Találatok a következő kifejezésre: Valaki itt írta hogy a lefejt (1 db)

Valaki itt azt írta hogy a lefejt tejet jégkockatasakba tárolja és úgy rakja be a mélyhűtőbe. De azt hogy lehet fertőtleníteni? Ez jó megoldás?

Legjobb válasz: Én aventes tároló poharakba tettem. Nem baj, ha nincs tele, viszont ezt így sosem kellett töltögetni jobbra balra, sem a fagyasztáshoz, sem késõbb az etetéshez.

Én aventes tároló poharakba tettem. Nem baj, ha nincs tele, viszont ezt így sosem kellett töltögetni jobbra balra, sem a fagyasztáshoz, sem késõbb az etetéshez.
A kérdező hozzászólása: A nayon kedves válaszadanónak írnám hogy ha nem tud értelmesen és szépen válaszolni nem kötelezõ reagálni a kérdésemre.Még jó hogy õ ilyen okos és mindent tud.
Szia! Annó én is jégkockatartó mûanyagba fagyasztottam le az anyatejet. Van sterilizáló folyadék, azzal ki lehet fertõrtleníteni és nem lesz baj. Szerintem teljesen jó megoldás és olcsó is. 14 hetes kismama
A medelás zacskó steril!!!!!!
Sziasztok!Én vagyok a jégkockatartós.Nekem ezt a védõnõm ajánlotta annak idején.Drága dobozkákkal, direkt tejeszacsival nem bírtam volna anyagilag.Még a szomszédok fagyasztójában is az én tejem volt, mert olyan rengeteg volt.Ezek szerintem nem bírják a kifõzést.Én ahogy a dobozból kivettem, töltöttem bele.A saját tejeteket egyébként forralni sem kell. Nekem, illetve 2 gyerekemnek, soha semmi problémánk nem volt ebbõl.Mindketten a fõzelékbe kapták a fagyasztott tejet, mert friss volt 1 évig.Most 2és 5évesek egészségesek.Sok sikert!!!
Én nem fertõtlenítettem ki. Nagy baj? Medela zacsi és jégkockazacsi. Dobjam ki azt a rengeteget?
na bmeg, én meg lefagyasztottam csak úgy... medelás zacsiban, ki se mostam, semmi, dobhatom ki... Milyen okos a kérdezõ.. Eszembe sem jutott!!!!
Hát, max. sterilizáló folyadékkal lehet átmosni. Én is jégkockatartóba teszem, de úgye azt ki lehet fõzni...
Èn a gyógyszertárból hoztam 50ml-es dobozkákat.lehet bármilyen méretüt hozni.A tasakot nagyon fertötleníteni nem lehet, mert a forró vizet nem bírja, esetleg jó meleg vízzel kimosni, majd teljesen megszárítani, mert a nedvességben szaporodnak a bacik.
Bocsánat, de én pozitív értelemben mondtam, hogy bennem fel sem merült ez a kérdés, és jó, hogy feltette valaki, mert még idõben megtudom, hogy mennyit dobjak ki, és ezentúl hogyan sterilizáljam a tasikat... De mint késõbb kiderült, a medelás zacskók sterilek. De nem haragszom hogy félreértettél... Mással is elõfordul ;)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit kensz a mellbimbódra ha a bőr teljesen be van gyulladva?

Baba jó pozícióban szopik, de néha nem nyitja elég nagyra a száját és szó szerint beszippantja a mellbimbómat. Ennek köszönhetően egy hét alatt teljesen begyulladt a mellbimbó környéke, repedezett a mellbimbóm. Anyatejet szoktam rá kenni, meg vazelint. De a gyulladást az nem fogja le vinni. Viszont mivel 3 óránként szoptatok kérdéses hogy mit kenhetek rá?

8

Használt valakinek a görögszénamag tea vagy a kapszula? Ha igen mennyi idő alatt?

1

Miért eszik kevesebbet?

4,5 hetes babám pár napja majdnem ugyanannyit eszik,mint amikor hazajöttünk. 4és fél kilóval született, most már több mint 5kiló. Nem baj ha megint 90eket eszik? Mondjuk visszaállt a 3-3,5 óránkénti evésre.

2

Ti leszoktátok fagyasztani a lefejt tejet? Vagy inkább odaadjátok a babának, úgy hogy kihagytok egy ciciztetést?

10

Tapasztalt, szoptató anyukák, mikor várható, hogy egy baba mondjuk 1 x kel már csak fel szopi miatt?

Tudom később más dolgok is megzavarhatják, fogzás, szeparációs szorongás, szomjúság, félelem sötétben...de mondjuk a mi esetünkben az éjszakai 2-3 kelés, mikor csökkenhet 1-re?
Most lesz fiam hétfőn 6 hós, általánosságban 2 kel, néha 3, nehezebb időszakjaiban volt 4-5, de ezek csak max pár napig voltak. Első baba, nem tudom vajon mikor kezdenek jobban aludni. Tudom vannak, akik kezdetektől jól tudak, de ő éhes éjjel is, és felkel kajcsizni, ami nekem nem gond, csak érdekel, mikorra csökkenek az éjszakai szopik,

16

HogY kell kifőzni a mellszívót vagy cumisüveget, vagy akármit amit a baba a szájába vesz?

Forráskor rakom bele, vagy még előtte, és meddig kell benne hagyni? Kell még mást is raknom a vízhez?

5

Mennyi ideig szoptattad a babádat? Miért hagytad abba éppen akkor?

11

Elválasztáskor, kb egy év szoptatás után, gondoltál az utolsó szoptatásra hogy ez talán az utolsó alkalom? Bánatos voltál?

Persze csak akinek nem nyűg a szoptatás, és szerették csinálni.

2

Van olyan, aki babaharapás miatt kezdett mellbimbóvédőt használni?

A szoptatási időszak elejét kibírtam enélkül, de most (1 évesen) nagyon fájdalmasan harap, illetve harapva válik le a mellemről. Vajon javítana a helyzeten a szilikon bimbóvédő?

2

Okozhat bajt? Lehet belőle probléma?

Tegnap este voltam fogorvosnál,sajnos ki kellett húzni jó pár fogam:(.Az inyem még mindig vérezget kicsit és belázasodtam.Vettem be egy lázcsillapitót,de egyelőre nem vitte le.39fokos lázam van.Szoptatom a kisfiam,neki ezekből nem lesz problémája,mert igazából azt sem tudom biztosra miért lettem lázas,bár tuti a fogamtól.
Köszönöm.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!