Találatok a következő kifejezésre: Valoszinu terhes Par (6 db)

Valoszinu terhes vagyok! Par hete egy vervetelen kiderult hogy nem ved a szervezetem a rozsahimlo ellen. Mit tudok tenni? Mennyi az esely hogy a 9 honap alatt elkapom?

Nem szeretnem ezt a babamat is elvesziteni!

Legjobb válasz: A védõnõ úgyis megkérdez mindent amikor kitölti a terhes könyvedet,akkor elmondod neki mi a helyzet,és majd õ tanácsol neked valami okosat.Vagy szólsz a dokidnak,amikor elmész az elsõ ultrahangra,amibõl biztossá válik a terhesség.22 hetes kismami

A védõnõ úgyis megkérdez mindent amikor kitölti a terhes könyvedet, akkor elmondod neki mi a helyzet, és majd õ tanácsol neked valami okosat.Vagy szólsz a dokidnak, amikor elmész az elsõ ultrahangra, amibõl biztossá válik a terhesség.22 hetes kismami
Ez olyan gyakori betegség, hogy aggódni kell? Annyian kérdezik, de nekem eddig eszembe sem jutott. Azt gondolom, hogy ez inkább gyerekek között terjed ovodában iskolában. Szerintem ha nincs a környezetedben kisgyerek akkor nem valószínû, hogy elkapod csak úgy.
Szia! Én a helyedben felkeresnék egy orvost. Nem hiszem hogy itt valaki is tudna Neked tanácsot adni.
Elõször is szerezz terhességi tesztet és reggel az elsõ vizeletbõl tesztelj. A hasfájást rengeteg minden okozhatja. Felfázástól kezdve a terhesség megszakadásáig minden. Ehhez tényleg doki kellene.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!!
Mindenképp deritsd ki valamilyen eszközzel hogy terhes vagy-e hogy tisztán láthass mert a hasfájás bizti nem azért van. Amúgy nyugi nincs semmi gond!
Szerintem csak az orvos marad. A terhességi tesztet csak azért csináld meg, hogy az orvosnak beszámolhass róla. De nem megbízható, s az egészségügyi problémák még jobban megzavarhatják. Bármit mutat, lehet valótlan, s a bizonytalanság a legrosszabb.
Nem vagy terhes.
Szia! Nem akarlak elkeseríteni de nem avgy terhes, mert ah terhes elnnél akkor nem jött volna meg és pozítiv lett volna a teszt. Üdv:27+4 hetes kismami(15 hónapos kislány anyukája)
Ha megjött és negatív a teszt, akkor most nem vagy terhes. Az pedig teljesen normális, hogy az elsõ nap még gyengébb a mensid. Ha mondjuk holnapra elmúlik, akkor pár nap múlva tesztelhetsz újra, de ha rendesen megjön, akkor úgy néz ki, most nem sikerült. Fel a fejjel, kitartás!
Talán majd legkozelebb:o(. Fel a fejjel kitartás ! Elobb-utóbb biztos sikerulni fog. Talán épp a kovetkezo hónapba:o) Sose tudhatod. Szorítok !!!!!

Párommal tervezzük a babát, de jó pár kérdés motoszkál a fejemben. Kórház gyógyszertárában dolgozom mindenféle gyógyszeranyaggal. így valószínű veszélyeztetett terhes lesz. Ha 101ezer a bruttóm mennyi lesz a táppénzem ha 2012-ben leszek táppénzes?

Legjobb válasz: Ha semmilyen más jövedelmet nem kapsz idén (se jutalom, se ruhapénz, se semmi hasonló), és 2 éve folyamatosan dolgozol, akkor a bruttó táppénzed 60600Ft lesz bruttóban.

Ha semmilyen más jövedelmet nem kapsz idén (se jutalom, se ruhapénz, se semmi hasonló), és 2 éve folyamatosan dolgozol, akkor a bruttó táppénzed 60600Ft lesz bruttóban.
A kérdező hozzászólása: Sajnos még nincs meg a két évem, Októberben volt egy éve hogy itt dolgozom, elõtte 2 évig munkaügyi tanfolyamot végeztem, és abban helyezkedtem el, mint gyógyszertári asszisztens. Köszi a választ.
az is elképzelhetõ, hogy az általad elvégzett tanfolyam alatt biztosítotti jogviszonyod volt, és ha a vége után 30 napon belül kezdtél dolgozni, akkor 60% lesz a táppénzed. Nem tudom, milyen szervezésû tanfolyamra jártál, és milyen jogosultságokat kaptál, ezért kérdezz rá a munkaügyi központnál, vagy az oep-nél hogy amire te jártál, az milyen jogosultságot ad. Ha nem ad biztosítottságot, akkor a táppénz csak bruttó 50500Ft lesz.
A kérdező hozzászólása: átlag 35 napos a ciklusom
Milyen tesztet csináltál? Valakinek csak késõn mutatja ki.
A kérdező hozzászólása: x-epil
Szerintem még van rá esély, hogy terhes vagy.
elsõ vagyok, szerintem próbáld meg 2 nap múlva a tesztet, ugyanis 2 naponta duplázódik a hcg.
A kérdező hozzászólása: pedig reméltem, hogy ez már biztos nem...

Vélemények, tapasztalatok a Dienille fogamzásgátlóról? Nagyon sok rosszat hallottam róla, elvileg terhesek is maradtak páran, bár ezt nem tartom valószínűnek.

Legjobb válasz: én 16. napja szedem. a menstruáció 5. napján kell elkezdeni, bár tudom, a tájékoztatón 1. nap van írva, de mondta dokim, ha az 1. napon kezdeném el szedni, akk egész hónapban pecsételõ vérzésem lenne. Nálam a mellékhatások közül a hányinger, közömbösség, hasmenés, szédülés, mellfájdalom jött ki.

én 16. napja szedem. a menstruáció 5. napján kell elkezdeni, bár tudom, a tájékoztatón 1. nap van írva, de mondta dokim, ha az 1. napon kezdeném el szedni, akk egész hónapban pecsételõ vérzésem lenne. Nálam a mellékhatások közül a hányinger, közömbösség, hasmenés, szédülés, mellfájdalom jött ki.
Én az elsõ napon kezdtem szedni, volt is pecsételõ vérzésem. 3. levél utáni gyógyszerszünetben kimaradt a menstruációm, doki aztmondta elõfordul az ilyen, laborba is elküldött. Negatív lett a labor. Elég kicsi az esély arra, hogy bárki terhes legyen fogamzásgátló mellett!! Ne higgy a pletykáknak! Ez hülyeség! Bízz a gyógyszeredben!!
Elõzõ vagyok: nekemis kijött egy-két mellékhatás: mellfájdalom és váladékozott is, hányinger.
én kb egy éve szedem és nincs töle semmi bajom, nem lettem terhes... kezdetben volt hogy hányingerem volt, néha hánytam is... de nálam ez menstruációkor amugy is elõfordult, ugyhogy nemhiszem, hogy a gyógyszer miatt lett volna.
Hát én most fogom befejezni az elsõ levelem, de én a rossz és jó tulajdonságaiból is egyaránt kaptam. A melleim elkezdtek nõni, remélem folytatódik =). Hányingerem még nem volt egyáltalán. De mióta elkezdtem, van vérzésem és barnám váltakozva..:S Bár írták, hogy elvileg, ha a mensi 1. napján kezdjük akkor ez az elsõ hónapban természetes. Remélem köv. hónapban már valamelyest javul. De az arcomra ellenkezõleg hatott, eddig egyáltalán nem voltam pattanásos, (néha mensi elõtt kijött pár, de amúgy semmi)de viszont most tele van az arcom és hiába kezelem, pár óra múlva ugyanott virítanak, pedig rendesen megtisztítom elõtte és utána is a bõröm, nem értem a dolgot...bár erre is mondták, hogy elsó pár hónapban természetes...de én úgy gondoltam, ha nem voltak nem is leszenek, hát nem így történt..:S:S De nem is mondanám, hogy nem ajánlom, és azt sem hogy igen, mert én mér elég kis ideje szedem még ehhez, legalább egy félév szerintem kell ahhoz, hogy a hormonháztartásod valamelyest hozzászokjon. Remélem valamiben sikerült segítenem!
Én hallottam olyanról ( rokon ), aki közel 2 évig szedte, abbahagyta és fél évig nem jött meg neki.Elment egy nagyon jó orvoshoz, aki azt mondta, ez a gyógyszer nagyon veszélyes és nem ajánlja senkinek.Elvékonyítja a nyálkahártyát is és meddõséget is okozhat.Szóval attól , hogy valaki 1 hete szedi és nincs semmi baja, az még nem jelent semmit....
Én ma vettem be az elsõ Dienelle-t és eléggé hányingerem van, Diane 35-rõl váltottam, a Diane szedését kb fél éve hagytam abba, tehát volt fél év szünet a 2 között.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!