Találatok a következő kifejezésre: Valaha el felejteni (17 db)

Meg lehet bocsátani/ el lehet valaha is felejteni azt, hogy a párom megcsalt? Adtam neki egy új esélyt, és mindent megtesz, hogy bizonyítson. De én nem tudok túl lenni a dolgon. Azon gondolkodom, hogy így nem lehet stabil kapcsolatot építeni.

Vagy csak id? kell hozzá?

Legjobb válasz: Meg lehet bocsájtani,de elfelejteni nem. Ezután már olyan a kapcsolat,mint az eltört cserép.Megragasztani meg lehet,de a törés helye mindig látszik.És persze az sem mindegy,mennyire törött össze. Magyarul,egyéjszakás futó kaland volt,vagy kapcsolat,szerette,vagy csak szexre kellett neki...stb.. Én is megbocsájtottam,de nem tettem volna ha nem 3 kisgyerekünk van.Sosem lesz már olyan a kapcsolatunk,amilyen elõtte volt.Az én bizalmam csak 1x lehet eljátszani.Ha õszinte akarok lenni,a gyerekek miatt maradtam,hiába könyörgött térden állva,és esküdözött,hogy mennyire imád,nem tudna nélkülem élni.Valahogy ez számomra nem meggyõzõ.Ha így lenne nem csal meg.Szívem szerint elhagynám.

Meg lehet bocsájtani, de elfelejteni nem. Ezután már olyan a kapcsolat, mint az eltört cserép.Megragasztani meg lehet, de a törés helye mindig látszik.És persze az sem mindegy, mennyire törött össze. Magyarul, egyéjszakás futó kaland volt, vagy kapcsolat, szerette, vagy csak szexre kellett neki...stb.. Én is megbocsájtottam, de nem tettem volna ha nem 3 kisgyerekünk van.Sosem lesz már olyan a kapcsolatunk, amilyen elõtte volt.Az én bizalmam csak 1x lehet eljátszani.Ha õszinte akarok lenni, a gyerekek miatt maradtam, hiába könyörgött térden állva, és esküdözött, hogy mennyire imád, nem tudna nélkülem élni.Valahogy ez számomra nem meggyõzõ.Ha így lenne nem csal meg.Szívem szerint elhagynám.
igen én is azt akartam írni amit az elöttem levõ. megbocsátani meglehet de elfelejteni soha. a nyoma mindig benned marad. szerintem nincs rételme, ha szeretne nem csalt volna meg! olyan nincs hogy szeret és megcsal maximum ha részeg és valaki rá mászik. de ha tudasosan csalt meg...nincs értelme tovább, leeht megint megcsal.
új esélyt adni csak akkor érdemes, ha lezárva a múltat, tiszta lappal kezditek, ha valóban elhiszed, hogy lehet még jövõtök, ha le tudod nyelni a békát és meg tudod állni, hogy legközelebb, ha vitatkoztok nem jön a fejéhez vagdosás, ha valóban elhiszed, hogy jobb lehet...nagyon nehéz. ha képes vagy ezeken felülemelkedni, akkor lehet rá stabil kapcsolatot építeni. tapasztalatból mondom.
Én soha nem tudnék megbocsátani. Ha igazán szeret nem csal meg. Én nem egy olyan mellett élném le a további életemet aki más nõt ölelt, és csókolt, és közbe azt hazudta a szemembe h szeret. Merthogy akkor hazudott. Aki ilyenre képes egyszer az másodjára is megteszi! Akármennyire is szeretem a páromat, ha megcsalna nem maradnék vele. Ez a nõi tartás.

Valaha el fogom felejteni? Mennyire valhatnak be a megerzesek?

Nem tudom elfelejteni az elso szerelmem..5 eve jottunk ossze, szakitottunk jartunk igy ment tavaly nyarig..Most viszont megy el mas varosba. Erzem h ugy senki mast nem tudnek szeretni..S nem akarom elfelejteni, nem akarok megegyszer szerelmes lenni, csak vele szeretnek lenni orokre..Most epp az unokahugommal jar..szerencsere nem kell lassam oket.viszont neki is fontos vagyok, mindig tartjuk a kapcsolatot...hogyan felejtsem el..v higyjek abba h ujra egyutt leszunk? Mert erzem melyen h nicsn vege..

Legjobb válasz: Szerintem egy ilyen pasival nem érdemes foglalkoznod. Összejött az unokahugoddal?:S Legalább annyit megtehetett volna érted, ha szeret, vagy érez irántad valamit, hogy nem egy rokonoddal jön össze. Szerintem felejtsd el! Keress egy normális srácot, aki szeret:)

Szerintem egy ilyen pasival nem érdemes foglalkoznod. Összejött az unokahugoddal?:S Legalább annyit megtehetett volna érted, ha szeret, vagy érez irántad valamit, hogy nem egy rokonoddal jön össze. Szerintem felejtsd el! Keress egy normális srácot, aki szeret:)
A kérdező hozzászólása: nem tudta h unokahugom.
De gondolom mostmár tudja és még mindig vele van :S Velem 10 hónapig játszott egy fiú...nagyon kikszültem énis csak õt akartam gondoltam akkor- Örököre- Azóta baráto van és azóta volt is rajat kkivül 3 ...a mostani fiút még jobban szeretem mint a volt barátomat (aki játszott velem). Szerintem legyél túl rajta...találsz 1000× jobb pasit!Aki megbecsül!:) Sok szerencsét Ui.: Nem mondom h könnyû lesz!
na igen, a megszokás. gondolom õ volt az elsõ pasid, és ezekszerint most megy fõsulira a másik városba. nehéz ügy persze, én is éreztem így, pedig az csak 1 év együttlét után volt. nyugi, majd kihevered. elkerülsz egy másik társaságba, aztán megismersz valaki mást, aki jobb mint õ volt, legalábbis te így gondolod majd ott és akkor.
Szia.Fiatalnak tippellek.Lehet, hogy õ az igazi, nem tudom ezt te érzed, hidd el nekem azt érzi az ember, bár összetévesztheted könnyen, de ha ott van, akkor érezni fogod a külömbséget. Ahogy leírtad az érzéseide, szerintem csak szerelmes vagy a szerelembe.Tapasztalat, nem akarod elengedni, nem akarsz tovább lépni, és az is rátesz, hogy tarsátok a kapcsolatot, szerintem ez nem igazi szerelem, mert ha az lenne, akkor annyira fájna, hogy azt kivánnád, hogy bárcsak már elfelled, hogy kilépjen az életedbõl, hogy ne fájjon, akkor azt szeretnéd, hogy múljon már ez az érzés, de én úgy látom, hogy te még marasztalnád.5 év nem kis idõ, csak félsz tovább lépni.De hidd el, ha alahol bezárul egy ajtó, egy másik helyen kinyillik egy másik.Sok sikert


El fogom valaha is felejteni őt? (lány-lány)

Én lány vagyok és beleszerettem egy másik nőbe, aki sokkal idősebb nálam. Azt már elfogadtam hogy köztünk nem lehet semmi. De nála jöttem rá hogy leszbikus vagyok. És sehogysem tudom kiverni a fejemből. Õ az első szerelmem.

Legjobb válasz: A másik nõ ehhez mit szól?:)

A másik nõ ehhez mit szól?:)
A kérdező hozzászólása: én is szenvedek..hihetetlenül.mindennap sírok miatta.:(
11-es ugyanez a helyzet nálam is, de jó neked hogy túl tudtál lépni rajta, vagyis hogy már van más, nekem úgy nézem csak a szenvedés maradt...
A kérdező hozzászólása: én is így jöttem rá hogy leszbikus vagyok. de én nem tudom hol találhatnék más lányt.:(
Ismerõs a helyzet... Elfelejteni nem fogod, de idõvel könnyebb lesz. Én is beleszerettem egy idõsebb nõbe és úgy jöttem rá, hogy leszbikus vagyok... sokat szenvedtem miatta, aztán megismerkedtem egy lánnyal, akivel az elejétõl fogva tetszettünk egymásnak. Egymásba szerettünk, összejöttünk, azóta is együtt vagyunk :) ez segített túllépni az elsõ szerelmemen, DE még mindig gondolok rá néha, mert még mindig szeretem Õt, de ez így is fog maradni... néha még azért fáj picit, de már egyáltalán nem annyira, mint akkor...
nagyon hasonlo cipobe jarunk ugy erzem :) ... de ahogy lesznek mas lanyok az eletedben, ugy egyre konnyebben fogod tudni kiverni a fejedbol!
A kérdező hozzászólása: hát megmondom õszintén nem tudom 100%-osan biztosra de gondolom..
Néha én is azt gondolom, hogy soha nem fogom, vagyis nem tudom elfelejteni, de már annyira beletörõdtem abba hogy szenvednem kell emiatt, hogy már valahogy megszoktam ezt az egész dolgot. Sajnos. De honnan veszed vagy tudod olyan biztosra hogy nem lehet köztetek semmi?
Ne mondjátok már neki hogy sosem fogod elfelejteni!! Én négy évig szerettem valakit, azthittem már sosem lesz vége a szenvedésnek...de jöttek utána más lányok, a barátnõmmel mondjuk meg is szakadt a kapcsolat, azóta sosem gondolok rá, és nem is izgat! Kérdezõ hidd el, csak jönni fog valaki más aki levesz a lábadról, és voilá, idõvel elfogod felejteni!
A kérdező hozzászólása: hát nagyon remélem.:/ mert nagyon fáj
Valószínüleg sosem fogod elfejteni. Idõvel enyhül majd az érzés, hidd el, gyorsabban mint gondolnád.
Azt megkérdezhetem hogy mennyi idõsek vagytok?
Soha nem fogod elfelejteni.
A kérdező hozzászólása: õ nem tudja. vagyis szerintem sejti. De nem mondhatom el neki.
Mintha magamat olvasnám... :) :( Én is beleszerettem egy nálam pár évvel idõsebb nõbe.. Nem egyszer akartam már elfelejteni, de sose sikerült.. vagy õ kereset meg.. vagy én nem bírtam ki nélküle.. Most is ez volt.. majd megõrültem, hogy 3-4 napig nem beszéltem vele... aztán írtam neki.. valahogy nem tudom elfelejteni. Nagyon szeretem.. :( Az a baj nálam még itt, hogy volt 1-2 dolog vele ami még jobban hozzáláncolt... :$ Pffhuuu de rossz ez az egész.. közben meg azért picit jó is... hát kitartás neked meg sok erõt!!

El fogom valaha is felejteni?

Van barátom, elég jól elvagyunk, szeretjük egymást, de van egy férfi az életemben, akit egyszer?en nem tudok elfelejteni. Sosem jöttünk össze, de már elég régóta kerülgetjük egymást, ha meglátom kiver a víz, úgy dobog a szívem, mintha 2 km-t futottam volna, szédülök, azt sem tudom hol vagyok. Nagyon szeretem a barátomat, de ?szintén szólva vele sosem éreztem ilyet. Õ a tökéletes választás, kedves, okos, aranyos, de valahogy mégsem az igazi nekem... A másik fiúval sosem fogunk összejönni, ez reménytelen, de már évek óta így érzek iránta. Már a barátom el?tt is ez volt. Szeretném azt mondani, hogy belé vagyok szerelmes, mert nagyon nagyon szeretem, de nem úgy... A másik fiú iránt nem tudom hova tenni az érzelmeimet. Teljesen reménytelen az ügy, pedig ? is azt érzi amit én ha találkozunk, másoktól hallottam. Nem akarok szakítani a barátommal, de úgy érzem, hogy ez nem fair vele szemben.

Legjobb válasz: Tényleg nem fair. Ostoba pitsák verik így át a pasijaikat.

Tényleg nem fair. Ostoba pitsák verik így át a pasijaikat.
ha nincs ló, jó a szamár is... N22
Pedig nincs értelme annak, hogy a barátoddal legyél így. :S Hidd el nekem, tapasztalatból beszélek, voltam olyan kapcsolatban, ahol nem volt meg az igazi szerelem, és szerintem rosszabb, mint az egyedüllét, és értelmetlenebb. Legyél türelemmel, és várj, hogy rád találjon egy másik férfi, aki iránt képes vagy ÚGY érezni.:)
Jól esett elolvasni a kérdésedet, mert most már tudom, hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával. Én végül is a párom mellett maradtam.
Kedves Kérdezõ! Megesik az ilyen - amikor két ember között csak gy szikrázik a levegõ. Ráadásul, mellette van a kihívás, az újdonság izgalma, a kettõs érzés ereje, hogy birtokolni akarod, mégsem lehet a tiéd... Ugyan nehéz uralkodni az érzelmek felett, de ha meg sem próbálod, valószínûleg minden kapcsolatodra rányomja majd a bélyegét. Ismerõs, mert engem is ejtettek így. Aztán mikor az ex megpróbálta, csúnyán pofára esett... Persze minden helyzet más, de én azt javaslom, a saját érdekedben, hogy vagy próbálj meg vele összejönni, és akkor majd kiderül, tényleg akkorra-e az izzás, vagy ha annyira esélytelen az, hogy összejöjj vele, szakíts meg minden kapcsolatot, vágd el a kommunikációs csatornákat, kerüld el, ha tudod. Ha nem így teszel, magaddal és másokkal is kibabrálsz majd... 26/F
Hasonló volt velem is. Nekem viszonyom lett végül azzal a fiúval, nem tudtam dönteni, õ lépett ki. Azóta már az akkori barátommal se vagyok együtt. Nem bántam meg hogy akkor belementem ebbe, ma már nem olyan ha összefutok vele mint régebben volt de egy része sose fog elmúlni az érzésnek, de tudom a mostani kapcsolatomba már nem szól bele amit iránta érzek és ettõl nem szabadultam volna ha egy kicsit nem hagyom beteljesedni. Nyálas is vagyok, le is k.rvázhattok.

Valaha el fogom felejteni? Vagy ez igy kell legyen?

Volt az elso szerelmem.5 even keresztul jartunk - szakitottunk.O is sokszor teszi, h nem szamitok, de mar annyira ismerem, h latom h nagyon sokat jelentek neki, mert ugyis keres.

Legjobb válasz: 1. A sorsodat te írányitod! 2. Te még mindig imádod! 3. Pontozz le...

1. A sorsodat te írányitod! 2. Te még mindig imádod! 3. Pontozz le...
Mi volt a szakítást kiváltó ok? Mert ha ugy isten igazából semmi, akkor egymásnak vagytok teremtve, és na hagyjátok el egymást.
Nehéz ügy... Olyan dolog miatt szakítottatok, ami nem helyrehozható? Mert akkor kicsi az esélye, hogy egymásnak vagytok teremtve. De ha újra tudjátok kezdeni, lehet, hogy együtt fogjátok leélni az életeteket.
Az, hogy valakivel sokszor találkozol, nem jelenti azt, hogy egymásnak vagytok teremtve. Te még mindig szereted. A sors nem teszi az utadba, ez csak illúzió. Lehet oda költözni és úgy csinálni, hogy ne találkozz vele. Pl. én is heti 1x láttam egy lányt a buszon, aztán egy buliban össze is futottam vele, megismerkedtünk (beszélgetés szintjéig), aztán munkahelyet váltottam, nem azzal a busszal járok, azóta nem láttam. Egyszerû: nagyjából minden reggel ugyanakkor indultunk munkába és nagyjából egy felé dolgoztunk, ezért találkoztunk.
A kérdező hozzászólása: En meg mindig olyan helyekre jartam ahova tudtam h soha nem bukkan fel...es megis.. Es mindig aprosagok miatt szakitottunk..meg fiatalok voltunk, tini kor..aztan meg tul buszkek voltunk, h beismerjuk h szeretjuk egymast es kibekuljunk. Vegyszer mondta, h miutan szakitottam masnap varta h menjek vissza, s biztos mai napig egyutt lennenk.Azota mindig ugy jott ki, h vagy nekem volt baratom, v neki. Es mikor megint egyhelyre kerultunk..sosem mondtunk semmit, de mindig csokba vegzodott..v annal tobb... V feltekenyitettuk egymast. Szoval..nem tudom mire gondoljak
Ha azt szeretnéd, h elfeljtsd csinálj olyan dolgot ami nem emlékeztet rá. Vagy menny el bulizni. Élvezd az életed. Végülis egyszer élünk. Vagy nem?
Megmondom, mire gondolj: Nem õ volt az igazi. Túl sok probléma, meg "ha", meg "lenne", meg "volna" van a dologban. A valóban mûködõ dolgokban "van" van és "lesz".

El lehet valaha is valakit végleg felejteni?

Van egy barátom akit szeretek, tényleg! De van egy srác akit 3 éve ismertem meg nem jártam vele de rengeteget beszélgettünk és bele szerettem többször is kavartunk de nem jöttünk össze. Ennek ellenére én nagyon bele szerettem. Mindig amikor volt esélyem ,hogy összejöjjek egy sráccal aki még nekem is tetszik meg gondoltam magam mert féltem hogy azzal végleg elengedem holott tudom hogy nem jönnénk össze. Egy suliba járok vele minden nap látom és néha el gondolkozok ,hogy milyen jó lenne vele. Még egyszer mondom szeretem a barátom,és most már nem szerelmet érzek ezután a srác után,de nem tudom ki törölni magamból. 17 éves vagyok szeretnék sokáig együtt lenni ezzel a sráccal,de úgy gondolom,hogy nem ő lesz az én NAGY szerelmem. De a másik srác talán az nekem. Õt valaha is el tudnám már felejteni?

Legjobb válasz: "Megszeretni valakit egy perc is elég, elfelejteni egy élet is kevés." Ne felejteni próbálj hanem továbblépni.

"Megszeretni valakit egy perc is elég, elfelejteni egy élet is kevés." Ne felejteni próbálj hanem továbblépni.
"Van egy barátom akit szeretek, tényleg" " Ennek ellenére én nagyon bele szerettem."
A kérdező hozzászólása: 13.44 A bele szerettem dolog már régebben volt és késõbb írtam is, hogy már nem szerelmet érzek utána, de ettõl függetlenül eszembe szokott jutni.
"17 éves vagyok szeretnék sokáig együtt lenni ezzel a sráccal, de úgy gondolom, hogy nem õ lesz az én NAGY szerelmem. De a másik srác talán az nekem. Õt valaha is el tudnám már felejteni?" A mostani barátodról nem érzed, hogy õ lenne neked az igazi? A másik srácról pedig, aki most is eszedbe szokott jutni, õ róla gondolod, hogy talán az igazi is lehetne? De mégis el akarod felejteni? Vagy nem értem.
A kérdező hozzászólása: Azért érzem úgy, hogy a másik srác a nagy szerelmem mert 3 éve tetszik és sokat gondoltam rá . De õ nem akarna velem összejönni tehát emiatt lenne muszáj elfelejteni. De komolyan mondom, hogy szeretem a mostani barátom, tényleg! De mégis gondolok a másik srácra én sem értem miért..
Soha nem fogod õt teljesen elfelejteni, de õ már csak egy emlék. Amin túl kell lépned. Egyszerûen engedd el, és legyél boldog a barátoddal most. Én jegyben is jártam mésfél évet, azután szakítottunk. Mély nyomot hagyott bennem az egész dolog, de sokat is tanultam az esetbõl. Már nem lennék vele (megpróbáltuk újra többször is, közvetlen a szakítás után, de aztán végleg búcsút mondtunk egymásnak), mégis eszembe szokott jutni néha, bár tudom, hogy nem lenne értelme újrakezdeni és õszintén szólva nem is akarnám, csak egyszerûen néha eszembe jut a dolog és na.. Elõtte amúgy barátok voltunk, évekig ismertük egymást. A vele való kapcsolat egy mérföldkõ volt az életemben, kitörölni nem lehet, nem is kell, csak túllépni rajta és továbbmenni..
szerintem nem fogod tudni elfelejteni, én is ugyanígy vagyok egy sráccal mint te, évek óta tetszik nekem, és az a legrosszabb hogy minden nap látom õt, és az a tudat hogy ö... de ha legalább a szemembe mondta volna az igazat.
A kérdező hozzászólása: :/ Hát akkor gondolom olyna vagy h állandóan reménykedsz, még hiszel, hogy egy nap valami mégis történhet. Mert így vagyok barátommal, hogy szeretem de valahol belül remélem hogy mit tudom én majd 20 évesen össze találkozok vele és akkor. Igen tudom elég naív dolog, de hát nem lehet ellene mit tenni..

Van remény, hogy valaha egy pár leszünk, vagy el kéne felejtenem?

4 éve, az egyetemre kerülésemkor ismertem meg a fiút, az els? két évben ? volt a "pótbátyám", "pótapám", ha valami bajom volt, ? segített, neki sírtam el a szerelmi bánataimat is, néha összevesztünk, de mindig csak pár napig tartott a harag. A 3. évben aztán elkezdtem máshogy nézni rá, épp egy nehéz id?szakomat éltem (nem szerelmi gondok, inkább suli, stb), és egy id? után már csak ?t éreztem magamhoz közel, úgy éreztem, csak rá számíthatok, és szépen lassan rájöttem, hogy már nem csak barátként nézek rá, hanem beleszerettem. Egy-két hónapig magamban tartottam a dolgot, de aztán a szülinapomat együtt ünnepeltük, és egy kicsit többet ittam a kelleténél, így amikor hazakísért, kitört bel?lem a dolog, tulajdonképpen nem is kellett kimondanom, csak b?gtem, de ? értette, hogy mi a helyzet, viszont elutasított. Õ se mondta ki, de egyértelm? volt, hogy nem akar t?lem semmit. Ezután hetekig kerültük egymást, de id?vel úgy éreztem, hogy a barátságunk fontosabb, azóta nagyjából olyan a kapcsolatunk, mint régen, sok közös program, beszélgetések, én viszont még mindig szeretem. Most éppen van egy barátn?je, de nem túl komoly a dolog, és azt is tudom, hogy nem szerelmes, csak úgy elvannak. Én nem értem, hogy miért nem kellek neki, mások is mondták - olyanok is, akiknek fogalmuk sincs az én érzéseimr?l -, hogy mennyire összeillünk, látszik, hogy mennyire szeretjük egymást. Rengeteget beszélünk egymással, értjük egymás humorát, a legtöbb dologban hasonlóan gondolkozunk, nagyon jól érezzük magunkat együtt. Néha vannak olyan pillantásai, vagy mondatai, amik reményt ébresztenek bennem, sokszor ölelget, de máskor teljesen reménytelennek látom a helyzetet. Nyáron együtt fesztiváloztunk, egy csomószor volt olyan, hogy egy programra engem hívott, a barátn?jét meg otthagyta a többiekkel, de volt, hogy teljesen elutasítóan viselkedett velem. Az is biztos, hogy nem a küls?mmel van a baj, láttam az eddigi csajait, volt, aki szebb volt nálam, de nem sokkal, a mostaninál pedig én vagyok valamivel szebb, de nagyjából hasonlított hozzám mind küls?re (haj- és szemszín, magasság, alkat), és nem is olyannak ismerem a srácot, akinél a küls? lenne a legfontosabb. Tudom, hogy ennyi alapján nehéz belelátni a dologba, de kíváncsi vagyok mások véleményére. Az lehet a baj, hogy barátként "kezdtünk", ráadásul apáskodott felettem, így nem látja bennem a n?t? Vagy teljesen reménytelen a helyzet, és el kéne felejtenem? Ha ez a helyzet, akkor hogyan lehetnék túl rajta?

Legjobb válasz: Ha nincs meg benne a vonzódás feléd, akkor kár erõltetni a dolgot. Ha akart volna valamit valaha tõled, akkor az már kiderült volna. Próbáld meg elfelejteni. :(

Ha nincs meg benne a vonzódás feléd, akkor kár erõltetni a dolgot. Ha akart volna valamit valaha tõled, akkor az már kiderült volna. Próbáld meg elfelejteni. :(
Õszinte leszek, ebbõl a kapcsolatból nem lesz semmi. Ha akart volna valamit, akkor már megtette volna, mikor kezdeményeztél. Azóta nem sok minden változott, hisz már elõtte is jól ismertétek egymást, így azt sem mondhatjuk, hogy az idõ majd megoldja. Ha kellenél neki, nem más lánnyal lenne - még ha érzelemmentesen is. A fiú-lány barátság addig a pontig létezik, míg mindkét fél barátságnak fogja fel a dolgot, úgyhogy én a helyedben nem azon aggódnék, hogy összejöttök-e (amit persze megértek), hanem azon, hogy egyáltalán van-e értelme ápolni ezt a barátságot, mert ez már csak egyoldalú, te már többet érzel, és ha mást nem, téged mindenképp mérgez a dolog. Én szép lassan kezdenék "leválni" róla, nem kell megszakítani minden kapcsolatot, de ha egy ideig más emberekre koncentrálsz, akkor túlteheted magad a tényen, hogy õ sosem lesz a párod.
Ha nem szeret Téged, akkor nem szeret. Nincs mit tenni.

El fogom tudni felejteni valaha is?

3 éve láttam meg a lányt, azóta nem tudom Õt elfelejteni. Mostanáig reménykedtem, hogy 1x, ha megszólítom lesz köztünk valami, de soha nem mertem kezdeményezni egészen a múlthétig, de nem jártam sikerrel (nem akar kapcsolatot). Tudomásul vettem ezt, de még mindig bámulom Õt és még mindig azon agyalok, hogy milyen lett volna, ha...titokban pedig azt remélem, hogy meggondolja magát. Ezalatt a 3 év alatt nem érdekelt más lány, csak Õ és most sincs igazán senki, aki érdekelne és szabad is. Aki esetleg ilyen helyzetben van mondhatna valami okosat. :-)

Legjobb válasz: Ne kínozd magad, egy lány miatt sem éri meg, hidd el nekem tesó! Felejtsd el és éld az életed, dolgozz, keress sok pénzt, a nõknek pénzes fickó kell!

Ne kínozd magad, egy lány miatt sem éri meg, hidd el nekem tesó! Felejtsd el és éld az életed, dolgozz, keress sok pénzt, a nõknek pénzes fickó kell!
Nem. A nõknek pénz kell. És helyes fickó. A kettõ általában nem jár együtt. Ezért keresnek pénzt, és helyes fiúkat. ;D
De még ha együtt jár is jobb talán külön! Külön megkeresem a pénzt, hogy tudjam kezelni. Aztán külön a helyes fiú, így elválasztva tökéletes a kettõ! Ha kell: házassági szerzõdéssel! Bocs kérdezõ, ez nem kapcsolódik a témához. :/ Különben nem muszáj elfelejteni. Ne törekedj feltétlenül erre. Dolgozd fel, fogadd el, maradjon szép emlék. :)
Elfelejtened nem kell, de nem ártana továbblépned, mert így nem lesz barátnõd.
Békés megyében laksz?

El tudom valaha felejteni vagy van esély?

Egy éve jártam egy sráccal és még szeretem lehet ő is érez még valamit, de nem tudom. Egy két hónapja kavartunk de én ezt már nem tudom..mit tudok tenni? Nagyon szeretem!

Legjobb válasz: Ugye tudod, hogy el kellene felejtsed? Így csak a saját szenvedésedet hosszabbítod meg.

Ugye tudod, hogy el kellene felejtsed? Így csak a saját szenvedésedet hosszabbítod meg.
El tudod. Éljen a Jim Beam!
Uggyan már! A Vili az igazi barát.
Sose fordulj szamárhoz, ha nincs lovad.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!