Találatok a következő kifejezésre: Valami baj velem. A barátommal nagyon (6 db)

Valami baj van velem. A barátommal nagyon jól kijövünk, szexuális és érzelmi téren is. Viszont mostanában nem tudom vele élvezni a szexet, nem vagyok képes elengedni magam. Miért lehet ez? Mit kellene magamban változtatni?

Õ most is megtesz értem mindent, a legjobbat akarja nyújtani nekem, ismeri mit kiván a testem, de mégsem vagyok képes átadni magam érzelmi szinten.

Legjobb válasz: Akkor ide pszichológus kell. Csak az õ segítségével tudtok túllépni ezen a problémán, egyedül nem megy.

Akkor ide pszichológus kell. Csak az õ segítségével tudtok túllépni ezen a problémán, egyedül nem megy.
Biztos, hogy valami nyomaszt... belülrõl, szerintem. De ha valamelyik emlék jött föl, azt jobb minél hamarabb visszatemetni. Ha most boldog vagy. Minthogy megmérgezze a múlt a jelent is. Utazzatok el, vagy ilyesmi.. ne légy sokat egyedül.. esetleg fogadd el a múltat, végleg. Végleg felejtsd el, a párodért.
Ennek valószínû vmi lelki probláma áll a hátterében
A kérdező hozzászólása: Igen, a gyermekkorom. Nem tartozik a legjobbak közé, depressziós is voltam, viszont már kezdem lezárni a múltat. A barátommal eddig nagyon jó volt, most hirtelen pedig olyan érzéketlen lettem, mint egy fadarab. Szóval ezért nem gondolom, hogy a múltam miatt van, ám a választ nem tudom megtalálni.
Jézusmária! 13 évesen? Nehogy lefeküdj vele! Várj még, kérlek!
21:04 vagyok. Ha tényleg az van odaírva, úgy láttam, hogy 15 éves, barátja meg +2. bocsi. AMúgy szerintem 13 évesen ne feküdj le vele.
13 évesen nehogy lefeküdj vele. Ehhez még nagyon fiatal és éretlen vagy. Meg nehogy már azért add oda magad neki, mert õ annyira akarja. Ha nem érti meg h te még nem állsz készen, akkor nem érdemel meg.
21:04 meg az is oda van irva, hogy 15 a baratja, aki 2 evvel idosebb nala => o 13 eves.
Az baj, hogy nem vagy 14, és így barátod törvényt sért.
13 évesen még ne ezen törd a fejed!
13 évesen egy kapcsolatban nincs helye a szexnek! Abból csak különféle bajok, sérülések lehetnek! Testi és lelki sérülések! Testi, mert 13 évesen a tested még nem áll készen a szexre!!! Mellesleg, a szexbõl gyermek születhet, foganhat, akit vagy megölsz vagy megszülsz. 13 évesen pedig fogamzásgátlót szedni nem szabad! Lelki, mert a szüzességet csak 1x lehet odaadni valakinek. És ha ez nem jól sül el, késõbb csak bánhatod a dolgot. A szüzesség érték, kincs. Azt jelenti, hogy még nem volt senki az életedben, akinek odaadtad volna a tested. Nagyon meg kell gondolni, kinek adod ezt a kincset, ki érdemes! Az érdemes rá, akiben 1000%-ban megbízol, akire rábíznád az életed. Szeretkezz majd akkor, amikor nem kell aggódni a védekezés meg a szülõk miatt, mert felnõtt ember vagy, és azzal teszed, akivel nembaj ha gyermek is foganna. Ez persze jópár év múlva lesz. De érdemes várni! Nem jó úgy szexelni, hogy sok minden miatt kell aggódni, és nem tudod teljesen elengedni magad, és csak a másikra bízni. Addig is persze legyen barátod, menj vele mindenfele és beszélgessetek mindenról... De a szexet tegyétek félre. Tudom, hogy nem könnyû, de meg kell tanulni várni! Ha szeret, és van esze, akkor ezt megérti. Ha nem, akkor ott kell hagyni!!!
Ja, úg olvastam hogy te 15, õ 2 évvel idõsebb nálad tehát 17. Ne feküdj le vele!!! Ráérsz még!!!
Ha nem érzed magad késznek erre (szerintem nem) akkor ne feküdj le vele! Mióta vagytok együtt?
15 van odaírva! nem 13
basssszál egyet ...majd megbánod
Jesszusom!Nem lesz valami komoly 14évesen elveszíteni a szüzességedet..
Teljesen hülye vagy!
Szerintem meg õ is szûz. 15 éves srácok általában csak dumálnak errõl.. Nehogy lefeküdj vele.. Meg fogod bánni. 20/f
Ne félj ettöl hogy elbénázod, mivel tudja hogy szûz vagy meg fogja érteni.Én is megértettem amikor valamit elrontott a bnõm az elsõnél :) . 15/F
21.26 azért egy kicsit te is túlzol csak akkor és azzal szexelni amikor nincs felnõtt veszély és gyereket akarsz tõle? te is tudod, hogy ebben a formában már butaság. igenis kell a tapasztalat, az élvezet, kell, hogy éljünk és igenis szép lesz visszaemlékezni majd azokra a lebukás veszélyes dolgokra, azokra a fiatalkori együttlétekre. azzal én sem értek egyet, hogy 13 évesen szexeljen, NEM! smemiképp sem, de túlozni sem kell...
Kicsit orrolok barátnõmre, mert 15 évesen odaadta egy tirpáknak. Okés, tiszta, hogy gány volt az önbecsülése éppen akkor, de jobban örültem volna, ha rám hárul ez a felelõsség jó két évvel késõbb. És akármennyire tudom, hogy már semmi, de semmi jelentõsége, egy darabka idióta akkor is duzzog bennem emiatt. Mindenesetre ne kapkodd el, barátnõmnek se lehet éppen fényes élmény, amikor eszébe jut... Több, mint két évig voltam kb a leszbi párja, és kb a hatodik évben kezdett láthatóan felszabadulni és ahogy kell, önzõzni. Nem mindegy, ugye?
Egyetértek az elõttem szólókkal. Ne siettesd ezt a dolgot. 13 éves vagy! Még gyerek!!! Ne haragudj meg ránk ezért, nem okoskodunk, nem bántani akarunk, hanem segíteni. 13 évesen az ember még nem érett az ilyesmire, ahogy elõttem nagyon jól leírták - se testileg se lelkileg. És ezt a barátodnak meg kellene értenie. Ne azon aggódj, hogy el fogsz-e szúrni valamit, sokkal inkább azon, hogy hogyan szabadulj meg ettõl a pasitól. 15 évesen még õ is nagyon fiatal, és ne haragudj, de elég valószínû, hogy nem melletted képzeli el az életét, szüzességet pedig csak olyan embernek adunk, aki teljes szívébõl minket akar. Nyilván nem egy emberrel fogsz életed során lefeküdni, nem csak a leendõ férjeddel, de szerintem fontos, hogy azzal, akivel együtt vagy, együtt képzeljétek a jövõt, ha egy évig, egy évig, ha két évig, két évig, ha akár csak pár hónapig is, de EGYÜTT. Ne feküdj le vele! 19L (én 17 évesen vesztettem el)
Szerintem sokkal jobban tennéd ha nem feküdnél le vele 13 évesen ez nem lehet olyan komoly kapcsolat hogy szex legyen köztetek. Én 15 évesen veszítettem el de nagyon megbántam mert olyannal feküdtem le akit nem is szerettem igazán késõbb meg sokkal jobb lett volna egy olyan fiúval akibe szerelmes vagyok.
Hová siet mindenki? Én 8 éve voltam 13 éves, de ilyen meg se fordult a fejemben. Ennyit változott volna a fiatalság majdnem egy évtized alatt? Én azt javasolnám, hogy gondolkodj még ezen egy picit, nem kell kapkodni, ennek egy olyan élménynek kell lenni, amit sosem bánsz meg és felejtesz el. Én 21 évesen, vagyis nem régen vesztettem el a szüzességemet. Nem voltunk párommal együtt túl régen, de valószínûleg érettebb voltam, mint te. Én egyáltalán nem féltem, de ez is valszeg a koromnak tudható be. Sokan piszkáltak a szüzességemmel évekig és piszkálnak a mai napig, mert nem mondtam el senkinek még, hogy lefeküdtem a barátommal. Egyéni, mérlegelt döntés volt és nem bánom, nem is fogom, mert nagyon szeretem. Gondolkodj el ezen te is. Persze a jövõbe nem láthatsz, de nem árt ha az alternatívákat sorba veszed.
szerintem nem kellene f/17
Ha megteszed azt késõbb nagyon fogod bánni. Ennyi idõsen egyáltalán nem fogod élvezni. A barátodról meg had ne nyilatkozzam, hogy egyáltalán ilyen eszébe jutott. Ha kicsit is törõdne veled nem akarna ilyen fiatalon és mellesleg törvényt sértve lefektetni.
Szia! Én 15 vagyok és a barátom 21.. Én is ugyanettõl féltem egy kicsit, de mivel tudtam nagyon szeretjük egymást, tudtam, hogy még ha elbénáznám se lenne semmi, akkor max sokat gyakorolnánk, míg mindenkinek jó lenne.. :D Szerencsére tetszett neki a dolog, szóval nem is volt ilyen probléma..:) Azóta is nagyon jól megvagyunk... Lánynak amúgyis nehéz lenne elrontani, szerintem az sokkal rosszabb ha a pasi béna.. :D Bízd rá az irányítást és nem lesz baj... De ne 13 évesen... :D Én várnék a helyedben.. Jó én se vagyok sokkal idõsebb..De akkoris.. :D Pettingeljetek, vagy találjátok fel magatokat, de szerintem ezzel még várhatnál.. Persze a te döntésed..
idióta.
A kérdező hozzászólása: mire érted ezt?
Sajnos abbol amit irsz az kovetkezik, hogy o meg erettlen hozzad. Ha neked mar, jogosan igenyed van a kommunikaciora de o ennek fontossagat nem tudja akkor keress egy hozzad valo baratot:)
Már nem szeret annyira, mint régen. (nem tudom mit várnak az emberek, ha még megbeszélni sem hajlandóak a dolgokat. mintha valami játék lenne egy kapcsolat. egy kapcsolatért igenis meg kell dolgozni, életben kell tartani, különben mehet a levesbe) bocsi, ez kijött belõlem...a barátodnak meg a hasonlóknak szól. ha még meg sem akarja beszélni a problémákat, ott már nagy bajok vannak. Az ilyenbõl jönnek a még nagyobb veszekedések, mivel nem jutnak dûlõre. sajnos nem tudok tanácsot adni(ha egyáltalán lehet), de az okát(szerintem) leírtam. ja, eszembe jutott. Adj neki ultimátumot. Vagy leültök és megbeszélitek a problémákat, vagy fel is út le is út. legalábbis én ezt tenném. Más megoldást nem tudnék erre.
A kérdező hozzászólása: ebben biztos van valami.. de nemrég szakitott velem, mert már nem szeret kikáltással, elment bulizni ott smárol egy csajjal utána vigan felhivott.mikor eltelt egy hét járkált utánam hogy szeret és hogy bocsássak meg neki.
az szép munka. Visszamentél hozzá? (remélem nem)..egy éretlen kis p.öcs. örülj inkább, hogy nem játszik szerepet az életedben. ilyen embernél már csak jobb jöhet.
és még kérdéses hogy mit kell tenned. szomorú.
hát neked semmiképp sem lesz túl kényelmes a dolog, de ha úgygondolod, hogy kibírod, akkor hajrá
nekem is volt már igy nemis egyszer. Ha arra gondolsz hogy neki lesz e baja. határozott nem. Viszont neked 1 kicsit kellemetlen lesz de semmi olyan amit nembirnál ki.
Max.nunagyulladása lesz.De ne gyulladj be...

Valami baj van velem? Az az én problémám, hogy már elég régóta együtt vagyok a barátommal, és nagyon szeretjük egymást...

Csak valami rossz van bennem, vagy nem is tudom, itt belül. Mintha nem bíznék meg benne kell?képpen. Pedig Õ soha semmi okot nem adott/ad rá.

Legjobb válasz: hát azt nemtudom megmondani hogy mi az oka de nálam is ugyan ez van...jó nálam 1-2 alkalommal adott rá okot de akkor sem csalt meg csak msnen találtam beszélgetést ami nem tetszett meg ilyesmi...az sem olyan komoly...de én is állandóan meghalok a féltékenységtõl han em vagyunk együtt...persze ezt próbálom nem kimutatni ami álltalában sikerül is:) Szóval ez ellen nemtudsz mit tenni ilyen vagy és kész...

hát azt nemtudom megmondani hogy mi az oka de nálam is ugyan ez van...jó nálam 1-2 alkalommal adott rá okot de akkor sem csalt meg csak msnen találtam beszélgetést ami nem tetszett meg ilyesmi...az sem olyan komoly...de én is állandóan meghalok a féltékenységtõl han em vagyunk együtt...persze ezt próbálom nem kimutatni ami álltalában sikerül is:) Szóval ez ellen nemtudsz mit tenni ilyen vagy és kész...
Tisztázd le magadban, hogy szeret-e õ téged. És ha tudod, hogy igen a válasz, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem fog megcsalni. Ehhez csak az kell, hogy tudd magadról, hogy szeret, és neki te vagy a legfontosabb.

Nagyon bejön egy srác, aki mindenki más (barátok, bnők, ismerősök) szerint csúnya. Baj ez? Lehet belőle valami hátrányom/előnyöm, ha összejövök vele? Hogy kezdeményezhetnék nála? (mindjárt vége a sulinak:S)

(persze nem érdekel, hogy mások mit gondolnak róla. sztem nagyon cukii, és attól még, hogy mások azt mondják, h csúnya, nekem akkor is bejön.:))

Legjobb válasz: Az a fontos, hogy neked bejön-e. Ha igen (mert azt írtad), az a lényeg. persze fontos a barátnõk véleménye, de ha nekik nem jön be, ne foglalkozz vele. Kezdeményezz: vedd fel msnre, vagy sms...

Az a fontos, hogy neked bejön-e. Ha igen (mert azt írtad), az a lényeg. persze fontos a barátnõk véleménye, de ha nekik nem jön be, ne foglalkozz vele. Kezdeményezz: vedd fel msnre, vagy sms...
nekem is tetszett egy olyan fiú 1 éve kb (sulimba jár) mindenki aszonta rá milyen ronda xD de nem nan érdekelt ... (am nem jöttem vele össze) de mostmár h elszállt a rózsaszín köd már énis látom h milyen ronda xD
Egyet értek az elõttem szólóval! Szeretik, én is szeretNÉM... :) :DD
A fiúk szeretik ha a lány kezdeményez! :)
Hát? Mindenképpen menj oda hozzá.. esetleg vedd fel msn-re, h viszonyul hozzád a srác?
egy jó tanács soha ne azt nézd a töbségnek mi a véleménye errõl vagy arról a pasirõl vagy akár csajról.nem az a lényeg ki kinek tetszik kinek nem. az a lényeg neked és egymásnak bejöjjetek, és hidd el a szépség nem minden, amit értékelni tudunk az a belsõ tulajdonságai a viselkedése ami sokat nyom a latba.hátránya nincsen a dolognak.ha meg szeretnél vele jobban megismerkedni összejönni akkor biztosan összefudtok az iskolán bellûl ilyen olyan kérdést mindig fel lehet tenni még ha nem ismered akkor is csak bátran. sok sikert!
Csak elõnye van:nem hajtanak rá a bnõk, meg a többi ribi.
Ja, h még semmi :D Miért nem vesz észre? Tudja, h ki vagy?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, hogy tudja-e... az a baj, hogy sosem néz rám.:D:D És így nem tudok mégcsak flörtölni se vele..:/
A kérdező hozzászólása: Az új fiúval nincs semmi... észre sem vesz...:/
Érthetõ ha kiakadtál. Az ilyen bunkókat el kell felejteni, az új fiúval mi van?
A kérdező hozzászólása: Nekem pár éve is tetszett egy srác, akire mindenki azt mondta, hogy csúnya. 3-4 éven keresztül teljesen bele voltam zúgva (pedig mégcsak nem is beszéltünk:D csak teljesen el voltam olvadva, mikor rámnézett:P). Flörtölt velem kb 2 éven keresztül, elhitette velem, hogy bejövök neki, teljesen egyértelmû jeleket küldött, aztán nagy nehezen rávettem magam, hogy felvegyem msn-re, és kiderült, hogy végig csak szivatott.(U) 4 éven keresztül. Utána 3-4 hónapon keresztül teljesen kivoltam. De azóta (1év) már annyira látom az igazi énjét... tényleg csúnya... és rájöttem, hogy csak arra hajt. Valószínûleg azért nem akart tõlem semmit, mert látta rajtam, hogy én még szûz vagyok, és nem is szeretném még elveszíteni.:D:D
Ha ennyire bejön mindképpen ismerkedj vele! Sétálj oda hozzá a folyosón, ebédlõben, udvaron.. kezdj beszélgetést stb.. majd ráérzel
A kérdező hozzászólása: Köszi!:) Nekem nagyon szimpi, igazából nem tudom felfogni, hogy mások szerint csúnya.:D
A kérdező hozzászólása: Nekem aztán mindeggy, hogy hajtanak-e rá más csajok. ha szeret, akkor úgysem fog más csajjal lelépni, ha meg nem szeret, akkor nem érdemel meg.
A kérdező hozzászólása: Igen, arra már én is gondoltam, hogy legalább nem hajtanak rá a csajok.:D Msn-re felvettem, de késõbb kiderült, hogy most nincs otthon netje, ezért nincs fenn soha...:(
Simán menj oda hozzá.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!