Találatok a következő kifejezésre: Valaki itt írta hogy a lefejt (1 db)

Valaki itt azt írta hogy a lefejt tejet jégkockatasakba tárolja és úgy rakja be a mélyhűtőbe. De azt hogy lehet fertőtleníteni? Ez jó megoldás?

Legjobb válasz: Én aventes tároló poharakba tettem. Nem baj, ha nincs tele, viszont ezt így sosem kellett töltögetni jobbra balra, sem a fagyasztáshoz, sem késõbb az etetéshez.

Én aventes tároló poharakba tettem. Nem baj, ha nincs tele, viszont ezt így sosem kellett töltögetni jobbra balra, sem a fagyasztáshoz, sem késõbb az etetéshez.
A kérdező hozzászólása: A nayon kedves válaszadanónak írnám hogy ha nem tud értelmesen és szépen válaszolni nem kötelezõ reagálni a kérdésemre.Még jó hogy õ ilyen okos és mindent tud.
Szia! Annó én is jégkockatartó mûanyagba fagyasztottam le az anyatejet. Van sterilizáló folyadék, azzal ki lehet fertõrtleníteni és nem lesz baj. Szerintem teljesen jó megoldás és olcsó is. 14 hetes kismama
A medelás zacskó steril!!!!!!
Sziasztok!Én vagyok a jégkockatartós.Nekem ezt a védõnõm ajánlotta annak idején.Drága dobozkákkal, direkt tejeszacsival nem bírtam volna anyagilag.Még a szomszédok fagyasztójában is az én tejem volt, mert olyan rengeteg volt.Ezek szerintem nem bírják a kifõzést.Én ahogy a dobozból kivettem, töltöttem bele.A saját tejeteket egyébként forralni sem kell. Nekem, illetve 2 gyerekemnek, soha semmi problémánk nem volt ebbõl.Mindketten a fõzelékbe kapták a fagyasztott tejet, mert friss volt 1 évig.Most 2és 5évesek egészségesek.Sok sikert!!!
Én nem fertõtlenítettem ki. Nagy baj? Medela zacsi és jégkockazacsi. Dobjam ki azt a rengeteget?
na bmeg, én meg lefagyasztottam csak úgy... medelás zacsiban, ki se mostam, semmi, dobhatom ki... Milyen okos a kérdezõ.. Eszembe sem jutott!!!!
Hát, max. sterilizáló folyadékkal lehet átmosni. Én is jégkockatartóba teszem, de úgye azt ki lehet fõzni...
Èn a gyógyszertárból hoztam 50ml-es dobozkákat.lehet bármilyen méretüt hozni.A tasakot nagyon fertötleníteni nem lehet, mert a forró vizet nem bírja, esetleg jó meleg vízzel kimosni, majd teljesen megszárítani, mert a nedvességben szaporodnak a bacik.
Bocsánat, de én pozitív értelemben mondtam, hogy bennem fel sem merült ez a kérdés, és jó, hogy feltette valaki, mert még idõben megtudom, hogy mennyit dobjak ki, és ezentúl hogyan sterilizáljam a tasikat... De mint késõbb kiderült, a medelás zacskók sterilek. De nem haragszom hogy félreértettél... Mással is elõfordul ;)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért hizlal a szoptatás?

Mikor a gyerekeimet vártam, alig híztam velük a 9 hónap alatt, így szülés után könnyebb voltam, mint a várandósság előtt.
Szoptatás alatt viszont, annak ellenére, hogy nem zabáltam, mindhárom gyerkőcnél iszonyatosan híztam/hízom. Legkisebb gyermekem most 17 hónapos, még anyatejes, és én már plusz 15(!) kg-nál járok. Mi lehet ennek az oka? Ti elválasztanátok a gyereket emiatt?

9

Egy nőnek joga van eldönteni meddig s hányszos szoptasson. Nem?

Kiborit a férjem azt mondta betölti baba a 6 hot aztan etesem hogy ne szopizon. Nagyon felcseszte a9 agyam . elsö babát 3 hetig tudtam csak

7

Akiknek 1 hetes a babája, és mérni a súlyát, mennyi gr-ot eszik meg a pici egy alkalommal? Nekem 1 hetes a babám, és 40-70 gr közt fogyaszt.

4

Szopiztatás---formába hozás?

szoptatom a babát eszek iszok és jönnek rám a kilok ugy hogy többet nem is eszek mint régen.
sokáig szeretnék szoptatni de a feljött 10kg le akarom dobni végre. mit és hogyan csináljam?

6

8 hetes babam van, jarhatok mar flabelosra? Ha, nem szerintetek mikor?

3

Sztrapacskat foznek, juhturot ehetek szoptatas alatt, 2 hos babaval?

4

Aki igény szerint szoptattak éjjel együtt aludtak baba legalább 4 szer szopcsizik még mikor tennéd külön szobába?

Párom nagyon el van tévedve ha azt hiszi 6 honaposan átteszem a babát külön szobába ugy hogy többször szopcsizik még a lányom

10

Ha van elég anyatejem, attól még elkezdhetem kóstoltatni lassan 5 hónapos babámmal az almát? Csak hogy fokozatosan vezessem be az ízeket? Gondolom pár kiskanálnyi délelőttönként nem gond?

Tudom, hogy 6 hónapos korig, elegendő, nem kell még víz se mellé... sokat olvasni róla. de ha 6 hósan elkezdem hozzátáplálni, akkor legyen már egyfajta íz ismeretsége, és akkor tudom variálni, pl. alma, répa, krumpli, fokozatosan persze.

6

Ez már túl késő? Hogyan szoktassam le róla?

A kisfiam 2 éves lesz Szeptemberben , és még most is sokat cicizik . Hogyan szoktassam le róla ? Nincs szívem csak úgy elvenni tőle , hogy kisfiam most nincs cici többet ! Vannak itt mások is akik még mindig ciciztetnek ?

12

Vissza lehet hozni a tejet? Vagy ne erőlködjek, stresszeljek?

Sajnos egyéb okokból nem tudtam szoptatni 2 hónapos babámat egy hétig. Már előtte is kellett pótlás, mert bármit tettem, semmitől nem volt több. Most fejtem, de ma reggelre a két ciciből nem jött több mint 20 ml majd' 1 óra fejés után. Pedig éjjel alszom ( átalussza egy hónapja az éjjeleket).
Szedtem homeopátiát, teát, rengeteg folyadék, mentes sör, minden, de csak fogyott a tejem. És most még ez az egy hét...

Mit tegyek? Ja és hiába tettem óránként akár cicire, attól sem volt több a tej, annyit értem el hogy üvöltött folyton szegénykém, így jött a pótlás.

Visszahozható még a tej?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!