Találatok a következő kifejezésre: Valamiért nem az (393 db)

A minecraft hoz vanak modok amiket csak a mod mapába kell tenni és működnek de nálam valamiért nem az mért lehet?

Legjobb válasz: Fentvan a modloader? És jó verzió a mod is meg a modloader is meg a játék is?..

Fentvan a modloader? És jó verzió a mod is meg a modloader is meg a játék is?..
Azét nem mûkodnek mert elõtte telepíteni kell a forge ot. Hogy? Hát így : Elõször is írdbe a keresés/futtatásba ((a start menüben) az elsõ windows 8/Windows 7 nél van a második xp-nél.) hogy: %appdata% ilyenkor Windows7/8 nál kihozegy roaming mappát azt kell meg nyitni. Xp nél pedig már alapból jó helyre visz.Ott lessz egy .minecraft mappa abba egy versions mappa azt kell megnyitni.Abba lessz valószínûleg egy ilyen mappa (késõbb persze már másmien 1.7 nél 1.7.) 1.6.2 ebben a mappában 2 file van van egy 1.6.2.json file és egy 1.6.2.jar file.Ha modloader es modot szeretnél berakbi akkor csinálj egy új mappát a versions mappába pl. mods néven aztán másold át a 1.6.2 mappa tartalmát a mappádba.És nevezd át mind a kettõt az új mappa nevére aztán a .json fájlt társísd a jegyzettömbel és nyisd meg.Abba lessz egy halom össze vissza írás de közel az elejéhez lessz egy 1.6.2 (késõbb persze másik verzió.) na ezt az egyetlen dolgot ki kell törölni és helyette az új mappa nevét kell beírni, és ezután elkell menteni.Ezután lehet modolni a jar filet meg kell nyitni egy kicsomagoló programmal (Winrar vagy 7zip).(Ezek ingyenesen letölthetõek). A jar-ban lessz egy META-INF mappa.Na azt muszály kitörölni ezek után tölsd le a modokat amikhez modloader kell és persze a modloadert is.Ha ez megvan nyisd ki a modloader zip-jét és rakd bele mindenestül az új jarba az összes többi modloadert igénylõ moddal együtt.Ha minden jól megy akkor ha az új launchernél az edit profile re kattintunk és ott a version used menüpontra akkor ott megjelenik a modos mappa neve arra rákattintunk arra kattintunk hovy save profile és kész is ha minden jól megy akkor csak rákattintunk a play gombra és már mûködik is.Na és most a forge.A forgeot egyszerûen meg lehet találni a google segítségével vagy annak a modnak a leírásában is szokott hozzá link lenni.A forge letöltésénél többféle képpen lehet letölteni nekünk ott az installer kell.Azt letöltöd és futtatod ott telepíted a client verziót és már csak a .minecraft mappában kell létrehozni egy mods nevû mappát és abba bepakolni a modokat amiket szeretnénk kicsomagolás nélkül.Aztán már csak a launchernél kell kiválasztani a version used menüpontban a fotgeot.Aztán ha a forge nem vacakol minden tökéletesen fog futni. Ha nem mûködik valami vagy kérdésed lenne írj nekem privátban. (by Reppeti)
A kérdező hozzászólása: kösz de a forgét tudom hogy fel kell rakni de a mod loader valamért nem sikerül mert amikor elindítom a modloader es játékot akor sose tölt be pedig már minden hogy própáltam felteni de a forge az megy szépen

Win 7 Op rendszert tettem fel. ÉS a hang valamiért nem az igazi. Vaj miért? Többi lent.

Nos Xp volt..Feltettem a Win 7..Elöször nem volt hang..De azt telepittem valami hangkártya drivert..Az a baj hogy a hanfalakon is szol a hang meg a gépböl is jön..Hülye kérdés de hogy lehet hogy csak a hangfalbol jöjjön a hang? A beállitásokat néztem..HA letiltom valamelyik hangeszközt akkor a hangalak is némák ahogy a gépi hang is..Mi lehet a baj?Jólenne ha csak a hangfalból szolna..

Legjobb válasz: Tegyél fel másik hangdrivert!

Tegyél fel másik hangdrivert!
A kérdező hozzászólása: Köszi ez gyors válasz volt :)


Mi lehet a gond? Nemrég készítettem egy hangszedőt (elektromos gitárra), és valamiért nem az igazi.

Hat polusúra csináltam, tehát két fémlap közé ragasztottam egy keskeny fát , és abba fúrtam a hat lyukat, és ezekbe tettem a pólusként használt csavarokat. Vörösrézzel tekercseltem (szerintem olyan 6000 körül lehet), és alá mágnest is raktam. De valamiért nem m?ködik.5

Legjobb válasz: Én mintha elvi hibát vélnék látni.. A fémlap az milyen fém, és hol a mágnes, bár igazából máshol látok hibát. Én 40 éve fogtam két ajtómágnest, összeraktam õket taszításra, aljára tetejére 2 mûanyaglap, persze nagyobb, arra azt a 6000 menetet, és annyi.. Szólt, jól.. A mágnes szórt körében rezgett a fémhúr, a tekercs meg azt vette fel...

Én mintha elvi hibát vélnék látni.. A fémlap az milyen fém, és hol a mágnes, bár igazából máshol látok hibát. Én 40 éve fogtam két ajtómágnest, összeraktam õket taszításra, aljára tetejére 2 mûanyaglap, persze nagyobb, arra azt a 6000 menetet, és annyi.. Szólt, jól.. A mágnes szórt körében rezgett a fémhúr, a tekercs meg azt vette fel...
A kérdező hozzászólása: Készítettem kettõt is, az egyik nemesacélból van, a másik egy nem túl vastag alumíniumlemezbõl.
A nemesacél (ha rozsdamentest értesz alatta) ÁLTALÁBAN nem mágnesezhetõ, az jó lehet, meg az ALU is. De hol a mágnes? Mert én arra tekertem a drótot a keskenyebb oldalára/oldalukra. Ennek a kettõnek az együttese fekvõ helyzetben került a húrok alá. A két mágnesem rövidebb oldalánál egymás mellé (össze) rakva, ez hosszában kitette a 6 húr távolságát.. Meg mi az, hogy nem szól jól? Ha a hangerõ kicsi, akkor nagyobb erõsítés kell... Nem tudom, lehet, hogy a mai elektromos gitárokban van erõsítõ, mert akkor már jóval nagyobb jelet kap az erõsítõ, itt pedig csak mV-os nagyságú, amit kap, lehet ez kevés.
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem írni, de természetesen használtam mágnest. A tekercs alá raktam közvetlenül, illetve a fém alá.
A kérdező hozzászólása: Még valamit kérdeznék az elsõ válasszal kapcsolatban. Mégpedig azt, hogy mivel ragasztotta össze a két mágnest? Jó erre a célra sima pillanat/vagy valamilyen uiverzális erõsragasztó?
"De hol a mágnes? Mert én arra tekertem a drótot a keskenyebb oldalára/oldalukra. Ennek a kettõnek az együttese fekvõ helyzetben került a húrok alá." Én nem a tekercs alá, vagy fölé raktam, hanem arra tekertem a drótot. Semmivel se ragasztottam, A KESKENYEBB oldal mindkét végén volt egy bemélyedés (eredetileg itt fogta a mûanyag ház), ide került az alul-felül lévõ két, természetesen 5-5mm-el nagyobb mûanyaglap, mint csévetest, ott fogta ezeket össze 2 db 3-as sárgaréz csavar, nem tudott szétugrani... Némi szigetelõszalag a fenéken körbe, aztán a huzal, 0, 09mm-es...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszait, igazán hasznosak voltak:) . Nagyjából tudom már mit illetve miket rontottam el.

Valamiért nem tudom letölteni az MSN-t. Vagyis letudom de nem telepíti valamiért. Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: adok linkeket ahonnan le tudod tölteni: http://www.msnletoltes.com/ http://www.msnfan.hu/msn-letoltes/kategoria-megtekintese.html a második link alatt több verziót fel fog tüntetni.Válaszd ki a neked tetszõlegeset,töltsd le és telepítsd fel! Sok sikert!

adok linkeket ahonnan le tudod tölteni: http://www.msnletoltes.com/ http://www.msnfan.hu/msn-letoltes/kategoria-megtekintese.html a második link alatt több verziót fel fog tüntetni.Válaszd ki a neked tetszõlegeset, töltsd le és telepítsd fel! Sok sikert!
Hibaüzenet van?
A kérdező hozzászólása: Nem csak azt írja hogy nem sikerült , lehet hogy valami program hiányzik róla???
Egy teljes visszaállítás és akkor jelentkezz be újra a google fiókba és próbáld újra a Market használatát.
A kérdező hozzászólása: akkor sem jön össze
A kérdező hozzászólása: régebben ez ment de most már ez sem segít.próbáltam géprõl is át rakni játékot és azt írja ki hogy a mûveletet egy alkalmazás sem tudja végrehajtani
Pedig ezeket a dolgokat egy visszaállításnak meg kellene oldania. De lehet szerviz lesz belõle. Vagy még meg lehet próbálni azt, hogy odinnal felteszel egy gyári romot, esetleg ha van kedved akkor fõzött romokat is ki lehet próbálni.

ÁNYK. Levan töltve a keretprogram is, jól kitölti, csak a beküldéssel van baj. Valami nem oké, nem akarja feltölteni az ügyfélkapura. A legfrissebb JAVA is le van töltve. Valamiért nem formázza át krk-ra? Mi lehet a hiba?

Legjobb válasz: Nekem is hasonló gondom volt, hogy a program nem kapcsolódott az ügyfélkapuhoz. Én úgy oldottam meg, hogy a küldendõ mappából (ha jól emlékszem), manuálisan feltöltöttem az ügyfélkapura a bevallást.

Nekem is hasonló gondom volt, hogy a program nem kapcsolódott az ügyfélkapuhoz. Én úgy oldottam meg, hogy a küldendõ mappából (ha jól emlékszem), manuálisan feltöltöttem az ügyfélkapura a bevallást.

Van-e valakinek tapasztalata a Ronga Eszter által ajánlott internetes adminisztratív munkával kapcsolatban? Előre kér 600 forintot, ami nem egy horribilis összeg, de valamiért ódzkodom az ilyen ajánlatoktól.

Heti 5-30000 forint jövedelmet ígér, ami túl szépnek tűnik a mai hazai viszonyok között.

Legjobb válasz: Ha talál csak 100 embert aki szerint nem nagy összeg az a pénz és el tudja bukni gond nélkül, akkor neki is van 60 ezres bevétele úgy, hogy semmit nem dolgozik csak átveri az embereket. Pénzt kér = megszedi magát és lelép Elég sok jövedelemígéret piramisjátékon vagy véget nem érõ próbálkozásokon alapul, az megint bukta.

Ha talál csak 100 embert aki szerint nem nagy összeg az a pénz és el tudja bukni gond nélkül, akkor neki is van 60 ezres bevétele úgy, hogy semmit nem dolgozik csak átveri az embereket. Pénzt kér = megszedi magát és lelép Elég sok jövedelemígéret piramisjátékon vagy véget nem érõ próbálkozásokon alapul, az megint bukta.
Én eddig három alkalommal voltam beidézve tanúnak a rendõrségre, sértettként. Úgy, hogy én feljelentést sem tettem!!!! Uniós jogelv alapján tilos pénzt kérni állást keresõtõl (közvetítõ sem kérhet). Munkáért fizetség jár, nem neked kell pénzt költened arra, hogy dolgozhass.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kedves válaszokat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!