Találatok a következő kifejezésre: Valamit elállítottam gépen, (3 db)

Valamit elállítottam a gépemen, é most változott valami a bejelentkezésnél. Segítség!? !?

Eddig rendesen kellett belépni és kiadta a felhasználói fiókokat(1.kép),de most valami klasszikus bejelentkezés lett.(2.kép) Valaki tudna segíteni hogyan tudnám visszaállítani a régire?FONTOS!!

Legjobb válasz: Vezérlõpult- Felhasználói fiókok- itt kattints a felhasználók be- és kijelentkezési módjának megváltoztatására. Itt bejelölöd a neked megfelelõ beállítást.

Vezérlõpult- Felhasználói fiókok- itt kattints a felhasználók be- és kijelentkezési módjának megváltoztatására. Itt bejelölöd a neked megfelelõ beállítást.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen már közben megtaláltam, eddig a NetWare miatt nem engedte.Most az a problémám hogy letöröltem az Eternet programot ami a modemhez volt és így most nincs internet, a Cd pedig nincs meg.Ebben tudnál segíteni?
Kedves kérdezõ, bevallom becsületesen, hogy ez már nem az én asztalom. A választ azért írtam ki, mert ezt már párszor csináltam a gépen így ismerem a bejelentkezési beállításokat. Viszont ha beírod a keresõbe a program nevét / gondolom valami illesztõprogramot távolítottál el/ szerintem megtalálod a megfelelõt. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
A kérdező hozzászólása: minden válaszolót felpontozok.
hát sajnos , ilyen sokszor van nálam is, én sem tudom , hogy miért,
Nyomd ki a keresõt.
Csinálj egy rendszervisszaállítást. Az idõpontot azelõttre tedd, mikor elpiszkáltad a gépet.Semmi kárt nem okoz a visszaállítás!
Valahogy elállítottad az alapértelmezett mûveletet (ami vastagbetûs a jobbgombos menüben). Sajátgépet nyisd meg (lehet hogy most csak jobb klikkel tudod a menübõl), Eszközök menüpont/ Mappa beállításai/Fájltípusok. Keresd meg a Mappa bejegyzést, Speciális gomb klikk. Kell lennie olyan bejegyzésnek hogy open. Arra kattints és az Alapértelmezett gombra. Ha vastagbetûs lett, akkor OK. Remélem segítettem, sok sikert!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!