Találatok a következő kifejezésre: Van, hogy ötször (10 db)

Ne haragudj, de mit jelent az, hogy isszizik???
Te kellesz az iváshoz? enyém is 2 éves, ott a kiságy melletti komódon az innivalója, ha szomjas iszik és visszafekszik. próbáld ki így, engem már vagy 1 éve nem kelt ezért, régebben még a kiságyba tettem cumisüvegbe, úgy próbáld meg esetleg elõször
A kérdező hozzászólása: Ez nagyon jó ötlet, erre még nem is gondoltam. Igen, én kellek az iváshoz, ugyanis az uraság kissé lusta. Napközben sem hajlandó egyedül inni, pedig tud, elvárja, hogy itassam. Ha mondom, hogy igyál egyedül, hát nekiáll hisztizni, vergõdik a földön, hogy márpedig itassam meg én. Nos? Nem egyszerû eset. Azt mondod, tegyem be az ágyába az isszit? És ha éjjel összeborogat vele mindent? :) Ugyanis még mindig cumisüvegbõl iszik, nem kell neki a csõrös, ami persze cseppmentes lenne.
A kérdező hozzászólása: Iszik. Bocsánat, sokszor azon kapom magam, hogy babanyelven beszélek. :)
Én is örülnék valami jó tanácsnak. Nálunk ugyanez a helyzet, csak lányos változatban. :) Ja, és nem min. 2 alkalommal, hanem min. 12 alkalommal...
elsõ vagyok. igen, betettem a cumisüveget a kiságyba (víz, 1es cumi) :) minden este lefekvés elõtt megmutattam neki, elmondtam többször, hogy ott van, ha szomjas igyon. ha kelt akkor megint elmondtam, hogy ott van, vegye el. enyém egyedül ivott, biztos ezért ment könnyen, pár nap után már nyúlt érte, nem szól azóta. próbálgasd azt, hogy berakod az üveget, nappal meg ha üvegbõl iszik akkor ne segíts neki :)
Én csepegésmentes poharat adtam neki éjjel, két napig ment a hiszti, hogy ez nem jó, de mondtam neki, hogy akkor szomjas maradsz. És nem is adtam neki inni, a végén kénytelen volt a csõrösbõl inni. Egy héttel késõbb már nem is keltem fel, és kb. két hét alatt teljesen megszokta, hogy ha szomjas iszik. Mondjuk onnantól, hogy nem mentem át hozzá, érdekes módon alig kelt fel:)
Elõször a nappali ivászatoknál tanítsd meg neki, hogy egyedül kell innia!Azért már egy majd 2 éves gyereket nem kell itatni!majd ha megtanul inni nappal egyedül akkor próbálkoznék az éjszakaival!betenni neki, elmondani, hogy szolgálja ki magát éjszaka ha szomjas, hidd el ebben a korban már megérti!
Az enyém is min 2x kel, de neki rám is szüksége van. Nemcsak az innivalóra. Elveszi a cumit, ha kell, de van, hogy a kis zsákjában átcammog mellém az ágyba.

Van egy olyan problémám, hogy mikor bekapcsolom a gépet sokszor azt írja ki hogy Egy hálózati kábel nincs bedugva. Ha újraindítom (változó számban van, hogy akár ötször) utána már nem írja. Hogy oldjam meg hogy ne kelljen mindig újraindítani?

Javasolták már hogy vegyek egy hálókártyát és probléma megoldva, de remélem hogy van valami kis beállítás vagy valami hasonló mód is rá.

Legjobb válasz: Ha nincs bedugva akkor ki is fogja írni ez természetes. Ha mégis be van dugva megér egy hálókártya driver frissítést,vagy egy cserét kb 2000 Ft.

Ha nincs bedugva akkor ki is fogja írni ez természetes. Ha mégis be van dugva megér egy hálókártya driver frissítést, vagy egy cserét kb 2000 Ft.

Nem idul a gépem. Van hogy elsőre elindul, máskor pedig ötször hatszor kell ki-be kapcsolni hogy bekapcsoljon. Vajon mitől lehet? Mit tegyek?

Egyébként bekapcsol, zúg, csak éppen nem csippan, és nem villan a billenyty?zetem sem.

Legjobb válasz: tehát a képernyõn nem jelenik meg semmi, de a gép megy? akkor az valószínüleg videókártya hiba, mivel az felel a megjelenítésért, nekem is volt már olyan csekkold le, hogy rendesen érintkezik-e a foglalatba a kártya, esetleg húzd ki aztán tedd vissza a helyére

tehát a képernyõn nem jelenik meg semmi, de a gép megy? akkor az valószínüleg videókártya hiba, mivel az felel a megjelenítésért, nekem is volt már olyan csekkold le, hogy rendesen érintkezik-e a foglalatba a kártya, esetleg húzd ki aztán tedd vissza a helyére
A kérdező hozzászólása: Köszöntem szépen a segítséget! Ki is próbálom! :)
nos, mostmár mûxik?
A kérdező hozzászólása: Megnyomogattam hátul minden bizgentyût. Aztán.....nem indult. Lehet hogy szét kellene szedni és úgy megnézni passzol-e minden mindenhova? ÁÁ én annyira benga vagyok (NÕ) :) ))))) Végül benyomtam vagy hatszor, de a végén bekapcsolt. Érdekes, mert figyeltem milyen hangot ad. Amikor bekapcsolt, akkor elõtte ilyen rövid zúgás(vagy fémes hang) hallatszott. Köszönöm szépen a kedvességed hogy válaszoltál nekem! MÉg próbálkozom...lehet holnap szét is kapom :) ))) Szép napot!
na végre, már azt hittem, hogy még rosszabb lett a helyzet és nem tudsz válaszolni ^^ én azt mondom, hogy ha nemigazán értesz hozzá (ami miatt nem kell szégyenkezned, hiszen az IT igazából a férfiak világa) akkor inkább vidd el egy szervízbe, de elõtte kérdezgess körbe az ismerõseidnél, hogy melyik szervizet ajánlják, mert a nõket könnyebb átverni ilyen téren (bár van pár férfi is..) igazából én már az elején arra gondoltam, hogy az alaplapodon nézd meg a videókártya csatlakozást, de látom nem írtam le konkrétan. tehát inkább keresd fel az egyik ismerõdöd által ajánlott számítógép-szervízt
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a segítséget! Nyilván az lesz! Egy utolsó próbát még teszek. Elviszem a gépem itthonról, és megnézem máshol beindul-e. (áramingadozás miatt gondolom, hogy nem kap elég áramot). Aztán röpítem a szervízbe. Egyébként sajna szgépekre veszélyes kisugárzásom van, mert ez már a harmadik gép, a mhelyen is örülnek nekem mindig sikerül valami az ottani gépen is produkálni :) Egyszer egy mozdulattal lekaptam az egész elejét a szgépnek. Aztán meg rosszul tettem vissza. :) ))) Az informatikusunk fél délelõttje azzal ment el hogy úgy szedje szét, hogy ne törjön el :) ))) Köszönök szépen mindent! Szép napot!


A testépítésben az edzéstervben van ilyen:bicepsz álló 20kg kétkaros emelés 5x6. Ez azt jelenti, hogy ötször egymást követően-szünetekkel-csak hatszor kell emelni a súlyt? Abszolút kezdő vagyok.

Legjobb válasz: igen viszont ha simán megy a 6 akkor növelni kell a súlyt. egyébként ne 6 legyen az ismétlés szám bicepsznél hanem inkább 8-10 vagy 12.

igen viszont ha simán megy a 6 akkor növelni kell a súlyt. egyébként ne 6 legyen az ismétlés szám bicepsznél hanem inkább 8-10 vagy 12.
Egyetértek, legyen az ismétlési tartomány 8-12.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget!

Van, hogy naponta ötször elégítem ki magam. Ez normális?

16 éves leszek nemsokára.. még nem voltam együtt senkivel..eddig csak petting volt..de már 13 éves korom ota nagyon kivánom a szexet! már alig várom h megtörténjen.. és volt h naponta 5-ször elégitettem ki magam.. nemtudom h ez normális-e...

Legjobb válasz: Normális, idõvel úgysem kívánod/igényled majd ennyiszer.

Normális, idõvel úgysem kívánod/igényled majd ennyiszer.
Nem értek egyet. szerintem nem normális, bár ennyi idõsen én is így voltam, és sokan így vannak, de attól még nem normális, csak a saját magunk megnyugtatására jó ezt mondani. Én azt gondolom, hogy a szexet, orgazmust, stb. nem arra találták ki, hogy magunknak szerezzünk vele örömet, hanem másnak. szerintem ez egy kicsit "beteges" dolog, amit a mai kifordult világ teljesen természetesnek titulál, mert úgy az egyszerûbb, és hát amúgy is, mindenkinek mindenhez joga van, a szexhez meg pláne. tudom, hogy nehéz, de végül is én is leszoktam róla, és utána nagyon megkönnyebültem. ez nem azt jelenti, hogy nem szeretem a szexet, mert de, nagyon! azóta már férjnél vagyok, és nagyon, de nagyon élvezem a szexet a férjemmel. az egyik legjobb dolog a világon. de az önkielégítés valahol lealázza magát a szexet is, és az embert is a vágyaival, örömeivel együtt.
csináld amennyiszer jol esik. semmi abnormális nincs ebben.
Teljesen normális. Ha a szervezetednek sok lenne, akkor egyszerûen nem reagálna az ingerre.
én lány létemre volt egy nap, amikor a szüleim bezártak és 7x elégítettem ki magam aznap. direkt számoltam, emlékszem be akartam telefonálni a rekordok könyvébe:D mondjuk mást nem nagyon volt lehetõségem ott csinálni:D sztem amúgy normális, ha te nem tartod annak, akkor vigasztaljon, hogy vannak nálad betegebbek is (én) :) )
Nem normális, de csináld csak!
Vizsgáltasd meg magad. Lehet, hogy normális - de az is lehet, hgy hormonzavar. Van ennél durvább formája is.

Hogy is van ez? Úgy tudom, hogy egy éves korig a fél liter tápszert meg kell egye a baba. Az én kislányom most fél éves és mivel már két étkezést kiváltottam nála ezért kétszer nem eszik tápszert a napi ötszöri étkezésből.

Így épp hogy megvan a fél liter tápszer. De a tejpép is tápszer nem? Azt is bele kell számolni a napi fél liter adagba? Mert akkor meg b?ven megvan. Szóval nem értem. Köszi a segítséget.

Legjobb válasz: Az szerintem bõven elég neki, ha reggel meg este tápszert kap és még napi 1x tejpépet. Az én babám is ennyit eszik tápszert és én nem számolgatom, hogy meg van-e a fél liter, szeritem felesleges. Gondolom a babád egészséges, jól fejlõdik akkor aggodalomra semmi ok.

Az szerintem bõven elég neki, ha reggel meg este tápszert kap és még napi 1x tejpépet. Az én babám is ennyit eszik tápszert és én nem számolgatom, hogy meg van-e a fél liter, szeritem felesleges. Gondolom a babád egészséges, jól fejlõdik akkor aggodalomra semmi ok.
A kérdező hozzászólása: Igen szépen fejlõdik minden ok. vele, csak nem tudtam hogy jó e így ahogy eszik. Köszi a választ.

Származhat valami bajom abból, hogy naponta minimum kétszer, de általában négyszer-ötször is maszturbálok? Nagyjából 8 hónapja van így.20/F

Legjobb válasz: majd amikor odajutsz hogy kéne használni, nem fog mûködni csak pislog szép csendesen.

majd amikor odajutsz hogy kéne használni, nem fog mûködni csak pislog szép csendesen.
nem.
A kérdező hozzászólása: attól nem félek, sosem fogom használni, mert egy rusnya lúzer vagyok.egészégügyi problémára gondoltam inkább.
Azért még ne add fel!
Dehogy
nem, egy nap én is kiverem vagy 4-szer:) :D 18/F
Igen, lehetséges. A túlzásba vitt maszturbálás kimerültséget okoz és nem tesz jót az idegeknek. Érzelmileg pedig lenullázhat.
ilyen hozzáállással ne is csodálkozz, hogyha 1 nõ se áll veled szóba! Vagy ha szóba is áll, az nem tart tovább 1 percnél.
A kérdező hozzászólása: nem állnak velem szóba, ha meglátnak a lehetõ legmesszebb távolságra mennek tõlem, még véletlenül sem néznek rám, akkor sem állnának velem szóba, ha az életük múlna rajta.

Mi miatt van az hogy a gépemen a kép napi ötször elmegy meg visszajön azt írja hogy a grafikus vezérlő összeomlott, mi lehet a baj?

IntelGMA45

Legjobb válasz: frissítsd az a vga drivert ha nem segít lehet haldoklik a kártya

frissítsd az a vga drivert ha nem segít lehet haldoklik a kártya
Szerintem going to szervíz de minél elõbb
Egy alkalmazás csinálja ezt. Csinálj gyári visszaállítást mindkettõn, és csak a legszükségesebbeket rakd fel. Általában widgetek ébresztgetik a telefont pl. idõjárás stb.
kapcsoló csere táp alaplap
A tápod haldoklik nagy eséllyel. Milyen márkájú táp?
A kérdező hozzászólása: enermax
Enermax pedig nem vacak... így akkor inkább az alaplap gyanús. Bár kimúlhat egy Enermax is, de mégis talán az alaplap a gyengébb.
A kérdező hozzászólása: Nos, az a helyzet, hogy kicseréltem a tápot, de semmi változás, ugyanaz.. Akkor tuti, hogy az alaplap a gond???


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!