Találatok a következő kifejezésre: Valaki azt itt hogy jó (14 db)

Valaki azt irja itt hogy jó jel a barnázás valaki azt mondja hogy nem! Most akkor hogy van ez?

Legjobb válasz: A beágyazódásnál ne jelent rosszat, az a mensi elõtt van 5-7 nappal. Mesi környékén amikro már baba van, nem jó, mert fenyegetõ vetélés áll fenn. Barnázol? Hanyadik napon vagy?

A beágyazódásnál ne jelent rosszat, az a mensi elõtt van 5-7 nappal. Mesi környékén amikro már baba van, nem jó, mert fenyegetõ vetélés áll fenn. Barnázol? Hanyadik napon vagy?
A kérdező hozzászólása: Nem barnázok nekem a ciklusom 21-22 napon volt barnázásom azt hittem hogy beágyazodás de sajni aztán megjött! A ciklusaim általában 27 naposak a mensi elött 1-2 nappal ilyen pecsételös barnázásom van de minimális!
Ja, értem. Nekem is szokott lenni mensi elõtt pecsételgetés, sokan azt mondják hogy természetes, sokan azt mondják, hogy hormonzavarra utal...
A kérdező hozzászólása: Ti is babyt szeretnétek? Miota probálkoztok? Igen ezt is sok helyen olvastam hogy sokan azt mondják ez természetes sokan azt mondják hogy nem!
Igen, szeretnénk és ez a 3. próbahónap. :-)
A kérdező hozzászólása: Nekünk is most járt le a 3. gyógyszermentes honap:DD! Sok sikert kivánok nektek és remélem hogy hamar összejön mindkettönknek:D! Puszi.
Nekem megfogant a babám, amikor mensi elõtt ugyanúgy "barnáztam", mint általában. Sõt, már túl voltam a +teszten, az orvosi vizsgálaton, azt hiszem úgy a terhességem 16. hete környékén jártam, amikor szintén picit "barnázgattam". Még csak közel sem voltam a vetéléshez, hanem azt mondta az orvosom, hogy most kéne megjönnie (ha nem lennék terhes)és attól van. Persze erre nagyon oda kell figyelni, minthogy bekövetkezzen egy vetélés. Sok sikert Neked!

Van itt olyan anya, akit olyan ember, aki nem zárhat ki az életéből, képes teljesen elbizonytalanítani abban, hogy jó anya-e, és képes kétségeket kelteni benne, még arra vonatkozóan is, hogy a gyermeke valóban épp és egészséges-e?

Én megőrülök a folyamatos példálózásoktól más tökéletes gyerekeiről, az enyém csípkedésétől, és unom azt is, hogy mindig megmondják, a számba rágják, hogy mit kéne másképp és menyi mindent rosszul csinálok. Van aki gyomorgörccsel készül pl. a holnapi vasárnapi ebédre az anyósához a fent említett okok miatt? Mit tegyek ebben a helyzetben?

Legjobb válasz: Ha nem muszáj, ne menj, mert csak magadat hergeled fel vele.

Ha nem muszáj, ne menj, mert csak magadat hergeled fel vele.
ha ilyen az anyósod akkor ne menj el, beszéld meg a pároddal, mond el neki mit érzel és kérd hogy segítsen neked.egyébként meg azt is megteheted hogy az egyik fülden be a másikon ki.ha nem együtt laktok ne csinálj belõle akkora ügyet.
Hidd el, mindenkit érnek ilyen beszólások, leszólások, csak valaki felveszi, valaki nem. Én is felvettem eleinte, de már elengedem a fülem mellett. Nálunk is férjem családjával van ilyen, a következõ miatt: a gyerekkel kéthetente találkoznak, amikor kisebb volt, erõszakosan akartak vele babázni, félt tõlük a gyerek, már másfél éves, de apósomat a mai napig (szinte kijelenthetem, hogy) nem szereti, pedig a nagyapja. Õ szereti a gyereket, de baba korában mindig csesztette, kivette a kezembõl, most meg már a gyerek nem akar odamenni hozzá. Sógornõm nem játszik vele, csak állandóan rászól, hogy "ne nyafogj", meg "miért kiabálsz??" (amikor jókedvében sikongat egyet a gyerek). És a közös rokonoktól mit hallok? Hogy hallották a Jucikáéktól (nevezzük így anyósomék családját), hogy a fiam milyen hisztis és milyen anyás, és senkit nem szeret csak engem, mert akar hozzájuk odamenni. A valódi helyzet: anyámékat imádja, közös barátainkat imádja, dédimamáját imádja. Babatornán közvetlen, barátkozós, minden szomszédnak integet, mosolyog, és persze, mint minden gyerek, ha éhes, álmos, vagy cseszegetik, sír. No a férjem családja persze nem ismeri el, hogy a gyerek azért távolságtartó velük, ahogy viselkedtek vele amikor pici volt, sógornõm meg azt hiszi, minden gyerek angol kis lord-ként jön világra, aki sosem sír, késsel-villával eszik és udvariasan ül egy széken és hagyja a felnõtteket beszélgetni. Neki ugyanis minden gyerek hisztis és rossz és kiabálós. Mi is mindig kéthetente vasárnap megyünk apósékhoz, nekem sem kedvenc programom, de a beszólások nem érdekelnek már. Persze megvédem a gyereket (legutóbb sógornõm megint rászólt hogy ne hisztizzen már a gyerek....holott a fiam azt jelezte, hogy menjek át vele a szobába játszani....megmagyaráztam a gyereknek, hogy most nem megyek kicsim, vendégség van. Sógornõm meg azt hitte, hogy ha felnõtt társaság van, a fiam bekussol és eljátszik az egyik sarokban, hogy ne zavarja a felnõtteket......és persze ilyenkor nekem kéne szarnak éreznem magam, amiért nem neveltem meg rendesen. Tiszta vicc)
Egyébként légy határozott: mondd meg anyósodnak a kéretlen tanácsaira, hogy: "köszi, de én nem így csinálom." Én ezt csináltam, amikor beleszóltak anno mindenbe. Használ, mert már egyáltalán nem csinálják :) ) Ennyit elértünk, hogy ez már nincs, sõt, már félve ad tanácsot, kéthavonta. Mert tudja, hogyha nem kérdezek, az azt jelenti, hogy nem kell okoskodás. Após mániája volt, hogy hagyjuk sírni. Amikor sírt a gyerek, felvettem, õ mindig rámszólt, hogy ne....egyszer elõfordult, hogy rátette a kezét a vállamra, visszanyomott a székre, és közölte, hogy NE VEDD FEL. Na, ott és akkor volt az utolsó ilyen. Felálltam, és megmondtam: Én MINDIG fel fogom venni, ha sír. Azóta meg sem próbált belepofázni semmibe :)
Jajj, nálunk is állandóan versenyeztetik a gyerekeket. Kisfiam uncsitesója pár hónappal idõsebb, de ha kibújt két újabb foga, anyósék már telefonáltak, hogy az én fiamnak nem bújt még ki? Mert a Petikének már ennyi van...... Aztán amikor a másik gyerkõc elkezdett szavakat mondani, ismét jött a telefon: a miénk még mindig nem mond semmit? Mert Petike már igen! És ez a mai napig megy.....megtanítanak pár szót a másik gyereknek, és amikor visszük az enyémet hozzájuk, akkor elkezdik mondogatni a fiamnak a szavakat. A fiam nem mondja õket, mert õ még nem beszél. Erre kérdezgetik TÕLE: "Hát te nem mondod? Tényleg nem? Pedig Petike már mondja!" Eszem megáll ezen is :) 4.
Nálunk is ez megy. Hogy a (nevezzük így) Niki már 3, 5 hónaposan csilisbabba mártott kenyeret cummogta, én meg miért csak 4 hónaposan adtam neki elõször almát. Az én lányom tápszeres, a Niki anyatejes volt... 3 hónaposan a lányom cumiját belemártották a kávétorta krémjébe, a tiltásom ellenére!!!
Van egy kedvenc mondásom, néma gyereknek anyja se érti a szavát. Ha hagyod, hogy az õrületbe kergessenek, csak magadat okolhatod!!! Szóvá kelltenni. Kedves Anyuka (mert ez olyan anyósosnak tûnik), megkérem, ne tessék többet példálózni a gizikével. Téma lezárva.


Valaki itt azt írta hogy a lefejt tejet jégkockatasakba tárolja és úgy rakja be a mélyhűtőbe. De azt hogy lehet fertőtleníteni? Ez jó megoldás?

Legjobb válasz: Én aventes tároló poharakba tettem. Nem baj, ha nincs tele, viszont ezt így sosem kellett töltögetni jobbra balra, sem a fagyasztáshoz, sem késõbb az etetéshez.

Én aventes tároló poharakba tettem. Nem baj, ha nincs tele, viszont ezt így sosem kellett töltögetni jobbra balra, sem a fagyasztáshoz, sem késõbb az etetéshez.
A kérdező hozzászólása: A nayon kedves válaszadanónak írnám hogy ha nem tud értelmesen és szépen válaszolni nem kötelezõ reagálni a kérdésemre.Még jó hogy õ ilyen okos és mindent tud.
Szia! Annó én is jégkockatartó mûanyagba fagyasztottam le az anyatejet. Van sterilizáló folyadék, azzal ki lehet fertõrtleníteni és nem lesz baj. Szerintem teljesen jó megoldás és olcsó is. 14 hetes kismama
A medelás zacskó steril!!!!!!
Sziasztok!Én vagyok a jégkockatartós.Nekem ezt a védõnõm ajánlotta annak idején.Drága dobozkákkal, direkt tejeszacsival nem bírtam volna anyagilag.Még a szomszédok fagyasztójában is az én tejem volt, mert olyan rengeteg volt.Ezek szerintem nem bírják a kifõzést.Én ahogy a dobozból kivettem, töltöttem bele.A saját tejeteket egyébként forralni sem kell. Nekem, illetve 2 gyerekemnek, soha semmi problémánk nem volt ebbõl.Mindketten a fõzelékbe kapták a fagyasztott tejet, mert friss volt 1 évig.Most 2és 5évesek egészségesek.Sok sikert!!!
Én nem fertõtlenítettem ki. Nagy baj? Medela zacsi és jégkockazacsi. Dobjam ki azt a rengeteget?
na bmeg, én meg lefagyasztottam csak úgy... medelás zacsiban, ki se mostam, semmi, dobhatom ki... Milyen okos a kérdezõ.. Eszembe sem jutott!!!!
Hát, max. sterilizáló folyadékkal lehet átmosni. Én is jégkockatartóba teszem, de úgye azt ki lehet fõzni...
Èn a gyógyszertárból hoztam 50ml-es dobozkákat.lehet bármilyen méretüt hozni.A tasakot nagyon fertötleníteni nem lehet, mert a forró vizet nem bírja, esetleg jó meleg vízzel kimosni, majd teljesen megszárítani, mert a nedvességben szaporodnak a bacik.
Bocsánat, de én pozitív értelemben mondtam, hogy bennem fel sem merült ez a kérdés, és jó, hogy feltette valaki, mert még idõben megtudom, hogy mennyit dobjak ki, és ezentúl hogyan sterilizáljam a tasikat... De mint késõbb kiderült, a medelás zacskók sterilek. De nem haragszom hogy félreértettél... Mással is elõfordul ;)

Miért van az, hogy neten keresztül itt mindenki kemény, osztják egymást, a való életben meg félnek és próbálják a jó arcukat mutatni?

Legjobb válasz: Én ismerek olyat is, aki az életben is olyan, bár néha csodálkozom, hogy még nincs orrbaverve. Valószínûleg itt tudják kiengedni a gõzt, pedig egy másfajta szemlélettel meg lehetne oldani a feszült helyzeteket is. Én ezt megtanultam, vannak nagyon bosszantó emberkék a környezetemben, de olyan szemmel tekintek rájuk, hogy egyszerûen azok nem húznak fel. Meg vérnyomás kérdése is az egész.

Én ismerek olyat is, aki az életben is olyan, bár néha csodálkozom, hogy még nincs orrbaverve. Valószínûleg itt tudják kiengedni a gõzt, pedig egy másfajta szemlélettel meg lehetne oldani a feszült helyzeteket is. Én ezt megtanultam, vannak nagyon bosszantó emberkék a környezetemben, de olyan szemmel tekintek rájuk, hogy egyszerûen azok nem húznak fel. Meg vérnyomás kérdése is az egész.
Mert a neten névtelenségbe burkolózva lehet szemétkedni, mocskolódni, másokat cikizni és gyalázni, nincs következménye.Itt élik ki a gonosz hajlamaikat és élvezik, hogy megtehetik. Ha a nevüket kéne adni, háromszor is meggondolnák, hogy mit írjanak. Ez van, szerintem.
en elobe is pont ugy osztom ha kell, nem az a fajta vagyok, aki azt mondja amit szeretnel hallani. van h azt mondom, hazudjak vagy elmondjam amit gondolok. eloben az a kulonbseg h nem 43% vagyok...
Ez egy anonim oldala, ahol bárki eljátszhatja, hogy neki milyen szuper élete, barátnõje, munkája, teste van. Persze legalább egy doktorival rendelkezik az adott témában. Nem gondolok, hogy mindenki ilyen, én mindig tudásomnak és tapasztalatomnak megfelelõ válasszal próbálok segíteni. Sajnos azonban akad nem is kevés olyan kérdezõ, aki még az építõ jellegû kritikát sem fogadja szívesen, holott a véleményemre volt kíváncsi. Ilyen esetben nálam is elpattan egy ér az agyamban és bevallom én is durvábban válaszolok.
en most lettem le 0 va mert leirtam h 2x megcsaltak, persze a kerdezo azt irta az o pasija sosem tudna megcsalni, nem tud erzesek nelkul szexelni senkivel... azt meg oda se irtam, h az ilyen szemtakarosokat csaljak meg legeloszor... ennyit az oldalrol :D
Nem kell azért leírni ezt az oldalt! Sokan tényleg segíteni szeretnének, köztük én is, nem azért vagyok itt, hogy másokat szidjak. Meg nekem is el kell néha a tanács, és nem csalódtam eddig. Biztos, mert nem szívügyekben kérdeztem :-)

Nagyon szeretnék frufrut vágatni magamnak csak az a baj hogy nekem pont itt elől van az úgynevezett "forgóm" és ott a hajam elválasztódik, nincs valakinek valami jó tippje esetleg?

Legjobb válasz: Jó tippként csak annyit mondhatok, hogy ne vágass frufrut. Én megtettem, szar volt. xD Két kiló lakkal is szétjön, folyton igazgatni kellett, ettõl tiszta zsíros lett két nap után ugye... :S Inkább csak olyan frufrut vágass, aminél nem para, ha kettébukik, ilyen asszimetrikus laza, kicsit hosszabbal próbálkozz esetleg, de a pónifrufrut hagyd ki szerintem. :S Vagy próbáld ki, és rájössz magadtól is sztem. :D Elõnye, hogy gyorsan lenõ, ha neked se jönne be. :D

Jó tippként csak annyit mondhatok, hogy ne vágass frufrut. Én megtettem, szar volt. xD Két kiló lakkal is szétjön, folyton igazgatni kellett, ettõl tiszta zsíros lett két nap után ugye... :S Inkább csak olyan frufrut vágass, aminél nem para, ha kettébukik, ilyen asszimetrikus laza, kicsit hosszabbal próbálkozz esetleg, de a pónifrufrut hagyd ki szerintem. :S Vagy próbáld ki, és rájössz magadtól is sztem. :D Elõnye, hogy gyorsan lenõ, ha neked se jönne be. :D

Miért baj az, ha valaki jó anyának meri magát mondani? Itt az a trendi, hogy csak rossz anyák lehetünk?

Egy kérdésre válaszolva le mertem írni, hogy nagyon jó anyának érzem magam. Csak én lettem lepontozva. Vajon miért. Én tényleg úgy érzem, nagyon jó anya vagyok!

Legjobb válasz: Én meg tudom, hogy nem vagyok a legjobb anya, sokat kiabálok, türelmetlen vagyok. Soha nem éreztem azt, hogy az anyaság a minden, imádom a 2 gyerekemet, meghalnék értük, de nem vagyok az az igazi anyatípus, szerintem. Bár nemigen tudom más milyen, mit jelent jó anyának lenni, de én nem tartom annak magam.

Szerintem inkább a szerénytelenséged szúrhatott szemet. Nem feltétlenül kelt szimpátiát az öndicséret, még akkor sem, ha igazad van. Semmi baj nincs azzal, ha valaki elégedett önmagával, sõt, de nem kell ezt boldog-boldogtalan orrára kötni.
Én meg tudom, hogy nem vagyok a legjobb anya, sokat kiabálok, türelmetlen vagyok. Soha nem éreztem azt, hogy az anyaság a minden, imádom a 2 gyerekemet, meghalnék értük, de nem vagyok az az igazi anyatípus, szerintem. Bár nemigen tudom más milyen, mit jelent jó anyának lenni, de én nem tartom annak magam.
elõz 2 gyerekem van, az kimaradt, 11 és 2 évesek
Tudod, szerintem az a jó anya aki elismeri, hogy vannak hibái. Nem tökéletes. Emberek vagyunk van amikor elszakad a cérna, felemelem a hangom, rácsapok a fenekére. Igen vállalom. De ha suliba megy a tanár néni nem fogja putyulgatni, igenis fel fogja emelni vele szemben a hangját. Az életben kap majd olyan pofonokat (bár ne így lenne), amikre így tudom felkészíteni.
utolsónál a pont:-)))))) harmadik-negyedik voltam
A rossz anyság nem azt jelenti, hogy ütöm vágom a gyerekemet, hanem zoktam türelmetlen, feszült lenni és ezt be is vallom. Nem fényezem magam. Egyéébként nem biztos, hogy attól mert valaki jó anyának tartja magát, késõbb a gyereke is azt fogja mondani róla. Sõt. Az én anyukám is volt türelmetlen, kiabált is velünk mégis nagyon jó anyának tartom!! Ez ajó anya-rossz anya teljesen szubjektív, aki itt azt mondja, hogy jó anya, azt ugyanúgy nem tartanám annak. De magáról bárki mondhat bármit.
3 hetes különbséggel születtünk meg anno unokatestvéremmel. Együtt nõttünk fel. Nagynéném is lányaként szeret engem anyu is lányaként szereti az õ lányát. Közös, többgenerációs házban nevelkedtünk. Nálunk is és náluk is totál másak voltak a szabályok. Tehát totál másképp nevelkedtünk. Nyilván a szülõk és a mi természetünkbõl fakadóan. Sokszor gondolkodom rajta (IMÁDOM ANYUT), hogy milyen szuper szülõt lehetne a két anyából gyúrni :) . Bizonyos tulajdonságaikat megfelelõen keverni. Mindketten szuper anyukák, de teljesen másképp. Szóval akinek boldog a gyereke, az nem lehet rossz szülõ.
Én is jó anyának érzem magam. A kisfiam boldog, kiegyensúlyozott, szépen fejlõdõ gyerek. Még nagyon baba, de rengeteget beszélek hozzá, szeretgetem, igyekszem minden testi, lelki szükségletét kielégíteni. Ha nagyobb lesz, igyekszem majd következetesen nevelni, tanítani. A férjemmel még jobb a kapcsolatunk a gyerek után. Biztos, hogy fogok elkövetni hibákat, de egy jó anyuka tanul a hibáiból is.
Tudom, hogy kérdésre nem válaszolunk kérdéssel, de felmerül a dolog. Ha valaki az elsõ gyermek nevelgetése során rájön, hogy õ aztán nem jó anya és ezt valóban így is gondolja az miért szüli meg a másodikat? Tehát valóban mártírság ez a rossz anya dolog.
Ez, hogy jó anya, elég relatív. Mindenkinek más szerintem. Én úgy érzem, nem vagyok rossz anya, anyukám szerint példamutató anya, barátnõim szerint mintaanya, férjem szerint a legjobb anya vagyok... szerintem lehetnék sokkal jobb is!!! 2, 7 és 11 évesek gyerekek anyukája.
Valami olyasmit hallottam a múltkor, hogy aki kételkedik magában, hogy jó anya-e, az már egy jó dolog, mert tudja, hogy nem hibátlan, vagyis képes változtatni, ha kell. Tehát, ezt visszafordítva, ha valaki azt mondja, hogy õ jó anya, az úgy hangzik, mintha hibátlannak tartaná magát, vagyis nem ismeri fel, ha hibázik. Vagy nagyon túlbonyolítottam? :) ))) Persze, egy jó anya is hibázhat, sõt a gyerekek nagyon sokat tanulnak abból, ha azt látják, hogy a szülõ sem tökéletes. Csak fel és el kell ismerni, ha hibáztunk és változtatni kell rajta. Amúgy, ha pl. azt írtad volna, hogy te szép vagy, akkor is lepontoztak volna :) Elég beképzeltül hangzik mindkettõ :)
A kérdésre: Szerintem egyáltalán nem baj. De az sem, ha valaki rossznak érzi magát. Egyik sem trendibb a másiknál, csak mások vagyunk. A szerencsésebbek több önbizalommal, a többiek több önkritikával lettek megáldva.
Hát nekem visszatetszõ dolog a nagyon jó anyának érzem magam. Eleve mi tesz valakit nagyon jó anyává? Ki tudja a kritériumokat? A gyerek számít, ha valakinek rossz a gyereke, akkor õ rossz anya? És ha egyébként felnõve a pokoli rossz gyerekbõl értékes ember lesz, akkor mégis inkább nagyon jó anya, mert kihozta a gyerekbõl, amit lehetett? Szóval magát a fogalom is teljességgel megfoghatatlan, mert ami jó az egyiknek, nem biztos, hogy jó a másiknak. Nyilván határokon belül, saját magadhoz képest, saját elvárásaidhoz képest, kijelentheted én nagyon jó anya vagyok, de úgy általánosságban, biztosan nem.

Valóban igaz az, hogy ha van egy jó ötleted, akkor pénz nélkül is el tudsz kezdeni saját vállalkozást? Van itt olyan, akinek sikerült?

Vagy ez csak tündérmese?

Legjobb válasz: Jó pár évvel ezelõtt még sok esély volt rá. Ma már az is nehezebben él meg a vállalkozásából, akin régóta csinálja, s tõkéje is van. Kivéve, ha külföldre gyárt valamit.

Jó pár évvel ezelõtt még sok esély volt rá. Ma már az is nehezebben él meg a vállalkozásából, akin régóta csinálja, s tõkéje is van. Kivéve, ha külföldre gyárt valamit.
Ezek az úgymond garázscégek. Természetesen az ötlet ne valami roppant nehezen legyártható, elkészíthetõ dolog legyen és akkor mehet a dolog. Egyébként volt egy sorozat is az egyik adón ahol magyar kkv-kat mutattak be és mindig elmondta a tulaj is hogy hogyan indultak. Bizony sokszor sokan a nulláról...
A nulláról nem lehet elindulni, ez csak tündérmese. Egy idõ után, ha van 100 milliód, akkor ahhoz képest az 1 millió Ft tényleg semmi, de akinek annyi sincs, annak az nagyon nem semmi. Nem szabad hinni az ilyen történetekben, mindig ki vannak színesítve. Az ötlet sosem elég a sikerhez: 1% az ötlet, 99% a megvalósítás. A megvalósításhoz pedig pénz kell.
Én úgy tudom, a vállalkozói engedély egy vagyonba krül, szóval ha legálisan akarod csinálni, akkor muszáj hogy legyen pénzed.
van ötlet, ami mehet nulláról, van, ami nem. ha ügyes vagy, találsz ötletet. sokszor utánad dobják az ilyet, de soknak nem tûnik fel. :)
Van rá mód. Például van egy verseny, azt hiszem a Corvinuson tartják, ahol vállalkozási tervvel indulhatsz, és a legjobbakat segítik az elsõ évben. Azt hiszem, a legjobbnak minden költségét állják. Emellett vannak olyasmik, amik gyakorlatilag nem kerülnek pénzbe. A legtipikusabb mostanában az, hogy indítasz egy blogot, és írsz valamirõl "tananyagot". Ezt árulod. Ez azért is jó, mert eleinte csinálhatod munka mellett, és akkor van ugye jövedelmed, no meg nem kell magad után járulékokat fizetned. Emellett vannak még olyan szakmák is, ahol a vállalkozás elindításába nem igazán kell pénzt belefektetni, "csak" az idõd és energiád. Ilyenek a tanácsadás jellegû vállalkozások, no meg a számítógépes munkák (általában kezdetnek elég, ha van egy számítógéped). Persze idõvel minden igényel anyagi befektetést is, de valóban vannak olyan területek, ahol enélkül is el lehet indulni.
Sziasztok! Nekem vannak jó ötleteim. Pontosabban van rengeteg ötletem és kb minden ezredik jó. Azon belül minden újabb 1000-k fenomenális. De én is itt csücsülök és tépelõdöm, hogy hogyan tudnám megvalósitani. Hisz mezitelen fenékkel semmit sem tudok kezdeni. Vagyonom nincs. Bank nem áll velem szóba. Gazdag embert nem környékezek meg, mert, ha elmondom neki az ötletemet, akkor lenyúlja. Miért is ne tenné??? Hisz semmit, de tényleg SEMMIT sem tudnék ellene tenni. Példa az álltalam kitalált ötletekre: Az útszéli kresz táblák eléggé bele simulnak a környezetbe. Azaz nem szoktam észre venni õket. De mi lenne, ha a tábla észre venné, ha rá pillantok és azért, hogy észre vegyem elkezdene villogni és ugrálni? Esetleg integethetne is a nem létezõ kezeivel! Elég muris lenne, de abszolút figyelem felkeltõ! Tudom, hogy ez egy hülye ötlet, de abszolút eredeti és mint ötlet fenomenális. Egy másik példa: Az éjszakai közvilágitást alakitanám át. Konkrétan a járdák világitását a gyalogosoknak. Az elképzelésem szerint a járdába épitett elektronika a járókelõ felett kb 5-10 méter magasságban létre hoz egy ionizált levegõ gömböt, amely megvilágitja a környezetet. Természetesen a gömb együtt mozogna a gyalogosokkal. Nos ez az ötlet elvileg megvalósitható. DE! Életveszélyes. Az ionizált világitó gömböt elvileg Tesla generátorral elõ lehet állitani. De a gyalogos pont a mikrohullámú energia áramlás közepén állna és megsülne.... Az energia mérleg egy egészen picit nagyon drága lenne. Több gigawatt kellene egyetlen világitó gömbhöz. De néhány 10 vagy 100 év múlva már lehet, hogy ez lesz a természetes. Ezek azok az ötleteim amiket elszoktam mesélni ihlet adónak. Persze vannak olyanok amik most és itt jók. De, ha azokat is leirnám, akkor valaki megvalósitaná és én nem kapnák belõle semmit.

Mit tegyek ma elmondta a feleségem, hogy a munkahelyén a fönökével kezdtek joban lenni. Ezt én éreztem de mindig le lettem oltva. Mondtam neki döntsön, azt mondta itt marad velem. Hogy viseljük ezt át? én nagyon szeretem. Valaki volt már igy?

valaki segithetne mert nagyon nehéz ezt feldolgozni......

Legjobb válasz: hat hogy? a szavaidbol ugy veszem ki hogy semmi nem tortent. akkor meg azt hogy lehet feldolgozni hogy egy lelkiismeretes oszinte feleseged van aki teged szeret? nehez ugy de csak megoldod valahogy. kisertes az mindig lesz, foleg egy nonek. ha tenyleg nem tortent semmi akkor szerintem a leheto legjobban alakult minden.

hat hogy? a szavaidbol ugy veszem ki hogy semmi nem tortent. akkor meg azt hogy lehet feldolgozni hogy egy lelkiismeretes oszinte feleseged van aki teged szeret? nehez ugy de csak megoldod valahogy. kisertes az mindig lesz, foleg egy nonek. ha tenyleg nem tortent semmi akkor szerintem a leheto legjobban alakult minden.
A bizalmat nehéz helyreállítani. A feleséged keressen másik munkahelyet. Amíg együtt dolgozik a fõnökével, a jóban levés még jobbá változhat! Akkor is, ha a feleséged nem vallja be.
én is voltam így, csak a kolléganõmmel lett volna affér, és én a feleségemet választottam.munkahelyet kellett váltanom.csak ez segít, mert ha nem jön össze a fõnökével, akkor az õrlõdés miatt a munkája rovására megy.
A kérdező hozzászólása: hát azért voltak dolgok, vonzodnak egymáshoz, csok, csak sex nem volt.én tudom hogy és ö sem fogja elfelejteni egyik naprol a masikra ahogy nekem is fel kell dolgozni.erröl folyik a beszélgetés mostanság.mondta is nem megy ez gyorsan.valaki segitsen átvészelni ezt tanácsot adni!kérem!
Igen, mindenkeppen munkahelyet kell valtoztatnia es meg kell szuntetnie minden kapcsolatot a fonokevel...telefonszamtorles stb...szerintem mashogy nem megy...nagyon kellemetlen lehet es fajo a dolog...de csak igy fognak megyogyulni a sebeid ha ebben a meggyengult idoszakban a feleseged mindent megtesz az ugyetek erdekeben. En meg fiatal vagyok , de a parom miatt hasonlo okok miatta mentunk szet...eloszor szakitottunk , aztan rogton osszejott a kolleganojevel. Azota a no mar nem ott dolgozik. A parom , , megbanta, , es vissza akaret jonni hozzam, en pedig megbocsatottam...ezt kovetoen kiderul, hogy meg mindeg vigan irkalnak egymasnak es tartjak a kapcsolatot...ez nekem eszembe sem jutott mivel a legtermeszetesebb dolognak vettem, hogyha megbanta es velem akar lenni akkor a masikat kihagyja az eletebol...nagyon megalazo helyzet volt amikor a no felhivta ot telefonon h szivesseget kerjen....szoval ezt igy nem lehet...a parod ha melletted akar maradni fel kell , hogy hagyjon ezzel es minden erejevel azon kell lennie , hogy begyogyitsa a sebeidet.

Van itt valaki aki egyetért azzal, hogy Attila jó pasi a Barátok közt-ből? Ti megcsaltátok volna Andrást Juli helyében vele?

Szerintem sokkal férfiasabb Andrásnál Attila és nem tudott neki Juli ellenállni. Persze, a megcsalás piszok dolog, nem értek vele egyet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!