Találatok a következő kifejezésre: Valamit jelent ha a fiatalabb (2 db)

Valamit jelent az ha a fiatalabb fiúkhoz vonzodom?

14évesen jártam egy 21éves fiúval vele is vesztettem el(amit nagyon meg is bántam =( )

Legjobb válasz: Biztos kudarcaid voltak az idõsebbekkel és így akarsz kompenzálni. Meg tudat alatt egy kis önbizalmat ad, hogy te vagy az idõsebb, a bölcsebb, akire úgymond fel is nézhetnének... vagy mi. Szerintem ez lehet az ok.

Biztos kudarcaid voltak az idõsebbekkel és így akarsz kompenzálni. Meg tudat alatt egy kis önbizalmat ad, hogy te vagy az idõsebb, a bölcsebb, akire úgymond fel is nézhetnének... vagy mi. Szerintem ez lehet az ok.
Sztem a kisebbek között magabiztos vagy, a nagyoktól meg félsz. Nem tudsz nekik megfelelni, hiába vagy korabeli nekik, te kisebb szinten vagy agyilag. Jajj, félre ne érts, ez nem kamu, és nem bunkózok, de máshogy nem tudom megfogalmazni. Ez nem baj. Csak vannak olyanok akik a korukhoz képest kicsit visszamaradottabbak, és tényleg nem bunkóságból mondom, és ez nem gáz. Amíg te jól érzed magad így addig nincs ezzel semmi baj. Csak arra vigyázz hogy nehogy bajba kerülj ezek miatt. 18éves v, nagykorú, és nehogy úgy járj hogy egyik fiatalabb barátod, bnõd szülei bepipulnak vmin, rádkenik hogy mert a kislányom a nagykorú barátnõje miatt dohányzik... vagy hasonlók... tehát nehogy bajod legyen ebbõl.
Az elõzõ válaszadó vagyok és még mindig bocsit kérek, nem bántani akartalak. De rájöttem hogy hogy magyarázhatnám ki magam. Mi ahogy a fiuknál is ugy van hogy nagyon sok fiu mondjuk hiába 18 éves, nem mindig érett meg a korára. Ez nem azt jelenti hogy gyerekes, és te se v gondolom gyerekes, meg nem vagy debil, meg semmi ilyesmi. Ilyen típus vagy.
Ja, a Btk. 5-10 évig díjazza.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!Jó igazából én amugy is alacsony vagyok és örököltem anyutól hogy nem nézek ki annyiak amennyi vagyok, szóval itt vagyok 18éves de mindenki 14nek néz!Ami zavar is ugyan de hát ez ellen tenni nem tudok!És köszönöm a válaszokat!És neked is hogy elmagyaráztad=)
Ez így igaz lehet - de azért nem kell belenyugodnod. Keresd a kicsit idõsebbek között is a szerelmet! Az nem baj, ha fiatalabb nálad - de ne ennyivel, mint most. Késõbb, ha idõsebb leszel, ez nem lesz ekkora probléma - de most, az ilyen fital fiúk még nagyon éretlenek. Anyáskodni szeretnél? Az se rossz... de azért ne csak ez legyen.
Nyugi, semmi baj nincs veled.. Nálam meg az a "nemnormális" hogy minimum a 10-15 évvel idosebbeket szeretem... de lehet idosebb is... akkor én má elme beteg wagyok:)

Én egy 20 éves srác vagyok és a barátnőm 4 évvel fiatalabb nálam. Ez korkülönbség jelent valami problémát, ha szeretjük egymást?

Amúgy mindkett?nknek voltak már ezel?tt komoly kapcsolatai.

Legjobb válasz: Nekünk már 2 éve mûködik:) 20 és 16 voltunk, amikor összejöttünk.

Nekünk már 2 éve mûködik:) 20 és 16 voltunk, amikor összejöttünk.
Szerintem nem gáz így hogy Te 20 a lány meg 16 éves.Ez még belefér.
Nem fog mûködni a kapcsolat 4 év korkülönbséggel...
Kedves Kérdezõ! Nekem pont ez lenne az ideális korkülönbség! 20/f
A 4 év nem nagy korkülönbség köztetek, már ha elég érett a lány. De milyen komoly kapcsolata(i) lehettek egy 16 éves lánynak ennél fiatalabb korában?
A kérdező hozzászólása: köszi! :)
*bocsi:lehet érettebb
sztem nem a kor dönti ezt el mert 16évesen lehett érettem...meg amugyis a fiuk késöbb érnek.nekem is nagyon sok olyan ismerösöm van.ahol a lány 16 a fiu 20-21 és már legfeljebb egy éve járnak...és ezt Te döntsd el...ha vele akarsz lenni, hát legyél!:)
A kérdező hozzászólása: a 4 év korkülönbség esetén akkor se mûködne, ha õ 20 éves én meg 24 lennék?? Vagy csak azért nem menne, mert én túl idõs vagyok hozzá?
hát lehet...én most vagyok 16 éves/L és több mint 3éve van barátom


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!