Találatok a következő kifejezésre: Valami szúró érzek a nemi szervemen (2 db)

Valami szúró érzést érzek a nemi szervemen (a húgycsőnél). A pisilés nem okoz gondot. Ez húgyuti fetőzés vagy gomba? Mit csináljak?

27 hetes kismama

Legjobb válasz: Lehet hugyúti fertõzés attól hogy még a pisilésnél nincs gond, de minnél elõbb menj dokihoz,addig is igyál sok folyadékot.

Lehet hugyúti fertõzés attól hogy még a pisilésnél nincs gond, de minnél elõbb menj dokihoz, addig is igyál sok folyadékot.
Bizony igyál rengeteg teát fõleg gyulladáscsökkentõt pl.kamilla(az fertõtlenít is), és jelentkezz az orvosodnál.Lehet fertõzés, gomba, felfázás(vese, petefészek...)

Görnyedve járok, nem tudok kiegyenesedni, iszonyatosan fáj a bal oldalam, és ilyen érdekes szúró fájdalmat érzek. Az orvos szerint nincs szervi baj, a baba is jól van. Lehetséges, hogy ennyire nyomná valamimet?

Legjobb válasz: Szerintem járj addig utána, amíg meg nem találod az okát. Nem hiszem, hogy ez az állapot hosszú távon fenntartható. Menj urológushoz, belgyógyászhoz akár még ideggyógyászhoz és sebészhez is. Valami oka kell legyen a fájdalomnak. (bár nekem is van egy be nem azonosított fájdlamam a bal oldalamon, de változó intenzitással fáj)

Szerintem járj addig utána, amíg meg nem találod az okát. Nem hiszem, hogy ez az állapot hosszú távon fenntartható. Menj urológushoz, belgyógyászhoz akár még ideggyógyászhoz és sebészhez is. Valami oka kell legyen a fájdalomnak. (bár nekem is van egy be nem azonosított fájdlamam a bal oldalamon, de változó intenzitással fáj)
Az is lehet hogy a méhtartó szallagok nyúlnak de az is ha pl. vesefertõzésed van! Nekem mindkét "jelenség" volt a tágulás még mindig. Sztem azért járj utánna! 12hetes kismama
Szia!Nálam is hasonlóak a tünetek, csak annyiban különböznek, hogy a jobb oldalon szúrkál.De már olyannyira, hogy a bordáimba is belehasított a fájdalomtól, annyira kisugárzott oda.Azt hitték (meg mi is), hogy vakbélgyulladás lehet, de voltam laborban, sebészeten, nõgyógyásznál, UH-n, akik azt mondták nincs gond, valószínûleg csak a méhem "tágul"!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!