Találatok a következő kifejezésre: Valaki írta, amikor (70 db)

Valaki tud jó vírus irtót ami hasznos?

A hasznoson azt értem, hogy nem enged be semmilyen vírust, nem lassítja a gépet, stb... Ha lehet linket kérek. El?re is Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Olyat ami nem enged be semmit, nem találsz. De van avast, ami tök jó, meg a NOD32 se rossz, ha az avast túl leterhelné a géped. Mellé ajánlok egy Spyware Terminatort a kémprogik ellen, az idõnként futtatod. Ha jó a böngészõd, az is szûr. Elég ennyi. Azért ésszel töltögess le dolgokat!

Olyat ami nem enged be semmit, nem találsz. De van avast, ami tök jó, meg a NOD32 se rossz, ha az avast túl leterhelné a géped. Mellé ajánlok egy Spyware Terminatort a kémprogik ellen, az idõnként futtatod. Ha jó a böngészõd, az is szûr. Elég ennyi. Azért ésszel töltögess le dolgokat!
Gondolom fizetni nem akarsz érte. :) Az avast! szerintem elég jó, felveszi a fizetõsekkel is a versenyt. Kár "fizetõs" (a legtöbb felhasználó talál rá módszert, hogy ne legyen az :P) cuccokat feltenni, ugyanolyan esélyed van vírust szerezni vele mint egy ingyenessel.
Én a MSE-t használom(Microsoft Security Essentials). Nekem semmi bajom nincs vele. Ha olyan oldalra klikkelek ami "bevan jelentve" nem engedi megnyitni stb... Win7-el használom, elég jó, alig eszik ramot. Hetente csinál egy gyors vizsgálatot ami kb 5 perc, de addig sem húzza a gépet. Én ezt ajánlom!
Elõzõre csak akkor hallgass, ha legális a windowsod! Egyébként bajom nincs az MSE-vel. Mivel XP-m van, Eset Smart Security mellett döntöttem, ha ezt választod, vagy újítsd rendszeresen a próbaidõt, vagy használd újságkóddal, de semmiképp se törd! (5 év Avast után, merem ezt is ajánlani, ha van mellé egy jó tûzfalad, pl Comodo, vagy Zonealarm)
Eset Smart Security(ezt használom) v. Eset nod32
Avast 6.. ESET után (ami eredeti volt), most pucoltattam le vele a rendszert...
Elõzõ! Két hónap múlva futtasd a Malwarebytes'-t és/vagy az ESET Online-t, többet fognak találni az avast! nevû hulladék után... Sok gondod lesz vele, ezt sajnos elõrejelezhetem. Nem Veled akarok bunkó lenni, csak a szoftverrõl írom le a véleményemet.
Érdekes az avirát alig mondjátok, pedig nagyon jó és ingyenes :)

Most olvasom, valaki írta, hogy a tiramisu is tiltott. Mik azok az ételek amik a 'tiltólisán' vannak? Én csak a sushiról tudtam meg a tatár beafsteekről.

Legjobb válasz: Én eleve úgy szoktam csinálni a tiramisut, hogy nincs benne nyers tojás. Így nem tiltólistás :) Valóban a nyers dolgokkal kell vigyázni, de azért néha belefér, nem lesz tõle semmi baj, fõleg, ha bevált helyrõl van, vagy te készíted!

Jól mondja az elõzõ...elõtti:D Semmit se XD, túl aggódjuk(átok) ezt a témát sokszor, mert ezt várják el v mert zizzentek vagyunk ^^
Én eleve úgy szoktam csinálni a tiramisut, hogy nincs benne nyers tojás. Így nem tiltólistás :) Valóban a nyers dolgokkal kell vigyázni, de azért néha belefér, nem lesz tõle semmi baj, fõleg, ha bevált helyrõl van, vagy te készíted!
most nem a tojásról van szó, azt még a hülye is tudja, h nyersen nem túl egészséges, mármint a szalmonella miatt, de nem értem, hogy egy halban mi lehet pl?
Levegöt se vegyetek:) Ugyan màr, lehet enni mindent, csak mértékkel.Még egy pohàr bor se àrt, ha nem napi szinten teszed.Szoval ne aggodjàtok tul magatokat!Amit kivàntok egyétek, csak ne napi szinten!
a fahéj vetéléshez vezet... amúgy én ettem sushit, kövezzetek meg...sztetek japánban a nõk a sok nyers húst mellõzik?hát nem és ezerszer egésztségesebbek a gyerekeik mint a mieink Ada és Abi
azért nem annyira túlaggódós a nyers tojás fogyasztása... talán nem tudjátok hogy a tojás szalmonellával lehet fertõzött akkor is ha semmi baj nem mutatkozik vele?
Japánban a sushit megszokta a szervezet, itt magyarországon kevésbé. pl a szaunát is tiltják itt, Finnországban minden terhesnõ szaunázik, mert megszokta a szervezetük. én csak nyers dolgokat nem ettem, mivel abban olyan baktériumok vannak, ami árthat a babának.
Én eszem tiramisut, füstölt kolbászt, fahéjas almakompótot, lágy sajtot, halkonzervet...tehát mindent amit állítólag nem lehet!:) Eddig minden rendben van a picurimmal!!! 19h
Nekem a védõnõ annak idején felsorolta, mit nem szabad enni. Húst, halat, tojást (és az ezeket tartalmazó ételeket) csak jól átfõzve vagy átsütve, mert nyersen tartalmazhat bizonyos baktériumokat, amelyek árthatnak a magzatnak. Viszont a magas hõmérséklet ezeket kiöli. Nem javasolta még a penészes lágy sajtok fogyasztását (camembert, brie) hasonló okok miatt. Ezen kívül a fahéjról, a pasztõrözetlen mézrõl, és a tengeri halról hallottam, utóbbit a magas higanytartalma miatt, ami a szennyezett tengerekbõl kerül bele. Máshol a halat ajánlják, a magas omega-3 zsírsav tartalma miatt. Így legyen okos az ember! Szerintem egy bolti tiramisu maximum tojásport látott, nem nyers tojást.
Én azokról az ételekrõl tudok, hogy tiltólistán vannak, amelyek tartalmaznak nyers összetevõket, mint pl. tojás, tatárbeafstek. Ne egyél mosatlan gyümölcsöt, zöldséget! Újabban a fahéjról is hallottam, hogy nem igazán ajánlott, nem tudom, hogy ez mennyire igaz.
És a kolbásszal mi a helyzet?( Nem sütve és nem fõzve)
én úgy tudom hogy májat se szabad enni... hát én ettem néha néha egy picit. + májkrémet is. :-) iszonyatosan megkívántam, nem volt mese, ennem kellett. tiramisuba én se teszek nyers tojást.
Hát igen! Elméletben sokmindent nem szabad :-) Én meg tiramisut ettem nem is egyszer terhesség és szoptatás alatt is. Hál'Istennek nem lett baj :-)
Jajjj butus :D a fahéjat én nem úgy értettem, hogy egy fahéjas kalácstól, vagy fahéjas valamitõl, hanem ha tetemes mennyiségben megeszed, mondjuk benyomsz 10 tepsi sütit :D

Viszketnek a bimboim! Terhes lennék? Az elöbb olvastam hogy azt irta valaki hogy amikor terhes volt viszketet a mellbimboja! Nekem fájj már vagy 3hete és viszket is de megjött közbe 3 nap csuszással most akkor mi a helyzet mindenkinek viszket?

Legjobb válasz: A rendes vérzés és a terhesség nem összetartozó fogalmak. Nem valószínû, hogy terhes vagy. A viszketésnél sokkal egyértelmûbb és határozottabb terhességi tünetek is vannak. Amikor nem vagy terhes a hormonális változások miatt is feszülhet a mell, de ez nem jelenti azt, hogy terhes vagy.

A rendes vérzés és a terhesség nem összetartozó fogalmak. Nem valószínû, hogy terhes vagy. A viszketésnél sokkal egyértelmûbb és határozottabb terhességi tünetek is vannak. Amikor nem vagy terhes a hormonális változások miatt is feszülhet a mell, de ez nem jelenti azt, hogy terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: de nekem soha nem viszketet a melbimbom!!!!
Lehet ki van száradva azért viszket!
Errõl olvastál és most ezt érzed. Egy picit sánta lesz a hasonlat, de ha tetvekrõl olvasol akkor is megvakarod a fejed, pedig nem vagy tetves.
Milyen hosszú?
nekem is
Nekem is elküldöd? :)
Szia! Én is nagyon szívesen elolvasnám, és mondok véleményt. Légyszíves küld el nekem is! Elõre is köszi! :)
Én kíváncsi vagyok rá. Küldöd? Lehet, hogy ezekre a kérdésekre választ kapunk majd ha az egészet elolvassuk.
Milyen bankot rabolt, ha magángéppel szállítják? :O Az állami rabszállító. (Láttad a Fegyencjárat címû filmet?) De egy oldal kevés, ennyi alatt még nem sok történhetett.
A kérdező hozzászólása: Nem neki. Csak magángéppel szállítják õket át egy másik városba.
Minek rabolt bankot, ha magángépe van?
Oké, akkor beleolvasnék :D
A kérdező hozzászólása: Egy lanyrol aki a barataival bankot rabolt , es targyalasra kellett menniuk egx nagy varosba, mikor a magangepuk lezuhan az alpokban es csak o meg egy praxon levo rendor maradnak eletben.probalnak eletben maradniaz edoben. De meg csak a legelejen vagyok :)
És mirõl szól kb? Romantikus, misztikus, fantasy?
A kérdező hozzászólása: Egy A4es oldal.
Ha még érvényes, akkor én is szívesen elolvasnám :)

Valaki írta, hogy amikor ő legelőször járt a dokinál akkor még nem látszott a petezsák sem, csak a megvastagodott nyálkahártyából következtetett a doki arra, hogy terhes. Hány hetes lehetett akkor?

Legjobb válasz: A megvastagodott nyálkahártya utalhat terhességre,de menstruációra is.A megvastagodott nyálkahártyáról még nem állapi´tják meg a terhességet.

A megvastagodott nyálkahártya utalhat terhességre, de menstruációra is.A megvastagodott nyálkahártyáról még nem állapi´tják meg a terhességet.
Nálam is volt ilyen, lehet akár én is írtam, szóval volt 2 pozitív tesztem, a doki megvizsgált , azt mondta terhes vagyok, de olyan korai volt a terhesség, hogy nem láttak semmit, sem hüvelyin, sem hasin, akkor még négy hetes se voltam, túl korán mentem, de sajnos nekem akkor nem maradt meg.Most 5 hetesen már látszott a babó, nemcsak a petezsák, hanem a picikém is:-) 13 hetes kismami
Szia Én a mesi elmaradását követõ 4.napon voltam (+volt a teszt), és azt mondta a doki, mivel vastag a nykh-ám, valószínû h.babás vagyok, rá 1 hétre már látszott a petezsák is.
Szia! Én írtam ilyet. 5hét 3napos voltam, amikor dokihoz mentem (volt egy pozitív tesztem). A doki azt mondta, hogy az biztos, hogy terhes vagyok, mert ilyen vastag nyálkahártya csak terhességnél van. 6 hetesen kellett visszamennem, mert addigra tudta ígérni, hogy biztosan látszik a petezsák (így kizárhatta a méhen kívüli terhességet).

Mi annak a proginak a neve ami megjegyzi azt amit írtak a gépbe? Szóval így pl: ha valaki belép facebookba és beírja a jelszavát a gép azt megjegyzi hogy mit írtak.

Elég a neve de ha valaki van olyan rendes hogy küld linket vagy valami utasítást is azt nagyon megköszönném

Legjobb válasz: Keylogger, ezt a szót keresed.

Keylogger, ezt a szót keresed.
Utasítás: Használd a keresõt, kulcsszót #1 írta. Ne csak a használatának nézz utána, hanem az illegális használat büntetési tételeinek is!
golden eye a progi neve!Fotóz , billentyût jegyez, ki-be kapcsolást figyel, böngészõ oldalakat jegyez. Nem látszik a jobb sarokban és észrevehetetlen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a jó válaszokat :)

Facebookon hogy csinálja valaki azt hogy amikor írtam neki azt írta telórol van fennt, és aztán amikor írt már gépről (ott volt a zöld jel) aztán megint telórol?

Legjobb válasz: lehet otthon lépett be géprõl és elment fürödni oda meg vitte a mobilját-én is így szoktam :P

lehet otthon lépett be géprõl és elment fürödni oda meg vitte a mobilját-én is így szoktam :P
Nem értem pontosan mit mondasz. :D Arra tippelek, ha jól értelmeztem a kérdést, hogy nekem pl. blackberry-m van, ahol a facebook-on van chat rész is. Szóval telefonról is tudok chat-elni úgy, mint a számítógépen. Ugyanúgy elérhetõnek jelez.
Szerintem csak gyors a csákó vagy kakilnia kellett akkor aktívabb az ember

Az iskolánkban "hagyomány", hogy a kompetenciákat leosztályozzák. Írtunk gyakorlásként is, azzal nincs bajom, de amit, hát úgymond hivatalosan írtunk, azt elvileg nem szabadna. Valaki linkelne egy olyan oldalt, ahol leírja, hogy ezt a törvény tiltja?

Nagyon fontos lenne.

Legjobb válasz: a kompetencia eredményeket amúgy is csak jövõre kapjuk ki, de azt is személyes kóddal tudod megnézni az interneten. nem férhet hozzá senki más csak TE!

a kompetencia eredményeket amúgy is csak jövõre kapjuk ki, de azt is személyes kóddal tudod megnézni az interneten. nem férhet hozzá senki más csak TE!
1es, ezzel nem segitetted ki.... attol meg a tanarok megnezik Magyarorszag.hu Itt keresd meg a jogszabalykeresot, es ott kulcsszonak ird be a kompetenciat vagy hasonlot... oktatasi torvenyeket nezz... gondolom lesz par talalat, de tobbet most nem tudok segiteni, max ha gepnel leszek

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!