Találatok a következő kifejezésre: Valahogy nem letiltani az (5 db)

Menj be a szolgáltatóhoz, és tiltsd le az adatforgalmat! Az én C3-mom is ilyen költekezõ...

Valahogy nem lehetne letiltani az ilyen válaszadókat, akik így válaszolnak "ööö"?

Legjobb válasz: Ööö...Szerintem olvasd el, mi áll a szóban forgó 3 betû után. Lehet, hogy valami értelmeset írnak??? Mindenesetre én még ilyen kezdetû választ nem olvastam itt. :)))

Ööö...Szerintem olvasd el, mi áll a szóban forgó 3 betû után. Lehet, hogy valami értelmeset írnak??? Mindenesetre én még ilyen kezdetû választ nem olvastam itt. :) ))
Azért az sem kutya, aki halmozza az írásjeleket, vagy csupa nagybetûvel ír. Vajon beszélni is így szoktak?
ööööö aha, simán!
ööö... hogy lehet irásjelekkel beszélni? "ez jó vót kettöspont kisvonal zárojel zárójel zórojel" ??????
Nem tudom, de azokat is ki lehetne tiltani aki bármilyen kérdésre azt írják. "Terhes vagy".
Meg az összes tinit a 18+ topikból, valamint az összes embert, aki negatív IQ-val rendelkezik és képtelen helyesen írni a saját anyanyelvén.

Üdv mindekinek. Szeretnék újra telepíteni egy gépet, de tele van rakva minden tûzfallal és nem tudom letiltani õket, nem lehetne valahogy az egészet egyszerre?

Legjobb válasz: ha ilyent kérdezel,akkor te még nem tudod újratelepíteni a gépet, -merthogy a tûzfalnak ehhez semmi köze,

ha ilyent kérdezel, akkor te még nem tudod újratelepíteni a gépet, -merthogy a tûzfalnak ehhez semmi köze,
szerintem bízd egy olyan embere aki csinált már ilyet, semmi közel az állítólagos tûzfalakhoz
Így van, akár milyen tûzfal van rajta, a format C: mindent kinyír/letöröl.


Az Iwiwen nem lehet valahogy letiltania klubüzeneteket? Mert nem akarok a klubbokból ahova be vagyok lépve állandóan üzeneteket kapni mert idegesít.

Legjobb válasz: Ahogy belépsz a jobb felsõ sarokban a beállításoknál csak kiveszed a klubüzeneteknél a pipát és kész...

Ahogy belépsz a jobb felsõ sarokban a beállításoknál csak kiveszed a klubüzeneteknél a pipát és kész...
A kérdező hozzászólása: Kivettem már rég de akkor is kapok klubbüzeneteket valamiért.

Mit lehet megtudni az IP címből? Nem lehet valahogy "letiltani", hogy ne lássák?

Lakhely, telefonszám, teljes név...? Ugye nem?! Mert akkor gáz van :|

Legjobb válasz: Attol függ, hogy kinek. A rendõrség meg tudja mondani a nevet, címet, ha valami bûncselekmény miatt elkéri ezeket azadatokat a szolgáltatódtól. "Sima" emberek nem tudják meg IP cím alapján a lakcímedet. Elrejteni el lehet, ha proxyn keresztül netezel, persze ekkor meg a proxy azdája adhatja ki a rendes IP cimedet, és ott vagyunk, ahol elõbb.

Attol függ, hogy kinek. A rendõrség meg tudja mondani a nevet, címet, ha valami bûncselekmény miatt elkéri ezeket azadatokat a szolgáltatódtól. "Sima" emberek nem tudják meg IP cím alapján a lakcímedet. Elrejteni el lehet, ha proxyn keresztül netezel, persze ekkor meg a proxy azdája adhatja ki a rendes IP cimedet, és ott vagyunk, ahol elõbb.
Az elõzõt a pontos lakcímre értettem, a várost valószínõleg bárki be tudja azonosítani.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi. Nem nem követtem el bûncselekményt:D Csak egy barátnõmmel szivattunk egy srácot az évfolyamból, az meg azt mondta, hogy "gratulálok, de ebbõl a beszélgetésbõl (msn-en beszéltünk) simán kiszedtem az ip címeteket. úgyhogy pár nap múlva várjatok vendégségbe :) " és ha kiderül, amiket írtunk neki... háát nem tudom :S csak az a baj, hogy a gépemre nem tudok védelmezõ programokat lementeni, mert valami baja van :S...
Figyu, õ is csak szivatott. Az életbe nem fog megtalálni... Ez biztos.
Kizárt, hogy az IP alapján megtalálna, ugyanis a net szolgáltatód csak nagyon indokolt esetben (pl. bûncselekmények utáni nyomozás) adhatja ki, már ha kiadja. Ugyanis Pl. a warez razziák során sem szokták kiadni az IP-ket, hiába kérik a hatóságok. Ezt szolgáltatója válogatja.
A kérdező hozzászólása: Hú köszi... ettõl lenyugodtam:) Nah akkor várom a házunkhoz... :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!