Találatok a következő kifejezésre: Valahogy el kerülni, (16 db)

Valahogy el lehet kerülni, hogy berepedezzen a terhesség alatt a bőröm a tágulástól?

Esetleg kenjem valmaivel a hasam/combom/fenekem/mellem az elejét?l kezdve, hogy ezt elkerüljem? Milyen krémet javasoltok? Most vagyok a 11. hét végén és mindent meg szeretnék tenni, hogy minimálisra csökkentsem ennek az esélyét.

Legjobb válasz: Használj testápolót vagy babaolajat vagy lehet kapni speciális terhességi krémeket is a csíkok ellen. Én csak sima testápolót hasznlok, egyelõre még nincsenek csíkjaim, remélem nem is lesznek. Ahogy hallottam ez nagyon alkatfüggõ, van aki nem keni magát semmivel és egy darab csíkja sincs, van aki keni és mégis elõjönnek a csíkok. 27 hetes kismami

Használj testápolót vagy babaolajat vagy lehet kapni speciális terhességi krémeket is a csíkok ellen. Én csak sima testápolót hasznlok, egyelõre még nincsenek csíkjaim, remélem nem is lesznek. Ahogy hallottam ez nagyon alkatfüggõ, van aki nem keni magát semmivel és egy darab csíkja sincs, van aki keni és mégis elõjönnek a csíkok. 27 hetes kismami
Én 14 hetes pocakkorom óta kenegetem a magam, pontosabban a párom, de nem nagyon használ. Olyan a hasam mintha kiscicák összekarmolászták volna. Ez van, ezt kell szeretni.:) Boldgo babavárást! 29 hetes kismami
Szia, Jót tesz ha kenegeted akár sima testápolóval is csak az a lényeg, hogy hidratáló legyen.Viszont hogyha hajlamos vagy rá, akkor nemt udod elkerülni.Nekem a lábam a popsim tiszta csík 14 éves korom óta, ahogy hirtelen nyúltam anyunak szintén viszont 3 gyereket hordott ki és a hasán meg egy sincs.Remélem legalább ott nekem se lesz. 23 hetes kismami
Szia.Ez nagyon alkatfüggõ, kinek-milyen a bõre, de mindenképp probáld meg vmilyen testápolóval, babolajjal.Én a babylove mama terhessédi csíkok alleni olajat használom és eddig bevált, elsõ perctöl ezt hasznalom, ahog megtudtam, hogy babás vagyok.Ez DM márka, 250ml és kb700-800ft.Minden este kend be a combod, popsid, csípöd, , feneked, hasad és a melleket ha ez mellett döntesz.Kellemes babavárást!
Sajnos nagyon alkat függõ.Minden nap kenegettem magam mindenféle olajokka, és térképesre repedt a bõröm.Édesanyám 3 gyerek után is csak 1 vagy 2 csíkkal rendelkezik, pedig soha nem kenegette semmivel. Amúgy a magas E vitamin tartalmú természetes olajok, pl szõlõmag.
Szia! Sajna tényleg alkatfüggõ, hogy a csíkok kialakulnak-e vagy sem. Én a 3. hónaptól kenem magam, azokon a helyeken amit felsoroltál az AVENT-t terhességi csíkok megelõlegezésére való testápolóval és nagyon szép maradt a bõröm, de azt nem tudom, hogy nélküle is ilyen lenne-e vagy sem. Én úgy voltam vele inkább mindent megteszek érte, aztán vagy bejön vagy sem. Egyébként én ha megszületik a babócám akkor is fogom kenni kb. 3 hónapig, mert olyat is hallottam, hogy valakinek szülés után a fogyástól alakultak ki a csíkjai! Boldog babavárást! (37. hetes kismami)
Ha bizonyítani is tudja a chargeback jogosságát, akkor igen. Gondolom profi csalók ezt el tudják érni meg megvannak a módszereik.
ja, ne fogadj el ppt- Fizessen bankban, vagy moneybrookersen, payzaa-n

Sims 3-ban el lehet valahogy kerülni, hogy a híresség simedet ártatlanul vádolják pletykákkal?

Gondolok itt arra, hogy bunyóba keveredett, nyilvánosan bevizelt, letartóztatták, stb...

Legjobb válasz: Azt hiszem nem, de ha már bajba keveredett, akkor el mehet a bíróságra becsületsértési pert indítani, vagy lefizethet egy lesifotóst. Én ezeket szoktam csinálni.

Azt hiszem nem, de ha már bajba keveredett, akkor el mehet a bíróságra becsületsértési pert indítani, vagy lefizethet egy lesifotóst. Én ezeket szoktam csinálni.
A kérdező hozzászólása: Ja, oké, kösz a tippet.


Eldöntöttem hogy mindennap eszek fokhagymát nyersen, hogy ezzel is hozzájáruljak az egészségemhez. De iszonyúan marja a nyelőcsövemet, főleg a mellkasomban érzem. El lehet kerülni valahogy ezt a rossz mellékhatását?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy tejtermákkel együtt fogyasztva ez a hatás mérséklõdik. Vágd apróra, vagy törd össze, és keverd el egy pohár joghurtban, így is a szervezetedbe jut.

Én úgy tudom, hogy tejtermákkel együtt fogyasztva ez a hatás mérséklõdik. Vágd apróra, vagy törd össze, és keverd el egy pohár joghurtban, így is a szervezetedbe jut.
Szendviccsel edd.De ajánlom hogy ne sokáig edd egy huzamban mert sajnos büdi lesz tõle a bõröd, legalább is apum is sokat evett fokhagymát és a bõrén lehetett érezni, nem volt valami bizalomgerjesztõ.csak módjával.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, kipróbálom a tippjeiteket. :) Remélem úgy jobb lesz, mert így nagyon kellemetlen. Hát remélem nem leszek büdi tõle :)
Ahhoz, hogy érzõdjön a bõrödön keresztül, ahhoz valami irtózatos mennyiséget kell megenni gondolom. Ilyen napi több kilót. Annyi nyilván nem egészséges a fokhagymából sem.

El lehet valahogy kerülni a beöntést?

Mit egyek-igyak az utolsó hetekben, hogy ne kelljen beöntést kapnom?

Legjobb válasz: Kétszer szültem, császárral. Mindkettõ sürgõsségi volt, mégis volt beöntés. Megmondom õszintén, hogy én örültem is neki, mert másnap arra nem lett volna erõm, hogy felkeljek az ágyból (a kötelezõ felkelés-séta-fürdésen kívül) és elindulja a wc-re székelni. Ugyanis nekem mindennap kell. Van, hogy 2-3× is. Na, most egy friss császáros sebbel eltotyorogni a wc-re, ott kínlódni és közben nyomni, de fáj a friss seb .. hát kihagytam volna ezt az érzést az elsõ 1-2 napban. Így is az a legfontosabb (császár után fõleg), hogy legyen széklet. Arról nem beszélve, hogy azért a katéter kivétele után a pisilés sem egy leány álom.

Kétszer szültem, császárral. Mindkettõ sürgõsségi volt, mégis volt beöntés. Megmondom õszintén, hogy én örültem is neki, mert másnap arra nem lett volna erõm, hogy felkeljek az ágyból (a kötelezõ felkelés-séta-fürdésen kívül) és elindulja a wc-re székelni. Ugyanis nekem mindennap kell. Van, hogy 2-3× is. Na, most egy friss császáros sebbel eltotyorogni a wc-re, ott kínlódni és közben nyomni, de fáj a friss seb .. hát kihagytam volna ezt az érzést az elsõ 1-2 napban. Így is az a legfontosabb (császár után fõleg), hogy legyen széklet. Arról nem beszélve, hogy azért a katéter kivétele után a pisilés sem egy leány álom.
ne aggodj.semmi nem fog kijonni a szuloagyon. :) engem csaszaroztak.mikor elfolyt a magzatviz bementem a korhazba megkaptam a beontest.es ne felj nem faj vagy ilyesmi.beontes utan egybol kijott minden belolem.utana mentem a vajudoba aztam 4 oras vajudas utan azt mondta a doki megcsaszaroz
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Én sokat hallottam a beöntésrõl, hogy hú de rossz volt stb. én is féltem tõle, de mikor beadták azt a folyadékot semmit nem éreztem belõle, tényleg. Aztán vissza kellett volna tartani valameddig a wc-zést, na azt tényleg nehéz :) de a szomszédos helységbe volt a wc és zuhanyzó is együtt. Szóval nem kellett rohannom sehova, mert szépen oda tudtam lépni ahova kell. Azért írom, hogy odalépni, mert nem a folyosó túl oldalára kellett menni, hanem kb 3 lépést és ott a wc zuhanyzóval. Párszor rá kellett ülni a wc-re mert nem tudtam meddig jön még. Senki nem volt ott, szóval senki nem hallott semmit, illetve a szülésznõ azért figyelt, hogy pl nem-e vagyok rosszul stb, mert már fájásaim voltak és a magzatvíz is elfolyt. De nem ült mellettem vagy ilyesmi, csak annyi volt, hogy ezt a wc zuhanyzós helység ajtaját kérte ne csukjam magamra pici rést hagyjak és néha odaszólt nekem hogy minden rendben van-e. szóval nem éreztem semmit kínosnak, amúgy egy szülésnél, vajúdásnál hidd el tök mindegy mit csinálnak veled, vagy te mit teszel, mert szerintem nem tudsz újat mutatni nekik és ezzel foglalkoznak, hidd el elég trutyival jár a szülés is, bár ebbõl nem fogsz látni semmit, de szerintem a doki, szülésznõ hozzászokott. Amúgy jó a beöntés mert nem a gyerekkel jön a kaki, de ettõl függetlenül jöhet valami akármi, akár pisilhetsz is közben, pedig nem akarsz, mert a gyerek nyomja a beleket stb. Szerintem ne legyen szempont hogy megelõzd a beöntést, hanem fogd fel úgy, hogy ez ezzel jár, ez is hozzá tartozik, hidd el a fájások között tök mindegy lesz...... sok sikert.
1. szülésemnél kaptam beöntést.Indított volt.Beöntés, infúzió, burokrepesztés, oxi..stb. 2. szülésnél senki nem akarta elhinni hogy reggel 6 elõtt szülök..Annyira nem, hogy beöntést se kaptam..gondolom mire csináltak volna valamit, én már nyavalyogtam, hogy toló fájásaim vannak.."na persze" felkiáltással jött be a szülésznõ, de gyorsan kikerekedett szemmel már szedte is szét a lábaim, és közölte hogy "hoppá, szülünk" :D Végül 3.45-kor már megszületett a kisfiam, beöntés nélkül..de nem volt benne köszönet, mert lehetett utánam takarítani rendesen..(remélem érted mire gondolok)nem éreztem cikinek, de azért kimaradhatott volna az életembõl ez..1000x inkább beöntés szülés elõtt!!És egyáltalán ne olyan szörnyû ám!!!
Gondolj arra, hogy pár kilótól is elkezdesz megszabadulni mert átpucul:) Ha nem sorban állnak a kismamák, és csak egy mosdó van, akkor nyugisan trónolsz egyet, és könnyebben érzed magad. Egy lazító tus utána. Kellemesebb lesz a szülés. Ne parázz tõle.
Elsõ szülésemnél kaptam beöntést, szerintem elég kellemetlen volt, én örültem, hogy a másik kettõnél nem kaptam, valahogy akkor fel sem merült, lehet, hogy már nem volt rá idõ. Vajúdás közben, meg a szülõágyon is folyik a vér meg a magzatvíz is, úgyhogy egy plusz beöntésen vagy esetleges baleseten szerintem kár aggódni.
nekem csak kúpot adtak.kérj azt.a beöntés az már úgyis megy kifelé a kórházakból
Én nem kaptam beöntést, pedig császárral szültem és ettem is elõtte. Semmi gond nem volt belõle, másnap reggel már simán kakiltam, a doki el sem akarta hinni.
Dombóváron szültem, itt kúpot adnak. Mi délután 2 körül mentünk be a kórházba, kérdezte a szülésznõ, hogy mikor ettem utoljára és mikor voltam utoljára wc-n. Mivel reggel ettem, és a nagydolog is megvolt, azt , mondta nem is ad akkor kúpot. Én mégis kértem, én így érzetem magam jobban (inkább, mint kitoláskor jöjjön) :)
Én 3perces fájásokkal mentem be és nem volt beöntés! Viszont nem tudom jött e ki valami nyomás közbe a szülõágyon, nem kérdeztem meg! 7hónapos fiú anyukája
Mi pezsgõkúpot kaptunk, mégis megtörtént a baleset. Hidd el az érdekelt akkor a legkevésbé...
Van olyan kórház ahol nem adnak, van ahol kuppal megoldják, nálunk pl rögtön a kezelõ mellett volt a wc oda mehettem.
A beöntés áldás, majd meglátod! Ne félj tõle, és ne akard elkerülni!
Én is féltem tõle, de egyáltalán nem volt gaz, sõt, legalább jól kipucolt. Ez az egyetlen dolog, amivel el tudod kerülni, hogy szülés közben telinyomd a dokit vagy a szulesznot:)
Nem érdemes otthon próbálkozni vele, fõleg ha már vajudsz.Igaz nem egy kellemes dolog, de ki lehet bírni.:) Lányomnál kaptam beõntést, fiamnál nem, mert nem volt idõ rá.Ha semmiképp nem akarsz kapni akkor próbálj minnél "késõbb"bemenni a kórházba.Persze csak akkor ha nincs semmi külõnõsebb problémád.
Figyu, ha a szülész meg a dokinõ könyékig benned van (már bocsi), akkor ahhoz képest ez kispista. Egy csövön keresztül kapd, majd felsegítenek, és mehetsz a wc-re és egyedül zárt ajtók mögött elvégzed a dolgod. Sokkal jobb így, mintha a szülõágyat teliraknád. De nem akarlak elkeseríteni, egyik szülésnõ barátnõm mondta, hogy volt beöntés, még nem jelenti azt, hogy a szülõágyra nem jut. Én nem tudom, hogy nálam, hogy lehetett, de egyik alkalommal sem részletezték azt hogy milyen a lepedõ. Hidd el, nagyon rendesek, és tudják, hogy a szülés mivel jár. Senki nem fog csúnyán rádnézni hogy összepiszkolod a lepedõt. És az sem utolsó szempont, hogy a friss gátvarrással még tüsszenteni is problémás, nem hogy másnap wc-zz. Ne akard elkerülni!!
Én kaptam beöntést, hogy a baba tiszta környezetbe érkezhessen, ettõl függetlenül becsúszott a baleset, nem szóltak érte, barátnõm nem kapott mert elõtte volt hasmenése, nem volt mit kipucolni, szólt hogy fölösleges lenne, kész.
Én pl nem kaptam beöntést, és minden odament a szülõágyra. Bárcsak inkább kaptam volna.
A kérdező hozzászólása: csak olyan kínos, olyanokat is olvastam, hogy el sem jutottak a vécére, biztos iszonyatosan szégyellném magam
Én is nagyon féltem a beöntéstõl, mert féltem, hogy nem jutok el a wc-ig :) De nem jön az ki rögtön. Ráadásul van ahol a kezelõben van rögtön a wc is. Szerintem tök mindegy, hogy mit eszel, hiába mondod te a kórházban, hogy nem kérsz beöntést, mert ezt meg azt ettél és tiszta vagy belülrõl. Ha úgy gondolják, akkor úgy is fogsz kapni beöntést.
Mikor én kaptam, mondta a szülésznõ, hogy most már mehetek vécére, csak elõtte "ugrándozzak" kicsit. Kérdeztem tõle, hogy mi van ha megmozdulok és nem marad bent? Azt mondta nyogodtan induljak el, benne van a pakliban, számít rá de bízzunk benne, hogy nem így lesz. Aztán egész vígan mentem a vécére, nem jön az ki olyan könnyen :)
Neten keress rá, van kúp, aminek ugyanolyan a hatása.Egyes helyeken használják, úgy tudom beszerezhetõ.
Én kértem beöntést mert féltem a balesetektõl a szülõágyon. Hát megmondom, inkább 10 beöntés mint egy katéter. A beöntés nem fáj egyáltalán, kicsit kellemetlen de ennyi. Viszont a katéter, 3 hónappal szülés után is fájt, a szexrõl nem is beszélve. Úgyhogy ne félj tõle, ott abban a pillanatban, a fájások között, ez lesz a legkisebb problémád.

El lehet kerülni valahogy a személyes névmások ismétlõdését az angolban, vagy ez nem olyan nagy probléma?

Elég zavaró, hogy most például bemutatom a családom egy egyoldalas szövegben és nem tudom, hogyan kerüljem el ezt a sok ismétlõdést. Pl: She's name is Alexandra and she is light of my eyes. She is 2 years old and she is full of energy like every little kid.

Legjobb válasz: Nem jól írtad Az õ neve "Her name" (nem her's name)

Nem jól írtad Az õ neve "Her name" (nem her's name)
"and she is light of my eye"- Ezt nem így mondják
Itt nem személyes névmás kell (õ), hanem birtokos (övé) -
A kérdező hozzászólása: Tényleg, köszi, hogy szóltál, még jó, hogy nem adtam be a tanárnak... Akkor hogy mondják, hogy a szemem fénye?
the apple of my eye = a szemem fénye
komolyan. nem. igen.
Ne kérdezzétek már meg minden nap 50-szer! Olvasgass vissza!
én 8.-os vagyok és a szülõ irhat papirt h nem igényli ugyhogy arra felénk megusszák a 8-osok nagy része.

El lehet valahogy kerülni azt, hogy a kőkerítés amortizálódjon a meglocsolás hatására?

Kőfal kerítése van a kertünknek. Locsoláskor akárhogy próbálom, nem tudom sehogy sem elkerülni azt, hogy a fal alja is meglocsolódjon, vagy a sár felcsapódjon (épp füvesítünk, még csak sár van). A szép fehér kőfal alja tehát csúnya spricceléses lesz. Mi lenne a megoldás? Gondoltam rá, hogy a fal aljára terméskövet tetetni, hátha az jobban bírja a vizet és nem is annyira látszik rajta a kosz. De ez elég körülményes lenne, ugyebár. Valami más megoldás esetleg?

Legjobb válasz: Ha elmész egy profi kõkereskedõhöz (pl. flintstone.hu, kogaleria.hu), õk tudnak ajánlani olyan kõápoló szereket, amikkel átkenve víz- és szennytaszító lesz a kõ. Megjelenésre van vizes és száraz hatású. Félmegoldás lesz, ha kinõ a fû, az félig-meddig védeni fogja a faladat, de pl. az esõ fel fogja verni a port és földet és ez meg fog látszani.

Ha elmész egy profi kõkereskedõhöz (pl. flintstone.hu, kogaleria.hu), õk tudnak ajánlani olyan kõápoló szereket, amikkel átkenve víz- és szennytaszító lesz a kõ. Megjelenésre van vizes és száraz hatású. Félmegoldás lesz, ha kinõ a fû, az félig-meddig védeni fogja a faladat, de pl. az esõ fel fogja verni a port és földet és ez meg fog látszani.

El lehet valahogy kerülni a felmondási időt?

A párom külföldre megy dolgozni, de még nem tudjuk mikor tud indulni. Egy imserős segít neki kintről. De azt mondja, hogy ha szól annyira hirtelen kell menni, hogy egyik nap szól, másik nap már menni kell. A páromnak viszont 30 napos felmondási ideje van kikötve. Ezt mindenképp le kell töltenie, vagy ezt a munkáltató elengedheti? Ha a munkáltató mond fel neki, akkor is letöltendő ez az idő? Ha közös megegyezéssel szűnik meg a munkaviszony abban az esetben is le kell tölteni?

Legjobb válasz: A munkáltató elengedheti. Ha van szabadsága, azt kiveheti. De az is lehet, hogy kifizeti a munkáltatónak, csak az általában elég drága.

A munkáltató elengedheti. Ha van szabadsága, azt kiveheti. De az is lehet, hogy kifizeti a munkáltatónak, csak az általában elég drága.
Le kell tölteni mindenképpen, hivatalosan persze. Aztán ha egyik nap küld egy e-mailt a fõnöknek hogy "Mától nem jövök dolgozni, csõ", akkor annyi van hogy a maradék bérét tuti nem fizetik ki, más következménye nagyon nincsen szerintem. De van olyan fõnök akivel ezt meg lehet normálisan is beszélni.
Nene, lelépni NEM szabad! Az ugyanis szerzõdésszegés és a fõnök beperelhet érte és meg is fogja nyerni!
Ha meg tudnak egyezni a vezetõvel, akkor nem kell letöltenie! De ezt szerintem még most rendeznie kellene, nehogy akkor érje majd váratlanul, hogy nem engedik el! Ez például a közös megegyezéses megszüntetés esetén simán szokott mûködni.
#3-asnak igaza van. Közös megegyezés esetén bárhogyan megegyezhettek, ha a munkáltató mond fel, akkor az általában azonnali hatályú.
Legegyszerûbb a közös megegyezés, mert akkor akár 1 nap után is hivatalosan megszüntethetõ a munkaviszony. Nem tudom milyen beosztásban dolgozik a pasid, de ha nem valami magas és/vagy fontos pozícióban dolgozik akkor nyugodtan faképnél lehet hagyni. Egy egyszerû mezei munkás miatt nem hinném, hogy lenne kedve pereskedni.
A közös megegyezésbe - mint a neve is mutatja - bármi belefér, ha nem jogellenes. Ha mindkét fél hozzájárul, akkor akár másnaptól meg lehet szüntetni a munkaviszonyt. Délután 4 órakor akkor se menjen oda a fõnökhöz, hogy holnaptól nem jövök. A cég köteles a munkaviszony utolsó napján elszámolni és kiadni az összes igazolást. Az viszont nem várható el a cégtõl sem, hogy délután álljanak neki egy több órás munkának mindent félredobva mert a munkavállaló holnap már külföldön kezd. Ez már túl van a tolerálható viselkedés határán. Ha a munkavállaló felmond és nem hajlandó ledolgozni a felmondási idõt, akkor a cégnek van jogalapja munkaügyi pert indítani. Kérdés, hogy megteszi-e. Ugyanez a helyzet, ha egyszerûen csak nem jelenik meg a munkahelyén. Ezzel jogellenesen mondja fel a munkaviszonyt, mivel a munkaviszonyból származó lényeges kötelezettségét megszegi azzal, hogy nem veszi fel a munkát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Kedves utolsó, semmiképp nem úgy történne, ahogy írod. Nem délután menne oda, hogy szeretne elmenni. A fõnök jó fej, megbeszélhetõ vele a dolog. Csak arra voltam kíváncsi van-e olyan mód, amivel meg lehet kerülni a felmondási idõt. Egyébként melyik törvény mondja ki, hogy a felmondás napján köteles kiadni az összes igazolást?
Munka törvénykönyve 43. Eljárás a munkaviszony megszüntetése (megszûnése) esetén 80. § (1) A munkavállaló munkaviszonya megszüntetésekor (megszûnésekor) munkakörét az elõírt rendben köteles átadni és a munkáltatóval elszámolni. A munkakörátadás és az elszámolás feltételeit a munkáltató köteles biztosítani. (2) A munkaviszony felmondással történõ megszüntetésekor legkésõbb az utolsó munkában töltött naptól, egyébként legkésõbb a munkaviszony megszûnésétõl számított ötödik munkanapon a munkavállaló részére ki kell fizetni a munkabérét, egyéb járandóságait, valamint ki kell adni a munkaviszonyra vonatkozó szabályban és egyéb jogszabályokban elõírt igazolásokat.

A galambjaim a dúcban bemennek egymáshoz és összetörik a másik tojásait! Ez miért van? El lehet valahogy kerülni?

Legjobb válasz: Valószínû hogy több a gunár mint a tolyó.A magányos gunár szokott ijet csinálni.

Valószínû hogy több a gunár mint a tolyó.A magányos gunár szokott ijet csinálni.
Ez sajnos gyakorlott galambtenyésztõknél is elõfordul néha. Általában az elsõ pár tojásnál, a második letojásnál már nem igen.Legalábbis nekem ilyen tapasztalataim vannak.Vannak olyan galambok amik sportot ûznek ebbõl a viselkedésbõl, ezeket eltávolítom a dúcból és egyedi elhelyezésben részesül a párjával. Elõfordulhat, hogy téveszt a galamb és véletlenül megy idegen fészekbe, vagy fészekanyagot próbál rabolni ilyenkor a fészek tulajdonosa védelmére kel a fészkének. Az ekkor kialakuló verekedésbõl kifolyólag törnek a tojások, mert nem figyelik hova lépnek. Ha közös dúcban több pár galamb költ akkor ez mindig elõfordulhat, de nem törvényszerû.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!