzek az igazinak :( és ez most kicsit fel is bosszantott.... addigra még ki tudja hány ilyen nevű baba lesz az ismeretségi körömben... Ha tudtok jó fiú neveket, várom! Ne ősrégi, de ne is túl modern, ne túl amerikai hangzású legyen :)

Legjobb válasz: nagyon ráérsz még erre :) tapasztalatból mondom: amikor tényleg ott lesz a pici a hasadban,akkor fogod megérezni,melyik az igazi név. addig is nézegetheted pesrze,de ezen ne akadj fenn,h még nem tudod,hisz még terhes sem vagy :)

nagyon ráérsz még erre :) tapasztalatból mondom: amikor tényleg ott lesz a pici a hasadban, akkor fogod megérezni, melyik az igazi név. addig is nézegetheted pesrze, de ezen ne akadj fenn, h még nem tudod, hisz még terhes sem vagy :)
Én még tinédzser koromban eldöntöttem hogy ha fiam lesz, akkor Koppánynak fogom hívni, ha lányom akkor meg Lucának. Na erre, elõbb lett kutyám, akit elneveztem Koppánynak (mondván nem biztos hogy vala lesz fiam, viszont imádom a nevet és mindenképpen szerettem volna használni és a magyar vizsla kutyus nagyon Koppányos volt), így a rá két évre született fiamnak már nem tudtam adni ezt a nevet. Bosszantott is eleinte, hogy miért adtam a kutyusnak, de aztán rájöttem hogy ez így volt jó (fõleg hogy állítólag ma már mindenki Koppány). Lányom még nincs, de Luca amúgy sem lehet mert valószínû Angliába fogunk költözni egy pár évre és ott meg ugyebár mindenki azt hinné hogy fiú. Szóval ennyit arról hogy az ember már jó elõre eldönti hogy mi legyen a majdan születendõ gyermeke neve. (Bocsi kicsit hosszú lett)
Nekem lánynévbõl volt ennyire befutóm. Még kamaszkoromban tetszett meg a Jázmin név, és akkor nem is ismeretem ilyen nevû lányt. Viszont mire a lányomat vártam, rengeteg Jázmin lett a környéken. Így lett Õ Johanna :-) Az embernek két választása van ilyen esetben: 1. Beletörõdik, hogy tucatnevet ad a gyereknek. 2. Keres egy másikat. De az nagyon igaz, hogy bõven ráérsz még ezen gondolkodni.
plusz: csak a magad nevében beszélsz, holott ketten vagytok nem? nem úgy kéne fogalmaznod h MI ezt szeretnénk, MI ezt tervezzük. ha folyton csakis a magad nevében beszélsz még a végén tényleg egyedül maradsz
ráadásul közel sem biztos h fiú lesz. azt hiszem, valahogy változtatnod kell ezen a hozzálláson. mindent meg akarsz elõre tervezni, és ha nem úgy megy kiborulsz. lehet h csak 2 év mulva leszel terhes, lehet h lányod lesz. ha igy lesz mi csinálsz dührohamot kapsz? ne ess tulzásokba, milyen alapon haragszol meg valakire csak mert a te majdani fiadnak szánt nevet adja. ezt senkinek nem szabhatod meg. még akkor sem ha az illetõ tudja h te is ezt szeretnéd. törõdj bele h nem csak te vagy a világon királylány! :)
Ó, hát addig még biztosna akad jó pár név, ami megtetszik.
menj egy lakatlan szigetre és nem lesz ilyen problémád
ez a benett név olyan mint a benetton.. rémes..
A kérdező hozzászólása: igen addig nem volt ismert és szintén az ismerõseim között is ketten a Benett nevet adták a fiúknak :)
Azt írod ne legyen túl modern, ez viszont az, idegen hangzású. Én azon is elgondolkodnék, hogy nem véletlenül van az, hogy miután megszületett Sebestyén Balázs fia hirtelen a Benett az egyik leggyakoribb fiúnév lett az újszülöttek körében. Itt mi felénk két ismerõsöm is nemrég szült és mindkettõ fia Benett lett...
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ :)
A kérdező hozzászólása: *elírtam: párom is így van a fiú nevekkel mint én :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! A lány név már nekem is sulis korom óta megvan és még mindig az tetszik és ha lány lesz akkor az lesz a neve. Szóval itt nem arról van szó hogy mi lesz ha lány lesz...nem kapok dührohamot, mindegy mi lesz, csak annyi hogy lánynév már megvan abból nem adok lejjebb! sõt több lánynév is van amit tetszik. De valahogy a fiú nevekkel nem vagyok kibékülve. Ez megtetszett és minden második ismerõsöm gyerekének ez lett a neve. Hát mindegy jövõ évig még van idõm sõt amikor már terhes leszek is lesz idõnk ezen gondolkozni. Egyébként párom is van a fiú nevekkel mint én :)
A kérdező hozzászólása: hát kinek mi tetszik :)

Miért van, hogy a vegákra gyakran úgy reagálnak mint egy most szabadult anyagyilkosra?

Legjobb válasz: inkább a húsevõkre néznek úgy, nem a vegákra :) a vegák védik az állatokat :) talán azért, mert félnek, hogy a gyerekeiktõl is megvonják a húst, és a fejlõdõ szervezetnek szüksége van húsra.

inkább a húsevõkre néznek úgy, nem a vegákra :) a vegák védik az állatokat :) talán azért, mert félnek, hogy a gyerekeiktõl is megvonják a húst, és a fejlõdõ szervezetnek szüksége van húsra.
hát én nem tartom gyilkosnak egyiket se de szerintem hülyeség. ha eszek valamit akkor az legyen az amit akarok ne brokkoli vagy növény. persze ha azt kívánok akkor akármikor de ha egy jó szaftos pörköltet ennék vagy tepertõzni támad kedvem akkor rühellném ha egy vega beszólna
Én is vegetáriánus vagyok 15 éve, és a gyerekem is.Egészségesek vagyunk, és nem vagyunk vérszegények sem.A családunkban több vérszegény is van, akik nem vegetáriánusok.Én is húst ettem gyerekként, mégis olyan mértékû vashiányom volt, hogy injekciókat kaptam emiatt.Mióta vegetáriánus vagyok azóta egyszer sem volt rossz a vérképem, még a terhességem alatt sem, és a 3 éves gyerekemnek sem.Izmos, erõs gyerek.Antibiotikumot még nem szedett, mert nem volt rá szükség.Nem a hús amire szüksége van a szervezetnek, hanem a helyes táplálkozásra, hogy minden fontos ásványi anyagot, vitamint, és fehérjét bevigyünk.Én nem erõltetem senkire a véleményem, de nekem se akarja már mindig mindenki megmagyarázni, hogy hús nélkül egészségtelen élni.Könyveket olvastam, orvosi elõadásokra jártam a témával kapcsolatban, így engem nem gyõz meg senki arról, hogy hozzájáruljak az állatmészárláshoz.Ha valaki másképp gondolja, tegye, de ne sértegessen másokat.Köszönöm.
Szerintem azért nem, mert sokan azzal indokolják, hogy állatvédõk. Szerintem ez szánalmas, azokat az állatokat direkt azért tenyésztik, hogy aztán levágják és megegyék õket. Meg egyébként is, nem tudom hogy lehet valaki ennyire állatmániás. Egyik ismerõsöm kiskorától fogva nem bírja megenni a húst, még csak meg se meri fogni, egyszerûen nem szereti, ezt nem ítélem el. De aki kitalálja, hogy "na jó vega leszek!!" az ANNYIRA DE ANNYIRA szánalmas... Arról nem is beszélve, hogy a saját életüket nehezítik meg ezzel. Nem egyszerû dolog vegetáriánusnak lenni, egy csomó kajából kimarad az ember, mert általában mindenben hús van, hússal eszik.
Én nem vagyok vega, csak nagyon válogatós, szal nem sok féle húst eszek meg. Állatvédõ is vayok, de az elképzelhetetlen lenne, hogy nem ennék húst. Ebbõl kifolyólag nem tudom megérteni azokat akik vegák. MI bajuk lesz a netán megeszik a húst. hát semmi. Az meg szentem h*lyeség, hogy vki egészségesebb mert nem eszik húst. Ez egy alap dolog, hogy húst kell enni. A gyümölcstõl biztos nagyon erõs lesz vki. szal szentem ezért nem szereti senki a vegákat. már bocs.
07-04 14:21 --- 19 vagyok, és nem tartok se kutyát, se macskát.Figyelj, ezek ÁLLAT-ok, ne tekint úgy rájuk, mintha emberek lennének.
A sok tév információ miatt amik terjednek, meg a sok "divat vegetárius" miatt, akik lejáratják a vegetárianizmust követõket. Röviden ennyi. Amúgy jómagam is vega vagyok lassan 9 éve, sõt a feleségem is így hordta ki a gyerekünk és lám a gyerkõc egészségesen cseperedik! Amúgy az étkezés magánügyem. Ezt gondolom, és az is hogy milyen mintát adok a gyerekemnek. Senki ne szóljon bele hogy nevelem.
A kérdező hozzászólása: Köszi az utso választ. Szerintem is egye mindenki azt ami jolesik neki, adja a gyerkének amit jonak lát.Ennyi. A fanatizmus mögött tényleg mindegy h mi van az akkor is fanatizmus. Azt én se birom aki mindenáron ráakarja tukmálni a maga igazát másra
én 16 éves vagyok és egy éve mellõztem teljesen a húst az étrendembõl, de tejtermékeket ugyanugy eszek. támad is a család rendesen, szerintük nem vagyok normális, és le fogok betegedni... én döntésem volt, egyszerûen csak nem értik meg hogy undorodom a hústól...
Szia! Ez kicsit hasonló kérdés, hogy pl. miért kell a különbözõ vallásokat pellengérre állítani és hol az egyiket , hol a másikat kritizálni? Én nem vagyok vega, és nem is védem õket 100%osan. Szerintem húst enni kell(ene). Mármint táplálkozási szempontból! Oké, jó , ki lehet ezeket váltani pl. szójával meg tofuval, meg.... Na jó, ennyit a kritikából. A vegák is egy irányzatot képviselnek, õk ebben hisznek. Amit még max. én úgymond "rossz szemmel" nézek, hogyha vega szülõk a pici gyereküket is vegán etetik. Ha bevalljuk, hanem a fejlõdõ szervezetnek különösen szüksége van a húsra... ha nagyobb korában már õ dönt úgy, hogy vega lesz, az már az õ szíve-joga...
A kérdező hozzászólása: A húsevõ családban is szülõ dönt a gyerek felõl.Ez szülõi joga. Nem kérdezi meg a gyereket h kérsz e vagy nem husit .Nemde? Egyébként ismersz olyan embert aki születése óta nem eszik húst és nem nõtt fel? Én ismerek olyat aki igen, most 60 év körüli és égészségesebb mit sok 30 éves.

Hol van a világ vége? Ugyértem valahol biztos, hogy vége van..pl. soha nem értettem ezt az Északi-Déli sark dolgot..

végül is a föld mindig mozog... pl a viz h-h nem folyik ki a "világból" valahol biztos h vége van a földnek...:S én ezt nem értem... léci segítsetek...

Legjobb válasz: A Föld kerek (pontosabban ovális), nincs vége, és pont!

A Föld kerek (pontosabban ovális), nincs vége, és pont!
A világnak pedig sehol és sosincs vége, mert ahogy a fény terjed a sebességével, úgy tágul a világegyetem is 300000km-t másodpercenként minden irányba.
21:53 Egy: ne használj ilyen szavakat! Kettõ: Te mondjuk 8 évesen biztos voltál ebben a Föld dologban? Szerintem nem is hallottál róla. Nem sértés, de tényleg..még kilenc évesen se könnyû elképzelni.
Felettünk van a világ(unk) vége. A kék levegõég felett. A sarok az semmi, csak egy kiválasztott pont. Nem repül fel a víz az ég felé, mert vonzza a Föld, mint egy nagy mágnes. És Téged is. Van mágnesed? Annak is van Északi és Déli sarka. De Te nem veszed észre. A világegyetemnek sincs vége, mert az is körbefordul. Egy buborék, mint a szappanbuborék.Rajta a bolygók és a csillagok. Mellette más buborékok vannak, mint a hab, ahogyan nõ. S egyszer összeesik, majd nõni kezd újra.Azon túl már csak a "mosónõ" van, de az nem ránk lett bízva. "Emberi elme fel nem foghatja" Más a vízrõl: Tégy egy kis vödörbe vizet, s gyorsan pörgesd meg kinyújtott karral. (lehetõleg odakinn)! Kicsorog? Nem! A vödörben marad, pedig van fejjel lefelé is. Ilyen a gravitáció. Így forgunk a Földdel együtt.
A Földgömbnek nincs teteje meg alja, nincs lenn dél és fenn észak vagy fordítva - csak az asztalról mindig legurult másképp, kellett állványt csinálni. Csak nem foghatja mindig. S így megszoktuk, hogy nevezzük fentnek lentnek. De ez olyan, mintha felmegyek Pestre. Vagy lemegyek Pestre. Nem emelkedek fel azért. Esetleg lesüllyedek (bocs :P)
Javaslom neked:általános iskola 1.-2. osztály nagyon hasznos elvégezni.
Egyébként nyugtass meg hogy 6-7 éves vagy.Szóval hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 11
Egyelõre gondold azt, hogy a föld lapos, ezért nem esünk le róla.
Azért van É-i és D-i sarok, mert a Föld magjában mágneses anyag (99% h vas) van, melynek pólusai nagyjából 10000évente helyetcserélnek. ilyenkor északon lesz dél, és fordítva. Lassan már megint ideális lesz, mert az a 100000év párezer éve letelt.
a korong szélén, ahol leesnek a hajók!
A sarkokkal kapcsolatban jogos a kérdés. Ezen már én is gondolkodtam. Miért az északi pont a "felsõ" és miért a déli az "alsó". Ha a világûrbõl nézzük, akkor bármerre lehetünk, akár fejjel lefelé (mihez képest) is. Nekünk úgy látszik ez volt az ideális és a mi Földünk így forog ezen a tengelyen. Fent az északi, lent a déli.
Ilyen hülye nem lehet senki, gondolom jártál iskolába. -.-
Ja, és mindent a gravitáció tart itt, így a vizet is.
A kérdező hozzászólása: nem értem:S körbe körbe járkálunk? de akkor h van ez az északi-déli sarok?
ugy hogy az északi ill. a déli sarkot nem ugy kell érteni hogy egy hegyes vmi:D ha ugy jobban tetszik legyen déli sarkkör.A viz meg egyértelmûen nem folyik ki.MErt nem felülrõl kell nézni ha nem hogy benne vagyunk a Fölben.Vannak medencék, gátak, mélyedések stb.ami felfogja a vizet....:D
A déi az egyik az északi a másik "csücskén" a földnek, a gravitációtól nem esik le semmi a födlrõl, mint mi sem meg a vízek sem meg semmi más.És forog körbe-körbe, de attól ugyanúgy van gravitáció, mert a föld mindig mozog.
Láttál már földgömböt? xD
Egy idióta hasonlattal szemléltetném. Figyelj, tegyük fel, hogy van egy labda, és azon van egy hangya. A labda a levegõben lebeg. A hangya mehet akármerre, de sohasem fog tudni "lemenni" a labdáról, mert az úgymond önmagába "torkollik". Ha úgy tetszik az eleje, és a vége ugyan ott van. A sarkokkal nem értem mit akarsz mondani.
Mellesleg a világvége itt van nem messze, csak gyõzd kivárni.
Amúgy van egy tippem, hogy a világ vége a házadban van... A világvége meg akkor jön el, mikor felelõs munkát kapsz...
Mit válaszoltok ilyen kérdésre? Egyértelmûen csak hülyítés.
A kérdező hozzászólása: nem hülyítés...
Mi olyan hihetetlen ezen?:O

28-30 hetes kismamik hogy vagytok? Sokat mocorog a babátok? Hogy viselitek, kiben milyen érzések vannak, hogy közeleg a várandósság vége? Remélem mindenki jól van és nem vagytok betegek! Jó egészséget minden babának és mamának! 29hkm

Legjobb válasz: Szia!27+3hetes vagyok.Nekem rengeteget mozog,néha kicsit fájdalmasakat rúg,de örülök neki,mert legalább tudom,hogy jól van.Most gyógyultam ki a náthából,meg volt egy enyhe arcüreggyulladásom,de nem kellett rá gyógyszer.Én most még nagyon nem érzem a végét,majd talán ha már elhagyom a 30. hetet 2-3 héttel.Most kicsit megállt az idó az elmúlt 1-2 hétben.Veled mi a helyzet?

Szia!27+3hetes vagyok.Nekem rengeteget mozog, néha kicsit fájdalmasakat rúg, de örülök neki, mert legalább tudom, hogy jól van.Most gyógyultam ki a náthából, meg volt egy enyhe arcüreggyulladásom, de nem kellett rá gyógyszer.Én most még nagyon nem érzem a végét, majd talán ha már elhagyom a 30. hetet 2-3 héttel.Most kicsit megállt az idó az elmúlt 1-2 hétben.Veled mi a helyzet?
A kérdező hozzászólása: Nekünk is megvan már minden, szerencsémre a barátnõmnek fél éves a pici fia, így tõle sok mindent kapunk(babakocsi, ágynemû, mellszívó, unisex rucik) De persze már rengeteg lányos dolgot vettem a kis Laurának, mert hát azért be kell vallani a kiscsajoknak annyi szépet össze lehet venni :) Fõleg, hogy én a 90%-át túrkáltam vagy használtan vettem, de így is olyan kincsekre bukkantam :) ) Alig várom már, hogy meglássam a kislányom, de sajnálni fogom ezt az idõszakot is amikor terhes voltam... A kórházi csonagot mikorra jó összetenni?34.hét?vagy elöbb? Mindenkinek jó egészséget és kitartást így a finishbe! ;)
Sziasztok!1es vagyok!A mi kislányunkat Lizának fogják hívni!Mivel második baba, ezért már minden ruha megvan, szerencsére a fiamnak már anno úgy vásároltam, hogy ha lesz lányunk majd jó legyen és tessék, milyen jól tettem.Persze vettem hozzá néhány igazán csajszisat is.Kell még egy pelenkázó betét, egy jó mellszívó, meg egy csomag pelenka, törlõkendõ.Már a kórházi cuccot is elkezdtem összekészíteni egy szekrénybe és kb a 33-34. héten be is csomagolok, már csak azért is, mert a kisfiamat a 36. héten szültem meg és még nem volt minden becsomagolva, uh még egyszer ebbe a hibába nem esek bele!
Amúgy hogy álltok a vásárlással, kocsi, rucik??én még sehol nem vagyok....
Ja 2. válaszoló voltam a csajszim neve:Szonja lesz, a második néven még gondolkodunk de szeretnénk egy BIbliai nevet is így igencsak Sára lesz ;)
Itt a neten ha beírtam az utolsó menszi idejét, mindehol ápr.20-kát adta ki csak ugye a dokik úgy számolnak hogy az utolsó menszi hónapja -4, és a napja +7 így lett 07.14->04.21 szóval valahol egy a napunk;)és hogy fogják a kicsikéteket hívni???engem is császározni fognak , hisz 2, 5 éve lesz áprilisban hogy szültem és habár azt mondja a doki ha hamar tágulok akkor sima is lehet de ugye itt nem csak a táguláson múlik hanem a hegen is ami nem olyan régen keletkezett:) ))szóval én is hamarabbi szülésre számítok, ami fura csajok hogy 04.15.-én lesz 20 éve hogy az én drága mamikám aki az életem volt elhagyott minket és , mikor megtudtam hogy terhes vagyok , mert védekezés mellett lett meg, és azt hogy áprilisi lesz és azt hogy kislány na tudtam hogy egy angyalt küld nekem a mamikám kárpótlásul mert el kellett mennie, és csak 11 évet tudott velem tölteni:((fura de az élet mindig ad ha elvesz csak nem akkor mikor gondolnánk:)
A kérdező hozzászólása: De jó akkor mi majdnem egyszerre fogunk szülni! Én is Április 20.ra vagyok kiírva :) Nálunk elsö baba és nem kelteket senki, engem meg õ nem hagy aludni, nagy játékos!Biztos szoktat ahhoz, hogy mi lenne ha már lenne egy tesó.Vigyázzatok magatokra és minden jót kívánok nektek! :) )
Szia!1es válaszoló vagyok!Én nagyon jókat alszok.Néha ki kell mennem pisilni, meg a kisfiam is kel még éjjel, van, hogy többször, de van, hogy egyáltalán nem.De és még nagyon jól elvagyok a pocakommal, bár nagyon nagy.Arra kell figyelnem, hogy 3 órával lefekvés elõtt ne egyek, mert akkor nyomja a gyomromat!Április 20. körül vagyok kiírva, de hamarabb meglesz, mert császároznak és azt általában 38-39. héten végzik!Uh április 2 hete körül meglesz!Már nagyon várom!
2.vagyok, sz alvás???nos a lakóm az hagyna is de a bratyók habár 2 évesek még kelnek éjjel, báááár mostanra kezd javulni látszani mert egyszer ha keltek a múlt éjjel is, szóval a lényeg a pici még hagy hát remélem ha kibújik akkor is hagyni fog:) )ápr.21-re vagyok kiírva, apa ápr 22.-én lesz 37, szép kis ajándékot hoztunk neki össze:) ))
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Ezek szerint a csajok mocorgósak mostanság, nekem is kislányom lesz és olyanokat rugdos és fészkelõdik, hogy néha úgy érzem kinyomja a pocakom!:) De persze örülök, hogy aktív és biztos jól érzi magát odabenn!Alvással hogy álltok?Mennyire nehézkes már?Ki mikorra van kiírva pontosan? Viygázzatok magatokra és a pocaklakóra!
28 hetes km vagyok:) iszonyat sokat mozog a kicsi lánykám fura is a fiúk után mert õk csak max kinyomták magukat de a kisasszony hát néha megijeszt hogy a számon akar kijönni:) )annyira fent van , és csak nyomja még jobban fel magát, mintha a bordáim útban lennének neki:) )amúgy semmi extra, minden oké, lassan majd kezdem beszerezni a kórházi és hazahozós cuccokat, hogy idõben meglegyenek, mert per pillanat még semmi sincs....valahogy úgy rohan az idõ és a két tökim mellett semmire nem marad de valahogy pedig szánni kell rá:) a végétõl azért félek mert a srácaimat itthon kell hagynom és az nagyon nehéz lesz , de remélem gyorsan jöhetünk majd haza, elvileg amúgy császárom lesz mert a fiúk azzal lettek, mondjuk nem is bánnám;)te hogy érzed magad??elsõ baba??neme?
Ha hazajön a férjem, olyan 2 hét múlva szeretném minden összekészíteni, megvenni, mert úgy nyugodt az ember vagyis úgy leszek nyugodt ha minden meg lesz és várja dolgát a szekrényben, még ha talán korainak is tûnik idõben....azért most már kezd enni a fene hisz akárhogy is nézzük vészesen közeledik az idõ :) )voltatok 4d-én???én nem de még jó lenne elmenni, csak itt is az idõ:) )mert két kicsi mellõl, meg õszintén anyagilag is sok fõleg ha már van kire költeni, de azért remélem kitudunk még csikarni egy kis kukucskálást:) )2.voltam

Most hozta a futár a kislányomnak rendelt Fp-os százlábút és a zenéknél csak egy nagyon rövid zene van utána elhalkul nem mondja végig? Ez miért van? HA kibontom kell vele csinálnom valamit hogy végig mondja majd?

Legjobb válasz: Csak akkor már nem valószínû, hogy visszaviheted. 3 nap cseregarancia van csak (törvényi elõírás szerint bármit veszel, 3 napon belül viheted vissza, ha nem mûködik, és kötelesek kicserélni).

Csak akkor már nem valószínû, hogy visszaviheted. 3 nap cseregarancia van csak (törvényi elõírás szerint bármit veszel, 3 napon belül viheted vissza, ha nem mûködik, és kötelesek kicserélni).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! majd a Jézuska hozza addig nem szedem szét! :)
A kérdező hozzászólása: 1 év garancia van rá, és csak akkor nem veszik vissza ha olyan gondja van amit mi okoztunk. Pl túl erõsen nyomtuk a gombot és hasonlók! :) Mindig elolvasom a garanciát mielõtt rendelek valahonnan. Az összes webshop-nak más és más. Köszi. Amúgy meg így Karácsony elõtt sokkal engedékenyebbek, a legtöbb helyen pl kikötik hogy január 10.-ig vissza lehet vinni a hibás árut!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!