Találatok a következő kifejezésre: Valamiért nem az onclick események az (1 db)

Valamiért nem működnek az onclick események az új 9.5-ös Operában. Mi lehet ennek az oka és hogyan lehet kiváltani őket (pl. hogy egy input button-ra kattintva lefusson egy javascript függvény)?

Legjobb válasz: Az onclick események mûködnek 9.5-ös operán is. Feltéve, ha a kód amire hivatkozik az hibátlan, és tuti jól meg van írva. Az új opera fordítója érzékenyebb a kis hibákra javascriptben. Ha használsz AJAX-ot akkor annak a forráskódját is nézd át. 95% hogy scriptben van a hiba.

Az onclick események mûködnek 9.5-ös operán is. Feltéve, ha a kód amire hivatkozik az hibátlan, és tuti jól meg van írva. Az új opera fordítója érzékenyebb a kis hibákra javascriptben. Ha használsz AJAX-ot akkor annak a forráskódját is nézd át. 95% hogy scriptben van a hiba.
A kérdező hozzászólása: Érdekes módon ez mûködik: <a href="javascript: fuggveny();"><img src="blabla"></a> Ez viszont nem: <img src="blabla" onclick="fuggveny();"> Ha a függvény meghívása elé javascript: -et írok, akkor sem, de az elvileg nem is kell. Mi itt a hiba?
Opera 9.5-tel ezen az oldalon se lehet lepontozni a kérdéseket, úgyhogy én le is töröltem.
A kérdező hozzászólása: Közben meglett a hiba oka. Ugyanaz volt egy objektumom és a javascript függvényem neve, és furcsa mód az onclick ezen hasalt be. A href meg nem. Minden más böngészõben, még az Opera korábbi verziójában sem ez nem okozott gondot. Õrület.
Elõzõ válaszoló te egy pancser vagy!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért nem lehetséges letörölni fájlt az FTP szerverről?

Igaz külső forrásból származik, de mért nem, mert így már 13Mbyte ott van és nem tudom őket letörölni mert már nincs rájuk szükség. Ja és ezek .mp3 .mp4 .txt kiterjesztésüek, és úgy mentődnek, hogy:tmp/upload/upload_file/valami.mp4
Köszi a segítséget!

7

Hogy turbozzak a kódomat?

Valami kis effect?
Annyit csinál a kód,hogy megjelenít egy videót és elrejt :D
ezt valami látványos effektel feldobni mit ajánlanátok?
$('.open_video').click(function(){
$('#shadow').css({opacity:0.7});
$('#shadow').fadeIn(300);
$('#video').fadeIn(1000);

return false;
});

$('#shadow, #close').click(function(){
$('#shadow, #video').fadeOut(300);
});
});

4

Szeretnék csinálni egy weboldalt. Milyen weboldalt lehet csinálni ingyen?

7

Tömb átadás probléma!?

A problémám a következő:

Van egy függvényem, ami összeállít, és visszaad egy tömböt. De ezt nem jól csinálja.

A függvény lényege az lenne, hogy több tömbből kiszed értékeket, és kulcsokat, és ez alapján ad vissza egy stringet, ami asszociatív tömb akarna lenni (majd később). Példa:

"proba" => "test", "proba2" => "test2"

A probléma az, ha ezt a stringet egy tömbbe teszem, (Példa: array($tomb)) akkor az nem egy asszociatív tömb lesz, hanem egy sima tömb, egyetlen elemként kezelve a stringet. Példa:

Array
(
[0] => '"proba" => "test", "proba2" => "test2"'
)

Erre a problémára van valakinek valami tippje?

3

Chat rendszer háttere, amit egész nap néznek szerintetek jó ha kék alapon fehér betűkkel van vagy inkább fehér alapon fekete betűkkel? Csak hogy mennyire lehet megszokni?

A kerete a chatnek alapból kék, de nem az a vakító, hanem a kellemesebbik verziója.

2

Hogyan lehet biztonságosan megjeleníteni pl telefonszámot?

Tehát hogy ne jöjjenek el érte a robotok, de egy sima látogató is láthassa.
Az apródon néztem, ott le kell kérni, küld egy ajaxot és a kukiban volt phpsessid, sima látogatóként.
Ha oldalra jövéskor kapnak egy sessiont, akkor a robotok nem fognak?

5

Hogyan kell megírni egy PHP-s levélküldő rendszert?

Egy német tárhelyszolgáltatónál vagyok. Észrevettem hogy van levééküldési limitem de többet erről nem tudtok. Gondolom az ilyen php s megoldással lehetne ezt megoldani, hogyan kezdjek neki?

6

Hogyan tudom a régi blogspot blogomat átirányítani, hogy az olvasók az újat láthassák?

Tehát amikor a régi url címre kattintanak akkor már az új jöjjön be.

4

Webdesignerek! Hogyan terveztek meg és készítetek el egy oldalt?

Bármit meg tudok csinálni/le tudom másolni amit látok vagy meg tudok csinálni egy konkrét feladatot, de ha oda kerülök, hogy csináljak magamtól egy komplett weblapot, egyszerűen sehogy se áll össze. Mindig rossz az összkép, nem jók a színek stb. Nektek is volt ilyen kezdőként?

2

Mit gondoltok a blogomról? Szerintetek jó irányba haladok, a kinézete milyen, a címe? Bármilyen véleményt szívesen várok! Mandulatte. Blogspot.hu/

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!