Találatok a következő kifejezésre: Valaki itt írta hogy a lefejt (1 db)

Valaki itt azt írta hogy a lefejt tejet jégkockatasakba tárolja és úgy rakja be a mélyhűtőbe. De azt hogy lehet fertőtleníteni? Ez jó megoldás?

Legjobb válasz: Én aventes tároló poharakba tettem. Nem baj, ha nincs tele, viszont ezt így sosem kellett töltögetni jobbra balra, sem a fagyasztáshoz, sem késõbb az etetéshez.

Én aventes tároló poharakba tettem. Nem baj, ha nincs tele, viszont ezt így sosem kellett töltögetni jobbra balra, sem a fagyasztáshoz, sem késõbb az etetéshez.
A kérdező hozzászólása: A nayon kedves válaszadanónak írnám hogy ha nem tud értelmesen és szépen válaszolni nem kötelezõ reagálni a kérdésemre.Még jó hogy õ ilyen okos és mindent tud.
Szia! Annó én is jégkockatartó mûanyagba fagyasztottam le az anyatejet. Van sterilizáló folyadék, azzal ki lehet fertõrtleníteni és nem lesz baj. Szerintem teljesen jó megoldás és olcsó is. 14 hetes kismama
A medelás zacskó steril!!!!!!
Sziasztok!Én vagyok a jégkockatartós.Nekem ezt a védõnõm ajánlotta annak idején.Drága dobozkákkal, direkt tejeszacsival nem bírtam volna anyagilag.Még a szomszédok fagyasztójában is az én tejem volt, mert olyan rengeteg volt.Ezek szerintem nem bírják a kifõzést.Én ahogy a dobozból kivettem, töltöttem bele.A saját tejeteket egyébként forralni sem kell. Nekem, illetve 2 gyerekemnek, soha semmi problémánk nem volt ebbõl.Mindketten a fõzelékbe kapták a fagyasztott tejet, mert friss volt 1 évig.Most 2és 5évesek egészségesek.Sok sikert!!!
Én nem fertõtlenítettem ki. Nagy baj? Medela zacsi és jégkockazacsi. Dobjam ki azt a rengeteget?
na bmeg, én meg lefagyasztottam csak úgy... medelás zacsiban, ki se mostam, semmi, dobhatom ki... Milyen okos a kérdezõ.. Eszembe sem jutott!!!!
Hát, max. sterilizáló folyadékkal lehet átmosni. Én is jégkockatartóba teszem, de úgye azt ki lehet fõzni...
Èn a gyógyszertárból hoztam 50ml-es dobozkákat.lehet bármilyen méretüt hozni.A tasakot nagyon fertötleníteni nem lehet, mert a forró vizet nem bírja, esetleg jó meleg vízzel kimosni, majd teljesen megszárítani, mert a nedvességben szaporodnak a bacik.
Bocsánat, de én pozitív értelemben mondtam, hogy bennem fel sem merült ez a kérdés, és jó, hogy feltette valaki, mert még idõben megtudom, hogy mennyit dobjak ki, és ezentúl hogyan sterilizáljam a tasikat... De mint késõbb kiderült, a medelás zacskók sterilek. De nem haragszom hogy félreértettél... Mással is elõfordul ;)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ez a hatodik hét rémálom?

mit csináljak?
állandóan cicin lóg estére ugy érzem igy alig va tejem, nem adok kiegészitést,de tegnap már majdnem jo uton haladtam hogy adjak.
iszok eszek, mégsincs több tejem, igény szerint szoptatom, hordozom is, mit csináljak hogy tuléljük e pár napot vagy hete????

7

Honnan fogom tudni, ha már apad a tejem?

1

Honnan tudjam, hogy el kell kezdenem a hozzátáplálást?

5 hós a babám,2-3 kakis,7-9 pisis pelus van,szépen gyarapszik,múlt héten 160 grot,de mégis úgy érzem neki nem elég
kb már kinézi a kaját a számból,plussz mostanában folyton elcicizgetne még a végén.a tápszer nem kell neki,mást meg még nem mertem adni,nem sír,ha már elveszem a cicizésről,de akár hányszor ráteszem mellre,akár óra,akár 4 óra múlva,rendesen rábukik,mint aki még sose evett,fogy a tej?

5

Honnan tudom meg, hogy kevesebb a tejem?

8 hónapja szoptatok, de már két szopi között nem duzzad meg a mellem. Kevesebb lett?

vagy beállt a kereslet-kínálatra?

mikor fog elfogyni? (nem akarom még)

mit tegyek ha elfogy?

most naponta így eszik:
-reggel 4kor ha felkel, kap cicit(ha nem, akkor csak 8kor)
-8kor cici
-12körül ebéd (rendes étel)
-16kor cici
-20kor cici

4

Na most aztán tényleg elkel a segítség, tapasztalt anyukákat kérdezek mit csináljak most?

Első kislányomat 1évig szoptattam,az első pár hónap kín szenvedés volt de sikerült elkerülni a tápszert,nem is fogadta el soha. Második kislányom 3,5 hónapos. Igény szerint szoptatok,de azért igyekszem a 2 órát betartani,mert még mindig hasfájós. Az utolsó mérésen csak 350 g-ot hízott,azt mondta a doki határeset. Napi 2 liter folyadékot iszok,de nem nő a tej mennyiségem,ha erőltetem az ivást akkor sem,sűrű cicire rakás nem segített. Babán nem nyűgös,éjjel egyszer kel,vidám baba,már át is fordult,szóval minden rendben lenne,de nem gyarapszik megfelelően,na erre írjatok nekem valamit,én már teljesen feladtam.

38

Momert 6420 bébimérleg ha azt jelzi etetés után h 0, 09 pl az 90 ml-nek felel meg vagy csak 9 nek mert aki hozta ő azt mondta h 90nek de viszont rátettem a telefonomat és akkor kereken ki irta 0, 10 aki tud segitsen?

1

Mennyi idő alatt termelődik újra az anyatej, , mikorra lesz benne ha vétlenül olyat eszek?

1

1 hetes baba Szoptatás - betegség?

Mit csináljak ? fáj a torkom ,beteg leszek :(
Mit lehet szedni ? Ti mit csináltok ilyenkor ?
1hetes a babám

4

Lassan el kel hagynom ezt a f. gátlót?

Fiam 19 hós lesz.6 hetes kontroll óta szedem a Cerazette f.gátlót.2-3 hónapja majdnem rendszeresen 2-3 napig tartó menszesz szerű vmi van! Értitek! :D
Viszont most már 3 nnapja tart és este felé a görcsök.
Ha már kezd rendeződni,kezd beállni a rendszer,akkor mi legyen?Lassan hagyjam el a szopit és váltsak gyógyszert?

0

Ti mit tennétek a helyemben? A Párom családja nem ért egyet azzal h 6 hónapos koráig kizárólag anyatejjel szeretném táplálni, mit csináljak?

A baj az, hogy régen ez nem volt divat, és ők azt tanulták hogy már 3 hónap után lehet adni apránként a dolgokat. Õk úgy fogják fel, hogy jaj hát az a gyerek nincs cukorból, nem lesz annak semmi baja. Én viszont addig, amíg csak lehet anyatejjel szeretném, persze 6 hótól elkezdem a hozzátáplálást, viszont úgy ahogy azt a who ajánlja. Attól tartok, hogy amint elfordítom a fejem minden vacakot beletömnek, és hiába az én szépen felépített "tervem". 3 hónapos múlt a Babám, és már a múltkor porcukrot etettek vele. Én nem vagyok mániákus, és nem akarom burokban nevelni a gyereket de ők teljesen tojnak magasról az én véleményemre, és hát fogalmazzunk úgy, hogy jóval erősebb egyéniségek mint én, tehát ebből még lesz habil. Tanácstalan vagyok..

18

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!