Találatok a következő kifejezésre: Valaki meg mondani, hogy hol lehet (36 db)

Valaki megtudná mondani, hogy hol lehet venni lila vagy piros színű monster energiaitalt? , mert már néztem egy-két boltban nem nagyon akadtam még rá sajnos.

Itt a bizonyíték hogy van!

Legjobb válasz: xxD A lila fény épp az eggyik monsterre irányul és te azthiszed,hogy olyan a lila MXXD ?? >D:DD XXDD

xxD A lila fény épp az eggyik monsterre irányul és te azthiszed, hogy olyan a lila MXXD ?? >D:DD XXDD
Ja, külföldön van.Magyarországon szerintem nem fogsz kapni.
Szerintem sem fogsz kapni, én is mindenhol csak kéket, zöldet meg sárgát látok. Am nekem is ez lett volna a kérdésem+hol lehet 2, 5 deciset kapni???, mert én mindenhol még csak a nagy kiszereléssel találkoztam:S
http://quadracing.hu/?id=kview&az=394 Esetleg itt lehet Utolsó: Westendbe a kfc mellett található kínai v milyen bódéba láttam, vagy még Erzsébeten a Decathlon melletti Auchanban van az egyik ilyen kajásnál 350FT asszem
Mire jó a lila?

Valaki meg tudná nekem mondani, hogy hol lehet cukormókust venni, és mennyiért?

ja tudom hülyén hangzik,de annyira aranyos és nagyon szeretnék eggyet venni,de nem tudom,hogy hol lehet és mennyiért.ha valaki tud segiteni,az pls.tegye meg köszi.(: egy ien vadállatot kell keresni :D <http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://www.haziallat.hu/k..

Legjobb válasz: Ezeket olvasd el, és nézd meg a videókat, mielõtt belevágsz: http://www.haziallat.hu/haziallat-tv/a-gazdinal/cukormokus-t.. http://www.haziallat.hu/haziallat-tv/a-tenyesztonel/cukormok.. Tenyésztõtõl szerezd be, ajánlom a videóban szereplõt, vagy keresgess neten. Ha kereskedésben veszed, borzasztóan meg fogsz szenvedni a kézhez szoktatással, rengeteg harapás árán sem lesz olyan szelíd, mint egy tenyésztõtõl vett. Nagyon kis korában el kell kezdeni, és ezt csak egy tenyésztõ tudja, hiszen akkor még nem lehet elválasztani õket az anyjuktól.

Ezeket olvasd el, és nézd meg a videókat, mielõtt belevágsz: http://www.haziallat.hu/haziallat-tv/a-gazdinal/cukormokus-t.. http://www.haziallat.hu/haziallat-tv/a-tenyesztonel/cukormok.. Tenyésztõtõl szerezd be, ajánlom a videóban szereplõt, vagy keresgess neten. Ha kereskedésben veszed, borzasztóan meg fogsz szenvedni a kézhez szoktatással, rengeteg harapás árán sem lesz olyan szelíd, mint egy tenyésztõtõl vett. Nagyon kis korában el kell kezdeni, és ezt csak egy tenyésztõ tudja, hiszen akkor még nem lehet elválasztani õket az anyjuktól.

Valaki meg tudná mondani, hogy hol lehet Magyarországon iskolarendszerű képzésben, vagy szakkörben porcelánfestést tanulni?

Legjobb válasz: Hódmezõvásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzat Kalmár Zsigmond Ipari. Szakközépiskola és Szakiskola. Az interneten néztem utána. De a Hódmezõvásárhelyen, a Majolika gyár még mûködik, ott is porcelánfestõk dolgoznak, így valószínûleg ott is lehet pontos információt kapni ezzel kapcsolatban.

Hódmezõvásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzat Kalmár Zsigmond Ipari. Szakközépiskola és Szakiskola. Az interneten néztem utána. De a Hódmezõvásárhelyen, a Majolika gyár még mûködik, ott is porcelánfestõk dolgoznak, így valószínûleg ott is lehet pontos információt kapni ezzel kapcsolatban.
Én Herendet ajánlanám, a leghíresebb magyar porcelán elõállítóját. Ott is képeznek porcelán festõket.
Én is Herendet ajánlanám:D


Valaki meg tudná nekem mondani, hogy hol lehet megnézni Lady Gaga pesti koncertjének a bevételét? Meg hogy hány %-os lett a show? Bõvebben lent

a Wikipédián szinte minden koncert mellett ott van h mennyi jegyet bocsátottak árusításra, és hogy mennyit vettek meg belõle, és hogy ez hány százalékos eladás lett, de a pesti koncertnél nincs odaírva semmi és engem nagyon érdekelne.. ha valaki tudja vagy tud nekem linket adni annak megköszönném

Valaki meg tudja mondani, hogy hol lehet ilyen sortot venni? (KÉP) :DD

http://kepfeltoltes.hu/view/130501/244152291Untitled_www.kep.. Erről lenne szó:)

Legjobb válasz: Páromnak ugyanilyen van, cosmos city-ben lehet kapni. Nem cigányos rajta.

Páromnak ugyanilyen van, cosmos city-ben lehet kapni. Nem cigányos rajta.
Ajha..:D
Akkor ha meghallod az árát hogy kb 1000-1500 ft volt gondolom még jobban fogsz örülni :D Remélem találsz még :)
Kínaiban.
elég cigányos..
A kérdező hozzászólása: Akkor menjek és szerezzek a romáktól?:D
A kérdező hozzászólása: Istennõ vagy, köszönöm!!!:) )
A kérdező hozzászólása: Csak már tényleg beleõrültem, hogy fogalmam sem volt hol lehet ilyet kapni:) )
A kérdező hozzászólása: Na ilyen válaszolók kellenének még erre az oldalra! De vagy kétszer ennyi:) ))

Valaki meg tudja mondani, hogy, hol lehet be szerezni Tejbékát Magyarországon?

"amazóniai tejbéka" a teljes neve. ha valaki tud esetleg az kérem jelezz :)

Legjobb válasz: Terrarisztikai börzén mindig szoktam látni. De kifejezetten hüllõkre, kétéltûekre szakosodott állatkereskedésben is lehet kapni. Pl. a Zsinagógánál lévõ Kistekiben is szokott lenni, de ha nincs, hozatni is tudnak vlsz. (persze ez csak akkor jó neked, ha pesti vagy)

Terrarisztikai börzén mindig szoktam látni. De kifejezetten hüllõkre, kétéltûekre szakosodott állatkereskedésben is lehet kapni. Pl. a Zsinagógánál lévõ Kistekiben is szokott lenni, de ha nincs, hozatni is tudnak vlsz. (persze ez csak akkor jó neked, ha pesti vagy)
A kérdező hozzászólása: Hát nem éppen Pesti vagyok :) épp az ország másik felén élek, de ismerõsöm szokott Járni arra havi 1-2 alkalommal:) Válaszodat köszönöm , sokat segítettél vele :)
Nincs mit. :) Hívjátok fel a boltot, ha tuti kell, akkor félre is tesznek, ha van! De ha nincs, akkor meg lehet, hogy tudnak szerezni addigra, mire menne a barátod Pestre.
Itt is biztos lehet kapni, ha el tudsz menni. http://terraplaza.hu/expo
military boltokban
Budapest Rákóczi út 11, London port. Közelebb még nem találtam, pedig kemény borsodi vagyok :D Esetleg ha szerencséd van akkor turi, pl Háda. Osztálytársam full új jó méretû Martenset talált az egyikben.
webshop.londonport.hu

Meg tudja nekem valaki mondani hogy hol lehet letölteni a 2003mas office csomagot, amit elvileg a diákok ingyen letölthetnek? (jogtisztán)

Legjobb válasz: www.bill.gates.ingyen.szoftvert.ad.hu :) mivel a 2003 már nem támogatott így sehonnan. talán haladj a korral. 2011 van? ;)

http://www.bill.gates.ingyen.szoftvert.ad.hu :) mivel a 2003 már nem támogatott így sehonnan. talán haladj a korral. 2011 van? ;)

Valaki meg tudja nekem mondani, hogy hol lehet letölteni a Hosseini Khaled- Papírsárkányok c. könyvét?

Angolul kéne elolvasnom, de össze zavarodtam benne, így gondoltam, ha meglenne magyarul, már megérteném jobban...
Én is keresem õket, azóta se tud róla senki semmit?
Én tudok rendelni, ha még valakit érdekel. Írj privit, vagy [email protected]
bárki tud rendelni, ebayen elérhetõek. itthon már nem forgalmazzák, én imádtam, ezért anno írtam a rossmannak, tõlük van az infó.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!