Találatok a következő kifejezésre: Van, aki Gyurcsány (7 db)

Hogy változik a képviselők létszáma, ha külső embert hoznak be a parlamentbe? Bokros, Gyurcsány, Bajnai. Sok olyan ember van, aki kívülről került be. Õk ugyebár pluszban ott vannak. A parlament létszáma ugyebár 386 fő. Hogy oldják meg ezt a dilemmát?

Legjobb válasz: A parlamentben felszólalhatnak a képviselõkön kívül még egy páran. Bokros: ep képviselõ, bizonyos alkalmakkor joga van. Gyurcsány: Képviselõi mandátummal bír Bajnai: õ a miniszterelnök, õ is felszólalhat, és nem vagyok benne biztos, hogy nincs képviselõi mandátuma.

A parlamentben felszólalhatnak a képviselõkön kívül még egy páran. Bokros: ep képviselõ, bizonyos alkalmakkor joga van. Gyurcsány: Képviselõi mandátummal bír Bajnai: õ a miniszterelnök, õ is felszólalhat, és nem vagyok benne biztos, hogy nincs képviselõi mandátuma.
a miniszterelnöknek nem kell képviselõnek lennie. sõt, praktikusabb, ha nem az.
A kérdező hozzászólása: Ha nem képviselõ, akkor nem szavazhat? Ha nem képviselõ, akkor csinálhatnak belõle képviselõt? Vagy a választási törvény ezt kizárja?
kizárólag a 386 ogy.képviselõ rendelkezik az ogy-ben szavazati joggal (törvény, ogy.határozat stb.) tehát a nem képviselõ bajnai nem szavazhat az ogy-ben a min.elnöknek pl. nincs mentelmi joga csak az ogy.képviselõnek gyakran a min.elnök pártonkívüli, aki nem ogy.képviselõ
nem csinálnak belõl képviselõt õ mint min.elnök van ott, nem mint képviselõ (a kormány képviselõje, és nem az ogy.képviselõje)

Van itt olyan, akit Gyurcsány és Fodor felbukkanása riasztott el attól, hogy a Bajnai-Mesterházy csoportosulásra szavazzon?

Tehát olyan, aki eredetileg a baloldali összefogásra adta volna le a szavazatát, de most, hogy az mszp-szdsz kormány tagjai ott vigyorognak a lista élén, inkább nem megy el szavazni, vagy ha mégis, akkor valaki másra?

Legjobb válasz: Fodor Gabika 500 milliós adósságot hagyott az szdsz nevû szarjával, amit az adófizetõk fizetnek meg. Ezek után még van pofája újból politizálni? Egyáltalán hogy lehet, hogy ennyi pénzt következmények nélkül csak úgy elköltenek? Fedezet, büntetés nélkül? Hányingerem van ettõl a baloldali maffiától..

Fodor Gabika 500 milliós adósságot hagyott az szdsz nevû szarjával, amit az adófizetõk fizetnek meg. Ezek után még van pofája újból politizálni? Egyáltalán hogy lehet, hogy ennyi pénzt következmények nélkül csak úgy elköltenek? Fedezet, büntetés nélkül? Hányingerem van ettõl a baloldali maffiától..
Bajnai mennyivel is jobb, mint Fodor?
Bajnai ban csalódtam azt mondta semmilyen körülmények közt nem állok össze Gyurcsánnyal. Ha átvert akkor egye meg amit fõzött. szavazok a Fideszre. Látom most már nemképesek a megújulásra. Mesterházit és Bajnait teljes más politikával eltudtam volna képzelni. Tavaly év vége felé vált világossá, hogy Gyurcsány is benne lehet.
Ez a nagy összeállás már akkor egyértelmû volt mikor szétmentek. Egy klikk.
Nagy szégyen, hogy van olyan, aki alapból Bajnaiékra szavazott volna. Az már csak hab a tortán, hogy a szemetet összefújta a szél.
Az elõttem szólónak teljesen igaza van. De amikor alakult a párt teljesen másról szolt. Remélem egyre többen ész be kapunk amíg lehet.

Van, aki lemondathatja Gyurcsány Ferencet?

Legjobb válasz: Elvileg a mindenkori köztársasági elnök megteheti... A lemondatásnak több módja is van: - kollektív bizalmatlansági indítvány(macerás, mert a lemondást követelõ félnek konkrét utódot és programot kell felmutatni) - egyszerû többségi? szavazással fel lehet oszlatni az országgyûlést, ez automatikusan új választások kiírásához vezet ( veszélyes lehet a feloszlató pártra nézve is) én így emlékszem:D

Elvileg a mindenkori köztársasági elnök megteheti... A lemondatásnak több módja is van: - kollektív bizalmatlansági indítvány(macerás, mert a lemondást követelõ félnek konkrét utódot és programot kell felmutatni) - egyszerû többségi? szavazással fel lehet oszlatni az országgyûlést, ez automatikusan új választások kiírásához vezet ( veszélyes lehet a feloszlató pártra nézve is) én így emlékszem:D
A közt-i elnök nem mondathatja le!Erre joga csak a mindenkori Országgyûlésnek van!
Csak az Országgyûlés!De miután ott 2/3-os többség van, és mindenki félti a zsíros állását, ez nem fog bekövetkezni.Láthattuk a bizalmatlansági indítványnál.
Remélem ha válaszolok, akkor az elejére fog ugrani.

Van itt olyan, aki jövõre a DK-ra és Gyurcsányra fog szavazni? Miért?

Legjobb válasz: "Igen, én, azért, mert õk képviselik ma Magyarországon a baloldalt hitelesen. A többi "ellenzéki" pártnak csak a szája jár, Gyurcsányékban viszont érzek pozitív értelemben vett fanatizmust, szenvedélyt, õszinteséget." Nem tesz õ többet az országért, mint a többi balos. Sõt.... És miben nyilvánul meg a "fanatizmust, szenvedélyt, õszinteség."? Ha a baloldali fanatizmus alatt a privatizációt, áron aluli eladásokat, a [email protected] az állami tulajdont hozzáállást érted, akkor ebben igazad van. Most attól szenvedélyes, hogy propaganda okokból feltöltött egy táncosvideót, meg attól, hogy ha nyilvános rendezvény van, kappan hangon óbégat a mikrofonba, és olyan kijelentéseket tesz ami után nem vállalja a felelõséget, hogy kinek szól? (aki langyos az .....) Bár lehet, hogy ezzel többek között a melegeknél akart bevágódni a szavazások elõtt:) Az õszinteséget inkább hagyjuk. Az a beszéd ami kiszivárgott, nem a nyilvánosságnak szólt. De ha már itt tartunk, õ maga ismerte be, hogy elqurtuk. Hazudtunk reggel......Akkor most mitõl is lenne õszinte?

"Igen, én, azért, mert õk képviselik ma Magyarországon a baloldalt hitelesen. A többi "ellenzéki" pártnak csak a szája jár, Gyurcsányékban viszont érzek pozitív értelemben vett fanatizmust, szenvedélyt, õszinteséget." Nem tesz õ többet az országért, mint a többi balos. Sõt.... És miben nyilvánul meg a "fanatizmust, szenvedélyt, õszinteség."? Ha a baloldali fanatizmus alatt a privatizációt, áron aluli eladásokat, a [email protected] az állami tulajdont hozzáállást érted, akkor ebben igazad van. Most attól szenvedélyes, hogy propaganda okokból feltöltött egy táncosvideót, meg attól, hogy ha nyilvános rendezvény van, kappan hangon óbégat a mikrofonba, és olyan kijelentéseket tesz ami után nem vállalja a felelõséget, hogy kinek szól? (aki langyos az .....) Bár lehet, hogy ezzel többek között a melegeknél akart bevágódni a szavazások elõtt:) Az õszinteséget inkább hagyjuk. Az a beszéd ami kiszivárgott, nem a nyilvánosságnak szólt. De ha már itt tartunk, õ maga ismerte be, hogy elqurtuk. Hazudtunk reggel......Akkor most mitõl is lenne õszinte?
Szenvedély van benne az biztos és elvitathatatlan. Más kérdés egy ember aki politikai szinten már lehúzta magát a wc-n mit akar még? Egyszer már õ és a politikája megbukott most meg játsza a megváltót. Az a baj hogy még mindíg van aki be dõl neki.
Igen, én, azért, mert õk képviselik ma Magyarországon a baloldalt hitelesen. A többi "ellenzéki" pártnak csak a szája jár, Gyurcsányékban viszont érzek pozitív értelemben vett fanatizmust, szenvedélyt, õszinteséget.

Van itt még olyan aki úgy gondolja, hogy Gyurcsány még csak most kezdte a játszmáját?

Ahogy mozgatja a szálakat és míg pár hónapja csak a baromságaival lehetett megtalálni a címlapokon most furcsa módon eltűnt, okt. 23-án egy jól lezsírozott, forgatókönyv szerint megírt játékot játszott, ezzel felkavarva az állóvizet, majd jött a bajai videó amiből ha valaki akkor ő csak profitálni tudott. Félelmetesen jól játssza ki a lapokat.

Legjobb válasz: Gyurcsány dörzsölt figura, de nem azért mert mindent kitervelt már x évre elõre, hanem mert jól alkalmazkodik és alakítja a helyzetet, rádaásul mindkét "szövetségesésrõl" eleget tud ahhoz, hogy legyen mire tárgyalniuk. Kicsit olyan, mint Piszkos Fred, akitõl mindeki viszolyog, de mégicsak akkor mennek a dolgok, amikor õ is benne van a buliban.

Gyurcsány dörzsölt figura, de nem azért mert mindent kitervelt már x évre elõre, hanem mert jól alkalmazkodik és alakítja a helyzetet, rádaásul mindkét "szövetségesésrõl" eleget tud ahhoz, hogy legyen mire tárgyalniuk. Kicsit olyan, mint Piszkos Fred, akitõl mindeki viszolyog, de mégicsak akkor mennek a dolgok, amikor õ is benne van a buliban.
komolyan mondom...ez nem is politika, hanem egy mesekönyv...végén az is kiderül, hogy Gyurcsány a terminátor, vagy az is lehet, hogy az Alien, és le akarja igázni a földet.
Nincs. Gyurcsány napja leáldozott, megy Orbán után a süllyesztõbe.
*Földet.
Lehet hogy gyurcsány gyíkember.
Szerintem, jól csinálja, független attól, hogy ki nem állhatom. Beszól, kritizál, rámutat a gyengeségekre. És sokan megeszik.

Hogyhogy vannak olyanok, akik szerint jó volt 2006-ban a rendőrök ámokfutása, illetve akik még mindig büszkék Gyurcsányra az őszödi beszéd miatt?

1.- Történetesen én is ott voltam a Fidesz nagygyűlésen 2006. október 23.-án. (Már nem vagyok fideszes, akkor is csak az őszödi beszéd miatt támogattam őket.) Volt egy nagy tömeg, akik hallgatták a "nagyvezéreket' és csápoltak nekik. Aztán jöttek a hírek, hogy pár száz méterre tőlünk egy másik tömeget betereltek közénk, és a rendőrök boldogat-boldogtalant vernek meg könnygázzal fújnak meg minden. Először nem foglalkoztunk vele, de amikor elért minket is a balhé, akkor persze menekülőre fogtam a dolgot. Rengeteg ártatlan ember kapott, párnak (akár ártatlanak akár nem) a szemüket is kilőtték, viperával verték az ellentüntetőket meg minden... 2.-Sokan büszkék rá, hogy milyen bátor, hogy igazságbeszédet mondott az országnak. Ha az ország nyilvánossága elé kiállt volna, az más, de a választások után valamennyivel "kiszivárgott" hogy "végighazudta az elmúlt másfél-két évet, majdnem beledöglött, hogy úgy kell csinálnia, mintha kormányzott volna... elk-rtuk stb..."

Legjobb válasz: Gyurcsány utálom,de ha végig hallgatná már valaki végre azt a rohadt öszödi beszédet,annak nagyon örülnék mert ezek a kiragadott mondatok már nagyon idegesítenek.

Gyurcsány utálom, de ha végig hallgatná már valaki végre azt a rohadt öszödi beszédet, annak nagyon örülnék mert ezek a kiragadott mondatok már nagyon idegesítenek.
2006-ban elég sok dolog történt, mind a 2 oldalon. Volt valóban ahol a rendõrök túloztak, de azért annyira az akkoriban tüntetõk nagy részét sem kell sajnálni... (Az autók és a televízió sem magától gyulladt ki és a kövek sem maguktól repültek.)
Nem a rendõrök terelték a csõcseléket a Fideszesek közé. A nagygyûlés résztvevõi nem mentek arra, ahova a rendõrök mondták, és a Fidesz is elfelejtette biztosítani a híveit. Egy héttel késõbb a felvonulását már nem csak a rendõrök, de a saját emberei is biztosították. Ezt miért nem tette okt.23.-án? Pedig Orbánt a Rendõrség kérte, hogy NE az Astóriánál tartsa a beszédét, mert gond lehet belõle. Csak EGY embernek lõtték ki a szemét, nem párnak. Nem boldog-boldogtalan vertek a rendõrök, hanem azokat, akik ellenük támadtak. Nagyon sok rendõr is megsérült közülük. Nem lett volna ekkora balhé, ha az egész beszédet közzéteszik. Ha a Fidesz nem uszít Gyurcsány ellen, mert megakarja nyerni az Önkormányzati választásokat. Nem vagyok MSZP-s, sõt egyik párt szimpatizánsa sem. De még jó az emlékezetem, és nem szeretem a hazugságot. Gyurcsányt egy bohócnak tartom, de õ legalább bevallotta, hogy hazudott. Orbán viszont azt mondta, hogy õ soha nem hazudik. Pedig nincs egyetlen igaz szava sem.
Nekem felgyújtották az autómat. Szerettem, jó kis kocsi volt. Benne voltak a kedvenc CD-im, a gyerek plüssállata, stb... Azt hiszem meg akartam ölni azt aki ezt tette. Nem sajnálom kicsit se. +: A biztosító nem fizetett, a fidesz nem kártalanított, sõt, senki sem. gyurcsányt meg [email protected]
Ezt csak az idegroncs Gyurcsányista, Bajnaista hívõk szerint jó.. Tõlük amúgy sem lehet mit várni 98%-uk döntésképtelen hülye
Mert sok hülye van ebben az országban. A legtöbb nyugger meg azt mondja, milyen jó a Feri, mert legalább nyilvánosság elõtt mondta el az öszödi beszédet. Milyen nyilvánosság elõtt? Az csak kiderült, de õk azt mondják nem. Egyébként csak az mszp szavazók mondják, hogy jó volt. De nézd meg, kik a szavazóik és rájössz. http://www.youtube.com/watch?v=GqX94CZykZo
Úgy, hogy rengeteg a beteg ember.
eljen a fidesz, meg a tamogatoi kore! es fizessetek orommel a 27%-os afat a cigany vezetonk zsebebe! es ezek nevezik magukat magyarnak! gyurcsany legalabb megmondta a frankot, ezek meg kussban lehuznak! de hat ez kell a birka nepnek! akiket meg szettvertek a rendorok, csak egyszeru futbalhuliganok voltak, akiket felberelt szeretett jelenlegi miniszterunk!
Ha ilyenek lennének mindig a rendõrök rend is lenne. Verjék is le a férgesét!
gyurcsány megmondta a frankót??? tegyük fel h én aztmondom a feleségemnek h "én már nem szeretlek téged"!akkor õ velem marad csak azért mert én õszinte voltam? ezért nem értem a szimpátiát gyurcsány felé4
Ez mondjuk egy elég rossz példa. Jobb az, ha azt hazudod a szemébe, hogy "imádlak drágám, te agy a mindenem", holott már semmit nem érzel iránta?
A kérdező hozzászólása: Ja és nem kötekedni akarok a balodaliak közt, csak én leírtam a saját szemszögembõl, hogy ez miért érthetetlen... Engem tényleg érdekel a válasz, mint mondtam nem kötekedni akarok!
Ami az öszödi beszédben elhangzott az a politikát rendesen nyomonkövetõk számára eddig is nyilvánvaló volt, csak senki sem mondta ki addig, ezért tetszik ez bizonyos embereknek, másoknak pedig azért, mert õk valamilyen okból kifolyólag imádják Gyurcsányt.
Mindenki tudja, hogy fizetett provokátorok voltak ott. A rendõrök meg parancsot teljesítettek. Nem vagyok rendõr, de ha engem támadtak volna így lehet lelõttem volna egyet.... Mindenki ezt tenné, ha több kilós kõvel ordítva mennek felé. Persze, hogy azután meg kapott a dobáló, aki persze nem így emlékszik...
A kérdező hozzászólása: Egyik se jó...!
OV nem mond ilyent. De az átb-ás az megvan!!!! Igy jobb???
A kérdező hozzászólása: Ja meg a rendõrökre támadás és gyújtogatás... (ami tényleg nem szép dolog)... Ezeket a provokátorokat rendõrkocsikkal hozták! Aztán mikor pár ember aki unta már a banánt szintén csatlakozott hozzájuk, megkezdõdhetett a rendõri "fellépés"...
A kérdező hozzászólása: "Nem boldog-boldogtalan vertek a rendõrök, hanem azokat, akik ellenük támadtak. Nagyon sok rendõr is megsérült közülük. " csak randomra rákerestem a Youtube-on... http://www.youtube.com/watch?v=-UY3950gfeE hát szegény ember nagyon "támadta" a rendõröket... "Ha a Fidesz nem uszít Gyurcsány ellen, mert megakarja nyerni az Önkormányzati választásokat. " Ha te lettél volna az ellenzékben, mit csinálták volna egy ilyen beszéd után? Vagy ha Orbán mondana egy ilyen beszédet, most mit csinálna Gyurcsány? És sajnos teljesen jogosan mondhatná, hogy nézzétek emberek, titeket csúnyán becsaptak...
természetesen ez sem jó, csak az a baj h gyurcsány mind a 2õt elhitette velünk!

Hogy van az, hogy a magyar hajléktalan jobban él kint ausztriába mint itthon aki ledolgozta az életét? Ezért kell Gyurcsány, Orbánfélékre szavazni? Meg majd igy jo lesz, ugy jo lesz?

A nagy állítólagos "rendszerváltás" el?tt nem voltak hajléktalanok.

Legjobb válasz: Miért jön az elõ folyton hogy nálunknál sokkal gazdagabb országokban jobb a megélhetés? Az természetes!Miért várnak el az országtól olyat amit a lehetõségei nem érnek el?

Miért jön az elõ folyton hogy nálunknál sokkal gazdagabb országokban jobb a megélhetés? Az természetes!Miért várnak el az országtól olyat amit a lehetõségei nem érnek el?
Rendszerváltás elõtt? ezek szerint te egy megrögzött kommunista vagy. Azt hiszed az jobb volt? Nem volt jobb, mindenki utálta. És azért szavaznak Orbánra, mert (bár nem teljesen vagyok képben azzal, ami ma történik), még mindig jobb, mint az MSZP aki tovább rontotta az országot, amit a kommunisták kezdtek el. Orbán (állítólag) keresztény, és egy keresztény ember nem lop.
Ha nálunk nem abból állna a szociális háló, hogy minél több pénzt adjunk a cigányoknak azért, hogy ne dolgozzanak, akkor itt is el lehetne érni egy hasonló színvonalat.
""Orbán (állítólag) keresztény, és egy keresztény ember nem lop." Áh, nem. Csak a számlámon lévõ pénzemet vagy nekik adom, vagy megzsarolnak, és alig kapok nyugdíjat. Tényleg, jófej, keresztény ember!
1. Magyarországon is vannak hajléktalanok, akik többet keresnek, mint az átlag ember. 2. Azt írják a linkelt cikkben, hogy ott jobban élnek a HAJLÉKTALANOK, mint itt a HAJLÉKTALANOK(szóismétlés:D) Szóval a kérdésed egy nyilvánvalóan hibás megállapításra épül. 3. Azért nem volt munkanélküliség és hajléktalanok, mert fenntartottak egy rakat értelmetlen, veszteséges munkahelyet méghozzá kölcsönökbõl, ez vezetett végül a rendszer összeomlásához(többek közt) 4. Sokan azért szavaznak az MSZP-re, mert nem akarják Orbánt, a Fideszre pedig mert nem akarják Gyurcsányt. Ez szûklátókörûségre vall, ebben egyetértünk.
Szerintem próbáld ki, legyél hajléktalan "ausztriába".
A kérdező hozzászólása: Volt akinek jo volt a 90 es évek elõtt.Azért szavaznak most is az mszp re annyian akik idióták mert az a rendszer jo volt nekik. Csak a mostani mszp az tul megy minden határon nem az aminek látszik.
Tipikus proli vagy. Önzõ, gyûlölködõ, mûveletlen. A fogalmazásmódod és a helyesírásod is árulkodik a szintedrõl.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!