Találatok a következő kifejezésre: Valahol azt hogy ha (173 db)

Facebookon le tudom tiltani valahol a meghívókat? és azt, hogy ha likeolok egy képet akkor másoknak a közös idővonalán ne jelenjen meg?

Legjobb válasz: igen, de aprólékos... Ha kapsz egy meghívót, akkor azt letiltod. Innentõl arra a játékra, eseményre többet nem kapsz. Ezt minden alkalommal megteszed, amikor valaki meghív valahova. Egy idõ után már nem vagy csak néha néha kapsz értesítõt ilyesmirõl. Like. Én azt hittem, hogy ha lájkolok valamit/valakit akkor azt azért teszem, hogy mások is lássák, tetszik nekem az adott poszt. Ha nem akarod, hogy máshol is megjelenjen, tedd azt, amit én. Nevess rajta egy jót és lépj tovább. Ne lájkold, ne oszd meg, tartsd meg magadnak az érzést...

igen, de aprólékos... Ha kapsz egy meghívót, akkor azt letiltod. Innentõl arra a játékra, eseményre többet nem kapsz. Ezt minden alkalommal megteszed, amikor valaki meghív valahova. Egy idõ után már nem vagy csak néha néha kapsz értesítõt ilyesmirõl. Like. Én azt hittem, hogy ha lájkolok valamit/valakit akkor azt azért teszem, hogy mások is lássák, tetszik nekem az adott poszt. Ha nem akarod, hogy máshol is megjelenjen, tedd azt, amit én. Nevess rajta egy jót és lépj tovább. Ne lájkold, ne oszd meg, tartsd meg magadnak az érzést...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod. pontosan hl tudom letiltani? és a like-nál arra gondolok, hogy még anno hallottam, hogy valahogy el lehet rejteni. nem szoktam megosztani semmit, csak likeolok néha és nem akarom , hogy azt lássák, hogy miket lájkolok az üzenõfalon csak akkor ha rámennek a képre és ott látják..
A kérdező hozzászólása: megköszönés képpen ment a 'hasznos válasz'!
a meghívó jobb oldalára ha rámész az egérrel, megjelenik egy X. ezt ha megnyomod, akkor kidobja a lehetõséget, hogy mit szeretnél tenni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm! közbe találtam olyat, ahol konkrétan emberektõl lehet letiltani a játékmeghívásokat eseményeket..
A meghívókat úgy lehet letiltani, hogy rákattintasz a meghívóra és utána innen a játék fõoldalára kattintasz és letiltod. De le lehet tiltani úgy is, hogy nem a játékot tiltod le, hanem xy összes játékfelkérését. Azt, hogy lájkolsz valamit, már eleve látják jobb oldalt is a percrõl-percre részben (nem tudom mi a rendes neve). Az, hogy kinek a hírfolyamában jelenik ez meg, azt meg az dönti el, akié a hírfolyam. Minden ismerõsre be lehet állítani, hogy mennyi információra vagy kíváncsi róla. Minden esemény, csak a legfontosabb, életesemény, kedvelések, zene stb., ezt mind külön be lehet állítani. Ha õ kíváncsi arra, hogy te miket lájkolsz, akkor látja. Ha nem, akkor nem látja.
A kérdező hozzászólása: köszönöm! én is az üzenõfalra meg jobb oldalt arra a frissen történt események falra gondoltam. azt hittem, hogy el lehet rejteni valahogy. de akkor nem. köszönöm a válaszod! ez is hasznos volt!

Miért lehet az hogy ha a barátom kinyalja a puncim vagy ha megujjaz akkor van egy olyan pont valahol az ajkaknál hogy ha ott csinálja "remeg" a lábam? Van hogy egy folytába vagy megszakitásokkal

Szerintetek gáz?Mert engem valahogy zavar.19 éves vagyok és sz?z

Legjobb válasz: Dehogy gáz.A szervezeted ezt reagálja.Élvezed is ha jól gondolom :)

Dehogy gáz.A szervezeted ezt reagálja.Élvezed is ha jól gondolom :)
Fenét gáz, örülj neki és add át magad az élvezetnek!
Egyáltanán nem gáz. Úegalább a pasid tudja, hogy élvezed.
A kérdező hozzászólása: köszi :)

Mit jelent az, hogy ha térkövet raknak le valahol és azt mondják, hogy (homoktükör kialakítás) kell készíteni?

Legjobb válasz: mert a térkõ alá homok kerül. Arra teszik a követ, a hézagokat is besöprik homokkal. (már ha hagynak hézagot) nem pedig betonba, habarcsba ebbe abba teszik. Ezért ez a név.

mert a térkõ alá homok kerül. Arra teszik a követ, a hézagokat is besöprik homokkal. (már ha hagynak hézagot) nem pedig betonba, habarcsba ebbe abba teszik. Ezért ez a név.
Mert tükörsima homokalapra rakják /már aki ismeri a vízmértéket/.
Nem jó mindig vízbe rakni, mert közepes esõnél nem tud elfolyni a kert felé, csak elszívódik, áztatja a ház alapját. Két ház között meg 2-3 centis mély völgyesre érdemes rakni, hogy a vizet elvezesse. Ha betömörödik, akkor nem issza olyan gyorsan el az esõt és az nem is mindig szerencsés.

Miért van az, hogy ha viszket valahol és megvakarom, rögtön utána elkezd viszketni máshol?

És ha azt is megvakarom, utána újból elõjön valahol.

Legjobb válasz: Á, z tuti hogy pszihés! :)

Á, z tuti hogy pszihés! :)

Igaz az hogy ha valaki sokat gondol egy betegségre, az bekövetkezik, vagy csak a stressz okozza, hogy véletlenszerűen valahol kijön valami rajtunk?

Én hiszek a gondolat erejében, gyógyító hatásában, de nem abban hogy konkrétan tudunk valamire hatni, hanem abban hogy ha jól érezzük magunkat, pozitívak vagyunk, boldogok, akkor jobban működik a szervezetünk, immunrendszerünk, stb. Ha viszont csak rosszra és félünk, akkor stresszelünk, ami meg persze nem jó, és betegséget okoz ( gyakorlatilag bármilyet) De azt nem tudom elképzelni hogy valakinél pont az jön ki, amitől konkrétan fél, csak hogy a stressz, szorongás idővel okoz valamit véletlenszerűen.

Legjobb válasz: Stressz okozza a legtöbb betegséget, de a vonzás törvénye alapján másik is igaz lehet, de ez még nincs bizonyítva. :-)))

Stressz okozza a legtöbb betegséget, de a vonzás törvénye alapján másik is igaz lehet, de ez még nincs bizonyítva. :-)))

Miért van az, hogy ha egy idegen lányt leszólítok valahol, akkor nem tudok elég gátlástalan és laza lenni, nem tudom magamat adni, míg neten meg megy ez nekem?

Mert aza baj, hogy így csak neten tudom elérni, hogy belém zúgjanak a lányok, élőben meg tök unalmas, jó fiú vagyok, mintha nem merném magamat adni, neten meg olyan jól megy, hogy nem egy lány lett már sezrelmes belém meg akarnak járni velem stb, pedig még csak helyes fiú sem vagyok, de élőben teljesen gáz, pedig azért lenne jó élőben ismerkedni, mert a neten sok lány messze él tőlem, távkapcsolatot meg nem akarok. Most ott tartok, hogy két lány is nyaggat, hgoy utazzak már le hozzá, mert nagyon szeretnének már látni meg hát folyton keresnek, hiányolnak. De hogy miért nem tudom magamat adni csak úgy egy ismeretlen lány leszólításásál, sőt sokszor ilyen csendes leszek, leblokkolok, mondjuk gondoltam arra is, hogy a külsőm miatt van ez, mert hát sosem voltam megelégedve a külsőmmel. De például, amikor lányt neten ismertem meg és taliztunk, ott meg érdekes mód megint tudtam magamat adni és nem blokkoltam le. MOndjuk sokszor úgy érzem, ha idegen lányhoz megyek oda, hogy ő nem kiváncsi rám és nem akar velem ismerkedni, szinte bebeszélem magamnak, ezt is a külsőm miatt érzem. Pedig nem vagyok már szűz fiú, sőt több lánnyal is volt dolgom, persze ezek mind netes kezdeményezséből jöttek össze.

Legjobb válasz: akkor utazz le, majd belejössz, ha eleget csinálod

akkor utazz le, majd belejössz, ha eleget csinálod
olyan, mint az iskola. jobb szeretsz írásban felelni, mint szóban.. írásban ott a puska csalóknak..
net nem nehéz kemény legénynek lenni...
Erõltesd meg magad és ugorj bele a face-to-face beszélgetésekbe.
Élõben ha ugyanazt elõadnád a csajok 99%-a szó nélkül otthagyna. Õk is nyitottabbak neten.
Nekem még a hangom is elváltozik olyankor...
Durva csajok lehettek ha neten keresztül ráálltak a dologra :S Hova süllyed a világ... 19/L

Igaz az, hogy az első 8 hét a legkockázatosabb? Valahol olvastam, hogy ha már van szívhang, kb.2 %-ra csökken a vetélés kockázata. Hihetek ezeknek?

Lassan 9 hetes leszek, és olyan jó lenne megnyugodni, hogy nem lesz semmi gond.

Legjobb válasz: Én az elsõ 12 hetet tudom.Utána valamelyest csökken az esély. 7 heteske:)

Én az elsõ 12 hetet tudom.Utána valamelyest csökken az esély. 7 heteske:)
Én írtam itt egy válaszba ezt a 2%-ot, én a Terhesség félelem nélkül c. könyvben olvastam...
A kérdező hozzászólása: És ez szerinted tényleg így van?
A kérdező hozzászólása: Köszi! Ez aranyos volt!
Az elsõ babám, aki talán bébi sem volt, mert csak petezsák fejlõdött, hamar elment. Rögtön az elején gyanús volt sajnos. A másodikkal, aki ma egész nap meg sem áll a hasamban, az elején a 7. héten véreztem egy negyed órát. Kiderült a testvért veszítettük el. De szerencsére õ megmaradt nekünk. Én a 14. hét után nyugodtam meg igazán, hogy akkor vele minden rendben lesz. Azóta talán aggódni sem igazán aggódtam, hiszen tudom õ már velünk akar maradni :) . Ha nem volt eddig semmi bajod, ne aggódj!!! Na jó egy kicsit lehet, mert úgy várandós a várandós :) .

Miért van az, hogy ha erősen fújok valamit (pl. egy lufit), akkor hirtelen "felmegy a levegő", valahol a fülem alá?

Pontosan nem tudom hogy hívják ezt a helyet, az állkapcsom hátulja, majdnem a fülem alatt. Erősen fújok, és csak annyit érzek, hogy odaáramlik a levegő a nagy nyomás hatására (jobban mondva: ilyen érzésem van, mint ha ez történne). NEM FÁJ, csak elég kellemetlen érzés. Egy perc alatt elmúlik. Egész életemben ezért utáltam lufit fújni :)

Mi a közhely? Közhely az hogy "mint ha már láttalak valahol"? Vagy ez mi?

Legjobb válasz: A közhely olyan gyakran használt kifejezés, vagy forma ami értelmét vesztette és unalmas, mert ezerszer látott, hallott ezért kiszámítható, illetve ötletszegény. Fontos hogy udvariassági gesztusuk (mint kézfogás, megszólítási formák), specifikus meghatározó dolgok melyeknek funkciójuk van nem lehetnek közhelyek. pl: karakterek alkalmazása mint buta szõke babrózsaszín miniben, falábu kalóz kezében kincses térképpel, papagájjal a válán. Ha a "mint ha már láttalak valahol" célja beszélgetés kezdeményezése, akkor közhely.

A közhely olyan gyakran használt kifejezés, vagy forma ami értelmét vesztette és unalmas, mert ezerszer látott, hallott ezért kiszámítható, illetve ötletszegény. Fontos hogy udvariassági gesztusuk (mint kézfogás, megszólítási formák), specifikus meghatározó dolgok melyeknek funkciójuk van nem lehetnek közhelyek. pl: karakterek alkalmazása mint buta szõke babrózsaszín miniben, falábu kalóz kezében kincses térképpel, papagájjal a válán. Ha a "mint ha már láttalak valahol" célja beszélgetés kezdeményezése, akkor közhely.
A közhelyek szerintem olyan "örökigazságok" amiket annyit használunk hogy már elkoptak ugyanakkor mégis igazak.Én pl szeretem a közhelyeket használni.
Szeretek közhelyeket használni..Így jobban hangzik :)
Ami a füleden megy be és a könyöködön jön ki :D ;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!