Találatok a következő kifejezésre: Valamiért nem az onclick (1 db)

Valamiért nem működnek az onclick események az új 9.5-ös Operában. Mi lehet ennek az oka és hogyan lehet kiváltani őket (pl. hogy egy input button-ra kattintva lefusson egy javascript függvény)?

Legjobb válasz: Az onclick események mûködnek 9.5-ös operán is. Feltéve, ha a kód amire hivatkozik az hibátlan, és tuti jól meg van írva. Az új opera fordítója érzékenyebb a kis hibákra javascriptben. Ha használsz AJAX-ot akkor annak a forráskódját is nézd át. 95% hogy scriptben van a hiba.

Az onclick események mûködnek 9.5-ös operán is. Feltéve, ha a kód amire hivatkozik az hibátlan, és tuti jól meg van írva. Az új opera fordítója érzékenyebb a kis hibákra javascriptben. Ha használsz AJAX-ot akkor annak a forráskódját is nézd át. 95% hogy scriptben van a hiba.
A kérdező hozzászólása: Érdekes módon ez mûködik: <a href="javascript: fuggveny();"><img src="blabla"></a> Ez viszont nem: <img src="blabla" onclick="fuggveny();"> Ha a függvény meghívása elé javascript: -et írok, akkor sem, de az elvileg nem is kell. Mi itt a hiba?
Opera 9.5-tel ezen az oldalon se lehet lepontozni a kérdéseket, úgyhogy én le is töröltem.
A kérdező hozzászólása: Közben meglett a hiba oka. Ugyanaz volt egy objektumom és a javascript függvényem neve, és furcsa mód az onclick ezen hasalt be. A href meg nem. Minden más böngészõben, még az Opera korábbi verziójában sem ez nem okozott gondot. Õrület.
Elõzõ válaszoló te egy pancser vagy!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Töltés manipulálása?

Sziasztok, hogy lehet úgymond egy töltési csíkot készíteni az oldalra?
Tehát amíg be nem töltődik az oldal akkor az a csík megy felfele.Olyanra gondolok mint a youtube oldalon van az url cím alatt közvetlen megy egy piros csík oldal betöltődéskor.
Tudtok valami kiindulási pontot adni valami linket?

4

Hogyan include-oljam hozzá a login. Php-hez a getuser. Php-ét? Mert nem igazán tudom ezt, hogyan kell!

A login.php sessionban tárolja az adatokat ezért minden egyes oldalt hozzá kell dekrarálni.A getuser.php így néz ki igazából(mert ez egy regisztrált személy adatlapját mutatná):getuser.php?q=id.Na én már hozzá akartam rakni így is, hogy getuser.php?q= és ahol kattintható ott be van téve ez:login.php?page=getuser.php?q"$user['Id']" de nem adja be.
Remélem érthető

2

Az URL címben a . Php után írt szöveg mit jelent?

Szóval gyakran látom weboldalaknál, hogy az URL címben a .php után oda van írva egy ? (kérdőjel), és utána még tovább van írva a php kód. Például:
Itt az utolsó címben a "?token=328146ad" mit jelent? Szóval ez mit változtat meg, mi történik ezzel, hogy kell ezt használni, stb?
A weblapkészítés alapjaihoz értek (html, css, java, php-sql), csak az ilyeneket még nem. Előre is köszi!

9

Bloggeren csináltam egy blogot. Hogy tudok 'magamról' írni? Bővebben lent.

Van egy olyan modulom, hogy "magamról", de utána azt hogy tudom úgy szerkeszteni hogy látszódjon amit írok, a modul címen kívül??? Segítsetek, légyszii

1

Pop-up ablak (? )

Van egy felugró ablak kódom, ahol a változó 3-at az ablak jobb alsó sarkában szeretném megjeleníteni.
A szerintem a margin-left-et kell átírni, de nem tudom hogy mire :D

itt a kód:

<html>
<head>
<script type="text/JavaScript">
<!--

function getStyle()
{
var temp = document.getElementById("VALTOZO_1").style.visibility;

return temp;
}

function switchMain()
{

var current = getStyle();

if( current == "visible" )
{
document.getElementById("VALTOZO_1").style.visibility = "hidden";
}
else
{
document.getElementById("VALTOZO_1").style.visibility = "visible";
}
}
//-->
</script>
</head>

<body>
<div id="VALTOZO_1" style="position:absolute; left:200px; top:200px; width:640px; height:400px; z-index:2; visibility: visible; background-image: url(VALTOZO_2); layer-background-image: url(VALTOZO_2);" align ="CENTER">
<a href="#" onclick="switchMain()"><img src="VALTOZO_3" width="95" height="30" alt="Bezár" border="0" style="vertical-align:middle; margin-left: 15px;"></a>
</div>
</body>
</html>

6

Hogyan lehet csinálni? (több infó lent)

Sziasztok! Egy olyat szeretnék csinálni hogy Ezt bárhogy csinálom sehogy se jön össze. Mindig valami baj van vele. Valaki ebben tudna segíteni hogy hogy csináljam meg? Előre is köszi!

2

Androidra weboldalíró szoftvert ajánlanátok?

2

Mért nem működik (többi lent)?

Egy aktiviló linkes regisztrációt csináltam de az aktiváció linkre kattintva(melyet a felhasználó e-mailbna kap meg)mindig az az üzenet jeleneik meg hogy nem sikerült aktiválni fiókodat ez mért van? Kódot kommentbe küldök.

5

Mi a véleményetek tumblimról?

http://eveina11.tumblr.com/ 4 napja kezdtem xD

7

Ide miért kell visszatérési érték nem értem? Js return false

$('.open_video').click(function(){
$('#shadow').css({opacity:0.7});
$('#shadow').fadeIn(300);
$('#video').fadeIn(1000);

return false;
});

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!