Találatok a következő kifejezésre: Valaki azt az (37890 db)

Le tudná nekem valaki írni azt az őszibarackos túrótorta receptet ami a 2010-es glamour nyári különszámában vagy az augusztusi cosmoba volt?

pontosan nem tudom hogy melyikben volt, itthon meg nem találom egyiket sem, és holnap a barátom szülinapjára meg szeretném sütni.El?re is köszönöm:)

Legjobb válasz: http://mindmegette.hu/oszibarackos-turotorta.recept vagy http://mindmegette.hu/oszibarackos-turotorta-ii.recept mindmegette.hu -n keresgess,jó oldi, anyum szokott arról sütni,mindig jól sikerült még eddig :D 13,l

http://mindmegette.hu/oszibarackos-turotorta.recept vagy http://mindmegette.hu/oszibarackos-turotorta-ii.recept mindmegette.hu -n keresgess, jó oldi, anyum szokott arról sütni, mindig jól sikerült még eddig :D 13, l
A kérdező hozzászólása: köszi szépen ezeket én is néztem, ha nem lesz meg akkor marad a kekszes:)

Mit csinál egy nemzetfényképész? Az, hogy valaki nemzetfényképész, az azt jelenti, hogy az illetõ FIDESZ-es beállítódású?

Legjobb válasz: A nemzetet fényképezi. Ilyen pl. Szécsi Úr: [link] A legszittyábbak szittyája.

A nemzetet fényképezi. Ilyen pl. Szécsi Úr: [link] A legszittyábbak szittyája.
Ez egy kitalált marketing szó, ami a jelzett úrra igaz egyedül...önállóan szerintem nem létezik. Kb. olyan, mint a bifidus essensis. Mondjuk szerintem az, hogy szerelmes vagy a saját országodba, nem pártfüggõ, lehet az csak úgy is...

Ha az embernek semmi sem jön össze, és egy csődtömegnek érzi magát, az oka lehet annak, hogy undokká válik? Vagy az az ember eleve olyan is volt?

Legjobb válasz: Igen, lehet ez az oka. Olyan nincs, hogy valaki úgy születik, hogy undok. Valamitõl az lett.

Igen, lehet ez az oka. Olyan nincs, hogy valaki úgy születik, hogy undok. Valamitõl az lett.
Én ismerek ilyen embert. 2 év alatt teljesen megváltozott, mogorva és undok lett, emiatt a barátait is elmarta maga mellõl.
Igen, nagy az esélye hogy valaki undokká váljon emiatt


Elmondaná valaki mi az az Oasap? Tudom hogy rendelni lehet onnan, de láttam hogy külföldi, és nem nagyon értek hozzá hogyan kell. Rendelt már valaki róla? Vagy hallottatok már róla?

Legjobb válasz: Igen de nem éri meg!! ugyan azokat a termékeket lehet kapni szinte mint az ebay-in. Csak õk túl árrazák õket pl azt a fülbevalót, gyûrût nyakláncot 1$-,ért megkapod az ebayn mint ott 20$ 30$ vagy még többért.

Igen de nem éri meg!! ugyan azokat a termékeket lehet kapni szinte mint az ebay-in. Csak õk túl árrazák õket pl azt a fülbevalót, gyûrût nyakláncot 1$-, ért megkapod az ebayn mint ott 20$ 30$ vagy még többért.
A kérdező hozzászólása: értem, és ott ha rendelek akkor amerikából küldik?
Nem tudom hogy mejikre gondolsz az oasap-ot nem tudom ebay változó lehet amerika, anglia de a legtöbb kínábol ( hong kong)
A kérdező hozzászólása: hú köszi tényleg elég drága! :|

Az igaz hogyha valaki csuklik az azt jelenti hogy valaki emlegeti őt?

Legjobb válasz: nálam néha beszokott jönni:D ha elkezdek csuklani, és úgy érzem anya emleget(munkahelyén) megnézem az órát, és másnap megkérdezem.és tényleg rólam beszélgettek akkor

nálam néha beszokott jönni:D ha elkezdek csuklani, és úgy érzem anya emleget(munkahelyén) megnézem az órát, és másnap megkérdezem.és tényleg rólam beszélgettek akkor
"Spontán is elõfordul, de számos dolog kiválthatja: a bolygóideg vagy a nyelv-garat ideg ingerlése, ha valaki túl gyorsan eszik, hideg vizet iszik forró ételre, böfög, nagyon forró vagy csípõs ételt eszik, túl sok alkoholt fogyaszt, hevesen sír, nevet vagy köhög, mélyen leszívja a dohányfüstöt, vagy túl sokat beszél. Csuklást okozhat az ionegyensúly felborulása és a vitaminhiány is, a rekeszideget érõ nyomás, illetve bizonyos tumorok és vesebetegségek. " Emlegetés nincs közte.
Legtöbbször a szabálytalan légzés okozza.

A nogyogyasz meg tudja allapitani, hogy ujjaztak-e mar meg valakit? Es azt az elso vizsgalaton mondani is fogja, ha eszre veszi Illetve, ha elveszti valaki a szuzesseget gondolom azt is latja, de ra is kerdez, vagy valami?

Valoszinuleg anyukammal megyek, de nem szeretnem, hogy tudjon ezekrol a dolgokrol. A szuzessegemet meg nem veszitettem el, de mar ujjaztak, es felek, hogy a doki kozli anyammal.

Legjobb válasz: elõször mikor voltam, és vizsgáltak is, akkor még szûz voltam, de már ujjazáson túlestem. Természetesen nem jön rá. Azt kérdezi, hogy volt-e már aktusod, megmondod, hogy nem és ennyi. Másrészt jobb, ha anyukád nem megy be, csak feszélyezne, és ott eléggé el kell engedned magad. Ne aggódj, és ésszel de nagykanállal mindent:P:)

elõször mikor voltam, és vizsgáltak is, akkor még szûz voltam, de már ujjazáson túlestem. Természetesen nem jön rá. Azt kérdezi, hogy volt-e már aktusod, megmondod, hogy nem és ennyi. Másrészt jobb, ha anyukád nem megy be, csak feszélyezne, és ott eléggé el kell engedned magad. Ne aggódj, és ésszel de nagykanállal mindent:P:)
A szüzesség elvesztését meg tudja állapítani, az ujjazást nem, ha nem sérült a szûzhártya. A doktor elõbbi esetben is diszkrét lesz, ne aggódj :)
Nem közöl a doki anyával semmit. De te közöld a dokival, hogy nem éltél még nemi életet. Ha vizsgál akkor kissé kellemetlen lesz, mert azt végbélen keresztül teszi. Nekem is így volt. És ha nem akarod akkor nem kell anyának ott lennie a vizsgálatkor.
Nem tudja megállapítani, hogy megujjaztak-e már, de még az sem, hogy szexeltél-e. Csak azt látja, hogy elszakadt-e már a szûzhártyád (ami ugye mástól is elszakadhat pl.: sportolás). A vizsgálat elején megkérdezi(ha még se, akkor te mondd el), hogy volt-e már szexuális kapcsolatot, te akkor mondd csak az igazat, neki aztán elmondhatod, mert köti az orvosi titoktartás. Anyukádnak sem kell bent lennie, sõt csak külön kérésre szoktak bent maradni a vizsgálat során. 01:14-es, Te meg ne ijesztgesd szegényt, attól, hogy téged úgy vizsgáltak, õt nem valószínû. Ugyanis elmondanám, hogy a szûz lányokat hüvelyen át is vizsgálhatják, persze csak a normálnál kisebb nõgyógyászati mûszerekkel(mostanában az orvosok nagyrésze így csinálja, max. a maradiak nem). Úgyhogy nyugi kislány, fel a fejjel! ;)
Miért kéne anyudnak benn lennie? Ne már! Alap, h õ kint várakozik, míg téged vizsgál a doki.
A kérdező hozzászólása: Es egy ilyen vizsgalat korulbelul meddig tart? Illetva hallottam, azaz olvastam a neten olyat, hogy valakinek a nogyogyaszati kacsatol orgazmusa volt:O mennyi ennek a valoszinusege, hogy velem is megesik? nem szeretnek ilyen helyzetbe kerulni a doki elott...
A vizsgálat 2 perc kb. Aki azt állítja, hogy a kacsától orgazmusa volt, az vagy hazudik, vagy menjen beperelni az orvost.
A kérdező hozzászólása: Hat enis ezert talaltam erdekesnek a sztorit :O...

Elmondaná nekem valaki mi az az életgyónás?

Legjobb válasz: Ha valaki nagyon régen gyónt, vagy pedig még soha életében nem gyónt, és késõbb tért meg, felnõttként az egész életét átnézi, és mind elmondja a papnak, vagyis Istennek, hogy milyen hibákat követett el. Csodálatos érzés lehet letenni az egészet hosszú idõ után...általában azért nem mindegy, milyen paphoz megy az ember. Szerintem ilyenkor nagyon fontos hogy olyan "beszélgetõs-tanácsadós" pap legyen, ne csak aki hallgat. Erre készülsz?:)

Ha valaki nagyon régen gyónt, vagy pedig még soha életében nem gyónt, és késõbb tért meg, felnõttként az egész életét átnézi, és mind elmondja a papnak, vagyis Istennek, hogy milyen hibákat követett el. Csodálatos érzés lehet letenni az egészet hosszú idõ után...általában azért nem mindegy, milyen paphoz megy az ember. Szerintem ilyenkor nagyon fontos hogy olyan "beszélgetõs-tanácsadós" pap legyen, ne csak aki hallgat. Erre készülsz?:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Nem készülök életgyónásra, csak ezt a kifejezést eddig még nem hallottam. Onnan a kérdés.

Ha nézek valakit akkor az az a valaki azt gondolhatja, hogy tetszik nekem?

...és néha mosolygok meg a szemébe nézek..

Legjobb válasz: Gondolhatja, de 99%, hogy nem fogja!

Gondolhatja, de 99%, hogy nem fogja!
A pasik nem értenek a célzásokból... szerintem ez még az a kategória. Nem hiszem, hogy felfogná, hogy tetszik neked.
mikor a szemeidet úgy mereszed rá, hogy felfalod a tekiteteddel egy apró mosollyal szinezve azt és ö észreveszi ezt a nyelveddel megmasszirozod, megnyalod az ajkad akkor már tudni fogja...
Gondolhatja, ha elég öntelt, és hiú.

Belinkelné nekem valaki azt az (azt hiszem olasz) oldalt, ahol a Babuci testsúlyát tudom kiszámolni?

El?re is köszi!

Legjobb válasz: http://www.gravidanzaonline.it/medico_risponde/calcolaInfoFe..

A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :-)

Ha valaki valakivel álmodik az azt jelenti, hogy az illető hatást gyakorolt rá?

Legjobb válasz: Nyomós hatást én általában a májkrémes tubusra szoktam gyakorolni, hogy a kennyérre tudjam kenni.. szerintem egyszerûen dugni akar veled az illetõ.

Nyomós hatást én általában a májkrémes tubusra szoktam gyakorolni, hogy a kennyérre tudjam kenni.. szerintem egyszerûen dugni akar veled az illetõ.
Hát ha nem gyakorolt volna semmilyen hatást, akkor honnan a fenébõl álmodna róla, csak úgy kitalálja magától?
A kérdező hozzászólása: JÓ, de nyomós hatást.
A kérdező hozzászólása: ÉN is vele. XDD
Én Babi nénirõl álmodok folyamat, nem tudom mitõl lehet.
A kérdező hozzászólása: mit? :D
Hát...Akkor én simán hülye vagyok, mert álmodtam már Jurassic Parkosat vagy Star Warsosat? :) Semmilyen hatást nem gyakorolt, egyszerûen láttam a filmeket. Az álom során az agy random képeket dobál össze. Talán olyan dolgokat is látsz majd álmodban, amikre már régen nem emlékszel. Az agy minden egyes emlékképet, mint tárol, olyasmit is tud, amire te már régen nem emlékszel (az agyad emlékszik a világrajöveteled napjára is). Ezért szoktak cifra álmok születni :)
A kérdező hozzászólása: Ez tök jó :)
Azzal kapcsolatban szoktunk álmodni amire sokat gondolunk, vágyunk, nem muszáj tudatosan, az agynak sok funkciója van.Próbáld ki egyszer, gondolj sokat egész nap valamire, (lehetõleg ami érdekel) és arról fogsz álmodni..."Az álmok az egyetlen szabadság, ami ebben az életben van."


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!