Találatok a következő kifejezésre: Valamit akar Vagy (931 db)

Más kisFIA (2-3-leginkább 4 éves) is szokott nyafogni nyavajogni hisztizni ha valamit akar vagy nem ugy történik valami ahogy ö szeretné? Egyáltalán szokott igy viselkedni bármi kapcsán a fiad?

Nem sirásra gondolok. Hogy kezeled vagy mi a véleményed erröl?

Legjobb válasz: 4 és fél éves,és igen szokott hisz gyerek.nem jellemzõ rá a hiszti,de ha mérges,nagyott dobbant a lábával,vagy morog magában mint a kutya,ritkán sír vagy nyafog is.türelmesen kezelem,hisz egyrészt neki is lehetnek rossz napjai,másrészt neki is vannak dolgok amik nem tetszenek,nem esik jol neki stb.ilyenkor elmagyarázom neki,hogy mi miért van,pl ha türelmetlen,akkor megybeszélem vele,hogy még keveset várni kell és utána az lesz amit õ szeretne,vagy ha nem sikerül neki valami,akkor megdícsérem azért amit csinált és elmondom,hogy kezdje el megint most jobban fog sikerülni.szokott játékért nyafogni,azt is elmagyarázom neki,hogy most kapott játékot ezt meg ezt nincs minden nap játék vétel ezért meg azért.de minodg normális,nyogodt szeretõ hangnemben,van hogy ,megölelve,megpuszilva.

4 és fél éves, és igen szokott hisz gyerek.nem jellemzõ rá a hiszti, de ha mérges, nagyott dobbant a lábával, vagy morog magában mint a kutya, ritkán sír vagy nyafog is.türelmesen kezelem, hisz egyrészt neki is lehetnek rossz napjai, másrészt neki is vannak dolgok amik nem tetszenek, nem esik jol neki stb.ilyenkor elmagyarázom neki, hogy mi miért van, pl ha türelmetlen, akkor megybeszélem vele, hogy még keveset várni kell és utána az lesz amit õ szeretne, vagy ha nem sikerül neki valami, akkor megdícsérem azért amit csinált és elmondom, hogy kezdje el megint most jobban fog sikerülni.szokott játékért nyafogni, azt is elmagyarázom neki, hogy most kapott játékot ezt meg ezt nincs minden nap játék vétel ezért meg azért.de minodg normális, nyogodt szeretõ hangnemben, van hogy , megölelve, megpuszilva.
Persze, és a baráti körben kivétel nélkül mindegyik! :) Néha kicsit kiborító, de én egyszerûen nem veszek róla tudomást. Nem reagálok, amíg nem mondja rendesen. Megmondom neki, hogy amíg nyafog nem értem mit szeretne, próbálja rendesen, és akkor biztos rögtön megértem. (nem mindig válik be) De nem veszem ezt azért véresen komolyan, majd kinövi! Igyekszem jó irányba terelgetni. Amúgy az apukák azok, akik ettõl rémesen ki tudnak borulni, legalábbis a környezetünkben lévõk. :)
A kérdező hozzászólása: Már azt hittem csak az én 4 éves fiam nyafog nyavajog néha egész nap. Van egy 2 éves lányom is de ö eddig soha nem nyavajgott semmiért. Ö tök nyugis. A fiam meg... Néha már össze kell szorítanom a fogam és szépen kérni, hogy fejezze már be ezt a viselkedést. Kérni sem képes semmit nyavajgás nélkül csak ritkán.

Olyan gondom van, hogy a gépem újra indul, mikor fel akarok valamit telepíteni, vagy le akarok valamit tölteni. Fel ugrik valami kékes oldal letöltés felirattal fura jellel. Miért van ez, mit tegyek?

telepítés,internet,számítógép,újraindul,program,letöltés

Legjobb válasz: Szerintem beszedtél egy kórokozót--vírust.Vírusírtás vagy rendszer-visszaállítás vagy újratelepítés a megoldás.

Szerintem beszedtél egy kórokozót--vírust.Vírusírtás vagy rendszer-visszaállítás vagy újratelepítés a megoldás.
A kérdező hozzászólása: Én is erre gondoltam, de nem lehetne, hogy egy vírus irtóval átnézem vizsgálom a gépet és le szedi azt a kórokozót? Mert jelenleg még nem tudok telepíteni, de ha tovább folytatódik az lesz
Ha szerencséd van, akkor nem agresszív a vírus és le tudod szedni.Ez az elsõ lépés.Ezzel kezd!

Ha valaki a mindennapok során valamit nem tesz meg, mert nem érez rá késztetést, de amikor egyedül van gyakran gondol arra a cselekvésre, akkor azt az illető akarja vagy sem?

Legjobb válasz: Az egyedüllét, akár az unalom mindenféle gondolatot elõhozhat, ami a tevékeny mindennapok során elsikkad. A mindennapok során arra gondolok pl., hogy nagyon durván ki kéne csutakolni a lakást, ha egyedül vagyok, meg inkább minden mást csinálok. :D Ha egyedül vagyok, gondolok arra, hogy le kéne húznom magam a klotyón, de ha épp másokkal vagyok, akkor kevésbé. :) Nem mindegy, milyen cselekvésrõl van szó. Én azt gondolom, ha igazán akarsz valamit, elõbb-utóbb úgyis meg fogod tenni, ha csak rajtad múlik.

Az egyedüllét, akár az unalom mindenféle gondolatot elõhozhat, ami a tevékeny mindennapok során elsikkad. A mindennapok során arra gondolok pl., hogy nagyon durván ki kéne csutakolni a lakást, ha egyedül vagyok, meg inkább minden mást csinálok. :D Ha egyedül vagyok, gondolok arra, hogy le kéne húznom magam a klotyón, de ha épp másokkal vagyok, akkor kevésbé. :) Nem mindegy, milyen cselekvésrõl van szó. Én azt gondolom, ha igazán akarsz valamit, elõbb-utóbb úgyis meg fogod tenni, ha csak rajtad múlik.


Ki akarom rakatni a villany órámat a lakásból a kerítésre de Makón és Vásárhelyen nincs a démásznak kapcsolata csak Szegeden valami címre vagy telefonszámra lenne szükségem hogy el tudjam őket érni. Nem tudtok nekem ebben segíteni?

Legjobb válasz: Kizárt hogy kiraknák a villanyórát fõleg nem a kerítésre. Gondolj már bele levágnák az áramot a házról rákötnék a kerítésre és onnan a házba. Tuti agyonbaszna valakit. Az egy dolog hogy a gázórát kintre is lehet rakatni de villanyóra az egy kicsit más. Az még oké hogy a ház fõ falának külsõ részén legyen. Fõleg hogy a kerítésen akárki kiberhelheti vagy el is lopnák.Akárhányszor leverné valami az órát rohangálhatnál ki. Mi a francnak kell buzerálni a villanyórát csak azért mert nem tetszik mikor mennek leolvasni. Nemhiába rakják oda ahol van. Nem hiszem hogy épelméjû kirakatná a kerítésre közszemlére. Miért pont a kerítésre ? miért nem már fel egyenesen a póznára.

Kizárt hogy kiraknák a villanyórát fõleg nem a kerítésre. Gondolj már bele levágnák az áramot a házról rákötnék a kerítésre és onnan a házba. Tuti agyonbaszna valakit. Az egy dolog hogy a gázórát kintre is lehet rakatni de villanyóra az egy kicsit más. Az még oké hogy a ház fõ falának külsõ részén legyen. Fõleg hogy a kerítésen akárki kiberhelheti vagy el is lopnák.Akárhányszor leverné valami az órát rohangálhatnál ki. Mi a francnak kell buzerálni a villanyórát csak azért mert nem tetszik mikor mennek leolvasni. Nemhiába rakják oda ahol van. Nem hiszem hogy épelméjû kirakatná a kerítésre közszemlére. Miért pont a kerítésre ? miért nem már fel egyenesen a póznára.
A kérdező hozzászólása: ÚJ fejlemény felhívtunk pár "szakembert " az egyik közölte hogy csak szegeden csinálja a másik elhajtott minket a jó .... na azt bejelentettük a Démásznál azt mondták utána járnak az a baj hogy a villany óra a fürdõszobában van a ház külsõ falára kirakathatnám ez kb 3 m de közélték Szegeden aki szóba állt velünk hogy ez legalább 150.000e forintomba fájna.Na most vagy hagyom az egészet ott ahol van és kockáztatom hogy megbüntetnek nem is akárhogy vagy építek egy új fürdõszobát és ólcsobban ki jövök mivel minden anyag meg van hozzá
2-es ! NAGYON TÉVEDSZ !!! Már jogszabály Írja elõ , hogy új ház építésénél csak a kültéri , azaz a kerítés vonalába lehet villanyórát és gázórát létesíteni !!!!!!
Egyszerû mert nem a Démászhoz kell menni ez ügyben! A környéken kell keresni egy regisztrál szerelõt aki jogosult mérõhely kiépítésre(lista a démász honlapon vagy az irodákban). Ez a szerelõ készít egy árajánlatot és elmondja hogyan zajlik a munkavégzés így eldöntheted hogy jó neked.A szükséges papírmunkát elvégzi neked ki sem kell mozdlni otthonról.
Nekünk is bent a házba van a villanyóra és nem szép látvány az tény....de miután megtudtam, hogy nem 20-30 ezer lesz átrakatni egybõl nem zavar :)
Nálunk közvetlen a kerítésen belül van a villany oszlopon. Más lehetõség nem is volt, üres a telek . Közvetlen kerten belülre már földkábellel is megoldják . A lakótelkünkön a lakóháznál is ilyenre cserélték volna a hozzánk bekötött légkábelt, az utcai vezeték hálózat felújításakor.Mi nem járultunk hozzá, az 1 éve kiparkosított , térkövezett 30 m elõkert felásásához.Így marad a régi megoldás.
Ne jó az ott úgy ahogy van?
De akár így is lehet: http://www.yabe.hu/content/uploads/2010/10/DSCF0292.jpg Nekem pl. a kukatárolóban van...
"Kizárt hogy kiraknák a villanyórát fõleg nem a kerítésre." Felénk az összes új telepítésnél kötelezõen a kerítésbe teszik a mérõórákat! Földkábellel szerelnek, és van spéci dobozuk hozzá! Kérdezõ, te meg ne a DÉMÁSZ-t hívd, hanem keress a környéken egy minõsített villanyszerelõt, akinek van rákötési engedélye, és azzal egyezz meg! 150-200 ezer Ft-ba minimum fog kerülni szerintem, és mindent elintéz, neked csak a pénzt kell adnod! A DÉMÁSZ se olcsóbb és nem biztos, hogy van rá kapacitásuk.
Fürdõszobába???? Gondolom amikor az órát oda rakták még nem volt az fürdõszoba vagy akkoriba nem érdekelt senkit???
Masszázsolaj, bilincs vagy selyemsál.
Dobj egy üllõt a pofájába, és verd el a pitsáját a WC karimájával. Aztán fosd bokán.
A kérdező hozzászólása: ez elég vicces volt de debilek kommentjét nem kértem. kösziiiiii :DDD
Rakjátok el a játékokat, a LEGO-t, és irány a fürdõszoba!
A kérdező hozzászólása: mitt szeretnél?? shampoon-t öncsek a nemiszervére és úgy dugjam meg vagy mi?
Ha egy év után már nem tudsz semmi újat, akkor mi lesz késõbb?
Tanítsa meg neked leírni azt hogy "szex"

Miért totál lassú a gép, nincs valami frissítő vagy program vagy valami amitől jó lenne? Kb 2hete még amikor benyomtam a win7nél amikor beadta a hátteret egyből mindent beis töltött, mostmeg 3-5 perc kell ahoz hogy akár 1 szimpla netbe belépjek?

A konfig: Nvidia Gtx gigabyte oc 460 1gb 256 bit 6gb ddr 3 1333 mhz ram AMD Ahtlon X2 250 3.00ghz

Legjobb válasz: nem raktál fel valami szart véletlenül ? vagy vírus keresést nézed?

nem raktál fel valami szart véletlenül ? vagy vírus keresést nézed?
A kérdező hozzászólása: Igen.És 0 vírus.
Szia! próbáld meg az Advenced Sytem Care nevû programot. Nekem nagyon bejött, sokat dob a gépen. Kompletten kitakarítja az egész géped. Tooltips-en belül pedig rengetek hasznos kis program van amik segíthetnek a géped toppon tartásában.
Szerintem elég egyértelmû, ha akar valamit :D
A válasz nagyon egyszerû: meg akar dugni, és ezt a szándékát nem nagyon fogja rejtegetni. Ha esetleg arra vagy kíváncsi hogy kefélésen kívül mást is akar-e: sajnos biztosan nem tudhatod. "küzdve küzdj és bízva bízzál"
Sokat elárul mit csinál az elsõ randin.Tapasztalataim szerint akik komolyan gondolják veled, azok elõbb szeretnének megismerni és nem sietnek. Én is pont ebben a fázisban vagyok még:) ismerkedek egy normális sráccal, a legjobb barátom jóvoltából.. Randizgatunk.Már a 3. randin vagyunk túl és beszélgetésen kívül más nem történt, viszont folyton kéri a következõ találkozót:D tehát összefoglalva, ha tetszel neki azt észre veszed rajta.leutánozza a mozdulataidat, figyel rád, esetleg ha mondasz valamit azzal kapcsolatban kérdez is valamit, és nem siet:)
2. :) Depresszio 4ever! Egyébként nincs biztos jele.
A kérdező hozzászólása: 18:49esnek. Köszönöm szépen rendes vagy.sokat segítettél nekem. Kívánom alakuljon úgy a kapcsolatod ahogyan azt te szeretnéd.

Miért csinálja ezt? Mit akar, vagy akar egyáltalán valamit tőlem?

Van egy fiú, akivel lassan egy hónapja találkozgatok, és jól elvagyunk... úgy értem jól érezzük magunkat egymás társaságában, csókolózunk, beszélgetünk, stb. Szexuális kapcsolat nincs köztünk. Van, hogy hetente négyszer is találkozunk és mindig csókkal köszönünk el egymástól, de mégsem járunk. Azt mondta, nem akar velem járni, de akkor mégis mit akar? Minek találkozgat velem? Azt is mondta, hogy nem akar szexelni sem, mert akkor azt gondolnám, hogy kihasznál, és ? nem akar szórakozni velem... Nem értem miért ilyen... Más lányokkal nem találkozgat, ez biztos.

Legjobb válasz: elképzelhetõ érzelmi válságban van. fiatalként nem tudja eldönteni például a nemi identitását vagy szimplán nem tudja mit akar tõled mint nõtõl.

elképzelhetõ érzelmi válságban van. fiatalként nem tudja eldönteni például a nemi identitását vagy szimplán nem tudja mit akar tõled mint nõtõl.
Hát ez lol.. Ismerem a szitut..egyik haverom is pont ilyen..ha nincs csaja, akkor valakivel mászkál, akivel beszélhet smárolnak meg minden, aztán ha oda kerül a sor, közli, hogy nem akarja kihasználni(nem akar szexelni).. Aztán ha van mehet a csaj amerre lát.. Kihasznál, csak nem olyan formában..Ez van..Sajnos ezt el kell ismerned neked is.
Szerintem lelki szemetesládának használ.
Szerintem meg szimplán tetszel neki szerelmes beléd de viszont ismeri önmagát és nem akar téged szomorúnak látni ámbár a másik változat az hogy fél egy rendes kapcsolattól
Megkérdezhetem, hogy hány évesek vagytok? Mert ennek lehet több oka is.. Van ismerõsöm aki hasonló helyzetben volt annó.. Lehet hogy így tudnék neked okokat adni..
ne haragudj de nem hiszem hogy normális a srác

Akar, vagy érez még valamit? Össze vagyok zavarodva.

Kb egy hete szakított velem a "barátom" facebook-on azzal az okkal,hogy már nem szerelmes belém,és,hogy ezt élőbe nem merné elmondani(a facebook-os szakítás előtt 4 nappal élőbe szakított volna,csak meggondolta magát). Nagyon rosszul esett,hogy facebook-on szakít velem,na meg az is rosszul esett,hogy vége lett,hisze nekem még ő volt az első és nem igazán tudtam,hogy ilyenkor mi a teendő,de szerencsére ezalatt az egy hét alatt hamar túltettem magam rajta a barátok és családtagjaim segítségével.

Legjobb válasz: Szerintem nagyon gerinctelen húzás volt tõle, hogy fb-n szakított. Nem volt benne annyi, hogy megmondja a szemedbe és ez szerintem szánalmas. Nem tudom mennyi idõs vagy, de szerintem jobb, ha mást keresel, aki megérdemel téged. Ilyen emberekre nem érdemes az idõdet pazarolnod. Viszont, ha ilyeneket csinálsz, hogy rá sem nézel és nem köszönsz neki, azzal csak azt bizonyítod, hogy még mindig érzel iránta valamit.

Szerintem nagyon gerinctelen húzás volt tõle, hogy fb-n szakított. Nem volt benne annyi, hogy megmondja a szemedbe és ez szerintem szánalmas. Nem tudom mennyi idõs vagy, de szerintem jobb, ha mást keresel, aki megérdemel téged. Ilyen emberekre nem érdemes az idõdet pazarolnod. Viszont, ha ilyeneket csinálsz, hogy rá sem nézel és nem köszönsz neki, azzal csak azt bizonyítod, hogy még mindig érzel iránta valamit.
A kérdező hozzászólása: 17 vagyok:) és persze még érzek valamit, hisz tényleg õ volt az elsõ mindenben...meg 10 hónapot nem lehet csak úgy elfelejteni, de sajnos muszáj
17 évesen még bõven elõtted van az élet. Persze ez alatt nem azt értem, hogy minden nap más pasi nyakában lógj, hanem azt, hogy lesz még rengeteg barátod. Ez a srác nem érdemelt meg téged, hiszen még arra sem méltatott, hogy elmondja neked õszintén a dolgokat.
A kérdező hozzászólása: de aranyos vagy:) jól esnek ezek a kedves válaszok:) köszönöm:)

Szerintetek akar tőlem valami komolyabbat, vagy nem? (a többi lent).

Van egy fiú aki tetszik, és bele vagyok zúgva. Minden nap csettelünk.,és már több helyre is hívott bulizni.Ezen a hétvégén el is mentünk velük szórakozni.Elvitt motrozni,megálltunk,felém fordult,beszélgettünk és utánna lesmárolt! De nem is mondta,hogy tetszek neki,de ugy viselkedik,mindha már járnánk....Pedig még nem kérdezte meg.14/L

Legjobb válasz: Akar. De vigyázz magadra, mert te még nem vagy tisztába az érzelmeiddel, meg fiatal, tapasztalatlan is vagy.

Akar. De vigyázz magadra, mert te még nem vagy tisztába az érzelmeiddel, meg fiatal, tapasztalatlan is vagy.
Tetszel Neki, és igazán érekled.Persze légy okos, ne hagyd, hogy esetleg csak szexre hajtson, mert ez is benne van a pakliban.
Biztos hogy akar járni veled csak lehet h nem mutattál valamilyen válaszféle jelet h te is szereted vagy ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek... Nem õ nem olyan hogy csak a szexre hajtson,  már rég óta ismerem. De mit tegyek hogy tudassam vele hogy szeretem???


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!