Találatok a következő kifejezésre: Valamikor a nem kéne megjönnie (9 db)

Valamikor a héten nem kéne megjönnie. Azért nem tudom napra pontosan, mert Norcolut és Clostil után most (nem) kell először megjönnie. Lehet baba?

Eddig a h?im 36. 7-8 volt, de ma már 37. 1-2. mostanában kezdtem el mérni, napközben is. mellbimbóim fájanak, pár napja enyhén barnázok.

Legjobb válasz: ha leesik, akkor abból tudod, hogy meg fog jönni, ha meg marad ott fenn, akkor lehet baba igen.

ha leesik, akkor abból tudod, hogy meg fog jönni, ha meg marad ott fenn, akkor lehet baba igen.
A kérdező hozzászólása: de mennyire "kell"leesnie?hány tizeddel?szembetünõen leesik?köszi:)
szerintem igen, szembetûnõ a változás
Az átlagos hõdre esik vissza, tehát az általad említett 36, 7-36, 8-ra, ha nem vagy terhes, ha meg igen, akkor 37 vagy fölötte lesz tartósan.

Ha nekem 9. én nem kéne megjönni, de 8. -án kell mennem a dokihoz, akkor láthat valamit, ha van baba?

27.-én volt peteérésem.

Legjobb válasz: Még nem sok mindent mivel még a baba csak egy ici pici kis pont a méhedben! Kb.6.héttõl látja az Orvos a petezsákot elõtte maximum annyit láthat,hogy a nyálkahártyád megváltozott!

Még nem sok mindent mivel még a baba csak egy ici pici kis pont a méhedben! Kb.6.héttõl látja az Orvos a petezsákot elõtte maximum annyit láthat, hogy a nyálkahártyád megváltozott!
Nem, akkor még nagyon picike ahhoz, hogy látni lehessen.

Barnázgatás+hő leesés tuti mensi? Ma nem kéne megjönnie. Ma volt 3-4csepp barna valami utána semmi és száraz vagyok a hőm 37, 0 2napig majd 37, 2 2napig majd 37, 0 ma meg 36, 8. Lehet még baba?

Legjobb válasz: Szia! Ha nem csökkent a peteérés elõtti értékre akkor igen,bár nekem mostanában csak a mensi után 1-2 nappal megy le a hõm, ugyhogy kétesélyes a dolog.

Szia! Ha nem csökkent a peteérés elõtti értékre akkor igen, bár nekem mostanában csak a mensi után 1-2 nappal megy le a hõm, ugyhogy kétesélyes a dolog.
Nekem 37.2-rõl elõször 37-re majd a menzi napján 36, 8-ra esik le és aznap meg is jön általában estére. De ez nálam van, aztán szépen csökken tovább. Pé elõtt már 36.4-36.7 között mozog. Így ezt nehéz megmondani. Vagy-vagy. Ha nem jön meg 2-3 napon belül, akkor már érdemes reménykedni és tesztet csinálni. Sok sikert a babóhoz!

Pár napja majd' leszakad a derekam, de a hátam közepétől felfelé még inkább fáj, ott a lapockám felé. 7 nap múlva nem kéne megjönnie. Ez talán utalhat valami baba dologra már?

Többször járok pisilni, egész nap ennék, hihetetlen, hogy ma eddig is miket ettem már! :-)) Néha szurkál alul a petefészkem, de nem fáj nagyon.

Legjobb válasz: Én is éppen ilyen kérdést szerettem volna fel tenni azzal a külömbséggel hogy nekem éppen pont a derekam fáj a többi ugyan az. Még a nem várt mesi napja is.Reméllem babánk lessz .Ez mellett nekem van még sürü folyásom is.

Én is éppen ilyen kérdést szerettem volna fel tenni azzal a külömbséggel hogy nekem éppen pont a derekam fáj a többi ugyan az. Még a nem várt mesi napja is.Reméllem babánk lessz .Ez mellett nekem van még sürü folyásom is.
A kérdező hozzászólása: Szia, nekem is van fehér folyásom, csak azt az elõbb elfeljtettem leírni. Hát nagyon remélem, h. most végre baba lesz! Mi még csak 1, 5 hónapja próbálkozunk. Ti? sok sikert, drukkolok neked is! :-))
Nekem is hasonló tüneteim voltak az elsõ néhány héten, pl. derék- és alhasi fájdalom, ahhoz hasonló, mint amikor megjön. Szerintem csinálj egy terhességi tesztet! Sok sikert! (Egy 17 hetes kismama)

Milyen a beágyazódásos vérzés? HA egyáltalán van ilyen? Most kéne megjönnie, de nem akar csak ilyen kevés kis folyásom van 1 hete. Lehet beágyazódás? Vagy valami más?

Legjobb válasz: Létezik a beágyazódásos vérzés én megtapasztaltam, de nem mindenkinél jelentkezik, nem szükségszerû. Nem is igazi vérzés, de nem is szimpla folyás. Egy kis halvány barna maszatolás volt. Nem sok, egyszer-egyszer észleltem. Nálam egymás utáni két nap volt tapasztalható. Aztán elmúlt.

Létezik a beágyazódásos vérzés én megtapasztaltam, de nem mindenkinél jelentkezik, nem szükségszerû. Nem is igazi vérzés, de nem is szimpla folyás. Egy kis halvány barna maszatolás volt. Nem sok, egyszer-egyszer észleltem. Nálam egymás utáni két nap volt tapasztalható. Aztán elmúlt.
Az elsõ babámnál semmi nem volt. Most a másodiknál napra pontosan tudom, hogy mikor ágyazódott be. Amikor pisilni mentem tényleg csak egy pötty vér volt a wc papíron elõtte se, utána se semmi. És igazam lett. 13 hetes babám itt van a pocimba. És nem törvényszerû, hogy van, de nem folyás vagy ilyesmi, tényleg csak egy pötty. Piros. És ennyi.
Nekem a nemvárt napján törléskor volt pici rózsaszínes a papíron és nem több, másnap már pozit teszteltem.
nekem 4 nap mulva (nem)kellene megjönni és tegnap én is észletem ilyet máskor soha!wc papiron nyálkás barnás pötty, mint mikor megjön csak egészen pici.
Sziasztok! A ciklus 24. napján járok és ma reggel pisiléskor a wc papíron kis rózsaszines maszat volt! Többeknél látom, hogy ez a beágyazódás jele lehet! Szerintetek?
A folyás szerintem azt jelzi hogy megfog jönni.
Peteérésed volt, AZÉRT SZÚR A PETEFÉSZKED, ÉS AZÉRT VAN A FOLYÁS IS.Hajrá, legyetek együtt, amikor csak jólesik.
A kérdező hozzászólása: De a peteérésem már elmult mult héten volt és 9 nap mulva nem kéne megjönnie! Ilyenkor nem szokott szurkálni a hasam és nem szokott fehér folyásom lenni!
Az is lehet hogy kétszer van pé-sed, az sem kizárt volt már rá példa.de lehet hogy sikerült a baby és most van a beágyazódás, szurkolok
Biztos hogy akkor volt a peteérésed amikor gondolod, nem lehet hogy a szúrka idején? Tudod sokunknak nem pont félidõben van.
A kérdező hozzászólása: Igen akkor volt a peteérésem mert én megérzem de peteéréskor sokkal jobban szurt a petefészkem és bõ folyásom volt! Ma pedig olyan érzésem is volt hogy mindjárt megjön és ugyanugy szurt a petefészkem! Nemtudom mire gondoljak?
Hát ha így vanakkor csak türelmesen várni tudsz, és legkorábban esetleg jövõhéten pénteken tesztelni, csak ilyen korán nem igazán jelejtkeznek babás tünetk, de én szorítok neked.
A bõvebb hüvelyváladék és a mell érzékenysége jelenthet babát. Szorítok nektek!
A kérdező hozzászólása: Csináljak tesztet vagy várjak még?
Várj még mert ha majd csak 10 nap múlva kéne megjönnie, akkor most még csak a beágyazódás lehetséges.A teszt pedig csak késõbb mutatja, ha már beágyazódott a babóca. Nekem jövõ szerdán nem kéne megjönni, de nem tesztelek elõbb.
Szia, én is nagyon szorítok, hogy összejöjjön!! Még ne tesztelj, mert valószínûleg nem fogja kimutatni, én is az elmaradt mensi után pár nappal csináltam (pozitív lett:) ). És az enyhe folyás és mellérzékenység jelentheti, hogy terhes vagy, nekem voltak ilyen tünetek - és vannak is még. Drukkolok!
igen ez lehet simán baba!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és hogy ilyen aranyosak vagytok:D! Én is szoritok mindenkinek aki babát szeretne:) )! Néha érzem hogy a petefészkem is szur ez jó jel lehet?

Tegnap csináltam 1 tesztet negatív lett! Jövőhéten kéne megjönnie, de a melleim feszülnek és pár napja szivárog a melleimből valami! 1 éve nem szoptatok! Lehet ez baba attól hogy tegnap még negatív lett a teszt?

Legjobb válasz: Szia, szerintem egy kis hormonzavarod lehet.Persze benne van a baba is a dologba, de nõvéremnél ugyanigy volt.Ha sirni hallasz gyereket nem érzed ugy hogy megindult a tejed? De ha már nem szoptatsz és tejszivárgás tapasztalsz keresd fel az orvosod, mert szerintem ez hormonzavar.(gyakran megeseik szülés után ne aggódj)

Szia, szerintem egy kis hormonzavarod lehet.Persze benne van a baba is a dologba, de nõvéremnél ugyanigy volt.Ha sirni hallasz gyereket nem érzed ugy hogy megindult a tejed? De ha már nem szoptatsz és tejszivárgás tapasztalsz keresd fel az orvosod, mert szerintem ez hormonzavar.(gyakran megeseik szülés után ne aggódj)
Ha jövõhéten kellene megjönnie, akkor a teszt még nem mutat semmit. Nekem is volt ilyen egy hónappal ezelõtt. Én is vakartam a fejem. Teljesen megegyeztek a tünetek, mint az elsõ terhességemnél. Nem lett belõle semmi. Lehet már én is bebeszéltem magamnak. 15 hós most a kislányom.
2-es vagyok Nekem is néha olyan érzésem van, mint amikor tele a cici tejcsivel és mindjárt el kezd spriccelni. Azt mondta anyukám, ez az érzés örökre megmarad. Neki, ha eszik, iszik, utána mindig ilyen érzése van és 28 évvel ezelõtt szült. Érdekes az emberi szervezet.

Pénteken (kéne nem) megjönnie! A ciklusaim 27 naposak! Azt vettem észre magamon hogy pár napja a bal mellem annyira érzékeny hogy majd leszakad! Valami bajom lehet? Vagy összejöhetett a baba?

Ilyen még nem volt eddig hogy ennyire fájt volna! Folyásom nincs pedig mensi elött 2-3 nappal már barnázni szoktam!

Legjobb válasz: Ha nincs semmi mensis akkor lehet baba. :-) voltál dokinál a barnázgatás miatt? Nekem is van azért kérdem

Ha nincs semmi mensis akkor lehet baba. :-) voltál dokinál a barnázgatás miatt? Nekem is van azért kérdem
A kérdező hozzászólása: Szia! Nem voltam mert nekem mindig ilyen szokott lenni mielött megjön!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!