Találatok a következő kifejezésre: Valami jó játékot szeretnék (18 db)

Valami jó játék? Szeretem az autós, rallys, tycoon tipusú játékokat.

ilyeneket kivégeztem h colin,need for speed stb már ami ment a gépemen..

Legjobb válasz: Én ezt ajánlom:http://rfactor.net/ ez egy alapjáték, amire innen tölthetsz le modokat: http://www.gphungary.hu/letoltesek.php?letid=452 Szóba jöhet még: Toca Race Driver 3, IRacing, Live for speed, Race07, STCC 2,. YouTube-on tájékozódhatsz a játékokról.

Én ezt ajánlom:http://rfactor.net/ ez egy alapjáték, amire innen tölthetsz le modokat: http://www.gphungary.hu/letoltesek.php?letid=452 Szóba jöhet még: Toca Race Driver 3, IRacing, Live for speed, Race07, STCC 2, . YouTube-on tájékozódhatsz a játékokról.

Tudtok mondani valami jó játékot ami most eléggé nézett a youtobon illetve multiplayeres. Szeretnék valami vidit csinálni a haverommal a youtubora és valami olyat ami most eléggé nézett!?

Legjobb válasz: a Slender játékok most nagyon menõk, csak sajnos nincs benne multi. Viszont van egy játék, ami hasonló. 1-4 játékossal lehet játszani, és ott nem a Slenderman üldöz, hanem egy vérfarkas. Nem tudom, mi a játék neve, de mivel Slender Multiplayer néven is emlegetik, sztem ha azt beírod a Google-ba, meglesz. (Asszem ingyenes, bár még nem néztem meg... De ha nem, biztos van egy warez megoldás is... :D )

a Slender játékok most nagyon menõk, csak sajnos nincs benne multi. Viszont van egy játék, ami hasonló. 1-4 játékossal lehet játszani, és ott nem a Slenderman üldöz, hanem egy vérfarkas. Nem tudom, mi a játék neve, de mivel Slender Multiplayer néven is emlegetik, sztem ha azt beírod a Google-ba, meglesz. (Asszem ingyenes, bár még nem néztem meg... De ha nem, biztos van egy warez megoldás is... :D )
DayZ LoL Dota 2

Mi futna a gépemen? Nos a helyzet az h szeretnék valami jó játékot rátenni de amiket kinéztem min mind nem feleltmeg egy kritériumnak. A videó kártya.

Nos a gépem paraméterei:

Legjobb válasz: A videokarid elég jó. Próbáld a Call of Duty 1-2.Szerintem csúcs játék.

A videokarid elég jó. Próbáld a Call of Duty 1-2.Szerintem csúcs játék.
A kérdező hozzászólása: tudom hogy nem a legratyibb a videó kártya de mindíg sikerül olyat kinéznem amit nem visz...pl X-blades -et se vitte meg sorolhatnám XD
Diablo 2, Titan Quest
A kérdező hozzászólása: Titan Quest nem fut XD XD még ehez is gyenge már nézegetek új videó kártyát bele elfogadható áron XD én má nem bírom h nem találok magamnak való jo kis szerepjátékot.. XD


Tudom hogy sok ilyen kérdés van, de valami igazán jó játékot szeretnék de nem találok sehol. Segitetek?

Legjobb válasz: Milyen fajtát? Milyen erõs a géped? Nekem soha sem volt valami izmos gépem de jól elvoltam ezekkel: Race Driver Grid Max Payne 1-2 Flat out 3 Driver Parallel Lines GTA SA + van ebbõl snow mód Dirt Guitar hero 3-4

Milyen fajtát? Milyen erõs a géped? Nekem soha sem volt valami izmos gépem de jól elvoltam ezekkel: Race Driver Grid Max Payne 1-2 Flat out 3 Driver Parallel Lines GTA SA + van ebbõl snow mód Dirt Guitar hero 3-4
A kérdező hozzászólása: Intel Celeron 2x 2, 6 4gb ddr3 memory Nvidia GeForce 520 hd kari Szal egész jó
Gta IV Liberty City Stories akkor nekem bejött:D

Barátnőmmel szeretnék játszani valamit interneten. Írnátok valami jó játékot?

Szeretnék játszani valamit neten barátnőmmel, de valami olyasmire lenne szükségem ami egy ilyen hozzám hasonló kockának megfelel és a barátnőm is élvezné. Ötletek? (Egymással szeretnénk természetesen játszani, és gyenge poénokat nem kérek.)

Legjobb válasz: http://www.netesjatekok.hu/jatekok/Playing+With+Fire Tádámm!:)

A kérdező hozzászólása: ismerem a shakes&fidgetet :) nem vagyok oda az ilyen netes játékokért, alkalmira gondoltam, de azért köszi ;)
van egy online játék írd be a google-be:shakes kattints rá bármelyikre pl:.s4 de fontos hogy te és a csajod egyforma s valahányon legyetek feleszten kell magadat és ha eléred a 10-es szintet tudtok leveleznide ha csináltok ketten egy céhet ott bármilyen szintesen tudtok cstelni 10 arany egy céh csinálása persze nem igazi. remélem teszeni fog
A kérdező hozzászólása: Egyszerû netes játékokat nem tudtok mondani?
Akkor azt írd, COD, WOW, MINECRAFT
cod!
Grepolis
A kérdező hozzászólása: Másik város.
A kérdező hozzászólása: Külön gépen vagyunk.
Guild Wars 2 :)
A kérdező hozzászólása: Esetleg van valami program ami a trafipakxokat jelzi vagy meg lehet nézni hogy hol van éppen?
angry birds, cut the rope, esetleg nova, need for speed, assassins creed ha fizetõset szeretnél Traffi elõrejelzõ nincs sajnos Magyarországon
Gondolom ami felmegy x10 mini-re az a tiédre is. http://www.seria.hu/forum/index.php?f=369 Az alsó kettõ témát nézd át!
Szerintem ez tök jó amit néztél.

Kint szeretnék játszani a tesomall és a barátnőmel nem udnátok nekem ajánlani valamit jó kinti játékot?

Ismertek valami jó 3 személyes kinti játékot vagy elfoglaltságot ?

Legjobb válasz: Macskázzatok. Sorba álltok, és úgy kell dobni a labdát a két szélsõnek, hogy a középsõ ne kapja el.

Macskázzatok. Sorba álltok, és úgy kell dobni a labdát a két szélsõnek, hogy a középsõ ne kapja el.
A kérdező hozzászólása: Ezet ismerem meg a felelsz vagy mersz rúd labda fogocska bujócskát már mind játszotunk más ötlet nincs ?

Alcatel ot-995 telefont vettem és szeretnék valami jó vagy szép játékot rá. Adjatok kérlek pár nevet nekem?

Legjobb válasz: Subway Surf, Temple run, Hill climb racing, és ha szeretnél pénzes játékokat letölteni menj fel ide : mobile9.com

Subway Surf, Temple run, Hill climb racing, és ha szeretnél pénzes játékokat letölteni menj fel ide : mobile9.com

Szeretnék valami jó ujabb játékot a gépemre, de nem nagyon találok. Tudnátok mondani nekem? Gépem adatai: Win7 32bit, 1GB RAM DDR2, Radeon 9600 pro 128mb, intel pentium 4 3ghz.

Valami ilyesmi játékokra gondolok: Half life, STALKER, Portal,Witcher,Starcraft,World of Warcraft.

Legjobb válasz: Játsz ezeknek a folytatásával :) Half Life 2, HL2 Episode 1-2, Portal 2, a többivel nem játszottam. Vagy kezdd el a COD szériát, ha még nem tetted.

Játsz ezeknek a folytatásával :) Half Life 2, HL2 Episode 1-2, Portal 2, a többivel nem játszottam. Vagy kezdd el a COD szériát, ha még nem tetted.
A kérdező hozzászólása: Ezeket már mindet végig vittem amit írtál sajnos :( Tudsz valami mást esetleg? MMORPG Lenne a legjobb..
ha asztali pc-d van egykét ramot vehetnel bele de talán min grafon a bioshock
MMORPG-ben en a Cabal Online-t ajanlom. nagyon jo :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!