Találatok a következő kifejezésre: Valaki, aki áll hozzád, (8 db)

szerintem bárkit meglehet szerezni, és meghódítani, bár ehhez azért kell adottság is:)
a szerelmet nem lehet irányítani, és nem is szabad
A kapcsolatokra talán vonatkozhat, de a Marsra, vagy a Kepler 22-b kisbolygóra biztos nem fogsz eljutni ugyanezzel a hozzáállással! :)
szerintem szerelmi teren ez lehetetlen...ha nincs meg az a "valami" a sracban, akarmilyen jofej, jokepu, intelligens legyen, s akarmennyire teperjen erten, nem jonnek ossze vele. Ha meg valaki annak ellenere is kuzd ertem, szinte erolteti a dolgot, hat inkabb megutaltatja magat, mintsem megszereteti.
Arra szerintem nem, mivel 2 ember kell hozzá. Ha valakinek nem kellesz, kezed-lábad törheted érte, max sajnálni fog.

Mit csináljak? Elveszítettem egy olyan személyt aki nagyon közel állt hozzám, és nem tudom feldolgozni, ezért senkit se engedek a közelembe, és befordultam. Valaki segítsen.

Legjobb válasz: Nincs valaki más, akit szerethetnél, és akivel beszélgethetnél az elvesztett személyrõl? Jó lenne beszélgetni róla, felidázni az emlékét gyakran, aztán egyre ritkábban, amig meg nem nyugszol.

Nincs valaki más, akit szerethetnél, és akivel beszélgethetnél az elvesztett személyrõl? Jó lenne beszélgetni róla, felidázni az emlékét gyakran, aztán egyre ritkábban, amig meg nem nyugszol.
Szerintem keress fel egy pszichológust.
Az ilyesmikbõl komoly pszichés problémák is kialakulhatnak(depresszió stb.). Ez nem játék. Okvetlenül keress fel egy pszichológust!
Mindenképpen könnyítene a terheden hosszútávon, ha el tudnád mesélni másoknak. Találj valakit, akinek elmondhatod mindazt, amit jólesik.
Nekem a barátom halt meg 3 éve. 18 éves volt. A mai napig nem tudtam feldolgozni, de mindennap könnyebb. :) Gondolj arra, hogy Õ már egy jobb helyen van. Ha hiszel Istenben imádkozz. Kérd a segítségét, hogy megnyugodj. Ha nem hiszel, akkor vagy beszélgess valakivel, vagy írj. Én rengeteg verset írtam, és a blogom is abban az idõben volt a legaktívabb. Ja és még valaki: ha kicsit ezoterikus vagy, beszélj hozzá. :) Kérd, hogy adjon jelet ha hall. Koppantás, vagy nem tudom. Nekem bejött mindhárom verzió. Túl lépni rajta sosem fogsz.. csak könnyebb lesz. :) Sok sikert! :)

S. O. S Valaki tud segitsen? Választás elõtt állok még pedig laptopot szeretnék vásárolni és nemtudom melyikkel járnék jobban van egy asus x50n és egy sima acer aspire 5530 mind a kettõ 30 ezer forint kérem aki ért hozzá az segitsen.

Legjobb válasz: Az Acer lenne jobb valasztas a kicsivel jobb videokartya, nagyobb hard es szebb kijelzo miatt. A problema viszont, hogy mindketto eleg regi gep nagyon gyenge procival. Kicsit zsakbamacska lehet a dolog.

Az Acer lenne jobb valasztas a kicsivel jobb videokartya, nagyobb hard es szebb kijelzo miatt. A problema viszont, hogy mindketto eleg regi gep nagyon gyenge procival. Kicsit zsakbamacska lehet a dolog.


Még nem.
az ember egyik legszánalmasabb tulajdonsága, hogy akkor is reménykedik amikor nincs remény! Soha ne pocsékold az idõd olyanra aki nem értékeli, hogy vele akarsz lenni! Amíg te itt siránkozol és reménykedsz azalatt a csaj más fa*szát zo*pja! és egy pillanatra sem gondol rád!
reménykedhetsz de közben vedd észre a kínálkozó alkalmat, legyél nyitott másokra is.
Volt ilyen helyzet, de nem lett belõle semmit. Nem vagyok egy szerelmes típus, életemben egyszer voltam csak. Így kikövetkeztetheted, hogy a bánat után nem szerettem bele másik pasiba.
A kérdező hozzászólása: igen, szeretném valamivel alátámasztani, hogy amit szeretnék nincs teljesen veszve. buta dolog. igen, lesz ami lesz. többet senki sem tud, igazából csak kiváncsi voltam, hogy volt-e már valaki így. köszi a válaszod!
Érzõdik így is :/ A kiegészítés...reményt keresel. A jövõben akármi lehet, de adj neki idõt. És ne éld bele magad, úgy nem tudsz koppanni.
A kérdező hozzászólása: a visszautasított. de direkt nem utaltam rá, mert túl összetett és bonyolult a történet.
Melyik fél vagy te?
Nem.
A kérdező hozzászólása: köszi
Hát én az vagyok aki visszautasította a másikat, aki egyébként a legjobb barátja volt....és most én szerelmes vagyok belé, õ meg inkább nem beszél velem...meghalok a fájdalomtól ha rá gondolok.

Mit jelent az, ha álmomban szexelek valakivel, aki hozzám közel áll?

Nem csak a párommal, hanem más emberekkel is.

Legjobb válasz: Nimfo vagy, és ribi.

Nimfo vagy, és ribi.
A nagy álmoskönyv szerint szeretnél velük beszélgetni/találkozni, vagy fontosabb lenni a számukra tudat alatt. Figyelemhiány, távolságtartás, etc. okozhatja, de a pszichológia ingoványos talaj mindig. :) Különösebb jelentõséget nem kell neki tulajdonítani.
Szerintem annyit jelent h vagysz arra az illetore...
az álmoknak szerintem semmi köze a valósághoz.ne foglalkozz velük.sokan mondják, hogy ilyen-olyan jelentése van.de szerintem ez oktalanság.
A kérdező hozzászólása: am. nem vagyok se szex éhes se hiányos mert sûrûn vagyunk együtt a barátommal mindenhogy..:D szerintem ez nem lehet az oka.
A kérdező hozzászólása: hát azért nekem nem mindegy h kivel szexelek álmomban...
Ne törõdj vele, élvezd hogy dugnak, csak felkelni rossz, mi? :D
Semmit nem jelent ...
Simán az emberi kapcsolat vágyára utal szimbolikusan. (Persze, kivéve, ha ébren vagy, és álmodozol errõl. Akkor szexhiány :) )
A kérdező hozzászólása: Az elsõ kommentezõnek üzenném, hogy nem vagyok ribi :)
Akkor tényleg csak a hormonok.
A kérdező hozzászólása: 18
Valószínûleg a hormonjaid miatt megnövekedett párzási hajlamod eredménye ez is. Ösztönösen szaporodni akarsz, és erre egy bevett módszer a dugás. Ez ilyen állati dolog. Hány éves vagy?
ma 15:45 -Te meg egy s€ggfej!!! Az ilyen álmok semmi rosszat nem jelentenek! Teljesen normális és természetes fantáziáid vannak! Ha élõben is elõjönnek ilyen vágyak, azok is teljesen normálisak lesznek, ha hiszed, ha nem! 27F

Hogyan tudnék elfelejteni valakit aki nagyon közel állt hozzám? És még mindig érdekel mi van vele.

Nem volt kapcsolat és nem is lesz. Hagyjuk, hogy miért, a kérdésre válaszoljatok légyszi!

Legjobb válasz: Pici lány!!! Te vagy az???

Pici lány!!! Te vagy az???
nekem az 1. barátnõm ovodában volt, komolyan jól elvoltunk, aztán ahogy suliba mentünk elváltak útjaink ugyanis õ egy másik suliba ment, ezért közel 8évig nem láttam, tavaly meg abba a közép suliba jött ahova én, nekem már annó is nagyon teccet, de mostanra még szebb, kerekebb lett (^.^), viszont egyik rossz tulajdonsága hogy nagyon visszahúzódó és félénk, barátainak mindent kiönt, szóba elegy, de egy idegennel szemben olyan mintha egy kutyával beszélne.. ezért próbáltam összejönni vele, de kb 3 hónapig próbáltam meghódítani, ismerkedni vele, de nem lett belõle semmi :S, sokat gondoltam rá, mivel majdnem mindennap találkozok vele, ezért próbálok csajozgatni másokkal hogy ne rá gondoljak :/ 16/F
A kérdező hozzászólása: Hangolnám az agyam ha nem lenne ez a fura katyvasz a szívemben. :/
nincs rá módszer.. az agyad kell arra hangolnod, hogy nincs többé.Egy olyan embert kell keresned, aki az szöges ellentéte..rohadt nehéz, az emberiség 80%-a küzd ezzel a problémával és eddig nem sok sikerrel tudták "kigyógyítani" az ilyen sérült embereket.Nagyon erõsnek kell lenned és ha kell sírj, menj el, változtass az életeden.Ahogy örök boldogság sem, úgy örök szomorúság sincs a mi kis Földünkön :D hajrá, hasonló cipõben vagyok én is, eddig a tapasztalataim írtam le, hogy mennyi sikerrel jár, az a jövõ zenéje..neked sok sikert {20/l}
Mostmár tudom, hogy nem az vagy akire gondoltam... Õ értette volna a pici lány kifejezést, meg fiatalabb is nálad... Jó módszer nincsen... Az idõ majd mindent megold... Persze ez csak maszlag... Majd jön valaki, akit jobban fogsz szeretni, és talán õ majd feledteti a problémádat...
A kérdező hozzászólása: 20/l Nem kell látnom minden nap, néha szeretném akkor is ha nem is lenne semmi. Mégis "el kéne felejteni" vagy találni valakit aki elfeledteti, jobban megszeretek és onnantól már találkozhatnánk. Na de valaki árulja már el a titkot mert látom ide gyûlik az összetört szívek tábora. :D
1)Mennyi vagy? 2)Iskolatársad vagy vmi ilyesmi hogy mindig látnod kell?Nekem hasonló a szitu :( 16/F
akinek van írja le nekem is kellene...igaz kicsit més mert nálam volt is valami köztünk, de mégse, vagyis mindegy (és bocsi hogy nem válaszolok a kérdésre de így meg fogom találni késõbb is)
A kérdező hozzászólása: Pedig kénytelen leszek. Úgyhogy lökjetek valami tuti módszert. :D
nagyon sehogy {20/L)
A kérdező hozzászólása: Kire gondoltál drágaság? A kérdésre légyszi!
az a baj igazából, hogy semmi sem használ.Hiába próbálsz mással ha õt szereted...tulajdonképpen csak a lyukat a szívedben, amit Õ hagyott (mindegy voltál-e vele...) próbálod betömni egy új kapcsolattal és igen csúnya vége lehet a másik fél részérõl is, ha rájön/jöttök erre, mert õ talán meg belédszeretett.:/
Igen, persze csak akkor, ha ezért nem kerülnék börtönbe meg hasonlók (egyelõre azt hiszem büntetik az ilyesmit).
nem
az x/16*54.99-es számú titkosított méraggel végeznék vele. (szenvedések nélkül öli meg kb 1 fél óra alatt) de nem tenném inkább bevetném a csaodaszert amirõl még nem írhatok mert nem biztos hogy beválna lehet hogy csak hosszabb és rosszabb szenvedést biztosítana. XD LOL Nem kísérleteznék semmivel inkább nem
neeem! nem tenném meg!!
Tényleg képesek lennétek végignézni és végighallgatni a saját anyátok, férjetek, gyermeketek reménytelen és kilátástalan vergõdését, könyörgéseit? Én nem tudom, hogy mit tennék, de tartok tõle, az sem aki most határozott nemmel felel. üdv.: hegedor
Megtenném, hisz könyörög. Vagyis biztos hogy nincs más megoldás, de csak akkor ha ugyis meghalna...Én sem, és szerintem ti sem szeretnétek ha fájdalmasan, és szenvednetek kéne a halállos ágyatokon. Hatudom, hogy igy neki könnyebb lessz, akkor, IGEN, megtenném... Ezér bárki elitélhet, de kétlem, hogy akárki végignézné az egyik szerette halálát és szenvedését.de ha igen, akkor a szive egy jégcsap...:S
Ez egy nagyon-nagyon kemény kérdés. Minden létezõt megtennék, hogy a szenvedéseit csökkentsem és megszépítsem az utolsó napokat, de nem tudnék (valószínûleg) ölni, még akkor sem, ha tudnám evvel csak segítenék neki.
Nem tenném meg mert az élet kiszámíthatatlan. Lehet hogy gyógyíthatatlan beteg de elõfordúlhat hogy megteszem és két napra rá bejelentik a nagy felfedezést : Igen megcsináltuk! Meg van az ellenszer!" Na akkor mi van?
ha nem kerülnék hüvösre és nem tudnák meg mások h én tettem szerintem meg ha naon szenved de csak kiméletesen ... :(
Hiszek abban, hogy az ember maga tudja a legjobban, mire van szüksége, úgyhogy megtenném.
Ha megtenném utánna magammal is végeznék
Nem tenném meg, mert ha ilyet kér tõlem, akkor nem is áll közel hozzám. Ha közel állna, nem akarná az én életem is tönkretenni.
Erre a kérdésre nem lehet jó választ adni.
igen. megvenném neki a mérget, odaadnám neki, és rajta áll, megissza-e
Kérem Istent, hogy ne állítsa elém ezt a próbát! Egy hónapra megkeményíteném a szívem. Örjöngenék a fájdalomtól belül de nem tenném meg. Tombolva követelném az orvosoktól, hogy enhítsék a szenvedését valamivel. Minden követ megmozgatnék érte de nem ölném meg. Bármilyen képtelenséget megtennék érte és neki de ezt nem tehetem meg ha... tudom, hogy "csak" egy hónap.
végig kellett nézném anyám halálát hónapokon keresztül. fájdalmak közepette, s a büszke nõbõl egy elesett zombi lett. mégegyszer nem csinálnám végig. ha ilyen helyzet állna elõ újra, s a valaki kérné tõlem, minden gondolkodás nélkül megtenném, de sosem bocsátanám meg magamnak, hogy megöltem, de azt sem, ha hagytam volna szenvedni. így legalább neki könnyebb lehet! ez egy nagyon kemény kérdés!
Megtenném, nem vagyok szadizmusra hajlamos, hogy végignézzem, ahogy a hozzám nagyon közel álló ember, az én hibámból a nap 24 óráját embertelen kínokkal küzdje végig.
Azt hiszem nem. Tudok egy hasonló esetrõl, amikor egy anya gyógyithatatlan beteg és nagyon szenvedõ lánya könyörgésére (ugy emlékszem 12-14 éves volt a kislány) a fürdõkádba áramot vezetve vetett véget a gyermeke életének. Annak idején (kb 15-16 éve) elég nagy port vert fel az ügy. Gyilkosságért elitélték az asszonyt, de az akkori köztársasági elnök kegyelmet adott.
nem tudom
nem tudnám senkivel megtenni.
valamilyen szinten tisztában van vele, szerintem ez alap dolog
Azért alap dolgokkal tisztában kell lenni, hiszen nagyon jó emelt biosz kell ahhoz, hogy fölvegyenek valakit, aminek elég nagy része embertan. Persze ez tényleg csak alap dolgokat ad. Nem oktatnak embertant állatorvosin-tudomásom szerint-. Amúgy humán orvosin tanítanak állatorvoslást? Szerintem szó sincs róla, szóval hülye kérdés. Azért állatorvos, mert az a szakterülete, de elég intelligens, magas mûveltségû embereket vesznek oda fel, pláne akik elvégzik (bekerülni sokkal nehezebb, mint egy vidéki orvosira és állatorvosin a magolás sem elég). Szóval szerintem megnyugodhatsz, bármelyik állatorvosis rendelkezik akkora mûveltséggel egészségtudományok terén, hogy tisztában legyen az elsõsegély nyújtással.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!