Találatok a következő kifejezésre: Van, akinek a 90 napos (28 db)

Van olyan aki a 90 napossal úgy fogyott le hogy alakított rajta? Ha igen akkor hogyan és sikeres volt e?

Legjobb válasz: A 90 napos úgy is hülyeség, hogy ha kicsit változtatunk rajta. Az egészségedet is tönkre teheted a 90 napos "diétával".

A 90 napos úgy is hülyeség, hogy ha kicsit változtatunk rajta. Az egészségedet is tönkre teheted a 90 napos "diétával".
gáspár evelin
A 90 napos diéta az egyik legkímélõbb, mert változatos étrendet biztosít, nem kell egyoldalúan táplálkoznod. Módosításként olyat lehet csinálni, hogy a folyadéknapot "dúsítod" zöldségekkel vagy gyümölccsel. De (!), ha szénhidrát nap van, akkor egyél csak tisztán szénhidrátokat, fehérjenapon ne egyél gyümölcsöt stb., mert ez a fogyókúra lényege: ne keverd napi szinten a tápláléktípusokat.

Akinek csak pár kiló feleslege van, használhat a 90 napos diéta?

Ha valakin csak pár kiló felesleg van-sokan erre azt mondják, ne fogyókurázzon, mert pont jó igy- de oldalt az uszogumikat le szeretné adni- tehát a törzsr?l szeretne lefogyni- az lehetséges ezzel a diétával- persze rendszeres mozgás mellett?

Legjobb válasz: Ez függ a magasság és súly arányától. Nem tudhatjuk neked mit jelentenek az úszógumik! Bele kezdhet az is, akinek kevesebb a súly feleslege, de az ne várjon pár hét múlva óriási változást! Meghát.. ha valakin 2-3 kiló van, annak nem fogyóznia kell, hanem többet mozogni és egészségesebben enni!

Ez függ a magasság és súly arányától. Nem tudhatjuk neked mit jelentenek az úszógumik! Bele kezdhet az is, akinek kevesebb a súly feleslege, de az ne várjon pár hét múlva óriási változást! Meghát.. ha valakin 2-3 kiló van, annak nem fogyóznia kell, hanem többet mozogni és egészségesebben enni!
Ha nem sok súlyfelesleg van rajtad, nem biztos hogy ez a módszer látványos eredményt mutat. Lehet, hogy csak két-három hét elteltével látszik majd valami. Esetleg alakformálásra megfelelõ, kiegészítve a jól megválasztott tornával.
szerintem ha nem sok a súlyfelesleged, és formálódni szeretnél, akkor inkább célzott tornagyakorlatokat (ebben az esetben az oldalsó rész formálásához haránt-felülés, törzskörzés, úszás) kellene végezned, és emellett ilyen hosszadalmas diéta nem is szükséges, csak inkább annyi, hogy figyelj oda mit eszel, meg mennyit.
Szerintem az egészségednek mindenképpen jót tesz, ha pedig a fölösleg is lemegy, nyertél.

Aki a 90 napos ellen van, az miért írogat be ide?

Ha neki nem tetszik, akk nem csinálja, de számos embernek bevált.

Legjobb válasz: Az egy dolog, hogy egy kúrával mennyit lehet fogyni. Mindenki fogy, aki nem kap meg valamilyen alapvetõen fontos építõanyagot. Más kérdés, hogy a fogyókúra után ezt az anyagot már rendesen megkapja, és akkor viharos sebességgel hízni kezd - valamint közben megedzõdött a fogyás ellen is, tehát a következõ kúra már csak feleannyira hatásos. Míg egy normális fogyókúrával ilyen mellékhatások nincsenek. Végül: azért írunk, hogy ez mindenki számára világos legyen.

Az egy dolog, hogy egy kúrával mennyit lehet fogyni. Mindenki fogy, aki nem kap meg valamilyen alapvetõen fontos építõanyagot. Más kérdés, hogy a fogyókúra után ezt az anyagot már rendesen megkapja, és akkor viharos sebességgel hízni kezd - valamint közben megedzõdött a fogyás ellen is, tehát a következõ kúra már csak feleannyira hatásos. Míg egy normális fogyókúrával ilyen mellékhatások nincsenek. Végül: azért írunk, hogy ez mindenki számára világos legyen.
mert szabadon nyilváníthatok véleményt. mert nem csak olyan témába írhatok, a mivel egyetértek, azért
Nekem nem jöttek vissza csak kipróbáltam.Fogytam is!Csak ott a bibi hogy elõtte és utána mérettem testzsír százalékot.Eléggé kiábrándító volt...
Igazából az elõttem levõk elmondtak mindent =)
Le is pontozták szépen az elsõket! Csak azt nem, aki tényleg szakember, és látszik rajta, hogy õ aztán igzán ért hozzá... pedig a többi is azt mondta, mint õ. A kérdezõ meg közben valószínûleg a kardjába dõlt.
Én tavaly megcsináltam, 8 kilót fogytam. Idén visszajött kb 10 és sokkal rosszabbul érzem magam, mint a tavalyi 8 kiló plusszommal. Hátha valaki okul belõlem...
Én 23 kg-ot fogytam, 6 hónapja tartom a súlyom, a vérképem és a közérztetem jó, sokkal csinosabb vagyok 6 gyerek után és megtanultam mi a kitartás, az önfegyelem, sokkal nyugodtabb vagyok, a vérnyomásom már nem magas. Nem hülyeség a diéta, csak annak aki ócsárolja és nem próbálta, vagy gyenge volt végigcsinálni.
Mert a 90 napos NEM EGÉSZSÉGES, és erre akarnánk felhívni a figyelmet. De tudod, mit, aki hülye, csinálja csak, majd egyszer megtudja, milyen károkat okozott a szervezetének...
A kérdező hozzászólása: én senkit nem pontoztam le, mert a kérdésemre kaptam válaszokat! még egy kérdés! van olyan, aki próbálta, és visszajöttek neki a kilók vagy tönkrevágta a szervezetét, ahogy írtátok? mer ha van, akk abbahagyom...
A kérdező hozzászólása: www.gastroyal.hu
igen van, de mivel a méregtelenítés is fontos ebben a diétában én nem bíznám másra az ételek összeállítását, mert nem tudhatod mivel dolgoznak a szakácsok

12 napja kezdtem a 90 napost. Van aki csatlakozik?

2 éve már csináltam,és 17 kilót fogytam. Sajna visszajött 10, amit most fogok leadni. Valaki velem tart?

Legjobb válasz: De szeretem, hogy a 90 naposat annyian fikázzák. Akik meg kibírnak 90 napot becsülettel, azok pedig elégedettek..nos, akkor hogy is van ez? Szerintem itt sok az irígy. Én is 90 naposozok. Szeretem, nem éhezek, nem megterhelõ. Egyébként nem zabálok egész nap szénhidrátot, reggel gyümi, ebédre finomság (csak éppen egy fajta), délután pedig már csak gyümi vagy folyadék. Tehát a napi kalóriám 1200 körül sincs. Nah okosok, hogy is van ez? S mivel megszoktam délig a gyümi evést, a gyomrom is kisebb lett, nem kívánom az édességet, és nem akarok állandóan zabálni..Az ebédem pedig mindig finomság :) nagyon sok klassz receptem van. Sokak szerint elzsírosodik a szervezet így. De könyörgöm! Fele annyit eszek mint máskor, ez baj? Sok diétát végignéztem, számomra ez volt vállalható, és láss csodát, fogyok vele...Ha nem fogyóznék, a mekis kajától jobban elzsírosodna a szervezetem... huuupppszzz bocsi :)

De szeretem, hogy a 90 naposat annyian fikázzák. Akik meg kibírnak 90 napot becsülettel, azok pedig elégedettek..nos, akkor hogy is van ez? Szerintem itt sok az irígy. Én is 90 naposozok. Szeretem, nem éhezek, nem megterhelõ. Egyébként nem zabálok egész nap szénhidrátot, reggel gyümi, ebédre finomság (csak éppen egy fajta), délután pedig már csak gyümi vagy folyadék. Tehát a napi kalóriám 1200 körül sincs. Nah okosok, hogy is van ez? S mivel megszoktam délig a gyümi evést, a gyomrom is kisebb lett, nem kívánom az édességet, és nem akarok állandóan zabálni..Az ebédem pedig mindig finomság :) nagyon sok klassz receptem van. Sokak szerint elzsírosodik a szervezet így. De könyörgöm! Fele annyit eszek mint máskor, ez baj? Sok diétát végignéztem, számomra ez volt vállalható, és láss csodát, fogyok vele...Ha nem fogyóznék, a mekis kajától jobban elzsírosodna a szervezetem... huuupppszzz bocsi :)
"Tényleg nem kötekedésbõl írom, de ha ezzel a módszerrel 10 kg visszajött, akkor miért ezt alkalmazod újra?" Mert annyiszor fogyózhat egy ember, amennyiszer szükségét érzi. Most 90 nap, lefogy, aztán ha odafigyel, nem lesz baj. Ha meg visszahízik, az azért van mert nem figyel oda, de sebaj, 90 nap és újra csinos. Ennyi! Amúgy ha nem fogyózott volna, most nem plusz tíz lenne, hanem 27..És elmondta, hogy számára ez a diéta teljesíthetõ. Ne akarjátok 20 dkg natur csirkemellen meg pár szál salátán "tartani", fõleg ha aktív fizikai munkát végez (3 fiú)..
A kérdező hozzászólása: Ja, és 2 kg minusz!
Tényleg nem kötekedésbõl írom, de ha ezzel a módszerrel 10 kg visszajött, akkor miért ezt alkalmazod újra?
Nem vagyok önmagam ellensége, uh inkább nem élek a lehetõséggel köszi. Azért csak érdekességképpen mérhetnél egy induló testzsír%ot, meg egyet a 90nap végén. Igen tanulságos lenne az adat.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindkét választ! Várom az ötleteteket, hogy mi a jó módszer a fogyásra!? Tudom, ne egyél, és sportolj!! Ok, ez így igaz, de nekem vmi olyat kellett keresnem amit össze is tudok egyeztetni a munkámmal. 2 munkahelyen dolgozom. 3 fiúgyermeket nevelek. Na és nem beszélve az otthoni mûszakról. Este mikor hazaérek, szinte beesek az ágyba. Vasárnap délután van idõm egy kicsi kikapcsolódásra. Szóval, nem egyszerû. A kettõ válaszolónak: Nektek van súlyfeleslegetek? Fogyóztatók már valamikor?
"Ne egyél????" Ezt nagyon rosszul tudod, ne haragudj. Diéta alatt pont, hogy gyakran 3 óránként enni kell, csak ugye a lényeg, hogy mit. Na mindegy nem szaporítom a szót arról, hogy számolj kalóriát, egyél fehérjedúsan, hozd létre a kalóriadeficitet, mert amit vázoltál életvitelt, abba tényleg nem sok minden fér bele és mert aranyos vagy:) . Ezért itt egy étrend- http://shop.builder.hu/kaloria.htm4?etekid=189&act=mutat&min.. Nem túl bonyolult, de egy konyhamérleg azért kell hozzá. Ezt nyugodtan csinálhatod 90 napig a nélkül, hogy ártanál a szervezetednek. Egy multivitamint azért vegyél még hozzá.
A kérdező hozzászólása: Az utolsó válaszolónak: Köszi!!!!!! Nagyon aranyos vagy, ezt mindenképp ki fogom próbálni! Mégegyszer köszi!
Szia én csinálom és nagyon szeretem!!!!Terhesség elõtt csináltam, tök jó volt az összes akkor nadrágomat kifogytam.Most szülés után újra alkalmazom.

Van olyan aki le is fogyott a 90 napos dietaval?

En most akarom/tam kiprobalni.... de ahogy szetneztem itt itt szinte mindenki csak ellene van.....+ ahogy lattam az etrendet, h pl estere kalacs, suti.. :o ezzel hogy lehet fogyni? azok akik fogynak azok miert?

Legjobb válasz: Én fogytam vele 17 kilót.De a végeredménye nem ez.Úgy néztem ki mint aki súlyos rákbetegségbõl gyógyult volna fel.Volt aki meg is kérdezte,hogy meggyógyultam már,mert elég pocsékul nézek ki..Mivel a 90 napos diétát nem lehet végtelenségig csinálni,mert totál tönkre teszi az embert,így bár továbbra is figyeltem mit eszek,és nem zabáljak a kilók visszajöttek.Most újra 17 kilóval vagyok több mint voltam..Most újra fogyózom,de semmiképpen nem a 90 napossal..Nekem nem jött be..

Én fogytam vele 17 kilót.De a végeredménye nem ez.Úgy néztem ki mint aki súlyos rákbetegségbõl gyógyult volna fel.Volt aki meg is kérdezte, hogy meggyógyultam már, mert elég pocsékul nézek ki..Mivel a 90 napos diétát nem lehet végtelenségig csinálni, mert totál tönkre teszi az embert, így bár továbbra is figyeltem mit eszek, és nem zabáljak a kilók visszajöttek.Most újra 17 kilóval vagyok több mint voltam..Most újra fogyózom, de semmiképpen nem a 90 napossal..Nekem nem jött be..
A kérdező hozzászólása: kosz a alaszodat, es elarulod most mivel probalkozol? mert nekem is eleg sok sulyfeleslegem van... 82 vagyok /65-70 a cel/ ....de foggalmam sincs mibe fogjak bele :S
Én két szülés után fogytam 14 kilót, majdnem arra amennyi voltam.Nekem egy deka sem jött vissza, és nagyon jól érzem magam a bõrömben.Mondjuk én majdnem mindennap sportolok is mellé, heti háromszor aerobic-torna, egyszer kosár mi tiszta futás, másfél órás séta, és néha még az úszás is belefér. Szerintem kell a sport is, kinek mi válik be...nekem ez a módszer nagyon bevált, és örülök neki:) ::) Sok sikert neked is, vagy ezzel a módszerrel vagy mással!Üdv
Nem valami egészséges dolog, visszajön minden leadott deka, plussz a kálcium kiürül a szervezetböl, saját tapasztalatbol mondom, hogy nem hatékony!
Utolsó elõtt vagyok, nekem nem jött vissza semmi, és kálcium hiányom sincs, csak fantasztikusan érzem magam a bõrömben, és sokkal kiegyensúlyozottabb is vagyok:) . ha odafigyel az ember és sokat sportol nem jön vissza.Ez nem azt jelenti, hogy ajánlom, csak nekem bevált és örülök. Mással is lehet próbálkozni persze illetve csak a mozgással.
Szia. Én 1 hónapig csináltam, sikerült vele leadnom 8 kilót, amibõl 1 sem jött vissza. :) Nem tornáztam, nem sportoltam mellette semmit, csak a munkába menet gyalog mentem (kb 10 perc séta). Én ma kezdtem újra, mivel a szülés után még maradt rajtam pár kiló felesleg. :(
Szia. Én egyszer végig csináltam, fogytam 13 kg-ot, és nem is jött vissza, aztán megszületett a kisfiam, és fogyóznom sem kellett magamtól lefogytam, most a második fiam születése után nem sikerült az elmút két évben így most újra belefogtam, azt nem tudom mennyit fogytam mert nem álltam mérlegen még, 3 hete csinálom.Most késik a menstruációm már lassan egy hete és azt mondják ez a fogyókúra miatt lehet, de úgy tudom más fogyókúrák is hatással lehetnek a hormonháztartásra.Mikor legutóbb csináltam nem volt semmi problémám vele, sõt amikor befejeztem még utánna is fogytam 2 kg-ot.
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen a valaszokat :) ) en marcius 9diken kezdtem el, es azota lement 2 kg.. szal orulok :) ) tudom nem sok..de akkor is orommel tolt el.., de hol van meg a maradek 15kg...:S
Én 13 kg-t fogytam tõle, nem jött vissza semmi, pedig 3 éve csináltam.

Van, aki úgy csinálta a 90 napos diétát, hogy nem tartott közben gyümölcsnapot, és így is hatásos volt?

Legjobb válasz: az nem 90 napos...de tök mindegy, mert ígyis-úgyis szar

az nem 90 napos...de tök mindegy, mert ígyis-úgyis szar
A kérdező hozzászólása: Sejtettem, h lesznek ellenzõk, de tök mindegy. Hívhatjuk szétválasztó diétának is, ha úgy jobban tetszik.
Mindegy, hogy hívod, így is, úgy is baromság. A sikeres diéta alapja a szénhidrátbevitel ésszerû csökkentése. Szénhidrátnap Keményítõnap (keményítõ = szénhidrát) Gyümölcsnap (gyüm.cukor = szénhidrát) Az egyetlen normális nap a fehérjenap. Szerinted miért a 90 napos alatt derül ki egy csomó emberrõl, hogy cukorbeteg?
Utolsó: Basszus, én ebbe még így bele sem gondoltam, de tök igaz. Világossssáág!!!!!! Amúgy én nem is voltam soha ennek a módszernek a híve, nem is csináltam soha.
Szia! Több féle 90 napos diéta divatos manapság. A gyümölcsök, zöldségfélék mint tudjuk számos dolog miatt segíthetik a diéta sikerét. (rostok, szénhidrátok, vitaminok, stb.) Én szerintem a napi ötszöri étkezésben rejlik a sikeres diéta, a könnyed fogyókúra és a biztos fogyás titka. Mindemellett nem éhezik az agyunk sem. Részleteket írok neked e-mail-ben, ha érdekel ez a megközelítés. Vidám és könnyed diéta sikeredért: István
Én a másik táborhoz tartozom, Én végig csináltam 3éve, akkor 122kg helyett lettem 93kg. Azóta 2-3kg jött vissza. Azóta a reggelire gyümölcsöt eszek. A gyümölcsnap a rostbevitel miatt is fontos szerintem.
Én csináltam már ezt a diétát többször is, szerintem egyáltalán nem megterhelõ, viszont a gyümölcsöt semmiképpen nem lehet kihagyni, én a csak víznapot hagytam ki, mert azt nem tudtam végig csinálni.nagyon sokféle és sokrétû táplálkozásra ad lehetõséget, csak tisztában kell lenni azzal, hogy mely alapanyagok mely csoportba tartoznak, ez szerintem elõtte hosszas és körültekintõ kutatómunkát igényel.én ajánlom!sok sikert!

Mai napon kezdtem el a 90 napos diétát van olyan aki csatlakozna?

Lenne egy kérdésem hogy lehet e ízesíteni a teát édesítőszerrel.Meg még egy hogy lehet-e uzsizni pl: fehérje napon joghurtot.

Legjobb válasz: Szia! Bocs hogy hülyeséget kérdezek,de mi az a 90 napos diéta? Mert éngem is érdekelne! :)

Szia! Bocs hogy hülyeséget kérdezek, de mi az a 90 napos diéta? Mert éngem is érdekelne! :)
lõvésed sincs hogy mi az de benne lennél...nem vagy valami okos...
Javaslom a Hoxa.hu-t, ott van aktív 90 napos diétás fórum. Beszélgetünk és egymást támogatjuk, ha szükséges. lehet inni, de jobb ha nem iszol sokat cukorpótlóval, mert éhség érzetet csinál. Lehet enni joghurtot, de csak natúrt. A vaníliásban sok a cukor, a gyümölcsösekben pedig keveredik a gyümölcs és a fehérje nap.
hát az a sok gyümölcs nem fog megártani ami a gyümölcsös joghurtban van :D
van, aki három éve csinálja és nincs semmi baja!
Szia! Én meg olyat tudok, aki a diéta után az intenzíven kötött ki hasnyálmirígy gyulladás miatt. Nem állítom, hogy e miatt, de én tartanék szünetet, vagy ligt-osabb egy hónapot csinálnék.
Életmódváltás kell, nem ilyen "x" napos diéta.
Ėn nem a hús ellen vagyok hanem az elmėlet "miszerint naponta 5-6 x húst kellene enni" mert az az egėszsėges...
Egyėbkėnt mást is tudtok linkelni vagy minden kėrdėsnėl ezt a testėpitõs [email protected]?
Ez nem vita csak eszmecsere. Van pl. vegetáriánus testėpitõ (eredmėnyekkel nemcsak hobbiból...) számtalan sportoló õk bizonyára nem lovak. Ės nekem is VOLT! nagy fitneszõrült ismerõsöm aki teledumált mindenkit a gym-be hogy hús meg zöldsėg.. aztán 37 ėvesen csak úgy lefordult a szėkrõl Most lehet mondani bizti genetika vagy stressz egy biztos a hús meg a zöldsėg nem garancia
A kérdező hozzászólása: Eltértetek a témától és veszekedtek.
ma 14:45 A vegetáriánus testépítõk rendkívül gondosan összeállított étrendet követnek, összeállításakor figyelembe veszik a különbözõ növények aminosavprofilját, és úgy kombinálják õket, hogy teljes értékû fehérjét kapjanak. Ja, és a versenyzõk szteroidokat, növekedési hormonokat is használnak, nem is keveset. Illetve baromi sokat. Nem tudom értelmezni azt hogy lefordul a székrõl, nem értem, mire célzol. Lehet, hogy abbahagyta, és elkezdett minden szart összeenni? Vagy eszetlenül edzett, és fáj mindene? Nem értem. Meg azt sem tudom, hogy létezik-e egyáltalán, de feltételezem hogy nem találsz ki ilyesmit magadtól. Van ezen a fórumon is 42 éves, naturál testépítõ aki 27 éve így él, és edz, kifogástalan állapotban van. Kép is van róla az oldalon. Akkor most kinek van igaza?
Nem értem, miért kell a másikat földbe döngölni azért, mert õ úgy fogy, ahogy neki jó. Táplálkozás Harcmûvész, te akkora baromságokat írogatsz minden kérdéshez, hogy rajtad meg aztán csak röhögni érdemes. Hiába írogatod, hogy a futás szar: NEKEM bevált. Hiába mondod, hogy Rubint Réka gyökér és semmit sem hat a tornája: Olyan combizmom lett, mint még soha, fogytam 15 kilót, egészséges és formás vagyok(és rajtam kívül még több ezer ember sikersztorit tudna mesélni). 90 napos teljesen jó, mellette rendszeres mozgás, szénhidrát napon alacsony glikémiás indexû ételek fogyasztása és hatékony lesz. Hadd tudja már jobban az, hogy mi mennyire hatásos, aki a segítségével fogyott le és tudja is tartani a súlyát.
Ma 11:55, ha rendesen megkefélnének, attól is erõsödnének a combjaid. Na bumm, írj még okosságot ész szólj le. Egyszer odaállok eléd, 'úgy csinálok mintha' és persze nem töröm el a térdedet. Mert néhány év múlva a futástól úgy is szétmegy, akkor majd foghatod rám, nehogy a hülye mozgásfajtád legyen a felelõs. A szívembe zártalak (L)!
A 90 napos kreténség mûködésképtelen egyszerûen. Az egész azért lett kitalálva, hogy a kövér emberek szidhassák a genetikát. Ez egy alibi-diéta, ideggyenge kismókusoknak, akiknek nincs akaraterejük egy rendes fogyókúrát végigcsinálni. Tudod mivel lehet lefogyni? Sok sportolással és normális diétával, nem ilyen akaratgyengéknek kitalált fosadékkal...
A 90 naposnál nem is létezik rosszabb.
Tök jó, hogy kizárólag a kilók érdekelnek. Mint az ilyen "fogyókúrázókat" általában. Az a gond, hogy a leadott kilóknak nagyon kis része volt zsír. "biztos van a süteményben fehérje" <- NINCS! NULLA! A növényekben is NULLA. Vagyis nem, de az emberi szervezet kizárólag állati fehérjét hasznosít. Kivéve persze ha tudatosan kombinálod aminosavprofil szerint, de ezt belõletek nem nézem ki. Ja, és sütemény, csoki, tészta, kenyér, stb... és szerinted nem volt egészségtelen? Akkor gratulálok. Aki nem tudja magától hogy ezek egészségtelen kaják, azoknak csak gratulálni tudok. Azért nem normális diétát csinálsz, mert nem tudod betartani? Ez tudod miért van? Mert nem akarsz fogyni sem igazán. Legalábbis nem magadért, hanem a többi ember véleményéért csinálod, ami nem ad elég akaraterõt. Én mikor szálkásítok, egy percig nem kérdés, hogy nem eszek semmi szart, hanem sovány húst zöldséggel. Számomra fontosabb az egészség és a jó kinézet, mint a fincsimincsi csokikák. Akaraterõ kéne hozzá, nem csodadiéta.
A kérdező hozzászólása: BEFEJEZNÉTEK B+??? Ne itt veszekedjetek! Nem kell rögtön egymásnak ugrani! :@
Ez a diéta nem csoki, meg süti zabálásról szól! Az ellenzõknek fogalma sincs róla, hogy mi van a diétában. Úgy kellene csak kritizálni, és leszólni valamit, hogy utána néztek, hogy pontosan mirõl van szó. A tészta, vagy csoki, vagy bármi nemû édesség minimális mértékben szerepel, pont annyira, hogy megszüntesse a vágyat irántuk. A diéta alapja a sok zöldség, és gyümölcs.
Hát én csinálom és annyi a problémám vele, hogy baromi éhes vagyok szénhidrát, meg gyümölcsnapon. Zöldségnap a legjobb, akkor jóllakom sok finom párolt vagy sült zöldséggel, fehérjén is a sovány husival, de aztán szénhidrát napon dobálja a vércukromat, gyümölcsnapot meg nem tudom kibírni, miközben suliban vagyok, meg dolgozom, mert elájulok. Jelenleg ez a problémám vele, nincs erõm edzeni. Fogalmam sincs, hogy használ-e majd, de a szénhidrátot akár ki is lehetne iktatni. Egyszerûen rosszul érzem magam, hogy folyton korog a gyomrom, meg szédülök, pedig aztán nem vagyok egy nagyétkû, csak feljött a télen 5 kiló, ami fenéken landolt.Én lehet, hogy inkább az általános diétánál maradok, képtelen vagyok 1 napig csak gyümölcsöket enni, meg is undorodom tõlük.
Az általános diéta is csak akkor fog jól mûködni, ha az ember mellette folyamatosan mozog, sportol. Nem aranyérmes olimpikonnak kell lenned, 1-2 óra lépcsõfutás is megteszi, de legyen rendszeres! Aki meg ilyen 90 napos vérkretén baromságokra pocsékolja az idejét, az ne csodálkozzon, ha nem fog fogyni. De szerintem ezek nem is akarnak, csak szimplán önigazolást keresnek arra hogy genetikailag ilyenek.
Baratikoromben tobben kiprobaltak, volt aki nem birta es duplajat hizta vissza, volt aki rosszul lett es sokan kerultek korhazba, ezek koze tartozom en is, aki hetekig rosszul voltam es barmit ettem ki is hanytam. Ezutan a herbalife termekeit probaltam ki, ami rengeteget segitett 3 het alatt fogytam 4 kg :) ez nem egy fogyasztoszer, hanem egy egeszseges eletmod alapja. Egyaltalan nem nehez, mivel nem ehezel, rengeteg vitamint tartalmaz es energiat ad. En szemely szerint jobban erzem magam, jobban alszom, szebb lett a borom es sokkal aktivabb vagyok. Ezelott 4 evvel kezdtem el akkor 4 honap alatt 12 kgot fogytam, viszont nem tartottam be a szabalyokat, vagyis h mikent tudom megtartani a testsulyom es 8 kg vissza szedtem. Rengeteg sportolo fogyassza, kivalo termek :) betegeknek is ajanlott mivel a vitaminban gazdag ital nem csak a fogyaszt segiti de biztos ut az egeszseges eletmod szerint, nem utolso sorban finom is :D Szivbol ajanlom, garantalt siker es biztos h nem fogod megbanni :)
40. A kulonbozo dietakkal meg az a problema, hogy megfosztod a szervezeted olyan dolgoktol amire szuksege van. Tehat a 90 napos fogyokuranal azt mondjak h konnyeben letudja bontani a szervezet, viszont ahhoz h fogyj szukseged van proteinre, vagyis feherjekre, es termeszetesen vitaminokra. Ha ezeket a szervezeted egy heten csak 1-2x kapja meg az anyagcsered lelassul ( persze fugg a szervezetedtol ) nem az a lenyeg h megfosszuk magunktol az etelt, vagy csak egy fajtat egyunk. Minel szinesebben es valtozatosabban kell enni, figyelni az olajos, zsiros, cukros, lisztes stb etelekre.
Hát nem tudom, én még táplálék kiegészítéssel is.. Úgyis az az elsõ hogy valami normális táplálkozást alapoz meg az ember. Ekkor még úgyis c-vitamin hiány lesz (hiába a zöldségevés) a legtöbb embernél, valószínûleg omega3 bevitel is kevés. Elvileg a K2 vitamin is hiányzik hiába eszünk húst, zöldségeket és termelõdik valamennyi a bélcsatornánkban. Na ezek után biztos jöhet már Herbalife meg rákmegelõzõ alga meg minden. Mert bizonyos alapok a helyükre kerültek.. Kérdés ezután kinek van még pénze.
A lencseevés meg a spártai katonák... Ismerõs a sztori másik kérdésnél.
BHa hizásra hajlamos egyėn a hátsóját sem emeli akkor hizni fog mindegy miböl eszik többet Abba meg már ne is menjünk bele hogy aki az emberi lėnyt "lėtrehozta" az nem húsevõ emėsztõrendszerrel látta el az embert.Már a fogainknál is látszik hogy mit kėne ennünk. Nagyrėszben zöldsėgeket gyümölcsöIket magokat, húst pedig csak kisebb mennyisėgben. Ahogyan ezt már ėvezredekkel ezelõtt is megirták.
nekem annyi, hogy a gyümölcsnapoktól beindul az ember emésztése. de szerintem is egy nagy kaka az egész
Gyümölcsnaptól a fosás indul be. A gyümölcsök, a bennük lévõ cukor, a gyümölcsök héja minden, csak nem emésztést erõsítõ, segítõ anyagok.
Helooo. Nos, egyenlõre konkrét, biztos válaszom, véleményem még nincs errõl a diétáról. Utána néztem, és rengeteg sikersztori van, sok ember ettõl a módszertõl fogyott le, nem is akármennyit, és tartotta is a súlyát. Tehát most erõsen gondolkodom, hogy elkezdem én is ezt a dolgot. Ha gondolod, beszélhetünk, és a többi.
5-e óta csinálom. Annyira azėrt nem rossz mint ahogy itt sokan bekiabálják. Ės nem hinnėm hogy az embernek húst hússal kellene ennie. Azis egy baromság ha már itt tartunk...
ma 13:16 Nem húst hússal. Az ember alapvetõ táplálkozása húson és zöldségeken alapszik. Ezeket naponta fogyasztani kell. De ha nincs diéta, nyugodtan lehet lazítani is, akkor egyél azt amit akarsz... persze ne szart. Diétában viszont a legfontosabb dolog a magas fehérjebevitel. Ez azért kell, mert a szervezetnek nagyobb szüksége van a zsírra túlélés szempontjából, mint az izomzatra. Magyarul, ha nem eszel elég fehérjét, de bármilyen diétát csinálsz, akkor az izmaidat fogyod le, lényegtelen, hogy egyébként nem vagy nagyon izmos. Ezért megy lefele a mérleg mutatója, ezért csökken folyamatosan a térfogatod de ennek ellenére ezért nézel ki egyre formátlanabbul. (szarabbul-t akartam írni, de mégsem...) Végszó: most komolyan! Diétában fehér kenyér? Sütemény? Csoki? Normális vagy?
Szia! Én már 10 éve megcsináltam, nem szenvedtem, sokat fogytam. Tény, hogy utána visszajött, mert nem figyeltem, de ez akármilyen más diétára is igaz! Most újra csinálom, a 6. napon tartok, és nem jön rám a szénhdrát zabálhatnék, mint ahogy mondjuk a csökkentett ch tartalmú diétánál. Szerintem nagyon jó diéta, megtartásnak meg lehet kalóriát számolni. Egy idõ után meg számolni sem kell, beáll az egész, könnyebb a kontroll. (Kcal számolást is csináltam fél évig).
Bármelyik "napos" diéta után visszahízol, ha visszatérsz a "normális" kajálásra. Csak az életmódváltás segít, ami hosszútávú, végleges.
Fehėr kenyeret nem kell feltėtlenül enni. De egyėbkėnt hol van az elõirva hogy hús meg zöldsėg az ember alapvetö táplálėka. Meghogy csak hús evėsėvel lehet izmot felėpiteni. A spàrtai katonák se húst zabáltak hanem lencsėt meg hasonló dolgokat mėgis izmosak meg erösek voltak. Mellesleg nėzzėtek már meg minek van több fehėrjatartalma a csirkehúsnak vagy a lencsėnek ės a hozzá hasonló növėnyeknek..
A hüvelyesekkel csak az a gond, hogy hizlalnak.
Annyit kell enni belõlük ami kielėgiti a napi szüksėgletet. Nem egy egėsz bográccsal... Ha fehėrjėböl többet fogyasztunk mint amire szüksėgünk van attól is hizni fogunk...
Arról nem is beszėlve hogy a sok hústól elsavasodik a szervezet meg jól "megrákosodunk" Akkor most melyik jobb. Testėpitök csak testzsirszázalėkokról beszėlnek az a lėnyeg hogy ne legyen...hülyesėg
"Annyit kell enni belõlük ami kielėgiti a napi szüksėgletet." És mennyi az annyi? Jön a dietetikus és megtippeli? Nem. "Nem egy egėsz bográccsal... Ha fehėrjėböl többet fogyasztunk mint amire szüksėgünk van attól is hizni fogunk" Hát persze, ha cukorral és tejjel eszed, akkor igen. De normál esetben az ember nem eszik cukrot, tejet, sõt keményítõt se sokat (tehát a lencsét sem) mert elhízna tõle. Arról nem beszélve, hogy rendszeres hüvelyes fogyasztástól mekkora károkat szenvedne a bélfalunk.. Minek? Ki lehet késsel is lyukasztani valakit, én ezt nagyon jól tudom, minek hüvelyest enni a bélfal áteresztésének növeléséért? Egészséges ember ilyenre nem vágyik.. Mondjuk ma már az önpusztítás.. divat.
Arról nem is beszėlve hogy a sok hústól elsavasodik a -- Hogy az ilyen elsavasodásnak nem létezik kémiai magyarázata, nem létezik savasító (lúgosító) étel, anyag. PH puffer van a testünkben, ha ez nem jó akkor halottak vagyunk.
Hogy mennyire? Semennyire, ezt megmondom neked. A 90 napos baromság egy mûködésképtelen vérkreténség. Operettdiéta. Arra tökéletes, hogy lehessen szidni a genetikát két bigmac menü betolása közben, és altatgatni a lelkiismeretedet, hogy "hát én mindent megpróbáltam". Szóval igen. Önámításra, önhülyítésre kiváló. Fogyásra egy kalap szar.
Ha a hús evėsėnėl tudod "mennyi az annyi" (dietetikus nėlkül) akkor a hüvelyeseknėl is tudni fogod.. Egyėbkėnt ez a bėlfalra káros sztori ez honnan jön?
Orvosi vizsgálatokból. A bél áteresztõ képességét bizonyos cukrok elfogyasztásával és a vérben megjelenõ koncentrációjuk arányával vizsgálják legegyszerûbben. Nagy különbség, hogy a húsevõk között nincs elhízás, tehát "mértéktelenségbõl" adódó probléma (alacsony inzulinszint*) míg a keményítõ tartalmú növények esetében ez bizony elõjön. Nem mindenkinél, nem azonnal, de ezt nevezzük elhízásnak.
Ha valaki az édesség, cukros üdítõk, és a szemét kaja HELYETT eszik normális ételeket, azt azért nem terheli meg annyira anyagilag, mintha mellette enné. Tapasztalat. Csak akkor drágább az egészséges étrend, ha ugyanúgy megveszed mellé minden nap a kólát, chipset, tejet, cukrot, meg a többi hülyeséget. A tápkieg meg tényleg olyan dolog, amire megéri spórolni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!