Találatok a következő kifejezésre: Valamit jelent ha (542 db)

Az mit jelent ha "Boldog Nőnapot" kíván egy fiú vagy egyáltalán ez jelent valamit?

Legjobb válasz: A parom kivan nekem boldog nonapot, az jelentett valamit:D termeszetesen. aztan egy kozeli baratom is kivant, az is jelentett valamit-kedvesseget. aztan nagytatam is, az volt a szeretet aztan a tavolabbi ferfiak is kivantak, hat az sem volt jelentektektelen. Ha a fiu ismeretlen ismeros akkor jelent kedvesseget, es egyfajta szimpatiat is biztosan:)

A parom kivan nekem boldog nonapot, az jelentett valamit:D termeszetesen. aztan egy kozeli baratom is kivant, az is jelentett valamit-kedvesseget. aztan nagytatam is, az volt a szeretet aztan a tavolabbi ferfiak is kivantak, hat az sem volt jelentektektelen. Ha a fiu ismeretlen ismeros akkor jelent kedvesseget, es egyfajta szimpatiat is biztosan:)
te most voltaképp nekünk vagy magadnak akarod bemagyarázni hogy a srác beléd van esve? nem akarlak bántani, mert ennek a korszaknak is megvannak a maga szépségei, de kicsit ébredj fel és láss reálisan! képzeld már el ha minden férfi szerelmes lenne abba akinek boldog nõnapot kíván! 16 évesen azért már illik kinõni, a jujj rámnézett, biztos feleségül akar venni önáltatásból, én már megtanultam h a srácok nem kombinálnak, nem cseleznek, azt mondják amit gondolnak nem igazán kedvelik a rejtélyes utalgatást. javítsatok ki srácok ha nincs igazam^^ 18/L
Hát ez semmit nem jelent, én is szoktam mondtam a boltos néninek amikor kenyeret vettem, mert ilyenkor szerintem mind férfi kíván minden nõnek.
Ilyenkor minden pasi boldog nõnapot kíván minden nõnek.
háát... én semmi mélyet nem vonnék le a dologból. nekem évente legalább 10-20 srác kíván boldog nõnapot de csak a barátomról feltételezem h õ az aki a 20 közül szerelmes belém :) bár hagyjuk meg, azért nem is így szokott szerelmet vallani...xd ha adott volna csokit virágot vagy valamit más lenne a helyzet. szerintem ne akarj olyat belelátni ami nincs, 16 évesen én is ebbe a hibába estem és nagyon meg is szívtam vele :(
A kérdező hozzászólása: hát 16 és 18 és szoktunk beszélgetni:D
Lehet ez csak szimpla udvariasság is. Attól is függ hogy hány évesek vagytok meg hogy milyen kapcsolat van köztetek(?)
Udvarias férfi szokott boldog nõnapot kívánni kevésbé ismert Nõnek is. De lehet, hogy számára ez többet jelentett. Kérdés, hogy hasonló kapcsolatban lévõ lányoknak (akiket ugyanannyira ismer, mint téged) kívánt-e. Az többet elárul.
vagy csak egy reflex-tevékenységet, mely a legtöbb férfinél kiváltódik nõnap alkalmából, ha egy nõnemû ismerõs sétál el mellettük
A kérdező hozzászólása: de ha..már nõnap elmúlt kb. 5 nappal és ha akkor kíván?
A kérdező hozzászólása: jahm..köszi...

Álmomba eljött hozzám Freddy Krueger és megpróbált elkapni, de nem sikerült neki, mert felébredtem. Na ez mit jelent, ha egyátalán jelent valamit? :D

Régebben láttam a Freddy Krueger filmeket, tehát nem azért mert azt néztem és azon járt az eszem.

Legjobb válasz: Nem valószínû hogy az ilyen álmok jelentenek valamit.. :D túl sokat ettél vacsorára.

Nem valószínû hogy az ilyen álmok jelentenek valamit.. :D túl sokat ettél vacsorára.
Én is álmodtam már úgy vele hogy a filmet nem láttam XD (csak elõzetest) de nem hiszem hogy különösebb jelentõsége lenne...
Reméljük legközelebb is felébredsz, mielött túl késõ lenne :D
A kérdező hozzászólása: Hát azt én is remélem:D Ha ma is vele fogok álmodni akkor tuti el akar kapni:O sz meg nem tenne jót az egészségemnek.
Én álmodnék vele szivesen:D:D inkább vele mint Leprechaunnal!:D

Mi lehet ez? Ha furán fókuszálok a szememmel, akkor egy fura átlátszó valami jelenik meg a szemem előtt.

A kérdés már kiskoromban megfogalmazódott bennem, ugyanis amikor mentünk valahova kocsival és az ablakból néztem az aszfaltot, vagy éppen az eget, és az üvegen túl, de a táj közé fókuszáltam a szememmel (igazából nem nagyon tudom leírni, hogy mikor jelenik meg, de a lényeg az hogy főleg amikor ablakokon keresztül nézek)egy hosszúkás, egysejtűhöz hasonlító valamit látok (talán úgytudnám leírni mint ahogy egy térkép egy autópályát ábrázol, hogy vannak benne ilyen kis gömbök a hajlatoknál) ami követi a szemem mozgását, tehát amikor arrébb nézek akkor is ott van. Az alakja változni szokott és például múltkor a villamosnak az ablakából is megjelent. Ritkán szoktam látni. (Most próbaként elkezdtem fókuszálgatni összevissza itt a képernyő előtt és megint észrevettem. Világos felületen jelenik csak meg.) Elnézést ha esetleg érthetetlenül fogalmaztam. A kérdésem az lenne, hogy mi lehet, vagy esetleg milyen jelenség ez?

Legjobb válasz: Köszi a linket második, átnézem majd, mert mindig is érdekelt, mi is ez, de a környezetem sosem értette meg, mirõl beszélek, aztán le is tettem a dologról, hogy valaha is megtudom :) Mindig úgy gondoltam, ami elképzelhetõ, hogy téves gondolat, sõt, erre nagy az esély, de... szóval úgy gondoltam, hogy ugye a szem egy többé-kevésbé folyékony valami, és ezeket az apró akármiket bizonyos háttér elõtt, bizonyos fókuszálási szögben látjuk. Ha megjelenik, elképzelhetõ, hogy a csarnokvízben "úszik" valami, amit megláthatunk, ha minden oké, és mivel folyadékban van, ezért mozog és ezért változik az alakja (ráadásul nem mindig látjuk teljesen) Nem olvastam még át a linket, és tudni nem tudom, mi is ez, csupán egy saját gondolat, mielõtt bárki letolna, hogy hülyeséget írtam :)

Köszi a linket második, átnézem majd, mert mindig is érdekelt, mi is ez, de a környezetem sosem értette meg, mirõl beszélek, aztán le is tettem a dologról, hogy valaha is megtudom :) Mindig úgy gondoltam, ami elképzelhetõ, hogy téves gondolat, sõt, erre nagy az esély, de... szóval úgy gondoltam, hogy ugye a szem egy többé-kevésbé folyékony valami, és ezeket az apró akármiket bizonyos háttér elõtt, bizonyos fókuszálási szögben látjuk. Ha megjelenik, elképzelhetõ, hogy a csarnokvízben "úszik" valami, amit megláthatunk, ha minden oké, és mivel folyadékban van, ezért mozog és ezért változik az alakja (ráadásul nem mindig látjuk teljesen) Nem olvastam még át a linket, és tudni nem tudom, mi is ez, csupán egy saját gondolat, mielõtt bárki letolna, hogy hülyeséget írtam :)
A kérdező hozzászólása: Azt lehagytam, hogy elég nehéz észrevenni, de ha egyszer észrevettem, akkor már le se tudom venni róla szemem.
Pontosan nem tudom, hogy mi ez, nekem is szokott lenni, értem, mire gondolsz. Kitöltöttem egyszer egy tesztet, ami a látásról szólt, és volt benne ilyen kérdés, hogy mindig kristálytiszta-e a látásom, vagy néha megjelennek különfél átlátszó "jelek" a szemem elõtt? Nem volt kifejtve a téma, de ebbõl arra következtetek, hogy ez valamiféle "hiba", szemromlás jele vagy eredménye, és szerintem a legtöbb ember tapasztalt már ilyet.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! A wikipédiás link jó csak azt nem értem ha ez elvileg egy állandó hiba, akkor miért változik mindig az alakja?
A kérdező hozzászólása: Igen, én is valahogy így képzeltem el a dolgot :)
Én is látok néha ilyet, könnyezve, pislogva elmozog.Szerintem ezek vírusok, baktériumok amik a könnyben vannak és épp úgy fókuszálunk hogy látjuk.
Én úgy tudom, apró hibák vagy szennyezõdések a szem felületén, ill. a felület alatt. Nekem is van (már ha ugyanarra gondolunk), sõt, ha nem mozgatom a szemem, mindig lefelé mozog. Tehát ha oldalt fekszem, akkor lefelé "csúszik", és ha átfordulok, akkor vissza. De ha megmozdítom a szemem, akkor persze ugrál. :)
A kérdező hozzászólása: Igen, nekem is lefele szokott csuszkálni... Pont mint ahogy leírtad :) Köszi a kommentedet utolsó, már teljesen letisztult a kép!

Mit jelent ha a ki szemelted megfogja a kezed játék közben? Jelent neki eggyáltalán valamit?

Legjobb válasz: aztmi honnan tudjuk kislány? valószínûleg szeret vagy barátkozni akar veled de kérdezd meg tõle ne légy gyáva ha a fiúú nem mer lépni akkor a lánynak kell vagy nem lesz belõle semmi...

aztmi honnan tudjuk kislány? valószínûleg szeret vagy barátkozni akar veled de kérdezd meg tõle ne légy gyáva ha a fiúú nem mer lépni akkor a lánynak kell vagy nem lesz belõle semmi...
A kérdező hozzászólása: nem vagyok kislány!
Akkor nagylány, jajj de megsértették a tini lelkedet. :D

Mit jelent, ha gépezés közben, a monitorom teljesen bekékül, és angol fehér irások jelennek meg, valamilyen Time ról, meg valami Install Hardver, end restart computer-ről?

Ha segit, ez az alkalom után ujjra inditottam a gépemet, és a dátum, meg az Óra 0 ról indult. Ha esetleg tudnátok hozzá képet is dobni, megköszönném.

Legjobb válasz: Mirõl szeretnél képet? A kékhalálodról? Az esetlek 10%-ában szoftveres hiba, a "maradék" 90%-ban hardveres hiba áll mögötte. A leírásodból úgy tûnik számomra, hogy a kiszûréshez nincs elég tapasztalatod, azért javaslom, hogy ha a közeljövõben még 1-2-szer elõfordul, akkor vidd szakemberhez a gépet.

Mirõl szeretnél képet? A kékhalálodról? Az esetlek 10%-ában szoftveres hiba, a "maradék" 90%-ban hardveres hiba áll mögötte. A leírásodból úgy tûnik számomra, hogy a kiszûréshez nincs elég tapasztalatod, azért javaslom, hogy ha a közeljövõben még 1-2-szer elõfordul, akkor vidd szakemberhez a gépet.
A kérdező hozzászólása: Asszem nincsen, de igazából nemtudom hogy mi is az
USB-s Toshiba bluetooth bigyód van? Vagy asztali Toshiba gép beépített bluetooth csatolóval?
A kérdező hozzászólása: Nem, ez egy Normális számitógép
Vagy az a memóriaterület, amit ez épp próbálni használt. Gondolom ez egy Toshiba laptop. Lehet hogy szervíz nélkül nem úszod meg.
A kérdező hozzászólása: Le Scannel-tem Avast-al, de virust nemtalált, akkor mégis csak az a Bloutuse lehet a gond?
ha még újra tudod indítani a windowsodat, sürgõsen nyomj egy víruskeresést.
toshrfhid.sys: Toshiba Bluetooth HID Driver Vagy egy vírus szétabálta a driveredet, vagy maga a bluetooth hardver halt be. Ha csak a driver halt meg, innen tudod letölteni az új telepítõt: http://download.cnet.com/Bluetooth-HID-port-from-TOSHIBA/301..
A kérdező hozzászólása: Itt egy kép, megtudnátok mondani, hogy mi ez? http://kepfeltoltes.hu/130227/222_180_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ha csak egyszer fordult elõ, felejtsd el, a windowsnak is lehet rossz napja. Ha ismétlõdik, nem ártana odaültetni valakit, aki konyít hozzá. Ja és megfigyelni, hogy mi az a tevékenység, aminél ismétlõdõen elõfordul, mert az sokat segíthet a hibakeresésben.

Jelent valami bajt, ha a péniszem egyik oldalán (jobb) az ér látszódik, ki van dudorodva? Mitől alakulhat ki?

Nem fáj, teljesen tünetmentes csak látszódik hogy ott fut egy vastagabb ér.

Legjobb válasz: Gondolom ez nem most jelent meg hanem szuletesedtol fogva igy van csak most kezdett el erdekelni a dolog. Egyebkent nem valoszinu hogy baj lenne ha nem faj. Nekem volt hogy sok megeroltetes utan megjelent oldalt egy kisebb dudor es picit fajt de elmult es azota abszolut semmi. Ja es hogy megjobban megnyugtassalak nekem pl oldalt is vannak vastadabb erek de felul a töve felé van egy kb 3 cm hosszu es 1 cm vastag er rajta es tokeletesen szuperal szoval semmi gond szerintem.

Gondolom ez nem most jelent meg hanem szuletesedtol fogva igy van csak most kezdett el erdekelni a dolog. Egyebkent nem valoszinu hogy baj lenne ha nem faj. Nekem volt hogy sok megeroltetes utan megjelent oldalt egy kisebb dudor es picit fajt de elmult es azota abszolut semmi. Ja es hogy megjobban megnyugtassalak nekem pl oldalt is vannak vastadabb erek de felul a töve felé van egy kb 3 cm hosszu es 1 cm vastag er rajta es tokeletesen szuperal szoval semmi gond szerintem.
Semmi újat nem látok ebben, nagyon sokunknak lehet ez így. Miért ne látszódna , a bõr vékony és nagyon átlátszó is. Milyen ér táplálná a sok vékonyabbat , ha nem egy vastagabb .
A kérdező hozzászólása: Régebben nem volt ilyen. Ez azóta jött ki kb., mióta nemi életet élek.
Hat sztem elmulik de ha tovabbra is igy marad akkor menj orvoshoz
hát örülj , hogy ott az az ér!nincs veled baj!

Az jelent valamit hogy ha együtt vagyunk mindig mosolyog meg elpirul, kicsit zavarban van, mindig olyanokat csinál hogy ráfigyeljek, és mindig a közelembe van meg úgy mond "próbálkozott"? Ez jelent bármit is?

Lány vagyok és nagyon tetszik egy srác. Nagyon jóban vagyunk. Segítsetek!!

Legjobb válasz: Már már meg is válaszoltad a kérdésedben. Tetszel neki, azért van mindez. Ha kölcsönös, akkor sima ügy.

Már már meg is válaszoltad a kérdésedben. Tetszel neki, azért van mindez. Ha kölcsönös, akkor sima ügy.
Hát ez a kérdés direkt úgy van feltéve hogy mást nem is ehet r válaszolni
Nem, nem jelent semmit. Miért kell ilyen hülyeséget kérdezni? Különösen, hogy te is tudod a választ!

Lányok! Tinektek jelent valami pluszt ha egy fiú izmos ill. ha szőrös a hasa azminuszt jelent?

http://www.google.hu/imgres?q=sz%C5%91r%C3%B6s+has&um=1&hl=h.. Ilyenre gondolok!!

Legjobb válasz: ha egy ILYEN hasról van szó, akkor értelmetlen a kérdés:D amúgy meg minden lánynak más jön be, de nem hiszem, hogy sokaknak gondjuk lenne az izmos+szõrös párosítással. nekem volt már szõrös és szõrtelen, izmos és vékony párom is, nem ez a döntõ egy kapcsolatban.

ha egy ILYEN hasról van szó, akkor értelmetlen a kérdés:D amúgy meg minden lánynak más jön be, de nem hiszem, hogy sokaknak gondjuk lenne az izmos+szõrös párosítással. nekem volt már szõrös és szõrtelen, izmos és vékony párom is, nem ez a döntõ egy kapcsolatban.
Értem én, hogy szeretnél sokféle véleményt és tapasztalatot olvasgatni, de kicsi a valószínûsége, hogy bárki tudná annak a lánynak a véleményét errõl, akivel te épp randizol. :) ne félj tõle megkérdezni, ha tényleg komolyan gondoljátok az egészet, de szerintem ez a kérdés ráér még bõven a kapcsolatban is. :) Egyébként egy lány (és gondolom fiú-a lányok esetében) SEM fog kiszeretni belõled azért, mert szõrös a hasad, vagy nincs lexikális tudásod, nem tudsz énekelni, nem olyan színû a hajad, mint a többi 250000 embernek, nincs kockahasad, nem vagy tõle 10 cm-rel magasabb, nem te vagy a világ leggazdagabb embere...sat...sat...sat... Aki szeret, az a belsõdért szeret, Téged szeret. Ezt egy külsõség nem fogja elrontani. :)
Fiú! "Minekünk" inkább az jelent pluszt, ha a fiúnak van annyi intelligenciája, hogy tud HELYESEN írni, mínuszt inkább az általad feltett idióta kérdések jelentenek...
Mi az az azminusz? Ezt valami harry potter filmbol szedted?
"inkább az jelent pluszt, ha a fiúnak van annyi intelligenciája, hogy tud HELYESEN írni" A helyesírás olyan, mint a házimunka, ha rendesen csinálod senki sem veszi észre, de ha nem... Oh baby... Írj még helyesen ettõl felizgulok!

Az mit jelent, ha egy szoláriumkrém bronzosítót tartalmaz? Nektek valami bevált szoláriumkrém? És az mit jelent, ha mélybarnítós?

Az olyan mint az önbarnító?? Mert akkor ett?l is foltosodok.. Használt már valaki szolárium sprayt? Pl. ilyet:

Legjobb válasz: Inkább mint az önbarnítós testápoló, de nem leszel foltos tõle. A mélybarnítós meg gondolom azt jelenti, hogy felerõsíti a szoli hatását.

Inkább mint az önbarnítós testápoló, de nem leszel foltos tõle. A mélybarnítós meg gondolom azt jelenti, hogy felerõsíti a szoli hatását.
Szia ! Én pont most vettem egy hete önbarnítós szolikrémet eddig másikat használtam de az nem vált be és ezt a krémet már ki is fogyasztottam, iszonyat jóóó :D aztán most kiderült h nem használhatok ilyeneket úgyhg megmaradt egy teljes doboz:( Ha gondolod vagy valaki akkor átadnám szívesen ! http://www.armutato.hu/?action=product&productId=62461 3900 Ft-ért vettem de 3000-ftért odaadom! írj ha érdekel:) (ui: a fórumba leír midnent a krémrõl)

Az baj, ha 1000 km után egy ml olajat se evett BMW 1.7 tds-em? Meg úgy általában az jelent valami rosszat ha több km futás után sem zabál olajat az auto?

Legjobb válasz: Most dicsekszel? :-) Semmi rosszat nem jelent. BMW-d van, szokd meg. Nekem már a Zsigulis idõkben is az volt. Engem állandóan azzal piszkáltak, hogy biztos sokat eszik. A fõnökömet 3 éve beszéltem rá, hogy cserélje le a Mazda2-ét egy 320d-re. 4,3-al jár.

Most dicsekszel? :-) Semmi rosszat nem jelent. BMW-d van, szokd meg. Nekem már a Zsigulis idõkben is az volt. Engem állandóan azzal piszkáltak, hogy biztos sokat eszik. A fõnökömet 3 éve beszéltem rá, hogy cserélje le a Mazda2-ét egy 320d-re. 4, 3-al jár.
egyáltalán nem baj ha nem eszik olajat! egy autónak nem szabad hogy egye az olajat! az én 1, 3-as ladámban még gyári motor van fúrás nélküli és egy fikarcnyi olajat sem eszik !amennyit beletöltök annyi is marad benne a következõ cseréig
A kérdező hozzászólása: Az a vicc, hogy valamilyen szinten értek az autókhoz, csak hát ugye eddig az összes autóval amivel dolgom volt mindig evett valamennyi olajat, és ez tûnt természetesnek, ahogy mások szerint is. Durva, hogy egy 1996os autó nem eszi az olajat..... Legalábbis 1000 km után egy kicsit se...
ha nem volt széthajtva akkor persze hogy nem eszi meg. innen tudod hogy klassz az autó (nem kopott a henger dugó és hogy a dugógyûrû frankón lehúzza az olajat )ennek örülni kell ;) na meg ha nem kormol :D .

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!