Találatok a következő kifejezésre: Valaki azt itt (784 db)

Hol laksz?
Én megyek Kecskeméten egy retro buliba. 21l
bp-re ;)
A kérdező hozzászólása: pesten
nem muszály ám szórakozó helyen..
A kérdező hozzászólása: Egyetértek, sok szinonímája és alternatívája lehet. Nyitott vagyok:)
pl lehet parkba (este is) v tóparton ha van pár egyedül álló csaj akk haverokkal oda szoktunk menni "szivatni" õket :D

Londonban elunk. Otthon milyen es mikor kapjak a babak a vedooltasukat? Mi az amit rogton szuleteskor valba adnak? Itt nem adtak semmit neki valba csak a combjaba egy kalcium injekciot.

Ha hazamegyunk telen kerhetem hogy adjak be azokat amiket itt nem kapott meg?Akkor lesz 6-7 honapos.

Legjobb válasz: Szia! Mi is itt elunk, a fiam 11 honapos. Valoban nincs BCG oltas, csak ha veszelyeztetett szarmazasu a baba, pl. afrikai apuka ilyesmik. Az elso 1 hosan van aztan 2. es 3. honapban. Van olyan is amit itt kotelezoen adnak, otthon nem, vagy kerni lehet. En nem hiszem hogy hatranyod szarmazna belole, de ha szeretned, otthon kerdezz ra.

Szia! Mi is itt elunk, a fiam 11 honapos. Valoban nincs BCG oltas, csak ha veszelyeztetett szarmazasu a baba, pl. afrikai apuka ilyesmik. Az elso 1 hosan van aztan 2. es 3. honapban. Van olyan is amit itt kotelezoen adnak, otthon nem, vagy kerni lehet. En nem hiszem hogy hatranyod szarmazna belole, de ha szeretned, otthon kerdezz ra.
Masodik vagyok, hulyeseget irtam. Az elsot 2 honaposan kapta es aztan havonkent a tobbit. Reszletesen: 8 hetesen: DTaP/IPV/Hib es PCV 12 hetesen:DTaP/IPV/Hib es Men C 16 hetesen: DTaP/IPV/Hib, Men C es PCV a roviditesekre ra tudsz keresni a neten. A kovetkezot 12 hosan kapja majd az Hib/Men C lesz. De ez a piros egeszsegugyi kiskonyben is benne van amit a korhazban kaptal.
Mi is Londonban elunk, a babam tiz honapos. Ezen az oldalon is elolvashatod, amit az angol vedooltasi rendszerrol tudni kell: http://www.immunisation.nhs.uk/ De keresd elo a tajekoztato csomagot is, amit szules utan kaptal, mert abban is volt egy fuzet, ami csak a vedooltasokrol szolt. BCG oltasra nem igaz az, hogy sehol sincs, hanem nem mindenhol van. A fiamnak szo nelkul adtak, pedig mindketten magyarok vagyunk a ferjemmel, szoval ha ugy nezzuk ez nem indokolna. De nem a korhazban adtak be, hanem a babam 10 napos koraban kellett elmenni a health visitorhoz a kozponti rendelobe, ahol a baba ellenorzes is van es ott adtak. A baratnom babaja egy kerulettel arebb mar nem kapott, pedig o kulon kerte, megsem adtak be.


Van itt olyas valaki aki itt ismerte meg a párját? Itt mindenki az akinek kiadja magát?

Kort és nemet is írjátok légyszi. A mai napig is tart ez a kapcsolat?

Legjobb válasz: Én az vagyok, akinek kiadom magam, de ez nem derül általában ki, nem hozhatók összefüggésbe a válaszaim, mivel nincs kint a nevem. Olvastam már olyat, hogy itt ismerkedtek meg, én viszont feltehetõen nem tenném, nem vagyok ennyire modern :) 27/N

Én az vagyok, akinek kiadom magam, de ez nem derül általában ki, nem hozhatók összefüggésbe a válaszaim, mivel nincs kint a nevem. Olvastam már olyat, hogy itt ismerkedtek meg, én viszont feltehetõen nem tenném, nem vagyok ennyire modern :) 27/N
Én is az vagyok akinek itt adom magam. De köszi itt nem ismerkedek ;) 21F
én igen. vagyis nem itt, de a gyk.hu által.. szóval volt köze hozzá. nem volt olyan rég, és még mindig tart. úgy néz ki hogy fog is nagyon sokáig :) L
Ismerkedek itt elég sokat. Ritkán ki lehet fogni értékes fickókat. :) Azóta is hálás vagyok, hogy megismerhettem õket, bár kapcsolat egyel sem lett még.
A kérdező hozzászólása: Kedves 2/4 nem is azért kérdeztem hogy pont veled ismerkedjek csak 1kérdés volt. Nem bepasizni akarok.
hát nem is ugy értettem kedves kérdezõ rossz az aki rosszra gondol ;)

Miert van az itt, hogy ha valaki csunya es emiatt kosarazzak ki mindig, akkor itt mindenki azt mondja, hogy tuti, hogy nem ezzel van baj hanem a stilusoddal, kisugarzasoddal, dumáddal?

Egyszeruen nem hiszik el, hogy egy ronda pasit a kulseje miatt utasitananak el. Aztan kuldok kepet azoknak es nar vissza sem irnak, csak ledobbennek, hogy tenyleg ronda vagyok es inkabb nem.akarnak tovabb megserteni, visaza sem.irnak. Konstatlak rendesen, hogy tevedtek es tenyleg ronda vagyok es ez boven eleg indok a csunya elutasitasra? Mert erre gondolok, hogy.ledobbennek.

Legjobb válasz: Tök mind1, hogy mit mondanak itt, az nem változtat rajtad. Szarul nézel ki, ez van. Százszor nehezebb lesz csajoznod, mint egy jópasinak, szokj hozzá. A rinyálásról pedig szokj le, semmi haszna, mert senki nem fog õszintén sajnálni. Minél elõbb elfogadod, hogy az egyetlen amit tehetsz, h keményebben és kitartóbban próbálkozol, annál elõbb lesz csajod.

Tök mind1, hogy mit mondanak itt, az nem változtat rajtad. Szarul nézel ki, ez van. Százszor nehezebb lesz csajoznod, mint egy jópasinak, szokj hozzá. A rinyálásról pedig szokj le, semmi haszna, mert senki nem fog õszintén sajnálni. Minél elõbb elfogadod, hogy az egyetlen amit tehetsz, h keményebben és kitartóbban próbálkozol, annál elõbb lesz csajod.
Hidd el ez még mindig jbob, mintha azt hazudnák nekd inkább, hogy helys vagy és nincs is baj veled, azátn megyek újra próbálkozom, hiszen a lányok szerint helyes vagy és nincs baj a külsõmmel, erre csak elutasítanak alányok. :D Á, hallod én azt mondom, mi rondák vagyunk és ez van, mi csak álmodozhatunk olyan lányról, akire valóban fel tudna állni a farkunk, talán egy 150kg-ós lny majd megsajnál, akinek van szíve és babusgat, én már ebben hisze, de visszagondolva hány kövér lány utasított el, már ez is kétséges. :D
A kérdező hozzászólása: En is megkaptam mar tobbszor itt, hogy atlagos pasi vagyok es nem.ronda. Aztan mindig elutasitottak eloben. Valaki nagyon hazudott.
Én meg szoktam mondani az igazat, de ha nem küld képet, és azt mondja, hogy nem a külsejével van baj, akkor csak a személyiségére lehet fogni...
20F

A barátomnak tegnap halt meg az édesapja, és nem tudom ilyenkor mi a teendő nekem is halt már meg valakim. Most itt vagyok nálunk az anyával és vele, de nem tudom meddig illik vagy hogy mit tegyek. Egyátalán itt kéne lennem?

Legjobb válasz: Azt írod: ... itt vagyok nálunk ... tehát õk vannak tinálatok, vagy te vagy õnáluk? Ha õk vannak tinálatok, nem rakhatokód ki õket, próbáld vígasztalni õket, már amennyire ilyen helyzetben lehet, és biztosítsd arról a barátodat, hogy bármikor szüksége van rád, csak szóljon nyugodtan. Ha te vagy õnáluk, akkor kívánj részvétet a barátodnak is és az anyujának is. Mondd el, ha bármiben tudsz nekik segíteni, csak szóljanak nyugodtan, rád számíthatnak. És gyere el tõlük, sokáig ne maradj.

Azt írod: ... itt vagyok nálunk ... tehát õk vannak tinálatok, vagy te vagy õnáluk? Ha õk vannak tinálatok, nem rakhatokód ki õket, próbáld vígasztalni õket, már amennyire ilyen helyzetben lehet, és biztosítsd arról a barátodat, hogy bármikor szüksége van rád, csak szóljon nyugodtan. Ha te vagy õnáluk, akkor kívánj részvétet a barátodnak is és az anyujának is. Mondd el, ha bármiben tudsz nekik segíteni, csak szóljanak nyugodtan, rád számíthatnak. És gyere el tõlük, sokáig ne maradj.
ha már ott vagy szerintem nem a telefont kéne nyomkodnod ha nagyon feszült a légkör és nincs kedve beszélgetni a barátodnak akkor ne maradj sokáig
Bocsi! Szóval: ... nem rakhatod ki õket ... (Ezek a billentyûk!)
legyél vele õszinte. mondd neki, hogy zavarni nem akarod, de ha akarja, hogy ott legyél maradsz
A kérdező hozzászólása: Az anyáéknál vagyunk, de néha kellemetlen. Együtt vagyunk 2 és fél éve de mégis olyan mintha nem idetartoznék. A fiu 32 és én 18
Kis korkülönbség. Szerintem kérdezd meg tõlük, hogy hogy gondolják, hogy maradj, vagy inkább hagyd õket. Van testvére a barátodnak? Hogy halt meg? Mármint hirtelen vagy betegségben?

Miért kérdezi meg valaki azt, hogy miért tesz fel mindenki kérdéseket itt, mikor a google mindenre válaszol?

Legjobb válasz: Talán azért teszik fel itt, mert a google-val nem lehet megvitatni a kérdést, nem ad tanácsot. De az ilyen, hogy jutok el A-ból B-be, meg hasonlókat én sem értem, arra ott vannak az útvonaltervezõk.

Talán azért teszik fel itt, mert a google-val nem lehet megvitatni a kérdést, nem ad tanácsot. De az ilyen, hogy jutok el A-ból B-be, meg hasonlókat én sem értem, arra ott vannak az útvonaltervezõk.
mert sokan olyan egyszeru kerdeseket tesznek fel amit google-vel par masodperc alatt megtalalhat. Pl.: Mennyibe kerul egy 1, 2Kg sulyu csomagot feladni nemetorszagba? Egy ilyen kerdes idegesito szerintem.
Azért, mert a google nem válaszol arra, hogy miért tesz itt fel kérdéseket valaki itt, amikor a google mindenre válaszol, kivéve ha valaki fel nem teszi kérdésnek azt, hogy miért tesz itt fel kérdéseket valaki itt, amikor a google mindenre válaszol. A kérdés már csak az, hogy miért kérdezi meg valaki azt, hogy miért kérdezi meg valaki azt, hogy miért tesz fel mindenki kérdéseket itt, amikor a google mindenre válaszol... Bár persze erre is választ ad a google amint a kérdést kiírják. Ez egy olyan dolog, ami megválaszolja magát, amint feltesszük kérdésnek. Amíg nem tesszük fel kérdésnek, addig a kérdés jogos, amint feltesszük, érvényét veszti.
"Azért, mert a google nem válaszol arra, hogy miért tesz itt fel kérdéseket valaki itt, amikor a google mindenre válaszol, kivéve ha valaki fel nem teszi kérdésnek azt, hogy miért tesz itt fel kérdéseket valaki itt, amikor a google mindenre válaszol. " Ezek szerint a google megsem valaszol mindenre? :-D
Google a barátom. Csak néha besértõdik :D De egyébként én se értem, olykor olyan kérdésekkel találkozok itt, hogy csak nézek, mert google ELSÕ találata megadja a választ. Olyankor mondjuk idõnként be is linkelem, csak, hogy lássa az illetõ. Hátha megtanulja használni a keresõt :D
1: lusták. 2: a Google nem magyaráz és nem támogat. Itt el is magyarázzák, hogy miért ez a válasz, és miért éppen ez a legjobb válasz és nem a többi, amit szintén felhoz a Google.
döncike: Igen, ebbõl az is következik, hogy a google nem válaszol mindenre. Ebbõl viszont az is egyértelmû, hogy ha a google mindenre válaszolna, akkor nem tennének fel itt kérdéseket. Sõt, ha kicsit továbbgondolod, ha a google mindenre válaszolna, akkor az emberek SEMMIT nem csinálnának. Ahhoz ugyanis, hogy mindenre válaszolhasson, mindent tudnia kellene. Ahhoz, hogy valami mindent tudjon, végtelen energiára lenne szükség, ami mint Einstein óta tudjuk, végtelen tömeggel jár. Végtelen tömeg végtelen térgörbületet, így végtelen gravitációt okoz, tehát végtelen kis idõ alatt beszippant mindent. Na igen, viszont ebben az esetben az idõ áll, tehát paradoxonhoz áll fenn. Ebbõl kifolyólag két lehetõség van ebben az Univerzumban a kérdést illetõen: vagy feltesznek emberek kérdéseket itt, vagy a világ nem létezik.
mert néha már idegesítõ, ha olyan kérdéseket tesznek fel, ahol nem véleményt kérek ki, hanem csak egy k*baszott egyszerû kérdést, amit másodperceken belül meglehetne találni

Mit jelent az angol nyelvben amikor valaki azt mondja hogy: dang it?

Legjobb válasz: Dang it is the same as saying Damn it! vagyis a francba fenébe kb.

Dang it is the same as saying Damn it! vagyis a francba fenébe kb.
A kérdező hozzászólása: thx, hát erre nem jöttem volna rá :D
a dang az trágya különben a damn it! változata

Most volt felvételim és felvettek a Teleki Blanka Gimnáziumba az informatika-angolra és szeretném megismerni a keendő osztálytársaimat akár itt aká facebookon! Remélem találok itt valakit. Van itt TBG-os? !

Facebook profilt küldjetek!!!

Legjobb válasz: Lesz idén is ismerkedõs délután , nem? Én azután ismertem meg az osztályom legnagyobb részét.

Lesz idén is ismerkedõs délután , nem? Én azután ismertem meg az osztályom legnagyobb részét.
En nekem is oda sikerult felveteliznem. Csak en nemet informatika szakra..:)
Én is oda jelentkeztem, csak haladó angolra... :)
Én is oda fogok menni. facen: Füzes Wikii :D (am te ki vagy? ha bejelölnél, tudjam..^^)
Két osztálytársam is odamegy :3 facen: Gimpel Mónika Horváth József
nem akarod belinkelni õket? :D sajnos sok horvth józsef létezik..én csak azért nem linkeltem a sajátom, mert csak én írom így a nevem (facen)..:)
*horváth


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!