Találatok a következő kifejezésre: Valamiért nem az onclick események az (1 db)

Valamiért nem működnek az onclick események az új 9.5-ös Operában. Mi lehet ennek az oka és hogyan lehet kiváltani őket (pl. hogy egy input button-ra kattintva lefusson egy javascript függvény)?

Legjobb válasz: Az onclick események mûködnek 9.5-ös operán is. Feltéve, ha a kód amire hivatkozik az hibátlan, és tuti jól meg van írva. Az új opera fordítója érzékenyebb a kis hibákra javascriptben. Ha használsz AJAX-ot akkor annak a forráskódját is nézd át. 95% hogy scriptben van a hiba.

Az onclick események mûködnek 9.5-ös operán is. Feltéve, ha a kód amire hivatkozik az hibátlan, és tuti jól meg van írva. Az új opera fordítója érzékenyebb a kis hibákra javascriptben. Ha használsz AJAX-ot akkor annak a forráskódját is nézd át. 95% hogy scriptben van a hiba.
A kérdező hozzászólása: Érdekes módon ez mûködik: <a href="javascript: fuggveny();"><img src="blabla"></a> Ez viszont nem: <img src="blabla" onclick="fuggveny();"> Ha a függvény meghívása elé javascript: -et írok, akkor sem, de az elvileg nem is kell. Mi itt a hiba?
Opera 9.5-tel ezen az oldalon se lehet lepontozni a kérdéseket, úgyhogy én le is töröltem.
A kérdező hozzászólása: Közben meglett a hiba oka. Ugyanaz volt egy objektumom és a javascript függvényem neve, és furcsa mód az onclick ezen hasalt be. A href meg nem. Minden más böngészõben, még az Opera korábbi verziójában sem ez nem okozott gondot. Õrület.
Elõzõ válaszoló te egy pancser vagy!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan írjak saját blogot, hogyan kezdjek neki?

Légyszives segítsetek, fontos lenne nagyon nekem.

4

Css automatikus magasság növelés?

Készítettem egy weboldalt és abba a problémába ütköztem hogy nem tudom be állítani asztat hogy van egy div és szeretném hogy automatikusan növelje a magasságát amikor újabb bejegyzést teszek ki. tudnátok segíteni hogy mi az a kód amivel esztet megtudom csinálni

2

Van egy weboldalam (lentebb mellékeltem) Hogyan lehetne azt megoldani, hogy a bejegyzések címe alatt nelegyen ott bejegyzés kiadás dátuma? Tehát ezt szeretném eltüntetni a weboldalamról: Releases with no comments Posted in Támogatás On 2013-06-21

Weboldalam:

5

Hogyan lehetne megcsinálni a lent leírtakat?

Egy weblapon kép-galériát csinálni,ahol nyilakkal lehetne a képeket váltogatni.

6

Hogyan kell internetes játékot és oldalt csinálni?

13

Melyik weblapkészítő programot ajánlanátok, mely nem túl bonyolult, ingyenes, egyszerű, de igényes weblapot lehet vele készíteni?

9

Mit gondoltok arról hogyha valaki csak úgy tud weboldalt csinálni (a layout-ot és a design-t) hogy megnéz egy template-et (wordpress, jommla, drupal ilyesmi) és azt másolja le, és ami nem tetszik neki azt nem/máshogyan valósítja meg?

sajnos ha neki kezdek tök magamtól egy honlapnak, akkor sajnos eléggé ocsmány lesz...

6

OLyan weblapot tudnátok mondani, ahol ingyenesen tudok létrehozni honlapot, úgy, hogy a honlapnak a neve ne szerepeljen a honlapom nevében, pl ne ilyen legyen www.topadventures.freeweb.hu, csak ez www.topadventures.hu?

7

Mi a baj---->Csináltam regoldalt metin2 ROOT szerveremhez. A config fájlokba be irtam adatokat, De mikor regisztrálok azt írja nem tud kapcsolódni, pedig Navicat mysql csatlakozás pedig működik. Mi a baj és hogyan lehetne kijavítani a problémát?

A config fájlokban a server ip-t irtam amit navicattel is használok.

2

Hogyan lehet .hu vagy .com -os weboldalt készítteni?

Egy programmal elkészítettem a weboldal kinézetét már csak azt nem tudom hogy csinálhatom meg az oldalt .hu-ra vagy .com-ra stb.

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!