Találatok a következő kifejezésre: Van, hogy a 3-4. teszt (8 db)

Van, hogy csak a 3-4. teszt mutatja ki a terhességet?

szept.30.-án kellett volna megjönnie.Volt egy fél napos vérzésem okt.2.-án de azóta semmi.Viszont nagyon fáradt vagyok, fájnak a melleim, néha fáj a hasam alja.Csináltam két tesztet az egyiket 30.-án a másikat okt7.-én este de negatív. Ennek ellenére lehetek terhes? Elvileg most vagyok, leszek a ciklus közepén és nagyon átlátszó folyásom van nem olyan mint amilyen szokott lenni.Ez jelent vmit?

Legjobb válasz: Szia! Nekem csak a harmadik tesztem mutatta ki a terhességet.A tesztet a legelsö reggeli vizeletböl jó csinálni ,próbáld meg ugy,de szerintem az lenne a legjobb ha elmennél a dokidhoz és kiderülne hogy akkor mégis miért késik a mensesed.32hetes kismama:)

Szia! Nekem csak a harmadik tesztem mutatta ki a terhességet.A tesztet a legelsö reggeli vizeletböl jó csinálni , próbáld meg ugy, de szerintem az lenne a legjobb ha elmennél a dokidhoz és kiderülne hogy akkor mégis miért késik a mensesed.32hetes kismama:)
Hát igen, a tesztekre azt írják rá, hogy a kimaradt menstruáció elsõ napjától kimutatja a terhességet, de ezt kb. annyira kell elhinni, mint hogy egy mosópor intelligens. Várni kell legalább egy hetet onnantól számítva, hogy rendesen meg kellett volna jönnie, és akkor már elég valószínû, hogy a teszt jó eredményt mutat.
Szia! Nekem 5 napja késett a menszeszem, csináltam 6.napon egyet és rögtön pozitív lett!

Ha egy 4 elemű tömbnek csak az első 3 elemébe teszek értéket, akkor az miért van, hogy a fordító véletlenszerűen a tömb típusát figyelembe véve tesz bele egy értéket a tömb 4 elemébe?

Példa:

Legjobb válasz: Nem tesz bele semmit a fordító, egyszerûen csak kap egy memóriarészt, ami annyi byte, amibe belefér a 4 db short. A kapott memóriát nyilván egy másik program használta elõtte, ami benne hagyta az értékeket, akármi is volt az. Ezért, hacsak nem írod felül valamivel, akkor az ott talált értéket fogja használni a programod. Nincsenek véletlen egybeesések, van egy 2 byte-nyi adatod (általában ennyi a short), amiben teljesen véletlenszerû adat van (legalábbis a te szempontodból véletlen, egy másik programnak az hasznos adat volt), ami akármi lehet, mert mindenhogy ki lehet belõle olvasni egy számot.

Nem tesz bele semmit a fordító, egyszerûen csak kap egy memóriarészt, ami annyi byte, amibe belefér a 4 db short. A kapott memóriát nyilván egy másik program használta elõtte, ami benne hagyta az értékeket, akármi is volt az. Ezért, hacsak nem írod felül valamivel, akkor az ott talált értéket fogja használni a programod. Nincsenek véletlen egybeesések, van egy 2 byte-nyi adatod (általában ennyi a short), amiben teljesen véletlenszerû adat van (legalábbis a te szempontodból véletlen, egy másik programnak az hasznos adat volt), ami akármi lehet, mert mindenhogy ki lehet belõle olvasni egy számot.
Szabvány szerint, beépített típusnál a tömbelemek alapból inicializálatlanok, saját típusnál default-konstruáltak. Ha írsz egy nem teljes inicializáló listát (nem teljes azt jelenti, hogy kevesebb elemet adsz meg, mint amilyen hosszú a tömb), akkor a maradék elemeket default konstruálja, beépített típusoknál. Tehát neked minden esetben 0-t kéne kapnod a 4., hármas indexû elemre. Amúgy ez nagyon durva: "A ki íratásnál megfigyelhetjük, hogy a tömb utolsó elemébe sosem kerül nagyobb vagy kisebb érték mint amit a tömb típusa tárolni tud." Komolyan az érzõdik, hogy nem érted ezt a dolgot. Amikor leírod azt, hogy myArray[3], akkor egy short méretû területet címzel meg, és shortként is kezeled. Hogy is lehetne azon a területen nagyobb (vagy kisebb, az ugyanazt jelenti kettes komplemensû ábrázolással) érték? Nem fér el, és ha el is férne, a típuskényszerítés miatt akkor is végbemenne a narrowing.
Memóriaszemétnek hívják, ezért is illik kinullázni a tömböt használat elõtt. Egyes implementációk ki is nullázzák.

Szerintetek hogy van ez, hogy minden nap 2-3 tini esik teherbe a GYIK alapján és még legalább 3-4 tesz fel "vajon terhes vagyok? " kérdést?

Nem olyan rég követem ezt az oldalt, de nagyon meg vagyok rökönyödve ezen. És még azon, hogy mekkora a sötétség, tudatlanság, tájékozatlanság, butaság a felel?tlenség mellett. Nem vagyok id?s (24), de komolyan azt érzem, hogy valami iszonyat gáz dolog történt az elmúlt pár évben!!! De lehet, hogy sokat számít, hogy mi még nem az internet el?tt unatkoztunk iskola után.

Legjobb válasz: A mai fiatalság? Minden alkalommal, amikor felnõ egy generáció, akkor az utána következõket hülyébbnek nézik. Pedig a tinik most is és régen is ugyanolyan lököttek (persze nem mind!), csak most nagyobb nyilvánosságot kapnak, több a fórum, ahol megoszthatják valós és kitalált történeteiket.

A mai fiatalság? Minden alkalommal, amikor felnõ egy generáció, akkor az utána következõket hülyébbnek nézik. Pedig a tinik most is és régen is ugyanolyan lököttek (persze nem mind!), csak most nagyobb nyilvánosságot kapnak, több a fórum, ahol megoszthatják valós és kitalált történeteiket.
Inkább azt kellene mérvadódnak venni, hogy hány tini ir ide, hogy az anyja nem foglalkozik vele csak a pasijával.Ja és nem is egy van neki. Mit lehet várni ezektõl a tiniktõl, amikor ez a példa van elõttük.stb.
Na azért nem kell védeni a tiniket, mert meg van a magukhoz való nagy pofájuk, ide jönnek , , segítséget, , kérni, és amikor az ember leírja a véleményét akkor még nagy pofát nyit veled szemben!!Akkor hol itt pl a tisztelet??A mai fiatalokban ez sincs meg!!!Meg otthon anyucinak meg apucinak teszi az ártatlan kis szende szüzet, közben meg miket csinálnak a szülõk háta mögött!!És szerencsétlen szülõ persze hogy nem tudja a gyereke minden lépését nyomon követni, amikor pénztelen világban élünk, és sajnos a szülõknek menni kell 7végén is dolgozni dupla bérért, meg 7közben túlórát vállalnak, csak hogy az elkényeztetett tini gyerekeiknek mindenük meglegyen amire feltátsák a szájukat..pl:jobb mobiltelefon, jobb laptop, LCD tv, stb.És így persze, hogy nem tudják, hogy a gyerekük mikor merre jár és kivel.Nekem soha nem jutott volna eszembe a gondjaimat idegenekkel megbeszélni, nekem édesanyám a legjobb barátnõm is volt egyben és még a mai napig is ilyen kapcsolat van köztünk.Itt a sok tini lány kérdezgeti, hogy nem-e terhes miközben az anyukája még azt hiszi, hogy szûz, közben meg a kicsi kislánya már elég szépen benne van a szexuális életbe!!Én pl személy szerint azt sem engedném meg, hogy egy 15-16 éves lánynak barátja legyen.Nekem sem lehetett 18 éves koromig, és engem addig nem is érdekeltek a pasik!És el tudnám dobni az agyam amikor itt a 14-15 éves lányok írják, hogy van pasijuk.Hát szép mondhatom!! (Elsõ voltam)
Hát a mai fiatalok(tizenévesek)tanulás helyett a buliba járnak, és csoda, hogy nem tudják a saját biológiájukat??Lógnak a suliból, nem szól másról az életük csak a buliról, a csajozásról meg a pasizásról.Csoda, hogy tudatlanok??Szerintem nem csoda.Mert már 15 évesen azon jár az agyuk, hogy mikor kellene elveszteniük a szüzességüket.Már bocsásson meg a világ, de én 15 évesen még a tanulásra koncentráltam és meg sem fordult ilyen a fejemben.Még csak a szex gondolata sem.Mivel még gyerek voltam ugyan hova szexeltem volna még.Az felnõtt , , játék, , nem gyerekeknek való.Úgyhogy én is teljesen el vagyok képedve, hogy hova tart ez a világ?! :O De legalább akkor szexelnének felelõsség tudatosan..de az sincs meg bennük, szexelnek össze-vissza, és teszi itt fel a kérdést, hogy lehet-e terhes, és odabent teljes a sötétség. :/ Inkább tanulnának még, és majd ha felnõnek a szexhez akkor kezdenék el. 23/N- 26+4 hkm
Kérlek szépen, nagyon egyszerû: A legnagyobb százaléka kamukérdés. Mostanában már el sem olvasom ezeket a kérdéseket, de volt egy csaj (???), akinek már az írásképérõl fel lehetett ismerni, hogy ugyanaz a valaki írja a kacifántosnál kacifántosabb történeteket.
A kérdező hozzászólása: Szerintem ez nem igaz, hogy hülyének nézik a következõ generációt, max. mások azok, amiket pl. szeretnek, vagy bizonyos dolgokban már máshogy gondolkoznak. Pl. Édesanyám 15 éve tanít középiskolában, de sosem tapasztalt ekkora érdektelenséget, unintelligenciát, tájékozatlanságot, mint az elmúlt pár évben. Itt már nem mások az értékek, hanem nincsenek...és ez nagyon ijesztõ.
Akkor anyukád meg is adta a választ a kérdésedre.
Én a sok véletlen lettem terhest nem értem. Komolyan minden nap legalább 20. van, ha tényleg igaz lenne minden gyógyszergyár rég lehúzhatta volna a redõnyt.
Ez nem feltétlenül a tinik hibája, hanem inkább a szülõké. Ha idõben, elég figyelmet fordítanának a biztonságos szexre, és igenis a lány kezébe is nyomnának egy csomag óvszert, hogy legyen nála, biztos ami biztos, kevesebb ilyen lenne. ha a lányok nem hinné, el a srácok folyamatos dumáját, hogy majd vigyázok, és az elõváladékban nincs sperma, akkor kevesebb lenne az ilyen dolog. Ne mondjátok már, hogy csak mostanában szexelnek 15éves koruk körül a tinik, mert az hazugság. 20-30 éve 15-16 évesen már gyereket vártak a lányok, és általában már férjhez is adták õket. Ideje lenne végre nyíltan beszélni más fiatalabb korban is a gyerekkel a szexrõl, hogy ne az iskolatársaitól hallja a sok hülyeséget. Nem tabuként kezelni a témát.. Nem csodálom, ha sok fiatal nem beszél errõl a szüleivel, mert cikinek érzi, mert egész életében ezt éreztették vele.

Lányok! 3-4 (vagy annál nagyobb) műkörömmel, hogy a francba törlitek ki a feneketeket? Esetleg más teszi meg? Hogy van ez?

Legjobb válasz: Igen más. Külön rabszolgát tartunk a mûvelethez. Sõt, van aki öltöztet, fõz, mos takarít, és dolgozik is helyettünk. Mi kõgazdagok vagyunk, és tényleg másképp nem is boldogulunk vele. Kommunában élünk, és mást sem csinálunk egész nap, csak selyempárnán nyugtatjuk a kezünket.

Igen más. Külön rabszolgát tartunk a mûvelethez. Sõt, van aki öltöztet, fõz, mos takarít, és dolgozik is helyettünk. Mi kõgazdagok vagyunk, és tényleg másképp nem is boldogulunk vele. Kommunában élünk, és mást sem csinálunk egész nap, csak selyempárnán nyugtatjuk a kezünket.
3-4 mûkörömmel? Van olyan, aki csak 3-4 mûkörmöt rakat fel? :) ))
Nem értem mi benne a nehézség... volt ár többször olyan hosszú körmöm, ugyanúgy cisnáltam mint elõtte:)
Nincs különbség.Sõt a tampon is ugyanúgy felmegy. Egyedül a rágyújtással, az öngyújtóval van eleinte bénázás. De végülis az sem nehéz. Mondom ezt úgy, hogy több mint öt éve van mûkörmöm...:D 20/L
Én papírral törlöm ki a fenekem, te ezek szerint a körmeiddel szoktad?
az a 3-4, pedig pont azon a kezünkön, amivel a valagunkat töröljük.:)
Nekem mindig L méretû van, az elsõ 2-3 alkalommal berepedt, de mióta hozzászoktam mindent meg tudok vele csinálni, kertészkedek, takarítok, kutyusokat kozmetikázok, szóval csak akkor akadályoz ha te is úgy állsz hozzá.

Lányok! 3-4 centis (vagy annál nagyobb) műkörömmel, hogy a francba törlitek ki a feneketeket? Esetleg más teszi meg? Hogy van ez?

őszintén!

Legjobb válasz: háát.. :D barinõmmel voltunk egy szórakozóhelyen..kimentünk a mosdóba, mert [email protected] kellett...és amikor kijött a wc-bõl, hiányzott 2 mûkörme :DDDDDDd

háát.. :D barinõmmel voltunk egy szórakozóhelyen..kimentünk a mosdóba, mert [email protected] kellett...és amikor kijött a wc-bõl, hiányzott 2 mûkörme :DDDDDDd
utolsó:xxxxxxdddddd kérdezõ:ne hordj mûkörmöt.
Hát ezt én sem értem, pedig lány vagyok :D én inkább azt nem értem, hogy mit csinál otthon? hogy takarít vagy mosogat meg ilyesmik? tuti soha nem lenne mûkörmöm :D
nem az ujjad hegyével törlöd, hanem a párnájával (és papirral) ott meg nincs köröm
nem zavaró egy kis idõ után megtanulsz mindent az ujjaid belsõ felével csinálni.
Nincs különbség.Sõt a tampon is ugyanúgy felmegy. Egyedül a rágyújtással, az öngyújtóval van eleinte bénázás. De végülis az sem nehéz. Mondom ezt úgy, hogy több mint öt éve van mûkörmöm...:D 20/L
Õk ilyen csúnya dolgokat nem mívelnek, és bidét (pinamosót) használnak.
A kérdező hozzászólása: nem terveztem, mivel hím nemû vagyok:D
A kérdező hozzászólása: nem hiszem el, hogy tiszta marad a kezetek utána... gondoltam, hogy nem körömmel tisztogatod magad, de tuti nagyon zavaró a nagy mûköröm
Hát... ez alighanem a hét BEST kérdése... xDDDDD
Mi lett a vége?:Õ
és eros a vérzés?vagy egyáltalán mien?élénkpiros?gorcsolni szoktal?hát elvileg nem kizárhato, allitolag a nagynénimnek 3 honapig meg volt.nekem is volt hogy rovidebb ideig tartott és kevesebb volt a mennyisege, de megsem voltam terhes. Szerintem nem vagy az, de az azért megis csak fura, h. allitolag no a hasad.terhessegre utalo tuneteid nincsenek?
Szerintem biztos nem vagy terhes, ha az lennél a tezstnek ki kellene mutatnia.De egyszerû a dolog el kell menni orvoshoz egy gyors uh és kész.Õ majd megmondja hogy megnyugodj.

Miért van az, hogy egy nóném Tescoban vett 2 teszt is halvány + 4 nappal menzi előtt de a Clearblue 3 nappal előtte negatív (csak később jelent meg rajta a 2. csík halványan-de ez nem számít)? Hihetek annak a 2 tesztnek?

Holnapra nem várom a h?m 37,0, szúr a hasam, puffadt vagyok és teltségérzetem van, pedig ilyenkor kajálni szoktam. A derekam is hasogat. A mellbimbóim meg állnak és érzékenyek. Folyásom nem igen van, az is fehér krémes. Baba vagy menzi?

Legjobb válasz: Várj még 3 napot és reggeli pisibõl tesztelj. A tünetek lehetnek ez is meg az is. Nekem mindkét terhességemet az elmaradt mensi után 3 nappal kimutatták a tesztek.

Várj még 3 napot és reggeli pisibõl tesztelj. A tünetek lehetnek ez is meg az is. Nekem mindkét terhességemet az elmaradt mensi után 3 nappal kimutatták a tesztek.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. De melyik tesztnek higgyek? Mindenképp csinálok majd pár nap múlva másikat Gabriellel, de nem értem a teszteket. Melyik a valós? A kettõ + vagy az 1 -???
szia a clearblun nekem is nagyon halvány volt a csík és csak késõbb jelent meg, de én 5 nappal meni elõtt csináltam. és volt babó. szerintem van nálad is
azt hogy hol vezsed szerintem jelentõsége nincs. baba és kész
A kérdező hozzászólása: Két hetesen is lehetnek ilyen tünetek már ??
hát, ha a teszt pozitív... :) )) akkor valószínû, és gratulálok!
szintén gratulálok :D
A kérdező hozzászólása: Úhh köszi , de csak egy tesztet vettem eddig ..lehet csak elkaptam valamit , de arik vagytok :)
Nem hinném, hogy ilyet csak úgy el lehetne kapni :) . Ha pozitív a teszt, akkor igen valószínû, gratulálok :) . Egyébként lehet, hogy el is kaptál valamit, de ezek mellett a baba szerintem tuti!
Nem hiszem, hogy tisztában vagy a terhességi hetek számolásával. Az utolsó menstruációtól számítják, így most valószínûleg 5 hetes lehetsz, hisz a teszt sem mutat pozitívat bizonyos Hcg szint alatt. Mikor volt meg utoljára? Amúgy igen, terhes vagy teljesen biztosan.
A kérdező hozzászólása: Tisztában vagyok a tehességi hetekkel . Ugyanis van már egy babóm .Sajnos volt, hogy már pozitívat mutatott halványan és nem volt semmi .Szóval várok most kell megjönnie a napokban..
A kérdező hozzászólása: No terhesség --

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!