Találatok a következő kifejezésre: Valaki meg mondani, hogy hol (103 db)

Valaki meg mondaná, hogy hol van az az EU-s vagy Europass-os weboldal elérhetőség, ahol ingyen lefordítják angolra vagy németre az életrajzodat és visszaküldik e-mailben?

Legjobb válasz: ingyen sehol nem fordítják le, de az europass oldalán van egx önéletrajz kitöltõ program, amiben olyan nyelven töltöd ki, ahogy akarod. mellesleg europass önéletrajzot milyen céllal akarod? külföldi munkavállalás miatt? mert akkor felejtõs, a hideg kirázza a munkaadókat az europass önéletrajz.

ingyen sehol nem fordítják le, de az europass oldalán van egx önéletrajz kitöltõ program, amiben olyan nyelven töltöd ki, ahogy akarod. mellesleg europass önéletrajzot milyen céllal akarod? külföldi munkavállalás miatt? mert akkor felejtõs, a hideg kirázza a munkaadókat az europass önéletrajz.
Olvastam mar par oneletrajzot. Oszinten, inkabb az Europass, mint egy wordben vacakul szerkesztett CV. Es mar bocsanat de a magyar lakossag tobbsege nem ismeri a tabulatorokat, anelkul meg nehez normalis oneletrajzot osszehozni. Helyette megy a space-ezes... iszonyat randa az egesz... Szoval inkabb legyen rajta az Europasses logo de legyen atlathato es logikus. Mintsem kapjak egy rakas kakit... Amugy nincs ingyen forditas. Hova kene es milyen nyelven?
A kérdező hozzászólása: honnan veszed ezt hogy kirázza? akkor miért lenne euro a neve ha nem jó európai országoknak?
Ingyenes fordítás nincs! Hacsak nincs barátod, aki szívességbõl megcsinál neked ilyeneket. Amúgy: ha nem te fordítod le, interjún úgyis kiderül, hogy nem beszéled a nyelvet.
A kérdező hozzászólása: Ausztriába, német.
Belépsz a neptunba és a felsõ mezõ utolsó eleme.
Eleve csak holnap tudsz regisztrálni, mert akkor kezdõdik a regisztrációs idõszak. Az ügyintézés pedig olyan fül (jobb oldalt a legutolsó, mint az adatok, vizsgák, pénzügyek stb.

Valaki megtudná mondani, hogy hol találom meg az Uragiri wa Boku no Namae wo Shitteiru (UraBoku) manga változatát (angolul)?

Néztem az animét és nagyon tetszett, és szeretném elolvasni mangában is. +úgy tudom, hogy mangában egy jelenleg is futó történet, tehát van tovább is. Manga.hu-n magyarul fent van az els? 2 fejezet, nekem a többi angolul kéne.

Legjobb válasz: ha még nem törölték le a szerzõi jogok megsértése miat, akor a mangafoxon fent kell lennie

ha még nem törölték le a szerzõi jogok megsértése miat, akor a mangafoxon fent kell lennie
szia, sikerült megszerezned? honnan? engem is érdekelne... letölthetõt, vagy csak az online olvashatót? online a tenmangas.com-on van fent, de 21 rész. nem tudod hány részes a manga?


Valaki megtudja mondani hogy hol találom meg a music chanel-es DJ ANDI-s reklámot?

Vagy aki tudja hogy melyek azok a számok amik a reklámban vannak az le írná nekem?

Valaki megtudná mondani, hogy hol találhatom meg az interneten a Disney hercegnők varázslatos meséit?

Legjobb válasz: Ezt nem nagyon találom én sem, ezt dvd-n kell megvegyed...

Ezt nem nagyon találom én sem, ezt dvd-n kell megvegyed...

Valaki megtudná mondani, hogy hol lehet venni lila vagy piros színű monster energiaitalt? , mert már néztem egy-két boltban nem nagyon akadtam még rá sajnos.

Itt a bizonyíték hogy van!

Legjobb válasz: xxD A lila fény épp az eggyik monsterre irányul és te azthiszed,hogy olyan a lila MXXD ?? >D:DD XXDD

xxD A lila fény épp az eggyik monsterre irányul és te azthiszed, hogy olyan a lila MXXD ?? >D:DD XXDD
Ja, külföldön van.Magyarországon szerintem nem fogsz kapni.
Szerintem sem fogsz kapni, én is mindenhol csak kéket, zöldet meg sárgát látok. Am nekem is ez lett volna a kérdésem+hol lehet 2, 5 deciset kapni???, mert én mindenhol még csak a nagy kiszereléssel találkoztam:S
http://quadracing.hu/?id=kview&az=394 Esetleg itt lehet Utolsó: Westendbe a kfc mellett található kínai v milyen bódéba láttam, vagy még Erzsébeten a Decathlon melletti Auchanban van az egyik ilyen kajásnál 350FT asszem
Mire jó a lila?

Valaki meg tudja nekem mondani, hogy hol van és mik a feltételei magyarországon annak hogy valaki tankon legyen a személyzet valamelyik tagja?

Legjobb válasz: http://www.honvedelem.hu/files/9/8663/hogyan_lehetek_szerzod.. Itt leírják, hol érdeklõdj a lehetséges üres posztokról és mik az alapfeltételek.

http://www.honvedelem.hu/files/9/8663/hogyan_lehetek_szerzod.. Itt leírják, hol érdeklõdj a lehetséges üres posztokról és mik az alapfeltételek.

Valaki meg tudja mondani, hogy hol tudok ilyen laptop-matricát találni, ahol nem az Apple logó díszeleg?

Mert nekem Asusom van és azzal elég bénán nézne ki. Én ilyet szeretnék, ami úgy néz ki mintha össze lenne ragasztva matricával, de nem hanem csak egy fólia. Tudja vki hogy kaphatok-e ilyet valahol? Kép:

Legjobb válasz: http://www.laptopstickers.hu/laptopstickers2/index.php http://www.laptopmatrica.hu/ http://www.shopmania.hu/shopping~kereses-laptop-matrica.html http://onlinedekor.hu/103-laptop-matrica-dekoracio http://notebook.network.hu/blog/notebook-klub-blogja/laptop-.. http://www.usanotebook.hu/laptop-matrica/SC500 nézelõdj és kérdezd meg ha nincs hogy nem tudnak-e rendelni/gyártani :)

Valaki meg tudná nekem mondani, hogy hol lehet cukormókust venni, és mennyiért?

ja tudom hülyén hangzik,de annyira aranyos és nagyon szeretnék eggyet venni,de nem tudom,hogy hol lehet és mennyiért.ha valaki tud segiteni,az pls.tegye meg köszi.(: egy ien vadállatot kell keresni :D <http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://www.haziallat.hu/k..

Legjobb válasz: Ezeket olvasd el, és nézd meg a videókat, mielõtt belevágsz: http://www.haziallat.hu/haziallat-tv/a-gazdinal/cukormokus-t.. http://www.haziallat.hu/haziallat-tv/a-tenyesztonel/cukormok.. Tenyésztõtõl szerezd be, ajánlom a videóban szereplõt, vagy keresgess neten. Ha kereskedésben veszed, borzasztóan meg fogsz szenvedni a kézhez szoktatással, rengeteg harapás árán sem lesz olyan szelíd, mint egy tenyésztõtõl vett. Nagyon kis korában el kell kezdeni, és ezt csak egy tenyésztõ tudja, hiszen akkor még nem lehet elválasztani õket az anyjuktól.

Ezeket olvasd el, és nézd meg a videókat, mielõtt belevágsz: http://www.haziallat.hu/haziallat-tv/a-gazdinal/cukormokus-t.. http://www.haziallat.hu/haziallat-tv/a-tenyesztonel/cukormok.. Tenyésztõtõl szerezd be, ajánlom a videóban szereplõt, vagy keresgess neten. Ha kereskedésben veszed, borzasztóan meg fogsz szenvedni a kézhez szoktatással, rengeteg harapás árán sem lesz olyan szelíd, mint egy tenyésztõtõl vett. Nagyon kis korában el kell kezdeni, és ezt csak egy tenyésztõ tudja, hiszen akkor még nem lehet elválasztani õket az anyjuktól.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!