Találatok a következő kifejezésre: Valamit jelent ha a (335 db)

Mit jelent ha a ki szemelted megfogja a kezed játék közben? Jelent neki eggyáltalán valamit?

Legjobb válasz: aztmi honnan tudjuk kislány? valószínûleg szeret vagy barátkozni akar veled de kérdezd meg tõle ne légy gyáva ha a fiúú nem mer lépni akkor a lánynak kell vagy nem lesz belõle semmi...

aztmi honnan tudjuk kislány? valószínûleg szeret vagy barátkozni akar veled de kérdezd meg tõle ne légy gyáva ha a fiúú nem mer lépni akkor a lánynak kell vagy nem lesz belõle semmi...
A kérdező hozzászólása: nem vagyok kislány!
Akkor nagylány, jajj de megsértették a tini lelkedet. :D

Jelent valami bajt, ha a péniszem egyik oldalán (jobb) az ér látszódik, ki van dudorodva? Mitől alakulhat ki?

Nem fáj, teljesen tünetmentes csak látszódik hogy ott fut egy vastagabb ér.

Legjobb válasz: Gondolom ez nem most jelent meg hanem szuletesedtol fogva igy van csak most kezdett el erdekelni a dolog. Egyebkent nem valoszinu hogy baj lenne ha nem faj. Nekem volt hogy sok megeroltetes utan megjelent oldalt egy kisebb dudor es picit fajt de elmult es azota abszolut semmi. Ja es hogy megjobban megnyugtassalak nekem pl oldalt is vannak vastadabb erek de felul a töve felé van egy kb 3 cm hosszu es 1 cm vastag er rajta es tokeletesen szuperal szoval semmi gond szerintem.

Gondolom ez nem most jelent meg hanem szuletesedtol fogva igy van csak most kezdett el erdekelni a dolog. Egyebkent nem valoszinu hogy baj lenne ha nem faj. Nekem volt hogy sok megeroltetes utan megjelent oldalt egy kisebb dudor es picit fajt de elmult es azota abszolut semmi. Ja es hogy megjobban megnyugtassalak nekem pl oldalt is vannak vastadabb erek de felul a töve felé van egy kb 3 cm hosszu es 1 cm vastag er rajta es tokeletesen szuperal szoval semmi gond szerintem.
Semmi újat nem látok ebben, nagyon sokunknak lehet ez így. Miért ne látszódna , a bõr vékony és nagyon átlátszó is. Milyen ér táplálná a sok vékonyabbat , ha nem egy vastagabb .
A kérdező hozzászólása: Régebben nem volt ilyen. Ez azóta jött ki kb., mióta nemi életet élek.
Hat sztem elmulik de ha tovabbra is igy marad akkor menj orvoshoz
hát örülj , hogy ott az az ér!nincs veled baj!

Mi lehet ez? Ha furán fókuszálok a szememmel, akkor egy fura átlátszó valami jelenik meg a szemem előtt.

A kérdés már kiskoromban megfogalmazódott bennem, ugyanis amikor mentünk valahova kocsival és az ablakból néztem az aszfaltot, vagy éppen az eget, és az üvegen túl, de a táj közé fókuszáltam a szememmel (igazából nem nagyon tudom leírni, hogy mikor jelenik meg, de a lényeg az hogy főleg amikor ablakokon keresztül nézek)egy hosszúkás, egysejtűhöz hasonlító valamit látok (talán úgytudnám leírni mint ahogy egy térkép egy autópályát ábrázol, hogy vannak benne ilyen kis gömbök a hajlatoknál) ami követi a szemem mozgását, tehát amikor arrébb nézek akkor is ott van. Az alakja változni szokott és például múltkor a villamosnak az ablakából is megjelent. Ritkán szoktam látni. (Most próbaként elkezdtem fókuszálgatni összevissza itt a képernyő előtt és megint észrevettem. Világos felületen jelenik csak meg.) Elnézést ha esetleg érthetetlenül fogalmaztam. A kérdésem az lenne, hogy mi lehet, vagy esetleg milyen jelenség ez?

Legjobb válasz: Köszi a linket második, átnézem majd, mert mindig is érdekelt, mi is ez, de a környezetem sosem értette meg, mirõl beszélek, aztán le is tettem a dologról, hogy valaha is megtudom :) Mindig úgy gondoltam, ami elképzelhetõ, hogy téves gondolat, sõt, erre nagy az esély, de... szóval úgy gondoltam, hogy ugye a szem egy többé-kevésbé folyékony valami, és ezeket az apró akármiket bizonyos háttér elõtt, bizonyos fókuszálási szögben látjuk. Ha megjelenik, elképzelhetõ, hogy a csarnokvízben "úszik" valami, amit megláthatunk, ha minden oké, és mivel folyadékban van, ezért mozog és ezért változik az alakja (ráadásul nem mindig látjuk teljesen) Nem olvastam még át a linket, és tudni nem tudom, mi is ez, csupán egy saját gondolat, mielõtt bárki letolna, hogy hülyeséget írtam :)

Köszi a linket második, átnézem majd, mert mindig is érdekelt, mi is ez, de a környezetem sosem értette meg, mirõl beszélek, aztán le is tettem a dologról, hogy valaha is megtudom :) Mindig úgy gondoltam, ami elképzelhetõ, hogy téves gondolat, sõt, erre nagy az esély, de... szóval úgy gondoltam, hogy ugye a szem egy többé-kevésbé folyékony valami, és ezeket az apró akármiket bizonyos háttér elõtt, bizonyos fókuszálási szögben látjuk. Ha megjelenik, elképzelhetõ, hogy a csarnokvízben "úszik" valami, amit megláthatunk, ha minden oké, és mivel folyadékban van, ezért mozog és ezért változik az alakja (ráadásul nem mindig látjuk teljesen) Nem olvastam még át a linket, és tudni nem tudom, mi is ez, csupán egy saját gondolat, mielõtt bárki letolna, hogy hülyeséget írtam :)
A kérdező hozzászólása: Azt lehagytam, hogy elég nehéz észrevenni, de ha egyszer észrevettem, akkor már le se tudom venni róla szemem.
Pontosan nem tudom, hogy mi ez, nekem is szokott lenni, értem, mire gondolsz. Kitöltöttem egyszer egy tesztet, ami a látásról szólt, és volt benne ilyen kérdés, hogy mindig kristálytiszta-e a látásom, vagy néha megjelennek különfél átlátszó "jelek" a szemem elõtt? Nem volt kifejtve a téma, de ebbõl arra következtetek, hogy ez valamiféle "hiba", szemromlás jele vagy eredménye, és szerintem a legtöbb ember tapasztalt már ilyet.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! A wikipédiás link jó csak azt nem értem ha ez elvileg egy állandó hiba, akkor miért változik mindig az alakja?
A kérdező hozzászólása: Igen, én is valahogy így képzeltem el a dolgot :)
Én is látok néha ilyet, könnyezve, pislogva elmozog.Szerintem ezek vírusok, baktériumok amik a könnyben vannak és épp úgy fókuszálunk hogy látjuk.
Én úgy tudom, apró hibák vagy szennyezõdések a szem felületén, ill. a felület alatt. Nekem is van (már ha ugyanarra gondolunk), sõt, ha nem mozgatom a szemem, mindig lefelé mozog. Tehát ha oldalt fekszem, akkor lefelé "csúszik", és ha átfordulok, akkor vissza. De ha megmozdítom a szemem, akkor persze ugrál. :)
A kérdező hozzászólása: Igen, nekem is lefele szokott csuszkálni... Pont mint ahogy leírtad :) Köszi a kommentedet utolsó, már teljesen letisztult a kép!

40 hetes kismami vagyok. Hátrahajló méhszáj nehéz szülést jelent? Ha a méhszájam C:1110 jelent valamit a vajúdást illetően?

Legjobb válasz: A szülésre elvileg eltûnik a méhszáj, de neked a belsõ még ki sem nyílt, azt kell megvárni, de segíthetnek ebben..ha pedig eltûnik a méhszáj mindegy, hogy merre hajló. ne aggódj, a baba jófele fog kijönni.A vajúdás viszont hosszabb lehet a zártság miatt.

A szülésre elvileg eltûnik a méhszáj, de neked a belsõ még ki sem nyílt, azt kell megvárni, de segíthetnek ebben..ha pedig eltûnik a méhszáj mindegy, hogy merre hajló. ne aggódj, a baba jófele fog kijönni.A vajúdás viszont hosszabb lehet a zártság miatt.

Az jelent valami komolyat, ha a férfi 60 km-t utazik azért, hogy beszélgethessünk?

A férfi, akivel ismerkedem, múltkor lejött hozzám házhoz beszélgetni.

Legjobb válasz: Vagy unatkozott és már bármit szívesen csinált volna.

Vagy unatkozott és már bármit szívesen csinált volna.
szerinted csak a kajáért ment le? :) ha jövõhéten is jön hidd el nem csak kaját akar hanem szeretne megismerni :) 21F
Jelenthet, de nem sok az a 60km. Én 178-at utaztam és másnap vissza is mentem. 23l
Attól függ, lehet, hogy buszsofõr?
Ha tudja, hogy egy ideig még csak beszélgetés lesz, akár jelenthet is...
Elvileg igen, de ne azt kívánd tõlünk, hogy egyetlen alkalom után mi jósoljunk. A következõ alkalmakkor majd rájöhetsz magad is.
Biztos tetszel neki és õ is jól érezte magát, és valószinû kell jópár találkozás hogy jobban megismerjétek egymást, de szerintem komoly kapcsolatot akar..
En parom 100-110 km utazott hetente 2x hozzam. Azota mar osszekoltoztunk es boldog parkapcsolatba elunk.

Az jelent valami rosszat ha a péniszem előrehajlik?

A péniszemet oldalról nézem akkor kicsit olyan mint egy félkör. Jelent az valami rosszat esetleg a sexben??

Legjobb válasz: Ritka az egyenes pénisz, minden irányba való kisebb mértékû elhajlás normális, ne aggódj, és a szexben nem játszik szerepet .Bár ha nagyon görbe, akkor orvosi beavatkozással lehet korrigálni.

Ritka az egyenes pénisz, minden irányba való kisebb mértékû elhajlás normális, ne aggódj, és a szexben nem játszik szerepet .Bár ha nagyon görbe, akkor orvosi beavatkozással lehet korrigálni.
Hát az, hogy félkör a farkad, szerintem sok jót nem jelenthet.
Igen! Meg vagy átkozva!:D Bocsi..xD
Szerintem senkinek sem teljesen egyenes. Egyes pózokban lehet nehézség, de meg kell találni, hogy mi az optimális:-)

Mit jelent ha a méhlepény 1-es fokban van meg a hátsó falon tapad? Okozhat ez valami problémát szülésnél?

Pénteken voltam uh-n, szombaton töltöttem a 37.hetet, tehát ma 37+2 hetes vagyok. Normális ez ilyenkor?

Legjobb válasz: tökéletes, sok sikert.

tökéletes, sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) remélem meg lesz és nem lesz baj :) már alig várom hogy megszülessen a kisfiam :)

Jelent valamit az, ha a lány oda-oda pillant a fiúra?

Ha zavarban van, megis oda-oda pillant.

Legjobb válasz: Nem.

Nem.
Erõsen nõfüggõ. Van amelyik egyáltaáln nem jelez sehogy soha, van amelyik a szemével zaklat, nem lehet igazából tudni azt sem hogy milyen indíttatásból bámul mint bornyú az újkapura. LEhet hogy csak unatkozik, vagy ilyen mindenkit pofánbámulok típus. Szóval bármi lehet. Szerintem a legtöbb még bámulni sem mer, mert ha ne mmosolyogsz vissza rá, akkor az ugyanolyan elutasítás jelleggel bír, csak burkoltabban, mintha szóban szólítana le, és azt mondanád neki, hogy bocs de nem kellesz. Már a szemezés is iggen veszélyes önbecsülés szempontjából. A biztonság kedvéért én rá se nézek egyik nõre se, nehogy a szemével véletlenül elutasítson, és sérüljek lélekben. Ha meg nem figyelem õket, akkor nem eshet semmi problémám.
Szerintem meg igen. Én is ezt csinálom, kis mosollyal megdobva a dolgot (mire viszonzásként is mosolyt kapok) és ha birom tartom a szemkontaktust. Persze ha nem vesz épp észre, muszáj néha-néha odapillantanom, hogy leesen neki, hogy hahóóóó figyiiii! itt vagyok ám! nézz már rám!!!!
Szerintem is tetszel neki, csak bátortalan, mer nem tudja, hogy õ bejön-e neked..
idegesited , vagy érdekled dritsd ki!!!!!
Tutibiztos hogy bejössz neki csak nem meri kimutatni ha tetszik nekem egy fiú én is így viselkedem.Udvarolj neki ha tetszik a csaj. egy lány
ne vedd 100% nak de ez egy jelzés h jöhetsz, DE nem azt jelenti h megkaptad, csak van egy esélyed
Kalciumhiányos szemmozgató-izom rángásra gyanakszom. :) Egyébként igen. Vélhetõen tetszés áll a dolog mögött.
A kérdező hozzászólása: úgy értem, ha találkoznak, és közben a lány rá-rá pillant a fiúra úgy, hogy zavarban van.
Felkeltette a lány érdeklõdését, innentõl a fiúnak kell bízonyítania, hogy nem egy nyuszi.
Igen. Vagy azért néz mert sajnál milyen csúnya vagy, vagy azért mert tetszel neki és szeretne meglovagolni téged. Kérdezd meg tõle.
#11-nek (#10 vagyok) Nem tudom hány éves vagy, de szerintem bátran nézd a lányokat - mármint aki tetszik. Csak oda-odapillantasz. Nem bámulni! Velem is így kezdte ez a férfi. Az elején kerültem is a tekintetét, de már nem, sõtttttt.... Nem a bámulással kell kezdni, hanem csak sûrûn odapillantani. Aztán ha te is rajtakapod a hölgyeményt, akkor már lehet tovább is mp-ig szemezni és ha lesüti a szemét, nyert ügyed van. No és ilyenkor már bátran jöhet a mosoly is. :) ) És hát sajna ez az a pont, ahol sok meglett férfi, még mindig nem hajlandó lépni, pedig szinte kiterül elé a nõ, megadva magát.

Szerintetek az valami rosszat jelent ha a baratom azt mondta, hogy o ugy is lefekudne velem ha nem szeretne? Es nem akarja elmondani kivel fekudt le eloszor?

Mondtam neki,hogy en nem fekudnek le vele ha nem szeretnem.De meg mindig nem fekszem le vele mert meg raer.Az o valasza erre az volt,hogy o ugyis lefekudne velem ha nem szeretne. Azt meg,hogy kivel csinalta eloszor a lany miatt nem akarja elmonani(legalabbis nekem ezt mondta)..en elmondtam neki,vagyis tudja mert elotte az a srac volt a baratom. Szerintetek ez jelent feltetlenul rosszat?

Legjobb válasz: Nem. Egyrészt a pasik (és sok nõ) simán képesek érzelem nélkül szexelni, úgyhogy miért lenne baj, ha õ bevallottan megtenné veled? Nem azt mondta ezzel, hogy nem szeret, szerintem inkább bóknak szánta, vagy annyira jó nõ, hogy megkívánjon. Az meg, hogy kivel feküdt le elõször, magánügy. Elhiszem, hogy kíváncsi vagy, de felnõtt emberek nem teregetik ki a szexuális életüket a másik félre való tekintettel. Én sem reklámozom, hogy kikkel feküdtem már le. Elõre nézz, örülj, hogy veled van és ne kombinálj!

Nem. Egyrészt a pasik (és sok nõ) simán képesek érzelem nélkül szexelni, úgyhogy miért lenne baj, ha õ bevallottan megtenné veled? Nem azt mondta ezzel, hogy nem szeret, szerintem inkább bóknak szánta, vagy annyira jó nõ, hogy megkívánjon. Az meg, hogy kivel feküdt le elõször, magánügy. Elhiszem, hogy kíváncsi vagy, de felnõtt emberek nem teregetik ki a szexuális életüket a másik félre való tekintettel. Én sem reklámozom, hogy kikkel feküdtem már le. Elõre nézz, örülj, hogy veled van és ne kombinálj!
A legtöbb pasi röptében a legyet is típusú, szóval az kevésbé gáz, hogy akkor is lefeküdne veled, ha nem szeretne, bár egy kicsit szokatlan téma én ilyesmit nem szoktam felvetni a páromnak - õ se nekem. Bár asszem ugyanez lenne a válasza. Az már egy kicsit furcsa, hogy nem hajlandó elmondani, hogy ki volt neki az elsõ, de az is legalább annyira fura, hogy te errõl kérdezgeted. Sose kérdeztem ilyet pasitól, baromira nem érdekel. A lényeg, hogy épp velem van. Mennyivel lenne jobb, ha megtudnád, hogy pl. meghúzta Gizikét a 8/b-bõl?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!