Találatok a következő kifejezésre: Valaki azt itt hogy (309 db)

Miert van az itt, hogy ha valaki csunya es emiatt kosarazzak ki mindig, akkor itt mindenki azt mondja, hogy tuti, hogy nem ezzel van baj hanem a stilusoddal, kisugarzasoddal, dumáddal?

Egyszeruen nem hiszik el, hogy egy ronda pasit a kulseje miatt utasitananak el. Aztan kuldok kepet azoknak es nar vissza sem irnak, csak ledobbennek, hogy tenyleg ronda vagyok es inkabb nem.akarnak tovabb megserteni, visaza sem.irnak. Konstatlak rendesen, hogy tevedtek es tenyleg ronda vagyok es ez boven eleg indok a csunya elutasitasra? Mert erre gondolok, hogy.ledobbennek.

Legjobb válasz: Tök mind1, hogy mit mondanak itt, az nem változtat rajtad. Szarul nézel ki, ez van. Százszor nehezebb lesz csajoznod, mint egy jópasinak, szokj hozzá. A rinyálásról pedig szokj le, semmi haszna, mert senki nem fog õszintén sajnálni. Minél elõbb elfogadod, hogy az egyetlen amit tehetsz, h keményebben és kitartóbban próbálkozol, annál elõbb lesz csajod.

Tök mind1, hogy mit mondanak itt, az nem változtat rajtad. Szarul nézel ki, ez van. Százszor nehezebb lesz csajoznod, mint egy jópasinak, szokj hozzá. A rinyálásról pedig szokj le, semmi haszna, mert senki nem fog õszintén sajnálni. Minél elõbb elfogadod, hogy az egyetlen amit tehetsz, h keményebben és kitartóbban próbálkozol, annál elõbb lesz csajod.
Hidd el ez még mindig jbob, mintha azt hazudnák nekd inkább, hogy helys vagy és nincs is baj veled, azátn megyek újra próbálkozom, hiszen a lányok szerint helyes vagy és nincs baj a külsõmmel, erre csak elutasítanak alányok. :D Á, hallod én azt mondom, mi rondák vagyunk és ez van, mi csak álmodozhatunk olyan lányról, akire valóban fel tudna állni a farkunk, talán egy 150kg-ós lny majd megsajnál, akinek van szíve és babusgat, én már ebben hisze, de visszagondolva hány kövér lány utasított el, már ez is kétséges. :D
A kérdező hozzászólása: En is megkaptam mar tobbszor itt, hogy atlagos pasi vagyok es nem.ronda. Aztan mindig elutasitottak eloben. Valaki nagyon hazudott.
Én meg szoktam mondani az igazat, de ha nem küld képet, és azt mondja, hogy nem a külsejével van baj, akkor csak a személyiségére lehet fogni...
20F

Mit jelent az angol nyelvben amikor valaki azt mondja hogy: dang it?

Legjobb válasz: Dang it is the same as saying Damn it! vagyis a francba fenébe kb.

Dang it is the same as saying Damn it! vagyis a francba fenébe kb.
A kérdező hozzászólása: thx, hát erre nem jöttem volna rá :D
a dang az trágya különben a damn it! változata

Miért baj az, ha valaki megkérdezi itt, hogy "szerintetek jól fejlődik a babám? "?

Sok ilyen kérdés van, és általában az lesz a vége,hogy a kisgyerekek nagyon is koruknak megfelelően vagy annál kicsit gyorsabban fejlődnek, és tuti,hogy jönnek olyan válaszok,hogy anyuka nagyképű,csak azért kerdezi,mert dicsekedni akar.

Legjobb válasz: Nekem nincs ezekkel semmi bajom. Tény, hogy sok ilyet olvasok itt. Olyan gyakoriak, mint a hozzátáplálás, szopás vs. tápszer vagy a "hány hetes vagyok és fiú vagy lány" kategóriás kérdések. Ha nem akarok rájuk válaszolni, akkor tovább görgetem azt a bizonyost. Volt, hogy válaszoltam arra, hogy milyen az X hónapos gyerekem, de nekem sosem mondták, hogy nagyképû lennék, mert 8 hónaposan felállt és 9,5 hónaposan járni kezdett. Én tudom, hogy a gyerekem egyedi, mint én vagy bárki más. Olyan, mint az ujjlenyomat .. megismételhetetlen! Van aki ebben, van aki abban jobb! És ez a gyerekeknél látszik a legjobban. Nem olyan biztos, hogy egy lángész lesz az a gyerek, aki 3 hónaposan már szobatiszta volt .. már ha érted mire gondolok .. :)))

Nekem nincs ezekkel semmi bajom. Tény, hogy sok ilyet olvasok itt. Olyan gyakoriak, mint a hozzátáplálás, szopás vs. tápszer vagy a "hány hetes vagyok és fiú vagy lány" kategóriás kérdések. Ha nem akarok rájuk válaszolni, akkor tovább görgetem azt a bizonyost. Volt, hogy válaszoltam arra, hogy milyen az X hónapos gyerekem, de nekem sosem mondták, hogy nagyképû lennék, mert 8 hónaposan felállt és 9, 5 hónaposan járni kezdett. Én tudom, hogy a gyerekem egyedi, mint én vagy bárki más. Olyan, mint az ujjlenyomat .. megismételhetetlen! Van aki ebben, van aki abban jobb! És ez a gyerekeknél látszik a legjobban. Nem olyan biztos, hogy egy lángész lesz az a gyerek, aki 3 hónaposan már szobatiszta volt .. már ha érted mire gondolok .. :) ))
Én is tettem már fel itt kérdést, a nagyobbik gyermekem hiperaktív és igen korán voltak ennek jelei amire mindenki csak legyintett(már másfél éves korában én konkrét kimondtam, hogy ez a gyanúm, 3 évesen már megjártunk mindenféle szakembereket, mert az oviban is szóltak, hogy gond van, most 6 éves és arról szól az életünk java, hogy õt hogyan fejlesszük, hogy minél jobban be tudjon illeszkedni), a kicsinél most jobban aggódom, hogy nehogy nála is probléma legyen és nekem segít, ha megnyugtatnak, hogy életkori sajátosság ez, vagy az és nem jelent semmi olyant amibõl már súlyos következtetéseket kellene levonnom , hogy vele is probléma lenne. Lehet, hogy nálam is kérkedésnek tûnt mikor megkérdeztem a kissebb gyermekemrõl, hogy ha 6 hónaposan felállt nem hiperaktív e-vagy megkérdeztem mikor 9 hónaposan elindult, hogy ugye ettõl még nem lesz õ is hiperaktív ...szakemberek riogattak, hogy figyelemfelhívó jelek ezek, pláne, hogy a testvérével is gond van, hogyha túl gyors a kicsi mozgásfejlõdése is és ezért szükségem volt innen reális visszajelzésekre, tapasztalatokra, hogy megnyugodjak.
Attól kérdezd meg aki ilyenkor lehurrogja a másikat.Én is tettem fel ilyen kérdést mert gyógypedagógiát ajánlottak a lányomnak.Felsoroltam miket tud és megkérdeztem más gyereke miket.Erre az egyik anyuka :hogy az õ gyereke nem számol és NEM IS KELL NEKI !Hát az enyémnek sem kell, de mégis számol.szóval tök bunkó volt.én nem dicsekvésbõl írtam tényleg aggódtam hogy le van e maradva a gyerem.


Az mit jelent, hogy "that song rocks"? És eleve, ha valamire/valakire azt mondjuk, hogy "it rocks" vagy "you rock", mit jelent?

Legjobb válasz: that song rocks = az a dal tök király/tök jó it rocks = ez tök király/tök jó you rock = király vagy

that song rocks = az a dal tök király/tök jó it rocks = ez tök király/tök jó you rock = király vagy
Odabasz
Elméletben nem ezt jelenti, viszont a gyakorlatban mindig átcsap felsõbbrendûségérzésbe, xenofóbiába és sovinizmusba. Ha nem lett volna nacionalizmus a szlovákok és a többi nemzetiség nem "szakad ki" anno az országból. Aztán ott van a délszláv háború példának okáért, de lehetne még más példákat is bõven mondani. Sok van a nacionalizmus számláján...
Jelentheti azt is. A nacionalisták a saját nemzetiségüket különbnek, jobbnak tartják a többi nemzetiségtõl. Ez vezethet a más nemzetiségûek gyûlöletéhez is. Szeretik a nacionalizmust hazaszeretetnek nevezni, de nem az. A hazaszeretet nem jelentheti azt, hogy más népek alábbvalóak, mint mi.
Elvileg nem azt jelenti, amirõl a 08:51-es beszél, az a sovinizmus. Csak a való életben a legtöbb magát nacionalistának nevezõ egyén eközben idegengyûlölõ, más nemzeteket lenézõ, a "magyart" hibátlannak, mindennél jobbnak gondolja.
Ne elméletezzünk már agytalan ballibek! Ha valaki felsõbrendûnek tekinti a saját faját, az már minimum soviniszta, egy teljesen más fogalom. http://hu.wikipedia.org/wiki/Sovinizmus A nacionalizmus egy nemzet és az azt kitöltõ társadalom legmélyebb erõforrása. Ez lehet hogy nektek fúrcsa de ez van. Ha lett volna egy csipet nemzeti érzelem a balliberálisokban akkor soha nem lopják és osztják szét ennyire mocskosúl az ország vagyonát és ami a legrosszabb a lehetõségeit.
Hát igen, ezek az agymosó balliberális magyargyûlölõk, szándékossan mossák össze a két ideológiát! Azt hiszik így letudják járatni a Jobbikot, illetve sajnos így ölik ki egy csomó emberbõl a nacionalizmust! Ha az embernek nincs nemzeti identitása, akkor lázadozni se fog... Tömegeket tartanak így kordában.
Nem azt jelenti, ez csak ballib agymosás.
Ez legjobban a Jobbik nácizásához hasonlíthat! Mindent bemagyaráznak az embereknek, és nagy részük sajnos el is hiszi... :-/
A kérdező hozzászólása: nos köszönöm a válaszokat, reméltem hogy igazat adtok nekem tudom, hogy a nacionalizmust sokan párosírják a sovinizmussal de pont ezért mert ez a mocskos média elszinezi a szó igazi jelentését
Ahogy mondod! Annyit tennék hozzá, szándékossan teszik!
12:22! Látom, nem érted meg azt, amit mondtam. Érezd magad büszkének arra, hogy magyar van, ez így jó! Nem vetem meg azt, ha valaki szereti a hazáját. Én is imádom, minél többször megyek külföldre, annál szebbnek látom Budapestet, ahol lakom általában lakom. De csak azért, mert valami magyar, még nem lesz jobb. "kicsit sárga, kicsit savanyú, de legalább a mienk" Ismerõs mondat? Mert ha ez a helyzet, akkor én nem fogom a magyar "narancsot" megvenni, csak azért, mert magyar. Igen, szeretném én is a magyar terméket megvenni, de akkor majd, ha tud olyan nyújtani nekem, ami miatt megéri azt megvenni. És nem az a baj, ha magyar gazdaságot fel akarod virágoztatni, hanem az, hogy ezt úgy teszed meg, hogy a jobb termékekkel, ár/érték aránnyal bejövõ cégeket ki akarod tiltani. Nem az a megoldás, hogy nem állunk szóba másokkal, hangsúlyozva a mi függetlenségünket, hanem hogy együttmûködünk velük, eltanuljuk tõlük amit lehet, és azt felhasználva csinálunk mi is jobbat. Nem csak a totális kiszolgálás, elkótyavetyélés vagy a teljes elzárkózás van, hanem vannak fokozatok. Igen, a multik sokszor olyan feltételekkel jöttek ide, olyan árazással, hogy az nem mindig éri meg nekünk - de nélkülük hol lennénk most? Szigorítani kell a feltételeiken, de nem kizavarni õket. "Hol olvastál olyat csak ezen az oldalon a gyk n, hogy a magyarok felsõbbrendûek bármely más nemzetnél?" Olvass több GYK-t, és elég sokat találsz. Még ha nem is mondják ki így szó szerint, de amikor annyit mondanak, hogy az "csak egy szlovák", vagy hogy ne engedjük be valamelyik céget, mert az "izraeli" vagy "amerikai", akkor bizony azt sugallják, hogy ezek a cégek nem elég jók, mert külföldiek. Minap volt egy kérdés, amikor egy 10 éve itt élõ indiai akart letelepedni végleg, és a legtöbb válaszoló azt mondta, menjen haza. És az, hogy mi megy az ATV-n, semmi közöm, mert ugyanolyan ferdítés zajlik az esetek 95%-ban, mint az Echon, a HírTV-n vagy az MTV1-en. Csak azért, mert nem egyezik veled a véleményem, ne vegyél egy kalap alá velük. Nem csak fekete és fehér a világ.

Valaki azt irja itt hogy jó jel a barnázás valaki azt mondja hogy nem! Most akkor hogy van ez?

Legjobb válasz: A beágyazódásnál ne jelent rosszat, az a mensi elõtt van 5-7 nappal. Mesi környékén amikro már baba van, nem jó, mert fenyegetõ vetélés áll fenn. Barnázol? Hanyadik napon vagy?

A beágyazódásnál ne jelent rosszat, az a mensi elõtt van 5-7 nappal. Mesi környékén amikro már baba van, nem jó, mert fenyegetõ vetélés áll fenn. Barnázol? Hanyadik napon vagy?
A kérdező hozzászólása: Nem barnázok nekem a ciklusom 21-22 napon volt barnázásom azt hittem hogy beágyazodás de sajni aztán megjött! A ciklusaim általában 27 naposak a mensi elött 1-2 nappal ilyen pecsételös barnázásom van de minimális!
Ja, értem. Nekem is szokott lenni mensi elõtt pecsételgetés, sokan azt mondják hogy természetes, sokan azt mondják, hogy hormonzavarra utal...
A kérdező hozzászólása: Ti is babyt szeretnétek? Miota probálkoztok? Igen ezt is sok helyen olvastam hogy sokan azt mondják ez természetes sokan azt mondják hogy nem!
Igen, szeretnénk és ez a 3. próbahónap. :-)
A kérdező hozzászólása: Nekünk is most járt le a 3. gyógyszermentes honap:DD! Sok sikert kivánok nektek és remélem hogy hamar összejön mindkettönknek:D! Puszi.
Nekem megfogant a babám, amikor mensi elõtt ugyanúgy "barnáztam", mint általában. Sõt, már túl voltam a +teszten, az orvosi vizsgálaton, azt hiszem úgy a terhességem 16. hete környékén jártam, amikor szintén picit "barnázgattam". Még csak közel sem voltam a vetéléshez, hanem azt mondta az orvosom, hogy most kéne megjönnie (ha nem lennék terhes)és attól van. Persze erre nagyon oda kell figyelni, minthogy bekövetkezzen egy vetélés. Sok sikert Neked!

Székesfehérváron a Kodolányi gimi milyen, tanárilag, oktatásilag? Valaki azt irta, hogy a tanárok elég szenyák, ez igaz? Tandíjat esetleg itt kell fizetni?

Legjobb válasz: Szerintem nagyon jó. A tanárok esetleg akkor szívatnak, ha nem tanulsz.. 5.000 Ft/hó a költségtérítési díj.

Szerintem nagyon jó. A tanárok esetleg akkor szívatnak, ha nem tanulsz.. 5.000 Ft/hó a költségtérítési díj.
Hol laksz?
Én megyek Kecskeméten egy retro buliba. 21l
bp-re ;)
A kérdező hozzászólása: pesten
nem muszály ám szórakozó helyen..
A kérdező hozzászólása: Egyetértek, sok szinonímája és alternatívája lehet. Nyitott vagyok:)
pl lehet parkba (este is) v tóparton ha van pár egyedül álló csaj akk haverokkal oda szoktunk menni "szivatni" õket :D

Miért kérdezi meg valaki azt, hogy miért tesz fel mindenki kérdéseket itt, mikor a google mindenre válaszol?

Legjobb válasz: Talán azért teszik fel itt, mert a google-val nem lehet megvitatni a kérdést, nem ad tanácsot. De az ilyen, hogy jutok el A-ból B-be, meg hasonlókat én sem értem, arra ott vannak az útvonaltervezõk.

Talán azért teszik fel itt, mert a google-val nem lehet megvitatni a kérdést, nem ad tanácsot. De az ilyen, hogy jutok el A-ból B-be, meg hasonlókat én sem értem, arra ott vannak az útvonaltervezõk.
mert sokan olyan egyszeru kerdeseket tesznek fel amit google-vel par masodperc alatt megtalalhat. Pl.: Mennyibe kerul egy 1, 2Kg sulyu csomagot feladni nemetorszagba? Egy ilyen kerdes idegesito szerintem.
Azért, mert a google nem válaszol arra, hogy miért tesz itt fel kérdéseket valaki itt, amikor a google mindenre válaszol, kivéve ha valaki fel nem teszi kérdésnek azt, hogy miért tesz itt fel kérdéseket valaki itt, amikor a google mindenre válaszol. A kérdés már csak az, hogy miért kérdezi meg valaki azt, hogy miért kérdezi meg valaki azt, hogy miért tesz fel mindenki kérdéseket itt, amikor a google mindenre válaszol... Bár persze erre is választ ad a google amint a kérdést kiírják. Ez egy olyan dolog, ami megválaszolja magát, amint feltesszük kérdésnek. Amíg nem tesszük fel kérdésnek, addig a kérdés jogos, amint feltesszük, érvényét veszti.
"Azért, mert a google nem válaszol arra, hogy miért tesz itt fel kérdéseket valaki itt, amikor a google mindenre válaszol, kivéve ha valaki fel nem teszi kérdésnek azt, hogy miért tesz itt fel kérdéseket valaki itt, amikor a google mindenre válaszol. " Ezek szerint a google megsem valaszol mindenre? :-D
Google a barátom. Csak néha besértõdik :D De egyébként én se értem, olykor olyan kérdésekkel találkozok itt, hogy csak nézek, mert google ELSÕ találata megadja a választ. Olyankor mondjuk idõnként be is linkelem, csak, hogy lássa az illetõ. Hátha megtanulja használni a keresõt :D
1: lusták. 2: a Google nem magyaráz és nem támogat. Itt el is magyarázzák, hogy miért ez a válasz, és miért éppen ez a legjobb válasz és nem a többi, amit szintén felhoz a Google.
döncike: Igen, ebbõl az is következik, hogy a google nem válaszol mindenre. Ebbõl viszont az is egyértelmû, hogy ha a google mindenre válaszolna, akkor nem tennének fel itt kérdéseket. Sõt, ha kicsit továbbgondolod, ha a google mindenre válaszolna, akkor az emberek SEMMIT nem csinálnának. Ahhoz ugyanis, hogy mindenre válaszolhasson, mindent tudnia kellene. Ahhoz, hogy valami mindent tudjon, végtelen energiára lenne szükség, ami mint Einstein óta tudjuk, végtelen tömeggel jár. Végtelen tömeg végtelen térgörbületet, így végtelen gravitációt okoz, tehát végtelen kis idõ alatt beszippant mindent. Na igen, viszont ebben az esetben az idõ áll, tehát paradoxonhoz áll fenn. Ebbõl kifolyólag két lehetõség van ebben az Univerzumban a kérdést illetõen: vagy feltesznek emberek kérdéseket itt, vagy a világ nem létezik.
mert néha már idegesítõ, ha olyan kérdéseket tesznek fel, ahol nem véleményt kérek ki, hanem csak egy k*baszott egyszerû kérdést, amit másodperceken belül meglehetne találni

Van itt valaki aki tudja hogy mi az IB? Ha esetleg ezen a téren van itt valakinek tapasztalata, írjon rám.

Legjobb válasz: International Baccalaureate Ha szeretnel valamit irj ram Te!:)

International Baccalaureate Ha szeretnel valamit irj ram Te!:)
Nézd meg az ibhungary.hu és/=vagy a nemzetkoziérettségi.hu oldalakat, ott mindent megtalálsz ezekrõl!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!