Találatok a következő kifejezésre: Valahol azt ha (391 db)

Ha a Mozillám úgy van beállítva, hogy Egyéni beállításokat használ az előzményeknél akkor valahol meg tudom nézni valahol az 1-2 napja látogatott oldalakat?

NAGYON FONTOS LENNE!! :S

Legjobb válasz: Nem nagyon értem. Az egyéni beállításokat az elõzményekhez a Beállítások-Adatvédelem alatt lehetett átállítani. Ha ott az alapértelmezettõl eltérõ beállítást adtál meg, akkor az elõzményeket úgy kezeli.

Nem nagyon értem. Az egyéni beállításokat az elõzményekhez a Beállítások-Adatvédelem alatt lehetett átállítani. Ha ott az alapértelmezettõl eltérõ beállítást adtál meg, akkor az elõzményeket úgy kezeli.
A kérdező hozzászólása: De én nem adtam meg semmilyen egyénit, és már sokszor visszaállítottam, hogy megjegyezze, de mindig magától visszaállítódik!
Az pedig nem állítódik át magától, hacsak nem valami vírusod van. Ha olyan karbantartót futtatsz (Pl. CCleaner) amiben be van jelölve az elõzmények törlése, akkor is eltûnik.

Az europarkban tudok valahol cipzárat venni? Vagy valahol kispesten? Ha igen akor hol?

Legjobb válasz: Cipzárat rövidáru boltban tudsz vásárolni, ilyen üzlet sem az Europarkban, sem más bevásárlóközpontban nincs egyelõre. Így elsõre ezt találtam Kispesten, de ha kicsit keresel te is a Google-lel, biztos találsz a lakhelyedhez közelebbit is:) http://www.boltapro.hu/index.php?page=/hirdetesek/hirdetes.p..

Cipzárat rövidáru boltban tudsz vásárolni, ilyen üzlet sem az Europarkban, sem más bevásárlóközpontban nincs egyelõre. Így elsõre ezt találtam Kispesten, de ha kicsit keresel te is a Google-lel, biztos találsz a lakhelyedhez közelebbit is:) http://www.boltapro.hu/index.php?page=/hirdetesek/hirdetes.p..

A Szulejmánban Nigár és Ibrahim pasa gyerekét tényleg megöli Hatice? Csak mert valahol azt olvasom hogy nem valahol meg igen. Ha megöli mikor még babaként?

Legjobb válasz: Nem...Nigárnak azt mondják hogy halva született de közben Hatice titokban neveli.A valóságban meg Szulejmán megölette Ibrahim összes gyerekét.

Nem...Nigárnak azt mondják hogy halva született de közben Hatice titokban neveli.A valóságban meg Szulejmán megölette Ibrahim összes gyerekét.

Miért lehet az hogy ha a barátom kinyalja a puncim vagy ha megujjaz akkor van egy olyan pont valahol az ajkaknál hogy ha ott csinálja "remeg" a lábam? Van hogy egy folytába vagy megszakitásokkal

Szerintetek gáz?Mert engem valahogy zavar.19 éves vagyok és sz?z

Legjobb válasz: Dehogy gáz.A szervezeted ezt reagálja.Élvezed is ha jól gondolom :)

Dehogy gáz.A szervezeted ezt reagálja.Élvezed is ha jól gondolom :)
Fenét gáz, örülj neki és add át magad az élvezetnek!
Egyáltanán nem gáz. Úegalább a pasid tudja, hogy élvezed.
A kérdező hozzászólása: köszi :)

Ha Amerikából (a Victoria's Secret-ből) rendelnék magamnak bikinit, azután kellene vámot fizetnem? Kb.100USD lenne, valahol azt olvastam hogy 150EUR alatt és saját célra nincs vám&áfa, ez igaz lehet?

Legjobb válasz: Ez ugy van, hogy minden nem-Eus orszagbol erkezo csomag, aminek az erteke tobb mint 21 dollar, az vamkoteles. De nincs emberuk es idejuk minden egyes csomagot megallitani es vamkezelni, ezert csak szuro proba szeruen allitanak meg csomagokat. Ha a tiedet megfogjak, akkor kuldenek egy levelet, hogy hol kell befizetned a 25%-os afat (ennek pontosan nezz utana) es ha kifizetted, akkor kiszallitjak a csomagodat. De ha szerencsed van, akkor a kutya nem nezi a cuccodat es a postas kiszallitja es orulsz. En kuldtem tobbszor cuccot Mo-ra es eddig egyet nem fogtak meg. A parom altal kuldott csomagokbol mar 3-at is megallitottak es miutan anyukaja fizetett, keszhezkapta a csomagot. De hivd fel a vamhivatalt es majd ok megmondanak minden infot! Pontosabbat mint mi itt a gyikon.

Ez ugy van, hogy minden nem-Eus orszagbol erkezo csomag, aminek az erteke tobb mint 21 dollar, az vamkoteles. De nincs emberuk es idejuk minden egyes csomagot megallitani es vamkezelni, ezert csak szuro proba szeruen allitanak meg csomagokat. Ha a tiedet megfogjak, akkor kuldenek egy levelet, hogy hol kell befizetned a 25%-os afat (ennek pontosan nezz utana) es ha kifizetted, akkor kiszallitjak a csomagodat. De ha szerencsed van, akkor a kutya nem nezi a cuccodat es a postas kiszallitja es orulsz. En kuldtem tobbszor cuccot Mo-ra es eddig egyet nem fogtak meg. A parom altal kuldott csomagokbol mar 3-at is megallitottak es miutan anyukaja fizetett, keszhezkapta a csomagot. De hivd fel a vamhivatalt es majd ok megmondanak minden infot! Pontosabbat mint mi itt a gyikon.

Gond ha 11 hónaposan hátrafelé mászik. Előre csak pár lépést tud megtenni. Felállni csak a térdelésig jutott. Valahol azt olvastam, hogy nem olyan jó, ha hátrafelé másznak, de azt nem találtam sehol, hogy miért?

Legjobb válasz: Szia, lehet, hogy én írtam. Én egy Dévénys gyógytórnásztól hallotam mikor a miénket hordtuk. Õ mondta, hogy ne hadjuk hátra fele mászni és, hogy akadályozzuk meg ha így akar mászni. És õ mondta azt is, hogy 10 hónapos koráig kell megtanulni mászni és tõle hallotam azt is, hogy baj ha kihadja a mászást.Igaz ezzel ellentétesen a védõnõnk meg azt mondta, hogy a legtöbb kisbaba elõször hátrafele kezd el mászni. Ezért is lepõdtem meg annyira mikor masszásra vittük és pont az ellenkezõjét állította. Mindenesetre én azért megnézetném a saját magam megnyugtatása végett egy szakemberrel. Az enyém most 10 hónapos és már jár. Egy kicsit le vagytok maradva. Pedig az enyém is le volt maradva.Fõleg olyanoknak ajánlják a Dévényi módszert akiknek hosszú volt a vajúdás vagy korábban jött a pici a kelleténél.Esetleg megpróbálhatod elvinni, sok okos dolgot megtudsz az elsõ alkalommal akkor úgy is csak felmérik a gyereket.

Szia, lehet, hogy én írtam. Én egy Dévénys gyógytórnásztól hallotam mikor a miénket hordtuk. Õ mondta, hogy ne hadjuk hátra fele mászni és, hogy akadályozzuk meg ha így akar mászni. És õ mondta azt is, hogy 10 hónapos koráig kell megtanulni mászni és tõle hallotam azt is, hogy baj ha kihadja a mászást.Igaz ezzel ellentétesen a védõnõnk meg azt mondta, hogy a legtöbb kisbaba elõször hátrafele kezd el mászni. Ezért is lepõdtem meg annyira mikor masszásra vittük és pont az ellenkezõjét állította. Mindenesetre én azért megnézetném a saját magam megnyugtatása végett egy szakemberrel. Az enyém most 10 hónapos és már jár. Egy kicsit le vagytok maradva. Pedig az enyém is le volt maradva.Fõleg olyanoknak ajánlják a Dévényi módszert akiknek hosszú volt a vajúdás vagy korábban jött a pici a kelleténél.Esetleg megpróbálhatod elvinni, sok okos dolgot megtudsz az elsõ alkalommal akkor úgy is csak felmérik a gyereket.
Nem értem, mi rosszat írtam, nem hiszem, hogy egy ekkora babának már esetleg kötelezõ lenne mindent tudnia..jó, akkor csak vidd fejlesztésre, úgyis most ez a divat, hogy mindenki Dévény-tornára jár... A 4. babámmal vagyok itthon, így láttam már ezt-azt és azt is tudom, hogy minden baba máshogyan fejlõdik, egyiket sem szabad a másikhoz hasonlítgatni.. na, mindegy, te tudod..
Köszi, nem rád értettem..
Egyáltalán nem baj, ha egyelõre még keveri a "sebességet", majd rá fog arra is, jönni, hogy hogyan kell elõre felé haladni. Hagyd, hogy a maga ütemében fejlõdjön, mindennek el fog nála is jönni az ideje. Neki kell rájönnie mindennek a "titkára".
A kérdező hozzászólása: Köszi.
A kérdező hozzászólása: számomra a válaszod hasznos volt, nem én pontoztalak le.

Milyen az, ha a pocakban hiperaktív a baba? Tegnap olvastam valahol, hogy olyankor is azonnal orvoshoz kell menni mert bajt jelenthet.

Az én picim nagyon aktív,néha majd kirúgja az oldalam,de szerintem ez normális.

Legjobb válasz: Hmmmm....én még nem hallottam, hogy orvoshoz kell menni, ha túl aktív a pici. Tényleg így van? Nem tudom. Nekem is borzasztóan aktív! Mondtam is, hogy már elõre félek, hogy nem lesz egy perc, sõt....egy pillanat nyugtom sem , ha idekint is ilyen lesz. :) Bár nagyon aktív a pocaklakóm, de nem érzem kórosnak. Inkább csak kellemetlen, hogy õ nem mindig akkor akar aludni, amikor én! :) Hogy az oldalad is majd kirúgja néha? Hát errõl én is tudnék mesélni. Azért ha aggódsz, említsd meg a dokinak. 26 hetes kismami

Hmmmm....én még nem hallottam, hogy orvoshoz kell menni, ha túl aktív a pici. Tényleg így van? Nem tudom. Nekem is borzasztóan aktív! Mondtam is, hogy már elõre félek, hogy nem lesz egy perc, sõt....egy pillanat nyugtom sem , ha idekint is ilyen lesz. :) Bár nagyon aktív a pocaklakóm, de nem érzem kórosnak. Inkább csak kellemetlen, hogy õ nem mindig akkor akar aludni, amikor én! :) Hogy az oldalad is majd kirúgja néha? Hát errõl én is tudnék mesélni. Azért ha aggódsz, említsd meg a dokinak. 26 hetes kismami
Az én babám is szörnyen sokat mocorgott odabenn-szinte csak az látszott, hogy állandóan mocorog a hasam.Szerintem ez is az egyik véglet, vagy semmit, vagy nagyon sokat.gondolom itt azért másnak/másképp is érzik az anyukák a mocorgást. Mellesleg sose kérdezett ilyent az orvosom, anno. És nekem mióta megszületett, azóta se bír egy helyben megmaradni :-) keze lába ficereg állandóan
A kérdező hozzászólása: Most látom, hogy ismételtem magam a végén: TIMMERMANNnál olvastam, a magzatmozgás számolásánál említette.Nem jó ha nem mozog, ezt tudjuk.Itt írta a másik végletet is: 2 szóval jellemezte hiperaktív és vergõdik. Néha megsoroz a törpe az igaz, de nem hiszem hogy ez sok lenne.Fogalmam sincs milyen lehet amirõl írt.
A kérdező hozzászólása: http://www.timmermann.hu/site/letoltesek/magzatmozgasok.pdf?.. Bemásoltam a linket az a biztos, ha olvassátok jobban értitek. Köszke a válaszokat!
Az én babómnál is volt egy éjszaka, hogy az átlagosnál jobban(sõt nagyon gyorsan és erõsen) rugdosott, mozgolódott.Én megemlítettem a dokinak, azt mondta ne aggódjak emiatt, elõfordul az ilyen.Az egyik ismerõsömnek is csinált ilyet a babája a pociban, teljesen egészséges kisfiút szült. Jó babavárást! :) 32.hetes kismama
Hát kérdezõ, te nagyon beteg vagy...
Bírom az ilyen elvetemült, elborult kérdéseket, a kérdezõkben soha nem lehet csalódni, minig tudnak nagyobb hülyeséget kérdezni...
Neked most mi jár a fejedben? Verseny folyik itt, hogy ki tud nagyobb baromságot kérdezni csak én nem tudok róla?
Egyszerûen hülye Magyarország, de ennyire nem! Amúgy meg a közeli lakosok robbantanák fel vagy tennék tönkre a hangszórókat! (Amúgy max de tényleg MAX 10 km-ig lehetne hallani! MAX de az is sok!
És miért tennénk ilyent? Hogy visszajöjjenek a labancok? A határmentiek nem azt gondolják, hogy de jó Magyarországon élni, hanem azt, hogy a tetüládák átjárnak ide lopni autókat, mezõgazdasági gépeket, traktorokat, aztán még most aludni sem hagynak a hülye hangszóróikkal...
Szerintem meg lufikra kellene propagandacetliket rakni, hogy milyen jó hely Magyarország, ide érdemes költözni és befektetni a pénzüket. Az a baj, hogy általában északnyugati szelek fújnak :)
(A sok ripacs hungarofób!) Egyébként értelme ennek mi? Semmi, inkább haszos dolgon agyalj a hülyeség helyett!
A határszélen lakók (fõleg a magyarok, mert az õ oldalukon lenne hangos) vernék szét egy pillanat alatt. Arra gondoltam, hogy ennél ostobább ötlet nem nagyon létezik, de az a baj, hogy néhány kérdezõ bebizonyítja, hogy mindig van lejjebb...
Röhögés elleni tablettákat meg citromot osztogathatna a határszélen.

Az életvonal akkor jelent balesetet vagy nagy változást ha teljesen elszakad valahol vagy ha csak elhalványul?

Legjobb válasz: És aki elveszíti a kezét és nincs életvonala...akkor az nem él?

És aki elveszíti a kezét és nincs életvonala...akkor az nem él?
A kéz elemzése ettõl összetettebb!!!!Minden jel, vonal, domb, stb. összefügg.Egyben kell nézni mindent.Nem lehet így, h kiemelsz 1 részt.Nekem min2 oldalon szakadt, és élek.....
ha fiú vagy akkor túl sokat hokizol, ha lány vagy akkor több fszt fogsz, mint kilincset. ez a baj, semmi baleset nyugi! ez a tenyerezés egy nagy marhaság. kb RTL klub asztroshow szindróma: - Jónapot Marika vagyok 57 éves. Azt szeretném kérdezni, hogy Attila fiamnak aki 24 éves sikerülni fog e a nyelvvizsgája? - Máris nézem Marika.... Igen már látom, sikerülni fog, de (és itt jön a lényeg) NAGYON SOKAT KELL RÁ TANULNIA. hát most komolyan.. én ezt ingyen megmondtam volna neki. KAMU a tenyérjóslás is!
Na nemá komolyan? fogsz egy bicskát húzol vele egy nagy csíkot és örök életû leszel

Vissza lehet olvasni valahol az elküldött üzeneteket, ha a telefonból már ki vannak törölve? Tmobile-tól le lehet kérni vagy csak a részletes számlát hogy kinek lett elküldve?

Legjobb válasz: Ha törölve lett, akkor az nincs többé. Az sms-eket nem tartják számon hogy mikor és kinek küldted.

Ha törölve lett, akkor az nincs többé. Az sms-eket nem tartják számon hogy mikor és kinek küldted.
A kérdező hozzászólása: De számon tartják ha kérsz részletes számlát, azon látszódik hogy melyik számramikor küldted.Engem csak az érdekelne h magát a szöveget is le lehet kérni ami írva lett?
A szöveget nem lehet elkérni, mivel 2 példányban létezik. Egy a küldõ készülékén, egy a tiéden. A rendszerben a szöveg nincs tárolva, csak a kézbesítés pillanatáig, ha pedig a kézbesítés 48 óráig nem sikerült egyszerûen törlik a várólistáról. A telefonodon nincs lehetõség már többé visszaállítani. Ha fontos, beszéld meg a küldõvel, hogy mit írt benne.
A kérdező hozzászólása: Köszi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!