Találatok a következő kifejezésre: Van, akinek a (41602 db)

Mi van akkor, a garanciával, ha nincsen semmilyen garanciális feltételek?

Eladtam valamit a Vaterán és véletlenül a garancia mez?be 1 évet írtam be, de természetesen mint magánember eladja a saját cuccát, nem tudok garanciát vállalni a termékre, szóval eladtam, és fél év múlva, azaz most ír a jóember, hogy nem kapcsol be, és valszeg az akksija kifingott a készüléknek, és követeli rajtam, hogy csináljak vele valamit. Semmilyen garanciális feltételeket nem beszéltünk meg, nem írtunk alá meg ilyenek. Kérdésem az, hogy ilyenkor mit tehetek, mert ilyen esetben, hogyha megcsapatja valami magasfeszültséggel és tönkremegy, nekem mindig kell vennem neki egy újat helyette, vagy ilyenkor én tehetek valamit? Lehet, hogy kicsit kuszán fogalmaztam, de remélem értitek mire gondolok.

Legjobb válasz: Rendben van, hogy mégha tévedésbõl is de ígértem neki garanciát, de egy garancia nem úgy van, hogy na akkor van egy garancia, hanem mindig vannak garanciális feltételek. Szóval ha veszel egy plazma tv-t 1 év garanciából és az üzletbõl kijõve ledobod egy hegyrõl nem mehetsz vissza, hogy bocsi kérek egy másikat, mert ez elromlott.

A kérdező hozzászólása: Rendben van, hogy mégha tévedésbõl is de ígértem neki garanciát, de egy garancia nem úgy van, hogy na akkor van egy garancia, hanem mindig vannak garanciális feltételek. Szóval ha veszel egy plazma tv-t 1 év garanciából és az üzletbõl kijõve ledobod egy hegyrõl nem mehetsz vissza, hogy bocsi kérek egy másikat, mert ez elromlott.
"A vatera már törölte az aukciót. Ne foglalkozz vele, ha feljelent vagy ilyesmi, akkor sem tudják már kideríteni, azt mondod hogy félreolvasta." A Vatera számítógépes rendszerében a lezárt aukcióknak simán utána tudnak nézni. Valószinûleg az indulásukig vissza tudnak nézni bármit, tehát erre játszani butaság. Kérj tõle hivatalos szakvéleményt, hogy nem normál felhasználástól ment tönkre a vásárolt cucc.
Mint magánember ígértél neki egy évet. Mikor megvette nem tudhatta, hogy véletlenül tetted. Légy etikus és tartsd magad ehhez.
A vatera már törölte az aukciót. Ne foglalkozz vele, ha feljelent vagy ilyesmi, akkor sem tudják már kideríteni, azt mondod hogy félreolvasta. Amúgy is, fél év elteltével már nem fog feljelentgetni sem, nyugi, és ne foglalkozz vele!

Van akinek a kisbabája pár hónapos korában "elfelejtett" kakilni? Sokat nyom de közben összeszorítja a fenekét! ár mindent kipróbáltunk!

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy szorulása van? Vagy teli van pukival és azért erõlködik? Nem hallottam még olyanról aki elfelejtett kakilni nem hiszem, hogy el lehet felejteni (tudatosan visszatartani igen, de elfelejteni nem) ez alapvetõ ösztön. Ha ráadásul erõlködik akkor inkább szorulásra gyanakodnék. Mennyi idõközönként kakil? milyeneket?(gondolom anyatejes/tápszeres, de ha szorulás van az is össze tud állni valamennyire igaz nem gombóccá, de puha "kábellé" igen...ilyen volt a kisebbik lányomnál és néha nagyon szenvedett vele)

Nem lehet, hogy szorulása van? Vagy teli van pukival és azért erõlködik? Nem hallottam még olyanról aki elfelejtett kakilni nem hiszem, hogy el lehet felejteni (tudatosan visszatartani igen, de elfelejteni nem) ez alapvetõ ösztön. Ha ráadásul erõlködik akkor inkább szorulásra gyanakodnék. Mennyi idõközönként kakil? milyeneket?(gondolom anyatejes/tápszeres, de ha szorulás van az is össze tud állni valamennyire igaz nem gombóccá, de puha "kábellé" igen...ilyen volt a kisebbik lányomnál és néha nagyon szenvedett vele)
Ezt csecsemõkori diszkéziának nevezik, mi is kinlódtunk vele, jó sokáig. Ez egy kóros reflex, amit majd kinõ a baba, sajnos nagyon kellemetlen neki. Nekünk a gasztros doki napi 2 szélcsövezést ajánlott. A hozzátáplálás megkezdésével rendezõdött a dolog.
Hú sajnálom akkor ezek szerint tényleg van ilyen. Mindig tanul valamit az ember.
A kérdező hozzászólása: mi most megyünk majd dokihoz!és õ már kap gyümit de még nem oldódott meg!nálatok a hozzátáplálás azonnal megoldotta?
Kb 2-3 hét alatt oldódott meg a probléma, fokozatosan. Kétszer adtam gyümölcsöt neki naponta, üvegeset. Kihez mentek ?
A kérdező hozzászólása: mi a Tokodi dr hoz székesfehérváron.és õ még csak egyszer kap gyümit én turmixolom neki barackot szilvát meggyet.akkor lehet ha többet kap megoldódik!remélem mert nagyon szenvedünk:(((

Szerintetek 100 emberből körülbelül hány olyan van, aki a közeljövőben egy szívást sem szív leszokás közben?

A barátom nem dohányzik, ezért elhatároztam, hogy leszokom. Elég jól haladok az eddigi próbálkozásaimhoz képest. Ott tartok, hogy néha megkívánom (társaságban) és beleszívok 1-2 slukkot. Szerinte ebb?l soha nem lesz leszokás. Abszolút nem hisz bennem, s?t, abban sem, hogy így le lehet szokni. Nagyon hálás lennék, ha ?szintén válaszolnának a kérdésemre, de legalábbis reálisan.

Legjobb válasz: hát 100-ból 99 biztos nem szív leszokás közben, legalábbis azok közül akik le is szoknak. ez nem jelent semmit, csak azt hogy te lehetsz az elsõ. :)

hát 100-ból 99 biztos nem szív leszokás közben, legalábbis azok közül akik le is szoknak. ez nem jelent semmit, csak azt hogy te lehetsz az elsõ. :)
Én nagyon szurkolok Neked, lehetségesnek tartom, mert RAJTAD múlik és eltökéltnek tûnsz. Ha kibírod egy buliban, hogy csak kettõt szívj bele, van akaraterõd. És ehhez az kell! Hajrá!
A barátodnak tök igaza van! A cigirõl csak úgy lehet leszokni hogy egyik napról a másikra leteszed - így le lehet szokni akár örökre. Ha kompromisszumokat kötsz (csak buliban, csak 1-2 slukk, stb) akkor nem fog sokáig tartani a leszokásod és hamarosan visszaszoksz majd. Ezt nem elkeserítésbõl mondom, sajnos ez így van.
Szia! Bár én egy slukkot sem szívtam, amióta elhatároztam, hogy leszokok és ennek már lassan két éve, de egyáltalán nem tartom lehetetlennek, hogy Te így le tudod majd tenni! Egyszerûen csak határozz el egy dátumot Magadban, hogy innentõl kezdve már a bulikban sem fogsz cigizni! És onnantól kezdõdik a leszokásod! Amit most csinálsz, én úgy nevezném, hogy felkészíted Magad a leszokásra! De ezzel szerintem semmi baj nincs. És kérlek, az ne tántorítson meg a tervedben, hogy nekem pl még így 2 év után is sokszor hiányzik a cigi!:( Hajrá! Sok sikert!
Szerintem is jobb, ha egyáltalán nem szívsz. Sok sikert!! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat (és a biztatást). Nem fog eltántorítani, hogy két év elteltével is kívánod. :) Ezt én is tudom, hogy évek múltán is kívánhatom. Most is így vagyok ezzel. Ezért van az az 1-2 slukk. :(
A kérdező hozzászólása: Simán ment. Csak össze kellett költöznünk. Már lassan egy éve együtt élünk és azóta nem gyújtottam rá. :) Társaságban viszont megkívántam de ellen tudtam állni.:)
Valószínûleg fitymaszûkülete van. Forduljon orvoshoz!
Az elmondottak alapján fitymaszûkület. Doktor ácsi egy nagyon egyszerû és gyors mûtéttel rendbehozza.
Eleinte nekem is szûk volt, vagyis gyerekkoromban, amikor kezdett felállni. De a sok "húzgálástól" automatikusan kitágult. A rendszeres bejáratás egyébként is hasznos, szerintem növeli a potenciát. Aki ritkán használja, besül a fegyvere. Én naponta legalább egyszer elsütöm, vagy többször is. Akár van hozzá partnernõ, akár nincs. Így évtizedek óta biztosított a kellõ tûzerõ. Tehát én abszolút feleslegesnek tartom az orvosi beavatkozást, ha manuális úton is simán rendbetehetõ a dolog. Tapasztalataim szerint nem szabad kímélni, pihentetni a fegyvert, mert csak berozsdásodik, ráadásul a gyakori szex fiatalon is tart, mivel folyamatosan termelõdnek a hormonok meg akármik, ami ilyenkor szokott -- gondolom.
Hm, ilyenem nekem is volt, csináltak is mûtétet de kb szart se ért... Szóval én is csak azt tudom javasolni, amit az elõzõ mondott. Amikor feláll, kicsit húzogasd hátra, ha elekzd fájni akkor hagyd abba. És lassan!

Ha fitymaszûkûletem van akkor a pénisz nem nõ nagyra?

Mármint nem jut elég vér stb.. Elég súlyos a helyzet makk alá ssoe húztam még

Legjobb válasz: Így van!

Így van!
Ez súlyos szûkület, nagyon is elképzelhetõ, hogy a 100%-os merevedést gátolja. Kérdezõ, ha majd megcsinálják a mûtétet, akkor tapasztalhatod, hogy a makk valamelyest megnagyobbodik, mert kvázi megszabadul a börtöntõl. Nem tudom, hogy ez törvényszerû-e, de nálam így volt.
Rosszul tudja az egyes, hogy ez akadálya lenne a növésnek . A fityma szûkület, a kicsinél és nagynál is ugyan olyan problémát jelent . Hány éves vagy ?
Szerintem 2-es rosszul értelmezted a kérdést. Nem az a kérdés, hogy ugye a nagyon ilyen nem fordul elõ, hanem az, hogyha már adott a szûkület, akkor az gátolja a növekedést. Nyilván ha már a nagyon alakul ki, akkor ott is probléma.
Nyomás az orvoshoz. Az a fitymaszûkület NEM fog magától megoldódni.
3 as , ha egy 4 éves fiúnak fitymaszûkülete van, attól még megnõ, pont akkorára, mint egyébként. Csak a probléma akkor is megmarad .
Így van. A szûk fityma általában nem engedi a makkot kiterebélyesedni. A felnõttorban elvégzett körülmetélés után is megfigyelhetõ az a hatás, hogy a makk nagyobb lesz. Érdemes megcsináltatni.
Nemcsak érdemes, de meg is kell csinálni.
Meg kell csináltatni, különben az elsõ komolyabb erekciónál beköszön a parafimózis, és elbúcsúzhatsz a makkodtól, vagy legalábbis a sürgõsségi doki fogja lerántani a fitymát. És az nem jó.

Ha valakinek @facebook.com végződésű e-mail-je van, akkor a facebook-ra kapja az elektronikus üzenetet?

Legjobb válasz: Úgy tudom minden facebookosnak van ilyen automatice,de az,hogy hova kapja,az üzeneteket,az beállítható.

Úgy tudom minden facebookosnak van ilyen automatice, de az, hogy hova kapja, az üzeneteket, az beállítható.

Szerintetek miért vannak, akik a jelenlegi gazdasági helyzetben, pénztelenségben még közös életet, családot, gyerekeket terveznek?

Legjobb válasz: Ha szar gazdasági helyzet ellenére senki nem alapítana családot,akkor kihalnánk.A szekér bármikor mehet rosszul.Akár van gyerek,akár nincs.Az viszont tény,hogy szerintem felelõtlenség gyereket vállalni olyan embereknek,akik nem tudják(vagy csak nagyon nehezen)még a saját anyagi szükségleteiket sem fedezni. A lényeg,hogy én nem mernék így belevágni,hiába van az átlagnál valamivel jobb keresetem. De gyereket vállalni mindenkinek szíve joga és ha 2 ember szereti egymást és õk úgy érzik,hogy belevágnak,az anyagi helyzetük ellenére,akkor tegyék.Nem csak a gazdagok kiváltsága a sokasodás.

Ha szar gazdasági helyzet ellenére senki nem alapítana családot, akkor kihalnánk.A szekér bármikor mehet rosszul.Akár van gyerek, akár nincs.Az viszont tény, hogy szerintem felelõtlenség gyereket vállalni olyan embereknek, akik nem tudják(vagy csak nagyon nehezen)még a saját anyagi szükségleteiket sem fedezni. A lényeg, hogy én nem mernék így belevágni, hiába van az átlagnál valamivel jobb keresetem. De gyereket vállalni mindenkinek szíve joga és ha 2 ember szereti egymást és õk úgy érzik, hogy belevágnak, az anyagi helyzetük ellenére, akkor tegyék.Nem csak a gazdagok kiváltsága a sokasodás.
Mondjuk mert alapvetõ "ösztön" a gyerekvállalás (persze nem mindenkinél, vannak akik nem akarnak, de a többség igen) Igen, egy gyerek nagy kiadás, de 1. Nem mindenki van rossz gazdasági helyzetben. 2. Van olyan ismerõsöm ahol 4-en élnek 1 keresetbõl, ami nem túl magas, meg egy nyugdíjból. Ezt úgy, hogy a legidõsebb gyerek már elköltözött, vagyis évekig 5-en éltek együtt nem sok pénzbõl. Mégis a gyerekek mindent megkaptak igazából. Nyilván nem a létezõ legdrágább játékokat, meg a legmárkásabb ruhákat, de soha nem jártak rongyokban meg kinõtt ruhákban, mindig volt mivel játszaniuk, mind a 3 gyerek kitûnõ tanuló volt és most már egyetemisták (a legidõsebb már végzett). Nem jártak étterembe, de anyukájuk istenien fõz, és nagyon jól megvannak. Nem kell milliomosnak lenni ahhoz, hogy valaki meglegyen... Értelmetlen a kérdésed. Nyilván 0 keresettel egy lepukkant házba nem olyan jó ötlet gyereket vállalni, de az átlagember azért ennél jobban él.
Alapvetõ emberi igény egy bizonyos kortól.
Ennek inkább örülni kéne.
Attól hogy neked [email protected] megy, attól még másnak mehet jól a szekér...
Szerintem én vagyok az egyetlen aki érti a kérdésed. Szóval ezt a dolgot viszont én sem értem.Nincs olyan, hogy jól megy a szekér, mert ez az ország egyre drágább a pénzek meg egyre kevesebbek.Egy gyerek bevállalása pedig több tíz éven keresztül nagy kiadás.(Feltéve, ha nem [email protected] a gyerek fejére 18 éves kora után sem)Tehát az, hogy jelenleg jól megy a szekér semmit nem jelent. Akinek van egy csöpp esze az nem vállal gyereket amíg nem javul a helyzet.Persze lehet élni putrikban isha az a cél.
Biztos igazad van ananász csak az a baj, hogy amiket leírtál jövedelmeket abból ez sehogy nem fog kijönni.
Tanuló bérlet 3500 ft nekik, mivel nem járnak messzire. Plusz pár könyv, stb, amit meg tudnak venni.
Végsõ soron úgy gondolom. Inkább éljek teljes és boldog életet gyerekkel családdal és mindennel szerény körülmények közt mint egyedül egy pénzkupacon..
Nem függ össze a kettõ.. Nem mindenki annyira tudatos, hogy anyagi helyzete alapján döntsön a szaporodásról. Tapasztalataim szerint elsõsorban minél alacsonyabb végzettségû minél iskolázatlanabb valaki annál jobban igaz ez.. Teljesen más a társadalmi rétegek felfogása a kérdésrõl. Egy diplomás akkor sem fog gyermeket vállalni jó ideig ha nagyon jól keres mert annyira tudatos annyire tervezi szervezi a dolgokat. Egy szakmunkást pedig még sokszor az sem akadályoz, hogy épp nincs munkája. Sõt.. sokan pont a munkanélküliség elõl menekülnek bele a gyesbe.. A kisebbséget pedig nem is kell példának felhozni, hogy ez náluk mennyire nem keresetfüggõ..
Sajnos az a probléma, hogy akinek lenne mibõl családot alapítani, az nem vágyik rá vagy nincs ideje, aki meg szegény, hiába akar, ha nincs mibõl fenn tartani. Bár ahogy már említették elõttem, van, akit nem érdekel, hogy nem tud olyan körülményeket teremteni, ami szükséges lenne egy gyerek felneveléséhez.
"csak az a baj, hogy amiket leírtál jövedelmeket abból ez sehogy nem fog kijönni" pedig már kijött :D ez konkrétan a pasim családja. Anyukája dolgozik, nem keres túl sokat, apukája nyugdíjas. Bátyja végzett az eltén, külön él és dolgozik. Nõvére mérnöknek tanul. Barátom meg programozónak. Valójában fogalmam sincs, hogy oldják meg, de az õ dolguk, én az õ pénzügyeikben nem fogok turkálni, én csak annyit látok hogy a lehetõségekhez képest nagyon jól kijönnek a pénzükbõl, és pont pár napja mondta a barátom hogy milyen jó szüleik vannak, nem milliomosok és mégis mindent megadnak a gyerekeiknek.
Na hát ha fogalmad sincs akkor nem kéne hülyeségeket írogatni.
Miért is hülyeség? Én csak azt írtam, hogy meg tudták/tudják tenni. És ez igaz is. Nem tudom mi ezen a hülyeség.
Az kedves értetlen ananász, hogy nem annyi keresetbõl csinálták amit leírtál mivel fingod sincs róla mennyi pénzük volt azon kívül mondjuk félre téve vagy kitõl kaptak még pluszban segítséget.Na szevasz.
Félretéve nem hiszem hogy túl sok, egyik szülõ se keresett soha olyan hû de sokat. Ismerem õket, és tudom róluk hogy nem fogadnának el mástól pénzt. Másegyéb, amiért belém lehet kötni? :D
#10. #14. én is államira bejutottam a pontjaimmal, mégis nagyon sok volt a tanévkezdés aki mondta, hogy ezen a mérnöki szakon mennyi is lesz ez, az már ötödéves, és nekik 80 000 Ft volt. Nekünk saccolva szintén ennyi volt úgy, hogy volt amit nem kellett megvenni (~20 000). De ezt azért, mert volt mérnök a családban. Ja és ne higyjétek azt, hogy ez a legjobban szponzorált meg BMEs szak, mert nagyon nem. Az igaz, hogy Budapest. Mi is igyekeztünk, volt amit olcsón vettem vidéken 250Ftért A2-es rajzmappát például. És ehhez jön a többi havonta lévõ kiadás. Bulizni nem járok, inni se iszok. Otthonról viszek szendvicset. A szüleim: nyugdíjas, meg tanító. Szóval minket se vet fel a pénz. Viszont ha baj lenne, a kiesett összeg oda vinne minket, hogy vagy eszünk és a többi vagy a lakóhely fenntartása.
A KSH csak a bejelentett jövedelmekre hagyatkozik.Sokan feketén dolgoznak(õk vannak többen) és nekik még a 200 ezer forintos jövedelem is kevés.A másik pedig, hogy több az olyan ember, akinek nincs egyetemi végzettsége.Akiknek csak középfokú végzettségük van, azokat szaros 60-80 ezer forintért dolgoztatják.Az átlag kereset persze, hogy annyi miközben vannak, akik milliókat keresnek havonta.Azért az átlag keresetbe nem kellene beleszámolni azokat, akik a parlamentben verik a farkukat! Magyarországon a legtöbb ember 100 ezer forint alatt keres.
mese mese mátka... államilag finanszírozottaknak sincs ingyen. csak a jegyzetek, amiket folyton fénymásolhat az ember. 10 Ft mondjuk egy oldal, te meg nyomtass ki egy szemeszter alatt 10 500 oldalas könyvet. könyvtárból csak 1 hétre kapod meg az egy példányt, vannak rá 100-an, biztosan mind ki is tudják venni. Akkor nem mindenki lakik helyben, a koli nem kisfillér, albérletrõl ne beszéljünk, ha bejársz mint én, akkor meg 8000 havonta a 3 bérlet amivel odautazol. Ingyen, mi?
Tudod a háború után is születtek gyerekek, és megvoltak elég jól. Most mi az õ unokáik vagyunk. Akkor azért [email protected] volt a helyzet.
valakiben erõsebb az ösztön bármilyen észérvnél.
Két évvel ezelõtt olvastam egy tanulmányban, hogy egy gyerek felnevelése 15 millió forintba kerül. Most nem tudom, ez mennyi mai árakon, de most már biztos, hogy ennél jóval több. És azt írták benne, hogy csak az vállalhat felelõsségteljesen 1 gyereket, akinek ennyi félre van téve. Gyerekek számával ugye ez arányosan változik. Namármost, a jelenlegi gazdasági helyzetben elenyészõ azoknak a száma, akiknek van ennyi megtakarításuk. Pl. és sem tartozom ebbe a körbe, meg a környezetemben élõk sem. És ez még csak a gyerek. Ebbe még nincs benne a folyamatos áremelkedés, amit a bérnövekedés még soha nem követett. Az esetleges munkanélküliség, mert ugye akkor sem mondhatod a gyereknek, hogy nincs kaja, mert apukának/anyukának nincs munkája. És egyéb váratlan események. Tudom nem konkrét válasz a kérdésedre, de talán árnyalja egy kicsit a képet. :)
A kérdező hozzászólása: 10:50 : Igen, pár embernek jól megy, de úgy látom pont azok, akiknek jó esetben van családjuk max. egy gyerekkel...
# 9 Lehet, hogy 15 évvel ezelõtt még meg lehetett tenni bár kétlem, hogy ennyi pénzbõl egy gyerek is egyetemre menjen, de mondjuk mesének nem rossz.
"de az átlagember azért ennél jobban él." Ebben igazad van. Én abban látom a problémát, hogy ezekbõl az "átlagemberekbõl" a felsõ tízezer hathatós közremûködésével egyre kevesebb lesz, egyre rövidebb idõt alatt. És akkor mi lesz? Ha a középosztály lecsúszik, onnan már nem nagyon van visszaút.
A kérdező hozzászólása: Szerintem jogos a kérdés, hiszen mondjuk egy jelenlegi átlagember keresete ~100.000 Ft, ez havonta ~200.000 Ft összesen. Ebbõl fizetni kell minden számlát, kiadást... Ezek után a ténylegesen egy fõre jutó pénzösszeg kb.: 20.000 Ft. Ebbõl pedig egy hónapon keresztül még szûkösen is nehéz megélni, tekintve hogy néha még olyan extra kiadások is vannak, mint ruhavásárlás, betegségek. Itt jönnek aztán a képbe a hitelek. Ha megnézitek a mai gazdag gyerekek többsége egyke...
Ja, akkor azért pontoztad le az elõtted válaszolókat, mert csak te értetted a kérdést, még jó, hogy ennyire toleráns vagy.
"Mesének nem rossz" Persze, vadidegen embereknek akarok hazudni, sok hasznom lenne belõle :D Amúgy meg mindhárom gyerek jó tanuló és államilag finanszírozottan tanulnak/tanultak, egy fillérbe nem kerül a családnak az oktatásuk, nem tudom ebben mi olyan hihetetlen.
Jól lepontoztatok (nem mintha érdekelne), viszont abba is gondoljatok már bele, hogy tegyük fel, az ország 10%-a jól keres. Mondjuk nettó 250-300ezer/fõ. Ez 400-500ezer olyan háztartás, ahol havi fél millióból vagy még többõl lehet tejbegrízt venni... Amúgy a KSH szerint a havi ÁTLAGkereset bruttó 214ezer Ft-volt pár hónapja. És ismétlem, ez az átlag, vagyis bõven vannak emberek, akik efelett keresnek. Továbbá, ha nagyon bele akarnék menni a realitásokba, a vagyon és a gyerekek száma általában fordított arányban áll: meg lehet nézni Lakatosékat, ahol 6-12 gyerek születik, úgy hogy a munkából származó bevétel 0Ft. Az állam majd ad segílykét, családit, ingyen könyvet, kaját, tüzelõt, telefon és TV-támogatást, ingyen gyógyszert, ilyen-olyan rendszeres gyermekvédelmi támogatást. Aminek a 90%-át nem is rajkókra költik, hanem szeszre/cigire, de a purdék felnõnek cipõ nélkül egy földpadlós putriban...
Az átlag fizetés elmondanám neked, hogy 80-100ezer között van avgy kevesebb ugyanis az átlagban benne vannak a többmilliós miniszteri juttatások is.De aki nem teljesen vak annak ezt el sem kell mondani, mert látja maga körül.
Én 20 évesen jelenleg jól, sõt nagyon jól élek. Minden vágyam legalább 4-5 gyerek. Olyan férfi kellene nekem, aki szintén szeretne gyerekeket.
#9:Azért azt se mondjuk, hogy minimálbérbõl fent lehet tartani egy gyereket.A magyar átlag fizetés lószarra se elég.Ha 2 ember együtt keres 150 ezret maximum, akkor elég nehéz a számlák és a rezsi mellett etetni magukat és még ruháztatni, iskolába járatni a gyereket.Magyarországon ingyenes az oktatás, csak éppen a tankönyvek nem azok. Az egy dolog, hogy az ismerõseid felneveltek 4 gyereket, de 10 éve még nem ilyen volt a helyzet. A kérdés nem értelmetlen, csak te nem vagy tisztában dolgokkal.Ha pedig nem látsz bele mások anyagi állapotába, akkor ne példálózz velük! Hogy magamból induljak ki.Én nem tudnék gyereket vállalni.Havonta 50-60 ezret adok haza, hogy anyámék kijöjjenek, mellette még spórolok, hogy elmehessek egyetemre, de nem ebben a koszfészek országban, mert itt ha diákmunkát is vállalnék egyetem mellett, akkor sem tudnám fent tartani magam.A felsõoktatás ingyenes és nincs tandíja kormány szerint, helyette van költségtérítés(mert ez a fogyatékos politikusok szerint nem tandíj) és röghöz kötés.Én 1-2 éve meg se próbáltam pont ezek miatt bekerülni az egyetemre.

Ha merevedésem van akkor a fitymának hátra kell húzódnia? Mert nekem merevedéskor nem megy hátra de hátra bírom húzni és nem fáj. És ez az óvszeres közösülést akadályozza?

16/F

Legjobb válasz: A fityma nem "szabványméret", annak a nagysága is változó lehet, mint a faroké. Van, akinek kisebb rajta a bõr, és magától hátrahúzódik, ha feláll, van, akinek nem. Van olyan is, akinek túl sok a bõr rajta, azon mûtéti úton tudnak változtatni, ha zavarja az illetõt. Nálad nem hiszem, hogy ez a helyzet, ha simán hátra bírod húzni, amikor kell, akkor nincs gáz, óvszeres szexet sem fogja akadályozni.

A fityma nem "szabványméret", annak a nagysága is változó lehet, mint a faroké. Van, akinek kisebb rajta a bõr, és magától hátrahúzódik, ha feláll, van, akinek nem. Van olyan is, akinek túl sok a bõr rajta, azon mûtéti úton tudnak változtatni, ha zavarja az illetõt. Nálad nem hiszem, hogy ez a helyzet, ha simán hátra bírod húzni, amikor kell, akkor nincs gáz, óvszeres szexet sem fogja akadályozni.
A kérdező hozzászólása: Az óvszeresnél arra gondoltam hogy úgy is lehet-e hogy nem-e húzom hátra a bõrt ?
Elsõ kérdésre válaszolva.: nem baj Óvszer:ki lehet próbálni úgy is. Egyrészt meg kell vele szenvedni hogy sikerüljön, másrészt nem egy nagy élmény. Ahogy felteszed hátra fog csúszni, de elõtte is hátra húzhatod mielõtt felteszed. Óvszer nélkül simán hátra fog csúszni.
Ja és menj és vegyél óvszert. Próbáld ki. Másrészrõl legalább nem a csaj elõtt bénazol.

Van, aki a napokban nem várja? Mit éreztek?

Legjobb válasz: Szia , én hétföre nem várom de, már 3 napja megjön érzésem van pedig soha nem szokott az lenni.Azért még bizakodok addig mig nem jön meg

Szia , én hétföre nem várom de, már 3 napja megjön érzésem van pedig soha nem szokott az lenni.Azért még bizakodok addig mig nem jön meg
én nem is várom, meg várom is. volt egy felelõtlen, de nagyon jó észjakánk, a napokban fogok tesztet venni, h kiderüljön lett-e belõle valami. kiszámoltam, h "oroszlán" lenne a pici (akárcsak a papa meg a mama) ha úgy alakult. nagyon örülnénk a váratlan jövevénynek, de alaposan fel is forganá az életünket az esemény. egyik nap beleélem magam az anyaságba, másik nap ráparázok, h nem állok készen. Te miért írtad a kérdést, mit érzel?
Szia! Én hétfõre nem várom! Jelenleg, ugyanazt értem, mint az 1. terhességemnél! Ott nagyon hamar megéreztem, attól függetlenül, hogy a teszt csak másfél hét késés után mutatott valamit! Más a közérzetem, sok krémes folyásom van, enyhén görcsölök, és a mellem nõtt 1 méretet! 5. dpo-n vagyok! Tudom igen rövid a luteális szakaszom! :D
sziasztok! Én is holnapra nem várom.3napja enyhe görcseim vannak, kis cici fájással, viszont rengeteg krémes nyákom van.Hát nem tudom.A remény hal meg utoljára.
Sziasztok! Én mára nem vártam, de már nagyon hamar éreztem, hogy nem kell várnom. Nem tünetem volt, csak éreztem. Nemvárt elõtt 6 nappal töltöttem a 30-at... És kaptam egy iszonyú halvány pozitív tesztet.... Azóta már erõsebb, mint a kontroll csík! Pedig még csak most kéne kezdenem észrevenni... Még nem hiszem el, fantasztikus álom....
20:22 gratulálok. Mindenkinek pozitív tesztet kívánok!:) Nekem még nincs semmi:)

Van aki a családi lapon egyedülállóként van beírva de nem egyedülálló?

Legjobb válasz: családi pótlék papírra gondolsz? igen! szerintem sokan..

családi pótlék papírra gondolsz? igen! szerintem sokan..
jaa és ezzel senkit nem akarok provokálni meg semmi ilyesmi... csak kérdezem! :)
azt értem én hogy ellenõrzik, de hogyan bizonyítják azt h xy együtt él-e valakivel vagy csak apuka látogatja a gyereket vagy anyukának az új palijának boxer alsója maradt az ágy alatt?
Én pedig nem voltam egyedül amikor megigényeltem, most már igen....illetve van párom de nem élünk együtt, nem a gyerekem apja szóval gondolom járna de ez van..vagyis akkor nem vagyok egyedülálló de szart sem érek vele, hiszen a háztartásomba nem segít bele...
Úgy lehet lebukni hogy az államnak joga van ellenõrizni azt h tényleg egyedülálló-e valaki.Barátnõmnek 7 éves a kisfia, szóval gondoljatok bele mennyit kell fizetnie, kb 100ezret..:(
nem értem hogyan lehet ezen lebukni? bár én nem igényeltem egyedülállóként, de ismerek olyanokat akik igen, soha nem buktak le!
igen énis igy vagyok vagyok vele egyedülláló voltam amikor megkértem az egyedülláloságit azota még nem állt modomban vissza iratni
Igen, a barátnõm! Sajnos lebukott és mindent vissza kell fizetnie visszamenõleg az államnak(természetesen nem az egész családi pótlékot hanem az egyedülálló csp.emelt összegget)
Az unokatestvérem igen. Évek óta így veszi fel a családi pótlékot, most már kettõ gyerek után. Egyébként persze párkapcsolatban él a második fia apjával.
én is egyedülállóként igényeltem meg, akkor változtattam rajta, amikor a párommal közösen lakáshitelt vettünk fel. ott már azért könnyen lebukhattunk volna, bár ha jobban belegondolok, nem tudják bebizonyítani visszamenõleg, hogy mi akkor együtt voltunk vagy sem. nem olyan könnyû ezzel lebukni azért..szerintem..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!