Találatok a következő kifejezésre: Van, akinek a 90 (106 db)

Van olyan aki a 90 napossal úgy fogyott le hogy alakított rajta? Ha igen akkor hogyan és sikeres volt e?

Legjobb válasz: A 90 napos úgy is hülyeség, hogy ha kicsit változtatunk rajta. Az egészségedet is tönkre teheted a 90 napos "diétával".

A 90 napos úgy is hülyeség, hogy ha kicsit változtatunk rajta. Az egészségedet is tönkre teheted a 90 napos "diétával".
gáspár evelin
A 90 napos diéta az egyik legkímélõbb, mert változatos étrendet biztosít, nem kell egyoldalúan táplálkoznod. Módosításként olyat lehet csinálni, hogy a folyadéknapot "dúsítod" zöldségekkel vagy gyümölccsel. De (!), ha szénhidrát nap van, akkor egyél csak tisztán szénhidrátokat, fehérjenapon ne egyél gyümölcsöt stb., mert ez a fogyókúra lényege: ne keverd napi szinten a tápláléktípusokat.

Ha egy település kb 25km re van akkor a posta egy nap alatt elviszi a levelem oda vagy mindenképp ajánlott elsőbbségivel feladni (azt írják, hogy így 90% az esélye hogy egy napon belül megérkezik)?

posta,elsőbbség,elsőbbségi,levél,

Legjobb válasz: Mindegy milyen messze van, egy ideje már minden levelet elvisznek a központi elosztóba és onnan kézbesítik. Ha nagyon fontos hogy hamar megérkezzen, akkor ajánlott elsõbbségivel add fel. Kérhetsz hozzá e-értesítést, nem kerül túl sokba és legalább tudod, mikor kapták meg.

Mindegy milyen messze van, egy ideje már minden levelet elvisznek a központi elosztóba és onnan kézbesítik. Ha nagyon fontos hogy hamar megérkezzen, akkor ajánlott elsõbbségivel add fel. Kérhetsz hozzá e-értesítést, nem kerül túl sokba és legalább tudod, mikor kapták meg.
Ahogy az elsõ írja. Nem azon múlik, hogy milyen messze van. Akár a szomszéd utcába is küldheted, lényegtelen. Elõbb elviszik a központba és onnan küldik tovább. Én ha feladok valamit a reggeli órákban simán, akkor az általában ott van másnapra. Akkor szoktam elsõbbségivel, ha késõ du., este adom fel, így az is odaér a következõ munkanapra.
A kérdező hozzászólása: Köszi mind kettõtöknek ment a zöld kéz :D

Ha szívritmuszavarom van, akkor a Magyar Államkincstár ad személyazonosító kártyát, hogy tartósan beteg gyermek vagyok, és 90%-os kedvezménnyel utazom?

16 éves vagyok, csütörtökön megyek háziorvoshoz hogy elinduljon a teljes kivizsgálás, mert már többször mondta, hogy menjek. Szerinte el?fordulhat, hogy szívritmuszavarom van. Kíváncsiságból tettem fel a kérdést. Ha ez lehetséges, akkor mit kell tennem? A lelet egy másolatát bemutatni a kompetens személyeknek?

Akinek csak pár kiló feleslege van, használhat a 90 napos diéta?

Ha valakin csak pár kiló felesleg van-sokan erre azt mondják, ne fogyókurázzon, mert pont jó igy- de oldalt az uszogumikat le szeretné adni- tehát a törzsr?l szeretne lefogyni- az lehetséges ezzel a diétával- persze rendszeres mozgás mellett?

Legjobb válasz: Ez függ a magasság és súly arányától. Nem tudhatjuk neked mit jelentenek az úszógumik! Bele kezdhet az is, akinek kevesebb a súly feleslege, de az ne várjon pár hét múlva óriási változást! Meghát.. ha valakin 2-3 kiló van, annak nem fogyóznia kell, hanem többet mozogni és egészségesebben enni!

Ez függ a magasság és súly arányától. Nem tudhatjuk neked mit jelentenek az úszógumik! Bele kezdhet az is, akinek kevesebb a súly feleslege, de az ne várjon pár hét múlva óriási változást! Meghát.. ha valakin 2-3 kiló van, annak nem fogyóznia kell, hanem többet mozogni és egészségesebben enni!
Ha nem sok súlyfelesleg van rajtad, nem biztos hogy ez a módszer látványos eredményt mutat. Lehet, hogy csak két-három hét elteltével látszik majd valami. Esetleg alakformálásra megfelelõ, kiegészítve a jól megválasztott tornával.
szerintem ha nem sok a súlyfelesleged, és formálódni szeretnél, akkor inkább célzott tornagyakorlatokat (ebben az esetben az oldalsó rész formálásához haránt-felülés, törzskörzés, úszás) kellene végezned, és emellett ilyen hosszadalmas diéta nem is szükséges, csak inkább annyi, hogy figyelj oda mit eszel, meg mennyit.
Szerintem az egészségednek mindenképpen jót tesz, ha pedig a fölösleg is lemegy, nyertél.

Aki a 90 napos ellen van, az miért írogat be ide?

Ha neki nem tetszik, akk nem csinálja, de számos embernek bevált.

Legjobb válasz: Az egy dolog, hogy egy kúrával mennyit lehet fogyni. Mindenki fogy, aki nem kap meg valamilyen alapvetõen fontos építõanyagot. Más kérdés, hogy a fogyókúra után ezt az anyagot már rendesen megkapja, és akkor viharos sebességgel hízni kezd - valamint közben megedzõdött a fogyás ellen is, tehát a következõ kúra már csak feleannyira hatásos. Míg egy normális fogyókúrával ilyen mellékhatások nincsenek. Végül: azért írunk, hogy ez mindenki számára világos legyen.

Az egy dolog, hogy egy kúrával mennyit lehet fogyni. Mindenki fogy, aki nem kap meg valamilyen alapvetõen fontos építõanyagot. Más kérdés, hogy a fogyókúra után ezt az anyagot már rendesen megkapja, és akkor viharos sebességgel hízni kezd - valamint közben megedzõdött a fogyás ellen is, tehát a következõ kúra már csak feleannyira hatásos. Míg egy normális fogyókúrával ilyen mellékhatások nincsenek. Végül: azért írunk, hogy ez mindenki számára világos legyen.
mert szabadon nyilváníthatok véleményt. mert nem csak olyan témába írhatok, a mivel egyetértek, azért
Nekem nem jöttek vissza csak kipróbáltam.Fogytam is!Csak ott a bibi hogy elõtte és utána mérettem testzsír százalékot.Eléggé kiábrándító volt...
Igazából az elõttem levõk elmondtak mindent =)
Le is pontozták szépen az elsõket! Csak azt nem, aki tényleg szakember, és látszik rajta, hogy õ aztán igzán ért hozzá... pedig a többi is azt mondta, mint õ. A kérdezõ meg közben valószínûleg a kardjába dõlt.
Én tavaly megcsináltam, 8 kilót fogytam. Idén visszajött kb 10 és sokkal rosszabbul érzem magam, mint a tavalyi 8 kiló plusszommal. Hátha valaki okul belõlem...
Én 23 kg-ot fogytam, 6 hónapja tartom a súlyom, a vérképem és a közérztetem jó, sokkal csinosabb vagyok 6 gyerek után és megtanultam mi a kitartás, az önfegyelem, sokkal nyugodtabb vagyok, a vérnyomásom már nem magas. Nem hülyeség a diéta, csak annak aki ócsárolja és nem próbálta, vagy gyenge volt végigcsinálni.
Mert a 90 napos NEM EGÉSZSÉGES, és erre akarnánk felhívni a figyelmet. De tudod, mit, aki hülye, csinálja csak, majd egyszer megtudja, milyen károkat okozott a szervezetének...
A kérdező hozzászólása: én senkit nem pontoztam le, mert a kérdésemre kaptam válaszokat! még egy kérdés! van olyan, aki próbálta, és visszajöttek neki a kilók vagy tönkrevágta a szervezetét, ahogy írtátok? mer ha van, akk abbahagyom...

Tehát akkor hogy van ez a 90 nap? Mindenképp haza kell jönnöm egyszer közben?

Sziasztok! Bocsánat, ha nem jó kategóriában van a kérdés! Arról lenne szó, hogy egy amerikai állampolgárral vagyunk szerelmesek egymásba, és szeretnénk összeházasodni (Amerikában). Az a terv, hogy miután én befejeztem a tanulást Mo. - n, szeretnék Amerikába menni, hogy összeházasodhassunk. Voltam már ott egyszer, a turista 90 napot kihasználva, és legközelebb is így szeretnék kimenni, de azt írták, hogy mire zöldkártyát kapok a házasságra hivatkozva, az kb. 6-9 hónap, és három évig kell bizonyítottan együtt élnünk, hogy állampolgárságért folyamodhassak. Nekem csak ezzel a 6-9 hónappal van bajom, mert addig nem maradhatok kint turistaként legális státuszban (gondolom a zöldkártya után legális státuszban leszek 3 évig), tehát az a kérdésem, hogy haza kell- e jönnöm az esküv? után még egyszer, hogy aztán majd csak akkor mehessek vissza, mikor a zöldkártyát megkaptam, vagy pedig az esküv? már legális ott tartózkodásnak számít?

Legjobb válasz: Ilyen kérdést ne itt tegyél fel! Ajánlom ezt az oldalt: http://www.newcomersguideusa.com/

Ilyen kérdést ne itt tegyél fel! Ajánlom ezt az oldalt: http://www.newcomersguideusa.com/
Állítólag elég átmenni Kanadába meg vissza. Bár ez már pár éve volt...
"Állítólag elég átmenni Kanadába meg vissza. Bár ez már pár éve volt..." Hülyeséget ne írj! Nem elég átmenni! Ha 90 napot ott tartózkodik, akkor ugyanannyit kell töltenie a saját országában, mire visszajöhet.
Nincs még evvel kapcsolatba tapasztalat? Pl. mexikói-amerikai, vagy angol-amerikai, vagy amerikai-francia??? Meg kellene õket kérdezni, õk hogyan csinálták...
Amerikai hatóságok? Õk se lehetnek elzárkózva a szerelem mindent elsöprõ erejétõl. Õk mit mondanak?
A kérdező hozzászólása: Köszönm szépen a válaszokat, elsõnek a linket! Még Amerikai hatóságoknál nem érdeklõdtünk, igazából kicsit korai lenne, csak ez a kilencven nap ütött szöget a fejembe.
Az amerikai követséget hívd fel.
Nem kell hazajönni, barátnõm majdnem két évet volt így kint. Õ még a lejárat elõtt mindig kért hosszabbítást ott helyben, és mindig megadták neki. A kint élõ, már ottani állampolgár anyukájánál volt látogatóban. Ha biztosak lehetnek benne, hogy nem dolgozol kint feketén, hanem az itthon megkeresett pénzed költöd csak turistaként, vagy ottani állampolgár eltart, akkor nem zavarnak ki az országból.
A kérdező hozzászólása: Utolsónak: Köszönöm szépen! Nagyon hasznos választ adtál, pont ezt szándékoztam tenni. Nem, feketemunka szóba sem jöhet, természetesen. Nem akarom magam kivágatni az elsõ adandó alkalommal.
A kérdező hozzászólása: www.gastroyal.hu
igen van, de mivel a méregtelenítés is fontos ebben a diétában én nem bíznám másra az ételek összeállítását, mert nem tudhatod mivel dolgoznak a szakácsok

Horváth Ildikó által kiadott receptek 90 napos diétához című könyvben a rizses ételek a szénhidrát napnál vannak. Akkor a rizst most szénhidrát vagy keményítő napon kell ennem?

Legjobb válasz: Honnan jön belõletek ez a sok baromság? Itt mindenki elmebeteg? A KEMÉNYÍTÕ A SZÉNHIDRÁTOK EGYIK FAJTÁJA. A rizsa szénhidrát. Pont.

Honnan jön belõletek ez a sok baromság? Itt mindenki elmebeteg? A KEMÉNYÍTÕ A SZÉNHIDRÁTOK EGYIK FAJTÁJA. A rizsa szénhidrát. Pont.
A rizs CH, mivel a keményítõ is CH ez teljesen rendben van. De a diéta ketté szedi: a keményítõ külön egy nap, és a CH alatt a tésztás ételeket érti. Az a baj, hogy rosszul vannak elnevezve a napok a diétában, ezért ez a sok félreértés. Fehérje = hús+tejtermékek Keményítõ = fõtt zöldségek+rizs CH = tésztafélék, némi édesség Gyümölcs = gyümölcs Ez a diéta lényege ;)
A rizsben keményítõ van. Tehát a keményítõs napra való.

12 napja kezdtem a 90 napost. Van aki csatlakozik?

2 éve már csináltam,és 17 kilót fogytam. Sajna visszajött 10, amit most fogok leadni. Valaki velem tart?

Legjobb válasz: De szeretem, hogy a 90 naposat annyian fikázzák. Akik meg kibírnak 90 napot becsülettel, azok pedig elégedettek..nos, akkor hogy is van ez? Szerintem itt sok az irígy. Én is 90 naposozok. Szeretem, nem éhezek, nem megterhelõ. Egyébként nem zabálok egész nap szénhidrátot, reggel gyümi, ebédre finomság (csak éppen egy fajta), délután pedig már csak gyümi vagy folyadék. Tehát a napi kalóriám 1200 körül sincs. Nah okosok, hogy is van ez? S mivel megszoktam délig a gyümi evést, a gyomrom is kisebb lett, nem kívánom az édességet, és nem akarok állandóan zabálni..Az ebédem pedig mindig finomság :) nagyon sok klassz receptem van. Sokak szerint elzsírosodik a szervezet így. De könyörgöm! Fele annyit eszek mint máskor, ez baj? Sok diétát végignéztem, számomra ez volt vállalható, és láss csodát, fogyok vele...Ha nem fogyóznék, a mekis kajától jobban elzsírosodna a szervezetem... huuupppszzz bocsi :)

De szeretem, hogy a 90 naposat annyian fikázzák. Akik meg kibírnak 90 napot becsülettel, azok pedig elégedettek..nos, akkor hogy is van ez? Szerintem itt sok az irígy. Én is 90 naposozok. Szeretem, nem éhezek, nem megterhelõ. Egyébként nem zabálok egész nap szénhidrátot, reggel gyümi, ebédre finomság (csak éppen egy fajta), délután pedig már csak gyümi vagy folyadék. Tehát a napi kalóriám 1200 körül sincs. Nah okosok, hogy is van ez? S mivel megszoktam délig a gyümi evést, a gyomrom is kisebb lett, nem kívánom az édességet, és nem akarok állandóan zabálni..Az ebédem pedig mindig finomság :) nagyon sok klassz receptem van. Sokak szerint elzsírosodik a szervezet így. De könyörgöm! Fele annyit eszek mint máskor, ez baj? Sok diétát végignéztem, számomra ez volt vállalható, és láss csodát, fogyok vele...Ha nem fogyóznék, a mekis kajától jobban elzsírosodna a szervezetem... huuupppszzz bocsi :)
"Tényleg nem kötekedésbõl írom, de ha ezzel a módszerrel 10 kg visszajött, akkor miért ezt alkalmazod újra?" Mert annyiszor fogyózhat egy ember, amennyiszer szükségét érzi. Most 90 nap, lefogy, aztán ha odafigyel, nem lesz baj. Ha meg visszahízik, az azért van mert nem figyel oda, de sebaj, 90 nap és újra csinos. Ennyi! Amúgy ha nem fogyózott volna, most nem plusz tíz lenne, hanem 27..És elmondta, hogy számára ez a diéta teljesíthetõ. Ne akarjátok 20 dkg natur csirkemellen meg pár szál salátán "tartani", fõleg ha aktív fizikai munkát végez (3 fiú)..
A kérdező hozzászólása: Ja, és 2 kg minusz!
Tényleg nem kötekedésbõl írom, de ha ezzel a módszerrel 10 kg visszajött, akkor miért ezt alkalmazod újra?
Nem vagyok önmagam ellensége, uh inkább nem élek a lehetõséggel köszi. Azért csak érdekességképpen mérhetnél egy induló testzsír%ot, meg egyet a 90nap végén. Igen tanulságos lenne az adat.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindkét választ! Várom az ötleteteket, hogy mi a jó módszer a fogyásra!? Tudom, ne egyél, és sportolj!! Ok, ez így igaz, de nekem vmi olyat kellett keresnem amit össze is tudok egyeztetni a munkámmal. 2 munkahelyen dolgozom. 3 fiúgyermeket nevelek. Na és nem beszélve az otthoni mûszakról. Este mikor hazaérek, szinte beesek az ágyba. Vasárnap délután van idõm egy kicsi kikapcsolódásra. Szóval, nem egyszerû. A kettõ válaszolónak: Nektek van súlyfeleslegetek? Fogyóztatók már valamikor?
"Ne egyél????" Ezt nagyon rosszul tudod, ne haragudj. Diéta alatt pont, hogy gyakran 3 óránként enni kell, csak ugye a lényeg, hogy mit. Na mindegy nem szaporítom a szót arról, hogy számolj kalóriát, egyél fehérjedúsan, hozd létre a kalóriadeficitet, mert amit vázoltál életvitelt, abba tényleg nem sok minden fér bele és mert aranyos vagy:) . Ezért itt egy étrend- http://shop.builder.hu/kaloria.htm4?etekid=189&act=mutat&min.. Nem túl bonyolult, de egy konyhamérleg azért kell hozzá. Ezt nyugodtan csinálhatod 90 napig a nélkül, hogy ártanál a szervezetednek. Egy multivitamint azért vegyél még hozzá.
A kérdező hozzászólása: Az utolsó válaszolónak: Köszi!!!!!! Nagyon aranyos vagy, ezt mindenképp ki fogom próbálni! Mégegyszer köszi!
Szia én csinálom és nagyon szeretem!!!!Terhesség elõtt csináltam, tök jó volt az összes akkor nadrágomat kifogytam.Most szülés után újra alkalmazom.

Van olyan aki le is fogyott a 90 napos dietaval?

En most akarom/tam kiprobalni.... de ahogy szetneztem itt itt szinte mindenki csak ellene van.....+ ahogy lattam az etrendet, h pl estere kalacs, suti.. :o ezzel hogy lehet fogyni? azok akik fogynak azok miert?

Legjobb válasz: Én fogytam vele 17 kilót.De a végeredménye nem ez.Úgy néztem ki mint aki súlyos rákbetegségbõl gyógyult volna fel.Volt aki meg is kérdezte,hogy meggyógyultam már,mert elég pocsékul nézek ki..Mivel a 90 napos diétát nem lehet végtelenségig csinálni,mert totál tönkre teszi az embert,így bár továbbra is figyeltem mit eszek,és nem zabáljak a kilók visszajöttek.Most újra 17 kilóval vagyok több mint voltam..Most újra fogyózom,de semmiképpen nem a 90 napossal..Nekem nem jött be..

Én fogytam vele 17 kilót.De a végeredménye nem ez.Úgy néztem ki mint aki súlyos rákbetegségbõl gyógyult volna fel.Volt aki meg is kérdezte, hogy meggyógyultam már, mert elég pocsékul nézek ki..Mivel a 90 napos diétát nem lehet végtelenségig csinálni, mert totál tönkre teszi az embert, így bár továbbra is figyeltem mit eszek, és nem zabáljak a kilók visszajöttek.Most újra 17 kilóval vagyok több mint voltam..Most újra fogyózom, de semmiképpen nem a 90 napossal..Nekem nem jött be..
A kérdező hozzászólása: kosz a alaszodat, es elarulod most mivel probalkozol? mert nekem is eleg sok sulyfeleslegem van... 82 vagyok /65-70 a cel/ ....de foggalmam sincs mibe fogjak bele :S
Én két szülés után fogytam 14 kilót, majdnem arra amennyi voltam.Nekem egy deka sem jött vissza, és nagyon jól érzem magam a bõrömben.Mondjuk én majdnem mindennap sportolok is mellé, heti háromszor aerobic-torna, egyszer kosár mi tiszta futás, másfél órás séta, és néha még az úszás is belefér. Szerintem kell a sport is, kinek mi válik be...nekem ez a módszer nagyon bevált, és örülök neki:) ::) Sok sikert neked is, vagy ezzel a módszerrel vagy mással!Üdv
Nem valami egészséges dolog, visszajön minden leadott deka, plussz a kálcium kiürül a szervezetböl, saját tapasztalatbol mondom, hogy nem hatékony!
Utolsó elõtt vagyok, nekem nem jött vissza semmi, és kálcium hiányom sincs, csak fantasztikusan érzem magam a bõrömben, és sokkal kiegyensúlyozottabb is vagyok:) . ha odafigyel az ember és sokat sportol nem jön vissza.Ez nem azt jelenti, hogy ajánlom, csak nekem bevált és örülök. Mással is lehet próbálkozni persze illetve csak a mozgással.
Szia. Én 1 hónapig csináltam, sikerült vele leadnom 8 kilót, amibõl 1 sem jött vissza. :) Nem tornáztam, nem sportoltam mellette semmit, csak a munkába menet gyalog mentem (kb 10 perc séta). Én ma kezdtem újra, mivel a szülés után még maradt rajtam pár kiló felesleg. :(
Szia. Én egyszer végig csináltam, fogytam 13 kg-ot, és nem is jött vissza, aztán megszületett a kisfiam, és fogyóznom sem kellett magamtól lefogytam, most a második fiam születése után nem sikerült az elmút két évben így most újra belefogtam, azt nem tudom mennyit fogytam mert nem álltam mérlegen még, 3 hete csinálom.Most késik a menstruációm már lassan egy hete és azt mondják ez a fogyókúra miatt lehet, de úgy tudom más fogyókúrák is hatással lehetnek a hormonháztartásra.Mikor legutóbb csináltam nem volt semmi problémám vele, sõt amikor befejeztem még utánna is fogytam 2 kg-ot.
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen a valaszokat :) ) en marcius 9diken kezdtem el, es azota lement 2 kg.. szal orulok :) ) tudom nem sok..de akkor is orommel tolt el.., de hol van meg a maradek 15kg...:S
Én 13 kg-t fogytam tõle, nem jött vissza semmi, pedig 3 éve csináltam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!