Találatok a következő kifejezésre: Valaki írta, amikor ő (4 db)

Valaki írta, hogy amikor ő legelőször járt a dokinál akkor még nem látszott a petezsák sem, csak a megvastagodott nyálkahártyából következtetett a doki arra, hogy terhes. Hány hetes lehetett akkor?

Legjobb válasz: A megvastagodott nyálkahártya utalhat terhességre,de menstruációra is.A megvastagodott nyálkahártyáról még nem állapi´tják meg a terhességet.

A megvastagodott nyálkahártya utalhat terhességre, de menstruációra is.A megvastagodott nyálkahártyáról még nem állapi´tják meg a terhességet.
Nálam is volt ilyen, lehet akár én is írtam, szóval volt 2 pozitív tesztem, a doki megvizsgált , azt mondta terhes vagyok, de olyan korai volt a terhesség, hogy nem láttak semmit, sem hüvelyin, sem hasin, akkor még négy hetes se voltam, túl korán mentem, de sajnos nekem akkor nem maradt meg.Most 5 hetesen már látszott a babó, nemcsak a petezsák, hanem a picikém is:-) 13 hetes kismami
Szia Én a mesi elmaradását követõ 4.napon voltam (+volt a teszt), és azt mondta a doki, mivel vastag a nykh-ám, valószínû h.babás vagyok, rá 1 hétre már látszott a petezsák is.
Szia! Én írtam ilyet. 5hét 3napos voltam, amikor dokihoz mentem (volt egy pozitív tesztem). A doki azt mondta, hogy az biztos, hogy terhes vagyok, mert ilyen vastag nyálkahártya csak terhességnél van. 6 hetesen kellett visszamennem, mert addigra tudta ígérni, hogy biztosan látszik a petezsák (így kizárhatta a méhen kívüli terhességet).

Mit tegyek valakibe nagyon szerelmes voltam és egy csomot beszélgetőnk nagyon sok dologban egyett értetünk és egy nap irtam egy levelet neki aról amit érzek iránta de ő csak ennyit irt bocs de legyünk barátok:S és én még mindig szeretem?

de azt nem értem most azért nem szeret hogy csunya vagyok vagy van barátn?je vagy nem akar lányt vagy nem meri elmondani hogy szeret mit tegyek hogy megtudjam most mi van vele hogy mért nem akar velem járni?

Legjobb válasz: bocs de ezt miért az állatokhoz irtad? lehet õ is egy állat??:) amugy nem tudom:XD jobb ha tovább lépsz. én szerelmes voltam két évig egy srácba,de õ nem akart velem járni csak szexet akart.és bele betegettem,sulit otthagytam,orvoshoz jártam.nagyon rossz volt. de most két év után õ akar velem járni,és hát mit ne mondjak, lassan fél éve együtt vagyok vele,és nem soká meg lesz az elsõ babánk.Ja és nekem õ volt az elsõ a szexben.Hát nem mindenki jár igy. remélem neked is ugy alakul ahogy te szeretnéd:) szia

bocs de ezt miért az állatokhoz irtad? lehet õ is egy állat??:) amugy nem tudom:XD jobb ha tovább lépsz. én szerelmes voltam két évig egy srácba, de õ nem akart velem járni csak szexet akart.és bele betegettem, sulit otthagytam, orvoshoz jártam.nagyon rossz volt. de most két év után õ akar velem járni, és hát mit ne mondjak, lassan fél éve együtt vagyok vele, és nem soká meg lesz az elsõ babánk.Ja és nekem õ volt az elsõ a szexben.Hát nem mindenki jár igy. remélem neked is ugy alakul ahogy te szeretnéd:) szia
SZia! Nalam ugyanez volt a szituacio csak, forditva...volt egy baratom, szinte olyan volt, mint a testverem....mindig mindenben egyetertettunk...mar ovodas korunk ota ismerjuk egymast...egy napon bevallotta, hogy szeret....en meg elmagyaraztam neki, hogy nekem ez nem megy...olyan, mintha a tesommal jarnek, feltem, ha bele is megyek ramegy a baratsagunk....O vette a lapot es nem probalkozott tobbet....azota mar van egy komoly baratnoje es meg mindig igazi baratok vagyunk...de ezt neked kell eldontened, hogy kockaztatsz egy baratsagot, azzal, hogy te akarsz valamit, amit o nem.....de neked kell dontened....a te eleted
ha akarsz irj privitbe:9 és ha tudok segitek amibe kell:)
bocs. hinak helyett hivnak. véletlen elirtam;)
elsõ válaszoló vok. lökés? hát nincs mit. hogy hinak engem? miért?? amugy katinak:) és örülök hogy tudtam segiteni
A kérdező hozzászólása: Amugy hogy hivnak? vala hogy igazad van lépjektõl rajta oké meg teszem nem õ az egyetlen fiú a világon köszi hogy mondtad egy kis lõkés kellet hála neked vala hogy ez sok segitség volt köszike
A kérdező hozzászólása: 14éves vok amugy véretlenõl irtam az állatokhoz tõk véretlen volt
:D most jót nevettem...
Mi ez? Animal sex?
ja és 18éves vagyok. és te? (elsõ válaszoló vagyok)
Szerintem elég konkrét volt a válasza, nem hiszem, hogy kéne tovább erõltetni.

Van olyan hogy Facebook chat-en ráirok valakire és ö nem kapja meg azt amit irtam?

Legjobb válasz: Rendszerhibák esetén igen...néha megtörténhet De ha látod az elküldöttek között akkor meg kellett érkeznie.

Rendszerhibák esetén igen...néha megtörténhet De ha látod az elküldöttek között akkor meg kellett érkeznie.
csak egy kicsit
Nem. Ez nem "csevegõs" oldal. Õ kérdezett, én válaszoltam. Nem azért segítek valakinek, hogy hálálkodjon, hanem azért, mert nekem jól esik. Szerintem nem is lenne fontos annyira ez a kommentelõs funkció.
Nem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!