Találatok a következő kifejezésre: Valami vírus most a (37 db)

3 éves kisfiamnál 1 hete múlt el a láz, nem evett bágyadt volt, doki azt mondta valami vírus. Most megint lázas 38.5 most jó a kedve és eszik is, elvittem dokihoz, nem mondott semmit, csak, hogy a nagy meleg miatt és igyon sokat. Másnál volt ilyen?

Legjobb válasz: Negyedik napja tart a fiamnál. Az elsõ három napon közel 40 fokos volt a láza, hányt. Aztán a hányást felváltotta az erõs hasmenés. Enni nem eszik semmit szinte. Inni iszogat. 1 napja láztalan, bár most estére ismét 38 fokos a hõje. Gyógyszert nem kapott, mivel ez vírus, csupán a lázat kell csillapítani, sokat kell inni, ha lehet akkor kortyonként jéghidegen, a hasmenésre pedig Normaflore-t kell szedni.

Negyedik napja tart a fiamnál. Az elsõ három napon közel 40 fokos volt a láza, hányt. Aztán a hányást felváltotta az erõs hasmenés. Enni nem eszik semmit szinte. Inni iszogat. 1 napja láztalan, bár most estére ismét 38 fokos a hõje. Gyógyszert nem kapott, mivel ez vírus, csupán a lázat kell csillapítani, sokat kell inni, ha lehet akkor kortyonként jéghidegen, a hasmenésre pedig Normaflore-t kell szedni.
A kérdező hozzászólása: Nincs neki se hányás, se hasmenés, most jöttünk az ügyeletrõl, vírus.csak az aggaszt, hogy most múlt el.

Segítség! A gépemen valami virus van. A CPU-használat 100% és valami hihetetlenűl a lassu most a gép. :S Ilyenkor mit kell csinálni?

a CPU-használat 100% és valami hihetetlen?l lassu most a gép..:S Ilyenkor mit kell csinálni? lécci segitsetek mert nemnagyon értek hozzá..

Legjobb válasz: Nézd át víruskeresõvel (ha engedi és ha tudod), de ha nincs fent semmi életbevágó a gépen, akkor format és rakd újra az egészet. Ha ez se oldja meg, akkor hardverhiba.

Nézd át víruskeresõvel (ha engedi és ha tudod), de ha nincs fent semmi életbevágó a gépen, akkor format és rakd újra az egészet. Ha ez se oldja meg, akkor hardverhiba.
Na és mi lett a vége a dolognak?
A kérdező hozzászólása: rakni*
A kérdező hozzászólása: Már megoldottam és nem kellett újra raki :D de azért köszönöm szépen a segítségeteket :) ))
Akkor formázás és rakj újra mindent.
A kérdező hozzászólása: Tegnap olyan hajnali 2 körül..Skypen küldtek át egy képet lehet ugy jött át vmi vírus de utánna még fél órán keresztül jó volt:D nemtudok fölrakni mert nem lép fel még az internetre se.:/
Csökkentett módban víruskeresés! Vagy ez lehet még jobb>> http://szjanos.atw.hu/kaspersky-rescue-disk-hasznalata.html Persze ne ezen a gépen írd ki cd-re...:) Egyébként újrahúzás.
mikor lett utoljára újrarakva az OPrendszered és pontosan milyen procid van?
Hú hát akkor nem lesz olyan könnyû megoldani mint gondoltam :) Mikor keletkezett a hiba? Csináltál valami gyanúsat akkor, ami okozhatta? Vírusírtót rakj föl, ha nincs (pl avast). Ha csökkentett módban indítod a windowst (nyomogass F8-at mikor indul a számítógép), akkor ott elvileg nem kéne belassulnia, és csinálhatsz scant. Vagy próbálhatsz rendszervisszaállítást, válassz ki egy olyan idõpontot amikor még jó volt a rendszer.
A kérdező hozzászólása: taskmgr.exe
mi a folyamat neve? :)
A kérdező hozzászólása: Leállítottam de utánna egy másik lett ugyanolyan magas.xd utánna azt is és igy ismétlõdik..:/
A kérdező hozzászólása: Kb 3 hete..:| azt nemtudom.:/ sajnálom de nemnagyon értek hozzá és mindenki azt mondja oldjam meg egyedül... oO
Feladatkezelõben a "folyamatok" fülön belül a listát rendezd CPU használat szerint csökkenõ sorrendbe, és nézd meg, hogy melyik program használja a legjobban a CPU-t. Álltalában egy program szokott ilyenkor a felelõs lenni, nyugodtan állítsd le a folyamat leállítására kattintva.
Meg oda kell figyelni a megfelelõ hûtésre is.Ebben a melegben kb kétszer olyan forró a gépem mint télen, ami jelentõsen lassíthat.
A kérdező hozzászólása: Lehetett olyat csinálni hogy visszaállítás 6 nappal ezelõttre.:D és igy már mûködik rendesen ^^

Kislányom orra úgy folyik, mint a víz, folyamatosan szívni kell, tüsszög meg köhécselget. Hőemelkedése nincs. Ez nátha vagy van valami virus most? Mit tegyek? 5 hós

Legjobb válasz: Én elvinném orvoshoz. Köhécselésre adhatsz neki halixolt, az nem vényköteles, de ettõl függetlenül jó lenne látná egy doktor (lehet allergia?). Sztem bízd szakemberre.

Én elvinném orvoshoz. Köhécselésre adhatsz neki halixolt, az nem vényköteles, de ettõl függetlenül jó lenne látná egy doktor (lehet allergia?). Sztem bízd szakemberre.
Nálunk is ez volt most gyógyultunk ki. Vírusos nátha. cebion csepp, köptetõ, estére köhögéscsillapító, calcimusc, nurofen. Ezeket írta fel a doki. hidegpárásítás, stodal szirup, baby luff balzsam.Vidd el hátha így ezekkel a szerekkel hamarabb gyógyul és nem lesz belõle hörghurut, torokgyuszi stb., mert akkor jöhet az antibiotikum.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat


6 hónapos babám 3 napig lázas volt voltunk orvosnál azt mondta valami vírus, már elmúlt a láza most meg állandóan csak aludna ez normális? Legyengítette a láz azért van?

Legjobb válasz: Kb. két hónapja a babám is elkapott valami vírust, akkor volt 8 hós. nem volt lázas, csak hõemelkedése volt, de õ pl. pár napig szinte állandóan aludt. Simán lehet tõle, cak figyelj h igyon eleget.Õ még enni is kevesebbet evett akkor

Kb. két hónapja a babám is elkapott valami vírust, akkor volt 8 hós. nem volt lázas, csak hõemelkedése volt, de õ pl. pár napig szinte állandóan aludt. Simán lehet tõle, cak figyelj h igyon eleget.Õ még enni is kevesebbet evett akkor

Mitől lehet lázas a lányom? Van most "forgalomban" valami vírus?

1 órakor indultunk tanácsadásra, akkor vettem észre, hogy meleg a homloka. Megemlítettem a doki néninek, aki azt mondta, hogy lehet a fogától. Nem vonom kétségbe, mert készül?dik az 5.6. fogacskája. Reggel még semmi baja nem volt.

Legjobb válasz: Mi most keveredünk ki egy lázzal induló, hasmenéssel járó vírusból. A 3 éves kisfiam 3 napig lázas volt, hasmenése volt, majd a bokájától a homlokáig tiszta kiütés lett. Szerencsére nem viszketett neki, de borzalmasan nézett ki. 2 nap alatt azonban nyomtalanul eltûnt. A doki mondta, hogy ez a vírus így ürül ki a szervezetbõl. A kistesó, és mi megúsztuk egy enyhe hasmenéssel. Én teljesen pánikba estem mikor megláttam a kiütéseket, de szerencsére pikk pakk elmúlt, már nyoma sincs.

Mi most keveredünk ki egy lázzal induló, hasmenéssel járó vírusból. A 3 éves kisfiam 3 napig lázas volt, hasmenése volt, majd a bokájától a homlokáig tiszta kiütés lett. Szerencsére nem viszketett neki, de borzalmasan nézett ki. 2 nap alatt azonban nyomtalanul eltûnt. A doki mondta, hogy ez a vírus így ürül ki a szervezetbõl. A kistesó, és mi megúsztuk egy enyhe hasmenéssel. Én teljesen pánikba estem mikor megláttam a kiütéseket, de szerencsére pikk pakk elmúlt, már nyoma sincs.
A kérdező hozzászólása: Fél óra múlva indulunk a dokihoz. Kinek mennyire vált be a Nurofen? Érdekes, mert reggel elaludt, azelõtt kapott kúpot. Azóta láztalan.
A kérdező hozzászólása: Ha lényeges, akkor 10 hós.
Vírusok, baktériumok télen, nyáron vannak. A fiamnak múlt héten volt 5 napig láza és egy orvos sem tudta megmondani miért, majd az 5. napon megjelent egy gyulladt tüszõ a manduláján, ami az egészet okozta, kapott rá gyógyszert, már meg is gyógyult. De volt már nyári vírusos fertõzése is. Fogtól maximum 38, 2 fokos láza lehet, ha ez fölé megy, akkor általában vírus van a dologban, ha még tartós is, akkor pedig a bakteriális fertõzés is szóba jöhet.
Igen, most valami vírus van, lázzal hányással.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. 39 fok fölé is ment picivel... Kapja a germicidet. Éjszaka alig aludtunk pár órát. Valami mindig felébresztette 20-30 perc alvás után.:( Mit tegyek, hogy meggyógyuljon? Mivel csillapíthatnám a lázát?
Vidd el orvoshoz, mert ha már 39 fölé is ment, akkor nem biztos, hogy vírusról van szó, lehet, hogy bakteriális fertõzés és akkor antibiotikum kell. Meg kéne nézetni a torkát, fülét, mert lehet valamelyik be van gyulladva. Amúgy különbözõ hatóanyag tartalmú lázcsillapítót használhatsz 3 óránként, plusz szükség esetén hûtõ-fürdõt is csinálhatsz.

Péntek este kicsit berúgtam, egész szombaton rossz hangulatom volt, egész éjszaka lázas voltam, vasárnap reggelre kis hőemelkedés, hasmenés egész nap, és a fejem is fáj, ez most a péntek este miatt van, vagy valami vírus?

Legjobb válasz: nekem is volt ilyen. valószínûleg nem sokat aludtál péntekrõl szombatra virradó éjjel, ez meg picit betett az immunrendszerednek, és valamit összeszedtél.

nekem is volt ilyen. valószínûleg nem sokat aludtál péntekrõl szombatra virradó éjjel, ez meg picit betett az immunrendszerednek, és valamit összeszedtél.
Én mindig egy jól átmulatott éjszaka után leszek beteg, az alkohol biztosan gyengíti az immunrendszert.
Hát ez kegyetlen másnaposság lehet O.O legalábbis remélem:)
A kérdező hozzászólása: köszönöööm. :) most már tényleg jobban vagyok, csak a hasam fáj kicsit.. :)

Mi a fene bajom van? Van most valami vírus?

Sziasztok, fáj a fejem, nagy a lázam és fáj a torkom, de se az örrom nem folyik, és köhögni sem köhögök. Van most valami búbánatos vírus ilyen tünetekkel, amit elkaphattam?

Legjobb válasz: Szia! Igen. Baci csinalja. Nálunk mindenkinek fàj a torka. Nem vészes, vegyél valami jò torok öblögetõt. Gyògyulàst kívanok! :-)

Szia! Igen. Baci csinalja. Nálunk mindenkinek fàj a torka. Nem vészes, vegyél valami jò torok öblögetõt. Gyògyulàst kívanok! :-)
A kérdező hozzászólása: Nagyon örülök ennek a bacinak... na de oda átra is jobbulást mindenkinek :)
Az a bajod hogy beteg vagy! Nekem elhiheted szakképzett nõvér vagyok. DR. Bubó asszisztense: Ursula

Kb egy hétig fel volt dagadva hátul az ínyem és nagyon fájt is, és volt rajta egy kicsi lyuk. Most már semmi bajom. Ez most valami vírus volt mert közben a torkom is fájt vagy nő a bölcsességfogam?

15 éves vagyok.

Legjobb válasz: Valószínûleg a bölcsességfogad kezdett el nõni. Az, hogy elmúlt nem jelent semmit, nekem több mint egy évig tartott és mindig néhány napig fájt csak, volt amikor az egész állkapcsom, meg a torkom is. ( egyszer annyira fájt, hogy napokig nem tudtam kinyitni a számat, enni sem tudtam.)

Valószínûleg a bölcsességfogad kezdett el nõni. Az, hogy elmúlt nem jelent semmit, nekem több mint egy évig tartott és mindig néhány napig fájt csak, volt amikor az egész állkapcsom, meg a torkom is. ( egyszer annyira fájt, hogy napokig nem tudtam kinyitni a számat, enni sem tudtam.)
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsot :D. Te szegény... nekem is fáj most a torkom nagyon..:/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!