Találatok a következő kifejezésre: Valakivel előfordult olyan, hogy (21 db)

Előfordult olyan hogy valakivel interneten ismerkedtél meg és élőben teljesen más volt mint képen?

Tehát képen tetszett de élőben nem. Ma találkozok valakivel, remélem élőben is tetszek neki.

Legjobb válasz: volt, bár inkább az volt a gond, hogy a kép alapján más stílusú palira számítottam. Tehát a külseje oké, felismertem, de a személyisége totál más, mint amire számítottam. Mondok példát: képen huncut szemû srác cigivel a kezében, élõben félénk srác, kezét tördelve egy szál rózsával. Vagy képen ingben áll egy étterem elõtt, élõben kinyúlt melegítõben, borostásan, lakótelep stílussal. Na szóval érted. :) Én pl képen teljesen átjön, hogy milyen vagyok, volt kb 40 netes randim, mindegyik azt mondta, hogy épp ilyennek képzelt el. (Na jó, de ehhez az kell, hogy õszinte és természetes vagyok.)

volt, bár inkább az volt a gond, hogy a kép alapján más stílusú palira számítottam. Tehát a külseje oké, felismertem, de a személyisége totál más, mint amire számítottam. Mondok példát: képen huncut szemû srác cigivel a kezében, élõben félénk srác, kezét tördelve egy szál rózsával. Vagy képen ingben áll egy étterem elõtt, élõben kinyúlt melegítõben, borostásan, lakótelep stílussal. Na szóval érted. :) Én pl képen teljesen átjön, hogy milyen vagyok, volt kb 40 netes randim, mindegyik azt mondta, hogy épp ilyennek képzelt el. (Na jó, de ehhez az kell, hogy õszinte és természetes vagyok.)
Igen, van ilyen. Elõfordulhat, hogy veled is megtörténik, de ne görcsölj rá! Mosolyog sokat és légy fesztelen, akkor máris helyesebb leszel! :)
Igen, 2 perc után meg is mondtam neki, tök csúnya lány vagy, nem tetszel és most távozom. Csaj majdnem elsírta magát.
Sajnos velem is elõfordult már. Hazudott a magasságáról is, sokkal kisebb volt nálam. A képeken pedig teljesen más személyiség jött le, meg az írásaiból is, élõben alig beszélt pár szót. Rendes srác volt ugyan, de nem találkoztunk többet.
Én eleve nem tulajdonítok a képnek túl nagy jelentõséget, mert úgyis az összhatás az, ami számít, az pedig nem jön át a képen. A stílus, kisugárzás átjön a netes kommunikációban is (én legalábbis olvasok a sorok között). Különösebb csalódás még nem ért, vagy ha igen, akkor inkább pozitív, mint negatív. Viszont is ez van: nem retusált képet szoktam feltenni, nem is vagyok különösebben fotogén, viszont sokak szerint nagyon erõs kisugárzásom van. Így már többször megkaptam pasiktól, hogy a képhez képest pozitív csalódást jelentettem élõben.
Nekem csak ilyen volt, hát igen a lányok szeretik a képeken retusálni meg soványnak mutatni magukat
Nekem volt ez is, meg fordítva is ( hogy élõben sokkal helyesebb volt valaki). Amit az egyik hozzászóló írt: Igen volt ilyen. Hát nehezen kezeltem a helyzetet, de azért megoldottam. (...) Konkrétan ez volt velem is. Õ volt a képen, és mégis ezerszer jobban nézett ki a képen, mint élõben. Ráadásul a magasságáról is hazudott, kisebb volt nálam, ami azért 160 cm-es lányként elég zavaró.
Nekem volt, hát teljesen más volt a csaj, mint amire számitottam, negativ értelemben, de viszont nagyon jól éreztem magam vele, kapcsi nem lett belõle, de emlékeztes marad, egész életemben.
A kérdező hozzászólása: Nagyon jól elbeszélgetünk és remélem élõben sem csalódunk egymásban
Velem fordítva volt:) Sokkal jobban vonzódtam hozzá élõben, mivel a képei nem voltak valami elõnyösek.Azóta is járunk
Na igen, a kamuképesek. Régebben rengetegen próbálkoztak hasonló módszerrel, hogy nem valódi fotókat raktak fel magukról, de a webkamerának hála, ezek mindig le is buktak (vagy ha nem a fotójukkal akkor mással). Olyan is volt aki konkrétan a vízjelet se törölte le a kamuképérõl, aztán mikor rákérdezem, hogy a "Stockphoto" a vezeték- vagy a keresztneve, ott is vakarózott ahol nem viszketett... :DDDD
Igen, volt ilyen, nem is egyszer. Volt, akivel végül 2 éves kapcsolat lett belõle, de volt akivel az volt az elsõ és az utolsó randi is egyben, mert kiderült, hogy több éves képek voltak fent és már valójában nem úgy nézett ki és csalódtam, mert nem erre számítottam. 31N
Velem is elöfordult ilyen. Söt, volt, hogy én nem tetszettem élöben a csajnak.
nekem volt a képen szép volt minden amikor meg megláttam mint a lónak olyan feje volt meg csúnya :S:S
Igen volt ilyen. Hát nehezen kezeltem a helyzetet, de azért megoldottam. Mármint, hogy ne essen földig az állam. Végül próbáltam magam elengedni, úgyhogy a találkozó többé kevésbé jól sikerült, de nem jöttem vele össze. Pedig rendes gyerek volt meg minden, de hát sajnos ez miatt már az elején kiábrándultam belõle. Ha tudtam volna, hogy így néz ki, akkor lett volna esély a dologra, de nem tudtam, és csalódtam.
Nem volt kép. Vakrandi volt. És nagyon bejött!
sundisznoka utállak.

Előfordult olyan, hogy valakinek csak későn, több hetesen mutatta ki a teszt, hogy terhes?

7-8 hetesen,vgay annál kés?bb..

Legjobb válasz: Esetleg ha akkor tesztelt elõször, különben nem hiszem. Akkor már bõven van hcg a szervezetben, mégha késõbb volt a peteérés akkor is.

Esetleg ha akkor tesztelt elõször, különben nem hiszem. Akkor már bõven van hcg a szervezetben, mégha késõbb volt a peteérés akkor is.
Nem lehet hogy a teszt volt rossz? Mert az is elõfordulhat hogy azért nem mutatta ki!
De persze ez is elõfordulhat. Úgy történt hogy 28 nap után nem jött meg. Már akkor furcsa volt(tünetem nem volt), hisz nekem mindig 28napos ciklusaim voltak. Fog.gátlót szedtem és pont akkor hagytam abba... Így nem volt akadálya a babának. Eltelt 2hónap, mire teszteltem, mert gondoltam..áhh biztos csak a hormonok. Biztos a fog.gátló abbahagyása "zaklatta" fel a szervezetemet. hát nem. Ekkor voltam 8hetes. Reggeli vizeletbõl teszteltem NEGATÍVAT!!! Majd rá egy hétre, ismét ugyanolyan tesztel NEGATÍVAT ismét! Aztán telt múlt az idõ, mire egyszer észrevettem hogy bolognai csináltam és olyan hányingerem lett fõzés közbe, hogy a páromnak kellett befejezni. Le kellett üljek. ez volt az elsõ jel, kb.11hetesen. Majd elkezdett nõni a cicim, ingerlékenyebb voltam(bárkivel bárhol összetudtam veszni :D), és megvoltak a has szurkák is. Akkor már tudtam. Méregdrága digitális tesztet vettem, azonnal kimutatta! Ez volt egy szombati nap, kedden már dokinál voltam, aki mondta ez nagyon elõrehaladott terhesség már! 14hetes voltam már ekkor :) Aranyos sztori nem? :D
Nekem 5 hetesen a medilab olyan halvány pozitív lett, hogy megállapítottam, hogy milyen vacak ez a teszt, ilyet se veszek többet. Hibának véltem azt nagyon halvány csíkot. 6 hetesen a gabriel negatív lett, szóval még inkább meggyõzõdtem róla, milyen rossz a medilab. De aztán annyira elkezdtem fájni a melleim, hogy egy hétre rá vettem egy clearblue-t, és 7 hetesen halvány + lett, azóta tudom, hogy a gabriel tévedett. Tényleg vannak olyan nõk, akik csak késõbb tesztelnek +-t. Állítólag nem csak a HCG termeléstõl függ, hanem valakinek csak magasabb koncentrációnál kerül bele a vizeletébe ez a hormon.
Már egyszer lepontoztak az én köv. válaszom miatt. Pedig tényleg így történt. Nekem 14hetesn mutatta ki elõször. 8-9hetesen csináltam 1-1tesztet és negatívok voltak.
A kérdező hozzászólása: Huuú, ez érdekes.. Írnál errõl kicsit, hogy történt?Engem érdekelne.

Lányok, előfordult már, hogy valakit kikosaraztatok, de később beleszerettetek? Mennyi esélyem lehet egy olyan lánynál, akivel hasonló a gondolkodásom, és tisztel, meg intelligensnek, jófejnek tart, de kosarat adott, mert nem súrolom a lécet?

Legjobb válasz: Igen magas lehet az a léc, ha ezek után sem kellesz neki. Szerintem erre nem lehet válaszolni, a lányon múlik minden, azon hogy valóban azt gondolja-e amit mond, vagy csak várat, vagy valóban így érez stb... Én azt mondom bármi lehetséges, ne felejtsd el, és ha tudsz küzdj, ha úgy látod valóban érdemes. Minden esetre ne is éld bele magad, mert ezek a válaszok amiket itt kapsz, még ha pozitív vagy negatív útra is terelnek, nem változtatnak semmin. Csak rajta és rajtad múlik minden. Sok szerencsét.

Igen magas lehet az a léc, ha ezek után sem kellesz neki. Szerintem erre nem lehet válaszolni, a lányon múlik minden, azon hogy valóban azt gondolja-e amit mond, vagy csak várat, vagy valóban így érez stb... Én azt mondom bármi lehetséges, ne felejtsd el, és ha tudsz küzdj, ha úgy látod valóban érdemes. Minden esetre ne is éld bele magad, mert ezek a válaszok amiket itt kapsz, még ha pozitív vagy negatív útra is terelnek, nem változtatnak semmin. Csak rajta és rajtad múlik minden. Sok szerencsét.
Az 'idióta' válaszadó vagyok, és annyit szeretnék mondani, hogy lehet, hogy igazad van de úgyis csak egy civilizálatlan senki maradsz. Ez nem a Mónika Show, hogy mindennek lehordjuk egymást. Lehet h eltér a véleményünk de azért nem kell mindjárt sértegetni. A válaszomról meg annyit, h ha azt mondaná valaki h nem súrolom a lécet biztos h nem állnák többet szóba vele, hacsak nem szeretem. Én együtt érzek a kérdezõvel. És igen is a kérdezõ még reménykedik h van-e esélye a lánynál...másképp nem rakta volna fel a kérdést.
Utolsó válaszadónak: Igen ez azért van, mert idióta vagy...
"A Világ minden nõjét nem tehetjük magunkénak, de törekedni kell rá." Ezt egy öreg haverom mondta nekem, úgy 25 éve. Rájöttem van benne valami, de ez nem keresztyéni gondolkodás, másrészt, olyan szekér után ne fuss ami nem vesz föl!!! Fõleg, ha lépten nyomon jönnek az újabb szekerek, amirõl kérdõn tekingetnek, no mi van miért nem ugrassz be hozzám?
Velem is elõfordult.Majd 3 éve kerülgetjük egymást, mint macska a forró kását.Jelenleg ott tartunk, hogy szeretem, de nem tudom, hogy merre jár, így várok türelemmel, hátha ismét felbukkan az életemben, de akkor már nem engedem el.
Én lány vagyok és velem is megtörtént, hogy több évig udvarolt egy srác. Néha eltünt, gondolom feladta, hogy nem akarom. Aztán egyszercsak valami megváltozott bennem és elkezdtem megszeretni. Sõt szerelmes is lettem belé. Viszont akkor már Õ nem akart annyira. :( És nem is lett belõle semmi.
Hát nekem is hasonló a helyzetem...Annyi különbséggel, hogy pasi vagyok, nem lány:) Szal volt egy lány akivel randiztam 3-szor, a szexen kívül minden megvolt, én nem tom miért, de beleszerettem...Valahonnan a múltamból idõközben felbukkant egy másik nõszemély is...Egy darabig nívódtam a 2 lány között, de aztán úgy döntöttem, hogy megkérdem az elsõ lányt, hogy mit érez, és az alapján döntök...Teszem hozzá, a 2. lány akkor már szerelmet vallott..Szal az elsõ lány válasza akkor az volt, hogy sajnálja, de nem érez olyat, amit ekkor kellene... Így hát maradtam a 2.csajjal, azóta is együtt vagyunk, de az elsõ lány ismért felbukkant nemrégiben, és randit kért, miegymás, elmesélte, hogy mennyire hülye volt, etc...A randi megvolt, és az ágyamban kötöttünk ki...Szemét dolog volt tõlem, tudom, de nem jöttünk össze, maradok a 2. lánnyal...Annyit akartam mondani, hogy lehet szerencséd, összejöhet, csak jól kell fûzni a szálakat... Sok szerencsét! 23/F
Velünk is így volt. elõször én tényleg csak barátságot akartam, úgy is gondoltam, de aztán õ kezdett olyanokat írni, közeledni... és én hárítottam, hogy de én csak barát, aztán kezdett fura lenni, már csak azért kezdtem hárítani, mert úgy éreztem nem szabad (ugyanis õ 9 évvel idõsebb, elvált), de csak nem hagyott és pár hónap múlva egyszer csak egymás karjaiba estünk... (az az este csak baráti, városban sétálós, beszélgetõsre volt tervezve, de végén meg nem bírtuk egymást elengedni...) Azóta már több mint hat év eltelt, és szeretnék a kisfelesége lenni, és sokat gondolunk már a kisbabára is. Nagyon szeretem! Sõt néha úgy is érzem, már jobban mint kellene, pediga az elején én tényleg nem akartam, aztán belehabarodtam. Szóval szerintem próbálkozhatsz, de ha pár hónap múlva is határozottan nemet mond, és pillantásában, viselkedésében nem látsz ellenkezõt, akkor hagyd, akkor tényleg nem érez semmit. Sok sikert (23/l)
Igen, elõfordult! Egy fiú barátomat alig 2-3 hónapja ismertem közelebbrõl, amikor elhivott randizni és amúgy is látszott hogy tetszem neki - én viszont fizikailag nem vonzódtam hozzá, tehát csak barátságot tudtam elképzelni. De aztán teltek a hónapok, még közelebb kerültünk egymáshoz, és hirtelen rájöttem hogy nagyon szeretem, és kb nála jobbat emberileg nehezen kivánhatnék. Sajnos nem vagyunk együtt, mert õ már nem érez irántam úgy, de én azóta is szeretem :( Úgyhogy szerintem csak akkor vágj bele a további barátságnak a lánnyal, ha úgy gondolod hogy ez nem fog megtörténni, mert nagyon szar :(
Milyen léc??? Ezt a szöveget komolyan gondolta? Elég beképzelt pic$a lehet... Hagyjad már. 25/f
Az végülis mit is jelent, hogy nem súrolod a lécet? Az elképzelhetõ, hogy fizikailag nem vonzódik hozzád és azért nem... De bõven elképzelhetõ, hogy kis idõ múlva már nem hárít vissza.
Igen! Velem is volt! Volt egy fiú aki elsõ látásra belél szeretett. Ez amlyon nylít titok volt. Állandóan együtt voltunk. De én nem voltam belé szerelmes és ezt meg is mondtam a kutakodó barátainak nyíltan, csak boldog voltam, hogy valaki jóban van velem. Nagyon jól, kijöttünk, csak nem volt épp az ideálom, meg másba voltam szerelmes. Fél év múlva még mindig szeretett pedig megpróbálták lebeszélni róla. Én meg egyik nap azt vettem észre, hogy hiányzik! És két nap múlva megmondtam neki, hogy szeretem és oké minden! :) Aztóa halálosan szerelmes vagyok belé! :) Pedig ha én megmondok valamit, akkor az általában úgy van, és én azt mondtam áhh soha... :)
Hát most csak azért reménykedsz mert szerelmes vagy, de ha egy teljesen átlagos lány mondott volna ilyet biztos, h leku....áznád. Én is egy olyan lányba vagyok szerelmes, akirõl mindenkinek negatív véleménye van, játszott velem is mint sok más fiúval de azért még reménykedek mert szeretem.:(
Remenykedsz? Uhhhh dyrva vagy hallod e!Csatlakozom az utolso hozzaszolohoz BUNKO VAGY! Miert adsz te tanacsot vegulis?:) ) Hisz meg NAIVABB vagy a kerdezonel is! Kerdezonek pedig hany eves vagy?
Na és a válaszokból az derül ki (amit többnyire nõk írtak), hogy nem reménytelen és elõfordult már többször, hogy igenis beleszeretett a lány a fiúba. Úgyhogy nem kell senkit idiótának nevezni!!!

Valakivel előfordult már olyan, hogy sötét, festett hajból világos lett a Syoss szőke hajfestéktől?

Ismerősömnek régen festett fekete haja volt és Syoss szőke hajfestékkel festette háromszor a haját 3 naponta és szőke-vöröses lett. Elég furcsának találom, de valakivel történt már ehhez hasonló?

Legjobb válasz: Ez nem csak a syossal van így...fessen rá valami olyan szõkével, ami kevésbé világos és nem annyira vöröses és pár hát múlva arra mehet rá a világossal, akkor majd nem lesz narancssárgás

Ez nem csak a syossal van így...fessen rá valami olyan szõkével, ami kevésbé világos és nem annyira vöröses és pár hát múlva arra mehet rá a világossal, akkor majd nem lesz narancssárgás

Lányok, előfordult veletek már olyan, hogy ha nem is nyíltan szóban, de elutasítottatok valakit, aztán később rájöttetek, hogy ő kell nektek?

Legjobb válasz: Nem. Erre nem volt példa. Általában mindig volt okom elutasítani valakit és az ok nem változik egyik napról a másikra. Inkább a fordítottja történt meg. Belementem a dologba és azt bántam meg.

Nem. Erre nem volt példa. Általában mindig volt okom elutasítani valakit és az ok nem változik egyik napról a másikra. Inkább a fordítottja történt meg. Belementem a dologba és azt bántam meg.
A kérdező hozzászólása: Nem egyik napról a másikra gondoltam. Hanem hosszú idõ alatt. És hozzá tartozik, hogy a fiút sokat látod, külsõ szemlélõként, aki szintúgy sokat változott viselkedésileg.
Nem. Így sem volt rá példa. Én általában amikor elutasítottam valakit az azért volt, mert egy bunkó barom volt, vagy pedig azért, mert semmit sem éreztem iránta. És a bunkók bunkók maradtak, az érzéseim pedig semmit sem mozdultak elõre. Ezért szoktam mindig mondani, hogy olyan mindegy, hogy ki milyen, ha egyszerûen semmiféle reakciót nem vált ki belõlem.
Igen és nagyon rossz. De szerencsére azért amikor kezdtem szeretni akkor még szeretett. De igazából rájöttem h az elsõ döntés jó volt ha bár szar is. A járásból nem jöttünk ki túl jól!
Velem elõfordult.Piszok egy érzés amikor felismered a tényt , hogy több visszautasítás után mégis õ az akit szeretsz.
7 évvel ezelõtt kerülgetett egy fiú, nagyon jóképû, kedves, segítõkész...és igazi rosszfiú:) Egy utcában laktunk, és mindig megálltunk pár szót váltani ha összefutottunk, a munkahelyemen is meglátogatott, vagy ha a buszmegállóban látott mikor ment valahova, akkor mindig elvitt a dolgomra, de sosem volt tolakodó, csakis kedves volt hozzám mindig. Igaz én tudtam, hogy nagyon kedvel, tetszem neki és esetleg szeretne tõlem többet is, de mikor ezt megmondta, én azt válaszoltam, hogy majd visszatérünk erre egyszer, de most nem :) - és tényleg nem tudom miért mondtam ezt, mert nekem is nagyon szimpi volt és tetszett is nagyon. Aztán elsodort minket az élet...7 év elteltével szembejött velem a városban, de addig egyszer sem találkoztunk. Köszöntünk egymásnak, de meg sem álltunk beszélgetni. Aztán másnap egybõl megkeresett, elkérte a tel.számom, aztán randira hívott, én elfogadtam, 1 hétig randiztunk, aztán azóta nem telt el nap, hogy ne lennénk együtt :) Imádjuk egymást és együtt éljük az életünket és már úton van szerelmünk gyümölcse is :) 24/L 17hetes kismama

Előfordult már olyan, hogy valakit szentté avattak, de később visszavonták, mert sötét dolgok derültek ki róla?

Legjobb válasz: Már mit értesz az alatt, hogy István kiirtotta a saját rokonságát? Azért a lázadás nem egyenértékû egy orvgyilkossággal... Egyébként én sem tudok róla, azonban azt le szeretném szögezni, hogy minden szent ember volt. Magyarán volt benne emberi gyarlóság. Szent Máté, Pál, Péter, Tamás, Salamon sorolhatnám napestig. Mindegyiküknek volt emberi botlása (mint mindenki másnak). nem tudom mennyire sötét dologra gondolsz, kedves kérdezõ, de a Vatikánnak van egy ilyen bizottsága ami felülvizsgálja azt, hogy kibõl lehet szent és kibõl nem. Elég durva a rosta és nagyon alaposak. Ez nem csak úgy hasraütésszerûen megy. Szóval a kérdésre a válasz: én nem tudok róla.

Már mit értesz az alatt, hogy István kiirtotta a saját rokonságát? Azért a lázadás nem egyenértékû egy orvgyilkossággal... Egyébként én sem tudok róla, azonban azt le szeretném szögezni, hogy minden szent ember volt. Magyarán volt benne emberi gyarlóság. Szent Máté, Pál, Péter, Tamás, Salamon sorolhatnám napestig. Mindegyiküknek volt emberi botlása (mint mindenki másnak). nem tudom mennyire sötét dologra gondolsz, kedves kérdezõ, de a Vatikánnak van egy ilyen bizottsága ami felülvizsgálja azt, hogy kibõl lehet szent és kibõl nem. Elég durva a rosta és nagyon alaposak. Ez nem csak úgy hasraütésszerûen megy. Szóval a kérdésre a válasz: én nem tudok róla.
István király pl. kiirtotta a teljes rokonságát, de még mindig szentként tisztelik. Azt hiszem ezzel megválaszoltam a kérdésedet.
Elõfordult, hogy törölték valakit a szentek sorából, pl Sárkányölõ Szent Györgyöt. De õt azért, mert nincsenek sárkányok, kvázi a szent is csak kitalált személy. :)
A szentté avatás visszavonhatatlan.
Szentté avatást nem lehet visszavonni, ez van egyházjogilag. Boldoggá avatást még elvileg igen, de az sem szokás éppenséggel...
Nincs ilyen. Akinél felmerülhet bármilyen gyanú, azt nem avatják szentté. Ezért is van az, hogy huzamosabb idõnek el kell telnie a haláltól, míg valakit szentté avatnak.

Valakivel előfordult már olyan, hogy azt mondták kislányt vártok de ti úgy éreztétek, hogy ez biztosan fiú? Vagy fordítva?

Nekem most azt mondták, hogy kislányt várok de én nem hiszem el. Úgy érzem fiú. Olyan érdekes érzés tölt el amit nem tudnék megmagyarázni.

Legjobb válasz: Az unokatestvérem. December elejére van kiírva, és annyira mindenképpen fiút szerettek volna, (pedig 1. baba lesz), hogy hiába mondják neki már régóta 100%-ra hogy kislány, õ nem akarja elfogadni, és mindig csak arról beszél, hogy hátha mégis fiú lesz.

Az unokatestvérem. December elejére van kiírva, és annyira mindenképpen fiút szerettek volna, (pedig 1. baba lesz), hogy hiába mondják neki már régóta 100%-ra hogy kislány, õ nem akarja elfogadni, és mindig csak arról beszél, hogy hátha mégis fiú lesz.
Mai orvostudományban, fõleg a gyakori vizsgálatok miatt szerintem ennek nagyon kicsi esélye van.
Én az elejétõl úgy éreztem, 100%, hogy fiam fogant. 24 hetesen mondták, hogy kislány, akkor kicsit csalódtam, de azóta már elfogadtam és nagyon örülök. 32 hetesen szintén megerõsítették, hogy kislány, mi is láttuk a nemiszervét, nincs okom kételkedni.
hány hetes vagy milyen uh.után mondták. Ha profi gépen néztek és jó ultrahangos akkor a 20.hét körül már 90%ra megmondják. Ha még kisebb a babád akkor elõfordulhat tévedés. Sokaknak mondtak tévesen nemet a 12-18.hét között.
Én úgy éreztem az elsõ pillanattól, hogy kislány, de a 19 heti 2D-s UH-on azt mondta a dokim, 95%, hogy kisfiú. Ezt követõen 2x is voltam 2D-s UH-on, de mindkétszer úgy fordult, hogy nem lehetett látni, de mondta az orvos, hogy ha õ fiút mondott 95%-ra, az nemigen változik. 31 hetes UH-on aztán kiderült, hogy mégis, mert puncija van... :D 4D-n is megnéztük, én is láttam. Szóval hiába a modern technika, bármi megtörténhet... :D
Én eddig nem nagyon hittem ebben. Már van 2 fiam, a 16 hetes 4d uh-n azt mondták, szinte biztos, hogy a 3. is fiú. Míg a fiúknál azonnal elhittem, most valahogy nem. Úgy gondoltam, hogy szerintem õ nem fiú. Azóta 6x bizonyosodott be sima és 4d uh-kon, hogy jól gondoltam én, õ bizony kislány lesz. Én sem tudom megmagyarázni ezt az érzést fõleg úgy, hogy eddig eléggé szkeptikusan kezeltem a témát. :) 37 hkm
kedves utolsó. nekem is tippre fiút mondott a dokim a 16.héten. Én is úgy vagyok mint te.Mindegy csak egészséges legyen, de annyira nem érzem fiúnak és csalódás lenne, ha az anyai megérzéseim ennyire ne mûködnének. Gratulálok a kislányhoz! 2fiús anyuka és 20hkm:)
7es vagyok. Jövõ héten talán kiderül.Megírom neked, köszönöm hogy írtál. Egyébként én is láttam az uh.ot és nem láttam kukac félét. A 2nagynál egybõl elõugrottak és már a 12.héten én is láttam mire mondja, hogy srácok lesznek.

Előfordult már valakinek olyan, hogy a kiscica ferde lábbal született?

Egyik hátsó lába ferde, és akadályozza a járásba, de végülis bír járni meg futni, de csak 3 lábán.

Legjobb válasz: Valószínüleg születésekor eltörött a lába vagy a medencecsontja és rosszul forrt össze. Akkor nem látta doki? Valószínû helyre tudta volna rakni, amire most már kevesebb az esély. Ilyenkor a legjobb leszedni a lábád, ha úgysem használja semmire. Valószínüleg érezni sem érez vele, így nagyon csúnya sérüléseket szerezhet anélkül, hogy észrevenné. Azt azért tudnos kell, hogy egy 3 lábú cica lakásban nagyon jól elél, de kint nagy veszélynek van kitéve, hiszen nem tud elég gyorsan elmenekülni. Vidd orvoshoz, megröntgenezi, és akkor elmngdja, hogy mit lehet csinálni vele.

Valószínüleg születésekor eltörött a lába vagy a medencecsontja és rosszul forrt össze. Akkor nem látta doki? Valószínû helyre tudta volna rakni, amire most már kevesebb az esély. Ilyenkor a legjobb leszedni a lábád, ha úgysem használja semmire. Valószínüleg érezni sem érez vele, így nagyon csúnya sérüléseket szerezhet anélkül, hogy észrevenné. Azt azért tudnos kell, hogy egy 3 lábú cica lakásban nagyon jól elél, de kint nagy veszélynek van kitéve, hiszen nem tud elég gyorsan elmenekülni. Vidd orvoshoz, megröntgenezi, és akkor elmngdja, hogy mit lehet csinálni vele.
szerintem hívj állatorvost, mert lehet hogy a macska(anyjuk) valami betegséget, vagy valami rossz történt vele. Nem néz ki furcsán? de hívj ki állatorvost!!
Az nem elképzelhetõ, hogy a kicsik apja mondjuk az anyjuk egyik elõzõ almából van? Mert akkor lehetne genetikai rendellenesség is.

Előfordult már valakivel olyan, hogy az UH-n nem volt szívhang, kiírták műtétre és aztán egy ellenörző UH-n kiderült, hogy él a baba? Hogy történt?

Nyolc hetes lennék, kedden állapították meg, hogy nincs szívhang. M?tétre kiírva csak jöv? péntekre vagyok. Ma egy másik uh gépen az orvos szabályos petezsákot és embriót látott, de azt is mondta, hogy az ? gépén nem lehet áramlást nézni, így 100%-ban sem meger?síteni, sem cáfolni nem tudja a dolgot, nem tudja biztosra eldönteni, hogy van-e szívhang, vagy sem. Ett?l függetlenül azt mondta, hogy menjek kórházba m?tétre. Beletör?dnék, hogy elvesztettük a babát, de nagyon nehéz így, hogy ennyit kell még várnom és a kontroll uh eredménye egyáltalán nem biztos. Tapasztalatokat várok.

Legjobb válasz: Nem velem történt meg hanem a b.nõmmel.Ugyanez volt a helyzet mint nálad :( (sajnos) Aztán már a mûtétnél tartott de elõtte csináltak neki még egy kötelezõ uh-ot.Ott egy sima uh-os doki (nem akinél elõtte volt) mit sem tudott az egészrõl..és szépen elmondta a sablon szöveget,hogy:szabályos petezsák,élõ embrió stb!A b.nõm meg nem hitt a fülének!Ott zokogott a dokinak!Azóta egészséges 3 hónapos kislánya van! :) Drukkolok Neked!!!

Nem velem történt meg hanem a b.nõmmel.Ugyanez volt a helyzet mint nálad :( (sajnos) Aztán már a mûtétnél tartott de elõtte csináltak neki még egy kötelezõ uh-ot.Ott egy sima uh-os doki (nem akinél elõtte volt) mit sem tudott az egészrõl..és szépen elmondta a sablon szöveget, hogy:szabályos petezsák, élõ embrió stb!A b.nõm meg nem hitt a fülének!Ott zokogott a dokinak!Azóta egészséges 3 hónapos kislánya van! :) Drukkolok Neked!!!
Én is hallottam ilyenrõl. Azért van mindig két uh mûtét elõtt és ha nincs vérzés, görcs, akkor jópár nap különbséggel. Mikor nekem kimondták a 9. héten, hogy nincs szívhang és egy hét múlva lett volna a kontroll uh, akkor bejelentkeztem egy 4D-be két nap múlvára, hogy ott is nézzék meg. Pont elõzõ este indult meg a vetélés. :-( Ha gondolod, menj el Te is jövõ hét elején egy másik dokihoz, mert a bizonytalanságnál a biztos rossz is jobb.
menj el egy másik orvoshoz..szived joga annyi szakvéleményt kérni amennyit nem szégyelsz!Remélem a hugommal is minden rendben lesz!
Szia!Igen elõfordul az ilyen.Személyes tapasztalatom van róla.5 hetesen a doki mindent rendben talált, legalábbis volt embrió, szabályos petezsák és szikhólyag.Szívmûködés még nem ezért 1 héttel késõbb újabb UH volt.Akkor már a doki rossz hírt közölt, nem látott embriót, petezsák deformált volt.Elküldött mûtétre, ami 1hét múlva lett.A kórházban csináltak újabb UH-t és akkor volt szívmûködése az embriónak és szabályos volt a petezsák.Korának megfelelõen fejlõdött.Biztos neked is lesz UH!!Reménykedj és ne csüggedj, tudom könnyû ezt írni.Pihenj sokat hátha még nincs semmi sem veszve. Minden jót kívánok neked! 14+2hetes
A jó Isten legyen Veletek! Szorítok értetek!
A hugomnak azt mondták hogy nem nõtt az embrió.2 különbözõ orvosnál volt és nem egy idõben.Holnap telik le a türelmi idõ.Holnap dõl el igaz volt e mindez vagy csak?....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Épp az a baj, hogy a kontroll uh sem megerõsíteni, sem cáfolni nem tudott és ez a bizonytalanság õrjítõ.
A kérdező hozzászólása: Elmegyek. És nagyon drukkolok a húgodnak!

Előfordult már olyan, hogy valaki fő iskola mellett házasodott?

Csak kíváncsi vagyok arra, hogy gyakori-e ha valaki házason végez f? iskolát.

Legjobb válasz: Én most vagyok másod éves, és mindenki úgy néz rám, mint egy ufóra, mert együtt élek a barátommal, akivel 5 éve vagyok együtt, és eljegyzett, jövõ nyáron lesz az esküvõnk. Az évfolyamtársaim még most tartanak a minden héten mással fekszem le, és minden fõiskolás buliban hullarészegre iszom magam fázisban. 20/N

Én most vagyok másod éves, és mindenki úgy néz rám, mint egy ufóra, mert együtt élek a barátommal, akivel 5 éve vagyok együtt, és eljegyzett, jövõ nyáron lesz az esküvõnk. Az évfolyamtársaim még most tartanak a minden héten mással fekszem le, és minden fõiskolás buliban hullarészegre iszom magam fázisban. 20/N
Én most nyáron házasodtam, és januárban államvizsgázok, mert nálunk a hetedik félév gyakorlat, úgyhogy a diplomámban már az asszonynevem lesz. :-) Az évfolyamon egyébként én vagyok az egyetlen házas, és nem is nagyon tudok róla, hogy valaki tervezné az esküvõt januárig. Inkább a párok megvárják a suli végét.
Persze, csak azok tudnak helyesen írni ...
A férjem csak akkor kérte meg a kezem, amikor befejezte az egyetemet. Elõtte frusztrálta a befejezetlenség, meg másik városba járt suliba. Pedig én hozzámentem volna úgy is, ha nincs diplomája :)
7. szemeszteremben vagyok, most lesz az esküvõm, egy szaktársamnak tavaly nyáron volt
Nem, én mellék iskola mellett házasodtam.
igen. pl most bnõmnek a szobatársa most kezdte az msc-t, de már van võlegénye, és nyáron házasodnak, holtt még egy év van az egyetembõl. Mondjuk a srác most kezdett dolgozni. Amúgy míg mindkét fél eltartott, addig nem érdemes.
Mi fogunk egyetem mellett (23F, 21L), már majdnem egy éve együtt is lakunk. Szóval, mire végzünk, már házasok leszünk :)
Mindenkivel, aki fõ iskola melletti házasságkötõ termet választott :) Bár, aki mellék vagy al iskola melletti termet talál csak, azt akkor sajnálni kell?
Én két suliba járok párhuzamosan, az elsõ államvizsgám után lesz az esküvõnk, a második sulim hosszadalmasabb, szerintem ott már babázni is fogok, mire végzem :) Jó szervezéssel, lendülettel, akarattal minden megoldható, szerintem. Már gimi alatt is dolgoztam, talán ezért nem félek hogy több mindent csinálok egyszerre. A házasság nem vesz el több idõt a hétköznapokból, mint korábban a komoly kapcsolat, ezt nem kell úgy megfontolni, mint a gyerekekeket, szerintem. Miért ne házasodhatnál suli mellett?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!