Találatok a következő kifejezésre: Van, akinek a (39575 db)

Van akinek a kisbabája pár hónapos korában "elfelejtett" kakilni? Sokat nyom de közben összeszorítja a fenekét! ár mindent kipróbáltunk!

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy szorulása van? Vagy teli van pukival és azért erõlködik? Nem hallottam még olyanról aki elfelejtett kakilni nem hiszem, hogy el lehet felejteni (tudatosan visszatartani igen, de elfelejteni nem) ez alapvetõ ösztön. Ha ráadásul erõlködik akkor inkább szorulásra gyanakodnék. Mennyi idõközönként kakil? milyeneket?(gondolom anyatejes/tápszeres, de ha szorulás van az is össze tud állni valamennyire igaz nem gombóccá, de puha "kábellé" igen...ilyen volt a kisebbik lányomnál és néha nagyon szenvedett vele)

Nem lehet, hogy szorulása van? Vagy teli van pukival és azért erõlködik? Nem hallottam még olyanról aki elfelejtett kakilni nem hiszem, hogy el lehet felejteni (tudatosan visszatartani igen, de elfelejteni nem) ez alapvetõ ösztön. Ha ráadásul erõlködik akkor inkább szorulásra gyanakodnék. Mennyi idõközönként kakil? milyeneket?(gondolom anyatejes/tápszeres, de ha szorulás van az is össze tud állni valamennyire igaz nem gombóccá, de puha "kábellé" igen...ilyen volt a kisebbik lányomnál és néha nagyon szenvedett vele)
Ezt csecsemõkori diszkéziának nevezik, mi is kinlódtunk vele, jó sokáig. Ez egy kóros reflex, amit majd kinõ a baba, sajnos nagyon kellemetlen neki. Nekünk a gasztros doki napi 2 szélcsövezést ajánlott. A hozzátáplálás megkezdésével rendezõdött a dolog.
Hú sajnálom akkor ezek szerint tényleg van ilyen. Mindig tanul valamit az ember.
A kérdező hozzászólása: mi most megyünk majd dokihoz!és õ már kap gyümit de még nem oldódott meg!nálatok a hozzátáplálás azonnal megoldotta?
Kb 2-3 hét alatt oldódott meg a probléma, fokozatosan. Kétszer adtam gyümölcsöt neki naponta, üvegeset. Kihez mentek ?
A kérdező hozzászólása: mi a Tokodi dr hoz székesfehérváron.és õ még csak egyszer kap gyümit én turmixolom neki barackot szilvát meggyet.akkor lehet ha többet kap megoldódik!remélem mert nagyon szenvedünk:(((

Mi van akkor, a garanciával, ha nincsen semmilyen garanciális feltételek?

Eladtam valamit a Vaterán és véletlenül a garancia mez?be 1 évet írtam be, de természetesen mint magánember eladja a saját cuccát, nem tudok garanciát vállalni a termékre, szóval eladtam, és fél év múlva, azaz most ír a jóember, hogy nem kapcsol be, és valszeg az akksija kifingott a készüléknek, és követeli rajtam, hogy csináljak vele valamit. Semmilyen garanciális feltételeket nem beszéltünk meg, nem írtunk alá meg ilyenek. Kérdésem az, hogy ilyenkor mit tehetek, mert ilyen esetben, hogyha megcsapatja valami magasfeszültséggel és tönkremegy, nekem mindig kell vennem neki egy újat helyette, vagy ilyenkor én tehetek valamit? Lehet, hogy kicsit kuszán fogalmaztam, de remélem értitek mire gondolok.

Legjobb válasz: Rendben van, hogy mégha tévedésbõl is de ígértem neki garanciát, de egy garancia nem úgy van, hogy na akkor van egy garancia, hanem mindig vannak garanciális feltételek. Szóval ha veszel egy plazma tv-t 1 év garanciából és az üzletbõl kijõve ledobod egy hegyrõl nem mehetsz vissza, hogy bocsi kérek egy másikat, mert ez elromlott.

A kérdező hozzászólása: Rendben van, hogy mégha tévedésbõl is de ígértem neki garanciát, de egy garancia nem úgy van, hogy na akkor van egy garancia, hanem mindig vannak garanciális feltételek. Szóval ha veszel egy plazma tv-t 1 év garanciából és az üzletbõl kijõve ledobod egy hegyrõl nem mehetsz vissza, hogy bocsi kérek egy másikat, mert ez elromlott.
"A vatera már törölte az aukciót. Ne foglalkozz vele, ha feljelent vagy ilyesmi, akkor sem tudják már kideríteni, azt mondod hogy félreolvasta." A Vatera számítógépes rendszerében a lezárt aukcióknak simán utána tudnak nézni. Valószinûleg az indulásukig vissza tudnak nézni bármit, tehát erre játszani butaság. Kérj tõle hivatalos szakvéleményt, hogy nem normál felhasználástól ment tönkre a vásárolt cucc.
Mint magánember ígértél neki egy évet. Mikor megvette nem tudhatta, hogy véletlenül tetted. Légy etikus és tartsd magad ehhez.
A vatera már törölte az aukciót. Ne foglalkozz vele, ha feljelent vagy ilyesmi, akkor sem tudják már kideríteni, azt mondod hogy félreolvasta. Amúgy is, fél év elteltével már nem fog feljelentgetni sem, nyugi, és ne foglalkozz vele!

Szerintetek 100 emberből körülbelül hány olyan van, aki a közeljövőben egy szívást sem szív leszokás közben?

A barátom nem dohányzik, ezért elhatároztam, hogy leszokom. Elég jól haladok az eddigi próbálkozásaimhoz képest. Ott tartok, hogy néha megkívánom (társaságban) és beleszívok 1-2 slukkot. Szerinte ebb?l soha nem lesz leszokás. Abszolút nem hisz bennem, s?t, abban sem, hogy így le lehet szokni. Nagyon hálás lennék, ha ?szintén válaszolnának a kérdésemre, de legalábbis reálisan.

Legjobb válasz: hát 100-ból 99 biztos nem szív leszokás közben, legalábbis azok közül akik le is szoknak. ez nem jelent semmit, csak azt hogy te lehetsz az elsõ. :)

hát 100-ból 99 biztos nem szív leszokás közben, legalábbis azok közül akik le is szoknak. ez nem jelent semmit, csak azt hogy te lehetsz az elsõ. :)
Én nagyon szurkolok Neked, lehetségesnek tartom, mert RAJTAD múlik és eltökéltnek tûnsz. Ha kibírod egy buliban, hogy csak kettõt szívj bele, van akaraterõd. És ehhez az kell! Hajrá!
A barátodnak tök igaza van! A cigirõl csak úgy lehet leszokni hogy egyik napról a másikra leteszed - így le lehet szokni akár örökre. Ha kompromisszumokat kötsz (csak buliban, csak 1-2 slukk, stb) akkor nem fog sokáig tartani a leszokásod és hamarosan visszaszoksz majd. Ezt nem elkeserítésbõl mondom, sajnos ez így van.
Szia! Bár én egy slukkot sem szívtam, amióta elhatároztam, hogy leszokok és ennek már lassan két éve, de egyáltalán nem tartom lehetetlennek, hogy Te így le tudod majd tenni! Egyszerûen csak határozz el egy dátumot Magadban, hogy innentõl kezdve már a bulikban sem fogsz cigizni! És onnantól kezdõdik a leszokásod! Amit most csinálsz, én úgy nevezném, hogy felkészíted Magad a leszokásra! De ezzel szerintem semmi baj nincs. És kérlek, az ne tántorítson meg a tervedben, hogy nekem pl még így 2 év után is sokszor hiányzik a cigi!:( Hajrá! Sok sikert!
Szerintem is jobb, ha egyáltalán nem szívsz. Sok sikert!! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat (és a biztatást). Nem fog eltántorítani, hogy két év elteltével is kívánod. :) Ezt én is tudom, hogy évek múltán is kívánhatom. Most is így vagyok ezzel. Ezért van az az 1-2 slukk. :(
A kérdező hozzászólása: Simán ment. Csak össze kellett költöznünk. Már lassan egy éve együtt élünk és azóta nem gyújtottam rá. :) Társaságban viszont megkívántam de ellen tudtam állni.:)
Valószínûleg fitymaszûkülete van. Forduljon orvoshoz!
Az elmondottak alapján fitymaszûkület. Doktor ácsi egy nagyon egyszerû és gyors mûtéttel rendbehozza.
Eleinte nekem is szûk volt, vagyis gyerekkoromban, amikor kezdett felállni. De a sok "húzgálástól" automatikusan kitágult. A rendszeres bejáratás egyébként is hasznos, szerintem növeli a potenciát. Aki ritkán használja, besül a fegyvere. Én naponta legalább egyszer elsütöm, vagy többször is. Akár van hozzá partnernõ, akár nincs. Így évtizedek óta biztosított a kellõ tûzerõ. Tehát én abszolút feleslegesnek tartom az orvosi beavatkozást, ha manuális úton is simán rendbetehetõ a dolog. Tapasztalataim szerint nem szabad kímélni, pihentetni a fegyvert, mert csak berozsdásodik, ráadásul a gyakori szex fiatalon is tart, mivel folyamatosan termelõdnek a hormonok meg akármik, ami ilyenkor szokott -- gondolom.
Hm, ilyenem nekem is volt, csináltak is mûtétet de kb szart se ért... Szóval én is csak azt tudom javasolni, amit az elõzõ mondott. Amikor feláll, kicsit húzogasd hátra, ha elekzd fájni akkor hagyd abba. És lassan!

Ha fitymaszûkûletem van akkor a pénisz nem nõ nagyra?

Mármint nem jut elég vér stb.. Elég súlyos a helyzet makk alá ssoe húztam még

Legjobb válasz: Így van!

Így van!
Ez súlyos szûkület, nagyon is elképzelhetõ, hogy a 100%-os merevedést gátolja. Kérdezõ, ha majd megcsinálják a mûtétet, akkor tapasztalhatod, hogy a makk valamelyest megnagyobbodik, mert kvázi megszabadul a börtöntõl. Nem tudom, hogy ez törvényszerû-e, de nálam így volt.
Rosszul tudja az egyes, hogy ez akadálya lenne a növésnek . A fityma szûkület, a kicsinél és nagynál is ugyan olyan problémát jelent . Hány éves vagy ?
Szerintem 2-es rosszul értelmezted a kérdést. Nem az a kérdés, hogy ugye a nagyon ilyen nem fordul elõ, hanem az, hogyha már adott a szûkület, akkor az gátolja a növekedést. Nyilván ha már a nagyon alakul ki, akkor ott is probléma.
Nyomás az orvoshoz. Az a fitymaszûkület NEM fog magától megoldódni.
3 as , ha egy 4 éves fiúnak fitymaszûkülete van, attól még megnõ, pont akkorára, mint egyébként. Csak a probléma akkor is megmarad .
Így van. A szûk fityma általában nem engedi a makkot kiterebélyesedni. A felnõttorban elvégzett körülmetélés után is megfigyelhetõ az a hatás, hogy a makk nagyobb lesz. Érdemes megcsináltatni.
Nemcsak érdemes, de meg is kell csinálni.
Meg kell csináltatni, különben az elsõ komolyabb erekciónál beköszön a parafimózis, és elbúcsúzhatsz a makkodtól, vagy legalábbis a sürgõsségi doki fogja lerántani a fitymát. És az nem jó.

Ha valakinek @facebook.com végződésű e-mail-je van, akkor a facebook-ra kapja az elektronikus üzenetet?

Legjobb válasz: Úgy tudom minden facebookosnak van ilyen automatice,de az,hogy hova kapja,az üzeneteket,az beállítható.

Úgy tudom minden facebookosnak van ilyen automatice, de az, hogy hova kapja, az üzeneteket, az beállítható.

Ha merevedésem van akkor a fitymának hátra kell húzódnia? Mert nekem merevedéskor nem megy hátra de hátra bírom húzni és nem fáj. És ez az óvszeres közösülést akadályozza?

16/F

Legjobb válasz: A fityma nem "szabványméret", annak a nagysága is változó lehet, mint a faroké. Van, akinek kisebb rajta a bõr, és magától hátrahúzódik, ha feláll, van, akinek nem. Van olyan is, akinek túl sok a bõr rajta, azon mûtéti úton tudnak változtatni, ha zavarja az illetõt. Nálad nem hiszem, hogy ez a helyzet, ha simán hátra bírod húzni, amikor kell, akkor nincs gáz, óvszeres szexet sem fogja akadályozni.

A fityma nem "szabványméret", annak a nagysága is változó lehet, mint a faroké. Van, akinek kisebb rajta a bõr, és magától hátrahúzódik, ha feláll, van, akinek nem. Van olyan is, akinek túl sok a bõr rajta, azon mûtéti úton tudnak változtatni, ha zavarja az illetõt. Nálad nem hiszem, hogy ez a helyzet, ha simán hátra bírod húzni, amikor kell, akkor nincs gáz, óvszeres szexet sem fogja akadályozni.
A kérdező hozzászólása: Az óvszeresnél arra gondoltam hogy úgy is lehet-e hogy nem-e húzom hátra a bõrt ?
Elsõ kérdésre válaszolva.: nem baj Óvszer:ki lehet próbálni úgy is. Egyrészt meg kell vele szenvedni hogy sikerüljön, másrészt nem egy nagy élmény. Ahogy felteszed hátra fog csúszni, de elõtte is hátra húzhatod mielõtt felteszed. Óvszer nélkül simán hátra fog csúszni.
Ja és menj és vegyél óvszert. Próbáld ki. Másrészrõl legalább nem a csaj elõtt bénazol.

Van, aki a napokban nem várja? Mit éreztek?

Legjobb válasz: Szia , én hétföre nem várom de, már 3 napja megjön érzésem van pedig soha nem szokott az lenni.Azért még bizakodok addig mig nem jön meg

Szia , én hétföre nem várom de, már 3 napja megjön érzésem van pedig soha nem szokott az lenni.Azért még bizakodok addig mig nem jön meg
én nem is várom, meg várom is. volt egy felelõtlen, de nagyon jó észjakánk, a napokban fogok tesztet venni, h kiderüljön lett-e belõle valami. kiszámoltam, h "oroszlán" lenne a pici (akárcsak a papa meg a mama) ha úgy alakult. nagyon örülnénk a váratlan jövevénynek, de alaposan fel is forganá az életünket az esemény. egyik nap beleélem magam az anyaságba, másik nap ráparázok, h nem állok készen. Te miért írtad a kérdést, mit érzel?
Szia! Én hétfõre nem várom! Jelenleg, ugyanazt értem, mint az 1. terhességemnél! Ott nagyon hamar megéreztem, attól függetlenül, hogy a teszt csak másfél hét késés után mutatott valamit! Más a közérzetem, sok krémes folyásom van, enyhén görcsölök, és a mellem nõtt 1 méretet! 5. dpo-n vagyok! Tudom igen rövid a luteális szakaszom! :D
sziasztok! Én is holnapra nem várom.3napja enyhe görcseim vannak, kis cici fájással, viszont rengeteg krémes nyákom van.Hát nem tudom.A remény hal meg utoljára.
Sziasztok! Én mára nem vártam, de már nagyon hamar éreztem, hogy nem kell várnom. Nem tünetem volt, csak éreztem. Nemvárt elõtt 6 nappal töltöttem a 30-at... És kaptam egy iszonyú halvány pozitív tesztet.... Azóta már erõsebb, mint a kontroll csík! Pedig még csak most kéne kezdenem észrevenni... Még nem hiszem el, fantasztikus álom....
20:22 gratulálok. Mindenkinek pozitív tesztet kívánok!:) Nekem még nincs semmi:)

Van aki a családi lapon egyedülállóként van beírva de nem egyedülálló?

Legjobb válasz: családi pótlék papírra gondolsz? igen! szerintem sokan..

családi pótlék papírra gondolsz? igen! szerintem sokan..
jaa és ezzel senkit nem akarok provokálni meg semmi ilyesmi... csak kérdezem! :)
azt értem én hogy ellenõrzik, de hogyan bizonyítják azt h xy együtt él-e valakivel vagy csak apuka látogatja a gyereket vagy anyukának az új palijának boxer alsója maradt az ágy alatt?
Én pedig nem voltam egyedül amikor megigényeltem, most már igen....illetve van párom de nem élünk együtt, nem a gyerekem apja szóval gondolom járna de ez van..vagyis akkor nem vagyok egyedülálló de szart sem érek vele, hiszen a háztartásomba nem segít bele...
Úgy lehet lebukni hogy az államnak joga van ellenõrizni azt h tényleg egyedülálló-e valaki.Barátnõmnek 7 éves a kisfia, szóval gondoljatok bele mennyit kell fizetnie, kb 100ezret..:(
nem értem hogyan lehet ezen lebukni? bár én nem igényeltem egyedülállóként, de ismerek olyanokat akik igen, soha nem buktak le!
igen énis igy vagyok vagyok vele egyedülláló voltam amikor megkértem az egyedülláloságit azota még nem állt modomban vissza iratni
Igen, a barátnõm! Sajnos lebukott és mindent vissza kell fizetnie visszamenõleg az államnak(természetesen nem az egész családi pótlékot hanem az egyedülálló csp.emelt összegget)
Az unokatestvérem igen. Évek óta így veszi fel a családi pótlékot, most már kettõ gyerek után. Egyébként persze párkapcsolatban él a második fia apjával.
én is egyedülállóként igényeltem meg, akkor változtattam rajta, amikor a párommal közösen lakáshitelt vettünk fel. ott már azért könnyen lebukhattunk volna, bár ha jobban belegondolok, nem tudják bebizonyítani visszamenõleg, hogy mi akkor együtt voltunk vagy sem. nem olyan könnyû ezzel lebukni azért..szerintem..

Lányok válaszát várom első sorban. Ha egy lány együtt van 2-3 évig egy olyan sráccal akinek mondhatni jó nagy van akkor a folyamatos együtt lét után összeszűkül a hüvelye annyira hogy egy átlagos méretet is élvezni tudjon?

Tudom, hogy a hüvely tágulékony és, hogy visszaáll, de huzamosabb együtt lét után azért csak nem lesz olyan mint el?tte nem?

Legjobb válasz: de ugyan olyan lesz 22/l

de ugyan olyan lesz 22/l
minden egyes alkalom utan visszaall ugyanolyanra. ilyesmi csak idosebb korban all fenn amikor mar nem olyan rugalmas a kotoszovet illetve szules utan. ha nem elvezi annyira az csak a megszokas miatt van.
Ha magadról írtál, igen a barátnõd mással is élvezni fogja a sexet rajtad kívül.Ha nem magadról hanem egy pasiról aki elötted járt vele akk igen mázlid van, mert veled is élvezni fogja a sexet.(nahjó nem biztos mert van még sok dolog ezenkívül ami kell ahhoz...xD)
A kérdező hozzászólása: Igen. Én vagyok az átlagos méretû:-) És azt hiszem az a minden más megvan, csak hát...
méret nem sokban számít, légy ügyes, és eredmény lesz... sok elõjáték meglesz a hatás.. sok gyakorlás le légy elkeseredve..
igen az exemnek 21cm volt a mostani barátomnak 14cm és vele még jobb is az szex mint az exxel anno volt
Minden nap 5 percig csináld azt, hogy megfeszíted tartod pár másodpercig, majd elengeded! Egy hét alatt visszaáll, és sokkal finomabb és élvezhetõbb puncid lesz tõle, sõt még szex közben is tudsz vele játszani, ettõl a partnered a mennyekben fogja magát érezni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Csak ugye a pornószínészeknek is ki van tágulva rendesen és gondolom az is a nagyobb szerszám miatt van.
nem ezt rosszul tudod, nem az elõzõ pasi farkának méretétõl függ, a lány punusa akkora amekkora. Nekem már volt dolgom olyan lánynal akinek nagy punusa volt, és olyannal is akinek nagyon szûk. és nem attól függ hányan próbálták már fel. egyszerûen ezt adta nekik a természet és kész. a férfiaknak sem kopik el a farka ha sokat használják. és nem is lesz nagyobb tõle.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!