Találatok a következő kifejezésre: Van, hogy a 3-4 (457 db)

Mostanság nagyon keserű az életemen és egyre többet nyúlok a pohárhoz (házi pálinka), hetente mindig van egy alkalom, de van hogy csak 3-4 nap telik el. Legurítok általában 0, 5-1 liter közötti mennyiséget egy éjszaka. Jó út az alkoholizmus felé?

Nagyon jól esik, felszabadulok tőle, még ha a másnap kicsit kellemetlen is (a gond az hogy már az is egyre kevésbé kellemetlen, ezért is félek), úgy érzem szárnyalok, minden könnyű. Szóval félek. Egy 21 éves kétségbeesett fiú.

Legjobb válasz: Hát igen jó úton haladsz sajnos. Inkább kapd össze magad és hagy abba ezt az önpusztító és értelmetlen életmódot. Nekem is és másnak is rengeteg problémája van és mégsem alkoholizálok, drogozok stb.... Fiatal vagy és erõs! Ne tedd tönkre az életedet mert a problémáidat sem az alkohol sem más nem fogja megoldani, kizárólag te vagy erre képes!

Hát igen jó úton haladsz sajnos. Inkább kapd össze magad és hagy abba ezt az önpusztító és értelmetlen életmódot. Nekem is és másnak is rengeteg problémája van és mégsem alkoholizálok, drogozok stb.... Fiatal vagy és erõs! Ne tedd tönkre az életedet mert a problémáidat sem az alkohol sem más nem fogja megoldani, kizárólag te vagy erre képes!
Sajnos így indul az alkoholizmus, fõleg ha az ember hozzászokik. Kapd össze magad! Gondolj bele picit, mit old meg a pia? Pár óráig úgy érzed, enyhültek a gondjaid, kicsit happy a dolog, aztán reggel felkelsz, és ugyanott vagy, ráadásul még rosszabbul is, és ezzel el tudsz indulni a lejtõn! Nekünk volt alkoholista a családban, láttam a végletekig leépülni egy embert a pia miatt, nagyon szomorú látvány. Ne akarj egy ilyen egyszerû (és közel sem haszonra vezetõ) megoldáshoz nyúlni, inkább próbálj meg szembenézni a problémáiddal, ennyi idõsen még erõs vagy, és fiatal. Ne rontsd el az életed, mindenbõl van kiút! :)
Ha ezt a „felszabadulást” nem arra használod, hogy minél gyorsabban megoldd a gondjaidat, akkor egyenes út. Minél rendszeresebben iszol, annál kevésbé veszed észre, hogy tovább romlott az életed, és a végén már azért nem tudsz majd leállni az ivással, mert nélküle nincs erõd kimászni az egészbõl.
Megoldáshoz nem vezet az ivás, de elfeledteti a bánatot és akkor minden szép és jó. De ha egyszer nincs más megoldás, ha nem tudod megoldani a problémát soha, akkor nincs más lehetõséged mint az, hogy oldd a feszültségedet és ebben az alkohol az egyedüli ami segíthet.
a keserû életed még sokkal keserûbbé teszed a pálinkával :(
Szerintem meg épp ez az, hogy az alkoholtól nem lesz keserûbb az élet! Mert ha egyszer ténylegesen nincs megoldás egy adott problémára, akkor nincs más kiút, csak hogy oldjuk a feszültséget a pia segítségével, mert magától nem fog elmúlni. Nekem pl. segít mindig.
papám testvére ivott mint a gödény és öngyilkos lett...
21 évesen én is simán megittam ennyit, volt, hogy gyakrabban is, mint te. Mondjuk én jó kedvemben. Mindenki megtanulja, hol a határ. Majd elmúlik, a lényeg, hogy addig nincs baj, amíg minden gond nélkül megvagy pia nélkül, ha akarsz. És csak azért iszol, mert akarsz, vagy mert jól esik, és nem azért mert kell, mert függsz tõle.

Miért van hogy a 3 gyerkőcöm elsőre sikerült most szeretnénk még egyet nem sikerül ez a 4 hónap hogy nem sikerült teherbe esnem 29 éves vagyok a ciklusaim pontosak. Most ovu előtt 2 nappal voltunk együtt sikerülhetett?

Legjobb válasz: Sokan vagyunk ezzel így pl én is az elsõ gyermeket megtervezünk és 10 hónap múlva már meg is született. Sajnos a második tervezése óta telt el 10 hónap ésa még csak terhes sem vagyok. Most jutottam el oda hogy vérvétel és kiderült hogy magas a TSH és a Prolaaktin ami ezt teljes mértékben gátolja. Most kaptam gyógyszereket és itt megkezdõdött az esélyem hogy legyen is valami. Érdemes elébe menni a dolgoknak és nézetni egy vérképet!! Aztán HAJRÁ!!!Drukkolok

Sokan vagyunk ezzel így pl én is az elsõ gyermeket megtervezünk és 10 hónap múlva már meg is született. Sajnos a második tervezése óta telt el 10 hónap ésa még csak terhes sem vagyok. Most jutottam el oda hogy vérvétel és kiderült hogy magas a TSH és a Prolaaktin ami ezt teljes mértékben gátolja. Most kaptam gyógyszereket és itt megkezdõdött az esélyem hogy legyen is valami. Érdemes elébe menni a dolgoknak és nézetni egy vérképet!! Aztán HAJRÁ!!!Drukkolok
Ne add fel, örülj, hogy a három gyerkõc elsõre összejött, igazán szerencsés vagy. Mi még csak az elsõt tervezzük, de fél éve semmi. Voltak ciszták, magas vércukor, alacsony D-vitaminszint...ki tudja mikor lesz ennek vége - mármint a rossz híreknek az orvosok részérõl. Most "nem foglalkozom" vele, leköt a munka, meg nem szeretnék áprilisi babát :) de azért rajta vagyunk! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: én örülök a 3 gyerkõcnek csak nagyon szeretnénk még egy babát, és nektek is mielõbbi babásodást kivánok!!remélem most jókor voltunk együtt.ovu elõtt 2 nappal.
1.vagyok. Köszi és viszont kívánom nektek a mielõbbi babásodást!!! Írjatok ha összejött!!

Hogy is van ez a törvényelfogadás 4/5-ös arány megváltoztatása 2/3-ra?

Miel?tt lehurrognátok, még igen fiatal vagyok..

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy vannak 2/3-os - amik az alkotmánymódosításhoz kellenek - és feles törvények. Valószínûleg a 2/3-os törvények 4/5-ösre változtatásáról volt szó. A 2/3-os azt jelenti, hogy az országgyûlés legalább 2/3-ának kell megszavaznia ahhoz, hogy hatályba léphessen.

Én úgy tudom, hogy vannak 2/3-os - amik az alkotmánymódosításhoz kellenek - és feles törvények. Valószínûleg a 2/3-os törvények 4/5-ösre változtatásáról volt szó. A 2/3-os azt jelenti, hogy az országgyûlés legalább 2/3-ának kell megszavaznia ahhoz, hogy hatályba léphessen.


Sony Ericsson Xperia Mini Pro-m van, gyárilag 2.3.4. -es operációs rendszer volt rajta, de frissítettem 4. 0.4. -re. Hogyan tudnám a régi rendszerre visszaállítani?

Sony Ericsson Xperia Mini Pro-m van, gyárilag 2.3.4.-es operációs rendszer volt rajta, de frissítettem 4.0.4.-re. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám a régi rendszerre visszaállítani?

Legjobb válasz: Tossza Isten, reggel írj privátot, leírom neked is.

Tossza Isten, reggel írj privátot, leírom neked is.
ja, és mentsd le az adataidat.
nekem live with walkman van énis frissítettem 2.3.4 röl 4.0.4 re és nem mûködik a wifi és más baj is van akkor valaki tudna segíteni hogy visszaállítsam ?

Ha egy 4 elemű tömbnek csak az első 3 elemébe teszek értéket, akkor az miért van, hogy a fordító véletlenszerűen a tömb típusát figyelembe véve tesz bele egy értéket a tömb 4 elemébe?

Példa:

Legjobb válasz: Nem tesz bele semmit a fordító, egyszerûen csak kap egy memóriarészt, ami annyi byte, amibe belefér a 4 db short. A kapott memóriát nyilván egy másik program használta elõtte, ami benne hagyta az értékeket, akármi is volt az. Ezért, hacsak nem írod felül valamivel, akkor az ott talált értéket fogja használni a programod. Nincsenek véletlen egybeesések, van egy 2 byte-nyi adatod (általában ennyi a short), amiben teljesen véletlenszerû adat van (legalábbis a te szempontodból véletlen, egy másik programnak az hasznos adat volt), ami akármi lehet, mert mindenhogy ki lehet belõle olvasni egy számot.

Nem tesz bele semmit a fordító, egyszerûen csak kap egy memóriarészt, ami annyi byte, amibe belefér a 4 db short. A kapott memóriát nyilván egy másik program használta elõtte, ami benne hagyta az értékeket, akármi is volt az. Ezért, hacsak nem írod felül valamivel, akkor az ott talált értéket fogja használni a programod. Nincsenek véletlen egybeesések, van egy 2 byte-nyi adatod (általában ennyi a short), amiben teljesen véletlenszerû adat van (legalábbis a te szempontodból véletlen, egy másik programnak az hasznos adat volt), ami akármi lehet, mert mindenhogy ki lehet belõle olvasni egy számot.
Szabvány szerint, beépített típusnál a tömbelemek alapból inicializálatlanok, saját típusnál default-konstruáltak. Ha írsz egy nem teljes inicializáló listát (nem teljes azt jelenti, hogy kevesebb elemet adsz meg, mint amilyen hosszú a tömb), akkor a maradék elemeket default konstruálja, beépített típusoknál. Tehát neked minden esetben 0-t kéne kapnod a 4., hármas indexû elemre. Amúgy ez nagyon durva: "A ki íratásnál megfigyelhetjük, hogy a tömb utolsó elemébe sosem kerül nagyobb vagy kisebb érték mint amit a tömb típusa tárolni tud." Komolyan az érzõdik, hogy nem érted ezt a dolgot. Amikor leírod azt, hogy myArray[3], akkor egy short méretû területet címzel meg, és shortként is kezeled. Hogy is lehetne azon a területen nagyobb (vagy kisebb, az ugyanazt jelenti kettes komplemensû ábrázolással) érték? Nem fér el, és ha el is férne, a típuskényszerítés miatt akkor is végbemenne a narrowing.
Memóriaszemétnek hívják, ezért is illik kinullázni a tömböt használat elõtt. Egyes implementációk ki is nullázzák.

Dzsungáriai törpehörcsögöm van. Kb olyan 3/4 éves lehet, és a szemén azt vettem észre, hogy ilyen fehérebb kör van. Tehát ott, ahol azelőtt neki fekete volt, most ilyen világos szürkés. Mindkét szemén van, de az egyiken nagyobb. Ez mi? Mi baja lehet?

Legjobb válasz: Szerintem hályog lehet, az öregebb példányoknál ez általában gyakoribb. De ne nagyon számits gyógyulásra, sem további évekre, mivel a hörcsögök általában legfeljebb 4 évig élnek.:(

Szerintem hályog lehet, az öregebb példányoknál ez általában gyakoribb. De ne nagyon számits gyógyulásra, sem további évekre, mivel a hörcsögök általában legfeljebb 4 évig élnek.:(
egyébként két egy nemû hörcsögöt szigorúan nem szabad egybe tartani, és két különbözõt is csak akkor, ha még kis korban. szal ha nem akarod hogy veszekedjenek, szedd szét õket...
Biztos, hogy nem veszett!!...(hacsak nem habzik a szája és rágja a rácsot, nem viselkedik furcsán)...Nekem is volt dzsungáriaim, de ilyenje nem volt. Volt mondjuk egy kicsi fehér pont a szemén..De azt hittem a tiédé hályog, bocsi, akkor tévedtem, persze lehet, hogy még nincs kifejlõdve teljesen.
mármint a hályog...
Pedig hályog lesz valószínûleg. Este azért volt nagyobb, mert kitágult a pupillája. Nem lehet vele semmit csinálni, de eléldegélhet vele még egy darabig, nem életveszélyes dolog.
ez hülyeség, több idejig is elér a dzsungi
A kérdező hozzászólása: A kisebb a lánya a nagyobbnak. Soha nem voltak szétválasztva, a születése óta.
A kérdező hozzászólása: Hát ami fura lehet, az az volt, hogy elõzõ napokban éjszaka nagyon megtépte a gyerekét (aki mellesleg már felnõtt) de úgy, hogy szegény fenekénél jó véres lett, meg a hasánál is. Szõrt is kitéphetett belõle egy jó adagot. Rácuppant, alig lehetett õket elválasztani. De a szája nem habzott. Amúgy köszönöm a válaszokat, némileg megnyugtattatok :)
Itt írta valaki, hogy a hörcsögök3-4 évig élnek.A dzsungáriai csak 1-2 évig, sajnos.
A kérdező hozzászólása: Anyám azzal ijesztget itt engem, hogy megveszett. Bár õ nem szereti az állatokat (és szerintem nem is ért hozzájuk)
A kérdező hozzászólása: Pár nappal (kb 3) ezelõtt veszekedett a másik hörimmel. Ugyan mind2 lány. Próbáltam azt is, hogy lát-e. Látott... Akkor most még nem olyan szörnyû neki, vagy mi? Tegnap este pl nagyobb volt a kör a szemén mint most.
Miért nem választod már szét õket? -.- Te jó istenem -.-....

Ha a lent írtakat folytatom van rá esély, hogy fogyjak 3-4 kilót 3 hónap alatt?

kb. 3 hónap alatt legalább 3-4 kilót le szeretnék fogyni. Sajnos most mûtötték a térdemet szóval futás kilõve. Mivel kell járjak gyógytornára sokat erõsítünk lábra. Itthon is természetesen tornázok és lábemelés, felülés, súlyzózás megy. Lassan szobabicikli és taposó gép is mehet.

Legjobb válasz: Ha kicsit több mint 1 órát csinálod akkor igen! Sikerülni fog! Sok sikert! :)

Ha kicsit több mint 1 órát csinálod akkor igen! Sikerülni fog! Sok sikert! :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!!:) és elnézést hogy csak közepesre értékeltem a hozzászólást, de reggel néztem meg telóról és amikor rá akartam nagyítani az oldalra rányomta és nem tudom kijavítani:S de köszönöm!!! :)
Én is ilyenrõl olvastam, hogy 3 naponta van újratermelõdés.
Minden másnap, a spermák hadd erõsödjenek, azon kívül még 48-72 órán át életképesek. Egyébként, ha jólesik, mindennap! :-)
sztem is egyéntõl függ. A statisztika és a cikkek amiket olvashatsz ebben a témában azt javasolják, hogy 2 naponta, hogy újratermelõdjön. Ugyanakkor pl. hugoméknál ez is megdõlt, mert minden nap együtt voltak és gyönyörû kislányuk született nemrég:-)
Minél gyakrabban vagytok együtt, anál jobb a sperma minõsége (bocsánat a szóhasználatért), ha pedig gyermeket is akartok, márpediglen, ha jól veszem ki a szavaidból, igen, akkor minden nap szeretkezzetek. Szorítok!
A spermák hihetetlenül gyorsan újratermelõdnek, egyáltalán nem igaz, hogy várni kellene! Nekünk elsõre összejött a babóci, lehet, hogy szerencsés alkat vagyok, de nem hinném. A mensim össze-vissza, hol 30, hol akár 70 napos ciklusaim voltak, szóval egyáltalán nem olyan vagyok, mint ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Amikor úgy döntöttünk, jöhet a baba, egyszerûen abbahagytuk a védekezést, de szokásunkhoz híven minden nap szeretkeztünk, elõfordult, hogy egy nap többször is. Szept. 29-én volt az utsó mensim, okt. 15 körül össze is jött a picurkánk. Most 25 hetes nagyon boldog kismama vagyok. Sok sikert minden babára vágyónak!

Az mitõl van hogy a hajam végébõl 3-4 centi ketté van válva?

Legjobb válasz: Töredezik. Le kell vágni belõle.

Töredezik. Le kell vágni belõle.
Szépen nézhet ki. Megoldás az olló, hajrá.
Az attól van, hogy nem ápolod rendesen, esetleg károsítod is, cinkhiányod is lehet. Le kell vágatni, mivel összeragasztani nem fogja semmi.
És kevesebbet kell mosni, kevesebb samponnal, mert a kiszáradás (zsírtalanodás) okozza a töredezést.
Vágass belõle. Nagyon nem szép, ha ennyi el van törve a hajadból.
jesszusom, jelentkezz e egy fodrászhoz

Hogy hívják azt a 3-4 csillagot az éjszakai égbolton ami 3 csillagból áll egymás alatt egyenlő távolságra, és a legalsótól jobbra kicsit egy halványabb csillag van?

tehát gyakorlatilag egy L bet?t formáznak. Õsszel és télen látni leginkább ahogy megfigyeltem.

Legjobb válasz: Na megtaláltam... Orion csillagkép :)

A kérdező hozzászólása: Na megtaláltam... Orion csillagkép :)
Elkéstem. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!