Találatok a következő kifejezésre: Valaki azt hogy a (9226 db)

Kipróbálta már valaki azt hogy a barátnõje szájába roppanós cukort rak és úgy szopja le?

Ha igen milyen érzés volt és mennyire lehetett érezni a roppanást a faroknál?:D

Legjobb válasz: robbanó cukor amire gondolsz és nem

robbanó cukor amire gondolsz és nem
A kérdező hozzászólása: Igen bocsi elírtam:D
Nem tudsz már mit kezdeni a karácsonyi édességekkel? :D

Gondolkozik innen valaki azon, hogy a 2013/14-es tanévet skóciai egyetemen kezdi el?

Legjobb válasz: nem, en 2010/2011-es tanev ota mar idekint vagyok :)

nem, en 2010/2011-es tanev ota mar idekint vagyok :)
Szia! Én igen. kb 3 hete vagyok kint. most dolgozgatok, de gondolkozok rajta, hogy itt kint fejezem be az egyetemet, amit Debrecenben kezdtem és már csak egy évem lenne hátra. jó lenne ha át tudnám hozni az eddig teljesített tárgyaimat. még meg kell tudakolnom hogy is mûködik ez pontosan.az Edinburgh-i egyetem honlapján regisztráltam a szeptember harmadikai nyílt napra. ha gondolod, csatlakozz! :) hátha okosabbak leszünk :)
A kérdező hozzászólása: De jó nektek, hogy már kint vagytok! Én is szívesen mennék, + elkezdtem nézegetni már a sulikat is, hogy melyiket választanám, de sajnos változtak a körülményeim, fõleg anyagilag. A szüleim nem tudnák finanszírozni a kinti taníttatásomat, azaz a tanulás alatti megélhetésemet. Ti egyébként hogyan kerültetek ki? Voltak más ismerõseitek? Sok szerencsét utolsó! ;)
Ha aktuális még a kérdés, én ezen gondolkodom!


Érezte már valaki azt hogy a környezetéhez képest gyengébb képességű és ez elvette a kedvét bármitől is?

Fiatalabb koromban szerettem csinálni azt amit most tanulok f?iskolán. Középiskolában jó is volta, dícsértek. De amint elkerültem egy olyan közegbe ahol azt láttam, hogy nálam jobban is vannak, elkezdtem úgy érezni, hogy le vagyok maradva, sosem érem már utol ?ket, és elvesztettem a motivációm, lassan már minden iránt. 21 éves vagyok semmi nem tud megmozgatni, pedig el?tte életrevaló voltam, érdekelt minden, a pályát amit választottam pedig teljességgel megszállottan hajtottam. Ellébecoltam lassan már 2 évet úgy, hogy tudom, hogy ez id? alatt nagyon sokat tanulhattam volna. De valahogy ellustultam. Hogyan lehetne ezen változtatni?

Legjobb válasz: Úgy, hogy befejezed a lustálkodást. Nem másokhoz kell hasonlítani magad, hanem magadhoz. Ha jobbak nálad, nem csinálsz semmit, mert mások úgyis jobbak. Ha rosszabbak lennének nálad, azért nem csinálnál semmit, mert még így is jobb vagy náluk.

Úgy, hogy befejezed a lustálkodást. Nem másokhoz kell hasonlítani magad, hanem magadhoz. Ha jobbak nálad, nem csinálsz semmit, mert mások úgyis jobbak. Ha rosszabbak lennének nálad, azért nem csinálnál semmit, mert még így is jobb vagy náluk.
Én is pont így vagyok...
Ha valamiben jobb akarsz lenni mint a többi szakodon tanuló, akkor válasz magadnak valami speciális szakterületet. Az általánosságot nézve még mindig közepes leszel, de a szakterületeden nem:) Az a te kiskirályságod, ha ügyesen választod.

Miért gondolja valaki azt, hogy a férje évek óta tartó munkanélkülisége, kevés alkalmi munkával tarkitva elég ok lehet a válásra?

Egy férfinek is joga van a felesége fizetésére támaszkodnia ,nem tehet a válságról.

Legjobb válasz: Az én környezetemben akad olyan nõ, akit nagyon megszól a férje, mert munkanélküli. Nem csak a férfiakat bántják e miatt.

Az én környezetemben akad olyan nõ, akit nagyon megszól a férje, mert munkanélküli. Nem csak a férfiakat bántják e miatt.
Nem mindegy, hogy munkanélküliként egész nap a lábát lógatja, vagy próbál keresni. És az se mindegy, hogy megteheti e. Akár férfirõl, akár nõrõl van szó, bunkóság csak a másik ember vállán hagyni a terhet, az akár gyereknevelés, akár munka...
Persze, nem is errõl van szó, csak az anyagi nehézségek miatt megromlik a kapcsolat. És általában azért válnak ilyenkor a nõk, mert nem kapják meg a férfiszerepet, amit elvárnának, tehát a családfenntartó férfit, így kihûl a szeretet.
Attól függ. Azért hallani olyan eseteket is, ahol apuka sorra mondja vissza a lehetõségeket, mert derogál a munka, továbbá otthon se veszi ki a részét, tehát a nõ amellett hogy eltartja a családot még rohanhat haza kiszolgálni a férjét.
És most itt mi is a kérdés és mit vársz tõlünk? Hogy keressük fel a feleséged és mondjuk azt neki, hogy ne váljon el tõled, mert elõfordul, hogy évekig otthon mereszted a segged és Õ tart el? Vagy "veregessük itt a vállad", hogy nem gond és nem nagy szégyen haver, hogy az asszony tart el? Vagy mégis mit?
Szerintem sincs olyan, hogy valaki éveken át nem talál semmilyen munkát. Nekem egy évig tartott, azalatt is lett volna pár lehetõség, de nem vállaltam el, mert nagyon kevés fizetésért rabszolgamunka lett volna, inkább azalatt megcsináltam még 2 nyelvvizsgát és képeztem magam. Egy év után már én nem tudtam volna tükörbe nézni, és elhatároztam, hogy elvállalok most már bármilyen munkát. El is vállaltam egyet, amit utáltam, de annak a munkahelynek köszönhetõen találtam meg a mostanit, amit nagyon szeretek. Szóval ilyen nincs, hogy valaki évekig otthon üljön. Én is belefáradnék abba, hogy egyedül gürizek a családért a férjem meg otthon mereszti évek óta a seggét.
Azert az ne mondja senki, hogy evek alatt nem talaltal normalis munkat, akar kulfoldon. Eleg kiabrandito minden nap egy teve elott gornyedo ferfi latvanyara hazaerni a munkabol. A hazimunkaban segitesz?
Talan nem valo ok de megfontolando... valsag van az oke, de aki akar dolgozni az tud is elobb utobb, olyan nincs hogy eveken at nem jon egyetlen lehetoseg sem. Nekem eddig 5 hetig tartott a leghosszabb munkanelkulisegem. Egy miskolci...
A jól megszokott nõi kettõs mérce:)
Biztosra veszem, hogy nem a férfi szerencsétlensége a válás oka. Ha tényleg egyáltalán nem lenne munkaképes, azért biztosan nem hagyná el. Nem akarok rosszat feltételezni senkirõl, de egyre többször hallom, hogy a nõ tartja el a férfit, a férfi pedig még otthon sem hajlandó kivenni a részét a teendõkbõl..

Érezte már valaki azt, hogy a lelke és a teste nem békél meg egymással? Néha úgy érzem, ezêrt vagyok pánikbeteg.

A lelkem mintha megpróbálá elhagyni a testem, föleg éjszakánként. Egy erös lökést érzek a gyomrom környékén, ami felébreszt éjszakánként.

Legjobb válasz: Tiszteletben tartom az elsõ válaszoló véleményét, és egyáltalán nem csodálom, hogy ez a felfogás alakult ki benne. De én más véleményen vagyok. Szerintem meglehetõsen nagy baj, hogy az emberek része teljesen külön kezeli a testét és a lelkét. A lelket magasztos, halhatatlan dologként kezelik, a testre pedig úgy tekintenek, mint valami romlandó gyümölcsre. Értem én is, hogy a test megöregszik, meghalunk stb., de a felfogásról beszélek. A testünk az egyetlen kézzel fogható, nagyszerû ajándék, amit születésünkkor kapunk. Semmi másunk nincs, amivel megtapasztalhatnánk a világot, ezen keresztül teszünk, mondunk, gondolunk, érzünk mindent, ami az életben történik. Aki a testére nem úgy tekint, hogy az saját maga, az véleményem szerint nem lehet igazán kiegyensúlyozott, mert egy börtönbe zárt fogolyként akar élni. A legtöbben még csak nem is ismerik a testüket, alig van fogalmuk a mûködésérõl és képességeirõl.

Tiszteletben tartom az elsõ válaszoló véleményét, és egyáltalán nem csodálom, hogy ez a felfogás alakult ki benne. De én más véleményen vagyok. Szerintem meglehetõsen nagy baj, hogy az emberek része teljesen külön kezeli a testét és a lelkét. A lelket magasztos, halhatatlan dologként kezelik, a testre pedig úgy tekintenek, mint valami romlandó gyümölcsre. Értem én is, hogy a test megöregszik, meghalunk stb., de a felfogásról beszélek. A testünk az egyetlen kézzel fogható, nagyszerû ajándék, amit születésünkkor kapunk. Semmi másunk nincs, amivel megtapasztalhatnánk a világot, ezen keresztül teszünk, mondunk, gondolunk, érzünk mindent, ami az életben történik. Aki a testére nem úgy tekint, hogy az saját maga, az véleményem szerint nem lehet igazán kiegyensúlyozott, mert egy börtönbe zárt fogolyként akar élni. A legtöbben még csak nem is ismerik a testüket, alig van fogalmuk a mûködésérõl és képességeirõl.
szép amirõl az elsõ ír, hogy esetleg úgy gondoljon valaki az életére, erre a szituációra, hogy õ maga választotta valamiért. valamit dolga épp itt volt. platón is ír errõl, ahogy a lélek sorsot választ magának a túl világon, mielõtt megszületik.
Sokáig éreztem ilyet. A lelkem egy szende szûzé, a testem viszont nem annyira :S
Ez testen kívüli élmény, de nem feltétlenül azért van, mert a test és a lélek nem békél meg egymással.Emiatt teljesen felesleges pánikolni. Viszont a pánikbetegségnek nagyon sok furcsa tünete lehet.A tünetek közé tartozik a derealizáció, deperszonalizáció, amit a testen kívüli élményhez hasonlatosnak is megélhet a pánikbeteg, lehet hogy csupán errõl van szó.Nem kell vele foglalkozni, akkor hamarabb megszûnik.A testen kívüli élménnyel szintén nem kell, mivel az is veszélytelen.
<OFF> Bocsi, hogy kétszer küldtem el (4, 5), nem szándékosan volt. </OFF>
Elsõ vagyok, én is csodálom a test mûködését és úgy gondolom a világ csodálatos, akár a testünk. Ha nem lenne ilyen csodálatos az emberi test, akkor én már nem írnám ezeket a sorokat! De tartom magamat, ahhoz, hogy a lélek létezik és halálunk után tovább él és a lélek mivel ( az én meglátásom szerint ) a teret és az idõt nem ismeri, ezért néha "börtönnek" érzi a tér és idõ korlátai közé szorított testet!
Szerintem az a bajod, hogy magadat nem tudod elfogadni, igazán szeretni, ez kitûnik legutóbbi hozzászólásodból is.Irígység, önvád, kételkedés önmagadban.Ezeket kell megszüntetned és jobban leszel.A lelkednek nincs semmi baja, csak az utóbbi idõben nyilván sok negatív tapasztalatot szereztél, nem úgy mennek a dolgok ahogyan szeretnéd.De mi akadálya, hogy ezen változtass?Nincs társad, hát keress egyet, ahelyett, hogy elkeserítõ dolgokon morfondíroznál!Magadat lovalod a depibe, miközben a fejlõdésre is fordíthatnád az idõt.Azért pánikolsz, mert gyengének, tehetetlennek érzed magad("egy helyben állás")ha megváltoztatod a hozzáállásod és elkezdesz cselekedni, az megerõsít és elfognak múlni ezek az érzéseid és gondjaid.
Kérdezõ nem tudom a korod se a nemed nem közölted, de a 10-esnek igaza van , nem tudod saját magad elfogadni ez látszik rajtad lejön a soraidból.Lépjél ahelyett hogy 1 helyben topogsz agyalsz!Keressél társat, mikor szexeltél utoljára? És ha találsz valakit aki igazán szeret tartsd meg, mert ritka kincs.Ez az 1 ami fontos! -Ahogy a 11-es írta "arra rájöttem, hogy ha egy helyben toporgok és nem veszem magamhoz újra az életem irányítását, akkor egyre nagyobb bajba süllyedek!" Úgyhogy tedd félre ezt az depi elmélkedést és próbáljál a magad módján cselekvésbe kezdeni, csak ez az 1 életed van merj cselekedni nagyot! Kockázat nélkül nincs siker változtass az életeden, meglátod változni fognak a dolgok is! -Sok sikert az útra! :)

Egyetért valaki azzal, hogy a kereszténység is evolúciós úton terjedt el a világon, azaz ez volt a legéletképesebb vallás az elmúlt 2000 évben?

Kis magyarázat: evolúciót itt tágabb értelemben kell venni, nem biológiai értelemben. Például a társadalmi fejl?désnek is evolúciós háttere van. Így azok a közösségek tudtak fejl?dni, növekedni, amelyek a kereszténységet választották, így lett egyre több keresztény, f?leg az 1. évezredben. A többi nézet pedig a perifériára szorult, kihalt és a közösségeik megsz?ntek.

Legjobb válasz: Nos igen, a legéletképesebb vallás. Már csak a kérdés, jó-e nekünk egy olyan vallás, ami fölötte áll az embereknek, háborúba és kényszerre viszi õket.

Szerintem meg ennek a vallásnak volt a legjobb a "marketingje" ennyi... Azért az elég durva hogy anno latinul tartották a liturgiákat és a köznépnek lövése se volt miért ülnek a templomban... Ez biztos hogy nem lehet evolúció, csak jó marketing. "csak azok a közösségek tudtak fejlõdni, növekedni amelyek a kereszténységet választották" alapjába véve hibás állítás, hol vannak a kínaiak, az indiaiak, az arabok? Elég erõszakosan térítettek felmenõink, semmi köze sincs a kereszténység elterjedésének a hûdejól fejlõdtek a keresztény közösségek dologhoz... Érdekes módon egyre fogynak a hívek a mai világban... Legalábbis az egyházi iskolánkban errõl panaszkodott az igazgató és egy francia iskola igazgatója...
Kedves Kérdezõ! Ha te hiszel ebben az evolucióban, akkor abban is hinned kell, hogy a kereszténység el fog tûnni a süllyesztõben, mint a dinoszauruszok.
Nos igen, a legéletképesebb vallás. Már csak a kérdés, jó-e nekünk egy olyan vallás, ami fölötte áll az embereknek, háborúba és kényszerre viszi õket.
A kereszténység egyáltalán nem úgy terjedt, hogy mondjuk a rómaiak keresztények lettek, aztán kiszorították a pogány germánokat meg szlávokat. Sõt, épp fordítva, a pogány germánok szorították ki a rómaiakat de közben átvették a vallásukat. Vagyis az analógia nem mûködik, a közösségek és a vallások nincsenek egymáshoz kötve vagyis nincs csoportszelekciójuk.
A kereszténység azért terjedt el, mert erõszakkal kényszerítették rá az emberekre.
A kérdező hozzászólása: 17:41: hogy miben hiszek, az az én dolgom, fölöslegesen találgatsz.
Ja, a többi nézet meg nem perifériára szorult és kihalt, hanem beleolvadt a kereszténységbe. Egy példa: az õsi magyar hitvilágban az ördögök (ürdüngök) al(só)világi rosszindulatú ámde ravasz és furfangos lények voltak, akiket fizikailag vagy szellemileg le lehetett gyõzni és megszerezni a kincsüket. Hasonlítsd már össze ezeket a magyar népmesékbõl ismert ördögöket a bibliai Ördöggel.
Annyit megjegyeznék, hogy manapság pogány oldalról a kereszténységet éppen a vélt életellenessége és abszurditása miatt szokták támadni. Nem tudom, hogy férne ez össze bármilyen evolúciós elõnnyel. Ha ettõl eltekintünk, lehet mondani, hogy van valamilyen közösségformáló ereje, de hát a közösséget nem a keresztények találták fel. Én megkockáztatom - horribile dictu - hogy azért terjedhetett el, mert helyes viselkedési mintákat tanít, és mert helyesen ragadja meg azokat a kérdéseket, amikre minden ember választ keres. Lehet, hogy - horribile dictu - isteni közrejátszás is van benne, hogy elterjedt.
De onnantól kezdve, hogy elismerték a létjogosultságot, nagyon is lelkesen nyomták el a pogányokat, ahogyan korábban velük tették. Nagy Konstantin után bezárták a pogány templomokat, pogányok nem viselhettek állami hivatalt, odáig is eljutottak, hogy a keresztény vizigótok királya törvényt hozott, hogy minden nem-katolikus hagyja el az országot (bár ezt megvalósítania nem sikerült). De elég Szt. István törvényeire hivatkozni, aki vasárnap szánt, attól kobozzák el az ökrét, aki nem tartja be a böjtöt az egy hétig kenyéren és vízen legyen bezárva. És István még nagylelkû volt, az utóbbiért a frissen megkeresztelkedett lengyel király fogkiverést helyezett kilátásba.
Redsentinel, kérlek mondj valami példát arra, hogy Európában a kereszténységet erõszakkal terjesztették! Talán a meghódított romanizált lakosság kényszerítette a gyõztes barbár hódítókat, hogy térjenek át, mert különben irgumburgum? A kereszténység üldöztetések közepette terjedt el olyan mértékben a Római birodalom területén, hogy késõbb a római császárnak kellett elismernie a létjogosultságát!
A kerdes lenyeget telintve nem mindegy hogy eroszakkal vagy a nelkul sikerult megmaradnia a kereszteny vallasnak. nem mindegy hogy utik a fejed es fenyegetoznek es ennek koszonhetoen rakenyszerulsz valtani vagy te magad fedezed fel es jossz oszhangba az illeto vallassal.Az mar mas dolog hogy ez tovabba nem oszt se nem szoroz, de tudni kell errol hogyan is alakult ki tobb vallasbol a kereszteny vallas es milyen hagyomanyokat vettek at mas betiltott vallasokbol es hogy meg hatasosabb legyen az atallas meg ordoggel es pokollal is fenyegetoztek. Ami az eteltkepesebb megnevezest illeti en ugy fogalmaznek hogy egy semmikeppen nem legeletkepesebb mert nem a termeszetes formaban lett azza amive lett hanem eroszak es ver altal mindezt Isten neveben. Biztos hogy ezt kerte Isten ? termeszetesen nem.
Olyan hatékony mémeket tartalmaz mint az önszaporítás(tegyetek tanítványokká minden népeket, illetve felelõs vagy érte ha a másik nem tér meg és elkárhozik), illetve az h még azt is az ördöggel való packázásnak állítja be ha vki más eszmerendszerekrõl akárcsak egy kicsit is, olvas, így maga mellett tudja tartani a fentebb említett módszerrel megszerzett hívõket.
A kérdező hozzászólása: 13:14: a kérdés lényegét tekintve lényegtelen, hogy erõszakkal vagy nem. Ha erõszak kellett a terjesztéshez, akkor alkalmaztak. Mindegy milyen módon, de az eredmény az, hogy a kereszténység volt a legéletképesebb.
"A kereszténység azért terjedt el, mert erõszakkal kényszerítették rá az emberekre." Persze, biztos azért üldözték õket. Egyébként van igazság abban, amit a kérdezõ megfogalmaz, de azért pontosítanék. Egyrészt léteznek hasonlóan elterjedt más vallások is, mint az Iszlám, vagy a buddhizmus. Azért is tudtak ezek elterjedni, mert univerzális üzenetekre alapoznak, amik függetlenek az ember identitásától. Sokkal jobban megszólítják az embert, és nem vesztik érvényüket semmilyen helyzetben sem. Az ókori népek politeista vallásai még nagyban a mágikus világképbõl merítkeztek, így könnyen cserben hagyták az embert. A kereszténység viszont egy olyan világképet biztosít, ami közösségre sarkall.
Jogos. Mennyi háború volt emiatt régen... Inkább ez az oka és nem az, hogy annyira baromi jó.
A kereszténység elterjedésében voltak olyan okok amik törvényszerûen vezettek az elterjedéséhez (pl. az egymáson való áldozatkész segítség elve, ami valóban kulturális evolúciós elõnyt adott sok akkori környezõ vallással szemben), meg olyan okok is amik nem. Ha a kereszténység nem a római birodalomban születik meg, hanem mondjuk az amazóniai õserdõ közepén, szerinted hány hívõje lenne ma? Az evolúciós is ismeri az elõre ki nem számítható faktorokat. Lehetsz akármilyen penge túlélõ, ha az arcodba száll egy meteorit. Ott is, és a kereszténység elterjedésében is volt szerepe a szerencsének.

Hogy van képe valakinek azt mondani a másikra, hogy csúnya?

Most nem rólam van szó, hanem itt sokszor olvasom, hogy sok a csúnya pasi/csaj és hozzá csak olyanok közelednek. Amikor nincs olyan, aki mindenki számára taszító lenne, így ez egy sértés. A megfelelő az lenne, hogy aki nem tetszik, vagy aki nem az esetem.

Legjobb válasz: Nem. Figyelj. Ha valaki azt mondja valakire, hogy szép, az nem arról mond el valamit, akire mondja, hanem arról, aki mondja. Neki ez a véleménye, ez az ízlése. Ez nem jelenti azt, hogy az illetõ valóban szép. NEKI tetszik, õszerinte szép, mások szerint lehet, hogy egyáltalán nem szép. Ugyanez van a csúnyával. Ha én rámondom xy-ra, hogy csúnya, ez csak annyit mond el, hogy nekem nem tetszik. Az, hogy õ tényleg csúnya, azt más majd eldönti, mert mindenkinek mást jelent. Ez ugyanolyan, ha valaki azt mondja neked, hogy "Nem szeretlek." Ez nem azt jelenti, hogy nem vagy szerethetõ, hogy rossz vagy és szerencsétlen. Csak annyit, hogy õk egyszerûen nem szeretnek.

Nem. Figyelj. Ha valaki azt mondja valakire, hogy szép, az nem arról mond el valamit, akire mondja, hanem arról, aki mondja. Neki ez a véleménye, ez az ízlése. Ez nem jelenti azt, hogy az illetõ valóban szép. NEKI tetszik, õszerinte szép, mások szerint lehet, hogy egyáltalán nem szép. Ugyanez van a csúnyával. Ha én rámondom xy-ra, hogy csúnya, ez csak annyit mond el, hogy nekem nem tetszik. Az, hogy õ tényleg csúnya, azt más majd eldönti, mert mindenkinek mást jelent. Ez ugyanolyan, ha valaki azt mondja neked, hogy "Nem szeretlek." Ez nem azt jelenti, hogy nem vagy szerethetõ, hogy rossz vagy és szerencsétlen. Csak annyit, hogy õk egyszerûen nem szeretnek.
Gondolom te sem a szebb emberek közé tartozol :D
Hát így, csúfság vagy. Szokj hozzá, az emberek bunkó parasztok.
"1es épp az a lényeg, hogy a csúnya az, aki senkinek se kellene, mert annyira visszataszító. Én még soha nem láttam olyat, aki senkinek se kellett volna. A legundorítóbb embernek/asszonynak is akad." Saját példámmal tudom igazolni, h létezik olyan, aki a külseje miatt nem kell senkinek.
A kérdező hozzászólása: 11es, én is ezt mondom lényegében, hogy nincs csúnya ember, és sértés valakinek azt mondani. A nem vagy az esetem sokkal korrektebb.
A kérdező hozzászólása: 12es, biztos vagyok benne, hogy van benned is valami vonzó.
Gondolom úgy érti az illetõ, h szerinte csúnya. Amúgy van olyan, aki mindenki számára taszító.
"7es, le merném fogadni, hogy nem ezen buksz el a párkeresésben..." Pedig ezen bukok el. Az esetek nagy részében egyértelmûen kiderült, a maradéknál csak sejtettem.
A kérdező hozzászólása: 15ös, talán olyanoknál kéne próbálkozni, akik jobban a belsõ értékekre mennek, nem?
Olyan lányok nincsenek.
Én elég sokszor hallom, hogy csúnya srác vagyok de nem igazán veszem magamra.. Olyan emberrel akinél a külsõm ennyire megbélyegez nem is akarok foglalkozni, de hát ugyebár sajnos abban a korban élünk, ahol a test számít s nem a lélek:) Nekem vannak helyes és kevésbé helyes barátaim is és már érett vagyok olyan szinten, hogy képes legyek látni az emberekben a szépséget, ha a külsejük kevésbé elõnyös akkor is.. Na persze nem azt mondom, hogy magam el tudom fogadni, de nem sok mindent tudok tenni a csúnya fejem ellen viszont a hiszti se oldaná meg a problémát:)
Vonzó nõnek tartanak, pedig nem vagyok egy topmodell. Soha nem mondtam senkire sem azt, hogy csúnya. Ez az egész annyira relatív. Mindenkiben van valami érdekes, valami vonzó. Van, akinek a mosolya, esetleg a tekintete, ahogy beszél, amit mondd... Nem a külsõ határozza meg a vonzóságot, hanem a szemek és a kisugárzás. Nekem azok az emberek eleve szépek, akik sokat és õszintén nevetnek, illetve nem mesterkéltek. Csúnya embert még nem láttam.
A kérdező hozzászólása: 6os, van pár csaj, akinek tetszem, és van, akinek nem. Ahogy mondtam, ez teljesen egyedi megítélésû. 7es, le merném fogadni, hogy nem ezen buksz el a párkeresésben... 8as, azért nem ugyanaz a szeretlek, és ez.
...
Aki mindenki számára taszító annak vagy hiányzik a fél arca, vagy egyáltalán nem ad magára és trehány... Mindenkiben van valami vonzó.
azokat több idõbe telik leirni.
A kérdező hozzászólása: 1es épp az a lényeg, hogy a csúnya az, aki senkinek se kellene, mert annyira visszataszító. Én még soha nem láttam olyat, aki senkinek se kellett volna. A legundorítóbb embernek/asszonynak is akad.
14 hát, egész jó alakom van:D de a fejem akkor is visszataszító :DDD

Járt valaki úgy, hogy a spirál levétele után nem esett teherbe? Januárba vették le nekem, abszolút nem éreztem semmi kellemetlenséget, az orvos mondta, hogy kész és öltözhetek. Valaki tud v. mi tippet, hogy sikerüljön?

spirál, terhesség

Legjobb válasz: Láttad, hogy tényleg levette? Tudom, furcsa kérdés, de egy nõgyógyász mesélte, hogy egyszer járt nála egy nõ, aki már évek óta nem esett teherbe, elõtte spirált használt. Hát kiderült, hogy az elõzõ orvos mégsem szedte le....

Láttad, hogy tényleg levette? Tudom, furcsa kérdés, de egy nõgyógyász mesélte, hogy egyszer járt nála egy nõ, aki már évek óta nem esett teherbe, elõtte spirált használt. Hát kiderült, hogy az elõzõ orvos mégsem szedte le....
A kérdező hozzászólása: Hát ez nem semmi! Nem nem láttam, hogy levette, de nem is akartam nézelõdni. Azt hiszem azért elmegyek egy másik orvoshoz, hogy megnézzen, hogy minden rendben van-e!
Szia! Nem tudom, még aktuális -e a kérdésed, de azért hozzászólok. Én se estem teberbe több mint fél évig a spirál után, pedig az elõzõ 2 terhességemnél nagyon könnyen. Aztán végre pozitív lett a teszt. Kiderült, hogy méhen kívüli.:( Persze ez nem jelenti azt, hogy nálad is gond van, de én mindenképp megnézetném magam egy jó orvossal, esetleg milyen a nyálkahártya stb. Minden jót kívánok neked!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!