Találatok a következő kifejezésre: Valahogy nem letiltani (15 db)

Ha van több citromail-es címem, hogy tudnám őket egyesíteni? Illetve, valahogy nem lehet e-mail címeket letiltani, hogy tőlük ne kapjak e-mailt?

Gondolok itt spam-ekre, va olyan cím, ahonnan napi szinten kapok.

Legjobb válasz: Válassz ki magadnak egyetlen citromailos címet, amire ne tegyél szabályt. A többire pedig tegyél olyan szabályt, hogy minden levelet küldjön tovább, erre az egy címre. Azonkívül beállíthatsz olyan szabályt is, hogy megadott címrõl érkezõ levelet továbbítsa a kukába. Azt nyilván nem tudod beállítani, hogy mások ne küldjenek e-mailt.

Válassz ki magadnak egyetlen citromailos címet, amire ne tegyél szabályt. A többire pedig tegyél olyan szabályt, hogy minden levelet küldjön tovább, erre az egy címre. Azonkívül beállíthatsz olyan szabályt is, hogy megadott címrõl érkezõ levelet továbbítsa a kukába. Azt nyilván nem tudod beállítani, hogy mások ne küldjenek e-mailt.
"Azt nyilván nem tudod beállítani, hogy mások ne küldjenek e-mailt." Így van, viszont szûrõt beállíthatsz (legalábbis GMail-ben lehet, Citromail-ben nem tudom), hogy ha a feladó XY, akkor törölje a levelet.

Valahogyan nem tudom magam letiltani a Facebookról, hogy X ideig ne tudjak fellépni rá?

Tudom, hogy hülyén hangzik, de egyszerűen nem haladok a szakdogámmal és megőrjít :D

Legjobb válasz: Nem kell tiltani, egyszerûen csak nem kell fellépni.

Nem kell tiltani, egyszerûen csak nem kell fellépni.
https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/blocksite/ telepíted ezt a firefox kiegészítõt, beállítod, hogy a facebook-ot blokkolja és kész.
Menj be a szolgáltatóhoz, és tiltsd le az adatforgalmat! Az én C3-mom is ilyen költekezõ...


Valahogy nem lehetne letiltani az ilyen válaszadókat, akik így válaszolnak "ööö"?

Legjobb válasz: Ööö...Szerintem olvasd el, mi áll a szóban forgó 3 betû után. Lehet, hogy valami értelmeset írnak??? Mindenesetre én még ilyen kezdetû választ nem olvastam itt. :)))

Ööö...Szerintem olvasd el, mi áll a szóban forgó 3 betû után. Lehet, hogy valami értelmeset írnak??? Mindenesetre én még ilyen kezdetû választ nem olvastam itt. :) ))
Azért az sem kutya, aki halmozza az írásjeleket, vagy csupa nagybetûvel ír. Vajon beszélni is így szoktak?
ööööö aha, simán!
ööö... hogy lehet irásjelekkel beszélni? "ez jó vót kettöspont kisvonal zárojel zárójel zórojel" ??????
Nem tudom, de azokat is ki lehetne tiltani aki bármilyen kérdésre azt írják. "Terhes vagy".
Meg az összes tinit a 18+ topikból, valamint az összes embert, aki negatív IQ-val rendelkezik és képtelen helyesen írni a saját anyanyelvén.

Gmailon nem lehet valahogy letiltani egy "oldalt" aki folyamatosan új híreket küld nekem?

Nos arról van szó, hogy van egy ún. fotolia nevezetû oldal ahova regisztárltam, feltöltöttem képeket (amik végül nem lettek elfogadva, de ez teljesen lényegtelen) A baj csak az, hogy már nem is használom ezt az oldalt, és nem szeretnék nap mint nap ilyen leveleket kapni. Nem lehetne beállítani, hogy ezek az üzenetek ne jelenjenek meg nálam/ azonnal törlõdjenek? Köszönöm

Legjobb válasz: Nézd meg a levelet --> képek megjelenítése --> Keress valami olyat amire rá tudsz kattintani a levélbe Nem kérek leveleket vagy hírlevél letiltása vagy leiratkozás a hírlvélõl ilyesmi Ha nem találsz ilyet Másik megoldás belépsz oda ahova regisztráltál beállítások hírlevél bejelölöd, hogy NEM kérsz hírlevlet

Nézd meg a levelet --> képek megjelenítése --> Keress valami olyat amire rá tudsz kattintani a levélbe Nem kérek leveleket vagy hírlevél letiltása vagy leiratkozás a hírlvélõl ilyesmi Ha nem találsz ilyet Másik megoldás belépsz oda ahova regisztráltál beállítások hírlevél bejelölöd, hogy NEM kérsz hírlevlet

Nem kívánatos reklámok jelennek meg folyton a telfonomon (samsung galaxy S3) hogyan tudnám ezt valahogyan letiltani?

Nos van egy ilyen telefonunk és mindig kiírja hogy épp most tölt le (magától) ezt meg azt ezen kívül folyton reklámok ugranak fel...egy kicsit idegesítõ már tudna valaki segíteni?

Tumblr-n nem lehet ezt valahogy letiltani?

Az van, hogyha beírok valamit pl.: horse, akkor nem csak lovakat ad ki, hanem km.. 18 as karikás képeket. Azt tudom h deviantarton belehet állítani, hogy ezeket ne jelenítse meg. Itt belehet-e, és hogyan?

Legjobb válasz: Ez engem is rettentõen zavar de nem hiszem hogy be lehet állítani sajnos. :// Minden esetre ha azóta megoldást találtál rá, kérlek, szólj. :)

Ez engem is rettentõen zavar de nem hiszem hogy be lehet állítani sajnos. :// Minden esetre ha azóta megoldást találtál rá, kérlek, szólj. :)
még az elején mikor regisztrálsz, akkor kell megadni a kort, valószínûleg nem a valóst írtátok be, de szerintem már nem lehet utólag módosítani, esetleg jelenteni azokat a képeket és akkor lehet, hogy felhozza azt is hogy egyáltalán ne legyenek 18+as képek de ez csak tipp, mert még nem volt ilyen problémám:)

Üdv mindekinek. Szeretnék újra telepíteni egy gépet, de tele van rakva minden tûzfallal és nem tudom letiltani õket, nem lehetne valahogy az egészet egyszerre?

Legjobb válasz: ha ilyent kérdezel,akkor te még nem tudod újratelepíteni a gépet, -merthogy a tûzfalnak ehhez semmi köze,

ha ilyent kérdezel, akkor te még nem tudod újratelepíteni a gépet, -merthogy a tûzfalnak ehhez semmi köze,
szerintem bízd egy olyan embere aki csinált már ilyet, semmi közel az állítólagos tûzfalakhoz
Így van, akár milyen tûzfal van rajta, a format C: mindent kinyír/letöröl.

Nem lehet valahogy letiltani ezt a retkes spammer oldalt?

Citromailra folyton küldözgetnek ilyen "Géza" "Istváni Tünde" "Nagy László" néven, hírleveleket vagy miket. Ha rámegyek, hogy leiratkozás, akkor küldenek másik néven... Már nem egyszer töröltem ki emiatt fontos levelet...

Legjobb válasz: csinálj g-mail fiókod, oda nem jönnek spam-ek

csinálj g-mail fiókod, oda nem jönnek spam-ek
A levelezõdben be kell állítanod a spamszûrést.

Lg optimus l3-ban a gyári 1gb-t nem lehet valahogy letíltani?

Így sok játékot nem lehet felrakni mert a játék a telefon gyári memóriáját érzékeli az sd-nek és azt írja hogy nincs elég hely stb.. ez valahogy megoldható?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!