Találatok a következő kifejezésre: Valahogy el kerülni, hogy (7 db)

Sims 3-ban el lehet valahogy kerülni, hogy a híresség simedet ártatlanul vádolják pletykákkal?

Gondolok itt arra, hogy bunyóba keveredett, nyilvánosan bevizelt, letartóztatták, stb...

Legjobb válasz: Azt hiszem nem, de ha már bajba keveredett, akkor el mehet a bíróságra becsületsértési pert indítani, vagy lefizethet egy lesifotóst. Én ezeket szoktam csinálni.

Azt hiszem nem, de ha már bajba keveredett, akkor el mehet a bíróságra becsületsértési pert indítani, vagy lefizethet egy lesifotóst. Én ezeket szoktam csinálni.
A kérdező hozzászólása: Ja, oké, kösz a tippet.

Valahogy el lehet kerülni, hogy berepedezzen a terhesség alatt a bőröm a tágulástól?

Esetleg kenjem valmaivel a hasam/combom/fenekem/mellem az elejét?l kezdve, hogy ezt elkerüljem? Milyen krémet javasoltok? Most vagyok a 11. hét végén és mindent meg szeretnék tenni, hogy minimálisra csökkentsem ennek az esélyét.

Legjobb válasz: Használj testápolót vagy babaolajat vagy lehet kapni speciális terhességi krémeket is a csíkok ellen. Én csak sima testápolót hasznlok, egyelõre még nincsenek csíkjaim, remélem nem is lesznek. Ahogy hallottam ez nagyon alkatfüggõ, van aki nem keni magát semmivel és egy darab csíkja sincs, van aki keni és mégis elõjönnek a csíkok. 27 hetes kismami

Használj testápolót vagy babaolajat vagy lehet kapni speciális terhességi krémeket is a csíkok ellen. Én csak sima testápolót hasznlok, egyelõre még nincsenek csíkjaim, remélem nem is lesznek. Ahogy hallottam ez nagyon alkatfüggõ, van aki nem keni magát semmivel és egy darab csíkja sincs, van aki keni és mégis elõjönnek a csíkok. 27 hetes kismami
Én 14 hetes pocakkorom óta kenegetem a magam, pontosabban a párom, de nem nagyon használ. Olyan a hasam mintha kiscicák összekarmolászták volna. Ez van, ezt kell szeretni.:) Boldgo babavárást! 29 hetes kismami
Szia, Jót tesz ha kenegeted akár sima testápolóval is csak az a lényeg, hogy hidratáló legyen.Viszont hogyha hajlamos vagy rá, akkor nemt udod elkerülni.Nekem a lábam a popsim tiszta csík 14 éves korom óta, ahogy hirtelen nyúltam anyunak szintén viszont 3 gyereket hordott ki és a hasán meg egy sincs.Remélem legalább ott nekem se lesz. 23 hetes kismami
Szia.Ez nagyon alkatfüggõ, kinek-milyen a bõre, de mindenképp probáld meg vmilyen testápolóval, babolajjal.Én a babylove mama terhessédi csíkok alleni olajat használom és eddig bevált, elsõ perctöl ezt hasznalom, ahog megtudtam, hogy babás vagyok.Ez DM márka, 250ml és kb700-800ft.Minden este kend be a combod, popsid, csípöd, , feneked, hasad és a melleket ha ez mellett döntesz.Kellemes babavárást!
Sajnos nagyon alkat függõ.Minden nap kenegettem magam mindenféle olajokka, és térképesre repedt a bõröm.Édesanyám 3 gyerek után is csak 1 vagy 2 csíkkal rendelkezik, pedig soha nem kenegette semmivel. Amúgy a magas E vitamin tartalmú természetes olajok, pl szõlõmag.
Szia! Sajna tényleg alkatfüggõ, hogy a csíkok kialakulnak-e vagy sem. Én a 3. hónaptól kenem magam, azokon a helyeken amit felsoroltál az AVENT-t terhességi csíkok megelõlegezésére való testápolóval és nagyon szép maradt a bõröm, de azt nem tudom, hogy nélküle is ilyen lenne-e vagy sem. Én úgy voltam vele inkább mindent megteszek érte, aztán vagy bejön vagy sem. Egyébként én ha megszületik a babócám akkor is fogom kenni kb. 3 hónapig, mert olyat is hallottam, hogy valakinek szülés után a fogyástól alakultak ki a csíkjai! Boldog babavárást! (37. hetes kismami)

El lehet valahogy kerülni, hogy chipet kelljen ültetni a kutyámba? Vagy anélkül sehol nem oltják be?

Legjobb válasz: Miért akarod elkerülni? A pénz miatt,a fajta miatt? Nálunk is megterhelõ volt a családi kasszának a két kutya chipezése,de védõoltás meg fontos és ha szereted a kutyád ez a minimum.Tehát kell a chip.

Miért akarod elkerülni? A pénz miatt, a fajta miatt? Nálunk is megterhelõ volt a családi kasszának a két kutya chipezése, de védõoltás meg fontos és ha szereted a kutyád ez a minimum.Tehát kell a chip.
Már hogy a fenébe ne segítene a chip, ha elvész a kutya? Bekerül menhelyre, gyepire, azonnal nézik, hogy van-e chip benne. Csak az elmúlt fél évben 9 kutyát találtam utcán, vittem is a dokihoz hogy olvassa le, van-e chip. Sajnos csak kettõben volt, de azok este már otthon is aludtak. A többi kutya ment menhelyre, ideigleneshez, volt amelyik nálam maradt több hónapig.
Ennyire ne legyél már sóher! Gondolom egy fillért sem költöttél eddig kutyára, megette a maradékot, úristen 3500Ft-os chip? Nekem arra nincs pénzem!!!!
Miért akarod elkerülni? Chip nélkül normális orvos nem fog oltást adni.
Ha 3500 ft-ot nem vagy hajlandó a kutyádért kifizetni, légy szíves ne tarts semmilyen állatot! Nem való neked az ilyen felelõsség, mint állattartás, nem vagy hozzá elég.
Én mondjuk megvárom a márciust. Akkor esedékes az oltása is, így valószínû, hogy csak egyszer fogom kifizetni a vizsgálati díjat. :) Amúgy meg ha tizenöt éves a kutyád és tényleg nem megy sehova sem, akkor meg senki nem fog megkövezni, ha kihagyod a chipet. Én is ismerek olyanokat, akik ugyanígy vannak vele mint te. Öreg, elesett kutyájukat már nem chipeltetik be. Nem fognak kimenni mindenkihez és erõszakkal bechipelni a kutyákat. De szerintem a kötelezõ esedékes oltással elég lesz egyszerre letudni. Mármint ha az fél éven belûlre esedékes. Ezt törvénybe is foglalhatták volna a fene egye meg.
Én is szeretném elkerülni az egyik kutyámnál, mert 15 éves. Nem fog kiszökni, nem fog megharapni senkit, hamarosan elpusztul, felesleges pénzkidobás és felesleges nyösztetés a kutyára nézve. Úgy lehet elkerülni, hogy egyszerûen nem ülteted be, viszont így nem viheted külföldre és nem fogják beoltani sem.
kezdenek unalmasak lenni ezek a chipes kérdések...nem lenne rá szükség ha az emberek felelõsségteljesen nevelnének az állatokat.csak sajnos ebbe az országba igazi balkán van kultúra szempontjából.ha elkezdenének mentesítõ indokokat adni akkor az emberek 90% nem rakatná be mindenféle kamu indokkal a chipet.sírnak a pár ezer forintos chip miatt amit 1szer kell 1 kutyába berakni az életbe nincs pénz rá persze ...a gyereknek meg félévente lecserélni az ájfónt provident hitelbõl arra van bocs kicsit elragadtattam magam nem neked szólt csak tényleg nagyon unalmas napi szinten 5 ilyen kérdést olvasni
Szerintem nem felesleges. Lehet, hogy nem szökõs, harapós kutyád van. De bármikor történhet olyan, amitõl megrémül, vagy egy érdekes dolog után rohan, esetleg egy másik kergeti el. Menhelyi önkéntes vagyok, így minden nap látom, hogy egy chip mennyit számíthat. Ha nincs benne és bekerül (esetleg gyepmesteri telepre), akkor nem tudod igazolni, hogy a kutya a tiéd. Gyepmesterin ha elkésel, el is altathatják. Menhelyen pedig lehet, hogy már lefoglalják, mire te odaállítasz. Sajnos vannak ilyenek, ezek a végletek.
egyébként amikor elhoztam menhelyrõl a kutyámat 3 hónaposan az ELSÕ dolog volt hogy chippet tetessek bele
Olyat is hallottam már, hogy egy állatvédõ karambolozott, a kutya úgy megijedt, hogy hiába volt bekötve, kiszabadult és világgá rohant. Na ilyenkor is nem kicsit jó, ha van benne chip. Vagy olyan kutyák, akik a parkban tök jól neveltek, az erdõben megõrülnek, és eltûnnek mert vadat éreznek... Egy külföldi pár itt fesztiválozott a kutyájukkal, az egész világot bejárták már a kutyával, soha semmi gond nem volt, mégis a kutya valamiért elszökött... (Sajnos az õ történetük nem is lett happy end...) De látod, õk sem gondolták, hogy ez valaha megtörténhet. A tuti: chip a kutyába, biléta a nyakörvre. Így ha valaki netalán nem is tud a chip létezésérõl, hogy beviszi az állatorvoshoz, és haza is juttathatja hozzád, akkor legalább az ott legyen. De az én kutyámról is lejött a nyakörv... az nem egy életbiztosítás...
Csak akik nem akarják a chipet, mert jaj de drága (és most nem azokra célzok, ahol idõs a kutya, halálán van, már ki se lép a lakásból), azoknál csak fogyóeszköz a kutya. Most eltûnik vagy épp oltások, kezelés híján meghal, jelenleg nincs pénz etetésre, tavasszal majd hoznak egy másikat a szomszédból. Látod a kérdezõ nyíltan leírta, hogy õ nem is keresné a kutyát, ha elveszne.
El. Nekem úgy sikerült, hogy a kutyámnak néhány hete, maximum néhány hónapja van hátra, és havi 30 ezer forintot költök fájdalomcsillapítóra. Természetesen az orvos szóba sem hozza a chip kérdést. Nem olyan jó módszer, hidd el, százszor szívesebben chipeltetném.
A kérdező hozzászólása: #26 Szövegértés egyes. Azt írtam, h ha elveszne, és én nem keresném, sose kerülne elõ. Egyébként 3, 5 éves, kiskorától fogva nevelem, és az elsõ saját kutyám, szal nehéz ráfogni h fogyóeszköz. Na jó, aláírom, nincs dvd-lejátszó a kutyaólban, ezért most biztos gonosz, rossz gazdi vagyok.
Ne kerüld el, hanem chipeltesd! Még hasznotokra válhat...
Én tegnap beoltattam (1 évig érvényes, azaz 2013 december végéig) és chipet nem rakattam bele. Az orvos tudomásul vette, meg se lepõdött. Amúgy felmentést szeretnék kiharcolni a sorszám bõr alá helyezése alól. http://pirospirula.blogspot.hu/2012/12/morzsi-tortenete.html
Az elõzõhöz hasonló összeesküvés elmélet hívõknek jelezném, hogy épp itt a remek alkalom, hogy az év legdurvább napjaiban megnézzék mi a helyzet egy menhelyen, vagy gyepin. Lehet beállni önkénteskedni, úgyis nagyon kell most a segítség mindenkinek, aztán el lehet gondolkodni, hogy milyen más megoldás lenne a kutya probléma megoldására. Várjuk nagyon a tapasztalatokon alapuló javaslatokat!
18. Félreérthetõ volt amit írtál. A kérdezõ azt szûri le, hogy te arra bátorítod, hogy nem kell a chip.
18: ha haldoklik a kutyád, akkor ne légy önzõ és engedd el.... ha meg nem haldoklik csak öreg akkor nem kellenek a nagy szavak...
Saját és a kutyád érdeke, hogy chip legyen benne.Elkerülni nem tudod, de igazából nincs is értelme.
#4-es vagyok, persze a kérdezõnek ment a válasz.
A kérdező hozzászólása: Azért, mert semmi értelme. Ha esetleg elveszik, nem a chipen fog múlni, h elõkerül-e. Csak az oltás miatt fogom belerakatni, ha muszáj.
A kérdező hozzászólása: Utolsó, olvasd már el a kommentemet, légy oly kedves!
A kérdező hozzászólása: Már nem utolsó, hanem 9-es.
A kérdező hozzászólása: #10 Nálunk a faluban nincs menhely, és Magyarországon jó ha 1000 emberbõl 1 olyan segítõkész, mint te.
Akkor meg ne légy lusta, ez a törvény, ennyit megérdemel a kutyád, rakasd be.
Vagyis azért nem akarod a chipet, mert ha elvész a kutyád, az úgy is éhen fog halni vagy elüti egy autó? Vagyis még esélyt sem adnál... Hát gratulálok.
Ez nem a segítõkészségen múlik, elvész a kutya, elkerül állatorvoshoz, leolvassák a chipet, fél óra múlva otthon lehet. De ha nem így lenne, akkor is kötelezõ belerakatni, pénzbüntetés jár érte, ha nem teszed, végsõ esetben pedig el is vehetik a kutyádat. Ne akarj odáig eljutni.
A kérdező hozzászólása: #15 Nem feltétlenül, de ha én nem keresem meg, akkor így lesz, akár chippel, akár anélkül. #16 És hogy kerül el állatorvoshoz, ha elveszett? Mert hogy nálunk senki nem fogja elvinni oda, az fix. Ha ennyire ellenõrzik, akkor berakatom, de csak azért, h ne vegyék el.
A szokásos álszent állattartók.... Köszi a lepontozást. Akkor sem fogok csippeltetni egy haldokló kutyát. A másikat igen, ezt nem, mert FELESLEGES. Ez nem a törõdésrõl szól, ti barmok.
# 30/31 Idõpont tegnapelõtt 21:24 Na ez már azért akkora hülyeség indoknak, mint a szél!!! Azért lett kötelezõ, mert magától senkinek nem jut eszébe (tisztelet a kivételnek), hogy kellõképpen gondoskodjon kutyájának "személyi igazolványáról"!!! Egy elcsavargott gyereket, de egy magatehetetlen embert sem egyszerû azonosítani, ha nincsenek nála személyi okmányok. Akkor meg egy állatot pláne. Én csak azért nem tetettem bele semmit, mert az udvarunkból kivinni sem egyszerû még sétálni sem a lüke komondorunkat, mert tíz perc után hazakívánkozik õrködni. Szinte bámul a pofánkba, hogy jól van sétáltam neked de most már menjünk. Most viszont tényleg várok márciusig, amikor az oltást is megkapja, de ennek csak anyagi oka van. Nem vagyok annyira milliomos, hogy kétszer kifizessem azt az 1500 pénzt pluszba a kötelezõ vizsgálatért, ami annyiból áll, hogy: "-De szép, de jól viselkedik, de szófogadó!" Mondjuk ez megnyugtatóan hangzik a dokiktól, mert tényleg ennyi "baja" van a drágánknak, de plusz két hónapot már csak kibírunk csip nélkül is.


Ha bizonyítani is tudja a chargeback jogosságát, akkor igen. Gondolom profi csalók ezt el tudják érni meg megvannak a módszereik.
ja, ne fogadj el ppt- Fizessen bankban, vagy moneybrookersen, payzaa-n

Eldöntöttem hogy mindennap eszek fokhagymát nyersen, hogy ezzel is hozzájáruljak az egészségemhez. De iszonyúan marja a nyelőcsövemet, főleg a mellkasomban érzem. El lehet kerülni valahogy ezt a rossz mellékhatását?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy tejtermákkel együtt fogyasztva ez a hatás mérséklõdik. Vágd apróra, vagy törd össze, és keverd el egy pohár joghurtban, így is a szervezetedbe jut.

Én úgy tudom, hogy tejtermákkel együtt fogyasztva ez a hatás mérséklõdik. Vágd apróra, vagy törd össze, és keverd el egy pohár joghurtban, így is a szervezetedbe jut.
Szendviccsel edd.De ajánlom hogy ne sokáig edd egy huzamban mert sajnos büdi lesz tõle a bõröd, legalább is apum is sokat evett fokhagymát és a bõrén lehetett érezni, nem volt valami bizalomgerjesztõ.csak módjával.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, kipróbálom a tippjeiteket. :) Remélem úgy jobb lesz, mert így nagyon kellemetlen. Hát remélem nem leszek büdi tõle :)
Ahhoz, hogy érzõdjön a bõrödön keresztül, ahhoz valami irtózatos mennyiséget kell megenni gondolom. Ilyen napi több kilót. Annyi nyilván nem egészséges a fokhagymából sem.
Milyen fajtát szívsz? Egy nap hány szálat?
Sokan azért híznal elmert a cigaretta helyett esznek. Nassolnak egész nap. Találj valami mást helyette (sport)és akkor nem hízol el.
Hasonló problémával küzdök, és úgy tûnik, megtaláltam a megoldást. A nikotinnak kétségtelen, hogy van étvágycsökkentõ hatása. A nikotinpótlással járó leszokási módszerek általában csak az elvonási tüneteket csökkentik, és óhatatlanul nagyobb étvágyad lesz. Elektromos cigivel sikerült végül is, kb. két hónapja, és úgy tûnik, a hízást is megúszom, bár a húsvéti ünnepek visszavetettek mintegy két kilóval... :D
A kérdező hozzászólása: Köszi, gondolom nem mindegy milyen e cigit használsz...én vettem egy kínait, de ma már viszem is vissza, mert semmit nem ér:(
Nem, nem törvényszerû. Párom most rakta le kb. 1 hónapja, nekem azt mondja hogy 2 kilót hízott (ami talán ahoz képest nem is sok). Õ mikor megkívánja a cigit mindig bevesz egy rágót. De persze leginkább az akaraterõn múlik. Sok sikert!:) Utolsó: Ezt a kérdést mindenhol fel kell tenned?:) Szinte minden kérdésben megkérdezed ezt. Nem kötöszködésképp, mert amúgy nincs ezzel semmi gond.:)
Nekem is e cigivel sikerült leszoknom.Vettem én is egy kínait, már kb 2 hónapja csak azt szívom glicerinnel.Nekem ez teljesen pótolja a cigit és nem híztam el.

El lehet valahogy kerülni azt, hogy a kőkerítés amortizálódjon a meglocsolás hatására?

Kőfal kerítése van a kertünknek. Locsoláskor akárhogy próbálom, nem tudom sehogy sem elkerülni azt, hogy a fal alja is meglocsolódjon, vagy a sár felcsapódjon (épp füvesítünk, még csak sár van). A szép fehér kőfal alja tehát csúnya spricceléses lesz. Mi lenne a megoldás? Gondoltam rá, hogy a fal aljára terméskövet tetetni, hátha az jobban bírja a vizet és nem is annyira látszik rajta a kosz. De ez elég körülményes lenne, ugyebár. Valami más megoldás esetleg?

Legjobb válasz: Ha elmész egy profi kõkereskedõhöz (pl. flintstone.hu, kogaleria.hu), õk tudnak ajánlani olyan kõápoló szereket, amikkel átkenve víz- és szennytaszító lesz a kõ. Megjelenésre van vizes és száraz hatású. Félmegoldás lesz, ha kinõ a fû, az félig-meddig védeni fogja a faladat, de pl. az esõ fel fogja verni a port és földet és ez meg fog látszani.

Ha elmész egy profi kõkereskedõhöz (pl. flintstone.hu, kogaleria.hu), õk tudnak ajánlani olyan kõápoló szereket, amikkel átkenve víz- és szennytaszító lesz a kõ. Megjelenésre van vizes és száraz hatású. Félmegoldás lesz, ha kinõ a fû, az félig-meddig védeni fogja a faladat, de pl. az esõ fel fogja verni a port és földet és ez meg fog látszani.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!